Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske pisane barve velikosti XS

2500
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Zgornji del kopalk Hollister Co.
    - Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.
  • Krilo Desigual
    - Nabran kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Okrasni naborki.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Roxy New Fashion ženske
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi 2NDDAY ženski
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni naborki.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna jopica PS Paul Smith
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Parka Medicine ženska
    Eviva L'arte 2024 - nova izdaja zbirke, posvečene slikarstvu, je poklon renesančni dobi in mojstrom njene umetnosti. Oblačila in dodatki vsebujejo interpretacije mojstrovin umetnikov, kot so Dürer, Bruegel, Da Vinci in Bosch, ter upodobitve renesan- Kroj oversize.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Visok ovratnik.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Manšete se zapenjajo z zaponkami.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Vzorčast material.- Daljši zadnji del.- Podložen model.- Dolžina rokava: 54 cm.- Dolžina spredaj: 80 cm.- Dolžina zadaj: 86 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Medicine ženska
    Eviva L'arte 2024 - nova izdaja zbirke, posvečene slikarstvu, je poklon renesančni dobi in mojstrom njene umetnosti. Oblačila in dodatki vsebujejo interpretacije mojstrovin umetnikov, kot so Dürer, Bruegel, Da Vinci in Bosch, ter upodobitve renesanUporabljena dela: wybrane prace - kolaż, Sandro Botticelli.- Kroj oversize.- Zapenjanje na zadrgo.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Zunanji žepi za vlaganje.- Vzorčast material.- Prešiti model.- Rahlo izoliran model brez podloge.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina spredaj: 70,5 cm.- Dolžina zadaj: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Medicine
    Eviva L'arte 2024 - nova izdaja zbirke, posvečene slikarstvu, je poklon renesančni dobi in mojstrom njene umetnosti. Oblačila in dodatki vsebujejo interpretacije mojstrovin umetnikov, kot so Dürer, Bruegel, Da Vinci in Bosch, ter upodobitve renesan- Nabran kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Plisiran model.- Podložen model.- Vzorčasta tkanina.- Model je izdelan iz tila.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 84 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Medicine ženski
    Eviva L'arte 2024 - nova izdaja zbirke, posvečene slikarstvu, je poklon renesančni dobi in mojstrom njene umetnosti. Oblačila in dodatki vsebujejo interpretacije mojstrovin umetnikov, kot so Dürer, Bruegel, Da Vinci in Bosch, ter upodobitve renesanUporabljena dela: wybrane prace - kolaż, Sandro Botticelli.- Kroj slim.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Medicine ženski
    Eviva L'arte 2024 - nova izdaja zbirke, posvečene slikarstvu, je poklon renesančni dobi in mojstrom njene umetnosti. Oblačila in dodatki vsebujejo interpretacije mojstrovin umetnikov, kot so Dürer, Bruegel, Da Vinci in Bosch, ter upodobitve renesanUporabljena dela: wybrane prace - kolaż, Sandro Botticelli.- Kroj oversize.- Dolgi rokav.- Okrogel, rebrast izrez.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Podložen model.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 73 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Medicine ženska
    Eviva L'arte 2024 - nova izdaja zbirke, posvečene slikarstvu, je poklon renesančni dobi in mojstrom njene umetnosti. Oblačila in dodatki vsebujejo interpretacije mojstrovin umetnikov, kot so Dürer, Bruegel, Da Vinci in Bosch, ter upodobitve renesan- Kroj regular.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Vezalke na hrbtni strani.- Vzorčasta tkanina.- Dolžina rokava: 61,5 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Medicine ženska
    Eviva L'arte 2024 - nova izdaja zbirke, posvečene slikarstvu, je poklon renesančni dobi in mojstrom njene umetnosti. Oblačila in dodatki vsebujejo interpretacije mojstrovin umetnikov, kot so Dürer, Bruegel, Da Vinci in Bosch, ter upodobitve renesan- Kroj oversize.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Dolžina rokava: 60,5 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kombinezon Pepe Jeans
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Pregiban vratni izrez z zapenjanjem.- Dolgi rokav.- Model z napihnjenimi rokavi.- Model z elastičnim vložkom v pasu.- Zapenjanje na gumb na hrbtni strani.- Visok pas.- Zaobljena hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 145 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič Medicine ženska
    - Kroj regular.- Dolgi rokav.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Klasični rever.- Model z okrasnimi zaklopkami.- V ramena všite blazinice.- Vzorčasta tkanina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Zgornji del kopalk Pepe Jeans
    - Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Dekorativni detajl med košaricama.
  • Srajca Desigual ženska
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca s primesjo svile Desigual
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Liu Jo ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Liu Jo Better je linija izdelkov, ki so izdelani iz etičnih materialov kot rezultat trajnostnega proizvodnega procesa, ki zmanjšuje negativni vpliv proizvodnje na okolje.- Širok, elastičen trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Ohlapen kroj.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice: 37 cm.- Dolžina hlačnice: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Parka Medicine ženska
    - Kroj oversize.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Neizoliran model s podlogo.- Vzorčast material.- Vzorec z rastlinskim in živalskim motivom.- Dolžina rokava: 55,5 cm.- Dolžina spredaj: 93 cm.- Dolžina zadaj: 94,5 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Desigual ženski
    - Oprijet kroj.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni naborki.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanena kratka majica Lauren Ralph Lauren
    - Oprijet kroj.- Kratek rokav.- V izrez.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Desigual ženski
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Zgornji del kopalk Roxy
    - Zapenjanje s kaveljčkom.- Mehka košarica, ojačana z žicami na sredini.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.
  • Enodelne kopalke Roxy
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Dvodelne kopalke Roxy
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.
  • Dvostranski spodnji del kopalk Billabong
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Dvostranski model.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Kratke hlače Billabong BILLABONG X ADVENTURE DIVISION ženske
    - Billabong Recycler je material, izdelan iz recikliranih PET plastenk.- Dihalne lastnosti materiala preprečujejo pregrevanje, kar povečuje udobje uporabnika.- Vodoodbojni rob materiala s premazom DWR (Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost. Zaradi te metode voda kondenzira na površini materiala in teče po njej, ne da bi se absorbirala v notranjost.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Karl Lagerfeld Jeans ženski
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Roxy ženski
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 37 cm.- Širina hlačnice: 38 cm.- Dolžina hlačnice: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnjice Medicine 3-pack
    - Model z navadnim pasom.- Dekorativni zaključek.- Dodaten vložek v mednožju za večje udobje.- Lasersko rezani spodnji robovi.- Število kosov v kompletu: 3.
  • Bombažna majica BA&SH ženska
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z okrasnimi volančki.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS.
  • Srajca Mos Mosh ženska
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Dolgi rokav.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Model z elastičnim vložkom.- Tanka, neelastična tkanina.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 73 cm.- Dolžina spredaj: 68 cm.- Dolžina zadaj: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del kopalk Roxy Beach Classics ERJX404783
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Majica Morgan
    - Zapenjanje na zadrgo na zadnji strani.- Klasičen okrogel izrez.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z napihnjenimi rokavi.- Raven kroj.- Model je izdelan iz elastičnega materiala.- Tričetrt rokavi.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Rip Curl ženska
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Oprijet kroj.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Model z elastičnim vložkom.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kombinezon Guess
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- V izrez.- Ravna hlačnica.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni naborki.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 106 cm.- Dolžina: 150 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica PLEIN SPORT ženski
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del kopalk Rip Curl
    - Model z visokim pasom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Okrasni naborki.
  • Bombažna kratka majica Medicine ženski
    - Kroj regular.- Kratek kimono rokav.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Vzorec z živalskim motivom.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače za jogo Roxy Along The Beach ERJX603404
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Teža materiala: 110 g/m2.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 57 cm.- Višina pasu: 37 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 38 cm.- Zunanja dolžina noge: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanen top Pepe Jeans
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Nastavljive naramnice.- V izrez.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z elastičnim vložkom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Medicine ženski
    - Kroj regular.- V izrez.- Kratek kimono rokav.- Okrasni izrez na hrbtni strani.- Vzorčasta pletenina.- Vzorec z rastlinskim in živalskim motivom.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna srajca Pepe Jeans ženska
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z okrasnimi cofi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 71,5 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del kopalk Guess E4GO22 MC04R
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Krilo Medicine
    Navdih za kolekcijo je bilo posvetno delo Jerzy Nowosielska – Umetnikova dela so bila s slikarskega platna prenesena na tekstil v obliki originalnih odtisov in kolažev. Med njimi so kratke majice, srajce, obleke, jakne in dodatki - vsak model odraža bogastvo barv, geometrijskih oblik in globino čustev, značilnih za Nowosielskega dela. Oblika in barva sta v harmoniji, spodbujata domišljijo, spodbujata k razmisleku o naravi človeške izkušnje in dokazujeta, da umetnost nikoli ne gre iz mode.Jerzy Nowosielski (roj. 1923, umrl leta 2011) je bil eden najvidnejših predstavnikov poljske sodobne kulture - njegova dela so bila razstavljena na številnih samostojnih in skupinskih razstavah. V svojem posvetnem delu se je opiral na dosežke avantgardne umetnosti, tradicijo bizantinskega slikarstva, geometrijsko abstrakcijo ter krajino in ženski akt. Njegova umetnost velja za edinstven pojav - združuje področja svetega in profanega.Uporabljena dela: Jerzy Nowosielski, collage.Na licencji Andrzeja Starmacha.- Nabran kroj.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu.- Plisiran model.- Vzorčasta tkanina.- Model maksi dolžine.- Širina v pasu (pred raztezanjem): 34,5 cm.- Širina pasu (po raztezanju): 47 cm.- Dolžina: 90,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Medicine ženska
    Navdih za kolekcijo je bilo posvetno delo Jerzy Nowosielska – Umetnikova dela so bila s slikarskega platna prenesena na tekstil v obliki originalnih odtisov in kolažev. Med njimi so kratke majice, srajce, obleke, jakne in dodatki - vsak model odraža bogastvo barv, geometrijskih oblik in globino čustev, značilnih za Nowosielskega dela. Oblika in barva sta v harmoniji, spodbujata domišljijo, spodbujata k razmisleku o naravi človeške izkušnje in dokazujeta, da umetnost nikoli ne gre iz mode.Jerzy Nowosielski (roj. 1923, umrl leta 2011) je bil eden najvidnejših predstavnikov poljske sodobne kulture - njegova dela so bila razstavljena na številnih samostojnih in skupinskih razstavah. V svojem posvetnem delu se je opiral na dosežke avantgardne umetnosti, tradicijo bizantinskega slikarstva, geometrijsko abstrakcijo ter krajino in ženski akt. Njegova umetnost velja za edinstven pojav - združuje področja svetega in profanega.Uporabljena dela: Jerzy Nowosielski, collage.Na licencji Andrzeja Starmacha.- Kroj oversize.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice EA7 Emporio Armani ženski
    - Armani Sustainability Project – za izdelavo tega modela so bili uporabljeni organski in reciklirani materiali. Poleg tega je bilo med proizvodnim procesom porabljeno manj vode in energije.- Širok, elastičen trak v pasu.- Povišan pas.- Tanka, elastična pletenina.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 94 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Enodelne kopalke Karl Lagerfeld
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Ravni, elastični šivi ščitijo kožo pred draženjem in ne ovirajo gibanja.- Tanka, elastična pletenina.
  • Zgornji del kopalk HUGO 50515347
    - Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.
  • Obleka za na plažo Desigual TROPICAL LEAVE 24SWMW13
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dolžina: 139 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Enodelne kopalke HUGO 50515381
    - Rahlo utrjena košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, elastična pletenina.
  • Kratke hlače lounge Tommy Hilfiger UW0UW05379
    - Ta izdelek vsebuje modal TENCEL™. Modalna vlakna TENCEL™ so pridobljena iz naravno rastočega bukovega lesa v okolju prijaznem procesu, ki je energetsko samozadosten in pridobiva stranske proizvode iz lesnih komponent. To elastično vlakno slovi po svoji izjemni mehkobi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Širina v pasu: 36,5 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Zgornji del kopalk Billabong Tides ABJX300924
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model s stranskimi naramnicami.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Zgornji del kopalk Billabong On the Bright Side ABJX300945
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Spodnji del kopalk Billabong On the Bright Side ABJX400952
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Model z nastavljivimi vezmi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein KW0KW02489
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Majica z dolgimi rokavi Billabong Adventure Division ženska, ABJKT00532
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del kopalk Calvin Klein KW0KW02490
    - Dodatna plast podloge iz blaga na sprednji strani.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Obleka za na plažo Melissa Odabash Rachel
    - Nabran kroj.- Model s pregibom spredaj.- Tanka, neelastična tkanina.- V izrez.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 133 m.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažne hlače Billabong EBJNP00114
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Povišan pas.- Tanka, neelastična tkanina.- Okrasni obrabljeni deli.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Zgornji del kopalk Volcom
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.
  • Spodnji del kopalk Volcom
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Ravni, elastični šivi ščitijo kožo pred draženjem in ne ovirajo gibanja.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, elastična pletenina.
  • Enodelne kopalke Billabong Dream Chaser ABJX100234
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.
  • Bombažne pižama hlače Calvin Klein KW0KW02520
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Visok pas.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 34 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Zgornji del kopalk Vilebrequin FROST OSTH3H45
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Vzorčasta pletenina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • DKaren Woman's Set Dk-Kk
    Description: There is nothing better than satin. On hot evenings, it cools the body, is pleasant and stimulates your and your partner's senses. The set consists of a flowing T-shirt with thin straps and short shorts. The bottom and top of the pyjamas are made of satin with a floral or animal print. The T-shirt has a V-shaped neckline. Thanks to adjustable straps, you can choose the appropriate neckline size. The set is available in as many as 11 designs, so each woman will certainly choose something for herself. A set from Dkaren will add sex appeal to you and make you feel tempting and coquettish. Raw material composition: 100% polyester. If you have any questions or concerns, please contact us! How to wash and iron? It is best to wash this material by hand at 30°C. Please do not chlorinate, dry clean or spin. Iron at 110°C. Women's satin pyjamas with flowers A two-piece floral pyjama set is a feminine and delicate proposition for all women who value comfort and beautiful appearance. The pyjamas have a simple cut. The top consists of a satin top with thin straps and the bottom consists of satin shorts. There are as many as 11 variants of floral patterns to choose from. Floral pyjamas If you are a fan of floral motifs, this pyjama is definitely for you! To complement your styling, you will also find a dressing gown in the same pattern. Which pyjama variant do you choose?Washing instructions: This material is best washed by hand at 30°C. Please do not chlorinate, dry clean or spin dry. Iron at 110°C.
  • Ženska obleka NUMOCO
    Športna obleka NUMOCO.<br />- 3/4 rokavi<br />- žepi<br />- nastavljiv pas z vrvico<br />- iz fleksibilnega materiala s fino strukturo semiša<br /><strong>Material</strong>: 95% poliester, 5% elastan
  • Nike Sportswear Pajkice 'Essential' pegasto siva / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Elastičen pas/rob; Polnilo: Brez polnila; Material: Bombaž; Vzorec: Melanž; Dodatki: Flatlock-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Marc O'Polo DENIM Majica pegasto siva
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raztegljiv/rebrast ovratnik, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Certificiranje: Global Organic Textile Standard (GOTS) - organic; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Nike Sportswear Majica pegasto siva / bela
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Lauren Ralph Lauren Dolg kopalni plašč pegasto siva / bela
    Dizajn: Rokavi z dodatkom, Cevovod, Obraten vratnik, Izpostavljeni žepi, Žep na prsih, Pas; Vzorec: Melanž; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip
  • Marc O'Polo DENIM Majica pegasto siva
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Šiv na hrbtu; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Certificiranje: Global Organic Textile Standard (GOTS) - organic; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Bershka Pulover pegasto siva
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba, Overcut ramena; Izrez: V-izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Popolnoma moderno, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • MANGO Dolga srajca 'Red3' večbarvno zelena
    Dizajn: Izpostavljen izrez, Všitek na prsih, Plaketa, Nabrani rokavi; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Lan; Vzorec: Melanž; Ovratnik srajce: Brez ovratnika; Podrobnosti: Gube, Slojni/naguban; Dodatki: Tekoč tekstil; Dolžina: 3/4 dolg; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav
  • Pull&Bear Majica pegasto siva / zelena
    Dizajn: Prešit obod/rob, Overcut ramena; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ohlapno prileganje; Paket: 2 delno pakiranje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Fila Majica
    - Neusmiien stil.- Model s kapuco.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pazduhe: 51 cm.- Dimenzije, podane za velikost: S.
  • Spodnjice Reebok
    Spodnjice iz kolekcije Reebok. Model izdelan iz elastične pletenine. V kompletu so trije pari.
  • Spodnji del kopalk Protest
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Srajca Stine Goya ženska
    - Zapenjanje na gumbe.- Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Manšete na gumb.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 69 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del kopalk Roxy
    - Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, elastična pletenina.
  • Jopica z mešanico lana Sisley
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Model z ovratnikom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 63 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • BENCH Spodnje hlače golobje modra / pegasto siva / pastelno rdeča
    Material: Jersey; Vzorec: Melanž; Dodatki: Flatlock-šivi, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Barve v paketu: Več barv na paket; Paket: 3 delno pakiranje; Telesna višina: Nizek pas
  • PUMA Športne hlače 'Essential' pegasto siva / črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Elastičen pas/rob; Polnilo: Brez polnila; Material: Jersey; Vzorec: Melanž; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip, Potisk oznake; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Alife and Kickin Majica 'Violet AK' črna / pegasto bela
    Dizajn: Rebrno-pletena obroba, Stranski žep; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Naguban ovratnik; Podrobnosti: Dizajn navijanja; Dodatki: Label Plate, All-Over-Muster, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • OBJECT Pletena jopa 'THESS' pegasto siva
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Viskoza; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Popolnoma moderno, Strukturiran grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • BIDI BADU Športne hlače 'Chill' pegasto bela
    Dizajn: Prešit obod/rob, Pas z vrvico; Polnilo: Brez polnila; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Melanž; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip; Podrobnosti: nastavljiva širina, Elastičen pas; Dolžina: Kratka/mini; Model: Regularen
  • VIVANCE Spodnje hlačke bež / oliva / pegasto roza
    Material: Jersey; Vzorec: Univerzalne barve; Paket: 3 delno pakiranje; Telesna višina: Srednje visok pas
  • rosemunde Majica pegasto siva
    Material: Svila; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Čipka; Model: Prileganje, ki povdari postavo; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Zgornji del kopalk Puma 938333
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Tehnologija UPF 50+ zagotavlja visoko zaščito pred škodljivim UV sevanjem.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Regulirano zapenjanje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Hlače Pinko ženske, 103453 A1UM
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Visok pas zagotavlja udobje med aktivnostjo in vam omogoča, da optično zožate svojo postavo.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 112 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Zgornji del kopalk Superdry
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Zgornji del kopalk Kurt Geiger London
    - Rahlo utrjena košarica.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Model s stranskimi naramnicami.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Srajca s primesjo lanu Never Fully Dressed
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Model z napihnjenimi rokavi.- Manšete na gumb.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Okrasni vstavki.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Zgornji del kopalk Billabong Hooked on Tropics ABJX300943
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.
  • Pulover Kaotiko
    - Kroj relaxed.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pižama Lauren Ralph Lauren ženska, ILN72327
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ravne nogavice po celotni dolžini.- Okrasni naborki.- Širina v pasu: 37 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 98 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del kopalk Picture Wahine Bottoms Print SWI029
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Tehnologija UPF 50+ zagotavlja visoko zaščito pred škodljivim UV sevanjem.- Ravni, elastični šivi ščitijo kožo pred draženjem in ne ovirajo gibanja.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Dvodelne kopalke Protest Prtiva 7623543
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljive, nesnemljive naramnice z zavezovanjem na vratu.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Zgornji del kopalk Picture Wahine Top Print SWI027
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- GRS (Global Recycle Standard) - certifikat, ki zagotavlja, da je izdelek izdelan iz recikliranih materialov, proizveden v skladu z načeli trajnostnega razvoja v vsaki fazi proizvodnje.- Tehnologija UPF 50+ zagotavlja visoko zaščito pred škodljivim UV sevanjem.- Neodstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Ravni, elastični šivi ščitijo kožo pred draženjem in ne ovirajo gibanja.

Nazadnje videno

Pisane barve in modne kombinacije z več barv se uporabljajo takrat, kadar se želi poudariti razigranost, življenje, multikulturalnost, mnogobarvnost. Konservativno oblačenje zahteva pazljivo kombiniranje barv in izbiro skladnih kontrastov, da bi se izognili kiču in neokusu. Pisana, multicolor obutev in oblačila pogosto komunicirajo pogum, sproščenost in alternativne poglede.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh