Največja modna platforma v Sloveniji

Spodnje perilo za ženske črne barve

9255
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Športni modrček Guess črna barva
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Športni modrček Dkny črna barva
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Vložki, ki jih ni mogoče odstraniti, zagotavljajo utrditev in dodatno pokritost prsi.- Model z ribjo kostjo.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Silikonski elementi na notranji strani.
  • Spodnjice Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Spodnjice Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Spodnjice Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Brazilke Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Modrček za jogo JOYINME Heat Ribbed črna barva
    - Certifikat Oeko-Tex® Standard 100 zagotavlja, da so v izdelku uporabljeni materiali in barvila, ki so okolju prijazni in nestrupeni.- Model je izdelan iz pletenine s črtasto strukturo, ki je izjemno prožna in mehka, zaradi česar se dobro prilega postavi in je udobna za uporabo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Brezšivna konstrukcija zagotavlja popolno prileganje in ne draži kože.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Majca Chantelle črna barva
    - Oprijet kroj.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Mehka košarica.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Nogavice Goorin Bros črna barva
    Visoke nogavice iz kolekcije Goorin Bros. Model izdelan iz elastičnega materiala.
  • Nogavice Goorin Bros črna barva
    Visoke nogavice iz kolekcije Goorin Bros. Model izdelan iz elastičnega materiala.
  • Spodnjice Pepe Jeans črna barva
    Spodnjice iz kolekcije Pepe Jeans. Model izdelan iz elastične pletenine.
  • Modrček Chantelle X črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Rahlo utrjena košarica.- Vložki, ki jih ni mogoče odstraniti, zagotavljajo utrditev in dodatno pokritost prsi.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Modrček Calvin Klein Underwear črna barva
    - Mehka košarica.- Nenastavljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Nogavice Jack Wolfskin 2-pack črna barva
    Visoke nogavice iz kolekcije Jack Wolfskin. Model izdelan iz elastičnega, enobarvnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Športni modrček Puma 4Keeps črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Model je izdelan iz hitro sušečega blaga, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Neodstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljivi naramnice s konstrukcijo, ki stabilizirajo oprsje, ga dodatno podpirajo in med aktivnostjo ne zdrsnejo z ramen.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Športni modrček Reebok Lux črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Nogavice Jack Wolfskin Hike Func Low
    - Model je izdelan iz elastične tkanine z zračnimi lastnostmi.- Hitro sušeče lastnosti materiala povečujejo funkcionalnost izdelka in omogočajo ohranjanje popolnega udobja pri nošenju.- Antibakterijska obdelava materiala zmanjšuje razvoj neželenih bakterij, ki se pojavljajo na koži, kar preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.- Teža izdelka: 60 g.
  • Športni modrček Fila Reboredo črna barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Majca adidas TERREX OUTDOOR črna barva
    - Merino volna je visokokakovostna volna, pridobljena iz posebej izbranih merino ovac. Ta material je prijazen do kože in okolja, zagotavlja visoko zračnost in odlično odvaja vlago od telesa. Termoaktivne lastnosti volne merino pomagajo vzdrževati primerno telesno temperaturo v vsakem letnem času. Poleg tega ta vlakna ščitijo kožo pred škodljivim UV-sevanjem ter razvojem neželenih bakterij in glivic, ki so odgovorne za nastanek neprijetnih vonjav.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Prilegajoč se model, ki ne omejuje gibanja in se zlahka prilega pod druge plasti oblačil.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina rokava: 66,5 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Tommy Hilfiger črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Material, ki odvaja vlago.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Nogavice Guess ženski, črna barva
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Funkcionalna kratka majica adidas TERREX Xperior Merino 200 črna barva
    - Merino volna je visokokakovostna volna, pridobljena iz posebej izbranih merino ovac. Ta material je prijazen do kože in okolja, zagotavlja visoko zračnost in odlično odvaja vlago od telesa. Termoaktivne lastnosti volne merino pomagajo vzdrževati primerno telesno temperaturo v vsakem letnem času. Poleg tega ta vlakna ščitijo kožo pred škodljivim UV-sevanjem ter razvojem neželenih bakterij in glivic, ki so odgovorne za nastanek neprijetnih vonjav.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Prilegajoč se model, ki ne omejuje gibanja in se zlahka prilega pod druge plasti oblačil.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dolžina: 66,5 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnjice BOSS črna barva
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Elastični material.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Dodatna plast podloženega materiala na hrbtni strani.
  • Hlačne nogavice Karl Lagerfeld črna barva
    Hlačne nogavice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz elastičnega, vzorčastega materiala.
  • Hlačne nogavice Karl Lagerfeld črna barva
    Hlačne nogavice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz elastičnega materiala.
  • Nogavice Happy Socks Blast Off Burger Socks 2-pack črna barva
    Nogavice iz kolekcije Happy Socks. Model izdelan iz elastičnega, vzorčastega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Nogavice Happy Socks Caroline Crew Sock ženske, črna barva
    Nogavice iz kolekcije Happy Socks. Model izdelan iz elastičnega materiala.
  • Nogavice Happy Socks Frog Sock črna barva
    Nogavice iz kolekcije Happy Socks. Model izdelan iz elastičnega, vzorčastega materiala.
  • Nogavice Happy Socks Flaming Burger Sock črna barva
    Nogavice iz kolekcije Happy Socks. Model izdelan iz elastičnega, vzorčastega materiala.
  • Nogavice BOSS 3-pack ženski, črna barva
    - BOSS RESPONSIBLE je linija izdelkov iz materialov, pridobljenih na bolj ekološki način.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Spodnjice Tommy Hilfiger črna barva
    - Ta izdelek vsebuje modal TENCEL™. Modalna vlakna TENCEL™ so pridobljena iz naravno rastočega bukovega lesa v okolju prijaznem procesu, ki je energetsko samozadosten in pridobiva stranske proizvode iz lesnih komponent. To elastično vlakno slovi po svoji izjemni mehkobi.- Elastični material.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Modrček Calvin Klein Underwear črna barva
    - Neodstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z ribjo kostjo.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Brazilke Guess 3-pack črna barva
    Brazilke iz kolekcije Guess. Model izdelan iz elastične, enobarvne pletenine. V kompletu so trije kosi. Nežen material, prijeten na dotik.
  • Modrček Tommy Hilfiger črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Nogavice Levi's 3-pack črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Na notranji strani je silikonski zaključek na petah, ki preprečuje zdrs nogavic.
  • Nogavice Levi's 2-pack črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Tencel je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Funkcijsko perilo Icebreaker Sprite Hot črna barva
    - Icebreaker je etična in trajnostna blagovna znamka. Zagotavlja oblačila, ki so naravna alternativa plastičnim materialom za ustvarjanje bolj zdrave in bolj trajnostne prihodnosti za našo vrsto in planet kot celoto.- Merino Corespun je kombinacija merino volne in najlonskih vlaken. Naravne lastnosti volne merino zagotavljajo optimalno toplotno udobje in preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav. Po drugi strani pa najlonska vlakna omogočajo, da je material izjemno odporen na poškodbe.- Primes vlaken LYCRA® v materialu poveča njegovo prožnost, kar pomeni boljše prileganje in večje udobje pri uporabi.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Srednji pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Teža materiala: 150 g/m2.- Teža izdelka: 49 g.
  • Brazilke Chantelle X črna barva
    - Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Modrček in tangice PLEIN SPORT črna barva
    - Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Nogavice Levi's 2-pack črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Tencel je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Športni modrček The North Face Flex črna barva
    - Izdelek je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dobro prileganje postavi in popolno svobodo gibanja.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Tangice s primesjo svile Versace črna barva
    Tangice iz kolekcije Versace. Model izdelan iz vzorčaste tkanine.
  • Modrček Chantelle X črna barva
    - Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.
  • Brazilke Chantelle X črna barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Visok pas.
  • Spodnjice Chantelle X črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Modrček Calvin Klein Underwear črna barva
    - Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.
  • Športni modrček The North Face Tech črna barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega blaga, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Nogavice HUGO 2-pack ženski, črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.
  • Športni nedrček za dojenje Reebok MATERNITY črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Trakove je mogoče sneti za lažje hranjenje.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Brezšivne obrobe okrog vratu in pod pazduhami povečajo udobje uporabe in ne povzročajo draženja kože.
  • Športni modrček Reebok Identity Training črna barva
    - Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Športni modrček Reebok Allover črna barva
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Tehnologija Speedwick, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas ohranja suhe in hladne med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model z visoko podporo, zasnovan za visoko intenzivne dejavnosti, kot so tek, Zumba ali funkcionalni trening.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Strateško postavljene perforacije zagotavljajo zadostno kroženje zraka.
  • Spodnjice Tommy Hilfiger 3-pack bež barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.
  • Tangice Tommy Hilfiger 3-pack bež barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.
  • Športni modrček The North Face črna barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Funkcionalne pajkice Peak Performance Magic črna barva
    - Model je izdelan iz materiala z dodatkom merino volne, ki zagotavlja termoregulacijo in je naravno antibakterijski, kar upočasnjuje nastajanje neprijetnih vonjav. Poleg tega merino volna zmanjšuje tveganje za draženje kože in ima protialergijske lastnosti.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Prilegajoč se model, ki ne omejuje gibanja in se zlahka prilega pod druge plasti oblačil.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Teža izdelka: 210 g.
  • Modrček Undress Code 585 Deja Vu Bra črna barva
    - Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Okrasni robovi.- Model z ribjo kostjo.
  • Modrček Undress Code 581 Bliss Bra Black črna barva
    - Nastavljive naramnice.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Model z ribjo kostjo.- Model z okrasnimi volančki.
  • Tangice Undress Code 582 Bliss Thong Black črna barva
    - Model je delno izdelan iz bambusovih vlaken, za izdelavo katerih se uporabljajo rastline iz gozdov s certifikatom FSC®. Metoda proizvodnje tega vlakna zmanjša porabo vode in kemikalij ter jih ponovno uporabi v naslednjem proizvodnem procesu.
  • Funkcionalne pajkice Icebreaker Fastray črna barva
    - Icebreaker je etična in trajnostna blagovna znamka. Zagotavlja oblačila, ki so naravna alternativa plastičnim materialom za ustvarjanje bolj zdrave in bolj trajnostne prihodnosti za našo vrsto in planet kot celoto.- Preja Icebreaker Merino je lahka, zračna in odlično odvaja vlago. Zaradi svoje mehkobe in nežnosti ne draži kože. Naravne lastnosti volne merino preprečujejo vpijanje neprijetnih vonjav in zagotavljajo visoko raven zaščite pred soncem. Struktura vlaken pa zagotavlja optimalno termoregulacijo: v hladnem vremenu izolacijo pred mrazom, v toplem pa občutek hladu.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Prilegajoč se model, ki ne omejuje gibanja in se zlahka prilega pod druge plasti oblačil.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje silhueto in zagotavlja dodatno oporo med aktivnostjo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- V žepu na stegnu lahko varno shranite najnujnejše stvari.- Hlačnice dolžine 3/4.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 26,5 cm.- Dolžina hlačnice: 78 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Modrček Undress Code 458 Illusion Top Black črna barva
    - Model z ribjo kostjo.- Nastavljive naramnice.- Zapenjanje s kaveljčkom.
  • Modrček Undress Code 385 Something Classy Bra Black črna barva
    - Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Model z ribjo kostjo.- Model je izdelan iz tkanine z vlakni Tencel™, ki so izdelana iz lesne celuloze. Material je mehak na otip, se dobro prilega in je hladen na koži. Njegova odlična zračnost povečuje udobje pri nošenju.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.
  • Modrček Undress Code 457 Fantasie Bra Black črna barva
    - Model z ribjo kostjo.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.
  • Modrček Guess črna barva
    - Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Okrasni detajli.
  • Modrček Guess črna barva
    - Nastavljive, odstranljive naramnice.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Model s stranskimi naramnicami.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Okrasni detajli.
  • Tangice Calvin Klein Underwear črna barva
    Tangice iz kolekcije Calvin Klein Underwear. Model izdelan iz elastične pletenine.
  • Modrček Undress Code črna barva
    - Model z ribjo kostjo.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Nastavljive naramnice.- Vstavki iz čipke.
  • Spodnjice za oblikovanje postave Chantelle SOFT STRETCH črna barva
    - Kroj za zmanjšanje obsega trebuha.- V mednožje všit bombažni klin za večje udobje in mobilnost.
  • Kratke hlače za oblikovanje postave Chantelle SOFT STRETCH ženski, črna barva
    - Pletenina tega modela je fleksibilna, zaradi česar se bolje prilega telesu in ne omejuje svobode gibanja.- Struktura se odlično oprime telesa.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.
  • Spodnjice za oblikovanje postave Chantelle SOFT STRETCH črna barva
    - Visok pas.- Kroj za zmanjšanje obsega trebuha.- V mednožje všit bombažni klin za večje udobje in mobilnost.
  • Modrček za jogo Casall Seamless Rib črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz pletenine s črtasto strukturo, ki je izjemno prožna in mehka, zaradi česar se dobro prilega postavi in je udobna za uporabo.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Neodstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Brezšivna konstrukcija zagotavlja popolno prileganje in ne draži kože.
  • Spodnjice Versace črna barva
    - Elastični material.- Vzorčasta pletenina.
  • Modrček Emporio Armani Underwear črna barva
    - Model z ribjo kostjo.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Okrasni detajli.
  • Modrček Emporio Armani Underwear črna barva
    - Odstranljivi vložki utrdijo in zagotavljajo dodatno pokritost prsi.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Funkcionalne pajkice Icebreaker 260 Tech črna barva
    - Icebreaker je etična in trajnostna blagovna znamka. Zagotavlja oblačila, ki so naravna alternativa plastičnim materialom za ustvarjanje bolj zdrave in bolj trajnostne prihodnosti za našo vrsto in planet kot celoto.- Preja Icebreaker Merino je lahka, zračna in odlično odvaja vlago. Zaradi svoje mehkobe in nežnosti ne draži kože. Naravne lastnosti volne merino preprečujejo vpijanje neprijetnih vonjav in zagotavljajo visoko raven zaščite pred soncem. Struktura vlaken pa zagotavlja optimalno termoregulacijo: v hladnem vremenu izolacijo pred mrazom, v toplem pa občutek hladu.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Teža izdelka: 250 g.- Teža materiala: 260 g/m2.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice Smartwool Hike Classic Edition Zero Cushion Liner
    - Ergonomski kroj poveča udobje nošenja med aktivnostjo.- Model je izdelan iz lahke, zračne tkanine.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Nogavice Smartwool Hike Classic Edition Extra Cushion
    - Ergonomski kroj poveča udobje nošenja med aktivnostjo.- Poseben dizajn podpira lok stopala.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Modrček Undress Code Magic Garden črna barva
    - Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Mehka košarica.
  • Spodnjice Chantelle X črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Športni modrček Casall Iconic črna barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Notranjost je izdelana iz volnene mešanice za večje toplotno udobje in udobje pri nošenju.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Športni modrček Juicy Couture Wendy črna barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega blaga, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Uporaba rešitve 4-way stretch zagotavlja materialu fleksibilnost  raztegovanje v štirih  smereh, kar bistveno poveča udobje uporabe in ne ovira  gibov.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.
  • Funkcionalna majica z dolgimi rokavi The North Face Dragline črna barva
    - Tehnologija FlashDry™ zagotavlja učinkovito uravnavanje temperature in učinkovit prenos vlage med aktivnostjo.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Prilegajoč se model, ki ne omejuje gibanja in se zlahka prilega pod druge plasti oblačil.- Dvignjen ovratnik, podložen z mehkim materialom za največje udobje pri nošenju.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina spredaj: 61 cm.- Dolžina zadaj: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice Bridgedale Lightweight T2 Coolmax Performance
    - Kroj Women's Fit, ki je tanjši od standardnih modelov in se prilagaja ergonomiji ženskega stopala.- Zaradi posebne konstrukcije ThermoFit nogavice po vsakem pranju ohranijo svojo prvotno obliko in se skozi celotno življenjsko dobo izdelka odlično prilegajo stopalu.- Poliestrska vlakna COOLMAX® EcoMade so izjemno mehka preja z inovativno štirikanalno zasnovo. Njegova uporaba v izdelku omogoča, da vlaga uhaja s površine telesa, kar omogoča ohranjanje optimalnega toplotnega udobja in visokega udobja uporabe v vročih dne- Primes elastičnih vlaken LYCRA® zagotavlja popolno prileganje nogi in povečuje udobje uporabe tudi pri dolgotrajni aktivnosti.- Tehnologija T2 AntiShock Cushioning zagotavlja visoko stopnjo blaženja na območjih, ki so najbolj nagnjena k odrgninam in nelagodju.- Ploščati šivi v predelu prstov ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem, hkrati pa ne povečujejo teže izdelka.- Posebej oblikovano območje Forward Flex na mestu, kjer se stopalo stika z golenico, preprečuje, da bi se zaradi upogibanja gleženjskega sklepa nogavica nagubala pod jezičkom čevlja.- Napreden sistem Shock Zones v obliki posebej oblazinjenih plošč povečuje udobje in podporo na strateških območjih.- 3D-panela v obliki črke Y na peti preprečuje, da bi nogavica zdrsnila z noge, ne da bi povečala težo izdelka.
  • Funkcionalne pajkice Smartwool Classic All-Season Merino črna barva
    - Model je izdelan iz materiala, ki združuje koži izjemno prijetno, antibakterijsko merino volno in reciklirana poliamidna vlakna. Zaradi te kombinacije material diha, odvaja vlago in pomaga vzdrževati pravo telesno temperaturo, hkrati pa je izjemno trpežen.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Prilegajoč se model, ki ne omejuje gibanja in se zlahka prilega pod druge plasti oblačil.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki zagotavlja oporo med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Funkcijsko perilo Smartwool Merino črna barva
    - Model je izdelan iz materiala, ki združuje koži izjemno prijetno, antibakterijsko merino volno in reciklirana poliamidna vlakna. Zaradi te kombinacije material diha, odvaja vlago in pomaga vzdrževati pravo telesno temperaturo, hkrati pa je izjemno trpežen.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Funkcionalna majica z dolgimi rokavi Smartwool Classic All-Season Merino črna barva
    - Model je izdelan iz materiala, ki združuje koži izjemno prijetno, antibakterijsko merino volno in reciklirana poliamidna vlakna. Zaradi te kombinacije material diha, odvaja vlago in pomaga vzdrževati pravo telesno temperaturo, hkrati pa je izjemno trpežen.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Prilegajoč se model, ki ne omejuje gibanja in se zlahka prilega pod druge plasti oblačil.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice Tommy Hilfiger 3-pack ženski, črna barva
    Visoke nogavice iz kolekcije Tommy Hilfiger. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu so trije pari.
  • Komplet funkcionalnega spodnjega perila Viking Mounti črna barva
    - Viking Bamboo Line. Izdelek z visoko vsebnostjo bambusove viskoze, proizveden po načelih trajnostnega razvoja. Material ima antibakterijske lastnosti, je mehak, občutljiv in hipoalergen ter preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav. Za bambusova vlakna je značilna visoka zaščita pred škodljivimi UV-žarki, zračnost in vpijanje vlage.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Prilegajoč se model, ki ne omejuje gibanja in se zlahka prilega pod druge plasti oblačil.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Teža materiala: 270 g/m2.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina v pasu: 37 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Nogavice Alpha Industries Basic Socks 3-pack črna barva
    Visoke nogavice iz kolekcije Alpha Industries. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu so trije pari.

Nazadnje videno

Spodnje perilo za ženske - Spodnje perilo za moške vključuje oblačila kot so spodnje hlače, boksarce in spodnja srajca ter različne vrste nogavic. Spodnje srajce se najpogosteje nosijo pozimi, ko so temperature nižje, ali tudi celo leto izpod lahkih, polprozirnih oblačil kot so bele majice na kratke rokave. Spodnje srajce so lahko ozke, od materiala z elastinom ali nekoliko bolj sproščene, do materiala kot je bombaž. Izberite si tisto, ki vam najbolj odgovarja z oblačili, ki planirate nositi, toda pazite, da je material prijeten na koži in da diha. Spodnje perilo za ženske prihaja v več vrst in možnosti. Prav tako obstajajo spodnje srajce, za podobno funkcijo, toda imajo lahko dodatke kot je čipka ali različne dekoracije. Modrčki so lahko push-up, za nosečnice in dojilje, športni, z žico, brez žice, z naramnicami, brez naramnic, silikonski, s prozirnimi naramnicami in tako dalje. Ženske spodnje hlače prav tako prihajajo v več vrst krojev, imamo na primer brazilke, spodnje hlače klasičnega izreza, »bodyshorts« spodnje hlače, ki prekrivajo več, tangice, spodnje hlače brez vidnega roba in tako dalje. Obstaja možnost kombiniranja spodnjega in zgornjega dela perila za ženske, toda lahko kupimo tudi lepe komplete. Takšni kompleti prihajajo v različnih barvah, narejeni so iz različnih materialov in pogosto imajo okrase in čipkast rob, zanimive vzorce in aplikacije. Izbira je velika, zato pazite na kvaliteto materiala, kroj oziroma model spodnjega perila, za kateri menite, da vam najbolj pristaja, ter barvo in vzorec, ki vam je najbolj všeč. Črna je nevtralna barva, temna barva, ki jo lahko kombiniramo s katerokoli drugo barvo, a vsem ostalim barvam daje globino. Črna barva odraža eleganco, resnost in formalni stil, pri oblačenju pa osebo naredi bolj vitko, pa tudi starejšo kot pravzaprav je. Kadar gre za oblačila, obutev in styling, črna barva se najpogosteje psihološko zaznava kot izraz privlačnosti, inteligence in visoke samozavesti. Domnevno čez 66 % žena črno barvo na moškem šteje za izjemno seksi. Črnina se seveda povezuje tudi s pogrebi in smrtjo. Črna barva torej v zahodnih kulturah izziva tako pozitivna kot negativna čustva. Odtenke črne barve imenujemo tudi barva črnila, oglja, temna, zatemnjena in oniks.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh