Največja modna platforma v Sloveniji

Schwarzkopf Professional popusti in znižanja za ženske

113
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Schwarzkopf Professional Blondme Premium Developer oksidacijska emulzija 6% 20 Vol. 6% / 20 Vol. 1000 ml
    Schwarzkopf Professional Blondme Premium Developer, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Schwarzkopf Professional Blondme Premium Developer je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: zagotavlja prekrivanje in sočasno posvetlitev za nekaj odtenkov rezultat je barva, polna leska za mešanje z barvo iz iste linije izdelkov Navodilo za uporabo: Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Samo za profesionalno uporabo.
  • Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Resetting Shampoo šampon za ekstremno poškodovane lase 250 ml
    Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Resetting Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Professional Bonacure R-TWO Resetting Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase zmanjšuje lomljivost las Sestava: veganski izdelek brez sulfatov ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze zaščitni šampon za barvane lase 1000 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze maska za barvane lase 500 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional IGORA Royal Fashion Lights barva za lase za lase s prameni L-77 Copper Extra 60 ml
    Schwarzkopf Professional IGORA Royal Fashion Lights, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Schwarzkopf Professional IGORA Royal Fashion Lights daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: za profesionalno uporabo Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Schwarzkopf Professional Blondme Bleach & Tone snov za posvetlitev in toniranje odtenek Ash 60 ml
    Schwarzkopf Professional Blondme Bleach & Tone, 60 ml, Izdelki za razbarvanje las za ženske, Za posvetlitev las je pogosto potreben obisk frizerskega salona, vam pa ni treba več nikamor. Pripravek Schwarzkopf Professional Blondme Bleach & Tone namreč zagotovi rezultat kot od profesionalca. Učinkovito odstranjuje temne pigmente z las, zato hitro in enostavno dobite želen odtenek. Lastnosti: posvetli naravne in barvane lase zagotavlja enakomerno posvetlitev nevtralizira nenaraven rumen odtenek Navodilo za uporabo: Enakomerno nanesite na lase, takoj ko namešate zmes (razmerje je navedeno na embalaži izdelka). Samo za profesionalno uporabo.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick šampon za normalne do suhe lase 500 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Schwarzkopf Professional IGORA Royal oksidacijska emulzija 6% / 20 Vol. 1000 ml
    Schwarzkopf Professional IGORA Royal, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Dosezite popoln rezultat pri barvanju las. Aktivacijska emulzija Schwarzkopf Professional IGORA Royal med postopkom barvanja deluje kot oksidacijsko sredstvo ali razvijalec. Njena uporaba v pravem razmerju s permanentno barvo zagotavlja enakomerno prekrivanje in pomaga znatno okrepiti ton in sijaj nastale barve las. Zato omogoča doseči bolj izrazito barvo, po zaslugi svojega vpliva na konsistenco barvne mešanice pa zagotavlja natančnejši nanos. Lastnosti: za mešanje z barvo iz iste linije izdelkov zagotavlja prekrivanje in sočasno posvetlitev za nekaj odtenkov rezultat je barva, polna leska profesionalni pripravek za uporabo v frizerskih salonih Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Samo za profesionalno uporabo.
  • Schwarzkopf Professional IGORA Royal Absolutes SilverWhite tonirana demi-permanentna barva za srebrne in bele lase odtenek Silver 60 ml
    Schwarzkopf Professional IGORA Royal Absolutes SilverWhite, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Želite dobiti dolgoobstojen sijoč barvni odtenek, prekriti sive lase ali popolnoma spremeniti barvo svojih las? Permanentna barva za lase Schwarzkopf Professional IGORA Royal Absolutes SilverWhite vam bo prinesla želen rezultat. Lasem daje intenziven barvni odtenek in bleščeč sijaj, vendar se v nasprotju s semi permanentnimi barvami, prelivi in šamponi za toniranje postopoma ne izpira ali ne zbledi, zato bodo popolnoma obarvani lasje obstojni več dolgih tednov. Sestava s pigmenti prodre globoko v lasna vlakna, kar zagotavlja dolgotrajen barvni učinek, počasno izpiranje in popolno prekrivanje na primer sivih las. Ne glede na to, ali želite poenotiti svojo naravno barvo las ali jo popolnoma spremeniti, vas ta permanentna barva ne bo razočarala. Lastnosti: lase pušča zdrave in mehke na dotik poenoti barvo oživlja barvo Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Schwarzkopf Professional IGORA ZERO AMM permanentna barva za lase brez amoniaka odtenek 5-1 60 ml
    Schwarzkopf Professional IGORA ZERO AMM, 60 ml, Trajne barve za lase za ženske, Želite dobiti dolgoobstojen sijoč barvni odtenek, prekriti sive lase ali popolnoma spremeniti barvo svojih las? Permanentna barva za lase Schwarzkopf Professional IGORA ZERO AMM vam bo prinesla želen rezultat. Lasem daje intenziven barvni odtenek in bleščeč sijaj, vendar se v nasprotju s semi permanentnimi barvami, prelivi in šamponi za toniranje postopoma ne izpira ali ne zbledi, zato bodo popolnoma obarvani lasje obstojni več dolgih tednov. Sestava s pigmenti prodre globoko v lasna vlakna, kar zagotavlja dolgotrajen barvni učinek, počasno izpiranje in popolno prekrivanje na primer sivih las. Ne glede na to, ali želite poenotiti svojo naravno barvo las ali jo popolnoma spremeniti, vas ta permanentna barva ne bo razočarala. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna prekriva sive lase oživlja barvo za profesionalno uporabo Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect Potovalni set (za lase izpostavljene soncu)
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect, 1 kos, Izdelki za po sončenju za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Scalp & Hair Mist zaščitna meglica SPF 20 100 ml Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect Scalp, Hair & Body Cleanse šampon za lase in telo 100 ml Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect 2-IN-1 Treatment regeneracijska kura 2 v 1 75 ml Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo lase odišavi z blagim vonjem odličen za darilo idealen za potovanja krepi lase, izpostavljene slani ali klorirani vodi Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect Potovalni set (za lase izpostavljene soncu)
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect, 1 kos, Izdelki za po sončenju za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect Scalp, Hair & Body Cleanse šampon za lase in telo 100 ml Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect 2-IN-1 Treatment regeneracijska kura 2 v 1 75 ml Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Scalp & Hair Mist zaščitna meglica SPF 20 100 ml Lastnosti: ima pomirjajoče učinke odličen za darilo idealen za potovanja ščiti pred UV-sevanjem Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump lak za lase z močnim utrjevanjem 200 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump, 200 ml, Laki za lase za ženske, Za končno oblikovanje las in podaljšanje obstojnosti pričeske poskrbi lak za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze Pump. Za dolgo časa učvrsti in fiksira vašo pričesko, ne glede na to, kako zapletena je, ter zagotovi popoln nadzor nad vašimi lasmi. Lahko se zanesete, da bo vsak pramen ostal na svojem mestu in bo zaščiten pred zunanjimi vplivi, kot sta veter in vlaga. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh