Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

550
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Oriflame Waunt 8 Hour Sleep pomlajevalna in posvetlitvena krema za predel okoli oči za osvežitev utrujenih oči 15 ml
    Oriflame Waunt 8 Hour Sleep, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Oriflame Waunt 8 Hour Sleep se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi blaži vidne znake utrujenosti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Pharma Eye Care posvetlitveni gel za oči proti temnim kolobarjem 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči FlosLek Pharma Eye Care neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži osvetljuje območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Fillerina Densifying Filler Grade 3 natančna nega za zapolnitev globokih gub za predel okoli oči 15 ml
    Fillerina Densifying Filler Grade 3, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Fillerina Densifying Filler Grade 3 odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: oftalmološko testiran z učinkom liftinga Intenzivno hrani območje okoli oči koži vrača prožnost Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Fillerina Densifying Filler Grade 4 natančna nega za zapolnitev globokih gub za predel okoli oči 15 ml
    Fillerina Densifying Filler Grade 4, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Fillerina Densifying Filler Grade 4 odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: oftalmološko testiran z učinkom liftinga Intenzivno hrani območje okoli oči koži vrača prožnost Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Yonelle Infusíon nočna krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Yonelle Infusíon, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Yonelle Infusíon se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Sisley Sisleÿa Eye and Lip Contour krema proti gubam za predel okoli oči in ustnic 15 ml
    Sisley Sisleÿa Eye and Lip Contour, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sisley Sisleÿa Eye and Lip Contour se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Topicrem UH FACE HYDRA+ Radiance Eye Contour krema za osvetljevanje predela okoli oči proti podočnjakom 15 ml
    Topicrem UH FACE HYDRA+ Radiance Eye Contour, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Topicrem UH FACE HYDRA+ Radiance Eye Contour se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Paese Serum Vitamin C 10% regeneracijski oljast serum z vitaminom C 15 ml
    Paese Serum Vitamin C 10%, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Paese Serum Vitamin C 10% je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • MADE BY ZEN Sea Mist dišavno olje 15 ml
    MADE BY ZEN Sea Mist, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje MADE BY ZEN Sea Mist je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mádara PLUM PLUM vlažilni balzam za ustnice 15 ml
    Mádara PLUM PLUM, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Mádara PLUM PLUM je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • LAMEL Smart Skin korektor in osvetljevalec s hialuronsko kislino odtenek 401 15 ml
    LAMEL Smart Skin, 15 ml, Korektorji za ženske, Korektor LAMEL Smart Skin prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: osvetljuje kožo ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Millefiori Milano Lemon Grass dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Lemon Grass, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Lemon Grass je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: domiseln in eleganten način za odišavljenje doma več možnosti sproščanja olja sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Millefiori Milano Grape Cassis dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Grape Cassis, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Grape Cassis je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: domiseln in eleganten način za odišavljenje doma več možnosti sproščanja olja sadna dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Helia-D Cell Concept krema za učvrstitev kože okoli oči 45+ 15 ml
    Helia-D Cell Concept, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Helia-D Cell Concept se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • THD Elisir Limone dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Limone, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Limone prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava citrusna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • THD Elisir Melissa dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Melissa, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Melissa prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: citrusna dišava zeliščna aroma sveža dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • THD Elisir Verbena dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Verbena, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Verbena prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: citrusna dišava zeliščna aroma Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • THD Elisir Lavanda dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Lavanda, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Lavanda prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: zeliščna aroma Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • THD Elisir Palmarosa dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Palmarosa, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Palmarosa prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • THD Elisir Cedro Frutto dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Cedro Frutto, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Cedro Frutto prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Sestava: 100-% naravne sestavine z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • THD Elisir Bergamotto dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Bergamotto, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Bergamotto prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: citrusna dišava sveža dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • THD Elisir Arancio Di Sicilia dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Arancio Di Sicilia, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Arancio Di Sicilia prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Gabriella Salvete Matte Primer matirajoča podlaga za pod tekoči puder 15 ml
    Gabriella Salvete Matte Primer, 15 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Gabriella Salvete Matte Primer popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: povečuje odpornost ličenja kožo popolnoma pripravi na nanos make upa matira gladi gubice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.
  • MATIS Paris Réponse Regard Global-Eyes krema proti gubam za predel okoli oči proti temnim kolobarjem 15 ml
    MATIS Paris Réponse Regard Global-Eyes, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči MATIS Paris Réponse Regard Global-Eyes se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Neutrogena Hydro Boost® intenzivno vlažilni koncentrat 15 ml
    Neutrogena Hydro Boost®, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Neutrogena Hydro Boost® bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani mehča obnavlja prožnost kože odstranjuje znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione Eye Serum lifting serum za predel okoli oči 15 ml
    Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči Perricone MD Essential Fx Acyl-Glutathione intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: učinkovito gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži in obnavlja kožo odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi z učinkom liftinga Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • MATIS Paris Réponse Cosmake-Up Hyalu-Liss Primer gladilna podlaga za pod tekoči puder 15 ml
    MATIS Paris Réponse Cosmake-Up Hyalu-Liss Primer, 15 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up MATIS Paris Réponse Cosmake-Up Hyalu-Liss Primer popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa zapolnjuje pore gladi gubice ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.
  • Yonelle Trifusíon pomlajevalna krema za konturo oči in ustnic 15 ml
    Yonelle Trifusíon, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Yonelle Trifusíon neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Valmont V-Line V-Line Lifting Eye Cream gladilna krema za predel okoli oči proti gubam 15 ml
    Valmont V-Line V-Line Lifting Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Valmont V-Line neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: blaži vidne znake utrujenosti koža je napeta in zglajena osvetljuje območje okoli oči gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Bio Hyaluron 3x Retinol System hladilni roll-on za predel okoli oči proti gubam in temnim kolobarjem 15 ml
    Eveline Cosmetics Bio Hyaluron 3x Retinol System, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eveline Cosmetics Bio Hyaluron 3x Retinol System se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz blaži vidne znake utrujenosti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • BioNike Defence Xage lifting serum za predel okoli oči 15 ml
    BioNike Defence Xage, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči BioNike Defence neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme Synchronized Multi-Recovery regeneracijska krema za predel okoli oči z gelasto teksturo
    Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme Synchronized Multi-Recovery, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme Synchronized Multi-Recovery se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: oftalmološko testiran blaži vidne znake utrujenosti osvetljuje območje okoli oči gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • ANNEMARIE BÖRLIND ENERGYNATURE serum za oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND ENERGYNATURE, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči ANNEMARIE BÖRLIND ENERGYNATURE intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: deluje proti staranju kože učinkovito gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Intenzivno hrani območje okoli oči Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo. Uporabljajte dnevno.
  • StriVectin Eyes Hyaluronic Tripeptide Gel-Cream For Eyes vlažilna in gladilna gelasta krema za predel okoli oči 15 ml
    StriVectin Eyes Hyaluronic Tripeptide Gel-Cream For Eyes, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči StriVectin Eyes Hyaluronic Tripeptide Gel-Cream For Eyes se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži osvetljuje območje okoli oči gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age krema za predel okoli oči za korekcijo temnih kolobarjev in gub 15 ml
    L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Clinique Even Better™ Light Reflecting Primer posvetlitvena podlaga za make-up 15 ml
    Clinique Even Better™ Light Reflecting Primer, 15 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Clinique Even Better™ Light Reflecting Primer popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: povečuje odpornost ličenja kožo popolnoma pripravi na nanos make upa osvetljuje mehča Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • The Body Shop Himalayan Charcoal čistilna in posvetlitvena maska za obraz za mastno in problematično kožo 15 ml
    The Body Shop Himalayan Charcoal, 15 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz The Body Shop Himalayan Charcoal bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: učinkovito čisti pore razstruplja kožo osvetljuje in osvežuje odstranjuje odmrle kožne celice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • ANNEMARIE BÖRLIND SYSTEM ABSOLUTE krema za predel okoli oči 15 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND SYSTEM ABSOLUTE, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči neguje kožo okoli oči in ji daje potrebna hranila ter jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • BioNike Defence My Age obnovitveni serum za okoli oči in ustnic 15 ml
    BioNike Defence My Age, 15 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega BioNike Defence My Age poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: koži vrača prožnost z učinkom liftinga vidno izboljšuje stanje kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije. Uporabljajte dnevno.
  • Omorovicza Illumineye C vlažilna krema za predel okoli oči z vitaminom C 15 ml
    Omorovicza Illumineye C, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Omorovicza Illumineye C neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FOREO Espada BHA+PHA Blemish Solution lokalni gel za akne 15 ml
    FOREO Espada BHA+PHA Blemish Solution, 15 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega FOREO Espada bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože vidno izboljšuje stanje kože bori se proti mozoljavosti pomirja razdraženost kože ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije.
  • Lavera Basis Sensitiv Q10 krema za predel okoli oči proti oteklinam in gubam s koencimom Q10 15 ml
    Lavera Basis Sensitiv Q10, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Lavera Basis Sensitiv Q10 neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Q+A Caffeine posvetlitveni serum za predel okoli oči s kofeinom 15 ml
    Q+A Caffeine, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Q+A Caffeine odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koži vrača prožnost deluje proti staranju kože koži daje svež in spočit videz Sestava: brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • Millefiori Natural Acqua Blu dišavno olje 15 ml
    Millefiori Natural Acqua Blu, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Natural Acqua Blu je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: citrusna dišava sadna dišava lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Milano Lime & Vetiver dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Lime & Vetiver, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Lime & Vetiver je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: citrusna dišava začinjena aroma lesna dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Ravnajte se po priloženih navodilih. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Caudalie Vinergetic C+ krema za osvetljevanje predela okoli oči 15 ml
    Caudalie Vinergetic C+, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Caudalie Vinergetic C+ neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Aveda Tulasāra™ Brightening Sleeping Eye Masque nočna posvetlitvena nega za oči 15 ml
    Aveda Tulasāra™ Brightening Sleeping Eye Masque, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Aveda Tulasāra™ neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči dermatološko testirano osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz blaži vidne znake utrujenosti Sestava: brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • RoC Retinol Correxion Line Smoothing krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    RoC Retinol Correxion Line Smoothing, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči RoC Retinol Correxion Line Smoothing se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči globinsko vlaži blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Neutrogena Retinol Boost krema za predel okoli oči 15 ml
    Neutrogena Retinol Boost, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Neutrogena Retinol Boost neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice koža je napeta in zglajena osvetljuje območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Oriflame Optimals Even Out vlažilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Oriflame Optimals Even Out, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Oriflame Optimals Even Out se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • VOLUSPA Japonica Goji Tarocco Orange dišavno olje 15 ml
    VOLUSPA Japonica Goji Tarocco Orange, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje VOLUSPA Japonica Goji Tarocco Orange je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: sveža dišava tematska praznična dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru.
  • VOLUSPA Japonica Panjore Lychee dišavno olje 15 ml
    VOLUSPA Japonica Panjore Lychee, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje VOLUSPA Japonica Panjore Lychee je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma domiseln in eleganten način za odišavljenje doma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru.
  • VOLUSPA Japonica Mokara dišavno olje 15 ml
    VOLUSPA Japonica Mokara, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje VOLUSPA Japonica Mokara je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava domiseln in eleganten način za odišavljenje doma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru.
  • SVR Densitium krema za predel okoli oči za korekcijo temnih kolobarjev in gub 15 ml
    SVR Densitium, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči SVR Densitium neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Kiehl's Dermatologist Solutions Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C serum za oči za vse tipe kože, vključno z občutlji
    Kiehl's Dermatologist Solutions Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Kiehl's Dermatologist Solutions Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: učinkovito gladi linije in drobne gubice Intenzivno hrani območje okoli oči oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • Darphin Mini Absolute Renewal Infusion Cream intenzivna obnovitvena krema za normalno do mešano kožo 15 ml
    Darphin Mini Absolute Renewal Infusion Cream, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Darphin Mini Absolute Renewal Infusion Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača mladosten videz odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • OPI Nail Envy hranilni lak za nohte Original 15 ml
    OPI Nail Envy, 15 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte OPI Nail Envy vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj okrepi in učvrsti nohte ohranja zdrave in lepe nohte preprečuje sušenje nohtov Sestava: veganski izdelek vsebuje krepilni kompleks Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • OPI Start To Finish podlak in nadlak za nohte s hranilnim učinkom 15 ml
    OPI Start To Finish, 15 ml, Nega nohtov za ženske, Lak za nohte OPI Start To Finish vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: preprečuje luščenje barvnega laka učinkovito obnavlja nohte ima dolgotrajen učinek krepi nohte Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte.
  • 3INA The Cool Eyes Cream hladilni gel za predel okoli oči s kofeinom 15 ml
    3INA The Cool Eyes Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči 3INA The Cool Eyes Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije gladi linije in drobne gubice koži daje prožnost koža je napeta in zglajena blaži vidne znake utrujenosti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanašajte neposredno na kožo okoli oči.
  • Avon Anew Renewal Protinol Power vlažilna in gladilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Avon Anew Renewal Protinol Power, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Avon Anew Renewal Protinol Power se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči koža je napeta in zglajena globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Allegro Natura Organic zaščitni serum proti pigmentnim madežem 15 ml
    Allegro Natura Organic, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Allegro Natura Organic je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi preprečuje nastajanje gubic Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bioliq PRO intenzivni serum za predel okoli oči 15 ml
    Bioliq PRO, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Bioliq PRO odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: koži vrača prožnost odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi učinkovito gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • Mavala Nail Care NailActan krema za nohte 15 ml
    Mavala Nail Care NailActan, 15 ml, Nega nohtov za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek Mavala Nail Care NailActan vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše.
  • Oriflame Love Nature Tropical Bliss piling in maska za ustnice 15 ml
    Oriflame Love Nature Tropical Bliss, 15 ml, Maske za ustnice za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Oriflame Love Nature Tropical Bliss razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: z ustnic odstranjuje odmrle celice gladi ustnice in linije okoli ustnic spodbuja prekrvavitev ustnic intenzivno vlaži in hrani ustnice naredi mehke in voljne Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanašajte na temeljito očiščeno kožo. Pustite, da se vpije. Nato temeljito sperite.
  • Max Factor Miracle Pure kremasto rdečilo odtenek 02 Sunlit Coral 15 ml
    Max Factor Miracle Pure, 15 ml, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Rdečilo Max Factor Miracle Pure daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek licem daje zdravo barvo ustvarja naravno rdečico ima prijetno gladko, lahko teksturo enostavno za uporabo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Caudalie Resveratrol-Lift intenzivna krema za okoli oči z učvrstitvenim učinkom 15 ml
    Caudalie Resveratrol-Lift, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Caudalie Resveratrol-Lift neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Beauty Jar Cool Eyes maska za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Beauty Jar Cool Eyes, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči uniseks, Maska za oči Beauty Jar Cool Eyes popolno neguje celo območje oči, izboljšuje kakovost kože in ji vrača vitalnost. Lastnosti: pomirja območje okoli oči odstranjuje znake stresa in utrujenosti zmanjšuje otekline in temne kolobarje intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • MUA Makeup Academy PRO/BASE Rose posvetlitvena podlaga za make-up z izvlečki divje vrtnice 15 ml
    MUA Makeup Academy PRO/BASE Rose, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Podlaga za make up MUA Makeup Academy PRO/BASE popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: povečuje odpornost ličenja kožo popolnoma pripravi na nanos make upa preprečuje razmazanje ličil učinkovito vlaži in nahrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Natura Bissé C+C Vitamin antioksidantni gel za predel okoli oči z ginsengom 15 ml
    Natura Bissé C+C Vitamin, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Natura Bissé C+C Vitamin neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi blaži vidne znake utrujenosti območju okoli oči daje mladosten videz osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Nuxe Merveillance Expert gladilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Nuxe Merveillance Expert, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Nuxe Merveillance Expert se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Catrice All Over Glow Tint večnamensko ličilo za oči, ustnice in obraz odtenek 010 · Beaming Diamond 15 ml
    Catrice All Over Glow Tint, 15 ml, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Lastnosti: popolno izriše ustnice licem daje zdravo barvo za naravno ličenje oči osvetljuje enostavno za uporabo Sestava: veganski izdelek
  • Vichy Neovadiol krema proti gubam za predel okoli oči in ustnic 15 ml
    Vichy Neovadiol, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Vichy Neovadiol neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Paese Nourishing Oil Primer vlažilna podlaga za make-up 15 ml
    Paese Nourishing Oil Primer, 15 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Paese Nourishing Oil Primer popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: ščiti kožo Sestava: veganski izdelek
  • Helena Rubinstein Prodigy Cellglow krema za osvetljevanje predela okoli oči 15 ml
    Helena Rubinstein Prodigy Cellglow, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Helena Rubinstein Prodigy Cellglow se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • ARTEMIS SKIN AQUATICS Moisturising vlažilna krema za predel okoli oči 15 ml
    ARTEMIS SKIN AQUATICS Moisturising, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči ARTEMIS SKIN AQUATICS Moisturising se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži območju okoli oči daje mladosten videz osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eucerin Anti-Pigment sijoča nega proti temnim kolobarjem 15 ml
    Eucerin Anti-Pigment, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eucerin Anti-Pigment se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči blaži vidne znake utrujenosti gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Beauty Jar Dr. Herbs balzam za ustnice s hranilnim učinkom 15 ml
    Beauty Jar Dr. Herbs, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Beauty Jar Dr. Herbs razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: izrazito obnavlja in ščiti ustnice pušča voljne in žametno mehke ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ustrezno debelo plast nanašajte neposredno na ustnice.
  • Paese Hydrating Oil Primer vlažilna podlaga za make-up z oljem 15 ml
    Paese Hydrating Oil Primer, 15 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Paese Hydrating Oil Primer popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: mehča kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Sestava: veganski izdelek
  • Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Eye Contour krema proti gubam za predel okoli oči za dan in noč 15 ml
    Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Eye Contour, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Collistar Rigenera Smoothing Anti-Wrinkle Eye Contour se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Darphin Prédermine Wrinkle Corrective Eye Cream vlažilna in gladilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Darphin Prédermine Wrinkle Corrective Eye Cream, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Darphin Prédermine Wrinkle Corrective Eye Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Caudalie Vinopure lokalna nega proti aknam s salicilno kislino 15 ml
    Caudalie Vinopure, 15 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Caudalie Vinopure poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože bori se proti mozoljavosti
  • Caudalie Vinoperfect krema za osvetljevanje predela okoli oči 15 ml
    Caudalie Vinoperfect, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Caudalie Vinoperfect neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • ARTEMIS SKIN ARCHITECTS Restoring pomlajevalna nega za predel okoli oči 15 ml
    ARTEMIS SKIN ARCHITECTS Restoring, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči ARTEMIS SKIN ARCHITECTS Restoring se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koži daje prožnost osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Millefiori Milano Osmanthus Dew dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Osmanthus Dew, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Osmanthus Dew je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru.
  • ARTDECO Volume Supreme maskara za zgostitev in podaljšanje trepalnic odtenek 2069.1 Black 15 ml
    ARTDECO Volume Supreme, 15 ml, maskare za ženske, Maskara ARTDECO Volume Supreme daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem čudovito zavije trepalnice poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Sisley Supremÿa Eyes At Night nočni serum za predel okoli oči 15 ml
    Sisley Supremÿa Eyes At Night, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Sisley Supremÿa Eyes At Night odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: deluje proti staranju kože učinkovito gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte dnevno.
  • FILORGA TIME-FILLER EYES 5XP krema za predel okoli oči proti gubam in temnim kolobarjem 15 ml
    FILORGA TIME-FILLER EYES 5XP, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FILORGA TIME-FILLER EYES 5XP se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FOREO Iris™ Concentrated Eye Cream aktivna pomlajevalna krema za predel okoli oči 15 ml
    FOREO Iris™ Concentrated Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FOREO Iris™ Concentrated Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči koža je napeta in zglajena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Revolution Skincare Plex Bond Barrier Protect regeneracijski balzam za ustnice 15 ml
    Revolution Skincare Plex Bond Barrier Protect, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Revolution Skincare Plex Bond Barrier Protect je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Sesderma Factor G Renew krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Sesderma Factor G Renew, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sesderma Factor G Renew se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Uriage Eau Thermale Water Eye Contour Cream aktivna vlažilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Uriage Eau Thermale Water Eye Contour Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Uriage Eau Thermale Water Eye Contour Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Lancaster 365 Skin Repair Eye Serum Youth Renewal serum proti gubam za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Lancaster 365 Skin Repair Eye Serum Youth Renewal, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Lancaster 365 Skin Repair Eye Serum Youth Renewal odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: globinsko vlaži in obnavlja kožo koži daje svež in spočit videz deluje proti staranju kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Oriflame Love Nature Wheat & Coconut Oil oljasta kura za suhe lase 15 ml
    Oriflame Love Nature Wheat & Coconut Oil, 15 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Oriflame Love Nature Wheat & Coconut Oil daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila nudi privlačen lesk aktivira lasne korenine
  • ARTEMIS SKIN BALANCE Hydrating gladilni gel za predel okoli oči z osvežujočim učinkom 15 ml
    ARTEMIS SKIN BALANCE Hydrating, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči ARTEMIS SKIN BALANCE Hydrating se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • AHAVA Youth Boosters Osmoter™ poživljajoči serum proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    AHAVA Youth Boosters Osmoter™, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči AHAVA Youth Boosters Osmoter™ odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži in obnavlja kožo koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Natura Siberica Royal Caviar krema za učvrstitev kože okoli oči s kaviarjem 15 ml
    Natura Siberica Royal Caviar, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Natura Siberica Royal Caviar se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži območju okoli oči daje mladosten videz gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Nuxe Nuxuriance Gold posvetlitveni balzam za predel okoli oči 15 ml
    Nuxe Nuxuriance Gold, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Nuxe Nuxuriance Gold se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči koža je napeta in zglajena osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Olival Immortelle Eye Area Cream hranilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Olival Immortelle Eye Area Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Olival Immortelle neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči koži daje prožnost osvetljuje območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Olival Immortelle Golden Oil olje za obraz za občutljivo in suho kožo 15 ml
    Olival Immortelle Golden Oil, 15 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Olival Immortelle predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo. Lastnosti: globinsko hrani obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in mehča revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh