Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske

328
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Goldwell Dualsenses Scalp Specialist penast šampon za občutljivo lasišče 250 ml
    Goldwell Dualsenses Scalp Specialist, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Goldwell Dualsenses Scalp Specialist učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Brelil Professional Solaire After Sun Shampoo hranilni šampon za lase izpostavljene soncu, morski in klorirani vodi 250 ml
    Brelil Professional Solaire After Sun Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Brelil Professional Solaire After Sun Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče v laseh zapira vlago krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi lasem vrača izgubljen sijaj in mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Dove Silk Fine tekoče milo z dozirno črpalko bela orhideja 250 ml
    Dove Silk Fine, 250 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dove Silk Fine nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Pani Walewska Classic lak za lase za volumen 250 ml
    Pani Walewska Classic, 250 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Pani Walewska Classic bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava lasem daje vitalnost in sijaj naravno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz lasem daje takojšen volumen Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz vlažilni balzam za neobvladljive lase 250 ml
    Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Alterna Caviar Anti-Aging zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Nivea Hawaii Flower & Oil osvežujoč gel za prhanje 250 ml
    Nivea Hawaii Flower & Oil, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Hawaii Flower & Oil . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Phytorelax Laboratories Hyaluronic Acid hranilna maska za suhe lase 250 ml
    Phytorelax Laboratories Hyaluronic Acid, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Phytorelax Laboratories Hyaluronic Acid predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Olival Natural Sensitive naravni šampon za občutljivo lasišče 250 ml
    Olival Natural Sensitive, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Olival Natural Sensitive učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče bori se proti srbenju in suhosti lasišča pomirja lasišče Sestava: brez dišav ne vsebuje silikonov veganski izdelek ne vsebuje SLS Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Brelil Professional Cristalli di Argan Mask globinsko vlažilna maska za vse tipe las 250 ml
    Brelil Professional Cristalli di Argan Mask, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Brelil Professional Cristalli di Argan predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Joico Moisture Recovery hranilna maska za grobe lase 250 ml
    Joico Moisture Recovery, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Joico Moisture Recovery predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Roger & Gallet Rose parfumirani losjon za telo za ženske 250 ml
    Roger & Gallet Rose, 250 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Roger & Gallet Rose poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: hrani in neguje kožo dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo razveselila bo vsako žensko Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Altermed Panthenol Omega losjon za telo za sončenje z aloe vero 250 ml
    Altermed Panthenol Omega, 250 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da vaša koža ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek z vsebnostjo pantenola Altermed Panthenol Omega bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomembno podprl regeneracijo in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: enostavno se raznaša in se hitro vpija pomirja kožo po sončenju neguje in obnavlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Millefiori Milano Cold Water aroma difuzor s polnilom 250 ml
    Millefiori Milano Cold Water, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Cold Water prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating vlažilni šampon za blond lase 250 ml
    John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon John Frieda Sheer Blonde Highlight Activating učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži daje lesk in volumen podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Lee Stafford CoCo LoCo Agave vlažilni balzam za sijaj in mehkobo las 250 ml
    Lee Stafford CoCo LoCo Agave, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Lee Stafford CoCo LoCo Agave zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Sanctuary Spa Lily & Rose osvežujoč gel za prhanje z vlažilnim učinkom 250 ml
    Sanctuary Spa Lily & Rose, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Sanctuary Spa Lily & Rose je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • THD Unico Vento D´ Oriente osvežilec tekstila 250 ml
    THD Unico Vento D´ Oriente, 250 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom THD Unico Vento D´ Oriente z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: orientalska aroma Navodilo za uporabo: Lahko se uporablja tudi za odišavljanje blaga. Dišave so posebej izdelane tako, da na blagu ne puščajo madežev. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Biolage Essentials HydraSource šampon za suhe lase 250 ml
    Biolage Essentials HydraSource, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Biolage Essentials HydraSource učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Holika Holika Aloe 92% gel za prhanje z aloe vero 250 ml
    Holika Holika Aloe 92%, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Holika Holika Aloe je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Organic Shop Algae & Sea Salt piling za telo 250 ml
    Organic Shop Algae & Sea Salt, 250 ml, pilingi za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Organic Shop Algae & Sea Salt , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži vrača udobje in vitalnost pomirja kožo in jo osvežuje Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Wella Deluxe Shine & Restore močan lak za lase 250 ml
    Wella Deluxe Shine & Restore, 250 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Wella Deluxe Shine & Restore bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: močno utrjevanje ščiti pred UV-sevanjem ima hranilni učinek dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Dove Body Love hranilna krema za obraz, roke in telo 250 ml
    Dove Body Love, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Dove Body Love , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Phytorelax Laboratories Keratina keratin maska za zdravljenje poškodovanih las 250 ml
    Phytorelax Laboratories Keratina, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Phytorelax Laboratories Keratina predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: izboljšuje prožnost lasnih vlaken deluje v globino lasnega vlakna krepi lasna vlakna intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • A-Derma Protect AH regeneracijsko mleko za po sončenju 250 ml
    A-Derma Protect AH, 250 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja kožo po sončenju obnavlja zaščitno bariero kože lahko se uporablja za obraz in telo Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Vianek Detoxifying razstrupljevalni piling za telo z gladilnim učinkom 250 ml
    Vianek Detoxifying, 250 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Vianek Detoxifying bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • John Frieda Frizz Ease Weightless Wonder balzam za glajenje las za neobvladljive lase 250 ml
    John Frieda Frizz Ease Weightless Wonder, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam John Frieda Frizz Ease zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Radox Romantic Orchid & Blueberry nežna krema za prhanje 250 ml
    Radox Romantic Orchid & Blueberry, 250 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Radox Romantic Orchid & Blueberry je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Joico Volumizing balzam za volumen za fine in tanke lase 250 ml
    Joico Volumizing, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Joico Volumizing zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Millefiori Zona Spa & Massage Thai nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Zona Spa & Massage Thai, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Zona Spa & Massage Thai spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: zeliščna aroma sveža dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Zona Keemun nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Zona Keemun, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Zona Keemun spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: zračno čista dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Syoss Pure Volume penasti utrjevalec za lase za dolgotrajajoč volumen 250 ml
    Syoss Pure Volume, 250 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Syoss Pure Volume daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete zagotavlja volumen od korenin ne lepi las in jih ne obremenjuje pričeska je ves dan pod nadzorom hitro in enostavno oblikovanje utrdi pričesko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah. Pred uporabo dobro pretresite.
  • Skil Toxic Love Sweet Temptation odišavljeno pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Toxic Love Sweet Temptation, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Žensko pršilo za telo Skil Toxic Love Sweet Temptation je izraz optimizma in občutka popolne sreče. gurmanska dišava citrusna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Schwarzkopf Taft Phytokeratin ekstra utrjevalni lak za lase 250 ml
    Schwarzkopf Taft Phytokeratin, 250 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Taft Phytokeratin bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz lasem daje takojšen volumen Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Schwarzkopf Taft Power Invisible lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 250 ml
    Schwarzkopf Taft Power Invisible, 250 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Taft Power Invisible bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Schwarzkopf Taft Shine lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 250 ml
    Schwarzkopf Taft Shine, 250 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Taft Shine bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk močno utrjevanje v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava lasem daje vitalnost in sijaj Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Schwarzkopf Taft Power & Fullness lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 250 ml
    Schwarzkopf Taft Power & Fullness, 250 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Taft Power & Fullness bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava posebej močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Schwarzkopf Taft Power Express ekstra utrjevalni lak za lase 250 ml
    Schwarzkopf Taft Power Express, 250 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Taft Power Express bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Phytorelax Laboratories Olio Di Argan vlažilna in gladilna maska z arganovim oljem 250 ml
    Phytorelax Laboratories Olio Di Argan, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Phytorelax Laboratories Olio Di Argan predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja strukturo las izboljšuje prožnost lasnih vlaken poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las obnavlja lase po celi njihovi dolžini Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Phytorelax Laboratories Olio Di Argan hranilna regeneracijska maska z arganovim oljem 250 ml
    Phytorelax Laboratories Olio Di Argan, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Phytorelax Laboratories Olio Di Argan predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Phytorelax Laboratories Olio Di Argan hranilni šampon z arganovim oljem 250 ml
    Phytorelax Laboratories Olio Di Argan, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Phytorelax Laboratories Olio Di Argan učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Syoss Volume Lift penasti utrjevalec za lase za bogat volumen 250 ml
    Syoss Volume Lift, 250 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Syoss Volume Lift daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin ne lepi las in jih ne obremenjuje utrdi pričesko pričeska je ves dan pod nadzorom pripravek je posebej primeren za fine in tanke lase Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Syoss Keratin penasti utrjevalec za lase s keratinom 250 ml
    Syoss Keratin, 250 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Syoss Keratin daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin utrdi pričesko ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Matrix Mega Sleek pršilo brez spiranja proti krepastim lasem 250 ml
    Matrix Mega Sleek, 250 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Matrix Mega Sleek daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne daje žametno mehkobo kroti neobvladljive lase Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • John Frieda Volume Lift Touchably Full šampon za volumen 250 ml
    John Frieda Volume Lift Touchably Full, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon John Frieda Volume Lift Touchably Full učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • John Frieda Volume Lift Forever Full lak za lase 250 ml
    John Frieda Volume Lift Forever Full, 250 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase John Frieda Volume Lift Forever Full bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk dolgotrajen učinek lasem daje takojšen volumen enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
  • John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight šampon za glajenje in vlaženje las 250 ml
    John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • John Frieda Frizz Ease Dream Curls balzam za valovite lase 250 ml
    John Frieda Frizz Ease Dream Curls, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam John Frieda Frizz Ease Dream Curls zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje izboljšuje strukturo las lasem daje volumen in prožnost zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery obnovitveni šampon za poškodovane lase 250 ml
    John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase zmanjšuje lomljivost las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Bielenda Vegan Friendly Shea maslo za telo 250 ml
    Bielenda Vegan Friendly Shea, 250 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Bielenda Vegan Friendly Shea, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo mehča in pomaga do svilnato gladke kože Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Wella Professionals Eimi Flexible Finish pršilo za oblikovanje las za fleksibilno učvrstitev 250 ml
    Wella Professionals Eimi Flexible Finish, 250 ml, Pršilo za volumen za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Flexible Finish bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk dolgotrajen učinek s srednjim utrjevanjem Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Matrix High Amplify penasti utrjevalec za lase za volumen 250 ml
    Matrix High Amplify, 250 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Matrix High Amplify daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete zagotavlja volumen od korenin hitro in enostavno oblikovanje pričeska je ves dan pod nadzorom krepi naravni sijaj las utrdi pričesko Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • No Inhibition Age Renew Elixir of youth revitalizacijski šampon brez sulfatov 250 ml
    No Inhibition Age Renew Elixir of youth, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon No Inhibition Age Renew Elixir of youth učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • No Inhibition Guarana and organic extracts Texturizing & Volumizing pena za lase za volumen in obliko 250 ml
    No Inhibition Guarana and organic extracts Texturizing & Volumizing, 250 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek No Inhibition Guarana and organic extracts Texturizing & Volumizing daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin pričeska je ves dan pod nadzorom odpornost v vsakem vremenu vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • No Inhibition Styling Eco Hairspray lak za lase 250 ml
    No Inhibition Styling Eco Hairspray, 250 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase No Inhibition Styling Eco Hairspray bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: naravno utrjevanje lasem daje takojšen volumen dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ne lepi las in jih ne obremenjuje Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Revolution Haircare Skinification Salicylic čistilni balzam za mastne lase 250 ml
    Revolution Haircare Skinification Salicylic, 250 ml, Balzami za ženske, Balzam Revolution Haircare Skinification Salicylic zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Revolution Haircare Skinification Vitamin C osvežujoči šampon za hidracijo in sijaj 250 ml
    Revolution Haircare Skinification Vitamin C, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Revolution Haircare Skinification Vitamin C učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Revolution Haircare Skinification Caffeine energijski balzam za tanke, redke in krhke lase 250 ml
    Revolution Haircare Skinification Caffeine, 250 ml, Balzami za ženske, Balzam Revolution Haircare Skinification Caffeine zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Sestava: ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB keratinski šampon za poškodovane lase 250 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Delia Cosmetics Cameleo BB učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bumble and bumble Surf Creme Rinse Conditioner balzam za zaščito barve kodrastih las 250 ml
    Bumble and bumble Surf Creme Rinse Conditioner, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Bumble and bumble Surf zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje podaljšuje trajanje barve lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Millefiori Milano Silk & Rice Powder nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Milano Silk & Rice Powder, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Silk & Rice Powder spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Syoss Oleo Intense intenzivni balzam za sijaj in mehkobo las 250 ml
    Syoss Oleo Intense, 250 ml, Balzami za ženske, Balzam za lase Syoss Oleo Intense vašim lasem po pranju zagotavlja vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Sebastian Professional Penetraitt šampon za poškodovane in kemično obdelane lase 250 ml
    Sebastian Professional Penetraitt, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sebastian Professional Penetraitt učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase pušča mehke daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Lactacyd Pharma emulzija za intimno higieno with Prebiotic 250 ml
    Lactacyd Pharma, 250 ml, Intimna higiena za ženske, Pripravek Lactacyd Pharma zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zmanjšuje draženje in rdečico ohranja mikrobiom kože v ravnovesju Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Revolution Haircare Plex No.5 Bond Conditioner globinsko regeneracijski balzam za suhe in poškodovane lase 250 ml
    Revolution Haircare Plex No.5 Bond Conditioner, 250 ml, Balzami za ženske, Balzam Revolution Haircare Plex No.5 Bond Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje popravlja mehanske in kemične poškodbe ščiti lase pred poškodbami zapira lasno površino in jo dela bolj odporno preprečuje lomljenje las Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Delia Cosmetics Cameleo Aloe & Coconut vlažilni šampon za suhe in krhke lase 250 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Aloe & Coconut, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Delia Cosmetics Cameleo Aloe & Coconut učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Grow Gorgeous Defence zaščitni šampon z razstrupljevalnim učinkom 250 ml
    Grow Gorgeous Defence, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase gladi lasna vlakna Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Grow Gorgeous Defence zaščitni balzam z razstrupljevalnim učinkom 250 ml
    Grow Gorgeous Defence, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Grow Gorgeous Defence zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje ščiti lase pred poškodbami zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • The Body Shop White Musk nežni gel za prhanje 250 ml
    The Body Shop White Musk, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje The Body Shop White Musk je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: koži vrača občutek udobja mehča in povečuje elastičnost kože kožo pušča žametno mehko in gladko
  • Schwarzkopf Professional Color Enablers Hair Primer ravnanje las za popoln videz las 250 ml
    Schwarzkopf Professional Color Enablers Hair Primer, 250 ml, Trajne barve za lase za ženske
  • Phytorelax Laboratories 31 Herbs osvežilna gelasta krema za telo in noge 250 ml
    Phytorelax Laboratories 31 Herbs, 250 ml, Geli za telo za ženske, Vaše noge že dolgo niso bile lahke kot pero? Olajšanje občutka težkih nog bo prinesel pripravek Phytorelax Laboratories 31 Herbs , ki bo nežno osvežil utrujena stopala ter pomagal tudi pri regeneraciji in mehčanju poroženele kože stopal. Privoščite svojim spodnjim okončinam po napornem dnevu prijetno sproščujočo nego in takojšnje olajšanje utrujenosti. Lastnosti: prijetno osvežuje hladi in pomirja vlaži kožo obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Sledite navodilom na embalaži.
  • Phytorelax Laboratories Almond hranilno maslo za telo 250 ml
    Phytorelax Laboratories Almond, 250 ml, Masla za telo za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo losjoni ali kreme za telo? Maslo za telo Phytorelax Laboratories Almond je idealna izbira za vas. V primerjavi z običajnimi kremami in losjoni vsebuje manj vode, ima gostejšo konsistenco ter predstavlja bolj hranljivo in koncentrirano nego telesa. Kožo globinsko vlaži, jo intenzivno hrani in jo naredi čudovito mehko na dotik. Poleg tega jo razvaja z žametno kremasto teksturo in zagotavlja dolgotrajen učinek. Samo nanesite ga na kožo po prhanju ali kopanju in vsakodnevna higienska rutina bo postala izjemno doživetje. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo ima mehčalne učinke kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Phytorelax Laboratories Hemp vlažilni losjon za telo 250 ml
    Phytorelax Laboratories Hemp, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Phytorelax Laboratories Hemp vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo učinkovito obnavlja kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Phytorelax Laboratories Hemp šampon za telo in lase z regeneracijskim učinkom 250 ml
    Phytorelax Laboratories Hemp, 250 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 uniseks, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Phytorelax Laboratories Hemp hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo lasem zagotavlja potrebno vlaženje in lesk mehča in vlaži obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Zadostno količino nanesite na mokro kožo telesa in lasišče, pa tudi na navlažene lase. Premasirajte tako, da se ustvari pena. Temeljito sperite.
  • Phytorelax Laboratories Shea Butter hranilna krema za telo z karitejevim maslom 250 ml
    Phytorelax Laboratories Shea Butter, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Phytorelax Laboratories Shea Butter neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost šampon za volumen za fine in tanke lase 250 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Redken Extreme Length globinsko regeneracijska maska za poškodovane lase 250 ml
    Redken Extreme Length, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Redken Extreme Length predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini izboljšuje prožnost lasnih vlaken obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz pomaga stimulirati rast las krepi lasne konice neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Castelbel Portus Cale Black Edition nadomestno polnilo za aroma difuzor I. 250 ml
    Castelbel Portus Cale Black Edition, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Castelbel Portus Cale Black Edition prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Castelbel Portus Cale Ruby Red nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Castelbel Portus Cale Ruby Red, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Castelbel Portus Cale Ruby Red spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sadna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Schwarzkopf Gliss Blonde Hair Perfector 250 ml
    Schwarzkopf Gliss Blonde Hair Perfector, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Gliss Blonde Hair Perfector učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče nevtralizira rumene odtenke v laseh obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Wella Wellaflex Brilliant Color lak za lase s srednjim utrjevanjem za barvane lase 250 ml
    Wella Wellaflex Brilliant Color, 250 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Wella Wellaflex Brilliant Color bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: srednje močno utrjevanje lasem daje vitalnost in sijaj pripravek je prijazen do las temeljito utrdi vse tipe las in pričesk Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Bumble and bumble Bb. Curl Light Defining Cream stiling krema za definicijo valov rahla učvrstitev 250 ml
    Bumble and bumble Bb. Curl Light Defining Cream, 250 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Bumble and bumble Bb. Curl Light Defining Cream bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: ne obremenjuje las vlaži dolgotrajen učinek poenostavlja oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Schwarzkopf Gliss Aqua Revive šampon za normalne do suhe lase 250 ml
    Schwarzkopf Gliss Aqua Revive, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Gliss Aqua Revive učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase pušča mehke za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Syoss Color balzam za lase za zaščito barve 250 ml
    Syoss Color, 250 ml, Balzami za ženske, Balzam za lase Syoss Color vašim lasem po pranju zagotavlja vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las poživi lepoto in sijaj barvanih las olajša razčesavanje las lase regenerira lasem zagotavlja mehkobo in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Revolution Haircare Skinification Caffeine kofeinski šampon proti izpadanju las 250 ml
    Revolution Haircare Skinification Caffeine, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Revolution Haircare Skinification učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase stimulira rast las krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Revolution Haircare Skinification Salicylic čistilni šampon za mastne lase in lasišče 250 ml
    Revolution Haircare Skinification Salicylic, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Revolution Haircare Skinification Salicylic učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna daje lesk in volumen pomirja lasišče Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • ICONIQUE Professional C+ Colour Protection Colour & UV defence shampoo šampon za zaščito barve 250 ml
    ICONIQUE Professional C+ Colour Protection Colour & UV defence shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon ICONIQUE Professional C+ Colour Protection Colour & UV defence shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: za naravne in barvane lase umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke ščiti lase pred UV sevanjem Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Syoss Curl Control penasti utrjevalec za lase za naravno fiksacijo 250 ml
    Syoss Curl Control, 250 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Syoss Curl Control daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: za privlačne valove zagotavlja prožnost las ne lepi las in jih ne obremenjuje pričeska je ves dan pod nadzorom dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Millefiori Milano Rhubarb & Pepper nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Milano Rhubarb & Pepper, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Rhubarb & Pepper spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: topla dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Milano Verdant Escape aroma difuzor s polnilom 250 ml
    Millefiori Milano Verdant Escape, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Verdant Escape prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Millefiori Milano Verdant Escape nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Milano Verdant Escape, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Verdant Escape spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Kérastase Curl Manifesto Fondant Hydration Essentielle vlažilni in hranilni balzam za valovite in kodraste lase 250 ml
    Kérastase Curl Manifesto Fondant Hydration Essentielle, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Kérastase Curl Manifesto zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las krepi lasna vlakna zagotavlja potrebno vlaženje gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • GK Hair Gold Conditioner vlažilni in hranilni balzam za takojšnjo regeneracijo 250 ml
    GK Hair Gold Conditioner, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam GK Hair Gold Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja popravlja mehanske in kemične poškodbe ščiti lase pred poškodbami krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • GK Hair Gold Shampoo vlažilni in zaščitni šampon z aloe vero in karitejevim maslom 250 ml
    GK Hair Gold Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon GK Hair Gold Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Revolution Haircare Plex Blonde No.4 Bond Shampoo intenzivno hranilni šampon za suhe in poškodovane lase 250 ml
    Revolution Haircare Plex Blonde No.4 Bond Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Revolution Haircare Plex Blonde No.4 Bond Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Jeanne en Provence BIO Almond hranilni gel za prhanje v BIO kakovosti za ženske 250 ml
    Jeanne en Provence BIO Almond, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Jeanne en Provence BIO Almond. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože pri umivanju ustvarja bogato peno Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Jeanne en Provence BIO Apple nežni gel za prhanje v BIO kakovosti za ženske 250 ml
    Jeanne en Provence BIO Apple, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Jeanne en Provence BIO Apple. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh