Največja modna platforma v Sloveniji

Dermacol popusti in znižanja za ženske

307
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Dermacol My Body balzam za telo za čvrstost in napetost 150 ml
    Dermacol My Body, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Dermacol My Body , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Dermacol Longwear Make-up Fixing Spray pršilo za fiksiranje make-upa 100 ml
    Dermacol Longwear Make-up Fixing Spray, 100 ml, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Izdelek za utrditev ličenja Dermacol Longwear Make-up Fixing Spray je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah. Lastnosti: dolgotrajna utrditev make upa preprečuje razmazanje in bledenje ličil zagotavlja brezhiben videz Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan.
  • Dermacol Face & Lip Peeling Rhubarb sladkorni piling za ustnice in lica 50 ml
    Dermacol Face & Lip Peeling Rhubarb, 50 ml, Čiščenje obraza za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Dermacol Face & Lip Peeling Rhubarb. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: izrazito obnavlja in ščiti uporablja se lahko tudi na občutljivi koži odstranjuje odmrle kožne celice temeljito umije in očisti cel obraz ustnice pušča voljne in žametno mehke Navodilo za uporabo: S krožnimi gibi nanesite na vlažne ustnice in rahlo masirajte. Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Dermacol Face & Lip Peeling Grape globinsko čistilni piling za ustnice in lica 50 ml
    Dermacol Face & Lip Peeling Grape, 50 ml, Čiščenje obraza za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Dermacol Face & Lip Peeling Grape. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: izrazito obnavlja in ščiti uporablja se lahko tudi na občutljivi koži odstranjuje odmrle kožne celice temeljito umije in očisti cel obraz ustnice pušča voljne in žametno mehke Navodilo za uporabo: S krožnimi gibi nanesite na vlažne ustnice in rahlo masirajte. Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Dermacol Cannabis pomirjajoča krema za obraz 50 ml
    Dermacol Cannabis, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Dermacol Cannabis vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomirja draženje in rdečico obnavlja kožno bariero Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Dermacol Collagen + lifting luščilna maska 2x7,5 ml
    Dermacol Collagen +, 2x7,5 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Collagen + bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Dermacol Hyaluron Hysteria mat tekoča šminka odtenek 04 4,5 ml
    Dermacol Hyaluron Hysteria, 4,5 ml, Ustnice za ženske, Šminka Dermacol Hyaluron Hysteria bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: mat učinek vlaži in neguje ustnice visoka pigmentacija gladi gubice in pomanjkljivosti na ustnicah tekoča tekstura Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Dermacol Beautifying Peel-Off Metallic Mask luščilna maska za globoko čiščenje
    Dermacol Beautifying Peel-Off Metallic Mask, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Beautifying Peel-Off Metallic Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Dermacol Beautifying Peel-Off Metallic Mask luščilna maska za osvetlitev kože
    Dermacol Beautifying Peel-Off Metallic Mask, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Beautifying Peel-Off Metallic Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Dermacol Hair Ritual krepilni balzam za volumen las 200 ml
    Dermacol Hair Ritual, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Dermacol Hair Ritual zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost lajša razčesavanje in oblikovanje ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite. Nanesite na s šamponom umite lase.
  • Dermacol Hair Ritual obnovitveni šampon za volumen las 250 ml
    Dermacol Hair Ritual, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dermacol Hair Ritual učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen krepi lasna vlakna lase pušča mehke Sestava: veganski izdelek ne vsebuje silikonov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Dermacol Hair Ritual obnovitveni šampon za blond lase 250 ml
    Dermacol Hair Ritual, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dermacol Hair Ritual učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke intenzivno vlaži Sestava: ne vsebuje silikonov veganski izdelek brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Dermacol Hair Ritual obnovitveni šampon za rjave lase 250 ml
    Dermacol Hair Ritual, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dermacol Hair Ritual učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lase pušča mehke Sestava: ne vsebuje silikonov brez mineralnih olj veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Dermacol Hair Ritual serum proti redčenju in izpadanju las 100 ml
    Dermacol Hair Ritual, 100 ml, Serumi za lase uniseks, Nega za lase Dermacol Hair Ritual učinkovito stimulira rast novih las, jih krepi in hkrati regulira izpadanje obstoječih. Naj vas lepi in gosti lasje spet razveseljujejo. Lastnosti: aktivira lasne korenine učinkovito spodbuja rast novih las stimulira lasišče Sestava: brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte neposredno na lasišče. Lasišče nežno zmasirajte. Ne spirajte.
  • Dermacol Hair Ritual maska za hladne blond odtenke 15 ml
    Dermacol Hair Ritual, 15 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Dermacol Hair Ritual predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: nevtralizira rumene odtenke v laseh ščiti pred neugodnimi vplivi okolja obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Dermacol Gold osvežilni gel proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Dermacol Gold, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Dermacol Gold se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Dermacol Natural hranilna mandljeva krema za roke in nohte 100 ml
    Dermacol Natural, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol Natural . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ščiti kožo preprečuje suho kožo ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dermacol Sensitive odstranjevalec ličil za občutljive oči 150 ml
    Dermacol Sensitive, 150 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Dermacol Sensitive s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči vlaži in mehča kožo preprečuje draženje kože ima pomirjajoče učinke kožo pušča svežo oftalmološko testiran Sestava: brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Dermacol Acne Clear čistilni gel za odstranjevanje ličil za problematično kožo 200 ml
    Dermacol Acne Clear, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Dermacol Acne Clear z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke učinkovito odstranjuje ličila s kože
  • Dermacol Sensitive čistilni losjon za obraz za občutljivo kožo 200 ml
    Dermacol Sensitive, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Dermacol Sensitive pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži globinsko vlaži
  • Dermacol My Body žametno olje za telo z bleščicami 50 ml
    Dermacol My Body, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Dermacol My Body bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko kožo pušča prožno in voljno Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime antistresna krema za roke 100 ml
    Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: koža je nežna in mehka obnavlja blaži znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dermacol Aroma Ritual Black Cherry gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Black Cherry, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Black Cherry. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Black Sensation Ultra Black tekoče črtalo za oči odtenek Black 2.8 ml
    Dermacol Black Sensation Ultra Black, 2.8 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Dermacol Black Sensation Ultra Black poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: izriše natančno linijo polna in intenzivna barva enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike črte so odporne proti drgnjenju oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Dermacol Matt Control kamuflažni korektor odtenek 03 1,1 g
    Dermacol Matt Control, 1,1 g, Korektorji za ženske, Korektor Dermacol Matt Control prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože izenačuje odtenek kože enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Dermacol Matt Control matirajoča podlaga za make-up 20 ml
    Dermacol Matt Control, 20 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Dermacol Matt Control popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: matira kožo popolnoma pripravi na nanos make upa povečuje odpornost ličenja ima dolgotrajen učinek gladi gubice mehča izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Dermacol Imperial Maxi Volume & Length maskara za podaljšanje trepalnic Black 13 ml
    Dermacol Imperial Maxi Volume & Length, 13 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Imperial Maxi Volume & Length daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic izrazito zgosti trepalnice se ne razmaže ne lepi trepalnic hrani in obnavlja trepalnice ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dermacol Volume Mania Waterproof vodoodporna maskara za volumen Black 9 ml
    Dermacol Volume Mania Waterproof, 9 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Volume Mania Waterproof daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem izrazito zgosti trepalnice ima dolgotrajen učinek poudari obliko oči se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dermacol Volume Mania maskara za volumen Black 10 ml
    Dermacol Volume Mania, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Volume Mania daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem ne lepi trepalnic ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice neguje trepalnice in jih utrjuje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dermacol Nail Care 3 in 1 krepilni lak za nohte 11 ml
    Dermacol Nail Care 3 in 1, 11 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Dermacol Nail Care 3 in 1 vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov učinkovito obnavlja nohte hrani nohte in obnohtno kožico zmanjšuje sušenje in krhkost nohtov preprečuje luščenje barvnega laka Sestava: veganski izdelek vsebuje krepilni kompleks Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja. Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • Dermacol Aroma Ritual Hawaiian Pineapple tropski gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Hawaiian Pineapple, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Hawaiian Pineapple. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože nemastna tekstura zagotavlja fino čiščenje koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Cannabis maska iz platna z vlažilnim in pomirjajočim učinkom 1 kos
    Dermacol Cannabis, 1 kos, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Cannabis bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ne draži kože koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Dermacol Sleeping Beauty Mask nočna hranilna maska 150 ml
    Dermacol Sleeping Beauty Mask, 150 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Sleeping Beauty Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Dermacol Black Magic razstrupljevalna luščilna maska 150 ml
    Dermacol Black Magic, 150 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Black Magic bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce sprošča umazanijo v porah in jih oži odstranjuje odmrle kožne celice celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Dermacol Acne Clear čistilni piling za obraz za problematično kožo 150 ml
    Dermacol Acne Clear, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Dermacol Acne Clear za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz čisti zamašene pore odstranjuje ogrce in prekomerni loj odstranjuje odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Dermacol Collagen + intenzivna pomlajevalna krema za oči in ustnice 15 ml
    Dermacol Collagen +, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Dermacol Collagen neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice koža je napeta in zglajena koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Dermacol Collagen + pomlajevalna maska 2 x 8 g
    Dermacol Collagen +, 2 x 8 g, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Collagen + bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo čisti v globino koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Dermacol Hyaluron čistilna micelarna voda 400 ml
    Dermacol Hyaluron, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Dermacol Hyaluron . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah odstranjuje tudi odporna ličila nežno napenja kožo ima osvežilne in pomirjajoče učinke Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Dermacol Hyaluron Therapy 3D set za gladko kožo obraza
    Dermacol Hyaluron Therapy 3D, Kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Dermacol Hyaluron Therapy 3D ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: HT3D Hyaluron Therapy dnevna krema za preoblikovanje obraza 50 ml HT3D Hyaluron Therapy nočna krema za preoblikovanje obraza 50 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsako jutro. Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Dermacol First Class Lashes podlaga za maskaro 7,5 ml
    Dermacol First Class Lashes, 7,5 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Potruditi se pri ureditvi trepalnic se splača, saj namreč zmorejo odlično poudariti vaš pogled. Izdelek Dermacol First Class Lashes vam z nego trepalnic zanesljivo pomaga. Lastnosti: neguje trepalnice in jih utrjuje posamezno loči vsako trepalnico čudovito zavije trepalnice izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dermacol Sun Solar Bronze losjon za telo pospešujoči porjavitev 200 ml
    Dermacol Sun Solar Bronze, 200 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Nega, koži zagotovljena pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Dermacol Sun Solar Bronze podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: podaljšuje videz porjavelosti pospešuje pridobivanje rjave barve kože koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.
  • Dermacol Sun Self Tan samoporjavitveni losjon za telo 200 ml
    Dermacol Sun Self Tan, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo Dermacol Sun Self Tan vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje bronast pridih učinek sončenja je naraven vlaži in nahrani postopoma temni odtenek kože Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Dermacol Sun sladkorni piling za telo bleščeč 200 g
    Dermacol Sun, 200 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Dermacol Sun bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna pripravlja kožo na obrazu na izpostavljenost soncu Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dermacol After Sun hladilni gel po sončenju 150 ml
    Dermacol After Sun, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da vaša koža ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek z vsebnostjo pantenola Dermacol After Sun bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomembno podprl regeneracijo in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: ima hladilni učinek intenzivno vlaži neguje in obnavlja pomirja kožo po sončenju daje občutek svežine Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa. Pustite, da se vpije, ne brišite.
  • Dermacol After Sun gel za prhanje po sončenju čokolada in pomaranča 250 ml
    Dermacol After Sun, 250 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Gel za prhanje Dermacol After Sun je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko ima hladilni učinek pomirja kožo po sončenju Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Dermacol Pretty Matte matirajoča šminka odtenek 01 4.5 g
    Dermacol Pretty Matte, 4.5 g, Ustnice za ženske, Šminka Dermacol Pretty Matte bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave visoka pigmentacija enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Dermacol SOS Repair intenzivna regeneracijska krema za roke 75 ml
    Dermacol SOS Repair, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol SOS Repair . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka preprečuje suho kožo obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dermacol BT Cell preoblikovalna in intenzivna lifting nega 30 ml
    Dermacol BT Cell, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Dermacol BT Cell bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože pomaga odstranjevati znake staranja kože preprečuje nastajanje gubic Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermacol Happy Feet vlažilna krema za noge 100 ml
    Dermacol Happy Feet, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Dermacol Happy Feet odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo ima regeneracijske učinke popolno mehča in hrani zmanjšuje neprijeten vonj stopala bodo čudovito odišavljena vzdržuje prožnost kože Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Dermacol Eyebrow svinčnik za obrvi odtenek 01 1.6 g
    Dermacol Eyebrow, 1.6 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Dermacol Eyebrow vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obarva premalo izrazite obrvi takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven. S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Dermacol Black Sensation Matt Black svinčnik za oči black 0.35 g
    Dermacol Black Sensation Matt Black, 0.35 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Dermacol Black Sensation Matt Black poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz ustvarja močno in šibko linijo ultra tanek aplikator izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Dermacol Hyaluron nežna čistilna krema za obraz in oči 100 ml
    Dermacol Hyaluron, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči kožo pušča povsem čisto obnavlja kožo dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Dermacol Collagen + intenzivna pomlajevalna dnevna krema 50 ml
    Dermacol Collagen +, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Dermacol Collagen vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Dermacol Collagen + intenzivna pomlajevalna nočna krema 50 ml
    Dermacol Collagen +, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermacol Collagen + bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo pušča žametno mehko na dotik globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Dermacol Body Care Karité regeneracijska krema za telo za suho do zelo suho kožo 300 ml
    Dermacol Body Care Karité, 300 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Dermacol Body Care Karité, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo pomirja kožo in jo osvežuje dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Dermacol Aroma Ritual Happy Summer osvežujoč gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Happy Summer, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Happy Summer. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Love Day parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Love Day, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Dermacol Love Day je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dermacol Cannabis darilni set(s konopljinim oljem)
    Dermacol Cannabis, Balzami za ustnice za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Dermacol Cannabis bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: razstrupljevalna maska za obraz z ilovico 100 ml vlažilna krema za obraz 50 ml hranilni balzam za ustnice 1 kos Lastnosti: razstruplja kožo ima blag učinek pilinga preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja primeren za pomiritev občutljive in razdražene kože mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermacol Hyaluron Therapy 3D darilni set(s pomlajevalnim učinkom)
    Dermacol Hyaluron Therapy 3D, Maske za obraz za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Dermacol Hyaluron bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: revitalizacijska luščilna maska za obraz z arganovim oljem 15 ml dnevna krema za preoblikovanje obraza s hialuronsko kislino 50 ml Lastnosti: za posvetlitev in revitalizacijo kože izdelek za globinsko poživitev in vlaženje koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut darilni set(za roke in nohte)
    Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut, nega rok in nohtov za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: vlažilna krema za roke in nohte za suho kožo 150 ml Negovalno tekoče milo za roke s kokosom 250 ml Lastnosti: za popolnoma mehko in voljno kožo prijetno diši neguje kožo rok praktično odmerjanje s pomočjo odmernika Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermacol Fresh Pine & Pepper parfumska voda uniseks 50 ml
    Dermacol Fresh Pine & Pepper, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Dermacol Fresh Pine & Pepper je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. začimbna dišava čista sveža dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dermacol Blackcurrant & Praline parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Blackcurrant & Praline, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske Dermacol Blackcurrant & Praline v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. sladka dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dermacol Aqua Beauty gel za umivanje obraza 3v1 150 ml
    Dermacol Aqua Beauty, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Dermacol Aqua Beauty pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Dermacol Coco Splash vlažilna podlaga za make-up 20 ml
    Dermacol Coco Splash, 20 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Dermacol Coco Splash popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: osvetljuje kožo popolnoma pripravi na nanos make upa izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Dermacol Accessories Brush Cleanser čistilno pršilo za čopiče 100 ml
    Dermacol Accessories Brush Cleanser, 100 ml, Čopiči in gobice za ženske, Izdelek Dermacol Accessories Brush Cleanser ohranja vaše čopiče za ličenje čiste in tako podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Lastnosti: temeljito čisti čopiče razkužuje izdelek je primeren za čiščenje manjših in večjih čopičev čopiče ohranja v izvrstnem stanju Navodilo za uporabo: Pršilo razpršite na čopič, rahlo obrišite ščetine s čisto tkanino in odstranite ostanke ličil.
  • Dermacol Sun Beta Carotene losjon za telo za podaljšanje porjavelosti 200 ml
    Dermacol Sun Beta Carotene, 200 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Čim dlje ohranite spominek s poletnih počitnic v obliki lepo porjavelega telesa. Pripravek Dermacol Sun Beta Carotene nudi od sonca obremenjeni koži potrebno nego in hkrati podaljšuje pridobljeno porjavelost. Vaša koža bo ohranila enakomeren bronast odtenek še dolgo po trenutkih, preživetih na soncu. Lastnosti: podaljšuje videz porjavelosti enostavno se raznaša in se hitro vpija popolno pomirja kožo zmanjšuje lupljenje kože Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu s krožnimi gibi vmasirajte v čisto kožo.
  • Dermacol Black Magic matirajoči vlažilni gel 50 ml
    Dermacol Black Magic, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermacol Black Magic bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži preprečuje neželen sijaj deluje proti nepopolnostim zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut relaksacijska pena za kopel 500 ml
    Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno pomirja telo in duha Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Dermacol Nail Care Rose gel za odstranjevanje obnohtne kožice z vrtničnim oljem 12 ml
    Dermacol Nail Care Rose, 12 ml, Nohti za ženske, Pripravek Dermacol Nail Care Rose vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: hrani nohte in obnohtno kožico podpira zdravo rast nohtov izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino izdelka na nohtno posteljico in nohtno kožico. Nežno vmasirajte. Uporabljajte redno.
  • Dermacol Nail Care Chamomile intenzivna nega za suhe nohte in obnohtno kožico 11 ml
    Dermacol Nail Care Chamomile, 11 ml, Nohti za ženske, Pripravek Dermacol Nail Care Chamomile vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: hrani nohte in obnohtno kožico podpira zdravo rast nohtov izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino izdelka na nohtno posteljico in nohtno kožico. Nežno vmasirajte. Uporabljajte redno.
  • Dermacol After Sun regeneracijska krema za telo z bleščicami 200 g
    Dermacol After Sun, 200 g, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek z vsebnostjo pantenola Dermacol After Sun bo po sončenju poskrbel za celostno pomiritev, dopolnil pa bo tudi izgubljeno vlago, pomembno podprl regeneracijo in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži vrača prožnost krepi in podaljšuje porjavelost kože kožo pušča žametno mehko na dotik pomirja kožo po sončenju Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Dermacol Hyaluron Therapy 3D maska iz platna z lifting učinkom za napeto kožo 1 kos
    Dermacol Hyaluron Therapy 3D, 1 kos, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Hyaluron Therapy 3D bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Dermacol Collagen + intenzivni pomlajevalni serum 12 ml
    Dermacol Collagen +, 12 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Dermacol Collagen je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermacol Natural krema za roke z mandljevim oljem 150 ml
    Dermacol Natural, 150 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Dermacol Natural popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja hitro se vpija prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut krema za roke in nohte 150 ml
    Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut, 150 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Dermacol Aroma Ritual popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja hitro se vpija prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dermacol Aroma Ritual Chamomile krema za roke, ki se hitro absorbira 150 ml
    Dermacol Aroma Ritual Chamomile, 150 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Dermacol Aroma Ritual popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja hitro se vpija prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dermacol Cannabis darilni set (za pomiritev kože)
    Dermacol Cannabis, Kreme za obraz za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Dermacol Cannabis ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Cannabis pomirjajoča krema za obraz 50 ml Cannabis pomirjajoči serum za obraz 12 ml Lastnosti: koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik pomirja draženje in rdečico globinsko hrani koži vrača mladosten videz odličen za darilo razveselil bo vsako žensko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermacol Hair Ritual darilni set (za spodbujanje rasti las) uniseks
    Dermacol Hair Ritual, Šamponi uniseks, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Dermacol Hair Ritual. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: šampon proti prhljaju in izpadanju las 250 ml lasni tonik za pospeševanje rasti las 100 ml Lastnosti: učinkovito spodbuja rast novih las stimulira lasišče lase okrepi in nahrani odstranjuje prhljaj nega za lepe lase, polne življenja odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermacol Niacinamid Serum serum za zmanjšanje razširjenih por in temnih madežev 30 ml
    Dermacol Niacinamid Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Dermacol Niacinamid je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože zmanjšanje pigmentnih madežev proti rdečici oži razširjene pore deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermacol Cover Xtreme korektor z visoko prekrivnostjo SPF 30 odtenek No.1 (207) 8 g
    Dermacol Cover Xtreme, 8 g, Korektorji za ženske, Korektor Dermacol Cover prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: visoko pigmentiran izdelek je vodoodporen dolgo obstojen učinek ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic ne maši por enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Dermacol Aroma Ritual Coffee Shot gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Coffee Shot, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Coffee Shot. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Compact Bronzing bronzer in puder za konture 10,5 g
    Dermacol Compact Bronzing, 10,5 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Bronzer Dermacol Compact Bronzing izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: daje pridih zagorelosti koži zagotavlja spočit in sproščen videz bleščeč učinek izpostavi naravno privlačnost obraza Sestava: vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo Navodilo za uporabo: Za videz porjavelosti nanesite v majhnih količinah na cel obraz. Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu. S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Dermacol Caviar Energy krema proti gubam za predel okoli oči in ustnic 15 ml
    Dermacol Caviar Energy, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Dermacol Caviar neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: koža je napeta in zglajena blaži vidne znake utrujenosti območju okoli oči daje mladosten videz gladi linije in drobne gubice Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Dermacol Caviar Energy maska proti gubam za učvrstitev obraza 16 ml
    Dermacol Caviar Energy, 16 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Caviar Energy bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Dermacol Collagen vlažilni tekoči puder z gladilnim učinkom odtenek 1.0 Pale 20 ml
    Dermacol Collagen, 20 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Dermacol Collagen bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: revitalizira osvetljuje kožo kožo dela prožno in gladko vlaži lahko se plasti Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado. Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Dermacol Flower Care Rose darilni set (z vonjem vrtnic)
    Dermacol Flower Care Rose, Kreme za prhanje za ženske, Vse za lep videz kože v enem paketu. Kozmetični set Dermacol Flower Care Rosebo razveselil vas ali pa bo kot darilo razveselil vaše najbližje. Vsebina seta: krema za roke 30 ml krema za prhanje 200 ml hranilno maslo za telo z vonjem vrtnic 75 ml kremno milo za roke 250 ml Lastnosti: hrani in neguje kožo prijetno diši kožo pušča žametno mehko in gladko mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo koži zagotavlja udobje in vitalnost razveselil bo vsako žensko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermacol F****** High Shine svetleči sijaj za ustnice z aloe vero odtenek No.01 4 ml
    Dermacol F****** High Shine, 4 ml, Ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Dermacol F****** High Shine vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice popolno izriše ustnice gladi drobne linije na ustnicah Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Dermacol Flower Care Magnolia nežna krema za prhanje z vonjem cvetja 200 ml
    Dermacol Flower Care Magnolia, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje Dermacol Flower Care bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Sestava: brez milnih dodatkov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Dermacol Bio Retinol serum za preoblikovanje obraza z gladilnim učinkom 30 ml
    Dermacol Bio Retinol, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Dermacol Bio Retinol je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza koži daje kompaktnost koži vrača svežino in mladostno lepoto spodbuja nastajanje kolagena glajenje neenakomerne teksture kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Dermacol Bio Retinol kremasta maska proti gubam 16 ml
    Dermacol Bio Retinol, 16 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Bio Retinol bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja glajenje neenakomerne teksture kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Dermacol Bio Retinol pomlajevalna krema za konturo oči in ustnic 15 ml
    Dermacol Bio Retinol, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Dermacol Bio Retinol se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči zmanjšanje pigmentnih madežev Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Dermacol Bio Retinol učvrstitvena dnevna krema z retinolom 50 ml
    Dermacol Bio Retinol, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vlažilno kremo uporabljajte vsak dan – to je osnova za nego kože, brez katere vaša lepotna rutina ne more biti. Krema za obraz Dermacol Bio Retinol bo koži zagotovila potreben odmerek vlaženja, prinesla olajšanje občutka suhosti in preprečila nastajanje lusk. Koža bo po uporabi v ravnovesju, zmehčana, nahranjena in gladka. Poleg tega bodo njeni vlažilni učinki pomagali tudi v boju proti znakom staranja kože. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik zmanjšanje pigmentnih madežev Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Dermacol Bio Retinol pomlajevalna nočna krema z retinolom 50 ml
    Dermacol Bio Retinol, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Želite čim dlje ohraniti mladosten videz? Kot osnova vaše redne kozmetične rutine vam bo koristila krema za obraz Dermacol Bio Retinol . Pomaga v boju proti znakom staranja kože, upočasnjuje pojav in poglabljanje gub, nenazadnje pa spodbuja elastičnost, čvrstost in gostoto kože. Hkrati poskrbi za hranjenje in vlaženje, ki ju koža potrebuje, da ostane sveža, zglajena in voljna. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Dermacol Hyaluron Serum hialuronski serum z učvrstitvenim učinkom 30 ml
    Dermacol Hyaluron Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Dermacol Hyaluron je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermacol Caviar Energy učvrstitvena krema (DUO paket)
    Dermacol Caviar Energy, Kozmetični seti za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermacol Caviar Energy bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Vsebina seta: učvrstitvena dnevna krema proti gubam SPF 15 50 ml učvrstitvena nočna krema proti gubam 50 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz kožo pušča žametno mehko na dotik za obnovo čvrstosti obraza Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Dermacol Aroma Ritual Fresh Ginger poživitveni gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Fresh Ginger, 250 ml, mila in geli za prhanje uniseks, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Fresh Ginger. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Aroma Ritual Almond Macaroon pomirjajoči gel za tuširanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Almond Macaroon, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Almond Macaroon. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: mehča in povečuje elastičnost kože umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Cannabis Great Lashes hranilna maskara s konopljinim oljem 9 ml
    Dermacol Cannabis Great Lashes, 9 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Cannabis Great Lashes daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: neguje trepalnice in jih utrjuje podaljša dolžino trepalnic hrani in obnavlja trepalnice hitro in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dermacol Collagen + maska iz platna z učvrstitvenim učinkom 1 kos
    Dermacol Collagen +, 1 kos, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Collagen + bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja ne draži kože celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh