Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske

34
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Maybelline Fit Me! Blush rdečilo odtenek 40 Peach 5 g
    Maybelline Fit Me! Blush, 5 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Rdečilo Maybelline Fit Me! Blush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo prilagodi se tonu kože ima prijetno gladko, lahko teksturo enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Woodwick Cashmere dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Cashmere, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Cashmere čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Woodwick Smoked Jasmine dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Smoked Jasmine, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Smoked Jasmine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava idealno kot darilo pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dolgo gorenje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Max Factor Masterpiece Nude Palette paleta senčil za oči odtenek 004 Peacock Nudes 6,5 g
    Max Factor Masterpiece Nude Palette, 6,5 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Max Factor Masterpiece Nude Palette vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje za naravno ličenje oči Sestava: aplikator Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Bumble and bumble Bb. Color Stick korektor za narastek in sive lase v svinčniku odtenek Brown 3,5 g
    Bumble and bumble Bb. Color Stick, 3,5 g, Pršila za narastek za ženske, Lastnosti: prekriva in zakrije narastek prekriva tudi sive lase mehča barvni prehod las enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Nanesite na potrebne predele, predvsem na konice las.
  • 3INA The Compact Powder kompaktni puder odtenek 618 Sand 11,5 g
    3INA The Compact Powder, 11,5 g, Pudri za ženske, Puder 3INA The Compact Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo koži daje žameten učinek prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek osvetljuje zagotavlja svež videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • NOBEA Day-to-Day Mono Eyeshadow senčila za oči z bleščicami odtenek Black chant 3,5 g
    NOBEA Day-to-Day Mono Eyeshadow, 3,5 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči NOBEA Day-to-Day Mono Eyeshadow omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: enostavno se raznaša ima naravne barve odtenki se enostavno kombinirajo dolgotrajen učinek enostavno se nanaša za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • ARTDECO Sun Protection pudrasti make-up SPF 50 odtenek 90 Light Sand 9,5 g
    ARTDECO Sun Protection, 9,5 g, Zaščita pred soncem za ženske, Lastnosti: ščiti pred sončnim sevanjem dolgo obstojen učinek kožo matira osvetljuje kožo
  • Woodwick Pressed Blooms & Patchouli dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Pressed Blooms & Patchouli, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Pressed Blooms & Patchouli čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Woodwick Mint Leaves & Oak dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Mint Leaves & Oak, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Mint Leaves & Oak čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava zeliščna aroma začinjena aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Bell Ultra Cover tekoči prekrivni korektor odtenek 001 Light Ivory 5 g
    Bell Ultra Cover, 5 g, Korektorji za ženske, Korektor Bell Ultra Cover prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: kremasta tekstura zmanjša pomanjkljivosti kože enostavno se nanaša ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.
  • L’Oréal Paris Infaillible Grip 36h Gel Automatic Liner vodoodporni gel svinčnik za oči Polar White 5 g
    L’Oréal Paris Infaillible Grip 36h Gel Automatic Liner, 5 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči L’Oréal Paris Infaillible Grip 36h Gel Automatic Liner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva ustvarja močno in šibko linijo izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Narišite linijo na zgornjo, lahko pa tudi na spodnjo veko. Z njim lahko rišete tudi vzdolž notranje linije trepalnic. Če želite črto zabrisati, uporabite konec druge strani svinčnika.
  • Bobbi Brown Luxe Lipstick Limited Edition razkošna šminka z vlažilnim učinkom odtenek Claret 3,5 g
    Bobbi Brown Luxe Lipstick Limited Edition, 3,5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Bobbi Brown Luxe Lipstick Limited Edition bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave ustnicam daje blag lesk dolgotrajen učinek visoka pigmentacija enostavno se nanaša vlaži in neguje ustnice Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Woodwick Vanilla Bean dišeča sveča z lesenim stenjem 85 g
    Woodwick Vanilla Bean, 85 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Vanilla Bean čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: gurmanska dišava sladka aroma začinjena aroma pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Unleashia Hug Velvet Tint žametna šminka odtenek 4 Join 4,5 g
    Unleashia Hug Velvet Tint, 4,5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Unleashia Hug Velvet Tint bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: satenast učinek visoka pigmentacija dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Maybelline SuperStay Ink Crayon Birthday Edition šminka v svinčniku z bleščicami odtenek 185 Piece of a Cake 1,5 g
    Maybelline SuperStay Ink Crayon Birthday Edition, 1,5 g, Ustnice za ženske, Šminka Maybelline SuperStay Ink Crayon Birthday Edition bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave ustnicam daje blag lesk visoka pigmentacija enostavno se nanaša kremasta tekstura Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Claresa S.U.G.A.R. mat tekoča šminka odtenek 02 Flygirl 5 g
    Claresa S.U.G.A.R., 5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Claresa S.U.G.A.R. bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: kremasta tekstura mat učinek enostavno se nanaša vlaži in neguje ustnice ustnice so videti polne in zdrave Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • 3INA The Lipstick šminka odtenek 248 - Rubi red 4,5 g
    3INA The Lipstick, 4,5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka 3INA The Lipstick bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: dolgotrajen učinek visoka pigmentacija kremasta tekstura Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Woodwick Spiced Blackberry dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Spiced Blackberry, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Spiced Blackberry čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: začinjena aroma sadna dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje idealno kot darilo dolgo gorenje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Nude by Nature Flawless dolgoobstojni korektor odtenek 06 Natural Beige 2,5 g
    Nude by Nature Flawless, 2,5 g, Korektorji za ženske, Korektor Nude by Nature Flawless prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: izenačuje odtenek kože preprečuje izsuševanje kože pomaga hitro zakriti pomanjkljivosti enostavno se nanaša dolgo obstojen učinek osvetljuje kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.
  • Barry M Colour Changing šminka s spremembo barve glede na vaše razpoloženje odtenek Angelic 4.5 g
    Barry M Colour Changing, 4,5 g, Ustnice za ženske, Šminka Barry M Colour Changing bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave visoka pigmentacija kremasta tekstura Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Clarins Joli Blush dolgoobstojno rdečilo odtenek 01 Cheeky Baby 5 g
    Clarins Joli Blush, 5 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Clarins Joli Blush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek poudarja značilnosti obraza osvetljuje ustvarja naravno rdečico Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • puroBIO Cosmetics Compact Eyeshadows senčila za oči nadomestno polnilo odtenek 04 Black 2,5 g
    puroBIO Cosmetics Compact Eyeshadows, 2,5 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči puroBIO Cosmetics Compact Eyeshadows omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: pigmentacija je zelo intenzivna za dnevno in večerno ličenje Sestava: barvni pigmenti – ustvarjajo dolgotrajno polno barvo senčil veganski izdelek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Catrice SEEKING FLOWERS puder za osvetljevanje odtenek C02 S-peachless 5,5 g
    Catrice SEEKING FLOWERS, 5,5 g, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Catrice SEEKING FLOWERS daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: popolno osvetljuje obraz rahlo poudari izbrane dele obraza izpostavi naravno privlačnost obraza ima kremasto teksturo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča, aplikatorja ali s konicami prstov nanesite rdečilo na ličnici. Razmažite.
  • NYX Professional Makeup Jumbo svinčnik za oči odtenek 604 Milk 5 g
    NYX Professional Makeup Jumbo, 5 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči NYX Professional Makeup Jumbo poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Physicians Formula Murumuru Butter kompaktno rdečilo odtenek Plum Rose 5,5 g
    Physicians Formula Murumuru Butter, 5,5 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Physicians Formula Murumuru Butter daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo osvetljuje ima prijetno gladko, lahko teksturo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Wibo Lip Sensation sijaj za ustnice 06 5 g
    Wibo Lip Sensation, 5 g, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Wibo Lip Sensation vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice gladi drobne linije na ustnicah Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Astra Make-up Compact Foundation Balm kremni kompaktni make-up odtenek 06 Dark 7,5 g
    Astra Make-up Compact Foundation Balm, 7,5 g, Bronzerji za ženske, Tekoči puder Astra Make-up Compact Foundation Balm bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje kožo vlaži gladi površino kože lahko se plasti obrazu doda zdrav in svež videz na kožo deluje naravno se odlično spoji s kožo in ne pušča grudic Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Mesauda Milano At First Blush kompaktno rdečilo odtenek Savage Love 8,5 g
    Mesauda Milano At First Blush, 8,5 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Mesauda Milano At First Blush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ustvarja naravno rdečico ima prijetno gladko, lahko teksturo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Cupio FAME vlažilna šminka odtenek Queen 2,5 g
    Cupio FAME, 2,5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Cupio FAME bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: vlaži in neguje ustnice gladi gubice in pomanjkljivosti na ustnicah ustnice so videti polne in zdrave Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Some By Mi Yuja Niacin Dark Spot Correcting Stick osvetljevalni balzam za kožo s hiperpigmentacijo 10 g
    Some By Mi Yuja Niacin Dark Spot Correcting Stick, 10 g, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Some By Mi Yuja Niacin Dark Spot Correcting Stick poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: izenačuje ton kože osvetljuje pigmentne madeže koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: provitamin B5 (pantenol) dermatološko testirano Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanesite pripravek na prizadeta mesta.
  • Elizabeth Arden Lip Color Satin luksuzna negovalna šminka z vitaminom E odtenek 029 Be Bare 3,5 g
    Elizabeth Arden Lip Color Satin, 3,5 g, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka Elizabeth Arden Lip Color Satin površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: satenast učinek kremasta tekstura visoka pigmentacija ustnice so videti polne in zdrave gladi gubice in pomanjkljivosti na ustnicah vlaži in neguje ustnice Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh