Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske velikosti A

279
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Yankee Candle Snow Globe Wonderland 2 Medium Candle darilni set
    Yankee Candle Snow Globe Wonderland 2 Medium Candle, Darilni seti Dišave za dom, Odišavite svoje stanovanje ali pa s čudovito dišavo za dom razveselite koga od svojih bližnjih. Darilni set Yankee Candle Snow Globe Wonderland 2 Medium Candle vam bo v obeh primerih zajamčeno prinesel uspeh. Primerno izbrana dišava za notranje prostore zlahka vzbudi občutek miru in ugodja ter pomaga ustvariti prijetno in udobno okolje. Lastnosti: tematska praznična dišava zimska dišava božična aroma Vsebina seta: Snow Globe Wonderland dišeča sveča 411 g Peppermint Pinwheels dišeča sveča 411 g
  • Dr. Jart+ Pore Remedy™ Renewing Foam Cleanser čistilna pena 150 ml
    Dr. Jart+ Pore Remedy™ Renewing Foam Cleanser, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Dr. Jart+ Pore Remedy™ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz preprečuje suho kožo regulira tvorbo kožnega sebuma odstranjuje tudi vodoodporna ličila Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Lirene Face Mask maska iz ilovice 6 ml
    Lirene Face Mask, 6 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Lirene Face Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce sprošča umazanijo v porah in jih oži
  • Kringle Candle Winter Evergreen vosek za aroma lučko 64 g
    Kringle Candle Winter Evergreen, 64 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Kringle Candle Winter Evergreen ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: sveža dišava Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Yankee Candle Ocean Air votivna sveča glass 37 g
    Yankee Candle Ocean Air, 37 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Ocean Air čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Kringle Candle Salt Water Taffy vosek za aroma lučko 64 g
    Kringle Candle Salt Water Taffy, 64 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Kringle Candle Salt Water Taffy ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava idealno kot darilo Sestava: 100-% sojin vosek Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Dripping Gold Fresh Glow pena za odstranitev samoporjavitvenih pripravkov 150 ml
    Dripping Gold Fresh Glow, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Lastnosti: enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Rexona Invisible Aqua antiperspirant v pršilu 150 ml
    Rexona Invisible Aqua, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Invisible Aqua prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Dove Silk Fine tekoče milo z dozirno črpalko bela orhideja 250 ml
    Dove Silk Fine, 250 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dove Silk Fine nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Kallos Gogo regeneracijska maska za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Kallos Gogo, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Gogo predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • NOBEA Day-to-Day Mono Eyeshadow senčila za oči z bleščicami odtenek Black chant 3,5 g
    NOBEA Day-to-Day Mono Eyeshadow, 3,5 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči NOBEA Day-to-Day Mono Eyeshadow omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: enostavno se raznaša ima naravne barve odtenki se enostavno kombinirajo dolgotrajen učinek enostavno se nanaša za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Pani Walewska Ruby dezodorant v pršilu 90 ml
    Pani Walewska Ruby, 90 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Pani Walewska Ruby prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Pani Walewska White dezodorant v pršilu 90 ml
    Pani Walewska White, 90 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Pani Walewska White prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Jeanne en Provence Grenade Petillante parfumska voda za ženske 60 ml
    Jeanne en Provence Grenade Petillante, 60 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Jeanne en Provence Grenade Petillante je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava čista sveža dišava za sodobno žensko 21. stoletja
  • Yankee Candle Air Freshener Base Wave električni difuzor
    Yankee Candle Air Freshener Base Wave, Aroma difuzorji brez polnila Dišave za dom, Dišave imajo čudežno moč – hišo spremenijo v dom in v trenutku pričarajo prijetno vzdušje. Aroma difuzor brez polnila Yankee Candle Air Freshener Base Wave bo prijetno odišavil vsak notranji prostor, hkrati pa bo služil tudi kot estetski dodatek. Samo izbrati morate dišavo po svojem okusu in napolniti difuzor. Lastnosti: estetski dodatek, ki bo polepšal prostor po vstavitvi polnila prostor odišavi z izbrano dišavo Navodilo za uporabo: Ta aroma difuzor nima priloženega polnila. Kupiti je treba eno od posebnih polnil za aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Dermedic Normacne Therapy lokalna nega proti aknam 15 g
    Dermedic Normacne Therapy, 15 g, Kreme za obraz za ženske, Sestava: izdelek je hipoalergen
  • Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant trdi antiperspirant 48 ur 40 ml
    Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ne pušča madežev na oblačilih dodaja svežino ščiti pred neprijetnim vonjem nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Kringle Candle Bavarian Christmas vosek za aroma lučko 64 g
    Kringle Candle Bavarian Christmas, 64 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Kringle Candle Bavarian Christmas ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: lesna dišava zimska dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Yankee Candle Christmas Magic votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Christmas Magic, 49 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Christmas Magic čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: tematska praznična dišava božična aroma sadna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Signal White Now Smile Detox zobna ščetka soft 1 kos
    Signal White Now Smile Detox, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Signal White Now Smile Detox ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Naturella Light Camomile dnevni vložki 20 kos
    Naturella Light Camomile, 20 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Naturella Light Camomile vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: prijeten in mehak material visoka propustnost je varno nameščen tako v mirovanju kot pri gibanju rahlo odišavljeno velikost, idealna za dneve, ko je krvavitev šibkejša
  • Delia Cosmetics Strong Nails 12 Days krepilni balzam za nohte 11 ml
    Delia Cosmetics Strong Nails 12 Days, 11 ml, Nohti za ženske, Pripravek Delia Cosmetics Strong Nails 12 Days vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: zmanjšuje sušenje in krhkost nohtov izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam učinkovito obnavlja nohte krepi nohte Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte. Uporabljajte redno.
  • Batiste Blush Flirty Floral suhi šampon za volumen in sijaj 200 ml
    Batiste Blush Flirty Floral, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste Blush Flirty Floral vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo odstranjuje umazanijo hrani in krepi ustvarja bogat in zračen volumen lase pušča odišavljene Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Signal Deep Fresh zobna pasta za svež dah okus Aqua Mint 75 ml
    Signal Deep Fresh, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Signal Deep Fresh nudi popolno nego vaših zob in dlesni ter pušča prijeten svež zadah. Lastnosti: osvežuje zadah čisti zobe Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Batiste Oriental Jasmine Opulence suhi šampon za vse tipe las 200 ml
    Batiste Oriental Jasmine Opulence, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste Oriental Jasmine Opulence vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: podaljšuje učinek umitih las izboljšuje teksturo las osvežuje in prezračuje lase pušča odišavljene Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Batiste Fresh Breezy Citrus suhi šampon za vse tipe las mešanica barv 200 ml
    Batiste Fresh Breezy Citrus, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste Fresh Breezy Citrus vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: odstranjuje umazanijo vpije odvečno maščobo osvežuje in prezračuje lase pušča odišavljene Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Millefiori Icon Mineral Gold dišava za avto nadomestno polnilo 1 kos
    Millefiori Icon Mineral Gold, 1 kos, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Millefiori Icon Mineral Gold, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: sladka aroma lesna dišava cvetlična dišava
  • Organic Shop Tantalising Pomegranate & Patchouli energijska maska za lase 250 ml
    Organic Shop Tantalising Pomegranate & Patchouli, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Organic Shop Tantalising Pomegranate & Patchouli predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Notino Spa Collection Make-up removal pads blazinice za odstranjevanje ličil odtenek Lilac 7 kos
    Notino Spa Collection Make-up removal pads, 7 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Izdelek bo postal nepogrešljiv dodatek pri čiščenju in negi vaše kože. Lastnosti: za vsakodnevno nego obraza gladka površina, prijazna do kože alternativa blazinicam za odstranjevanje ličil za enkratno uporabo blazinica je pralna – za večkratno uporabo Navodilo za uporabo: Po uporabi blazinico operite – ročno ali v pralnem stroju.
  • Maybelline Color Sensational Lipcolor šminka odtenek 540 Hollywood Red 4 ml
    Maybelline Color Sensational Lipcolor, 4 ml, Ustnice za ženske, Šminka Maybelline Color Sensational Lipcolor bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave vlaži in neguje ustnice visoka pigmentacija kremasta tekstura Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Bielenda Golden Ceramides maska za obraz proti gubam s ceramidi 1 kos
    Bielenda Golden Ceramides, 1 kos, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Bielenda Golden Ceramides bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor kremasta maska za zmanjšanje znakov staranja 8 g
    Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor, 8 g, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Bielenda Golden Placenta Collagen Reconstructor bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo pušča svilnato mehko na dotik globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • beBIO Normal Hair balzam za vse tipe las 200
    beBIO Normal Hair, 200 , Balzami za lase za ženske, Balzam beBIO Normal Hair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • beBIO Chia Seeds & Japanese Cherry Blossom vlažilna krema za roke 75 ml
    beBIO Chia Seeds & Japanese Cherry Blossom, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Krema beBIO Chia Seeds & Japanese Cherry Blossom popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo preprečuje suho kožo hitro se vpija Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • beBIO Mango vlažilni balzam za ustnice v paličici 5 g
    beBIO Mango, 5 g, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice beBIO Mango je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Dove Original tekoče milo za roke nadomestno polnilo 500 ml
    Dove Original, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dove Original nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo preprečuje suho kožo kožo osveži in ji doda vitalnost neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Dove Purely Pampering Shea Butter tekoče milo nadomestno polnilo karitejevo maslo in vanilija 500 ml
    Dove Purely Pampering Shea Butter, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dove Purely Pampering Shea Butter nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: koži zagotavlja svilnato mehkobo nahrani kožo preprečuje suho kožo kožo osveži in ji doda vitalnost neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Dove Go Fresh Fresh Touch tekoče milo nadomestno polnilo kumara in zeleni čaj 500 ml
    Dove Go Fresh Fresh Touch, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dove Go Fresh Fresh Touch nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: kožo osveži in ji doda vitalnost učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo preprečuje suho kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Bielenda Eco Sorbet Raspberry pomirjajoča maska 1 kos
    Bielenda Eco Sorbet Raspberry, 1 kos, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Bielenda Eco Sorbet Raspberry bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Gabriella Salvete Tools pilica za nohte
    Gabriella Salvete Tools, Manikura in pilice za ženske, Pilica Gabriella Salvete Tools vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov pili natančno in enakomerno Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • Yankee Candle Midsummer´s Night vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Midsummer´s Night, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom
  • Radox Romantic Orchid & Blueberry nežna krema za prhanje 250 ml
    Radox Romantic Orchid & Blueberry, 250 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Radox Romantic Orchid & Blueberry je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Collagen + pomlajevalna maska 2 x 8 g
    Dermacol Collagen +, 2 x 8 g, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Collagen + bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo čisti v globino koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB keratin maska za barvane lase in lase s prameni 200 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Delia Cosmetics Cameleo BB predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las ščiti pred neugodnimi vplivi okolja ščiti lase pred visokimi temperaturami podaljšuje trajanje barve Sestava: UV-filter Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Taft Volume penasti utrjevalec za lase za volumen 200 ml
    Schwarzkopf Taft Volume, 200 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Taft Volume daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin zagotavlja prožnost las ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Souletto Hand & Body Care Discovery Set darilni set (za roke in telo)
    Souletto Hand & Body Care Discovery Set, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Souletto Hand & Body Care Discovery Set. Vsebina seta: Mind Your Hands (Pink pepper & Rice milk) krema za roke 30 ml pilica za nohte Magnolia & Jasmine trdo milo 30 g Lily & Musk trdo milo 30 g Refreshment (Pink pepper & Rice milk) gel za prhanje 30 ml Lastnosti: odličen za darilo mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo
  • Regina Colors maskara v tubici nadomestno polnilo Black 5,8 g
    Regina Colors, 5,8 g, maskare za ženske, Maskara Regina Colors daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dove Invisible Care Antiperspirant trdi antiperspirant proti belim madežem brez alkohola Water Lily & Rose 40 ml
    Dove Invisible Care Antiperspirant, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Invisible Care Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ne pušča madežev na oblačilih ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Woodwick Currant dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Currant, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Currant čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava začinjena aroma dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Woodwick Evening Onyx dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Evening Onyx, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Evening Onyx čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Woodwick Indigo Suede dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
    Woodwick Indigo Suede, 453,6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Indigo Suede čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Yankee Candle Tree Farm Festival vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Tree Farm Festival, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Tree Farm Festival ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: božična aroma lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bielenda Comfort+ negovalna krema za razpokano kožo na stopalih in žulje 100 ml
    Bielenda Comfort+, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Bielenda Comfort+ odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: ima regeneracijske učinke kožo pomirja popolno mehča in hrani celi razpokano kožo ima krepilne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Bielenda Comfort+ mehčalna krema za otrdelo kožo na stopalih 100 ml
    Bielenda Comfort+, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Bielenda Comfort+ odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: ima regeneracijske učinke popolno mehča in hrani vzdržuje prožnost kože vlaži kožo ima krepilne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB keratinski šampon za poškodovane lase 250 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Delia Cosmetics Cameleo BB učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Organic Shop Natural Avocado & Honey regeneracijski balzam za suhe in poškodovane lase 280 ml
    Organic Shop Natural Avocado & Honey, 280 ml, Balzami za ženske, Balzam Organic Shop Natural Avocado & Honey zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lajša razčesavanje in oblikovanje Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite. Samo za profesionalno uporabo.
  • Yankee Candle Letters To Santa votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Letters To Santa, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Letters To Santa čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava sladka aroma začinjena aroma tematska praznična dišava božična aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Yankee Candle Soft Blanket votivna sveča glass 37 g
    Yankee Candle Soft Blanket, 37 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Soft Blanket čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava citrusna dišava sladka aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Astra Make-up Deep Black Smoky kajal svinčnik za oči za zadimljeno ličenje oči odtenek Black 1,1 g
    Astra Make-up Deep Black Smoky, 1,1 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Astra Make-up Deep Black Smoky poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva idealni za zadimljeno ličenje oči ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin Manuka Honey intenzivna regeneracijska maska z medom 8 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin Manuka Honey, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Perfect Skin Manuka Honey bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin Double Exfoliation gladilni piling 2 v 1 8 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin Double Exfoliation, 8 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Eveline Cosmetics Perfect Skin Double Exfoliation. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice zmanjša pomanjkljivosti kože osvetljuje in izenačuje kožo ne suši kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • BrushArt Professional B6 Classic shader brush čopič za senčila za oči B6 1 kos
    BrushArt Professional B6 Classic shader brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči BrushArt Professional B6 Classic shader brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči nanaša optimalen sloj senčil za oči odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • BrushArt Professional B7 Blender brush čopič za senčenje in prehode B7 1 kos
    BrushArt Professional B7 Blender brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči BrushArt Professional B7 Blender brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: poenostavlja nanašanje senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • BrushArt Professional B8 Pencil shader brush čopič za natančno nanašanje senčil B8 1 kos
    BrushArt Professional B8 Pencil shader brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči BrushArt Professional je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa poenostavlja nanašanje senčil za oči Navodilo za uporabo: Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku.
  • BrushArt Professional B9 Smudger brush čopič za točno nanašanje senčil B9 1 kos
    BrushArt Professional B9 Smudger brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči BrushArt Professional je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa poenostavlja nanašanje senčil za oči Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • BrushArt Professional B10 Eye liner brush čopič za ličenje oči B10 1 kos
    BrushArt Professional B10 Eye liner brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči BrushArt Professional je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa Navodilo za uporabo: Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku.
  • BrushArt Accessories Scissors for eyebrows škarje za obrvi
    BrushArt Accessories Scissors for eyebrows, Oblikovanje obrvi za ženske
  • Bübchen Sweet Vanilla gel za prhanje 230 ml
    Bübchen Sweet Vanilla, 230 ml, Kopanje otrok za ženske, Gel za prhanje Bübchen Sweet Vanilla je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • BrushArt Accessories Nail clippers ščipalec za nohte
    BrushArt Accessories Nail clippers, Oblikovanje nohtov za ženske, Izdelek BrushArt Accessories Nail clippers zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Lastnosti: skrbno striže nohte trajna ostrina idealen pripomoček za popolno manikuro optimalne dimenzije zagotavljajo udobno uporabo Navodilo za uporabo: Dvignite vrtljiv zgornji vzvod in položite noht med rezili klešč. Začnite na eni strani nohta in nadaljujte v isti smeri, da ga odstranite.
  • Kringle Candle Cozy Cabin čajna sveča 42 g
    Kringle Candle Cozy Cabin, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Kringle Candle Cozy Cabin dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: sladka aroma lesna dišava začinjena aroma gurmanska dišava tematska praznična dišava čisto gorenje Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Kotex Active Super tamponi 16 kos
    Kotex Active Super, 16 kos, Tamponi za ženske, Počutite se udobno in svobodno tudi v tistih dneh. Tampon Kotex Active Super vam omogoča kar največjo zaščito in udobje ter varnost, da boste kar pozabili na menstruacijo. Lastnosti: se prilagaja gibanju telesa idealen tudi pri športu gladka površina za udobno namestitev tampon vedno ostane na svojem mestu velikost, idealna za dneve, ko je krvavitev močnejša Navodilo za uporabo: Ravnajte se po napotkih, navedenih v priloženem letaku.
  • Delia Cosmetics Cameleo Collagen & Biotin šampon za okrepitev las za poškodovane in krhke lase 250 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Collagen & Biotin, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Delia Cosmetics Cameleo Collagen & Biotin učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Delia Cosmetics Cameleo Aloe & Coconut vlažilni šampon za suhe in krhke lase 250 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Aloe & Coconut, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Delia Cosmetics Cameleo Aloe & Coconut učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Delia Cosmetics After Hybrid 12 Days regeneracijski balzam za nohte 11 ml
    Delia Cosmetics After Hybrid 12 Days, 11 ml, Nohti za ženske, Pripravek Delia Cosmetics After Hybrid 12 Days vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: učinkovito obnavlja nohte krepi nohte ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte. Uporabljajte redno.
  • beBIO Avocado hranilni in vlažilni balzam za ustnice 5 g
    beBIO Avocado, 5 g, Balzami za ustnice za ženske, Posebna nega za ustnice beBIO Avocado zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše. Lastnosti: ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila spodbuja prekrvavitev ustnic izrazito obnavlja in ščiti Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije.
  • beBIO Shea regeneracijski balzam za ustnice 5 g
    beBIO Shea, 5 g, Balzami za ustnice za moške, Posebna nega za ustnice beBIO Shea zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše. Lastnosti: ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila spodbuja prekrvavitev ustnic ustnice pušča voljne in žametno mehke Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije.
  • Signal Natural Elements Silver Charcoal zobna ščetka soft 1 kos
    Signal Natural Elements Silver Charcoal, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Signal Natural Elements Silver Charcoal ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob dosega tudi težko dostopna mesta zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive zaščitno olje za toplotno oblikovanje las 150 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 150 ml, Stiling za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna bori se proti kodranju lase pušča mehke in nežne na dotik Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Thayers Cucumber Facial Mist Toner meglica za tonizacijo obraza brez alkohola 237 ml
    Thayers Cucumber Facial Mist Toner, 237 ml, Meglice za obraz uniseks, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz Thayers Cucumber Facial Mist Toner . Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: kožo ohranja v ravnovesju osvežuje in osvetljuje pomaga preprečiti izsušenost kože make up bo trajal dlje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan. Primerno tudi pri nanašanju make upa.
  • Thayers Unscented Facial MistToner meglica za tonizacijo obraza brez alkohola 237 ml
    Thayers Unscented Facial MistToner, 237 ml, Meglice za obraz uniseks, Osvežilno pršilo za obraz Thayers Unscented Facial MistToner bo prebudilo vašo kožo katerikoli del dneva in ji nudilo takojšnje olajšanje. Lastnosti: osvežuje in osvetljuje pomaga preprečiti izsušenost kože krepi strukturo kože make up bo trajal dlje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan. Primerno tudi pri nanašanju make upa.
  • Thayers Mini Rose Petal Facial Toner pomirjajoči tonik za obraz brez alkohola 89 ml
    Thayers Mini Rose Petal Facial Toner, 89 ml, Tonik za obraz uniseks, Pripravek za toniranje Thayers Mini Rose Petal Facial Toner bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo ohranja uravnotežen pH v koži oži pore pomirja in tonira Sestava: brez alkohola veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Thayers Mini Cucumber Facial Toner pomirjajoči tonik za obraz brez alkohola 89 ml
    Thayers Mini Cucumber Facial Toner, 89 ml, Tonik za obraz uniseks, Pripravek za toniranje Thayers Mini Cucumber Facial Toner bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo oži pore ohranja uravnotežen pH v koži pomirja in tonira Sestava: brez alkohola veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Astra Make-up #INSTAVOLUME maskara za ekstra volumen 10 ml
    Astra Make-up #INSTAVOLUME, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Astra Make-up INSTAVOLUME daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Astra Make-up Black Glitter bleščeče črtalo za oči v svinčniku odtenek Deep Black 1,1 g
    Astra Make-up Black Glitter, 1,1 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Astra Make-up Black Glitter poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Woodwick Mint Leaves & Oak dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Mint Leaves & Oak, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Mint Leaves & Oak čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava zeliščna aroma začinjena aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Organic Shop Organic Raspberry & Acai vitaminska pena za kopel 500 ml
    Organic Shop Organic Raspberry & Acai, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Organic Shop Organic Raspberry & Acai poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno zagotavlja občutek udobja in miru Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Bielenda Comfort+ hranilna krema za roke z vlažilnim učinkom 75 ml
    Bielenda Comfort+, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Bielenda Comfort+ . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja preprečuje suho kožo ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Garnier Skin Naturals Hydra Bomb maska iz platna s posvetlitvenim učinkom 28 g
    Garnier Skin Naturals Hydra Bomb, 28 g, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Garnier Skin Naturals Hydra Bomb bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Gabriella Salvete Eye Mask Collagen Gold maska za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem s kolagenom 5x2 kos
    Gabriella Salvete Eye Mask Collagen Gold, 5x2 kos, Maske za oči uniseks, Maska za oči Gabriella Salvete Eye Mask popolno neguje celo območje oči, izboljšuje kakovost kože in ji vrača vitalnost. Lastnosti: zmanjšuje otekline in temne kolobarje pomirja območje okoli oči povečuje elastičnost kože koži daje potrebno vlažnost Sestava: veganski izdelek
  • Dove Care by Nature Uplifting hranilni gel za prhanje 225 ml
    Dove Care by Nature Uplifting, 225 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Care by Nature Uplifting. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Woodwick Juniper & Spruce dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Juniper & Spruce, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Juniper & Spruce čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Woodwick Pressed Blooms & Patchouli dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
    Woodwick Pressed Blooms & Patchouli, 453,6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Pressed Blooms & Patchouli čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Schwarzkopf Taft Volume penasti utrjevalec za lase za tanke ali redke lase 200 ml
    Schwarzkopf Taft Volume, 200 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Taft Volume daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin zagotavlja prožnost las ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Schwarzkopf Taft Shine penasti utrjevalec za lase za volumen in sijaj 200 ml
    Schwarzkopf Taft Shine, 200 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Taft Shine daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin zagotavlja prožnost las ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh