Največja modna platforma v Sloveniji

Spodnje perilo za ženske črne barve

9255
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Spodnjice Emporio Armani Underwear 2-pack črna barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Elastični material.
  • Tangice Lacoste 3-pack črna barva
    - Visok pas.- Dodatna plast podloge iz blaga na sprednji strani.
  • Spodnjice Lacoste 3-pack črna barva
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Športni modrček Puma T7 črna barva, 624213
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Brezšiven rob poveča udobje uporabe in ne povzroča draženja kože.- Teža materiala: 250 g/m2.
  • Nogavice BOSS 2-pack ženski, črna barva
    Nogavice iz kolekcije BOSS. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Športni modrček Puma 4KEEPS črna barva, 524953
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Tehnologija dryCELL, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas pomaga ohranjati suhe tudi med aktivnostjo.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Všiti vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Športni modrček Puma PWRbreathe črna barva, 525074
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Tehnologija dryCELL, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas pomaga ohranjati suhe tudi med aktivnostjo.- Izdelek je izdelan iz kompresijskega materiala UltraForm, ki izoblikuje postavo in hkrati omogoča svobodo gibanja.- Model z visoko podporo, zasnovan za visoko intenzivne dejavnosti, kot so tek, Zumba ali funkcionalni trening.- Všiti vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Zapiranje na kaveljčke in 3-stopenjska nastavitev omogoča individualno prilagajanje obsega.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Strateško postavljene perforacije zagotavljajo zadostno kroženje zraka.
  • Tangice Tommy Jeans 3-pack črna barva
    Tangice iz kolekcije Tommy Jeans. Model izdelan iz enobarvne pletenine. V kompletu so trije kosi.
  • Modrček za jogo Puma 4KEEPS Studio črna barva, 524866
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Tehnologija dryCELL, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas pomaga ohranjati suhe tudi med aktivnostjo.- Model je izdelan iz prožnega, za nošenje izjemno udobnega materiala Ultrabare, ki ne omejuje gibljivosti in zagotavlja popoln obseg gibanja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Tangice Calvin Klein Underwear 3-pack črna barva
    - Model z navadnim pasom.- Lasersko rezani spodnji robovi.- Dodatna plast tkanine v mednožju v obliki podloge.
  • Tangice Tommy Jeans 3-pack črna barva
    - Dodaten vložek v mednožju za večje udobje.
  • Nogavice HUGO 2-pack ženski, črna barva
    Nogavice iz kolekcije HUGO. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Funkcionalna majica z dolgimi rokavi Montane Dart Zip črna barva, FDRZI17
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz tkanine APEX ECO, ki zagotavlja popolno ravnovesje med toplotno izolacijo, odvajanjem vode s kože in zračnostjo. Poleg tega je zaradi uporabe recikliranih vlaken material okolju prijazen.- Model je opremljen s certificirano tehnologijo Polygiene® proti razvoju bakterij in neprijetnih vonjav.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Teža izdelka: 145 g.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina spredaj: 63 cm.- Dolžina zadaj: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnjice Undress Code For Love Panties črna barva, 407
    Spodnjice iz kolekcije Undress Code. Model izdelan iz čipkastega materiala. Izdelek je izdelan na Poljskem.
  • Nogavice adidas Performance HN8842
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Posebna zasnova FORMOTION zaradi uporabe inovativnih krojev in strateško nameščenih podpornih območij omogoča popolno svobodo gibanja in optimalno prileganje.- Poseben dizajn podpira lok stopala.- Strateško nameščeni oblazinjeni elementi pomagajo blažiti udarce.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Modrček Emporio Armani Underwear črna barva, 164232 3F204
    - Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Mehka košarica.
  • Modrček BOSS črna barva, 50515440
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.
  • Športni modrček The North Face Mountain Athletics črna barva, NF0A87B3W9O1
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz hitro sušečega blaga, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Nogavice Timberland 3-pack črna barva, TB0A2PU20011
    - Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Ojačane plošče v predelu prstov in pete, ki sta najbolj izpostavljena obrabi, povečujejo obstojnost nogavic in podaljšujejo njihovo življenjsko dobo.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Modrček Lacoste črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Model brez zapiranja.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Nogavice Timberland 3-pack črna barva, TB0A2PTZM051
    - Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.
  • Modrček za jogo Reebok ID Train črna barva, 100075674
    - Tehnologija SpeedWick absorbira znoj iz površine kože, da ostanete udobno suhi- Dvoslojna konstrukcija zagotavlja optimalno oporo prsi in boljšo pokritost za večje udobje med aktivnostjo.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Športni modrček Reebok Identity Training črna barva, 100075420
    - Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model z visoko podporo, zasnovan za visoko intenzivne dejavnosti, kot so tek, Zumba ali funkcionalni trening.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Tangice Hugo Blue črna barva, 50522924
    - Srednji pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Dodaten vložek v mednožju za večje udobje.
  • Športni modrček Reebok Identity Training črna barva, 100075421
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Športni modrček The North Face črna barva, NF0A87JXJK31
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Material FlashDry zagotavlja učinkovito uravnavanje temperature in učinkovit transport vlage med aktivnostmi na prostem.- Dvoslojna konstrukcija zagotavlja optimalno oporo prsi in boljšo pokritost za večje udobje med aktivnostjo.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Športni modrček Reebok LUX Collection črna barva, 100202561
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapiranje z dvojnimi, dvostopenjskimi kaveljčki.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Model z visoko podporo, zasnovan za visoko intenzivne dejavnosti, kot so tek, Zumba ali funkcionalni trening.
  • Športni modrček Reebok ID Train črna barva, 100075414
    - Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Športni modrček Calvin Klein Performance črna barva
    - CK Active Wick tehnologija zagotavlja hitro odvajanje vlage navzven.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Modrček Diesel UFSB-MUSA črna barva, A13076.0NGAI
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Zapenjanje s kaveljčkom.
  • Spodnjice Diesel UFPN-BONITAS-X črna barva, A13082.0NGAI
    Spodnjice iz kolekcije Diesel. Model izdelan iz čipkastega materiala.
  • Modrček Hugo Blue črna barva, 50522906
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Modrček Emporio Armani Underwear črna barva, 164232 4R226
    - Model je izdelan iz viskoze, za izdelavo katere je bila uporabljena lesna kaša iz odgovornega vira, ki predstavlja trajnostni, posebej za ta namen gojeni gozd.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Športni modrček Puma Move Strong črna barva, 524815
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Tehnologija dryCELL, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas pomaga ohranjati suhe tudi med aktivnostjo.- Izdelek je izdelan z uporabo revolucionarne snovi miDori® bioWick, ki prekriva material. Zaradi tega zaključka material odlično absorbira vlago, njegova naravna sestava pa je okolju prijazna.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Spodnjice Emporio Armani Underwear črna barva, 162525 4R205
    - Srednji pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Dodatna plast tkanine v mednožju v obliki podloge.
  • Športni modrček Puma Active črna barva, 935281
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Všiti vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Zapiranje na kaveljčke in 3-stopenjska nastavitev omogoča individualno prilagajanje obsega.- Brezšiven rob poveča udobje uporabe in ne povzroča draženja kože.
  • Športni modrček Puma 4Keeps črna barva, 525319
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Tehnologija dryCELL, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas pomaga ohranjati suhe tudi med aktivnostjo.- Izdelek je izdelan z uporabo revolucionarne snovi miDori® bioWick, ki prekriva material. Zaradi tega zaključka material odlično absorbira vlago, njegova naravna sestava pa je okolju prijazna.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • HUGO BOSS Klasične hlačke z visokim pasom HUGO Red Label
    Primerno tudi za polne obline Organski bombaž Široka elastika v pasu Z bombažem podložen mednožni del Gladek prednji in zadnji del
  • Women's panties Licensed
    Comfortable women's panties with a classic cut and an original design for every day.<br />- comfortable, classic cut<br />- woven rubber<br /><strong>Material:</strong> 95% cotton, 5% elastane
  • Ženske nogavice Puma 3PACK
    Puma ženske športne nogavice.<br />- 3 v pakiranju<br />- z logotipom<br />- nizek kroj<br />- udobna tkanina<br /><strong>Material</strong>: 73% bombaž, 25% poliester, 2% elastan
  • Women's panties Lee Cooper
    Comfortable women's panties with a classic cut and an original design for every day.<br />- comfortable, classic cut<br />- woven rubber<br />- package contains 3 pieces<br /><strong>Material:</strong> 92% polyamide 8% elastane
  • Ženski športni nedrček Lee Cooper
    Ženski športni nedrček Lee Cooper.<br />- elastična guma z logotipom<br />- brez zapenjanja<br />- brez blazinic<br />Material: 95% bombaž, 5% elastan
  • Ženske hlačke Lee Cooper
    Udobne ženske hlačke klasičnega kroja in izvirnega dizajna za vsak dan.<br />- udoben, klasičen kroj<br />- guma<br />Paket vsebuje 3 kose<br /><strong>Material</strong>: 95% bombaž, 5% elastan
  • Women's low socks Frogies Sportive ABS
    <strong>Women's low socks Frogies Sportive ABS</strong><br />Material: 82% Cotton, 16% Polyamide, 2% Elastane
  • Thongs panties Cyclamen Black
    SIZEWithMLXL2XL3XLHIPS84-9292-100100-108108-116118-122124-128 Seamless designLace backA cut that accentuates the figureBrazilian pantiesThe model is available in many colors or patternsModel Perfect Fit - fits perfectlyPacked in a boxPleasant to the touch, soft knitwear/fabricInside cotton insertHigh qualityCotton: 1%elastane: 10%Polyamide: 89%
  • Slim All-Day Panties 571 Black Black
    Soft, ultra-thin panties with a higher cut that shape the belly and buttocks. The reinforced front allows you to get the effect of a flat tummy, while the back hides the hips and smoothes the hip line. The briefs are made with Invisible Line technology, which makes underwear thin and invisible under clothing. Composition: 89% polyamide, 10% elastane, 1% cotton. SIZEWithMLXLXXLHIPS/HOT90-9496-100102-106108-112114-118571 TROUSERS
  • Bellie Maxi thongs red red
    Size/SizeWithMLXLHips/Hips84-9292-100100-108108-116 A cut that accentuates the figureThongs pantiesModel Perfect Fit - fits perfectlyPacked in a boxInside cotton insertMade of elegant laceHigh qualityCotton: 1%Elastane: 20%Polyamide: 79%
  • Ocean Dots panties blue
    SIZEWithMLXL2XL3XLHIPS84-9292-100100-108108-116118-122124-128Seamless designClassic cut of pantiesA fit that emphasizes the silhouetteComfortable fit pantiesPrinted materialThe model is available in many colors or patternsModel Perfect Fit - fits perfectlyPacked in a boxInside cotton insertHigh qualityCotton: 1%elastane: 10%Polyamide: 89%
  • Black T-shirt Luna Black
    Luna - black comfortable nightgown from the new Donna collection, made of a combination of soft, pleasant to the touch, elastic viscose and phenomenal lace with beautiful blue flowers. The cut looks great on the silhouette, attracts attention in the décolleté area. Short sleeves, made of fine tulle. The product is packed in a box with tissue paper inside. Composition: 90% viscose, 5% elastane, 5% polyester. SizeBust circumferenceCircumference in the sides3686-90 cm88-94 cm3890-94 cm92-98 cm4094-98 cm96-102 cm4298-102 cm100-106 cm44102-106 cm104-110 cm
  • Eris Black Robe Black
    Elegant designIdeal as a giftFeminine designLoose, comfortable fitPrinted materialPacked in a boxPolish productPleasant to the touch, soft knitwear/fabric3/4 sleeveBelt tyingMade of elegant satinHigh quality
  • Klarisa II Black T-shirt Black
    V-neckSmooth backIdeal as a giftLace ornamentsLoose, comfortable fitUnstuffed cupcakesThe model is available in many colors or patternsFor a bigger bustPacked in a boxPolish productPleasant to the touch, soft knitwear/fabric3/4 sleeveLace-finished sleevesHigh qualityElastane: 5%Polyamide: 5%Viscose: 90%
  • Ženski kopalni plašč Sensis
    Ženski kopalni plašč Sensis.<br /><br />Material: 97% poliester, 3% elastan
  • Conte Woman's Socks
    Description: Women's socks CONTE ELEGANT MICROFIBRA 50 (envelope), s.23-25, bronzWashing instructions: Wash at 30 degrees, do not iron, do not tumble dry.
  • Conte Woman's Tights & Thigh High Socks
    Description:Women's tights CONTE ELEGANT STREET, s.2, neroWashing instructions: Wash at 30 degrees, do not iron, do not tumble dry.
  • Conte Woman's Socks 061
    Description: Classic women's socks made of cotton, with a variety of patterns.Washing instructions: Wash at 30 degrees, do not iron, do not tumble dry.
  • Conte Woman's Bras Lbe 2234
    Description: "Бюстье с мягкими треугольными чашками на подкладке создано из ультрамягкого бамбукового полотна, чтобы дарить максимальную свободу движений, комфорт и уверенность в себе.PREMIUM BAMBOO: бамбук премиального качества согревает в холод и дарит ощущение прохлады в жару. Он хорошо впитывает влагу, но при этом исключает появление неприятного запаха. Не вызывает раздражения кожи.· без каркасов· мягкие треугольные чашки на подкладке· широкие бретели из эластичной тесьмы с логотипом бренда· широкая эластичная тесьма по низу с логотипом бренда· легкое бамбуковое полотно премиального качества· сохранение формы и цвета после многочисленных стирок при соблюдении рекомендаций по уходу· эффектное и комфортное белье."Washing instructions: Wash at 30 degrees, do not iron, do not tumble dry.
  • Conte Woman's Bras Lbe 2236
    Description: "Бюстье с перекрёстными по спине бретелями создано из ультрамягкого бамбукового полотна, чтобы дарить максимальную свободу движений, комфорт и уверенность в себе.PREMIUM BAMBOO: бамбук премиального качества согревает в холод и дарит ощущение прохлады в жару. Он хорошо впитывает влагу, но при этом исключает появление неприятного запаха. Не вызывает раздражения кожи.· без каркасов· мягкие чашки на подкладке · широкие бретели, соединенные крест-накрест по спинке· широкая эластичная тесьма по низу с логотипом бренда· легкое бамбуковое полотно премиального качества· сохранение формы и цвета после многочисленных стирок при соблюдении рекомендаций по уходу· эффектное и комфортное белье."Washing instructions: Wash at 30 degrees, do not iron, do not tumble dry.
  • Panties Passy 41615-K001 black-beige
    2 PacksBottom finished with lacePlain pantiesShort pantiesHigher pantiesPacked in a boxThere is a soft elastic band at the waistCotton insert insideHigh QualityElastane: 12%Polyamide: 88%
  • 3PACK socks VoXX black
    Are you looking for barefoot socks made of comfortable cotton material that wicks away moisture well? Then the socks of the Czech brand Voxx are the right choice. Weak sports socks have a unique ergonomic shape that adapts to your foot as much as possible, and because they are also anatomically shaped, they are perfect for barefoot shoes, plus they have a chain toe that will not press anywhere! Size chartVOXX SOCKS SIZE XS 30-34 S 35-38 M 39-42 L 43-46 XL 47-50
  • Ženski nedrček Trendyol Sports
    92% poliester, 8% elastan; Mere modela: višina: 178, prsi: 85, pas: 60, boki: 90; Izdelek na modelu je velikosti S/36.
  • LivCo Corsetti Fashion Woman's Panties Carlina
    model: LivCo_Corsetti_Fashion_Panties_Carlina_White, color: 811446
  • LivCo Corsetti Fashion Woman's Tights 15 Den Subirata
    model: LivCo_Corsetti_Fashion_Tights_15_Den_Subirata_Antylope, color: 823985
  • Kalimo Woman's Slip Costa Rica
    Description:Tempting Costa Rica is a chemise for women who value night lingerie that provides high comfort, and at the same time has a pinch of sexiness. The chemise is packaged in an elegant box, so it’s perfect as a gift.Washing instructions: Wash at 30°C, iron max 90°C, do not bleach, hang to dry, do not spin, may to dye before and during the first wash
  • Kalimo Woman's Slip Panay
    Description:The incredibly elegant, long, graceful Panay undergarment from Kalimo intended not just for special occasions. The soft viscose was supplemented with a lace bra, which merges fluently into straps and thus ideally supports and stabilizes larger breasts. It is an inimitable night piece of wardrobe also for the lovers of longer undergarments. Perfect for sleep and romantic evenings for two.Washing instructions: Wash at 30°C, iron max 90°C, do not bleach, hang to dry, do not spin, may to dye before and during the first wash
  • DKaren Woman's Housecoat Muriel
    Description: The gorgeous Muriel chemise has been made from delicate tulle that you will instantly love. The softness of the fabric will accentuate your charm and give you a passionate look. Tulle is a great fabric to make you feel really sexy in. In addition to the exclusive tulle, the beautiful MURIEL chemise is also decorated with delicate lace. It makes the chemise look romantic and charming. The belt it comes with can also accentuate your gorgeous figure to enhance your beauty. Choose the perfect MURIEL chemise for you, it comes in two colours: black and red. Do you want the most exclusive housecoat? Order now the MURIEL housecoat that will make you feel sexy. A pleasant satin dressing gown for every woman. long sleeves finished with beautiful lace . Interwoven with a satin belt that adapts perfectly to the silhouette, highlighting the assets of a woman's body. Colour version: navy blue, red, light ecru, white, black (lace in satin). Material: satin. Material composition: 100% polyester.Washing instructions: 30°C Hand wash, Do not chlorinate, Dry-clean or spin-dry, Iron at 110°C
  • DKaren Woman's Slip Dk-Hi
    Description: Perfect for spring and summer mornings with your loved one. This petticoat model surprises with its length and delicacy. This classic, elegant chemise is made of patterned satin with a beautiful, floral pattern. The neckline of the petticoat is cut in the letter "V", thanks to which every woman will feel sexy and sensual in this underwear like never before. The petticoat has thin and adjustable straps that allow you to adjust the underwear to any woman's figure. This model of chemise from the Flowers collection is available in 11 print, floral patterns. Choose the perfect pattern for yourself, become the goddess of the night and surprise your man! Material composition: 100% polyester. How to wash and iron? It is best to wash this material by hand at 30°C. Please do not chlorinate, dry clean or spin. Iron at 110°C.Washing instructions: This material is best washed by hand at 30°C. Please do not chlorinate, dry clean or spin dry. Iron at 110°C.
  • DKaren Woman's Slip Esi
    Description: Esi petticoat is made of pleasant-to-touch cotton. It is available in many colours. Thanks to this, every woman will find her favourite one. The cutout on the shoulder gives it a sexy character. The slip is perfect for wearing around the house, and in spring and summer it will be perfect for everyday styling, and combined with sports shoes it will be a fashionable everyday look. This mini dress can be a great idea for a summer party, the cocktail cut and cotton material make it universal. A cotton dress with a cutout on the shoulder is a great option for spring and summer, because cotton is a light and airy fabric that allows the skin to breathe. A short cotton cocktail dress with a cutout on the shoulder is fashionable and elegant, and at the same time comfortable and practical. It can be worn on warmer days, and combined with high heels or sandals, it creates the perfect style for evenings out or parties. Perfect for everyday use with sneakers or sneakers. The cutout on the shoulder adds a bit of sensuality and elegance to the dress, and at the same time allows you to expose a small part of the body, which is very feminine and attractive. The dress is available in many colours. Choose yours! How to wash and iron? It is best to wash this material by hand at 30°C. Please do not chlorinate, dry clean or spin. Iron at 110°C. Raw material composition: 95% cotton and 5% Lycra.Washing instructions: 30°C Hand wash
  • DKaren Woman's Slip Alika
    Description: The Alika slip is a combination of sexy lace and sensual satin. The short cut gives it an extra spicy touch. The nightdress is available in two colour variants red and black. The cut-out triangle neckline will emphasise even small breasts. The straps of the chemise are adjustable in height. This hot proposal is sure to ignite many an evening for two. Are you tempted? Sexy red nightdress The colour red is often associated with passion and eroticism. If you want to ignite your partner's senses, choose the Alika model. This nightdress stands for sensuality and sex appeal. How to wash and iron? This fabric is best washed by hand at 30°C. Please do not chlorinate, dry-clean or spin dry. Iron at 110°C. Material composition: 100% polyesterWashing instructions: 30°C Hand wash
  • DKaren Woman's Slip Kamaria
    Description: Kamaria petticoat is a short satin nightgown with a round neckline that beautifully highlights the bust. Thin, adjustable straps tapered upwards allow you to adjust the length to your preferences. The Kamaria petticoat is a great option for the night. Satin material ensures excellent sleeping comfort. The petticoat is available in four colors: black, red, navy blue and white. How to wear a satin Kamaria petticoat? The Kamaria petticoat can also be used as an evening styling. Satin has been dominating store shelves for a long time, not only in the nightwear department. Short satin cocktail dresses are a must-have of recent seasons. A petticoat combined with a longer jacket or cardigan will allow for an evening styling in summer. Slip Kamaria is, of course, also a perfect option for an intoxicating evening with your partner. Satin is an extremely sexy and sensual material that appeals to men. If you want to surprise him with your otherworldly look, this proposition is for you! How to wash and iron? It is best to wash this material by hand at 30°C. Please do not chlorinate, dry clean or spin. Iron at 110°C. Raw material composition: 100% polyesterWashing instructions: 30°C Hand wash
  • DKaren Woman's Slip Neema
    Description: The Neema petticoat has a richly finished top. Corset cut of lace combined with a satin bottom. She is very feminine and sensual. Neema petticoat is available in 2 colors: red and black. A satin nightgown with lace is a perfect choice for a romantic night with your partner. Lace adds sexiness and sensuality to the shirt, and satin is delicate and pleasant to the touch. Red nightie The Neema petticoat in a shade of hot red is a perfect option for a romantic evening with Him. Red nightwear appeals to men's senses. The Neema nightgown will surely turn your partner on. The sexy lace finish adds sensuality. The Neema nightgown is a perfect gift for an anniversary, birthday or other special occasion. How to wash and iron? It is best to wash this material by hand at 30°C. Please do not chlorinate, dry clean or spin. Iron at 110°C. Raw material composition: 100% polyesterWashing instructions: 30°C Hand wash
  • DKaren Woman's Slip Agatha
    Description: The Agatha petticoat will certainly guarantee you and your loved one an extraordinary experience during your evenings together. A tempting and sensual petticoat made of satin will stimulate your senses. The chemise has matching, lace cups lined with satin material. There are tiny, charming bows sewn onto the top of the cups. The petticoat reaches to mid-thigh and is finished with a decorative, lace ruffle. There is also a lovely bow sewn in the middle, near the bust. The Agatha petticoat is available in several different colours. Each shade is combined with black or white lace. The petticoat has thin, adjustable straps, thanks to which every woman can adjust the underwear to her shape. The Agatha petticoat is available in several colours, while the heather petticoat has white lace with a floral motif. How to wash and iron? It is best to wash this material by hand at 30°C. Please do not chlorinate, dry clean or spin. Iron at 110°C. Raw material composition: 100% polyester.Washing instructions: This material is best washed by hand at 30°C. Please do not chlorinate, dry clean or spin dry. Iron at 110°C.
  • Ženske nogavice 2 v pakiranju Tommy Hilfiger
    Nogavice Tommy Hilfiger iz najnovejše kolekcije.<br />Količina: 2 para <br />Vrsta: superge<br />Popolnoma se prilegajo stopalu, tudi po daljšem nošenju ne izgubijo elastičnosti, zagotavljajo najvišje udobje pri uporabi. Idealne so tako za vsakodnevno uporabo kot tudi za šport in rekreacijo.<br /><br /><strong>Material</strong>: 82 % bombaž, 17 % poliamid, 1 % elastan
  • Women's patterned socks with teddy bear, black
    Women's ankle socks are perfect for colder days. Made mainly of cotton. You should definitely have them!Composition:Cotton 85%Polyamide 10%Elastane 5%
  • NEBBIA Sports bra with medium support ICONIC
    A distinctively branded women's sports bra to make it clear that you are fitness positive. The thick rubber under your breasts gives you the confidence that everything stays in place while you give your best. In this sports bra, you will be a heroine who is not afraid to take on challenges and achieve the desired achievements in the world of fitness and beyond. The sports bra is a typical piece of the HERO collection, which is made for your maximum comfort and freedom of movement during each workout. The thick branded rubber with a cross on the back is unmistakably stylish and does not press. The collection is made of the popular highly functional POWER material, which wicks away sweat, dries quickly and does not shine through. With a sophisticated cut, trendy colors of the season and durable material, the bra is not only a fashion accessory, but also a truly functional piece that will help you discover the heroine in yourself and focus on tackling your own challenges. With the HERO N°3 outfit, you can feel the difference and train with confidence! POWER CHECK APPROVED✔️ 10,000 squats✔️ 10,000 deadlifts✔️ 10,000 clicksA product marked with the POWER CHECK mark is your guarantee to withstand maximum loads and hundreds of workouts. Confirmed by testing by successful fitness women from all over the world! Learn more.- Medium support- No fastening- Wide flexible straps- NEBBIA rubber with stay-in-place technology- Crossing on the back- Does not shine throughMaterial "POWER"- Soft and elastic material-Breathable- Flexible "4-way stretch"- Adapts to the character to the maximum- Holds in place- Holds shape- quick-drying- Sweatproof-Functional- Pill and abrasion resistant- Color-stable- Does not shine through- UPF 50- OEKO-TEX ®- Lycra- 80% polyamide, 20% elastaneTake care of your clothes and our planet:- Wash inside out at a maximum temperature of 40 ° C only with clothes of the same color, do not leave in water.- Iron at a maximum temperature of 110°C without steam turned inside out, do not iron through printing.- Do not use a tumble dryer.- Do not use fabric softener.- If you don't want clothes anymore, recycle them or donate them :)
  • Awama Woman's Jacket A559
    Description:An elegant jacket/coat: Long Sleeve, without clasp, knitted fabric with glitter. Model's height 172cm, size shown: S.Washing instructions: Hand wash at max. temp. 30°C, do not bleach, do not tumble dry, iron max. temp. 100°C no steam, do not dry clean
  • NEBBIA Reinforced bra with high GYM TIME support
    You've never experienced this level of support for a sports bra! Do you love the time when you take a break from your normal duties and go to the gym to work on your goals while getting a good boost of endorphins? We fully understand you and know what "gym time" means to you. You're looking at a padded sports bra that has several levels of support. An extended 3/4 length that makes you feel confident in any movement, flexible straps that don't press and you can adjust them the way you want, and sewn breast reinforcement combined with a flexible, opaque material may be small details, but they all combine to make up the best sports bra you've ever worn! Because you need the best fitness clothing to tackle every challenge you set. POWER CHECK APPROVED✔️ 10,000 squats✔️ 10,000 deadlifts✔️ 10,000 clicksA product marked with the POWER CHECK mark is your guarantee to withstand maximum loads and hundreds of workouts. Confirmed by testing by successful fitness women from all over the world! Learn more.- High support- Extended 3/4 length- No fastening- Sewn pads- Flexible adjustable straps- Does not shine throughMaterial "FIT"- Functional compression material- Performance-oriented- Accelerates blood flow- Increases muscle oxygenation- Keeps the muscle warmed up, reducing muscle fatigue- Accelerates recovery after training- Flexible "4-way stretch"- Shaping- quick-drying- Sweatproof- Does not shine through- Color-stable- OEKO-TEX ®- UPF 50- 75% polyamide, 25% elastaneTake care of your clothes and our planet:- Wash inside out at a maximum temperature of 40 ° C only with clothes of the same color, do not leave in water.- Iron at a maximum temperature of 110°C without steam turned inside out, do not iron through printing.- Do not use a tumble dryer.- Do not use fabric softener.- If you don't want clothes anymore, recycle them or donate them :)
  • DIM SUBLIM PADDED BRA - Women's Lace Bra - Black
    Women's lace reinforced bra with bones. Very comfortable, lace trim, suitable for everyday wear.
  • WONDERBRA SPIRIT TRIANGLE LACE BRA - Lace bra with bone - black
    Lace unreinforced bra with bone, refined and sexy cut, in the middle of the underwear is an elegant signature of the brand "W". Very convenient and perfect support.
  • WONDERBRA TRIANGLE PADDED BRA - Lace reinforced bra with bone - black
    Women's lace reinforced bra with bone, lace trim, refined and sexy cut. Very convenient and perfect support. Description: Mark "W" on the strap of the bra. Suitable for special occasions and everyday use.
  • Babell Woman's Camisole Zofia
    Washing instructions: 30°C Machine wash, do not use chlorine, do not dry clean, dry upright, Iron at up to 110°C, do not tumble dry
  • Babell Woman's Camisole Martyna
    Washing instructions: 30°C Machine wash, do not use chlorine, do not dry clean, dry upright, Iron at up to 110°C, do not tumble dry
  • Babell Woman's Panties 178
    Washing instructions: 30°C Machine wash, do not use chlorine, do not dry clean, dry upright, Iron at up to 110°C, do not tumble dry
  • Eldar Woman's Camisole Dana
    Description:Camisole with a deep V-neck and a lace insert under the bust. Available in three colors. Designed and made in Poland.Washing instructions: Machine wash at 30°C or less on reduced cycle, do not bleach, do not iron, do not dry clean, drip dry, do not tumble dry
  • Soft long bathrobe 2322 Black
    Elegant finish (pipes)Also ideal as home clothingLoose, comfortable fitThe model is available in many colors or patternsHooded modelModel with pocketsPacked in a bagShiny fabricPolish productLong sleeveHigh qualitypolyester: 100%
  • Eldar Woman's Nightie Lisette
    Washing instructions: Machine wash at 30°C or less on reduced cycle, do not bleach, do not iron, do not dry clean, drip dry, do not tumble dry
  • Eldar Woman's Panties Vesta
    Description: High-waisted panties correcting the lower abdomen. Transparent mesh inserts. Available in three colors. Designed and made in Poland.Washing instructions: Machine wash at 30 degrees or less on reduced cycle, do not bleach, do not iron, do not dry clean, drip dry, do not tumble dry
  • Babell Woman's Panties 158
    Description:Classic panties with a delicate cut-out at the back and lace around the hips.Washing instructions: 60°C Machine wash
  • Babell Woman's Panties 163
    Description: Lady's panties with lace.Washing instructions: 60°C Machine wash
  • Babell Woman's Panties 174
    Description:Beautiful high waisted panties with decorative lace inserts on the front. Made from high quality cotton that is great at absorbing moisture. Finished with a soft and delicate elastic band, they will not slip off your belly. The wide crotch made of cotton ensures hygiene when wearing the panties every day. Full bottom in cotton, finished with an elastic band.Washing instructions: 40°C Machine wash
  • Ženske spodnje hlačke Babell
    Babell ženske hlačke na poteg<br />- okrasne čipke<br />- elastičen pas<br />- udoben kroj<br />- mehka in prijetna tkanina na otip
  • Lonsdale Women's sports bra
    Women's sports bra- Model Description: Sports bra with printed brand logo on the front and mesh panel on the back. There is an integrated rubber band under the chest, which adapts perfectly to the body shape and guarantees a secure fit when moving.- Quality: 100% polyester- Fabric: Jersey
  • Ženski blazer Made Of Emotion Shiny
    Ženski blazer Made Of Emotion Shiny<br />- Popoln za družabne dogodke in praznovanja<br />- Na voljo v več velikostih in barvah<br /><br />Material: 100% poliester
  • Made Of Emotion Woman's Jacket M745
    Description: Cropped silhouette, classic collar and a single button fastening - a modern and playful design which will elevate your workwear or occasion outfit.Washing instructions: 30°C Machine wash
  • Heavenly White Thongs
    Lace ornamentsA cut that accentuates the figureThongs pantiesLow cut of pantiesPacked in a boxPleasant to the touch, soft knitwear/fabricMesh decorationsInside cotton insertHigh qualityelastane: 10%Polyamide: 90%
  • Effetto Woman's Slip 03135
    Description:Dark pink lace accented black night robe made from extremely soft viscose. Open sleeve design for loose and comfortable evening wear.Washing instructions: Washing up to 30°C, Iron up to 110°C, Dry flat, Do not dryclean, Do not bleach, Do not tumble dry.
  • Effetto Woman's Slip 0210/1
    Description:Extremely light nightgown composed of soft high-quality viscose and elastane. Also features a semi-adjacent silhouette with thin straps and lace decoration.Washing instructions: Washing up to 30°C, Iron up to 110°C, Dry flat, Do not dryclean, Do not bleach, Do not tumble dry.
  • Effetto Woman's Slip S03187
    Description:Thin strapped beige night robe with black lace accentuation. Seductively arranged for evening wear.Washing instructions: Washing up to 30°C, Iron up to 110°C, Dry flat, Do not dryclean, Do not bleach, Do not tumble dry.

Nazadnje videno

Spodnje perilo za ženske - Spodnje perilo za moške vključuje oblačila kot so spodnje hlače, boksarce in spodnja srajca ter različne vrste nogavic. Spodnje srajce se najpogosteje nosijo pozimi, ko so temperature nižje, ali tudi celo leto izpod lahkih, polprozirnih oblačil kot so bele majice na kratke rokave. Spodnje srajce so lahko ozke, od materiala z elastinom ali nekoliko bolj sproščene, do materiala kot je bombaž. Izberite si tisto, ki vam najbolj odgovarja z oblačili, ki planirate nositi, toda pazite, da je material prijeten na koži in da diha. Spodnje perilo za ženske prihaja v več vrst in možnosti. Prav tako obstajajo spodnje srajce, za podobno funkcijo, toda imajo lahko dodatke kot je čipka ali različne dekoracije. Modrčki so lahko push-up, za nosečnice in dojilje, športni, z žico, brez žice, z naramnicami, brez naramnic, silikonski, s prozirnimi naramnicami in tako dalje. Ženske spodnje hlače prav tako prihajajo v več vrst krojev, imamo na primer brazilke, spodnje hlače klasičnega izreza, »bodyshorts« spodnje hlače, ki prekrivajo več, tangice, spodnje hlače brez vidnega roba in tako dalje. Obstaja možnost kombiniranja spodnjega in zgornjega dela perila za ženske, toda lahko kupimo tudi lepe komplete. Takšni kompleti prihajajo v različnih barvah, narejeni so iz različnih materialov in pogosto imajo okrase in čipkast rob, zanimive vzorce in aplikacije. Izbira je velika, zato pazite na kvaliteto materiala, kroj oziroma model spodnjega perila, za kateri menite, da vam najbolj pristaja, ter barvo in vzorec, ki vam je najbolj všeč. Črna je nevtralna barva, temna barva, ki jo lahko kombiniramo s katerokoli drugo barvo, a vsem ostalim barvam daje globino. Črna barva odraža eleganco, resnost in formalni stil, pri oblačenju pa osebo naredi bolj vitko, pa tudi starejšo kot pravzaprav je. Kadar gre za oblačila, obutev in styling, črna barva se najpogosteje psihološko zaznava kot izraz privlačnosti, inteligence in visoke samozavesti. Domnevno čez 66 % žena črno barvo na moškem šteje za izjemno seksi. Črnina se seveda povezuje tudi s pogrebi in smrtjo. Črna barva torej v zahodnih kulturah izziva tako pozitivna kot negativna čustva. Odtenke črne barve imenujemo tudi barva črnila, oglja, temna, zatemnjena in oniks.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh