Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske velikosti 200 ML

522
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm zaščitno pršilo za obraz in telo SPF 50+ 200 ml
    Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: hitro se vpija enostaven in hiter nanos pripravek je nekomedogen ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm vlažilni losjon SPF 50+ 200 ml
    Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hitro se vpija Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • puroBIO Cosmetics Vitalita regeneracijski šampon za utrujene lase brez sijaja 200 ml
    puroBIO Cosmetics Vitalita, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon puroBIO Cosmetics Vitalita učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase lase pušča mehke daje lesk in volumen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Gillette Satin Care Avocado Twist gel za britje za ženske Avocado Twist 200 ml
    Gillette Satin Care Avocado Twist, 200 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek Gillette Satin Care Avocado Twist zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake dlačice brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vaše kože. Lastnosti: lajša drsenje brivnika vlaži in mehča zagotavlja natančno in hitro britje preprečuje draženje Navodilo za uporabo: Optimalno količino pripravka nanesite na kožo, enakomerno raznesite in rahlo spenite.
  • BioNike Aknet eksfoliacijski čistilni gel za mastno in problematično kožo 200 ml
    BioNike Aknet, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz BioNike Aknet za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: odstranjuje ogrce in prekomerni loj čisti zamašene pore gladi in mehča kožo matira kožo prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte po potrebi.
  • Weleda Skin Food losjon za telo za prehrano in hidracijo 200 ml
    Weleda Skin Food, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Weleda Skin Food vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo učinkovito obnavlja kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue maska za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick balzam za normalne do suhe lase 200 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick balzam brez spiranja za suhe in normalne lase 200 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: vlaži in hrani lase lajša razčesavanje in oblikovanje neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Clarins Purifying Toning Lotion hranilni čistilni tonik 200 ml
    Clarins Purifying Toning Lotion, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Clarins Purifying Toning Lotion . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: pušča mat videz kože, ki je mehka na dotik osvežuje in osvetljuje vlaži in hrani kožo s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte.
  • Maison Berger Paris My Home Free From Musty Odours nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    Maison Berger Paris My Home Free From Musty Odours, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris My Home Free From Musty Odours spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Kérastase Blond Absolu Masque Cicaextreme globinsko regeneracijska maska za blond lase 200 ml
    Kérastase Blond Absolu Masque Cicaextreme, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kérastase Blond Absolu Masque Cicaextreme predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las krepi lasne konice lasem vrača naraven, zdrav videz lasem daje čudovit vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Oranjito Level 3 Pina Colada losjon za sončenje v solariju 200 ml
    Oranjito Level 3 Pina Colada, 200 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Bronasto porjavela koža je videti odlično, a kaj, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Oranjito Level 3 Pina Colada vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: preprečuje predčasno staranje kože varuje kožo pred prostimi radikali preprečuje suho kožo pospešuje pridobivanje rjave barve kože ne ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte le za sončenje v solariju.
  • Kérastase Specifique Masque Rehydratant maska za suhe in občutljive lase 200 ml
    Kérastase Specifique Masque Rehydratant, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kérastase Specifique Masque Rehydratant predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Aussie SOS Save My Lengths! balzam za lase 200 ml
    Aussie SOS Save My Lengths!, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam za lase Aussie SOS Save My Lengths! zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lasem zagotavlja mehkobo in vitalnost olajša razčesavanje las Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Nanesite na vlažne lase.
  • MIO Sleeping Smoothie Overnight Serum mehčalni serum za telo 200 ml
    MIO Sleeping Smoothie Overnight Serum, 200 ml, Geli za telo za ženske, Maska za telo MIO Sleeping Smoothie bo popestrila vašo vsakodnevno rutino telesne nege. Lastnosti: mehča in gladi izboljšuje elastičnost kože vlaži in globinsko hrani Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Silver balzam za sijaj za sive lase 200 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Silver, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam L’Oréal Professionnel Serie Expert Silver zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Clarins Cleansing Micellar Water čistilna micelarna voda 200 ml
    Clarins Cleansing Micellar Water, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Clarins Cleansing Micellar Water zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju uporablja se lahko tudi na občutljivi koži uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Two Cosmetics Tykokos regeneracijski balzam 200 ml
    Two Cosmetics Tykokos, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Two Cosmetics Tykokos zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje popravlja mehanske in kemične poškodbe izboljšuje strukturo las neguje dolžine oslabelih las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Goldwell Dualsenses Bond Pro obnovitveni balzam za poškodovane in krhke lase 200 ml
    Goldwell Dualsenses Bond Pro, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Goldwell Dualsenses Bond Pro zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Goldwell Dualsenses Bond Pro obnovitvena maska za poškodovane lase 200 ml
    Goldwell Dualsenses Bond Pro, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Goldwell Dualsenses Bond Pro predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Korres Basil Lemon osvežilni losjon za telo 200 ml
    Korres Basil Lemon, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Korres Basil Lemon vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost popravlja suho kožo kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Jeanne en Provence BIO Almond čistilni losjon za obraz v BIO kakovosti za ženske 200 ml
    Jeanne en Provence BIO Almond, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Jeanne en Provence BIO pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: uporablja se lahko tudi na občutljivi koži preprečuje suho kožo globinsko vlaži Sestava: z blagim vonjem vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora
  • Nivea Sun Protect & Moisture vlažilni losjon za sončenje SPF 50+ 200 ml
    Nivea Sun Protect & Moisture, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Nivea Sun Protect & Moisture predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi spodbuja naraven proces porjavitve deluje preventivno proti staranju kože izdelek je prijazen do kože in okolja pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Pantene Miracle Serum Lively Colour balzam za lase 200 ml
    Pantene Miracle Serum Lively Colour, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam za lase Pantene Miracle Serum zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lase navlaži in nahrani poživi lepoto in sijaj barvanih las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Batiste Heavenly Volume suhi šampon za volumen in sijaj 200 ml
    Batiste Heavenly Volume, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste Heavenly Volume vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: podaljšuje učinek umitih las osvežuje in prezračuje vpije odvečno maščobo ustvarja bogat in zračen volumen lasem daje energijo in sijaj Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Delia Cosmetics Good Skin vlažilni gel za umivanje za obraz 200 ml
    Delia Cosmetics Good Skin, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Delia Cosmetics Good Skin je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • âme pure Strawberry & Cream Skin Dessert Body Hydrator vlažilna krema za telo z vonjem jagod 200 ml
    âme pure Strawberry & Cream Skin Dessert Body Hydrator, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo âme pure Strawberry & Cream Skin Dessert Body Hydrator, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • St.Tropez Gradual Tan Tinted Daily Firming Lotion samoporjavitvena krema za telo za postopno porjavitev 200 ml
    St.Tropez Gradual Tan Tinted Daily Firming Lotion, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek St.Tropez Gradual Tan Tinted Daily Firming Lotion vašemu obrazu in telesu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svoj obraz ali kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje zdrav videz s poljubom sonca postopoma temni odtenek kože enostavno se raznaša in se odlično vpija vlaži in nahrani ne pušča madežev Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • RoC Soleil Protect Moisturising Spray Lotion vlažilno pršilo za sončenje SPF 50+ 200 ml
    RoC Soleil Protect Moisturising Spray Lotion, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje RoC Soleil Protect Moisturising Spray Lotion bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu.
  • MIO Liquid Yoga Bath Soak pomirjajoča pena za kopel 200 ml
    MIO Liquid Yoga Bath Soak, 200 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel MIO Liquid Yoga Bath Soak poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Brelil Numéro Two-Phase balzam brez spiranja 200 ml
    Brelil Numéro Two-Phase, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Brelil Professional Two-Phase daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja sijaj po uporabi so lasje nežni in svileni Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • Matrix So Silver pršilo za lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 200 ml
    Matrix So Silver, 200 ml, Pršila za lase uniseks, Nega brez spiranja Matrix So Silver daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: daje žametno mehkobo poudarja intenzivnost barve lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Pantene Pro-V Infinitely Long serum brez spiranja za poškodovane lase 200 ml
    Pantene Pro-V Infinitely Long, 200 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Pantene Pro-V Infinitely Long lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lase nahrani po celotni dolžini prodira v lasno strukturo in jo krepi celi in krepi razcepljene konice las obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lasem zagotavlja novo moč Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Ne spirajte. Nato lase uredite kot po navadi.
  • STENDERS Ginger & Lemon revitalizacijska maska za lase 200 ml
    STENDERS Ginger & Lemon, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase STENDERS Ginger & Lemon predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem vrača naraven, zdrav videz lasem daje čudovit vonj lasje so mehki na dotik obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Delia Cosmetics Good Skin gel za umivanje obraza 200 ml
    Delia Cosmetics Good Skin, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Delia Cosmetics Good Skin je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Maternea Mother Care gel za intimno higieno za nosečnice 200 ml
    Maternea Mother Care, 200 ml, Intimna nega med nosečnostjo in po porodu za ženske, Pripravek Maternea Mother Care zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zmanjšuje draženje in rdečico ne draži zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Aussie SOS Balm globinsko vlažilni balzam za blond lase 200 ml
    Aussie SOS Balm, 200 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Aussie SOS Balm vašim lasem po pranju zagotavlja vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk lase navlaži in nahrani lase regenerira olajša razčesavanje las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase.
  • Biolage Strength Recovery balzam za poškodovane lase 200 ml
    Biolage Strength Recovery, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Biolage Strength Recovery zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Ermanno Scervino Tuscan Emotion odišavljena krema za prhanje za ženske 200 ml
    Ermanno Scervino Tuscan Emotion, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Ermanno Scervino Tuscan Emotion odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • ICONIQUE Professional V+ Maximum volume Thickening Conditioner balzam za volumen tankih las 200 ml
    ICONIQUE Professional V+ Maximum volume Thickening Conditioner, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam ICONIQUE Professional V+ Maximum volume zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna lasem daje volumen in prožnost ščiti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • two cosmetics Revive maska iz ilovice za mastne lase in lasišče 200 ml
    two cosmetics Revive, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase two cosmetics Revive predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži odstranjuje prhljaj lasem zagotavlja očarljiv lesk pomaga stimulirati rast las Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Origins Peace of Mind® Exfoliating Body Scrub mehčalni piling za telo 200 ml
    Origins Peace of Mind® Exfoliating Body Scrub, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Origins Peace of Mind® Exfoliating Body Scrub bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo odstranjuje odmrle kožne celice umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Shu Uemura Izumi Tonic maska za okrepitev las z vlažilnim učinkom 200 ml
    Shu Uemura Izumi Tonic, 200 ml, Maske za lase uniseks, Maska za lase Shu Uemura Izumi Tonic predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja strukturo las krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Pantene Pro-V Defined Curls pena za lase za valovite in kodraste lase 200 ml
    Pantene Pro-V Defined Curls, 200 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Pantene Pro-V Defined Curls daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: hitro in enostavno oblikovanje utrdi pričesko pričeska je ves dan pod nadzorom ne lepi las in jih ne obremenjuje v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • Pantene Pro-V Perfect Volume pena za lase za volumen in obliko 200 ml
    Pantene Pro-V Perfect Volume, 200 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Pantene Pro-V Perfect Volume daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko hitro in enostavno oblikovanje zagotavlja volumen od korenin povečuje gostoto in moč las pričeska je ves dan pod nadzorom Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect Scalp, Hair & Body Cleanse šampon za lase in telo 200 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect Scalp, Hair & Body Cleanse, 200 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za ženske, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: ščiti lase pred UV sevanjem neguje lase in kožo temeljito umiva lase, vendar ne draži lasišča Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold pršilo brez spiranja za volumen 200 ml
    Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold, 200 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: deluje proti kodranju las lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Kérastase Symbiose Micro-Peeling Cellulaire piling za lase proti prhljaju 200 ml
    Kérastase Symbiose Micro-Peeling Cellulaire, 200 ml, Pilingi za lase uniseks, Doživite nov občutek popolnoma čistih las. Piling za lase Kérastase Symbiose Micro-Peeling Cellulaire odstrani nečistoče, loj in preostanke izdelkov za styling še temeljiteje kot običajen šampon. Razliko boste prepoznali takoj in zagotovo vam bo všeč. Lastnosti: z las temeljito odstrani nečistoče in loj z lasišča odpravlja prhljaj in odmrle kožne celice z las odstranjuje preostanke izdelkov za styling spodbuja lasišče in ji daje svež občutek lase pušča popolnoma čiste in sijoče Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na lasišče in lase. Z nežno masažo ustvarite peno, nato pa temeljito sperite.
  • Venira Body care - watermelon olje za prhanje z vlažilnim učinkom 200 ml
    Venira Body care - watermelon, 200 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Olje za prhanje koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: intenzivno vlaži hrani in neguje kožo skrbno umije in očisti kožo celega telesa po uporabi doda občutek svežine in energije Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 200 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump, 200 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Klorane Bébé Calendula šampon proti prhljaju 200 ml
    Klorane Bébé Calendula, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Klorane Galanga učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase odstranjuje prhljaj
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced lasna nega za lase in lasišče 200 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced, 200 ml, Balzami za lase uniseks, Balzam L’Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna pomirja razdraženo lasišče zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Velvet vosek za stilsko oblikovanje las v pršilu 200 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Velvet, 200 ml, Voski za lase za ženske, Vosek za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Velvet popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo. Lastnosti: naravno utrjuje poudarja naravni sijaj las enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
  • The Fox Tan One-Night Only hitro sušeča samporjavitvena pena 200 ml
    The Fox Tan One-Night Only, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za telo The Fox Tan One-Night Only je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto. Lastnosti: hitro se vpija prekriva drobne pomanjkljivosti enostavno se nanaša učinek sončenja je naraven vlaži in nahrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico.
  • The Fox Tan Dark Tropical vlažilna samoporjavitvena krema 200 ml
    The Fox Tan Dark Tropical, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo The Fox Tan Dark Tropical vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: enostavno se raznaša in se odlično vpija vlaži in nahrani kožo obarva v rjavo in ji daje videz kot po sončenju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • The Fox Tan Dark Tropical samoporjavitvena pena 200 ml
    The Fox Tan Dark Tropical, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za telo The Fox Tan Dark Tropical je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto. Lastnosti: enostavno se nanaša vlaži in nahrani učinek sončenja je naraven hitro se vpija ne pušča madežev Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • MartiDerm Hair System šampon proti izpadanju las 200 ml
    MartiDerm Hair System, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon MartiDerm Hair System učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen preprečuje prezgodnje izpadanje las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Collistar After-Sun Rebalancing Cream-Shampoo kremni šampon po sončenju 200 ml
    Collistar After-Sun Rebalancing Cream-Shampoo, 200 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Šampon Collistar After-Sun Rebalancing Cream-Shampoo je posebej zasnovan za nego od sonca obremenjenih las. Nežno jih umije, da so mehki in sijoči. Lastnosti: krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi temeljito čisti lase in lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Šampon nežno vmasirajte v vlažne lase in jih nato temeljito sperite.
  • Sebastian Professional Gel Forte gel za lase z močnim utrjevanjem 200 ml
    Sebastian Professional Gel Forte, 200 ml, Geli za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Sebastian Professional Gel Forte daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko krepi naravni sijaj las ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje
  • Goldwell Dualsenses Color Extra Rich balzam za zaščito barve 200 ml
    Goldwell Dualsenses Color Extra Rich, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Goldwell Dualsenses Color Extra Rich zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: popravlja mehanske in kemične poškodbe lasem daje volumen in prožnost lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Goldwell Dualsenses Color balzam za zaščito barve 200 ml
    Goldwell Dualsenses Color, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Goldwell Dualsenses Color zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: popravlja mehanske in kemične poškodbe lasem daje volumen in prožnost lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Goldwell Dualsenses Color regeneracijska maska za normalne do tanke barvane lase 200 ml
    Goldwell Dualsenses Color, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Goldwell Dualsenses Color predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini podaljšuje trajanje barve lasje so mehki na dotik intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Payot Rituel Douceur Baume De Douche Bien-être balzam za prhanje 200 ml
    Payot Rituel Douceur Baume De Douche Bien-être, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Payot Rituel Douceur Baume De Douche Bien-être je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Payot Rituel Douceur Gommage Crème Fondant Corps piling za telo z izvlečkom mandljev 200 ml
    Payot Rituel Douceur Gommage Crème Fondant Corps, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Payot Rituel Douceur Gommage Crème Fondant Corps bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice umije vso umazanijo odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • LUMEN Botanical Linden Honey dišeča sveča 200 ml
    LUMEN Botanical Linden Honey, 200 ml, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka LUMEN Botanical Linden Honey čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma idealno kot darilo Sestava: z vsebnostjo čebeljega voska mešanica rastlinskih voskov netoksična sestava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Olival Crystal vlažilni losjon za telo 200 ml
    Olival Crystal, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Olival Crystal bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Kallos Gogo regeneracijska maska za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Kallos Gogo, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Gogo predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Gogo regeneracijski balzam za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Kallos Gogo, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Kallos Gogo zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje popravlja mehanske in kemične poškodbe lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Goldwell Dualsenses Color Extra Rich regeneracijska maska za grobe in barvane lase 200 ml
    Goldwell Dualsenses Color Extra Rich, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Goldwell Dualsenses Color Extra Rich predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Batiste Rose Gold suhi šampon za absorbcijo odvečnega sebuma in za osvežitev las 200 ml
    Batiste Rose Gold, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste Rose Gold vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo lasem daje energijo in sijaj ustvarja bogat in zračen volumen lase pušča odišavljene osvežuje in prezračuje Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Fenjal Classic kremasto olje za kopel 200 ml
    Fenjal Classic, 200 ml, Olja za kopel za ženske, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo nadgradilo in na novo raven povzdignilo olje za kopel Fenjal Classic . Z njim si lahko kar doma pripravite dišečo oljno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste pričakali le zaslužene sprostitve, temveč tudi čudovito mehko in dišečo kožo. Lastnosti: hrani in mehča suho kožo pomirja izsušeno kožo deluje sprostitveno Navodilo za uporabo: Nalijte neposredno v kopel in premešajte.
  • MartiDerm Body Care piling za telo 200 ml
    MartiDerm Body Care, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za telo MartiDerm Body Care z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice umije vso umazanijo odlično mehča Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Nivea Sun Protect & Bronze suho olje za sončenje SPF 20 200 ml
    Nivea Sun Protect & Bronze, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Nivea Sun Protect & Bronze predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje spodbuja naraven proces porjavitve preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Sesderma Seskavel Growth pršilo za lase proti izpadanju las 200 ml
    Sesderma Seskavel Growth, 200 ml, Aktivatorji rasti las za ženske, Nega brez spiranja Sesderma Seskavel Growth daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las aktivira lasne korenine kakovostno izboljša strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle regeneracijska nega za zelo poškodovane lase z razcepljenimi konicami 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, 200 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna neguje dolžine oslabelih las celi in gladi površino las neguje konice las Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Treatment maska za neobvladljive lase 200 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Treatment, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Frizz Away Treatment predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Syoss Anti Grease suhi šampon za hitro mastne lase 200 ml
    Syoss Anti Grease, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Syoss Anti Grease vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo podaljšuje učinek umitih las osvežuje in prezračuje idealen za potovanja med posameznim umivanjem las v laseh ne pušča belih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Lancôme Mousse Éclat nežna čistilna pena s papajo 200 ml
    Lancôme Mousse Éclat, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lancôme Mousse Éclat pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Kérastase Résistance Masque Force Architecte krepilna maska za oslabljene, poškodovane lase in razcepljene konice 200 ml
    Kérastase Résistance Masque Force Architecte, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kérastase Résistance Masque Force Architecte predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Oranjito Max. Effect Pineapple losjon za sončenje v solariju z bio snovmi in pospeševalcem porjavelosti 200 ml
    Oranjito Max. Effect Pineapple, 200 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Bronasto porjavela koža je videti odlično, a kaj, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Oranjito Max. Effect Pineapple vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: preprečuje predčasno staranje kože varuje kožo pred prostimi radikali preprečuje suho kožo pospešuje pridobivanje rjave barve kože ne ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte le za sončenje v solariju.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Hairbody pršilo za oblikovanje las 200 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Hairbody, 200 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional Osis+ Hairbody daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: naravno utrjuje predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las povečuje volumen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner pršilo za zaščito las pred vročino 200 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner, 200 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna zagotavlja lahko utrjevanje preprečuje lomljenje las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Aussie Deep Hydration Deep Hydration balzam za lase za intenzivno vlažnost 200 ml
    Aussie Deep Hydration Deep Hydration, 200 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam Aussie Deep Hydration zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami izboljšuje strukturo las za naravne in barvane lase lasem zagotavlja mehkobo in vitalnost lase regenerira Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Dermacol Hair Ritual regeneracijski balzam za rdeče lase 200 ml
    Dermacol Hair Ritual, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Dermacol Hair Ritual zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: za naravne in barvane lase izboljšuje strukturo las podaljšuje trajanje barve popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Sestava: brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Roger & Gallet Gingembre Rouge osvežujoč gel za prhanje 200 ml
    Roger & Gallet Gingembre Rouge, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske
  • Dr. Santé Banana gladilni in hranilni balzam proti krepastim lasem 200 ml
    Dr. Santé Banana, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Dr. Santé Banana zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Pantene Pro-V Aqua Light balzam za lase 200 ml
    Pantene Pro-V Aqua Light, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Pantene Pro-V Aqua Light zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Pantene Miracle Serum Intensive Repair balzam za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Pantene Miracle Serum Intensive Repair, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Pantene Miracle Serum Intensive Repair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja lajša razčesavanje in oblikovanje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Pantene Pro-V Extra Volume balzam za volumen las 200 ml
    Pantene Pro-V Extra Volume, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Pantene Pro-V Extra Volume zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje strukturo las lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Pantene Hair Superfood Full & Strong balzam za prehrano in sijaj 200 ml
    Pantene Hair Superfood Full & Strong, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Pantene Hair Superfood zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem daje volumen in prožnost Sestava: ne vsebuje umetnih barvil brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer krepilni balzam za lomljive in izčrpane lase 200 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam L’Oréal Professionnel Serie Expert zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las preprečuje lomljenje las krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh