Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske

41
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bath & Body Works Car with Present držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Car with Present, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Držalo za dišave za avto Bath & Body Works Car with Present je oblikovano tako, da ga lahko v avtomobilu obesite kamor koli želite. Je kompaktno in preprosto za namestitev. Kaj pa, ko se njegovega vonja naveličate ali ta izzveni? Nič lažjega, staro polnilo preprosto zamenjate za novo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svoj najljubši vonj. Nato držalo obesite kamor koli v vozilu.
  • Bath & Body Works Under The Christmas Tree držalo za dišavo za avto brez polnila za obešanje 1 kos
    Bath & Body Works Under The Christmas Tree, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Držalo za dišave za avto Bath & Body Works Under The Christmas Tree je oblikovano tako, da ga lahko v avtomobilu obesite kamor koli želite. Je kompaktno in preprosto za namestitev. Kaj pa, ko se njegovega vonja naveličate ali ta izzveni? Nič lažjega, staro polnilo preprosto zamenjate za novo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svoj najljubši vonj. Nato držalo obesite kamor koli v vozilu.
  • Bath & Body Works Butterfly On Mushroom držalo za dišavo za avto brez polnila za obešanje 1 kos
    Bath & Body Works Butterfly On Mushroom, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Držalo za dišave za avto Bath & Body Works Butterfly On Mushroom je oblikovano tako, da ga lahko v avtomobilu obesite kamor koli želite. Je kompaktno in preprosto za namestitev. Kaj pa, ko se njegovega vonja naveličate ali ta izzveni? Nič lažjega, staro polnilo preprosto zamenjate za novo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svoj najljubši vonj. Nato držalo obesite kamor koli v vozilu.
  • Bath & Body Works Bonfire S'mores držalo za dišavo za avto
    Bath & Body Works Bonfire S'mores, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Držalo za dišave za avto Bath & Body Works Bonfire S'mores je oblikovano tako, da ga lahko v avtomobilu obesite kamor koli želite. Je kompaktno in preprosto za namestitev. Kaj pa, ko se njegovega vonja naveličate ali ta izzveni? Nič lažjega, staro polnilo preprosto zamenjate za novo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svoj najljubši vonj. Nato držalo obesite kamor koli v vozilu.
  • Bath & Body Works Gray Matte držalo za dišavo za avto
    Bath & Body Works Gray Matte, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Držalo za dišave za avto Bath & Body Works Gray Matte je oblikovano tako, da ga lahko v avtomobilu obesite kamor koli želite. Je kompaktno in preprosto za namestitev. Kaj pa, ko se njegovega vonja naveličate ali ta izzveni? Nič lažjega, staro polnilo preprosto zamenjate za novo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svoj najljubši vonj. Nato držalo obesite kamor koli v vozilu.
  • Bath & Body Works Glitter Snowman držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Glitter Snowman, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Glitter Snowman omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Luxe Leaves držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Luxe Leaves, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Luxe Leaves omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Silver Iridiscent držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Silver Iridiscent, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Glitter Square omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Snail On Mushroom držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Snail On Mushroom, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Snail On Mushroom omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Stag & Baby držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Stag & Baby, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Dancing Santa omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Train Engine držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Train Engine, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Dancing Santa omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Color Changing Leaves držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Color Changing Leaves, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Color Changing Leaves omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Buy Embroidered Moth držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Buy Embroidered Moth, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Buy Embroidered Moth omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Stamped Gold Flowers držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Stamped Gold Flowers, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Stamped Gold Flowers omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Black Textured držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Black Textured, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Black Textured omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Metallic držalo za dišavo za avto 1 kos
    Bath & Body Works Metallic, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Držalo za dišave za avto Bath & Body Works Metallic je oblikovano tako, da ga lahko v avtomobilu obesite kamor koli želite. Je kompaktno in preprosto za namestitev. Kaj pa, ko se njegovega vonja naveličate ali ta izzveni? Nič lažjega, staro polnilo preprosto zamenjate za novo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svoj najljubši vonj. Nato držalo obesite kamor koli v vozilu.
  • Bath & Body Works Llama držalo za dišavo za avto brez polnila za obešanje 1 kos
    Bath & Body Works Llama, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Držalo za dišave za avto Bath & Body Works Llama je oblikovano tako, da ga lahko v avtomobilu obesite kamor koli želite. Je kompaktno in preprosto za namestitev. Kaj pa, ko se njegovega vonja naveličate ali ta izzveni? Nič lažjega, staro polnilo preprosto zamenjate za novo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svoj najljubši vonj. Nato držalo obesite kamor koli v vozilu.
  • Bath & Body Works Metallic Rose Gold držalo za dišavo za avto 1 kos
    Bath & Body Works Metallic Rose Gold, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Car with Present omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Fresh Bamboo dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Fresh Bamboo, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Rose Water & Ivy pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Rose Water & Ivy, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Spring Clothesline pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Spring Clothesline, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Sheer Peach pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Sheer Peach, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Tiki Beach pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Tiki Beach, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Flowerchild pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Flowerchild, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works Flowerchild z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Fresh Cut Lilacs pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Fresh Cut Lilacs, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Fresh Cut Lilacs dišeča sveča 227 g
    Bath & Body Works Fresh Cut Lilacs, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works Vanilla Bean čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Orange Blossom dišeča sveča 227 g
    Bath & Body Works Orange Blossom, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: citrusna dišava cvetlična dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Vanilla dišeča sveča 227 g
    Bath & Body Works Vanilla, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma topla dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Pink Pineapple Sunrise pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Pink Pineapple Sunrise, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sladka aroma poletna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Tropidelic dišeča sveča 227 g
    Bath & Body Works Tropidelic, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava poletna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Strawberry Daiquiri pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Strawberry Daiquiri, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: poletna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Warm Ocean pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Warm Ocean, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: poletna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Sparkling Watermelon dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Sparkling Watermelon, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Pink Peach Blossom dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Pink Peach Blossom, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Strawberry Pound Cake dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Strawberry Pound Cake, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Vanilla Clouds dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Vanilla Clouds, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Cardamom & Vetiver dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Cardamom & Vetiver, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Cherry Blossom Pound Cake dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Cherry Blossom Pound Cake, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Southern Magnolia dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Southern Magnolia, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Sugared Lemonade dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Sugared Lemonade, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: poletna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Kiwi Starfruit Cooler dišeča sveča z eteričnimi olji I. 411 g
    Bath & Body Works Kiwi Starfruit Cooler, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works Kiwi Starfruit Cooler čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo tropski vonj Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj stenj brez svinca Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh