Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske

50
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Ziaja Mask regeneracijska maska za obraz 7 ml
    Ziaja Mask, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Mask čistilna maska za obraz 7 ml
    Ziaja Mask, 7 ml, Čistilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Mask pomirjajoča maska za obraz 7 ml
    Ziaja Mask, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Jasmine maska za obraz proti gubam 7 ml
    Ziaja Jasmine, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Jasmine bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Rodial Lash & Brow Booster serum za trepalnice in obrvi 7 ml
    Rodial Lash & Brow Booster, 7 ml, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Izdelek Rodial Lash & Brow Booster bo poudaril vaš videz in poudaril lepoto vaših oči. Lastnosti: krepi in hrani trepalnice neguje tudi obrvi podpira in pospešuje rast trepalnic Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi. Na čiste in suhe obrvi s pomočjo aplikatorja nanesite majhno količino izdelka.
  • Ziaja Goat's Milk maska za suho kožo 7 ml
    Ziaja Goat's Milk, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Goat's Milk bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Cucumber encimska piling maska 7 ml
    Ziaja Cucumber, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Cucumber bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Acai Berry nočna maska za obraz 7 ml
    Ziaja Acai Berry, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Acai Berry bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Microbiome Balance kremasta vlažilna maska 7 ml
    Ziaja Microbiome Balance, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Microbiome Balance bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Dandelion Honey hranilna medova maska 7 ml
    Ziaja Dandelion Honey, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Dandelion Honey bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Microbiome Balance pomirjajoča maska za obraz 7 ml
    Ziaja Microbiome Balance, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Microbiome Balance bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Ziaja Tapioca Honey gladilna maska 7 ml
    Ziaja Tapioca Honey, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Tapioca Honey bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Lily Lolo Natural Mascara maskara za večji volumen 7 ml
    Lily Lolo Natural Mascara, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Lily Lolo Natural Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic neguje trepalnice in jih utrjuje poudari obliko oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Semilac UV Hybrid Let's Meet gel lak za nohte odtenek 281 Gossip Time 7 ml
    Semilac UV Hybrid Let's Meet, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid Let's Meet vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Aveda Cooling Balancing Oil Concentrate pomirjevalno olje s hladilnim učinkom 7 ml
    Aveda Cooling Balancing Oil Concentrate, 7 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Aveda Cooling Balancing vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: hitro se vpija globinsko vlaži za uporabo na telesu in obrazu Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Maybelline Lash Sensational Sky High podlaga za maskaro črna 7,7 ml
    Maybelline Lash Sensational Sky High, 7,7 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Lepe in izrazite trepalnice so osnova vsakega make-up videza. Podlaga za maskaro Maybelline Lash Sensational Sky High natančno razčeše in razdeli posamezne trepalnice in jih pripravi na nanos priljubljene maskare, ki tako pride še bolj do izraza. Lastnosti: neguje trepalnice in jih utrjuje poudari obliko oči pomaga zgostiti trepalnice poudari pogled in izrazi lepoto oči
  • L’biotica Repair Lash aktivni serum za trepalnice in obrvi 7 ml
    L’biotica Repair Lash, 7 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum L’biotica Repair Lash bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: krepi in hrani trepalnice neguje tudi obrvi zagotavlja večjo gostoto podpira in pospešuje rast trepalnic Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi. Na čiste in suhe obrvi s pomočjo aplikatorja nanesite majhno količino izdelka. Ravnajte se po priloženih navodilih. Uporabljajte 1-kart dnevno, najbolje pred spanjem.
  • L’biotica Repair Lash regeneracijska krema za trepalnice 7 ml
    L’biotica Repair Lash, 7 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum L’biotica Repair Lash bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: podpira in pospešuje rast trepalnic preprečuje izpadanje trepalnic krepi in hrani trepalnice neguje tudi obrvi enostaven in hiter nanos v udobju doma Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi. Na čiste in suhe obrvi s pomočjo aplikatorja nanesite majhno količino izdelka. Uporabljajte 1-kart dnevno, najbolje pred spanjem. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ziaja Lifting Solution pomlajevalna maska 40+ 7 ml
    Ziaja Lifting Solution, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Lifting Solution bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja učinkovito čisti pore celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Delia Cosmetics Creator serum za rast za trepalnice in obrvi 7 ml
    Delia Cosmetics Creator, 7 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum Delia Cosmetics Creator bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: podpira in pospešuje rast trepalnic preprečuje izpadanje trepalnic krepi in hrani trepalnice Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi. Prevelika količina seruma lahko povzroči alergično reakcijo in opekline oz. pordelost oči. V primeru, da izdelek pride v oči, ga nemudoma sperite z vodo.
  • I Heart Revolution Tasty Coconut serum za rast za obrvi 5,7 ml
    I Heart Revolution Tasty Coconut, 5,7 ml, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum I Heart Revolution Tasty Coconut bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: enostaven in hiter nanos v udobju doma neguje tudi obrvi zagotavlja večjo gostoto Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na čiste in suhe obrvi s pomočjo aplikatorja nanesite majhno količino izdelka.
  • Fillerina Densifying Filler Grade 3 gel za volumen ustnic 7 ml
    Fillerina Densifying Filler Grade 3, 7 ml, Povečanje ustnic za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Fillerina Densifying Filler Grade 3 razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: daje učinek polnejših ustnic spodbuja prekrvavitev ustnic Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije.
  • Maybelline The Colossal maskara za volumen odtenek Black 10.7 ml
    Maybelline The Colossal, 10.7 ml, maskare za ženske, Maskara Maybelline The Colossal daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem ne lepi trepalnic hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Nouba Blue Shield vlažilni serum za ustnice
    Nouba Blue Shield, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Nouba Blue Shield je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani popravlja razpokane ustnice ustnice pušča mehke in gladke ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Ziaja Rose Butter pomlajevalna maska za obraz 30+ 7 ml
    Ziaja Rose Butter, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Rose Butter bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Microbiome Balance maska za obraz za regulacijo sebuma 7 ml
    Ziaja Microbiome Balance, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Microbiome Balance bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Fillerina Densifying Filler Grade 4 gel za volumen ustnic 7 ml
    Fillerina Densifying Filler Grade 4, 7 ml, Povečanje ustnic za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Fillerina Densifying Filler Grade 4 razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: daje učinek polnejših ustnic spodbuja prekrvavitev ustnic Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije.
  • Provocater LED/UV No Wipe gel nadlak za nohte mat 7 ml
    Provocater LED/UV No Wipe, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Provocater LED/UV No Wipe vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju uporabljajte samo skupaj z LED lučko Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Some By Mi V10 Hyal Lip Sun Protector zaščitni balzam za ustnice SPF 15 7 ml
    Some By Mi V10 Hyal Lip Sun Protector, 7 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Some By Mi V10 Hyal Lip Sun Protector je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem enostaven in hiter nanos popravlja razpokane ustnice globinsko vlaži in intenzivno hrani preprečuje razpokanost ustnic Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu enakomerno nanesite na ustnice. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Semilac UV Hybrid X-Mass gel lak za nohte odtenek 309 Pine Green 7 ml
    Semilac UV Hybrid X-Mass, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid X-Mass vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • I Heart Revolution Butterfly maskara za dolge in polne trepalnice odtenek Black 7 ml
    I Heart Revolution Butterfly, 7 ml, maskare za ženske, Maskara I Heart Revolution Butterfly daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo poudari obliko oči ima dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev. Maskaro nanesite na zgornje in spodnje trepalnice.
  • Bottega Verde Baci Baci vlažilna maska za ustnice z karitejevim maslom 7 ml
    Bottega Verde Baci Baci, 7 ml, Maske za ustnice za ženske, Tudi vaše ustnice si zaslužijo posebno nego. Maska za ustnice Bottega Verde Baci Baci nudi potrebno vlaženje in poskrbi za naravno lepe ustnice. Lastnosti: intenzivno vlaži in hrani odpravlja suhe in razpokane ustnice ustnice naredi mehke in voljne Navodilo za uporabo: Zvečer nanesite debelo plast in pustite čez noč delovati kot masko. Pustite, da se vpije.
  • Bourjois Volume Glamour Coup de Théâtre dolgoobstojna maskara za volumen odtenek Black 7 ml
    Bourjois Volume Glamour Coup de Théâtre, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Bourjois Volume Glamour Coup de Théâtre daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima dolgotrajen učinek hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • INIKA Organic Lash & Brow serum za rast za trepalnice in obrvi 7 ml
    INIKA Organic Lash & Brow, 7 ml, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Izdelek INIKA Organic Lash & Brow bo poudaril vaš videz in poudaril lepoto vaših oči. Lastnosti: podpira in pospešuje rast trepalnic krepi in hrani trepalnice neguje tudi obrvi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in večer.
  • Fillerina Densifying Filler Lip and Mouth Filler balzam za zapolnitev ustnic za volumen 7 ml
    Fillerina Densifying Filler Lip and Mouth Filler, 7 ml, Povečanje ustnic za ženske, Vam narava ni podarila tako polnih ustnic, kot bi si želeli? Ni vam treba takoj na invazivne kozmetične posege. Posebna nega ustnic Fillerina Densifying Filler Lip and Mouth Filler poskrbi za neboleče in varno povečanje ustnic v udobju vašega doma. Ta rezultat vam pomaga doseči po zaslugi vsebnosti sestavin, ki pospešujejo prekrvavitev ustnic. To povzroči rahlo mravljinčenje, pordelost in predvsem povečanje volumna ustnic. Čez nekaj časa bo občutek mravljinčenja izzvenel, ustnice pa boste imeli nekaj ur polnejše. In kakšen je prijeten bonus pri uporabi te nege za povečanje volumna ustnic? Njen čar je vedno mogoče zlahka obnoviti. Imejte jo pri sebi v žepu ali torbici in si po potrebi ustnice ponovno premažite. Lastnosti: daje učinek polnejših ustnic ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila zmanjšuje pojav drobnih gubic gladi ustnice in linije okoli ustnic Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije. Nanašajte večkrat na dan na predel ustnic.
  • Bione Cosmetics Bio krepilni serum za trepalnice 7 ml
    Bione Cosmetics Bio, 7 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum Bione Cosmetics Bio bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: podpira in pospešuje rast trepalnic krepi in hrani trepalnice zagotavlja večjo gostoto enostaven in hiter nanos v udobju doma Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi. Uporabljajte redno.
  • Bione Cosmetics Bio lak za učvrstitev nohtov 7 ml
    Bione Cosmetics Bio, 7 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Bione Cosmetics Bio vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: okrepi in učvrsti nohte poškodovanim nohtom in nohtom mat videza zagotavlja lesk izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov Sestava: vsebuje krepilni kompleks Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte.
  • theBalm Purseworthy vlažilni sijaj za ustnice z karitejevim maslom odtenek Tote 7 ml
    theBalm Purseworthy, 7 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice theBalm Purseworthy vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice ustnicam daje polno barvo rahlo obarva ustnice dolgo obstojen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Bourjois Healthy Mix maskara za volumen in podaljšanje trepalnic odtenek 001 Black 7 ml
    Bourjois Healthy Mix, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Bourjois Healthy Mix daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic ne lepi trepalnic ima intenzivno barvo ima dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Rimmel Kind & Free vlažilni korektor odtenek 60 Deep 7 ml
    Rimmel Kind & Free, 7 ml, Korektorji za ženske, Korektor Rimmel Kind & Free prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože dolgo obstojen učinek ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Barry M Ultra Liner 2-in-1 serum za trepalnice 2 v 1 odtenek Black 1,7 ml
    Barry M Ultra Liner 2-in-1, 1,7 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Izdelek Barry M Ultra Liner 2-in-1 bo poudaril vaš videz in poudaril lepoto vaših oči. Lastnosti: podpira in pospešuje rast trepalnic krepi in hrani trepalnice izriše natančno linijo ustvarja privlačen dramatičen videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • MUA Makeup Academy Metamorphosis oljast sijaj za ustnice za ustnice in lica dišave Oh Peachy (Peach) 7 ml
    MUA Makeup Academy Metamorphosis, 7 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice MUA Makeup Academy Metamorphosis vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen rahlo obarva ustnice gladi drobne linije na ustnicah vlaži in mehča ustnice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja. Nanesite ustrezno količino tudi na lica na isti način, kot bi nanašali rdečilo.
  • ACURE Ultra Hydrating krema za predel okoli oči 14.7 ml
    ACURE Ultra Hydrating, 14,7 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči ACURE Ultra Hydrating neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Sally Hansen Miracle Gel™ nadlak za nohte odtenek 101 14.7 ml
    Sally Hansen Miracle Gel™, 14,7 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Sally Hansen Miracle Gel™ vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva ima učinek manikure z gelom zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Maybelline Sunkisser tekoče rdečilo odtenek 11 Electric Bronze 4,7 ml
    Maybelline Sunkisser, 4,7 ml, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Maybelline Sunkisser daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo osvetljuje ima prijetno gladko, lahko teksturo daje pridih zagorelosti enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: Nanašajte s pomočjo aplikatorja, vgrajenega v pokrovčku. Razmažite s čopičem, z gobico ali s prstnimi blazinicami.
  • Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor Matte mat tekoča šminka odtenek 522 Red Noir 7 ml
    Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor Matte, 7 ml, šminke za ustnice za ženske, Šminka Estée Lauder Pure Color Envy Paint-On Liquid LipColor Matte bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: gladi gubice in pomanjkljivosti na ustnicah dolgotrajen učinek enostavno se nanaša mat učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Provocater LED/UV Hybrid gel lak za nohte z uporabo UV/LED lučke odtenek 64 Black 7 ml
    Provocater LED/UV Hybrid, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Čudovita manikira kot po obisku studia za nohte? Lak za nohte Provocater LED/UV Hybrid vam omogoča, da jo ustvarite v udobju svojega doma. Površino nohta prekrije z neprekinjeno plastjo dolgotrajne, intenzivne barve s sijajnim zaključkom, nohtom pa pomaga doseči negovan, popolnoma urejen videz. Z njim lahko preprosto poudarite svoje nohte ali pa poudarite slog svojega outfita. Katera barva bo blestela na vaših nohtih? Lastnosti: zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom uporabljajte samo skupaj z LED lučko Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Semilac UV Hybrid Weddinails gel lak za nohte odtenek 578 Glow Together 7 ml
    Semilac UV Hybrid Weddinails, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Čudovita manikira kot po obisku studia za nohte? Lak za nohte Semilac UV Hybrid Weddinails vam omogoča, da jo ustvarite v udobju svojega doma. Površino nohta prekrije z neprekinjeno plastjo dolgotrajne, intenzivne barve s sijajnim zaključkom, nohtom pa pomaga doseči negovan, popolnoma urejen videz. Z njim lahko preprosto poudarite svoje nohte ali pa poudarite slog svojega outfita. Katera barva bo blestela na vaših nohtih? Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh