Največja modna platforma v Sloveniji

Marc O'Polo oblačila za ženske

904
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Hlače Marc O'Polo ženski
    - Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Raven kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v bedrih: 54 cm.- Širina v pasu: 36 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 105 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Marc O'Polo Alva ženske
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ta izdelek je bil spran z okolju prijaznimi metodami, ki varčujejo z vodo, varčujejo z energijo in zmanjšujejo uporabo kemikalij.- Kroj slim.- Zaobljena hlačnica.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Elistični denim.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Obleka Marc O'Polo
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 138 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Marc O'Polo
    - Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- V izrez.- Nabran kroj.- Model z vezenino.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 135 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Marc O'Polo DENIM ženska, bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica Marc O'Polo DENIM ženska, črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Okrasni naborki.- Model z vezenino.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Marc O'Polo DENIM črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s pregibom spredaj.- Zapenjanje na gumb.- Povišan pas.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 82 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Marc O'Polo Alby ženske
    - Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Bombažen pulover Marc O'Polo mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Okrasen, koničast izrez.- Efektiven vzorec pletenja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 71 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Marc O'Polo ženska, bež barva
    - Lyocell je lesno celulozno vlakno, ki je proizvedeno v trajnostnem proizvodnem procesu brez uporabe strupenih snovi.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna Marc O'Polo ženska, zelena barva
    - Izolacija z vlakni REPREVE iz recikliranih plastenk.- Standard Recycled Claim Standard (RCS) je mednarodni prostovoljni standard, ki določa zahteve za certificiranje sekundarnih surovin s strani tretje osebe in nadzorno verigo. Skupni cilj teh standardov je povečati uporabo recikliranih materialov.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Stranski zaskočni zaponki.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 94 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Puhovka Marc O'Polo ženska, bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Responsible Down Standard. Certifikat R.D.S jamči, da je proizvajalec izvajal priporočila, katerih cilj je čim bolj zmanjšati trpljenje plemenskih ptic (vključno z obveznostjo, da se vzdrži pridobivanja puha in perja živih ptic ter prisilnega hranjenja ptic ali strogega nadzora vsake faze dobavne verige s strani strokovnjaka, neodvisni certifikacijski organ). 100 % puha in perja v izdelku prihaja iz nadzorovanih dobav.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni s patentom.- Prešiti model.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Stranski zaskočni zaponki.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 107 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Brezrokavnik Marc O'Polo ženski, zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Prešiti model.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca, nastavljiva z vrvico, poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Marc O'Polo DENIM
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Dolgi rokav.- Okrasen, koničast izrez.- Model z ovratnikom.- Material s kovinsko nitjo.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 119 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Marc O'Polo DENIM ženska, zelena barva
    - Izolacija z vlakni REPREVE iz recikliranih plastenk.- Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat OCS 100 (Organic Content Standard), ki potrjuje vsebnost organskih vlaken v končnem izdelku – tako ste lahko prepričani, da je naš bombaž ekološki.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zapiranje z dvosmerno zadrgo in zatiči.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Pas je nastavljiv z vrvicami, kar zagotavlja individualno prileganje postavi.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 95 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Puhovka Marc O'Polo ženska, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Polnilo je narejeno iz naravnega recikliranega puha, proizvedenega v skladu s predpostavkami certifikata RDS (Responsible Down Standard).- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Podložen model.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 94 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen pulover Marc O'Polo ženska, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Puhovka Marc O'Polo ženska, črna barva
    - Polnilo je narejeno iz naravnega recikliranega puha, proizvedenega v skladu s predpostavkami certifikata RDS (Responsible Down Standard).- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Stranski zaskočni zaponki.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnena obleka Marc O'Polo zelena barva
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Oprijet kroj.- Model s polpulijem.- Ima izreze.- Elastična pletenina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 125 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica z dolgimi rokavi Marc O'Polo ženski, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s puli ovratnikom.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Puhovka Marc O'Polo ženska, bež barva
    - Polnilo je narejeno iz naravnega recikliranega puha, proizvedenega v skladu s predpostavkami certifikata RDS (Responsible Down Standard).- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model s kapuco.- Stranski zaskočni zaponki.- Rokavi zaključeni s patentom.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 103 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Volnen pulover Marc O'Polo ženski, bež barva
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s puli ovratnikom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Efektiven vzorec pletenja.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Marc O'Polo bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s polpulijem.- Pletenje v obliki kite.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 77 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen pulover Marc O'Polo DENIM ženski, bež barva
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Efektiven vzorec pletenja.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka s primesjo volne Marc O'Polo DENIM črna barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Ima razporek.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 109 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Puhovka Marc O'Polo ženska, črna barva
    - Responsible Down Standard. Certifikat R.D.S jamči, da je proizvajalec izvajal priporočila, katerih cilj je čim bolj zmanjšati trpljenje plemenskih ptic (vključno z obveznostjo, da se vzdrži pridobivanja puha in perja živih ptic ter prisilnega hranjenja ptic ali strogega nadzora vsake faze dobavne verige s strani strokovnjaka, neodvisni certifikacijski organ). 100 % puha in perja v izdelku prihaja iz nadzorovanih dobav.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Manšete se zapenjajo z zaponkami.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca, nastavljiva z vrvico, poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Zapenjanje na zadrgo.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.- Širina v ramenih: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.
  • Jeans pulover Marc O'Polo DENIM mornarsko modra barva, s kapuco
    - (OCS) ORGANIC CONTENT STANDARD. Izdelki s tem certifikatom vsebujejo vsaj 50 % organskih naravnih vlaken – brez sintetičnih pesticidov ali kemičnih gnojil. Dobavna veriga teh tekstilnih izdelkov je nadzorovana, da se zagotovi, da izdelek vsebuje material iz ekološkega izvora.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z nastavljivo vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 74 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi Marc O'Polo ženski, črna barva
    - Ta izdelek vsebuje modal TENCEL™. Modalna vlakna TENCEL™ so pridobljena iz naravno rastočega bukovega lesa v okolju prijaznem procesu, ki je energetsko samozadosten in pridobiva stranske proizvode iz lesnih komponent. To elastično vlakno slovi po svoji izjemni mehkobi.- Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat ORGANIC BLENDED, ki zagotavlja, da vsebuje najmanj 5% organskega materiala.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s puli ovratnikom.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Material s teksturo.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S
  • Obleka Marc O'Polo črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s polpulijem.- Dolgi rokav.- Ima izreze.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 125 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Marc O'Polo vijolična barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnene hlače Marc O'Polo siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Hlačnica zlikana na rob.- Model z visokim pasom in zapenjanjem na zadrgo, gumb in kljukico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marc O'Polo
    - Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na gumb in zadrgo na hrbtni strani.- Podložen model.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 39,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marc O'Polo
    - Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Ima izreze.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 120 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Marc O'Polo vijolična barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s polpulijem.- Dolgi rokav.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnena obleka Marc O'Polo črna barva
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 97 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Marc O'Polo ženski, bež barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen pulover Marc O'Polo ženski, vijolična barva
    - Izdelek je certificiran v skladu s standardom Responsible Wool Standard (RWS). Material, iz katerega je izdelan, vključuje volno s kmetij, ki so neodvisno certificirane za dobro počutje živali in zahteve upravljanja zemljišč.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s polpulijem.- Pletenje v obliki kite.- Elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 77 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače iz rebrastega žameta Marc O'Polo bež barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat OCS 100 (Organic Content Standard), ki potrjuje vsebnost organskih vlaken v končnem izdelku – tako ste lahko prepričani, da je naš bombaž ekološki.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Material s teksturo.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14,5 cm.- Širina hlačnice: 24,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Marc O'Polo bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širok izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen plašč Marc O'Polo rdeča barva
    - Responsible Wool Standard (RWS). Program, ki zagotavlja, da prostovoljni rejci ovac izpolnjujejo stroge zahteve glede dobrega počutja živali in trajnostnega upravljanja zemljišč.- Raven kroj.- Klasični rever.- Neizoliran model brez podloge.- Z žepi.- Zapenjanje na gumbe.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 104 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen pulover Marc O'Polo bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Polgolf s kratkim zapenjanjem na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Ima izreze.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Marc O'Polo ženska, rdeča barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Marc O'Polo roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Marc O'Polo ženska, bež barva
    - Standard Recycled Claim Standard (RCS) je mednarodni prostovoljni standard, ki določa zahteve za certificiranje sekundarnih surovin s strani tretje osebe in nadzorno verigo. Skupni cilj teh standardov je povečati uporabo recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Spuščena ramenska linija.- Prešiti model, podložen s sintetičnim polnilom.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina spredaj: 60 cm.- Dolžina zadaj: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Marc O'Polo vijolična barva
    - (OCS) ORGANIC CONTENT STANDARD. Izdelki s tem certifikatom vsebujejo vsaj 50 % organskih naravnih vlaken – brez sintetičnih pesticidov ali kemičnih gnojil. Dobavna veriga teh tekstilnih izdelkov je nadzorovana, da se zagotovi, da izdelek vsebuje material iz ekološkega izvora.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Marc O'Polo
    - Izdelek ima certifikat Global Organic Textile Standard (GOTS), ki zagotavlja visoko kakovost izdelka v skladu z določenimi ekološkimi standardi. Postopek certificiranja zajema vse faze izdelave izdelkov iz naravnih materialov, od surovine do končnega izde- Širok izrez.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Marc O'Polo
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Nabran kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Model s stoječim ovratnikom.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Vrvica v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače iz rebrastega žameta Marc O'Polo DENIM mornarsko modra barva
    - (OCS) ORGANIC CONTENT STANDARD. Izdelki s tem certifikatom vsebujejo vsaj 50 % organskih naravnih vlaken – brez sintetičnih pesticidov ali kemičnih gnojil. Dobavna veriga teh tekstilnih izdelkov je nadzorovana, da se zagotovi, da izdelek vsebuje material iz ekološkega izvora.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Elastični trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Cargo žepi.- Zaobljena hlačnica.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Marc O'Polo ženska, bež barva
    - Standard Recycled Claim Standard (RCS) je mednarodni prostovoljni standard, ki določa zahteve za certificiranje sekundarnih surovin s strani tretje osebe in nadzorno verigo. Skupni cilj teh standardov je povečati uporabo recikliranih materialov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Prešiti model, podložen s sintetičnim polnilom.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Marc O'Polo ženski, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Model z naramnicami.- Gladka pletenina.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Majica z dolgimi rokavi Marc O'Polo ženski, mornarsko modra barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Tričetrt rokavi.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 53 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Marc O'Polo ženski
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Marc O'Polo ženski
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Srajca Marc O'Polo ženska, mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Okrasne reže na straneh srajce.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 74,5 cm.- Dolžina: 79,5 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marc O'Polo črna barva
    - Model je izdelan iz organskih vlaken, pri izdelavi katerih se porabi veliko manj kemikalij in električne energije.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 107 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v pasu: 45 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Marc O'Polo ženska, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen pulover Marc O'Polo ženska
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat OCS 100 (Organic Content Standard), ki potrjuje vsebnost organskih vlaken v končnem izdelku – tako ste lahko prepričani, da je naš bombaž ekološki.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Marc O'Polo ženska, roza barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Tričetrt rokavi.- Model z ovratnikom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina spredaj: 60 cm.- Dolžina zadaj: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Balonar Marc O'Polo ženski, zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Klasični rever.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dva drsna stranska žepa.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 109 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna Marc O'Polo ženska, črna barva
    - Standard Recycled Claim Standard (RCS) je mednarodni prostovoljni standard, ki določa zahteve za certificiranje sekundarnih surovin s strani tretje osebe in nadzorno verigo. Skupni cilj teh standardov je povečati uporabo recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Rokavi z regulacijo na zaklopne gumbe.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marc O'Polo mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Nabran kroj.- Okrasen, koničast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z napihnjenimi rokavi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Podložen model.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 58 cm.- Dolžina: 121 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Marc O'Polo ženski
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Efektiven vzorec pletenja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 73 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Marc O'Polo ženski, roza barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Marc O'Polo ženski, zelena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Marc O'Polo ženski, zelena barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Marc O'Polo
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat OCS 100 (Organic Content Standard), ki potrjuje vsebnost organskih vlaken v končnem izdelku – tako ste lahko prepričani, da je naš bombaž ekološki.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina spredaj: 97 cm.- Dolžina zadaj: 100 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marc O'Polo zelena barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina spredaj: 97 cm.- Dolžina zadaj: 103 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jeans srajca Marc O'Polo ženska
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Zapenjanje na gumbe.- Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Žep na prsih.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Marc O'Polo ženski, bež barva
    - (OCS) ORGANIC CONTENT STANDARD. Izdelki s tem certifikatom vsebujejo vsaj 50 % organskih naravnih vlaken – brez sintetičnih pesticidov ali kemičnih gnojil. Dobavna veriga teh tekstilnih izdelkov je nadzorovana, da se zagotovi, da izdelek vsebuje material iz ekološkega izvora.- Visok pas z elastičnim trakom.- Zaobljena hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Zadaj je žep z drsnikom.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Cargo žepi.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna majica Marc O'Polo ženska
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- V izrez.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna obleka Marc O'Polo
    - Nabran kroj.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- V izrez.- Model z ovratnikom.- Manšete na gumb.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 97 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marc O'Polo
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 95 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Marc O'Polo ženska
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Na prsih je žep za shranjevanje najnujnejših stvari.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Lanena srajca Marc O'Polo roza barva
    - Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Na prsih je žep za shranjevanje najnujnejših stvari.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina spredaj: 63 cm.- Dolžina zadaj: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna srajca Marc O'Polo ženska
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Na prsih je žep za shranjevanje najnujnejših stvari.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Suknjič s primesjo lanu Marc O'Polo siva barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasični rever.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kavbojke Marc O'Polo ženski, bež barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat OCS 100 (Organic Content Standard), ki potrjuje vsebnost organskih vlaken v končnem izdelku – tako ste lahko prepričani, da je naš bombaž ekološki.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Obleka Marc O'Polo črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ta izdelek vsebuje modal TENCEL™. Modalna vlakna TENCEL™ so pridobljena iz naravno rastočega bukovega lesa v okolju prijaznem procesu, ki je energetsko samozadosten in pridobiva stranske proizvode iz lesnih komponent. To elastično vlakno slovi po svoji izjemni mehkobi.- Nabran kroj.- V izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 101 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v pasu: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Marc O'Polo ženski, roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Marc O'Polo ženski, črna barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat ORGANIC BLENDED, ki zagotavlja, da vsebuje najmanj 5% organskega materiala.- Pri proizvodnji modala se uporabljajo okolju prijazne metode za varčevanje z vodo in energijo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Marc O'Polo ženski, črna barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat OCS 100 (Organic Content Standard), ki potrjuje vsebnost organskih vlaken v končnem izdelku – tako ste lahko prepričani, da je naš bombaž ekološki.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Marc O'Polo ženski, roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna srajca Marc O'Polo ženska, oranžna barva
    - (OCS) ORGANIC CONTENT STANDARD. Izdelki s tem certifikatom vsebujejo vsaj 50 % organskih naravnih vlaken – brez sintetičnih pesticidov ali kemičnih gnojil. Dobavna veriga teh tekstilnih izdelkov je nadzorovana, da se zagotovi, da izdelek vsebuje material iz ekološkega izvora.- Kroj oversize.- Model z ovratnikom.- Na prsih je žep za shranjevanje najnujnejših stvari.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Marc O'Polo črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Manšete na gumb.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 99 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v pasu: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.
  • Obleka Marc O'Polo
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Nabran kroj.- V izrez.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 99 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marc O'Polo roza barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Kratek rokav.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v pasu: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Marc O'Polo ženski, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans kratke hlače Marc O'Polo ženski, črna barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Kratka majica Marc O'Polo ženski, siva barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat OCS 100 (Organic Content Standard), ki potrjuje vsebnost organskih vlaken v končnem izdelku – tako ste lahko prepričani, da je naš bombaž ekološki.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Lanena bluza Marc O'Polo bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- V izrez.- Gladka tkanina.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna srajca Marc O'Polo ženska, roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat OCS 100 (Organic Content Standard), ki potrjuje vsebnost organskih vlaken v končnem izdelku – tako ste lahko prepričani, da je naš bombaž ekološki.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Marc O'Polo črna barva, 403104121355
    - (OCS) ORGANIC CONTENT STANDARD. Izdelki s tem certifikatom vsebujejo vsaj 50 % organskih naravnih vlaken – brez sintetičnih pesticidov ali kemičnih gnojil. Dobavna veriga teh tekstilnih izdelkov je nadzorovana, da se zagotovi, da izdelek vsebuje material iz ekološkega izvora.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na gumbe.- Pas v pasu.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 122 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Marc O'Polo črna barva, 403132820177
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Ima razporek.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 92 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Lanena obleka Marc O'Polo M04122021429
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Tričetrt rokavi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žep na prsih.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 99 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jeans brezrokavnik Marc O'Polo ženski, bež barva, 443920127007
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat ORGANIC BLENDED, ki zagotavlja, da vsebuje najmanj 5% organskega materiala.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Dvignjen ovratnik, nastavljiv z vrvicami, zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Spodnji rob je zaključen z udobnim elastičnim robom.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans jakna Marc O'Polo ženska, 402907825059
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat ORGANIC BLENDED, ki zagotavlja, da vsebuje najmanj 5% organskega materiala.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Manšete na gumb.- Dva prsna žepa z gumbi.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Marc O'Polo črna barva, 403116921365
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zapiranje na skrito zadrgo zadaj.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 127 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover s primesjo lanu Marc O'Polo črna barva, 403501060385
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat ORGANIC BLENDED, ki zagotavlja, da vsebuje najmanj 5% organskega materiala.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Pletenje v obliki kite.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Marc O'Polo ženske, črna barva, 403024715005
    - Model je deloma izdelan iz organskih vlaken, pri izdelavi katerih se porabi veliko manj kemikalij in električne energije.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zadrgo, gumbom in kaveljčkom.- Povišan pas.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Marc O'Polo Majica temno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Trak na vratu; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Certificiranje: Global Organic Textile Standard (GOTS) - organic; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina

Nazadnje videno

Oblačila za ženske - Vsa oblačila, z vseh spletnih portalov in spletnih trgovin, so od sedaj na enem mestu. Slediti znižanjem na izdelke in cunje z vseh spletnih trgovin, najti prav tisto, kar potrebujete za določeno priložnost, obleči se kakovostno, a hkrati poceni, nikoli ni bilo lažje.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh