Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 50% za ženske z webshopa Notino

706
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Schwarzkopf Professional Professionnelle lak za lase ekstra močno utrjevanje 500 ml
    Schwarzkopf Professional Professionnelle, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Professionnelle bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk močno utrjevanje dolgotrajen učinek lasem daje vitalnost in sijaj Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
  • Kallos LAB 35 Signature balzam za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Kallos LAB 35 Signature, 500 ml, Balzami za ženske, Balzam Kallos LAB 35 Signature zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Brazil Keratin Argan Oil 100% arganovo olje 100 ml
    Brazil Keratin Argan Oil, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Brazil Keratin Argan Oil daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Pierre René Accessories čopič za ustnice 1 kos
    Pierre René Accessories, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za ustnice Pierre René Accessories vam omogoča popolno in natančno ličenje vaših ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje ustnice zaradi natančnega nanašanja šminke enakomerno raznaša šminko za potovanja in torbico Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na ustnice po potrebi. Uporabite rob čopiča za risanje kontur in površino čopiča za zapolnjevanje ustnic.
  • Max Factor Lipfinity Rising Stars dolgoobstojna tekoča šminka z balzamom odtenek 084 Rising Star
    Max Factor Lipfinity Rising Stars, Ustnice za ženske, Šminka Max Factor Lipfinity Rising Stars bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: visoka pigmentacija enostavno se nanaša kremasta tekstura Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Max Factor Lash Revival maskara za volumen in podaljšanje trepalnic odtenek 003 Extreme Black 11 ml
    Max Factor Lash Revival, 11 ml, maskare za ženske, Maskara Max Factor Lash Revival daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: poudari obliko oči neguje trepalnice in jih utrjuje ima intenzivno barvo podaljša dolžino trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Kallos Banana maska za okrepitev las z multivitaminskim kompleksom 1000 ml
    Kallos Banana, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Banana predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini ščiti pred neugodnimi vplivi okolja lasje so mehki na dotik poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Algae vlažilna maska z izvlečki alg in oljčnim oljem 1000 ml
    Kallos Algae, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Algae predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem vrača naraven, zdrav videz lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Omega regeneracijski šampon z omega-6 kompleksom in makadamijevim oljem 1000 ml
    Kallos Omega, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Omega učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos Blueberry revitalizacijska maska za suhe, poškodovane, kemično obdelane lase 1000 ml
    Kallos Blueberry, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Blueberry predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos KJMN Deep Cleansing globinsko čistilni šampon za mastne lase in lasišče 1000 ml
    Kallos KJMN Deep Cleansing, 1000 ml, Šamponi za ženske, Lastnosti: obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bourjois Volume Glamour vodoodporna maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek 71 Black 7 ml
    Bourjois Volume Glamour, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Bourjois Volume Glamour daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic poudari obliko oči izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Kallos Spa gel za prhanje 200 ml
    Kallos Spa, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Kallos Spa . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Le Couvent Maison de Parfum Botaniques Aqua Paradisi toaletna voda uniseks 200 ml
    Le Couvent Maison de Parfum Botaniques Aqua Paradisi, 200 ml, Kolonjske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks toaletna voda Le Couvent Maison de Parfum Botaniques Aqua Paradisi, katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. cvetlična dišava sadna dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold pena za lase z močnim utrjevanjem 200 ml
    Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold, 200 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: posebej močno utrjevanje ne lepi las in jih ne obremenjuje krepi naravni sijaj las zagotavlja volumen od korenin Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Elizabeth Arden Red Door toaletna voda za ženske 100 ml
    Elizabeth Arden Red Door, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima zdaj v svetu dišav svojo podobo. Toaletna voda Elizabeth Arden Red Door bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sladka dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Bielenda Comfort+ mehčalna nega za razpokano kožo stopal 20% Urea 2 x 6 ml
    Bielenda Comfort+, 6 ml, Maske za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Maska za noge Bielenda Comfort+ odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: intenzivno neguje kožo stopal pomaga mehčati trdo kožo stopala bodo čudovito mehka in voljna oblika nogavic za enostavno in udobno uporabo Navodilo za uporabo: Nogavice vzemite iz embalaže in jih obujte na stopala. Pustite delovati.
  • Kallos Hair Pro-Tox balzam brez spiranja za suhe in poškodovane lase 250 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 250 ml, Balzami za ženske, Balzam brez spiranja Kallos Hair Pro-Tox predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo lasje so sijoči in mehki na dotik lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • NYX Professional Makeup Halloween SFX Paints barva za telo za obraz in telo odtenek 04 Mischief Night 1 kos
    NYX Professional Makeup Halloween SFX Paints, 1 kos, senčila za oči za ženske, Senčila za oči NYX Professional Makeup Halloween SFX Paints omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: pigmentacija je zelo intenzivna dolgotrajen učinek enostavno se nanaša
  • NYX Professional Makeup Halloween Glitter Paint bleščice za obraz in telo odtenek 02 Broomstick Baddie 8 ml
    NYX Professional Makeup Halloween Glitter Paint, 8 ml, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec NYX Professional Makeup Halloween Glitter Paint daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: pigmentacija je zelo intenzivna bleščeč učinek
  • NYX Professional Makeup Halloween Jumbo Lash! lepilne trepalnice vrsta 01 Spiky Fringe 2 kos
    NYX Professional Makeup Halloween Jumbo Lash!, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice NYX Professional Makeup Halloween Jumbo Lash! maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli. Lastnosti: takoj poudarijo vsako ličenje trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše zelo enostavno nanašanje lepilo za trepalnice ni priloženo
  • Payot Blue Techni Liss Jour SPF30 zaščitni serum z gladilnim učinkom SPF 30 40 ml
    Payot Blue Techni Liss Jour SPF30, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Payot Blue Techni Liss Jour SPF30 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Payot Suprême Jeunesse Le Masque maska za posvetlitev proti staranju kože 50 ml
    Payot Suprême Jeunesse Le Masque, 50 ml, Posebne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Payot Suprême Jeunesse Le Masque bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: celovito lepša videz kože globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Payot Suprême Jeunesse Les Mains hranilna krema za roke in nohte 50 ml
    Payot Suprême Jeunesse Les Mains, 50 ml, Nega nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Payot Suprême Jeunesse Les Mains. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Brazil Keratin Anti Hair Loss Conditioner balzam s keratinom za šibke lase 300 ml
    Brazil Keratin Anti Hair Loss Conditioner, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Brazil Keratin Anti Hair Loss zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje ščiti lase pred poškodbami lasem daje volumen in prožnost preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Kallos Banana šampon za okrepitev las z multivitaminskim kompleksom 1000 ml
    Kallos Banana, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Banana učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos Argan maska za barvane lase 275 ml
    Kallos Argan, 275 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Argan predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk podaljšuje trajanje barve krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Jasmine maska za suhe in poškodovane lase 275 ml
    Kallos Jasmine, 275 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Jasmine predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Color maska za barvane lase mešanica barv 275 ml
    Kallos Color, 275 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Color predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: ščiti lase pred visokimi temperaturami intenzivno vlaži krepi lasna vlakna podaljšuje trajanje barve Sestava: UV-filter Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Color šampon za barvane in občutljive lase 1000 ml
    Kallos Color, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Color učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las daje lesk in volumen obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna intenzivno vlaži lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Collistar Professional Lip Pencil dolgoobstojni svinčnik za ustnice odtenek 7 Rosso Ciliegia 1,2 g
    Collistar Professional Lip Pencil, 1,2 g, črtala za ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Collistar Professional Lip Pencil preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje in poudarja ustnice ima dolgotrajen učinek intenziven odtenek prijetna kremasta tekstura Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.
  • Collistar Puro Matte Lipstick dolgoobstojna šminka odtenek 111 ROSSO MILANO 3,5 ml
    Collistar Puro Matte Lipstick, 3,5 ml, šminke za ustnice za ženske, Šminka Collistar Puro Matte Lipstick bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: dolgotrajen učinek visoka pigmentacija enostavno se nanaša kremasta tekstura vlaži in neguje ustnice mat učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Inglot PlayInn YSM gladilni make-up za mastno in mešano kožo odtenek 50 30 ml
    Inglot PlayInn YSM, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Inglot PlayInn YSM bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože kožo matira vlaži gladi površino kože odlična sposobnost prekrivanja lahko se plasti Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Nudestix Lip Glace sijaj za ustnice za večji volumen odtenek Nude 08 10 ml
    Nudestix Lip Glace, 10 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Nudestix Lip Glace vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice rahlo obarva ustnice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Kallos Botaniq Superfruits šampon za okrepitev las z rastlinskimi izvlečki 300 ml
    Kallos Botaniq Superfruits, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Botaniq Superfruits učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Saloos Bio Wellness Pomegranate masažno olje za telo 50 ml
    Saloos Bio Wellness Pomegranate, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Wellness vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pušča prožno in voljno vidno mehča kožo kožo pušča žametno mehko na koži ne pušča mastnih sledi hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Abercrombie & Fitch First Instinct Blue parfumska voda za ženske 50 ml
    Abercrombie & Fitch First Instinct Blue, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Abercrombie & Fitch First Instinct Blue je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava cipresna dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bielenda Manuka Honey globinsko hranilni in vlažilni serum 30 g
    Bielenda Manuka Honey, 30 g, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Bielenda Manuka Honey je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje
  • Bielenda Manuka Honey hranilna krema z vlažilnim učinkom 50 ml
    Bielenda Manuka Honey, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Bumble and bumble Creme De Coco Conditioner balzam za glajenje krepastih las 250 ml
    Bumble and bumble Creme De Coco Conditioner, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Bumble and bumble Creme De Coco zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Revlon Professional Uniq One All In One Classsic regeneracijska kura za vse tipe las 150 ml
    Revlon Professional Uniq One All In One Classsic, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Revlon Professional Uniq One All In One Classsic daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Bielenda Neuro Collagen vlažilna krema proti gubam 40+ 50 ml
    Bielenda Neuro Collagen, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži
  • Max Factor Eyebrow Pencil svinčnik za obrvi odtenek 2 Hazel 1.4 g
    Max Factor Eyebrow Pencil, 1.4 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Max Factor Eyebrow Pencil vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Max Factor Kohl Pencil svinčnik za oči odtenek 060 Ice Blue 1.3 g
    Max Factor Kohl Pencil, 1.3 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Max Factor Kohl Pencil poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz ustvarja močno in šibko linijo polna in intenzivna barva Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Bielenda Neuro Glicol + Vit. C nočni pomlajevalni serum s piling učinkom 30 ml
    Bielenda Neuro Glicol + Vit. C, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bielenda Neuro Glicol + Vit. C bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Kallos LAB 35 Curl Mania šampon za valovite lase 300 ml
    Kallos LAB 35 Curl Mania, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos LAB 35 Curl Mania učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ambientair Lacrosse Orchid pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lacrosse Orchid, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lacrosse Orchid z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood dišeča sveča Cream Jar 142 g
    Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood, 142 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava sladka aroma Sestava: bombažni stenj z vsebnostjo sojinega voska z vsebnostjo čebeljega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bourjois Rouge Edition Velvet matirajoča šminka odtenek 04 Hip Hip Pink 2,4 g
    Bourjois Rouge Edition Velvet, 2,4 g, Ustnice za ženske, Šminka Bourjois Rouge Edition Velvet bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave dolgotrajen učinek visoka pigmentacija vlaži in neguje ustnice kremasta tekstura mat učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Kallos Biotin maska za tanke, šibke in lomljive lase 1000 ml
    Kallos Biotin, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Biotin predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem vrača naraven, zdrav videz izboljšuje prožnost lasnih vlaken Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Korres Olympus Tea čistilna emulzija 3v1 150 ml
    Korres Olympus Tea, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Korres Olympus Tea pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože Sestava: veganski izdelek
  • Rexaline Premium Line-Killer X-treme Fusion hranilni oljni serum za globoke gube 30 ml
    Rexaline Premium Line-Killer X-treme Fusion, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Rexaline Premium Line-Killer X-treme Fusion bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto gladi gubice deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Jeanne en Provence Lavande Gourmande vlažilna krema za roke 75 ml
    Jeanne en Provence Lavande Gourmande, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Jeanne en Provence Lavande Gourmande . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Bielenda Precious Oil Argan negovalno olje za obraz, telo in lase 150 ml
    Bielenda Precious Oil Argan, 150 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Bielenda Precious Oil Argan bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: neguje kožo in lase krepi lasna vlakna obnavlja in vlaži obnavlja prožnost kože kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Kallos Lemon šampon za normalne in mastne lase 1000 ml
    Kallos Lemon, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Lemon učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos Oxi kremasti peroksid 3% za profesionalno uporabo 60 ml
    Kallos Oxi, 60 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Kallos Oxi je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Samo za profesionalno uporabo.
  • Estée Lauder Double Wear Radiant Concealer korektor in osvetljevalec odtenek 5N Deep 10 ml
    Estée Lauder Double Wear Radiant Concealer, 10 ml, Korektorji za ženske, Korektor Estée Lauder Double Wear Radiant Concealer prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic izenačuje odtenek kože dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Paddywax Vista Worn Leather & Smoke dišeča sveča 340 g
    Paddywax Vista Worn Leather & Smoke, 340 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Paddywax Vista Worn Leather & Smoke čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma dizajnerska embalaža idealno kot darilo Sestava: z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bentley Beyond The Collection Vibrant Hibiscus parfumska voda za ženske 100 ml
    Bentley Beyond The Collection Vibrant Hibiscus, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Bentley Beyond The Collection Vibrant Hibiscus je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • PMD Beauty Replacement Discs Coarse rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Coarse, 7 kos, Dodatki za ženske, Izdelek PMD Beauty Replacement Discs bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Small (face) rezervni mikrodermabrazivni diski 4 kos Large (body) rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Filter Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Delia Cosmetics Cameleo Blonde Star Extreme posvetlitveni puder s keratinom 25 g
    Delia Cosmetics Cameleo Blonde Star Extreme, 25 g, Barve za lase za ženske, Pripravek Delia Cosmetics Cameleo Blonde Star Extreme učinkovito razbarva lase in odpravlja temne pigmente. Lastnosti: posvetli naravne in barvane lase občutljivo raztaplja naravne pigmente intenzivnost razbarvanja je odvisna od časa delovanja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Teatro Fragranze Tabacco 1815 dišeča sveča 180 g
    Teatro Fragranze Tabacco 1815, 180 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Teatro Fragranze Tabacco 1815 čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: gurmanska dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Crystallove Clear Quartz Roller valjček za masažo za obraz
    Crystallove Clear Quartz Roller, Dodatki za ženske, Izdelek Crystallove Clear Quartz bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša.
  • Crystallove Jade Roller valjček za masažo za obraz
    Crystallove Jade Roller, Dodatki za ženske, Izdelek Crystallove Jade bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša.
  • Crystallove Rose Quartz Butterfly Gua Sha pripomoček za masažo
    Crystallove Rose Quartz Butterfly Gua Sha, Dodatki za ženske, Izdelek Crystallove Rose Quartz bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša.
  • Korres Wild Rose krema za osvetljevanje predela okoli oči 15 ml
    Korres Wild Rose, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Korres Wild Rose neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Pani Walewska Classic dezodorant v razpršilu za ženske 90 ml
    Pani Walewska Classic, 90 ml, Deodoranti za ženske, Dezodorant Pani Walewska Classic se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret nežni piling za telo odišavljen za ženske 200 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 200 ml, Pripravki za v kopel uniseks, Privoščite si bogato mero svoje priljubljene dišave. Pripravek za kopel Jeanne en Provence Jasmin Secret bo negoval vašo kožo, obenem pa bo zagotovil, da bo iz vroče kadi vel krasen vonj. Lastnosti: mehča kožo kožo pušča žametno mehko in gladko
  • NEONAIL Nail Forms Butterfly predloge za modeliranje nohtov 100 kos
    NEONAIL Nail Forms Butterfly, 100 kos, Oblikovanje nohtov za ženske, Izdelek NEONAIL Nail Forms zagotavlja popolno urejene in lepe nohte.
  • Payot Face Moving Roller Visage Revitalisant valjček za masažo za obraz 1 kos
    Payot Face Moving Roller Visage Revitalisant, 1 kos, Valjčki za masažo obraza za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Payot Face Moving Roller Visage Revitalisant bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije ima regeneracijske učinke
  • Bielenda Capillary Skin krema proti rdečici in razširjenim venam 50 ml
    Bielenda Capillary Skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Bielenda Capillary Skin vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico obnavlja in poživlja globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Teatro Fragranze Xmas dišeča sveča 180 g
    Teatro Fragranze Xmas, 180 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Lastnosti: začinjena aroma sladka aroma božična aroma idealno kot darilo Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Teatro Fragranze Xmas aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Teatro Fragranze Xmas, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Xmas prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: začinjena aroma sladka aroma božična aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Elizabeth Arden Hyaluronic Acid vlažilni serum v kapsulah za ženske 30 caps.
    Elizabeth Arden Hyaluronic Acid, 30 caps., Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Elizabeth Arden Hyaluronic Acid bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani pomaga gladiti gubice in drobne linije mehča Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • DW Home Tropics Plumeria dišeča sveča 264 g
    DW Home Tropics Plumeria, 264 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Tropics Plumeria čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava sladka aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Natura Bissé Nb-ceutical regeneracijski balzam za predel okoli oči 15 ml
    Natura Bissé Nb-ceutical, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Natura Bissé Nb-ceutical neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: blaži vidne znake utrujenosti koži daje prožnost gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Bourjois Volume Glamour Oh Oui! vodoodporna maskara za volumen odtenek Black 7 ml
    Bourjois Volume Glamour Oh Oui!, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Bourjois Volume Glamour Oh Oui! daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima učinek umetnih trepalnic ne lepi trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • puroBIO Cosmetics On Fleek Brush Tip tekoče črtalo za oči s čopičem 3 ml
    puroBIO Cosmetics On Fleek Brush Tip, 3 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči puroBIO Cosmetics On Fleek poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • RIO DCWU-ACC set nadomestne opreme For DCWU and DCWH7
    RIO DCWU-ACC, Seti za beljenje zob uniseks, Set za beljenje RIO DCWU-ACC vam bo pomagal enostavno in hitro doseči sijoč nasmeh. Vsebina seta: stomatološki belilni gel 30 ml pršilo 4,5 ml Lastnosti: beli zobe osvežuje zadah preprečuje zobno gnilobo in vnetja dlesni Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Rexaline Derma Night Mask-in-Creme obnovitvena nočna kremasta maska proti gubam 6 x 3 ml
    Rexaline Derma Night Mask-in-Creme, 6 x 3 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Rexaline Derma Night Mask-in-Creme bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani odstranjuje odmrle kožne celice celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Rasasi Raqiya Cashmeran kadilo 109 g
    Rasasi Raqiya Cashmeran, 109 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Rasasi Raqiya Cashmeran vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: začinjena aroma Navodilo za uporabo: Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.
  • Max Factor Divine Lashes maskara za privihanje in ločevanje trepalnic odtenek 001 Rich Black 8 ml
    Max Factor Divine Lashes, 8 ml, maskare za ženske, Maskara Max Factor Divine Lashes daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic posamezno loči vsako trepalnico Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Teatro Fragranze Rose Oud aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Teatro Fragranze Rose Oud, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom
  • Semilac UV Hybrid Let's Meet gel lak za nohte odtenek 281 Gossip Time 7 ml
    Semilac UV Hybrid Let's Meet, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid Let's Meet vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Mesauda Milano Accessories poševni čopič za obrvi 1 kos
    Mesauda Milano Accessories, 1 kos, Oblikovanje obrvi za ženske, Lastnosti: za suho in mokro uporabo odlično se prilega roki za potovanja in torbico
  • Yankee Candle Lemon Lavender dišeča obešanka 1 kos
    Yankee Candle Lemon Lavender, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Lemon Lavender je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi. Lastnosti: sveža dišava čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • FlosLek Laboratorium Peel Love Aloe čistilni piling za obraz z AHA 75 ml
    FlosLek Laboratorium Peel Love Aloe, 75 ml, Kemični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling FlosLek Laboratorium Peel Love Aloe. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • FlosLek Laboratorium Mistlove Cucumber Aloe meglica za obraz s pomirjajočim učinkom 95 ml
    FlosLek Laboratorium Mistlove Cucumber Aloe, 95 ml, Vode za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz FlosLek Laboratorium Mistlove Cucumber Aloe. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in osvetljuje kožo ohranja v ravnovesju pomaga preprečiti izsušenost kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Bielenda Fresh Juice Orange vlažilna micelarna voda 500 ml
    Bielenda Fresh Juice Orange, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Fresh Juice Orange. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah ima osvežilne in pomirjajoče učinke globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Nuxe Insta-Masque razstrupljevalna maska za obraz za takojšnjo posvetlitev 50 ml
    Nuxe Insta-Masque, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Nuxe Insta-Masque bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži razstruplja kožo osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • NeoNail Nail Cleaner Vitamins pripravek za razmastitev nohtne površine 50 ml
    NeoNail Nail Cleaner Vitamins, 50 ml, odstranjevalec laka za nohte za ženske, Lastnosti: odstranjuje tudi umazanijo in mastne sledi z nohtov
  • Bourjois Volume Glamour Oh Oui! maskara za podaljšanje in ločevanje trepalnic odtenek 01 Black 7 ml
    Bourjois Volume Glamour Oh Oui!, 7 ml, maskare za ženske, Maskara Bourjois Volume Glamour Oh Oui! daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima učinek umetnih trepalnic ne lepi trepalnic posamezno loči vsako trepalnico ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Max Factor Velvet Mattes matirajoča šminka odtenek 40 Dusk 3.4 g
    Max Factor Velvet Mattes, 3.4 g, Ustnice za ženske, Šminka Max Factor Velvet Mattes bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave mat učinek vlaži in neguje ustnice Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Inglot Natural Origin podlaga za lak 8 ml
    Inglot Natural Origin, 8 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Inglot Natural Origin vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek okrepi in učvrsti nohte preprečuje nastanek rumenkastega odtenka nohtov preprečuje sušenje nohtov Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • puroBIO Cosmetics Eyeliner svinčnik za oči odtenek 04 Electric Blue 1,3 g
    puroBIO Cosmetics Eyeliner, 1,3 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči puroBIO Cosmetics Eyeliner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: izriše natančno linijo polna in intenzivna barva Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • BioNike Defence Deo dezodorant v razpršilu 72 ur 100 ml
    BioNike Defence Deo, 100 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant BioNike Defence Deo prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Curasept Tproxi medzobne ščetke 3,3 mm 5 kos
    Curasept Tproxi, 5 kos, Medzobna nega uniseks, Medzobna ščetka Curasept Tproxi je neločljivi del zobne higiene. Doseže tudi težko dostopna mesta in tako preprečuje nastajanje zobne gnilobe. Lastnosti: skrbi za popolno čiščenje medzobnega prostora čisti tudi težko dostopna mesta v ustih zagotavlja enostavno uporabo povsem odstranjuje umazanijo iz medzobnega prostora Navodilo za uporabo: Vstavite ščetko v medzobni prostor in očistite s pomikanjem naprej in nazaj.

Nazadnje videno

Popusti 50%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh