Največja modna platforma v Sloveniji

Fila popusti in znižanja nad 20% za ženske

924
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Natura Siberica ICE Professional Keep My Color vlažilni balzam za zaščito barve 250 ml
    Natura Siberica ICE Professional Keep My Color, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Natura Siberica ICE Professional Keep My Color. Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami lajša razčesavanje in oblikovanje podaljšuje trajanje barve lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Natura Siberica ICE Professional Refresh My Scalp čistilni razstrupljevalni šampon 250 ml
    Natura Siberica ICE Professional Refresh My Scalp, 250 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Natura Siberica ICE Professional Refresh My Scalp z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče z las izpira preostanke soli in klora stimulira rast las obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži za naravne in barvane lase Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • FILA Majica 'Bük' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Dodatki: Oznaka-nalepke, Pralni efekt, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Natura Siberica ICE Professional Refill My Hair vlažilni šampon 250 ml
    Natura Siberica ICE Professional Refill My Hair, 250 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Natura Siberica ICE Professional Refill My Hair z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase neguje dolžine oslabelih las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Natura Siberica ICE Professional Repair My Hair nežni čistilni šampon s keratinom 250 ml
    Natura Siberica ICE Professional Repair My Hair, 250 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Natura Siberica ICE Professional Repair My Hair z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las obnavlja in hrani lase lase pušča mehke deluje proti kodranju las gladi lasna vlakna Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • FILA Športne hlače 'RIANXO' bež / oranžna / srebrna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Stranski žep; Polnilo: Brez polnila; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Elementi, ki reflektirajo; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: Kratka/mini; Model: Skinny
  • FILA Športni Modrček Bela
    Športni Modrček - FILA - Bela. Športni nedrčki
  • FILA Nizke superge 'FITNESS 22' bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Miks materialov; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje, Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Perforacija, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Fila Visoke superge FXVENTUNO LE MID
    Fila Visoke superge FXVENTUNO LE MID Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,39. Ženske > Čevlji > Visoke superge
  • Natura Siberica Hair Evolution Re-Grow šampon za okrepitev las za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 245 ml
    Natura Siberica Hair Evolution Re-Grow, ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Natura Siberica Hair Evolution Re-Grow z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase postopoma preprečuje izpadanje las stimulira rast las neguje dolžine oslabelih las Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Natura Siberica Hair Evolution Be-Color nega brez spiranja za sijaj in zaščito barve las 115 ml
    Natura Siberica Hair Evolution Be-Color, 115 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Za takojšen odmerek vlaženja in hranjenja poskrbi nega brez spiranja Natura Siberica Hair Evolution Be-Color. Vašim lasem po umivanju zagotovi vse, kar v tistem trenutku potrebujejo, ne da bi v kopalnici zapravili več časa, kot je potrebno. Pomaga zgladiti lase ter obnoviti njihov naravni sijaj in celovitost njihove strukture. Spodbuja njihovo obnavljanje in pripomore k lažjemu razčesavanju. Vse to enostavno, hitro in brez potrebe po spiranju. Samo nanesete, pomanete, po potrebi počešete in za lepoto ter zdrav videz vaših las bo poskrbljeno. Preizkusite to nego brez spiranja in odkrijte preprost in hiter način za regeneracijo las s številnimi drugimi prednostmi. Lastnosti: poživi lepoto in sijaj barvanih las lasem nudi hidratacijo in hranila daje žametno mehkobo neguje dolžine oslabelih las varuje barvo las Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Natura Siberica Hair Evolution D-Tox globinsko čistilni piling za lase in lasišče 150 ml
    Natura Siberica Hair Evolution D-Tox, 150 ml, Pilingi za lase za ženske, Privoščite svojim lasem nekaj več v obliki posebne nege že med umivanjem. Piling za lase Natura Siberica Hair Evolution D-Tox zagotovi zares temeljito in globinsko čiščenje lasišča, po zaslugi katerega bodo vaši lasje poživljeni, sijoči in pripravljeni še bolje vpiti nadaljnjo nego. Lastnosti: z las temeljito odstrani nečistoče in loj z lasišča odpravlja prhljaj in odmrle kožne celice lase pušča popolnoma čiste in sijoče spodbuja lasišče in ji daje svež občutek šibki lasje so po uporabi bolj zračni Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na lasišče in lase. Z nežno masažo ustvarite peno, nato pa temeljito sperite. Nato lase umijte s šamponom tako, kot ste vajeni.
  • FILA Woman Bra White XS
    Kupi FILA Woman Bra White XS za 11.99 EUR v Footshopu. Znamka: FILA Barva: White Velikost: XS 40

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh