Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske

227
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Schwarzkopf Professional Professionnelle lak za lase ekstra močno utrjevanje 500 ml
    Schwarzkopf Professional Professionnelle, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Professionnelle bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk močno utrjevanje dolgotrajen učinek lasem daje vitalnost in sijaj Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
  • Kallos LAB 35 Signature balzam za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Kallos LAB 35 Signature, 500 ml, Balzami za ženske, Balzam Kallos LAB 35 Signature zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Teatro Fragranze Oro nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Teatro Fragranze Oro, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Teatro Fragranze Oro spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Kallos LAB 35 Signature regeneracijski šampon za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Kallos LAB 35 Signature, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos LAB 35 Signature učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos KJMN Hair Spray lak za lase ekstra močno utrjevanje 500 ml
    Kallos KJMN Hair Spray, 500 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Kallos KJMN Hair Spray bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: posebej močno utrjevanje dolgotrajen učinek lasem daje vitalnost in sijaj ščiti pred UV-sevanjem v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Ladenac Urban Senses Aromatic Lounge aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Ladenac Urban Senses Aromatic Lounge, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Ladenac Urban Senses Aromatic Lounge prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava začinjena aroma gurmanska dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • A-Derma Sensifluid čistilna micelarna voda za občutljivo kožo 500 ml
    A-Derma Sensifluid, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda A-Derma Sensifluid . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Kallos LAB 35 šampon brez sulfatov in parabenov 500 ml
    Kallos LAB 35, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos LAB 35 učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Kérastase Densifique Bain Densité vlažilni in učvrstitveni šampon za lase, ki jim manjka gostota 500 ml
    Kérastase Densifique Bain Densité, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Densifique Bain Densité učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ambientair Lacrosse Orchid pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lacrosse Orchid, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lacrosse Orchid z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Grapefruit & Vetiver. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Vivian Gray Aroma Selection Amber & Cedar. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Jeanne en Provence Rose Envoûtante tekoče milo za roke 500 ml
    Jeanne en Provence Rose Envoûtante, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Jeanne en Provence Rose Envoûtante skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Infinium Pure hipoalergenski lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem brez dišav 500 ml
    L’Oréal Professionnel Infinium Pure, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase L’Oréal Professionnel Infinium Pure bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: močno utrjevanje lasem daje vitalnost in sijaj temeljito utrdi vse tipe las in pričesk Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Millefiori Milano Mediterranean Bergamot aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Mediterranean Bergamot, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Mediterranean Bergamot prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Teatro Fragranze Xmas aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Teatro Fragranze Xmas, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Xmas prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: začinjena aroma sladka aroma božična aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Teatro Fragranze Rose Oud aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Teatro Fragranze Rose Oud, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom
  • Listerine Advanced White Mild Taste ustna voda z belilnim učinkom 500 ml
    Listerine Advanced White Mild Taste, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Listerine Advanced White osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zagotavlja svež dah bori se proti nastajanju zobne gnilobe uničuje bakterije Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • moremo Scalp Shampoo Clear And Cool globinsko čistilni šampon proti prhljaju 500 ml
    moremo Scalp Shampoo Clear And Cool, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon moremo Scalp Shampoo Clear And Cool učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj ima hladilni učinek pomirja lasišče bori se proti srbenju in suhosti lasišča z las in lasišča odstranjuje maščobo Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bielenda Fresh Juice Orange vlažilna micelarna voda 500 ml
    Bielenda Fresh Juice Orange, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Fresh Juice Orange. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah ima osvežilne in pomirjajoče učinke globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Bielenda Fresh Juice Lime micelarna voda za mešano in občutljivo kožo 500 ml
    Bielenda Fresh Juice Lime, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Fresh Juice Lime. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah zmanjša pomanjkljivosti kože matira kožo ima osvežilne in pomirjajoče učinke Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Institut Karité Paris Micellar Water micelarna voda za odstranjevanje ličil 500 ml
    Institut Karité Paris Micellar Water, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Institut Karité Paris Micellar Water zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto pomirja draženje vlaži kožo koža je na dotik nežna in voljna uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Fanola Styling Tools lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Fanola Styling Tools, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Fanola Styling Tools bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava temeljito utrdi vse tipe las in pričesk močno utrjevanje enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Delia Cosmetics Hydrating Therapy micelarna voda 3v1 500 ml
    Delia Cosmetics Hydrating Therapy, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Delia Cosmetics Hydrating Therapy zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila globinsko vlaži ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair globinsko regeneracijski šampon za suhe in poškodovane lase 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer krepilni balzam za dolge lase 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam L’Oréal Professionnel Serie Expert zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami preprečuje lomljenje las neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional IGORA New Vibrance nega, ki poudari sijaj barvanih las Clear 0-00 500 ml
    Schwarzkopf Professional IGORA New Vibrance, 500 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional IGORA New Vibrance daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: nudi privlačen lesk poudarja intenzivnost barve Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo.
  • Delia Cosmetics Cameleo Anti-Yellow Effect šampon za nevtralizacijo rumenih tonov za blond in sive lase 500 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Anti-Yellow Effect, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Delia Cosmetics Cameleo Anti-Yellow Effect učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče nevtralizira rumene odtenke v laseh za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair globinsko regeneracijska maska za suhe in poškodovane lase 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži obnavlja strukturo las poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Bione Cosmetics Rakytník losjon za telo 500 ml
    Bione Cosmetics Rakytník, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Bione Cosmetics Rakytník vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: dobro se nanaša in se enostavno vpija globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • MEDIBLANC Extra Strong posebej močna ustna voda 500 ml
    MEDIBLANC Extra Strong, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda MEDIBLANC Extra Strong osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe dolgoročno odstranjuje zadah iz ust ohranja zdrave dlesni krepi sklenino Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Sachajuan Fresh Lavender vlažilen gel za prhanje z vonjem sivke 500 ml
    Sachajuan Fresh Lavender, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Sachajuan Fresh Lavender . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Matrix A Curl Can Dream krema brez spiranja za valovite in kodraste lase 500 ml
    Matrix A Curl Can Dream, 500 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Matrix A Curl Can Dream daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne kroti neobvladljive lase Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Sigg Meridian Sumatra termovka barva Flowers 500 ml
    Sigg Meridian Sumatra, 500 ml, Fitnes oprema za ženske, Pitje zadostne količine vode je pomembno za pravilno delovanje telesa. Steklenica za vodo Sigg Meridian Sumatra vam omogoča, da imate svojo najljubšo pijačo vedno pri roki, ne glede na to, ali ste v službi, se učite ali telovadite. Izogibajte se dehidraciji in ne pozabite tekočine dopolnjevati ves dan. Lastnosti: primerna za hladne in vroče napitke priročna steklenica, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli pokrov, ki popolnoma tesni, preprečuje razlitje vsebine trendovski dizajn Sestava: nerjavno jeklo
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Serioxyl šampon proti izpadanju las z rastnim aktivatorjem 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Serioxyl, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Serioxyl učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las preprečuje prezgodnje izpadanje las postopoma preprečuje izpadanje las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • WOOM Sensitive+ Mouthwash ustna voda za občutljive zobe in dlesni 500 ml
    WOOM Sensitive+ Mouthwash, 500 ml, Ustne vode uniseks, Ustna voda WOOM Sensitive+ Mouthwash osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: uničuje bakterije bori se proti nastajanju zobne gnilobe ohranja zdrave dlesni zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Echosline E-Styling Volumaster pršilo za volumen od korenin 500 ml
    Echosline E-Styling Volumaster, 500 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Echosline E-Styling Volumaster poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ne lepi las in jih ne obremenjuje enostavno in hitro se nanaša lasem daje volumen od korenin Navodilo za uporabo: Nanašajte na suhe lase in nato uredite kot običajno. Nanos usmerite k lasnim koreninam.
  • Inecto Argan globinsko hranilni balzam za lase 500 ml
    Inecto Argan, 500 ml, Balzami za ženske, Balzam Inecto Argan zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk neguje dolžine oslabelih las Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Inecto Argan šampon za sijaj in mehkobo las 500 ml
    Inecto Argan, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Inecto Argan učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Inecto Avocado hranilni balzam za lase 500 ml
    Inecto Avocado, 500 ml, Balzami za ženske, Balzam Inecto Avocado zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Inecto Avocado hranilni šampon za lase 500 ml
    Inecto Avocado, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Inecto Avocado učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen lase pušča mehke Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Inecto Coconut vlažilni balzam za lase 500 ml
    Inecto Coconut, 500 ml, Balzami za ženske, Balzam Inecto Coconut zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna lajša razčesavanje in oblikovanje gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Inecto Coconut vlažilni šampon za lase 500 ml
    Inecto Coconut, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Inecto Coconut učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Sachajuan Body Lotion Ginger Flower vlažilni losjon za telo 500 ml
    Sachajuan Body Lotion Ginger Flower, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Sachajuan Body Lotion Ginger Flower bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Uriage DS HAIR Soft Balancing Shampoo čistilni šampon za občutljivo lasišče 500 ml
    Uriage DS HAIR Soft Balancing Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Uriage DS HAIR Soft Balancing Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Sachajuan Hand Wash Shiny Citrus tekoče milo za roke 500 ml
    Sachajuan Hand Wash Shiny Citrus, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Sachajuan Hand Wash Shiny Citrus nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action micelarna voda za osvetljevanje kože in hidratacijo 500 ml
    Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila obnavlja kožo deluje regeneracijsko Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Kérastase Nutritive Bain Satin Riche intenzivno hranilni šampon 500 ml
    Kérastase Nutritive Bain Satin Riche, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Nutritive Bain Satin Riche učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Olival Immortelle Micellar Solution čistilna micelarna voda 500 ml
    Olival Immortelle Micellar Solution, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Olival Immortelle zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kožo ohranja v ravnovesju ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi. Ne spirajte.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Session lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Session, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Session bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava posebej močno utrjevanje lase ščiti pred vlago Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Ziaja Family Shampoo šampon proti prhljaju 500 ml
    Ziaja Family Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Family Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži odstranjuje prhljaj lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Millefiori Milano Mela & Cannella aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Mela & Cannella, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Mela & Cannella prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava gurmanska dišava topla dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Millefiori Milano Sandalo Bergamotto aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Sandalo Bergamotto, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Sandalo Bergamotto prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Sachajuan Body Lotion Shiny Citrus vlažilni losjon za telo 500 ml
    Sachajuan Body Lotion Shiny Citrus, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Sachajuan Body Lotion Shiny Citrus bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik popravlja suho kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Family Shampoo šampon za suhe lase in lase brez sijaja z aloe vero 500 ml
    Ziaja Family Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Family Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Family Shampoo šampon za barvane lase 500 ml
    Ziaja Family Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Family Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Family Shampoo šampon za normalne lase 500 ml
    Ziaja Family Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Family Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Elizavecca Cer-100 Collagen Coating Hair Muscle Shampoo globinsko čistilni šampon s kolagenom 500 ml
    Elizavecca Cer-100 Collagen Coating Hair Muscle Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Elizavecca Cer-100 Collagen Coating Hair Muscle Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna intenzivno vlaži lase pušča mehke zmanjšuje lomljivost las krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual tekoče milo za roke nadomestno polnilo 500 ml
    Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Orlane Bouquets d’Orlane Autour du Coquelicot svež gel za prhanje 500 ml
    Orlane Bouquets d’Orlane Autour du Coquelicot, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Orlane Bouquets d’Orlane Autour du Coquelicot. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Orlane Body Care Program shujševalni piling s kavo 500 ml
    Orlane Body Care Program, 500 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Orlane Body Care Program bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava močno utrjevanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Oriflame Love Nature Organic Avocado Oil & Chamomile negovalni šampon 2 v 1 500 ml
    Oriflame Love Nature Organic Avocado Oil & Chamomile, 500 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Oriflame Love Nature Organic Avocado Oil & Chamomile vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje celovita nega las v enem samem koraku lase pušča mehke na dotik Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite. Po potrebi ponovite.
  • Bielenda Eco Sorbet Raspberry vlažilna micelarna voda 500 ml
    Bielenda Eco Sorbet Raspberry, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Eco Sorbet Raspberry. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ima osvežilne in pomirjajoče učinke globinsko vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold pena za lase za naravno fiksacijo 500 ml
    Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold, 500 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko krepi naravni sijaj las dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ne lepi las in jih ne obremenjuje Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah. Pred uporabo dobro pretresite.
  • Kallos LAB 35 Volume and Gloss šampon za volumen za sijaj in mehkobo las 500 ml
    Kallos LAB 35 Volume and Gloss, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos LAB 35 Volume and Gloss učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bielenda Eco Sorbet Peach vlažilna micelarna voda 500 ml
    Bielenda Eco Sorbet Peach, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Eco Sorbet Peach. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Bielenda Golden Ceramides vlažilna in pomirjajoča micelarna voda 500 ml
    Bielenda Golden Ceramides, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Golden Ceramides pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB keratinski šampon za barvane lase in lase s prameni 500 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Delia Cosmetics Cameleo BB učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ambientair Lab Co. Myrtle pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lab Co. Myrtle, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lab Co. Myrtle z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen čistilna micelarna voda 500 ml
    Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: kožo pušča povsem čisto globinsko vlaži popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Elizabeth Arden Green Tea poživitveni gel za prhanje z zelenim čajem za ženske 500 ml
    Elizabeth Arden Green Tea, 500 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Elizabeth Arden Green Tea odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Christian Laurent Royal Flowers čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil 3v1 500 ml
    Christian Laurent Royal Flowers, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Christian Laurent Royal Flowers . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah odstranjuje tudi odporna ličila kožo pušča svežo Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect hranilni šampon za barvane lase 500 ml
    Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Po potrebi ponovite.
  • Millefiori Natural Acqua Blu aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Natural Acqua Blu, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Natural Acqua Blu prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: citrusna dišava sveža dišava lesna dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Sachajuan Hair Cleansing Cream globinsko čistilna krema za lase 500 ml
    Sachajuan Hair Cleansing Cream, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sachajuan Hair Cleansing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Schwarzkopf Professional Color Enablers Fibreplax N°2 Bond Sealer zdravilna kura za barvane in trajno skodrane 500 ml
    Schwarzkopf Professional Color Enablers Fibreplax N°2 Bond Sealer, 500 ml, Trajne barve za lase za ženske
  • Phytorelax Laboratories Tea Tree pomirjajoči gel za tuširanje s Tea Tree olji 500 ml
    Phytorelax Laboratories Tea Tree, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Phytorelax Laboratories Tea Tree je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo ima pomirjajoče učinke intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • L’Oréal Professionnel Blond Studio Lightening Powder posvetlitveni puder 500 ml
    L’Oréal Professionnel Blond Studio Lightening Powder, 500 ml, Izdelki za razbarvanje las za ženske
  • Sachajuan Body Wash Shiny Citrus gel za prhanje 500 ml
    Sachajuan Body Wash Shiny Citrus, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Sachajuan Body Wash Shiny Citrus. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Fanola Smooth Care maska za glajenje las za neobvladljive lase 500 ml
    Fanola Smooth Care, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Fanola Smooth Care predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Christian Laurent Pour La Beauté micelarna voda za odstranjevanje ličil 500 ml
    Christian Laurent Pour La Beauté, 500 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Christian Laurent Pour La Beauté . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah odstranjuje tudi odporna ličila preprečuje prekomerno sušenje kože koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Christian Laurent Pour La Beauté čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil 500 ml
    Christian Laurent Pour La Beauté, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Christian Laurent Pour La Beauté . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi vodoodporna ličila ne draži kože vlaži in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Echosline Seliár Perm trajna ondulacija 500 ml
    Echosline Seliár Perm, 500 ml, Trajna ondulacija za ženske, Pripravek za trajno Echosline Seliár ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh Navodilo za uporabo: Sledite navodilom v embalaži.
  • Schwarzkopf Professional Color Enablers Fibreplex N°1 Bond Booster koncentriran aditiv za barvane lase 500 ml
    Schwarzkopf Professional Color Enablers Fibreplex N°1 Bond Booster, 500 ml, Trajne barve za lase za ženske
  • Sachajuan Body Lotion Fresh Lavender vlažilni losjon za telo z vonjem sivke 500 ml
    Sachajuan Body Lotion Fresh Lavender, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Sachajuan Body Lotion Fresh Lavender bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Instituto Español Urea vlažilni losjon za telo s pantenolom
    Instituto Español Urea, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Instituto Español Urea vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo koži vrača prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Matrix Food For Soft intenzivna vlažilna maska za lase 500 ml
    Matrix Food For Soft, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Matrix Food For Soft predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Christian Laurent Eau Thermale micelarna voda za odstranjevanje ličil 500 ml
    Christian Laurent Eau Thermale, 500 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Christian Laurent Eau Thermale s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila vlaži in mehča kožo kožo pušča svežo kožo pušča povsem čisto Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Keune Style Brilliant Gloss Spray pršilo za lase za bleščeč sijaj 500 ml
    Keune Style Brilliant Gloss Spray, 500 ml, Sijaji za lase za ženske, Lahko da ste blondinka, brinetka, rdečelaska ali črnolaska, v vsakem primeru naj vaša pričeska krasno sije. Sijaj za lase Keune Style Brilliant Gloss Spray poskrbi za njen očarljivi videz v nekaj sekundah, podnevi in ponoči. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk ne obremenjuje las Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na suhe lase. Nanesite z razdalje 20 cm.
  • Ambientair Lab Co. Magnolia & Spices pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lab Co. Magnolia & Spices, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lab Co. Magnolia & Spices z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Bielenda Royal Bee Elixir čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil 500 ml
    Bielenda Royal Bee Elixir, 500 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Micelarna voda Bielenda Royal Bee Elixir zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kožo pušča povsem čisto preprečuje suho kožo koža je na dotik nežna in voljna učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Syoss Repair Boost globinsko krepilna maska za lase za lomljive lase 500 ml
    Syoss Repair Boost, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Syoss Repair Boost predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasne konice neguje dolžine oslabelih las lasem vrača naraven, zdrav videz obnavlja strukturo las za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Jonzac Pure micelarna voda za mastno in mešano kožo 500 ml
    Jonzac Pure, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Jonzac Pure . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino kožo ohranja v ravnovesju kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma neguje in obnavlja zmanjša pomanjkljivosti kože ima pomirjajoče učinke za problematično kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Jonzac Pure Age micelarna voda za občutljivo in alergično kožo 500 ml
    Jonzac Pure Age, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Želite izboljšati učinkovitost svoje rutine čiščenja? Brisača za odstranjevanje ličil Jonzac Pure Age ne pomaga s kože le bolje odstraniti umazanije, ostankov ličil in odvečne maščobe, temveč je idealna tudi za nežen piling. Poleg tega njena uporaba pospešuje krvni obtok, kar spodbuja obnavljanje kože. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto pomirja draženje obnavlja kožo ne maši por obnavlja kožno bariero ne draži kože ima antioksidacijske učinke deluje regeneracijsko zmanjša pomanjkljivosti kože kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh