Največja modna platforma v Sloveniji

Karl Lagerfeld online nakup oblačila in obutev za ženske črne barve

2852
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Zunanji žep z zadrgo.- Priložen ovitek.- Število predalčkov za kartice: 8.- Dimenzije: 9x13,5 cm.
  • Spodnjice Karl Lagerfeld črna barva
    Spodnjice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz čipkastega materiala.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z ribjo kostjo.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Utrjena košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Obleka za na plažo Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Ima razporek.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dolžina: 135 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka za na plažo Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Model iz tkanine z bleščicami.- Raven kroj.- Ima izreze.- Dolžina: 145 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Komora z zategovanjem z vrvicami.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Žep z zadrgo na zadnji strani omogoča enostavno in varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Dolgi ročaji.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Zaradi togega dna vrečke izdelek dlje časa ohrani svojo obliko.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Dolžina ročajev: 62 cm.- Globina: 12 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 35 cm.
  • Kavbojke Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijete kavbojke okoli bokov.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Zalo elastični denim.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 104,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Tangice Karl Lagerfeld črna barva
    Tangice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz elastične, vzorčaste pletenine.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Dolgi raglani rokavi.- Oprijet kroj.- Okrasen, koničast izrez.- Elastična pletenina.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 63 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jopica s primesjo volne Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje na gumbe.- Vključen je pas iz tekstila.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 92 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torba Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Komora z zategovanjem z vrvicami.- Zapenjanje na zadrgo.- Kratki ročaji.- Podložen model.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov: 1.- Dolžina ročajev: 55 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 21 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Pajkice Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 92 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva, s kapuco
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 78 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Povišan pas.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Podložen model.- Žep spredaj.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Spodnji del trenirke Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Model s potiskom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Srednji pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva, s kapuco
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Model z okrasno nalepko.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 76 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI črna barva, KL62510G
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Okrogla, utrjena kapica.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI črna barva, KL62530N
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI črna barva, KL62529N
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Usnjena denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Model brez zapiranja.- Brez žepa za kovance.- Brez predala za bankovce.- Predalčki za kartice.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 10,5 cm x 14,5 cm.
  • Denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Zapenjanje na zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 4.- Dimenzije: 20,5x12 cm.
  • Nahrbtnik Karl Lagerfeld črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Žep z zadrgo na sprednji strani.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Globina: 13 cm.- Višina: 37 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Usnjen nahrbtnik Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Zavihek se zapenja z magnetom.- Komora z zategovanjem z vrvicami.- Notranji žep, ki omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Kratek ročaj za udobno prenašanje v roki.- Nastavljiva dolžina pasov.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Dno je ojačano s plastično ploščo.- Število notranjih žepov: 1.- Globina: 13 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
  • Šal s primesjo volne Karl Lagerfeld črna barva
    - Pletenina srednje debeline.- Okrasni detajl.- Dimenzije šala: 32 x 184 cm.
  • Torbica za okoli pasu Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Glavni predel z zadrgo.- Brez notranjih žepov.- Notranja reža za kartice.- Nesnemljiv daljši trak brez regulacije.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število predalčkov za kartice: 1.- Dolžina pasu: 60 cm.- Globina: 2 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
  • Denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Predalčki za kartice.- Žep za kovance z zadrgo.- Brez predala za bankovce.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 10 x 13 cm.
  • Šal s primesjo volne Karl Lagerfeld črna barva
    - Pletenina srednje debeline.- Elastična pletenina.- Dimenzije: 30x190 cm.
  • Majica Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model s snemljivo podlogo, ki jo je mogoče nositi skupaj ali ločeno.- Model z napihnjenimi rokavi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Okrasna kravata na vratnem izrezu.- Model izdelan iz prozornega materiala.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Model s povišanim pasom ter zapenjanjem na zadrgo in kaveljček.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Visoke pete iz semiša Karl Lagerfeld DEBUT II črna barva, KL32014
    - Špičasta, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s tankimi petami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Nahrbtnik Karl Lagerfeld črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Žep z zadrgo na sprednji strani.- Trak na zadnji strani omogoča pritrditev na ročaj kovčka.- Priložen ovitek.- Primerno za format A4.- Ločen žep za varno shranjevanje prenosnega računalnika.- Število notranjih žepov z zadrgo: 3.- Število notranjih žepov: 1.- Globina: 16 cm.- Višina: 44 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
  • Ovitek za prenosnik Karl Lagerfeld črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Primerno za format A4.- Dimenzije: 28 x 40 cm.
  • Hlače Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Razširjena hlačnica.- Visok pas.- Zapiranje z zadrgo, gumbom in kaveljčki.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 37 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Klasičen okrogel izrez.- Model z napihnjenimi rokavi.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model z okrasnimi vezeninami.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm,- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans srajca Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem.- Okrasno spran denim.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Zgornji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 15 Pro Max 6.7'' črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7'' črna barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz materiala z nalepko.
  • Natikači iz semiša Karl Lagerfeld DEBUT II ženski, črna barva, KL32004
    - Špičasta, mehka kapica.- Model s tankimi petami.- Udobna notranjost.- Model z okrasno nalepko.- Priložen ovitek.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI KITE črna barva, KL64530N
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv udoben vložek.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Teniske Karl Lagerfeld KAMPUS MAX NFT ženske, črna barva, KL60424
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Model z debelim podplatom.- Udobna notranjost.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Karl Lagerfeld KAMPUS MAX NFT ženske, črna barva, KL60444
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjen etui za kartice Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Število predalčkov za kartice: 7.- Dimenzije: 8x10 cm.
  • Usnjena denarnica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Žep za kovance z zadrgo.- Predalčki za kartice.- Število predalčkov za kartice: 4.- Dimenzije: 8,5 cm x 13 cm.
  • Ruta s primesjo svile Karl Lagerfeld črna barva
    - Tanka, neelastična tkanina.- Pleten vzorec z dekorativno kovinsko nitjo.- Dimenzije: 120 x 120 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep za telefon.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 100 cm.- Največja dolžina traku: 117 cm.- Dolžina ročajev: 31 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 20 cm.- Širina na osnovi: 29 cm.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 14 Pro Max 6.7" črna barva
    - Obroč MagSafe omogoča hitro in enostavno polnjenje, lahko pa se uporablja tudi kot stojalo za telefon.
  • Majica z dolgimi rokavi Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- V izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni naborki.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjeni natikači Karl Lagerfeld IKON HEEL ženski, črna barva, KL39004
    - Model z blok petami.- Udobna notranjost.- Gladek material.- Priložen ovitek.- Višina pet: 9 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Sandali Karl Lagerfeld RIALTO črna barva, KL34405
    - Gladek material.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model z debelimi podplati.- Višina podplata: 8,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni natikači Karl Lagerfeld RIALTO ženski, črna barva, KL34400
    - Gladek material.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelimi podplati.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Višina podplata: 8,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Karl Lagerfeld IKON HEEL črna barva, KL39024
    - Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model na stabilni visoki peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Gladek material.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Višina pet: 9,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Teniske Karl Lagerfeld KONVERT ženske, črna barva, KL63421
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4 cm.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Karl Lagerfeld KAPRI KUSHION črna barva, KL62630N
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Karl Lagerfeld KOMET črna barva, KL65638
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 5 cm.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 15 Plus / 14 Plus 6.7" črna barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz materiala z nalepko.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 15 Pro Max 6.7" črna barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz materiala z nalepko.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 15 Pro Max 6.7" črna barva
    Etui za IPhone iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz trpežnega materiala.
  • Usnjeni mokasini Karl Lagerfeld MACIE KL ženski, črna barva, KL41210
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Višina platforme: 4 cm.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Karl Lagerfeld BRIO ženski, črna barva, KL85400
    - Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni natikači Karl Lagerfeld KL TOWER ženski, črna barva, KL33920
    - Model z blok petami.- Udobna notranjost.- Nazobčen podplat.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Bombažni klobuk Karl Lagerfeld črna barva
    Klobuk iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model z ozkim robom, izdelan iz enobarvnega materiala.
  • Torbica iz semiša Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Zapenjanje na magnet.- Notranji žep za telefon.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 96 cm.- Največja dolžina traku: 116 cm.- Dolžina ročajev: 29 cm.- Globina: 7 cm.- Višina: 13 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
  • Bombažen top Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva, s kapuco
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Kroj relaxed.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z okrasno nalepko.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s kapuco.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 76 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasno nalepko.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s potiskom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen spodnji del trenirke Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Model s potiskom.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model z nalepko.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažni klobuk Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld S24 S921 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz trpežnega materiala.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Samsung Galaxy S24 S921 črna barva
    - Ohišje ima magnetni obroč, ki je združljiv z brezžičnim polnilnikom MagSafe za hitro in enostavno polnjenje.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Samsung Galaxy S23+ S916 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld S24+ S926 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld Samsung Galaxy S24+ S926 črna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz plastike.
  • Bombažen šilt Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Elastični vložek zagotavlja individualno prileganje.
  • Usnjena torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Ima nastavljiv ročaj.- Ne ustreza A4.- Model brez podloge.- Notranji drsni žep.- Največja dolžina ročaja: 64 cm.- Najmanjša dolžina ročaja: 57 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 15 cm.- Širina na osnovi: 24 cm.
  • Natikači Karl Lagerfeld SKOOT SOLAIRE ženski, črna barva, KL80424
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Dimenzije so podane za velikost: 39.- Dolžina vložka je: 25 cm.
  • Natikači Karl Lagerfeld JELLY ženski, črna barva, KL80005T
    - Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni natikači Karl Lagerfeld SUN TREKKA NFT ženski, črna barva, KL83504
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Bombažno krilo Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Podložen model.- Model z okrasno vezenino.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 90 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld x Darcel Disappoints ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Žep na prsih.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Karl Lagerfeld x Darcel Disappoints ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjen pas Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 90 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 80 cm.- Širina pasu: 3 cm.- Količina luknjic: 5.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 85.
  • Usnjen pas Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 92 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 82 cm.- Širina pasu: 1,5 cm.- Količina luknjic: 5.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 85.
  • Natikači Karl Lagerfeld KONDO TRED ženski, črna barva, KL80978
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Karl Lagerfeld ASTRAGON HI črna barva, KL33724
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z blok petami.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Višina pet: 13 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Karl Lagerfeld KONDO ženski, črna barva, KL80949
    - Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Lanena srajca Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj relaxed.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Daljši zadnji del.- Model z ovratnikom.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina spredaj: 68 cm.- Dolžina zadaj: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Lanene kratke hlače Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pareo Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na gumb.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 34 x 92 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Espadrile Karl Lagerfeld KAMINI MID ženske, črna barva, KL32206
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Okrogla, mehka kapica.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Model z odkrito peto.- Model z debelimi podplati.- Višina podplata: 7,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.

Nazadnje videno

Črna je nevtralna barva, temna barva, ki jo lahko kombiniramo s katerokoli drugo barvo, a vsem ostalim barvam daje globino. Črna barva odraža eleganco, resnost in formalni stil, pri oblačenju pa osebo naredi bolj vitko, pa tudi starejšo kot pravzaprav je. Kadar gre za oblačila, obutev in styling, črna barva se najpogosteje psihološko zaznava kot izraz privlačnosti, inteligence in visoke samozavesti. Domnevno čez 66 % žena črno barvo na moškem šteje za izjemno seksi. Črnina se seveda povezuje tudi s pogrebi in smrtjo. Črna barva torej v zahodnih kulturah izziva tako pozitivna kot negativna čustva. Odtenke črne barve imenujemo tudi barva črnila, oglja, temna, zatemnjena in oniks.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh