Največja modna platforma v Sloveniji

Spodnje perilo za ženske črne barve

9255
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Brazilke Tommy Hilfiger črna barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.- Elastični material.
  • Modrček United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Mehka košarica.
  • Spodnjice Tommy Hilfiger črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.
  • Športni modrček Calvin Klein Performance Effect črna barva
    - CK Active Wick tehnologija zagotavlja hitro odvajanje vlage navzven.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Brezšivne obrobe okrog vratu in pod pazduhami povečajo udobje uporabe in ne povzročajo draženja kože.
  • Športni modrček Casall črna barva
    - Model iz mehkega materiala Silky Support®, ki je izjemno udoben za telo. Njegova površina je rahlo sijoča, kar mu daje plemenit značaj. Material je prožen, zato zagotavlja dobro gibljivost in podporo med aktivnostjo. Izdelan je iz vlaken ECONYL®, ki so pr- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Všiti vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Strateško postavljene perforacije zagotavljajo zadostno kroženje zraka.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Nogavice Dickies 3-pack moški, črna barva
    Visoke nogavice iz kolekcije Dickies. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu so trije pari.
  • Modrček Pepe Jeans črna barva
    - Rahlo utrjena košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Športni modrček New Balance Essentials Reimagined črna barva
    - Model z oznako Green Leaf, novi izdelki New Balance iz vsaj 50 % okolju prijaznih materialov - recikliranih ali organskih.- Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.
  • Športni modrček 4F črna barva
    - Posebna struktura materiala 4FDry zagotavlja optimalno kroženje zraka in hitro sušeče lastnosti, zaradi česar je lažje ostati suh in udoben med aktivnostjo.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Všiti vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi trakovi s stabilizacijsko strukturo dobro podpirajo prsi in dajejo možnost poljubnega prilagajanja postavi, da ne dražijo kože rok.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Tangice Pepe Jeans črna barva
    Tangice iz kolekcije Pepe Jeans. Model izdelan iz elastične pletenine.
  • Modrček Calvin Klein Underwear črna barva
    - Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Nogavice Helly Hansen
    - Model je izdelan iz materiala z dodatkom merino volne, ki zagotavlja termoregulacijo in je naravno antibakterijski, kar upočasnjuje nastajanje neprijetnih vonjav. Poleg tega merino volna zmanjšuje tveganje za draženje kože in ima protialergijske lastnosti.- Ergonomski kroj poveča udobje nošenja med aktivnostjo.- Nogavice imajo plošče za večjo zračnost.- Ojačane plošče v predelu prstov in pete, ki sta najbolj izpostavljena obrabi, povečujejo obstojnost nogavic in podaljšujejo njihovo življenjsko dobo.- Dizajn, ki se razlikuje med levo in desno nogavico, zagotavlja popolno prileganje.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Teža izdelka: 50 g.
  • Športni modrček The North Face Lead In črna barva
    - Izjemno trpežna tkanina FlashDry-XD™, ki odvaja znoj, vas med vadbo ohranja suhe in hladne.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Brezšiven rob poveča udobje uporabe in ne povzroča draženja kože.
  • Modrček Polo Ralph Lauren črna barva
    - Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Nogavice Viking
    - Model je izdelan iz materiala, ki je nastal iz kombinacije visokokakovostne bambusove preje, znane po odličnih antialergijskih in antibakterijskih lastnostih, ter vzdržljivih poliamidnih vlaken. Zaradi takšne mešanice je material izjemno mehak, daje hladen občutek na koži, odvaja vlago in zagotavlja visoko udobje med fizičnim naporom.- Bambusova vlakna so popolnoma biorazgradljiva celulozna vlakna, zato so okolju prijazna.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Športni modrček Hummel Maja črna barva
    - Model je izdelan iz mehke, koži prijetne pletenine z visoko vsebnostjo bombaža, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Športni modrček Hummel Tiffy črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Nogavice adidas Performance Football Light
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Posebna zasnova FORMOTION zaradi uporabe inovativnih krojev in strateško nameščenih podpornih območij omogoča popolno svobodo gibanja in optimalno prileganje.- Pomanjkanje šivov v predelu prstov in pete povečuje udobje pri nošenju.- Razširjena rebrasta površina na strateških mestih preprečuje drsenje nogavic in ščiti pred draženjem.
  • Nogavice Tommy Hilfiger 2-pack ženski, črna barva
    Kratke nogavice iz kolekcije Tommy Hilfiger. Model izdelan iz elastičnega, enobarvnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Nogavice Tommy Hilfiger 2-pack ženski, črna barva
    - Na notranji strani je silikonski zaključek na petah, ki preprečuje zdrs nogavic.
  • Športni modrček LaBellaMafia Waves črna barva
    - Izdelek je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dobro prileganje postavi in popolno svobodo gibanja.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Športni modrček LaBellaMafia Flame črna barva
    - Izdelek je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo dobro prileganje postavi in popolno svobodo gibanja.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Nogavice Tommy Hilfiger 2-pack ženski, črna barva
    Visoke nogavice iz kolekcije Tommy Hilfiger. Model izdelan iz elastičnega, enobarvnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Nogavice Guess Originals bela barva
    - Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Modrček Fila črna barva
    - Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Spodnjice Fila črna barva
    Spodnjice iz kolekcije Fila. Model izdelan iz elastične pletenine.
  • Modrček Pepe Jeans črna barva
    - Mehka košarica.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Nenastavljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Modrček Fila črna barva
    - Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast podloge iz blaga na sprednji strani.
  • Funkcijsko perilo Icebreaker Queens Clasp črna barva
    - Icebreaker je etična in trajnostna blagovna znamka. Zagotavlja oblačila, ki so naravna alternativa plastičnim materialom za ustvarjanje bolj zdrave in bolj trajnostne prihodnosti za našo vrsto in planet kot celoto.- Preja Icebreaker Merino je lahka, zračna in odlično odvaja vlago. Zaradi svoje mehkobe in nežnosti ne draži kože. Naravne lastnosti volne merino preprečujejo vpijanje neprijetnih vonjav in zagotavljajo visoko raven zaščite pred soncem. Struktura vlaken pa zagotavlja optimalno termoregulacijo: v hladnem vremenu izolacijo pred mrazom, v toplem pa občutek hladu.- Model base layer, ki služi kot prvi sloj oblačil.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Teža izdelka: 82 g.
  • Top za oblikovanje postave Spanx ženski, črna barva
    - Model iz linije Thinstincts® iz lahkega, zračnega materiala, ki odvaja vlago.- Model z elastičnim, gladkim vložkom Printed Power.- Oprijet kroj.- Nastavljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnjice Guess črna barva
    Spodnjice iz kolekcije Guess. Model izdelan iz kombinacije tkanine in prosojnega materiala.
  • Športni modrček Nicce črna barva
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Model s potiskom.
  • Športni modrček Puma Eversculpt Uplift črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Model iz linije izdelkov Puma EVERSCULPT za izboljšanje silhuete. Izdelek je izdelan iz kompresijskega materiala UltraForm, ki oblikuje telo in hkrati omogoča ohranjanje svobode gibanja.- Tehnologija dryCELL, ki jo vsebuje material, odlično odvaja znoj s kože in vas pomaga ohranjati suhe tudi med aktivnostjo.- Model z visoko podporo, zasnovan za visoko intenzivne dejavnosti, kot so tek, Zumba ali funkcionalni trening.- Zapiranje na kaveljčke in 3-stopenjska nastavitev omogoča individualno prilagajanje obsega.- Všiti vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Športni modrček Puma Infuse Evoknit črna barva
    - Model iz linije izdelkov Puma Forever Better, ki vsebuje reciklirane materiale.- Brezšiven dizajn evoKNIT sledi obrisom vašega telesa in ne povzroča draženja. Lahka, elastična tkanina z mehkim zaključkom zagotavlja popolno svobodo gibanja in večje udobje uporabe.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Nogavice adidas 3-pack moški, črna barva
    - Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Nogavice P.E Nation 2-pack ženski, črna barva
    Visoke nogavice iz kolekcije P.E Nation. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Športni modrček Tommy Hilfiger črna barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Športni modrček adidas by Stella McCartney TrueStrength črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izdelan iz pletenine z dodatkom modala, zaradi česar je mehak na otip in ima izjemno prijetno gladko strukturo. Poleg tega pletenina bolje vpija vlago in zagotavlja optimalno zračnost med aktivnostjo.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Podloga je izdelana iz zračnega mrežastega materiala.
  • Nogavice adidas Originals 6-pack črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.
  • Športni modrček P.E Nation Free Play črna barva
    - Model je izdelan iz pletenine s črtasto strukturo, ki je izjemno prožna in mehka, zaradi česar se dobro prilega postavi in je udobna za uporabo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Modrček PLEIN SPORT črna barva
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Tangice HUGO črna barva
    Tangice iz kolekcije HUGO. Model izdelan iz elastične pletenine.
  • Športni modrček P.E Nation Recharge črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Športni modrček P.E Nation Oakmont črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Športni modrček P.E Nation Sprint Time črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Brezšivne obrobe okrog vratu in pod pazduhami povečajo udobje uporabe in ne povzročajo draženja kože.
  • Športni modrček P.E Nation Long Range črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Brezšivne obrobe okrog vratu in pod pazduhami povečajo udobje uporabe in ne povzročajo draženja kože.
  • Športni modrček adidas Performance Aeroreact črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Tangice Emporio Armani Underwear črna barva
    Tangice iz kolekcije Emporio Armani Underwear. Model izdelan iz elastične pletenine.
  • Spodnjice Emporio Armani Underwear 2-pack črna barva
    Spodnjice iz kolekcije Emporio Armani Underwear. Model izdelan iz elastične, enobarvne pletenine. V kompletu sta dva kosa.
  • Modrček Emporio Armani Underwear črna barva
    - Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Športni modrček Casall črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz raztegljive pletenine, ki z ustrezno raztegljivostjo zagotavlja popoln obseg gibanja med aktivnostjo.- Model z visoko podporo, zasnovan za visoko intenzivne dejavnosti, kot so tek, Zumba ali funkcionalni trening.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Športni modrček Casall črna barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega blaga, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Model z visoko podporo, zasnovan za visoko intenzivne dejavnosti, kot so tek, Zumba ali funkcionalni trening.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Nogavice adidas Originals 3-pack črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Nogavice adidas Originals 6-pack črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Brazilke Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Brazilke Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Spodnjice Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Brazilke Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Brazilke Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.
  • Modrček Chantelle rdeča barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Dodatna plast podloženega materiala na hrbtni strani.
  • Spodnjice Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Rahlo utrjena košarica.- Dodatna plast podloge iz blaga na sprednji strani.- Košarica z neodstranljivimi vložki.- Tanka, elastična pletenina.
  • Brazilke Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.
  • Spodnjice Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Visok pas.- Elastični material.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Spodnjice Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.- Visok pas.
  • Modrček Chantelle X črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Mehka skodelica, ojačana s podlogami.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Rahlo utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.
  • Spodnjice Chantelle X črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Visok pas.- Elastični material.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Brazilke Chantelle X črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Elastični material.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Spodnjice Chantelle X črna barva
    - Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.- Elastični material.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Spodnjice Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.- Elastični material.
  • Tangice Chantelle X črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Elastični material.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Modrček Chantelle črna barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Rahlo utrjena košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapiranje z dvojnimi, trostopenjskimi kaveljčki.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Spodnjice Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.
  • Modrček Emporio Armani Underwear črna barva
    - Vložki, ki jih ni mogoče odstraniti, zagotavljajo utrditev in dodatno pokritost prsi.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.
  • Modrček Emporio Armani Underwear črna barva
    - Utrjena košarica.- Model z ribjo kostjo.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Športni modrček Emporio Armani Underwear črna barva
    - Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive naramnice.
  • Športni modrček P.E Nation Half Volley črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Modrček Emporio Armani Underwear črna barva
    - Rahlo utrjena košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Model z ribjo kostjo.
  • Nogavice Happy Socks Lazer Quest črna barva, LAZ01-9300
    - Model je izdelan iz lahke, zračne tkanine.- Ojačane plošče v predelu prstov in pete, ki sta najbolj izpostavljena obrabi, povečujejo obstojnost nogavic in podaljšujejo njihovo življenjsko dobo.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Spodnjice Versace črna barva
    - Mednožje je podloženo z bombažnim vložkom.- Elastični material.
  • Tangice Emporio Armani Underwear 2-pack črna barva
    - Armani Sustainability Project – za izdelavo tega modela so bili uporabljeni organski in reciklirani materiali. Poleg tega je bilo med proizvodnim procesom porabljeno manj vode in energije.- Elastični material.
  • Modrček HUGO črna barva
    - Mehka košarica.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Zapiranje s trojnimi, tristopenjskimi kavlji.- Tanka, elastična pletenina.
  • Nogavice adidas Performance 6-pack črna barva
    Kratke nogavice iz kolekcije adidas Performance. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu je šest parov.
  • Nogavice adidas Originals 3-pack črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Športni modrček LaBellaMafia Brave črna barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Športni modrček LaBellaMafia Dangerous črna barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Športni modrček LaBellaMafia Go On črna barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Modrček United Colors of Benetton črna barva
    - Dress Safely! Izdelek ne vsebuje nevarnih kemikalij (kot so rakotvorni ali alergeni pigmenti, ftalati, formaldehid ali težke kovine).- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Zapenjanje z dvojnimi štiritočkovnimi kavlji in ušesci.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Funkcionalna majica z dolgimi rokavi LA Sportiva Wool40 Aero črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz materiala z dodatkom merino volne, ki zagotavlja termoregulacijo in je naravno antibakterijski, kar upočasnjuje nastajanje neprijetnih vonjav. Poleg tega merino volna zmanjšuje tveganje za draženje kože in ima protialergijske lastnosti.- Model je opremljen s certificirano tehnologijo Polygiene® proti razvoju bakterij in neprijetnih vonjav.- Zahvaljujoč tehnologiji pletenja Knit_Tech™ so na različnih delih telesa različne, prilagojene strukture tkanine. Uporaba te rešitve zagotavlja optimalno termoregulacijo telesa in popolno svobodo gibanja.- Prilegajoč se model, ki ne omejuje gibanja in se zlahka prilega pod druge plasti oblačil.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Teža izdelka: 126 g.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.

Nazadnje videno

Spodnje perilo za ženske - Spodnje perilo za moške vključuje oblačila kot so spodnje hlače, boksarce in spodnja srajca ter različne vrste nogavic. Spodnje srajce se najpogosteje nosijo pozimi, ko so temperature nižje, ali tudi celo leto izpod lahkih, polprozirnih oblačil kot so bele majice na kratke rokave. Spodnje srajce so lahko ozke, od materiala z elastinom ali nekoliko bolj sproščene, do materiala kot je bombaž. Izberite si tisto, ki vam najbolj odgovarja z oblačili, ki planirate nositi, toda pazite, da je material prijeten na koži in da diha. Spodnje perilo za ženske prihaja v več vrst in možnosti. Prav tako obstajajo spodnje srajce, za podobno funkcijo, toda imajo lahko dodatke kot je čipka ali različne dekoracije. Modrčki so lahko push-up, za nosečnice in dojilje, športni, z žico, brez žice, z naramnicami, brez naramnic, silikonski, s prozirnimi naramnicami in tako dalje. Ženske spodnje hlače prav tako prihajajo v več vrst krojev, imamo na primer brazilke, spodnje hlače klasičnega izreza, »bodyshorts« spodnje hlače, ki prekrivajo več, tangice, spodnje hlače brez vidnega roba in tako dalje. Obstaja možnost kombiniranja spodnjega in zgornjega dela perila za ženske, toda lahko kupimo tudi lepe komplete. Takšni kompleti prihajajo v različnih barvah, narejeni so iz različnih materialov in pogosto imajo okrase in čipkast rob, zanimive vzorce in aplikacije. Izbira je velika, zato pazite na kvaliteto materiala, kroj oziroma model spodnjega perila, za kateri menite, da vam najbolj pristaja, ter barvo in vzorec, ki vam je najbolj všeč. Črna je nevtralna barva, temna barva, ki jo lahko kombiniramo s katerokoli drugo barvo, a vsem ostalim barvam daje globino. Črna barva odraža eleganco, resnost in formalni stil, pri oblačenju pa osebo naredi bolj vitko, pa tudi starejšo kot pravzaprav je. Kadar gre za oblačila, obutev in styling, črna barva se najpogosteje psihološko zaznava kot izraz privlačnosti, inteligence in visoke samozavesti. Domnevno čez 66 % žena črno barvo na moškem šteje za izjemno seksi. Črnina se seveda povezuje tudi s pogrebi in smrtjo. Črna barva torej v zahodnih kulturah izziva tako pozitivna kot negativna čustva. Odtenke črne barve imenujemo tudi barva črnila, oglja, temna, zatemnjena in oniks.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh