Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske velikosti 40 ML

267
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Payot Source Crème En Spray Hydratante Adaptogène vlažilna krema v pršilu 40 ml
    Payot Source Crème En Spray Hydratante Adaptogène, 40 ml, Vode za obraz za ženske, Pripravek Payot Source Crème En Spray Hydratante Adaptogène bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: pomirja in ščiti kožo kožo vlaži in ji daje svežino nudi zaščito pred izsuševanjem ščiti kožo pred prostimi radikali Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Uporabljajte na očiščeno, tonizirano kožo. Z nežnim tapkanjem s prstnimi konicami spodbudite vpijanje.
  • La Roche-Posay Hyalu B5 Riche vlažilna in hranilna krema za občutljivo in suho kožo 40 ml
    La Roche-Posay Hyalu B5 Riche, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz La Roche-Posay Hyalu B5 Riche bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Shiseido Vital Perfection Liftdefine Radiance Serum serum za učvrstitev za mladostni videz 40 ml
    Shiseido Vital Perfection Liftdefine Radiance Serum, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Shiseido Vital Perfection Liftdefine Radiance Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: gladi gubice osvetljuje koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Eucerin AtopiControl Acute krema za suho in srbečo kožo 40 ml
    Eucerin AtopiControl Acute, 40 ml, lokalna nega za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Eucerin AtopiControl Acute, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži obnavlja kožo koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Uriage Bariéderm Ointment Fissures Cracks regeneracijsko mazilo za razpokano kožo 40 ml
    Uriage Bariéderm Ointment Fissures Cracks, 40 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo koži vrača udobje in vitalnost pomirja kožo in jo osvežuje dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi
  • Uriage Roséliane Anti-Redness Cream dnevna krema za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 40 ml
    Uriage Roséliane Anti-Redness Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Uriage Roséliane Anti-Redness Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Uriage Xémose Face Cream hranilna krema za zelo suho in občutljivo kožo 40 ml
    Uriage Xémose Face Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Uriage Xémose Face Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Uriage Hyséac 3-Regul Global Skincare intenzivna nega za kožo z nepravilnostmi 40 ml
    Uriage Hyséac 3-Regul Global Skincare, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Uriage Hyséac 3-Regul Global Skincare bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: preprečuje nastajanje ogrcev odstranjuje odmrle kožne celice odstranjuje znake aken zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Rexona Invisible Antiperspirant antiperspirant Aqua 40 ml
    Rexona Invisible Antiperspirant, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Invisible Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ne pušča madežev na oblačilih učinkovito ščiti pred potenjem nudi dolgotrajno zaščito ščiti pred neprijetnim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Bobbi Brown Intensive Serum Radiance Primer SPF25 podlaga za make-up SPF 25 40 ml
    Bobbi Brown Intensive Serum Radiance Primer SPF25, 40 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Bobbi Brown Intensive Serum Radiance Primer SPF25 popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: povečuje odpornost ličenja kožo popolnoma pripravi na nanos make upa osvetljuje mehča Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Orientana Hello Daktyl večnamenska krema za obraz, vrat in dekolte 40 ml
    Orientana Hello Daktyl, 40 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Pripravek Orientana Hello Daktyl bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani kožo pušča žametno mehko na dotik območju okoli oči daje mladosten videz Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Orientana Hello Daktyl maska za spanje za obraz 40 ml
    Orientana Hello Daktyl, 40 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Orientana Hello Daktyl bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Uriage DS Regulating Soothing Emulsion Pomirjajoča emulzija za seboroični dermatitis 40 ml
    Uriage DS Regulating Soothing Emulsion, 40 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Lastnosti: zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Uriage Eau Thermale Water Cream SPF 20 lahka vlažilna krema SPF 20 40 ml
    Uriage Eau Thermale Water Cream SPF 20, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Uriage Eau Thermale Water Cream lahka vlažilna krema 40 ml
    Uriage Eau Thermale Water Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: hitro se vpija intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • La Roche-Posay Hyalu B5 intenzivno vlažilna krema s hialuronsko kislino 40 ml
    La Roche-Posay Hyalu B5, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz La Roche-Posay Hyalu B5 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Elizabeth Arden White Tea cream deodorant za ženske 40 ml
    Elizabeth Arden White Tea, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Elizabeth Arden White Tea sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Dove Go Fresh Apple & White Tea trdi antiperspirant z 48-urnim učinkom 40 ml
    Dove Go Fresh Apple & White Tea, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Go Fresh Apple & White Tea prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • SVR Sebiaclear Mat+Pores matirajoči fluid za regulacijo sebuma 40 ml
    SVR Sebiaclear Mat+Pores, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz SVR Sebiaclear Mat+Pores bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: oži razširjene pore intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • By Terry Hyaluronic Hydra - Primer podlaga za make-up 40 ml
    By Terry Hyaluronic Hydra - Primer, 40 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up By Terry Hyaluronic Hydra - Primer popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek povečuje odpornost ličenja kožo popolnoma pripravi na nanos make upa gladi gubice matira Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant trdi antiperspirant 48 ur 40 ml
    Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ne pušča madežev na oblačilih dodaja svežino ščiti pred neprijetnim vonjem nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Vichy Capital Soleil UV- Clear nega proti gubam za mastno k aknam nagnjeno kožo SPF 50+ 40 ml
    Vichy Capital Soleil UV- Clear, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Vichy Capital Soleil UV- Clear bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje deluje proti nepopolnostim preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Bioderma Sensibio Defensive Rich pomirjujoča krema 40 ml
    Bioderma Sensibio Defensive Rich, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioderma Sensibio Defensive Rich bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Jil Sander Sunlight parfumska voda za ženske 40 ml
    Jil Sander Sunlight, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Jil Sander Sunlight je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava citrusna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Nuxe Crème Prodigieuse Boost multi korekcijska dnevna krema za normalno do suho kožo 40 ml
    Nuxe Crème Prodigieuse Boost, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Nuxe Crème Prodigieuse Boost bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Nuxe Crème Prodigieuse Boost multi korekcijska dnevna krema za normalno do mešano kožo 40 ml
    Nuxe Crème Prodigieuse Boost, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Nuxe Crème Prodigieuse Boost bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Erborian BB Cream tonirana krema za popoln videz kože SPF 20 veliko pakiranje odtenek Doré 40 ml
    Erborian BB Cream, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Erborian BB Cream je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: koži daje potrebno vlažnost Izenačuje barvni ton enostavno se nanaša in razmaže zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo Navodilo za uporabo: Nanašajte po priloženih navodilih.
  • Korres Greek Yoghurt intenzivna vlažilna krema s probiotiki 40 ml
    Korres Greek Yoghurt, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Korres Greek Yoghurt vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost obnavlja in poživlja Sestava: vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Korres Greek Yoghurt hranilna nočna krema s probiotiki 40 ml
    Korres Greek Yoghurt, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Korres Greek Yoghurt bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost obnavlja in poživlja Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Ralph Lauren Polo Earth Moroccan Neroli toaletna voda uniseks 40 ml
    Ralph Lauren Polo Earth Moroccan Neroli, 40 ml, Toaletne vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks toaletna voda Ralph Lauren Polo Earth Moroccan Neroli vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks – za moške in za ženske
  • Lirene Sun care dnevna vlažilna in zaščitna krema za obraz SPF 50 40 ml
    Lirene Sun care, 40 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Lirene Sun care bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke na način zrcalnega učinka odseva sončne žarke preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce deluje preventivno proti staranju kože kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi intenzivno vlaži hitro se vpija Sestava: cinkov in titanov oksid – zagotavljata zaščito pred UVA- in UVB-sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.
  • Dermedic Normacne Preventi vlažilna nega z mat učinkom za mastno in mešano kožo 40 ml
    Dermedic Normacne Preventi, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermedic Normacne Preventi bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: preprečuje neželen sijaj zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja odstranjuje znake aken intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermedic Normacne Therapy vlažilna krema za aknasto kožo 40 ml
    Dermedic Normacne Therapy, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermedic Normacne Therapy bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži odstranjuje znake aken zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermedic Normacne Preventi nočna krema proti nepravilnostim na aknasti koži 40 ml
    Dermedic Normacne Preventi, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermedic Normacne Preventi bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim intenzivno vlaži zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja oži pore odstranjuje znake aken Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Topicrem Hydra+ intenzivna vlažilna krema za dan 40 ml
    Topicrem Hydra+, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Topicrem Hydra+ bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi globinsko hrani obnavlja kožno bariero kožo pušča žametno mehko na dotik dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bione Cosmetics Kozí Syrovátka hranilni serum za obnovo gostote kože za občutljivo kožo 40 ml
    Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Bione Cosmetics Kozí Syrovátka je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Uriage Roséliane Anti-Redness Cream SPF 30 dnevna krema za občutljivo kožo, ki je nagnjena k rdečici SPF 30 40 ml
    Uriage Roséliane Anti-Redness Cream SPF 30, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Uriage Roséliane Anti-Redness Cream SPF 30 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico obnavlja in poživlja ščiti kožo pred prostimi radikali Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Sensai Cellular Performance Hydrachange Cream vlažilna gel krema za obraz 40 ml
    Sensai Cellular Performance Hydrachange Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sensai Cellular Performance Hydrachange Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost
  • Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Cream krema za obraz proti gubam 40 ml
    Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • A-Derma Protect zaščitna krema za normalno in suho kožo SPF 50+ 40 ml
    A-Derma Protect, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje A-Derma Protect bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen lahko se uporablja za obraz in telo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.
  • A-Derma Protect AC fluid za matiranje SPF 50+ 40 ml
    A-Derma Protect AC, 40 ml, Zaščita pred soncem za moške, Pripravek A-Derma Protect bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi krepi zaščitno bariero Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Bioderma Hydrabio Serum serum za obraz za dehidrirano kožo 40 ml
    Bioderma Hydrabio Serum, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bioderma Hydrabio Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje koži vrača svežino in mladostno lepoto obnavlja prožnost kože koži daje kompaktnost Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Orientana Hello Daktyl hranilna krema za obraz in predel okoli oči 40 ml
    Orientana Hello Daktyl, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Orientana Hello Daktyl vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja obnavlja kožno bariero globinsko hrani Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba parfumska voda uniseks 40 ml
    Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba, 40 ml, Parfumske vode uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks parfumska voda Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba je primerna tako za ženske kot tudi za moške, povsem pa poudari vašo osebnost. orientalska dišava sadna dišava za nepoboljšljive optimiste edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
  • Dove Go Fresh Antiperspirant trdi antiperspirant Cucumber & Green Tea 40 ml
    Dove Go Fresh Antiperspirant, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske
  • Dove Original Antiperspirant trdi antiperspirant 40 ml
    Dove Original Antiperspirant, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Original Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem nevtralizira vonj ohranja dolgotrajen občutek svežine Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Dove Invisible Dry Antiperspirant trdi antiperspirant proti belim madežem 48 ur 40 ml
    Dove Invisible Dry Antiperspirant, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Invisible Dry Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ne pušča madežev na oblačilih učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • La Roche-Posay Effaclar DUO (+) korekcijska obnovitvena nega proti nepopolnostim kože in madežem po aknah SPF 30 Duo [+] 40 ml
    La Roche-Posay Effaclar DUO (+), 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Clinique City Block™ Sheer Oil-Free Daily Face Protector SPF 25 zaščitna krema za obraz SPF 25 40 ml
    Clinique City Block™ Sheer Oil-Free Daily Face Protector SPF 25, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique City Block™ Sheer Oil-Free Daily Face Protector SPF 25 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • JOOP! All About Eve parfumska voda za ženske 40 ml
    JOOP! All About Eve, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda JOOP! All About Eve bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bioderma Photoderm Nude Touch mineralni fluid za sončenje za obraz SPF 50+ odtenek Very light 40 ml
    Bioderma Photoderm Nude Touch, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Bioderma Photoderm Nude Touch bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je nekomedogen hitro se vpija pripravek je vodoodporen deluje preventivno proti staranju kože Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Bione Cosmetics Bio maska za obraz proti gubam z učinkom liftinga 40 ml
    Bione Cosmetics Bio, 40 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Bione Cosmetics Bio bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Uriage Toléderm Control Soothing Care pomirjevalna nega za občutljivo in netolerantno kožo 40 ml
    Uriage Toléderm Control Soothing Care, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Uriage Toléderm Control Soothing Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico Sestava: brez dišav vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Uriage Roséliane CC Cream SPF 50+ CC krema proti rdečici na obrazu SPF 50+ odtenek Light Tint 40 ml
    Uriage Roséliane CC Cream SPF 50+, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Uriage Roséliane CC Cream SPF 50+ je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: posvetlitveni učinek Izenačuje barvni ton zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Bioderma Cicabio Lotion Spray izsuševalno in pomirjajoče pršilo za razdraženo kožo 40 ml
    Bioderma Cicabio Lotion Spray, 40 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Bioderma Cicabio Lotion Spray. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: pomirja draženje pospešuje regeneracijo neguje kožo telesa Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Biotherm Deo Pure trdi antiperspirant za občutljivo kožo 40 ml
    Biotherm Deo Pure, 40 ml, Antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Biotherm Deo Pure prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne ovira naravnih telesnih procesov dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče zagotavlja optimalno vpijanje znoja nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • A-Derma Biology fluid za mešano do mastno kožo 40 ml
    A-Derma Biology, 40 ml, lokalna nega za ženske, Pripravek A-Derma Biology bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim hitro se vpija oži razširjene pore pripravek je nekomedogen odstranjuje znake aken preprečuje nastajanje ogrcev zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja obnavlja kožno bariero Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora
  • A-Derma Biology vlažilna in pomirjujoča krema z 48-urnim učinkom 40 ml
    A-Derma Biology, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek A-Derma Biology bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora
  • Bioderma Atoderm Nutritive dnevna krema za suho in občutljivo kožo 40 ml
    Bioderma Atoderm Nutritive, 40 ml, Nega za dan in noč za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioderma Atoderm Nutritive bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • celimax Dual Barrier mineralna zaščitna krema za občutljivo kožo SPF 50+ 40 ml
    celimax Dual Barrier, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje celimax Dual Barrier bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, pa tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke izdelek je primeren za sončno, hladno in vetrovno vreme Sestava: cinkov oksid – zagotavlja zaščito pred UVA- in UVB-sevanjem Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.
  • Embryolisse Moisturizers lahka vlažilna krema za normalno do mešano kožo 40 ml
    Embryolisse Moisturizers, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Embryolisse Moisturizers vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • BioNike Defence B-Lucent zaščitna krema proti pigmentnim madežem SPF 50 40 ml
    BioNike Defence B-Lucent, 40 ml, lokalna nega za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz BioNike Defence B-Lucent bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: osvetljuje pigmentne madeže osvetljuje in mehča površino kože izenačuje barvni odtenek kože deluje proti nepopolnostim kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Elizabeth Arden Blue Grass kremasti antiperspirant 40 ml
    Elizabeth Arden Blue Grass, 40 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Elizabeth Arden Blue Grass prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Dove Invisible Care Antiperspirant trdi antiperspirant proti belim madežem brez alkohola Water Lily & Rose 40 ml
    Dove Invisible Care Antiperspirant, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Invisible Care Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ne pušča madežev na oblačilih ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Bioderma Photoderm Spot-Age krema za sončenje proti staranju kože SPF 50+ 40 ml
    Bioderma Photoderm Spot-Age, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Bioderma Photoderm Spot-Age bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je vodoodporen pripravek je nekomedogen izdelek je prijazen do kože in okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Uriage Toléderm Control Rich Soothing Care vlažilna pomirjajoča krema za občutljivo in netolerantno kožo 40 ml
    Uriage Toléderm Control Rich Soothing Care, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Uriage Toléderm Control Rich Soothing Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi deluje proti nepopolnostim Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora brez alkohola brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Uriage Bariéderm Cica Daily Gel-Cream regeneracijski in vlažilni gel za oslabljeno kožo 40 ml
    Uriage Bariéderm Cica Daily Gel-Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Uriage Bariéderm Cica Daily Gel-Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost obnavlja in poživlja Sestava: brez dišav vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Bioderma Sensibio Forte vlažilna in pomirjujoča krema za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 40 ml
    Bioderma Sensibio Forte, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioderma Sensibio Forte bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Nivea Cellular Luminous 630 dnevna krema proti pigmentnim madežem SPF 50 40 ml
    Nivea Cellular Luminous 630, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Nivea Cellular Luminous 630 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Payot N°2 CC Crème Anti-Rougeurs SPF 50 CC krema proti rdečici na obrazu SPF 50+ 40 ml
    Payot N°2 CC Crème Anti-Rougeurs SPF 50, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Payot N°2 CC Crème Anti-Rougeurs SPF 50 je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: Izenačuje barvni ton rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • La Roche-Posay Toleriane Dermallergo vlažilni fluid za občutljivo kožo 40 ml
    La Roche-Posay Toleriane Dermallergo, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek La Roche-Posay Toleriane Dermallergo bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • La Roche-Posay Toleriane Dermallergo vlažilna krema za občutljivo kožo 40 ml
    La Roche-Posay Toleriane Dermallergo, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz La Roche-Posay Toleriane Dermallergo bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Topicrem CICA Soothing Cream intenzivna obnovitvena krema za razdraženo kožo 40 ml
    Topicrem CICA Soothing Cream, 40 ml, Kreme za telo za ženske, Pripravek Topicrem CICA Soothing Cream bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: globinsko hrani obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo Sestava: brez dišav brez silikonov Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Topicrem AC Mattifying Care lahka matirajoča krema za obraz 40 ml
    Topicrem AC Mattifying Care, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Topicrem AC Mattifying Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja odstranjuje znake aken intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Shiseido Future Solution LX podlaga za glajenje in osvetljevanje kože SPF 30 40 ml
    Shiseido Future Solution LX, 40 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Shiseido Future Solution LX popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: osvetljuje mehča zapolnjuje pore ščiti kožo kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Topicrem UH FACE CALM+ Soothing Fluid pomirjajoči in vlažilni fluid za netolerantno kožo 40 ml
    Topicrem UH FACE CALM+ Soothing Fluid, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Topicrem UH FACE CALM+ Soothing Fluid bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži globinsko hrani dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • A-Derma Epitheliale A.H. Ultra obnovitvena krema za razdraženo kožo 40 ml
    A-Derma Epitheliale A.H. Ultra, 40 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo A-Derma Epitheliale A.H. Ultra, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: za uporabo na telesu in obrazu pomirja kožo in jo osvežuje obnavlja kožo koži vrača udobje in vitalnost Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • It´s Skin Collagen vlažilni serum proti gubam s kolagenom 40 ml
    It´s Skin Collagen, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz It´s Skin Collagen je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza učinkovito vlaži in nahrani dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Frudia Pomegranate gladilna in posvetlitvena krema za predel okoli oči proti gubam 40 ml
    Frudia Pomegranate, 40 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Frudia Pomegranate neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz blaži vidne znake utrujenosti koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Nivea Sun Luminous 630 krema za obraz za sončenje proti pigmentnim madežem SPF 50+ 40 ml
    Nivea Sun Luminous 630, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Nivea Sun Luminous 630 bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem intenzivno vlaži hitro se vpija preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Erborian CC Water lahki tonirani fluid odtenek Clair 40 ml
    Erborian CC Water, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Erborian CC Water kožo vlaži, izenačuje njen barvni ton in jo pušča naravno lepo. Lastnosti: Izenačuje barvni ton dermatološko testirano ne maši por enostavno se nanaša in razmaže koži daje potrebno vlažnost pomirja in osvežuje posvetlitveni učinek Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Tołpa My Skin Changer Sea Yourself nočna krema-maska za intenzivno hidracijo 40 ml
    Tołpa My Skin Changer Sea Yourself, 40 ml, Kremne maske za ženske, Pripravek Tołpa My Skin Changer Sea Yourself bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja ne draži kože obnavlja kožno bariero dermatološko testirano Sestava: veganski izdelek
  • Some By Mi V10 Hyal Hydra Capsule Sunscreen zaščitna krema za občutljivo in netolerantno kožo SPF 50+ 40 ml
    Some By Mi V10 Hyal Hydra Capsule Sunscreen, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Some By Mi V10 Hyal Hydra Capsule Sunscreen predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hitro se vpija intenzivno vlaži enostaven in hiter nanos preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Tołpa My Skin Changer Renew Me obnovitvena maska v kremi za obraz 40 ml
    Tołpa My Skin Changer Renew Me, 40 ml, Kremne maske za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Tołpa My Skin Changer Renew Me bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost oži razširjene pore kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi koži vrača prožnost in občutek udobja Sestava: veganski izdelek
  • Nacomi Rich & Comfy regeneracijska maska za obraz 40 ml
    Nacomi Rich & Comfy, 40 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Nacomi Rich & Comfy bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani obnavlja kožno bariero ima pomirjajoče učinke koži vrača prožnost in občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno plast na prej očiščeno in suho kožo. Pustite delovati največ 15 minut.
  • Boep Hand Cream krema za roke z ognjičem 40 ml
    Boep Hand Cream, 40 ml, Kreme za roke za ženske, Krema popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke hitro se vpija obnavlja obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Aveda Botanical Repair™ Strengthening Conditioner krepilni balzam 40 ml
    Aveda Botanical Repair™ Strengthening Conditioner, 40 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Aveda Botanical Repair™ zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna ščiti lase pred poškodbami zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek brez silikonov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • MIYA Cosmetics mySPFcream vlažilna krema SPF 50+ 40 ml
    MIYA Cosmetics mySPFcream, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Krema za obraz MIYA Cosmetics mySPFcream vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem na koži ne pušča belih madežev preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Jonzac Reactive hranilna krema za občutljivo in netolerantno kožo 40 ml
    Jonzac Reactive, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Želite čim dlje ohraniti mladosten videz? Kot osnova vaše redne kozmetične rutine vam bo koristila krema za obraz Jonzac Reactive . Pomaga v boju proti znakom staranja kože, upočasnjuje pojav in poglabljanje gub, nenazadnje pa spodbuja elastičnost, čvrstost in gostoto kože. Hkrati poskrbi za hranjenje in vlaženje, ki ju koža potrebuje, da ostane sveža, zglajena in voljna. Lastnosti: globinsko hrani hitro se vpija kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pripravek je nekomedogen intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero ima pomirjajoče učinke Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Dermedic Redness Calm korektivna krema za občutljivo in pordelo kožo SPF 20 40 ml
    Dermedic Redness Calm, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermedic Redness Calm bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermedic Redness Calm nočna krema proti prvim gubam za občutljivo in pordelo kožo 40 ml
    Dermedic Redness Calm, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermedic Redness Calm bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • FILORGA SLEEP & PEEL 4.5 obnovitvena nočna krema z AHA 40 ml
    FILORGA SLEEP & PEEL 4.5, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz FILORGA SLEEP & PEEL 4.5 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži oži razširjene pore obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Ne spirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Korres White Pine Meno-Reverse™ intenzivna pomlajevalna nočna krema za globoke gube 40 ml
    Korres White Pine Meno-Reverse™, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Korres White Pine vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani koži vrača mladosten videz pomlajuje kožo in ji daje energijo koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • esfolio Brightening krema za osvetljevanje predela okoli oči 40 ml
    esfolio Brightening, 40 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči esfolio Brightening neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • esfolio Lifting Care lifting krema za predel okoli oči s kolagenom 40 ml
    esfolio Lifting Care, 40 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči esfolio Lifting Care neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži izenačuje ton kože in koža čudovito zasije Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • esfolio Retinol Vital krema proti gubam za predel okoli oči z retinolom 40 ml
    esfolio Retinol Vital, 40 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči esfolio Retinol Vital neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Nanesite na prej očiščeno kožo okoli oči. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh