Največja modna platforma v Sloveniji

Modni dodatki za ženske velikosti XL

1407
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • LELOSI Hlače Dolomites XS
    Dolomiti, ki jih pogosto imenujemo tudi blede gore, so pravi naravni čudež izjemne lepote. Kontrast med nežno sivo barvo, nazobčanimi vrhovi in ​​zelenimi travniki jih naredi še posebej zapeljive. Zapeljivost, ki jo najdeš samo v pravljicah – pri LELOSI se temu navdihu nismo mogli upreti.
  • LELOSI Hlače Pyrenees XS
    Osupljive pokrajine tega gorovja, ki ga sestavljajo gozdnate gore, zelene doline, dramatične soteske in številni slapovi, so razlog, da so Pireneji destinacija, ki navduši marsikoga. Nas je pa še posebej navdušila bleščeča rdeča barva sončnega zahoda, ki se odseva v neokrnjenih jezerih in belih gorskih vrhovih. Tako se je rodil dizajn Pyrenees.
  • LELOSI Hlače Caucasus XS
    Spektakularni vrhovi kavkaškega gorovja, prekriti z nekaterimi najbolj osupljivimi pokrajinami na svetu, ponujajo najlepše razglede. Še posebej, ko sonce zahaja in začnejo vrhovi gora počasi kazati svojo privlačnost v različnih odtenkih črne, zaradi česar so videti kot elegantni velikani. Koga od nas ne bi navdihnil tak razgled?
  • LELOSI Hlače Andes S
    Ogromno je osupljivih gorovij na svetu, a Andi res izstopajo med njimi. Njihova edinstvena barvna paleta zajema različne odtenke zelene pokrajine, globoke temne barve oceana in sotesk, zaradi česar se odlično zlijejo z ostalo okolico. Kljub nasičenosti palete barv prav vsaka posebej izstopa, tako kot boš tudi ti, če izbereš ta dizajn.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Ellie XS
    Vsakdanji stil najde svojo muzo v dizajnu Ellie. Odlikuje ga subtilen detajl mrežice airmesh, ki je mešanica tradicije in sodobnosti. Ellie ves dan, ne glede na to, ali se prebijaš skozi naporne trenutke ali pa uživaš v malce spokojnosti, skrbi za to, da je na tvoji strani nepremagljiv slog.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Octavia XS
    Octavia izžareva kraljevski čar, ki spominja na zgodbe o antičnem sijaju in starodavnih cesaricah. Dizajn, ki črpa navdih v plemenitih rimskih koreninah imena, uteleša brezčasno eleganco in moč. Združuje tradicionalno milino s sodobnimi elementi in vzbuja občutek sproščene elegance. Postani del neprekinjene dediščine lepote z našim dizajnom Octavia.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Sara XS
    V našem magnetično privlačnem kroju Sara boš izstopala, kjerkoli se pojaviš. Hebrejsko ime, ki pomeni princesa, nas je navdihnilo in ustvarili smo kroj, ki pooseblja prefinjenost in milino. Stopi v svet elegance, potopi se v njegov čar in izkusi brezčasno lepoto, vredno kraljevske pozornosti.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Chantilly XS
    Ko se sprehajaš okoli starodavnega dvorca, ti njegova čudovita arhitektura in veličastno posestvo vzameta dih. A sredi vse te mogočnosti te najbolj očara spokojen kotiček, kjer si cvetoča vzpenjavka trmasto utira pot po kamnitem pročelju. Naš dizajn Chantilly te popelje v tihe, nežne trenutke, polne preproste lepote, kjer najdeš največjo srečo.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Badia XS
    Pravi balzam za dušo - slikovita dolina, ki kar kipi od živeža, nad njo pa se pnejo nazobčani gorski vrhovi. A prav tako kot izgleda čudovita v jutranji svetlobi, njeni gorski pašniki tudi v soju zvezd izžarevajo prav poseben čar. V našem brezčasnem dizajnu Badia se boš počutila kot na sprehodu po spokojni nočni idili in v svoj dan vnesla občutek zadovoljstva.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Moena XS
    Predstavljaj si sanjsko gorsko vasico, skrito med gozdnatimi pobočji, ki jo obkrožajo zeleni travniki. Ko se sprehodiš med dišečimi cvetlicami in se nežen veter poigra s tvojimi lasmi, te ne bremeni niti ena sama samcata skrb. Nad tabo se pne prostranstvo jasnega modrega neba, ki se zdi brezmejno. Ta brezskrbni občutek smo želeli ujeti v naš dizajn Moena.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Whistler XS
    Odpotuj v osrčje Britanske Kolumbije, kjer zeleni gozdovi objemajo živahno turistično središče in kjer se umirjenost narave sreča z utripom dejavnosti. Tu starodavna drevesa služijo kot brezčasni stražarji vznemirljivih dogodivščin. Naš dizajn Whistler, ki ga je navdihnila ta nenavadna harmonija, v tvoja vsakodnevna urbana doživetja vnaša pridih gorskih gozdov.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Phantom XS
    Ko jesensko nebo prekrije mrak, v sencah oživijo stare zgodbe. Naš dizajn Phantom poustvarja vznemirljiv čar teh srhljivih pripovedi. Je poklon mračni privlačnosti noči, ustvarjen za vse, ki v skrivnostih temačnega najdejo lepoto. Naj bo dizajn Phantom priča tvoji strasti do povedk, ob katerih se ti naježi koža.
  • LELOSI Pajkice Siberosi Tetris XS
    Naš dizajn Tetris, ki ga je navdihnila legendarna igra padajočih kock in neskončne zabave, uteleša pojem igrive strategije. S svojo živahnostjo in dinamičnostjo je poklon veselim trenutkom, ko se vse popolnoma uskladi. Potopi se v svet nostalgije in naj te dizajn Tetris spomni na veselje, ki ga lahko prinese kanček igrivosti.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Oslo XS
    Prestolnica Norveške slovi po edinstveni mešanici sodobnosti in naravne lepote. Nahaja se na robu fjorda, obkrožajo pa jo slikoviti gozdovi, hribi in jezera. Mesto obiskovalca očara tudi s svojo čudovito sodobno arhitekturo. Ta kontrast je navdihnil naš dizajn Oslo, kjer čiste, moderne linije srečajo osupljive odtenke fjordov.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Terra XS
    Ko nastopi jesen, z njo pride čas žetve in hvaležnosti. Listje se odene v tople barve in zemlja obrodi bogate darove. To naravno bogastvo je navdihnilo naš dizajn Terra, ki slavi izobilje in čudovite odtenke jeseni, prijeten dizajn pa vzbuja tople občutke vsakič, ko si ga nadeneš.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Denali XS
    Denali je kraj, kjer se napolniš z energijo sredi neskončnih gozdov in travnatih prostranstev in v senci mogočne gore, po kateri ima park ime. Naš dizajn Denali črpa navdih v spokojnih turkiznih globinah ledenikov in v prelepih vrhovih iglavcev. Vnesi kanček pustolovščine v svoj dan - na najudobnejši možen način!
  • LELOSI Pajkice Polarosi Kodiak XS
    Kodiak je zelen otok ob južni obali Aljaske. Ta divji kraj slovi po naravni lepoti, najbolj pa je morda znan po svojem najslavnejšem prebivalcu - mogočnemu kodiaškemu medvedu. Naš dizajn Kodiak je poklon temu oddaljenemu kraju in čudovito povzema neukročeni duh divjine, da lahko poneseš košček naravne lepote, kamorkoli greš.
  • Jakna za kužka Medicine
    - - XS - mladiči manjših pasem, jorkširski terier, čivava, ratlerek - do cca 3 kg, S - mladički, jorkširski terier, kitajski golasti pes, mačke - do cca 4,5 kg, M - jack rusel, pekinezer, maltežan ( srednji ), Shih Tzu, Mini pudl, jazbečar, Bolognese, Miniaturni šnavcer, velike mačke - do približno 7 kg, L - Bigiel, srednji šnavcer, francoski buldog - do približno 10 kg, XL - Border Collie, Fox terier, koker španjel - do cca 25 kg.- Izoliran model.- Prešiti model.- Zapenjanje na zadrgo.- Model iz odsevnega materiala.- Dimenzija "O", skupni obseg prsnega koša: 54 cm.- Velikost "S": skupni obseg vratu: 43 cm.- Dolžina dimenzije "D": 33,5 cm.- Navedene mere veljajo za končni izdelek velikosti M.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Scandinavian XL
    Skandinavija nas očara s svojo naravo, mogočnimi fjordi, čudovitimi mesti, zgodovino in dobro hrano. Si vedela, da so Skandinavci znani kot najsrečnejši ljudje na svetu? Obleči si ta dizajn, odpravi se na sprehod po zasneženem gozdu in počutila se boš kot čudovita skandinavka.
  • Savage Gear WPMP Lurebag XL Torba
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Spraševali se boste, kako ste se kdaj spopadli brez teh vodotesnih, večnamenskih vreč za vabe, narejenih iz super trpežnega materiala EVA. Z velikimi zadrgami z dvema glavama za praktično uporabo so odlične za shranjevanje in transport vaših vab in majhnih škatel za pribore. Zasnovan v: Danska Vrsta dejavnosti: Fishing Barva glede na proizvajalca: Črna;Black Država izvora: Kitajska Prostornina: 12 L Dolžina: 43 cm Širina: 34 cm Barva: Črna Dimenzije: 45 x 34 x 8 cm Višina: 8 cm Serije: WPMP Velikost: XL
  • Dvostranski pas Twinset ženski, rjava barva, 242TO5600
    - Dvostranski model.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 92 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 77 cm.- Količina luknjic: 7.- Širina pasu: 2 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: S.
  • MadMax Fitness rukavice DamaSteel MFG871 XXL
    Hledáte stylové a zároveň nekompromisně funkční rukavice? Pak je model DAMASTEEL přesně pro Vás.
  • Náhradní jazyk CCM XS Tongue Slim, XL
    The CCM XS Tongue Slim is designed for professional skates CCM and excels in low weight and good durability.
  • THUASNE Sport 0330 Black L ankle brace
    Ankle Brace - Level 2 Support Level - Medium Support, Injury Type: Torn ligaments in the ankle, ankle instability, sprained ankle, Number of pcs in package 1, Color black
  • Oakley Maven MTB Glove Black Frog XL Kolesarske rokavice
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Z rokavico Maven MTB Glove popeljite svojo naslednjo vožnjo na brezpotje. Manšeta iz lycre in nastavljivo zapiranje na ježka zagotavljata udobno prilagojeno prileganje za zahtevne pogoje. Palec, prvi in sredinec imajo plošče, prijazne do zaslona na dotik, ki vam omogočijo stik z vsem digitalnim. Rokavica je zaključena s perforiranimi laserskimi luknjami za zračnost in prezračevanje v toplem vremenu. Lastnosti Suede Palm s strateško nameščeno blazinico za dlani za dodatno vzdržljivost in udobje Semiš kot palec za okrepljen oprijem Reliefni značilni tisk na zadnji strani nudi izboljšan stil Logotip Oakley B1B na manšeti Logotip Oakley Factory Pilot na zadnji strani Sezona: Spring;Poletje Vodoodporen: Ne Vrsta Izdelka: Rokavice Starostna skupina: Odrasli Spol: Unisex Barva glede na proizvajalca: Black Frog Material: Najlon;Poliuretan Velikost: XL Specifikacija materiala: Najlon;Poliuretan Država izvora: Vietnam Barva: Siva
  • Oakley Seeker Thermal MTB Gloves Blackout XL Kolesarske rokavice
    To je samodejni prevod s programsko opremo:MTB rokavice z rahlo izoliranim softshell zgornjim delom za zaščito pred hladnejšimi temperaturami. Lastnosti Neoprenske rokavice z zapiranjem na ježka Silikonski oprijem na prvem in sredincu Logotip Oakley B1B na zadnji strani roke in spodnjem delu dlani Tkanina iz semiša na dlani Sezona: Autumn;Spring Material: Poliuretan;Najlon;Ogljikovo vlakno Specifikacija materiala: Poliuretan;Najlon;Ogljikovo vlakno Spol: Unisex Barva: Črna Barva glede na proizvajalca: Blackout Velikost: XL Vodoodporen: Ne Vrsta Izdelka: Rokavice Država izvora: Vietnam Starostna skupina: Odrasli
  • Usnjen dvostranski pas MICHAEL Michael Kors ženski, črna barva
    - Dvostranski model.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 113 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 103 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3,5 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: XL.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Shell L
    Vsaka pikica na Shell dizajnu ima svoj pomen. Predstavlja lahko priložnost za lepši dan, veselje ob dobri novici, nasmeh ob iskrenem pogovoru... Vsak dan je pred nami možnost za nov začetek. Poišči inspiracijo v detajlih in se osredotoči le na pozitivo.
  • LELOSI Pižama Folla XS
    Dizajn Folla simbolizira liste, skupaj z njimi pa ogromno dozo naravne spokojnosti in nežne zbranosti. Tu je in bo za tvoje stanje notranjega miru kot trenutek večnega brezvetrja. Dizajn Folla te bo brezkompromisno povezal z najglobljo tišino, s katero boš negovala svojo dušo. Vsak dan boš komaj čakala, da se bosta zvečer spet srečala.
  • LELOSI Pižama Raposa XS
    Dizajn Raposa ti bo razkril ljubko lisico, ki pooseblja prefinjeno zvitost in šarm. Z njegovo prisotnostjo boš premeteno v sebi odkrila čarobno sposobnost, s katero se boš preprosto prepustila dragocenim trenutkom počitka. S sporočilom dizajna Raposa, da rada dremaš, boš sama sebe opomnila, da so trenutki sprostitve vredni kot vreča zlata.
  • LELOSI Pižama Rosymist XS
    Dizajn Rosymist bo tvoj zvesti kompas v svet sanjavosti in nežnosti. Predstavljala si boš, da si končala v rožnati megli, kjer bo glavna vrlina upočasnitev. Ta dizajn te bo naučil, kako se moraš ustaviti in prepustiti večnemu udobju. Dizajn Rosymist bo tukaj zate in za tvoj načrtovani ali nenačrtovani počitek.
  • LELOSI Move jopa Sheryl M
    Si vedela, da je dizajn Sheryl nepogrešljiv v trenutkih, ko se bo začela zate prav posebna tekma? Kakšna bo, boš preprosto zaslutila v srcu. Prepričani pa smo, da boš z dizajnom Sheryl kos situaciji in ti ne bo treba narediti enega ali več favlov, saj bo sreča na tvoji strani.
  • Rokavice Under Armour žensko, črna barva
    - Tehnologija Storm zagotavlja vodoodpornost in hkrati popolno prepustnost zraka.- Model je zasnovan za upravljanje naprav z zasloni na dotik.- Model na en pet prstov.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.
  • Cyklistické rukavice R2 Spike černé-šedé
    R2 Spike ATR40B jsou tradiční krátkoprsté unisex rukavice s gelovými výstelkami zabraňujícími bolesti v rukou, otlakům či puchýřům.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Grid L
    Dovoli si, da se izgubiš med strogimi linijami na tem prekrasnem dizajnu. V tej skrivnosti mreži lahko najdeš odločnost, samozavest in vztrajnost. Naj te spremljajo na vsakem koraku in pri vseh avanturah, na katere se boš podala.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Cosmos L
    Kdo pravi, da je vesolje hladno? Obiskali smo ga z našo raketo, poleteli mimo črnih lukenj, pomahali galaksiji in se poigrali z zvezdnim prahom. Za spominek smo si domov vzeli skrivnostne vrtince in mehko svetlobo ter jih ujeli v mehko in udobno tkanino, samo zate. Zdaj si lahko eno z vesoljem, vsakič ko imaš na sebi Cosmos.
  • LELOSI AirMesh hlače Pegasus S
    Podaj se na mitsko popotovanje z našim dizajnom Pegasus. Dizajn, ki ga je navdihnil legendarni krilati konj, se vzpne visoko nad vsakdanje in združuje nebeško milino z zemeljskim udobjem. Vsaka nit pripoveduje zgodbe o svobodi in pustolovščinah, prežete z duhom antičnih mitov. Ko izbereš dizajn Pegasus, te obda legenda, pripravljena, da tvoj duh in stil povzdigne v sfero izjemnega.
  • LELOSI Pižama Snowlet XS
    Dizajn Snowlet in njegov nežni poziv "Naj sneži" ti bosta zelo po tihem priklicala svet zimskega miru, kjer prve snežinke padajo z neba in naravo ovijejo v mehko belino. Dizajn Snowlet te bo povabil, da se boš prepustila trenutku brezskrbnosti. Naj te zapelje in objame s svojo milino ter te nežno zaziblje v spanec!
  • LELOSI Pajkice Polarosi Breeze L
    Veter prinaša spremembe, vetrič pa … barvite vzorce in živahno energijo! Verjela ali ne, Breeze designa smo se domislili ob pogledu skozi okno na siv, meglen dan. Zamorjenemu popoldnevu je več kot očitno manjkalo nekaj barve, svež vetrič in pošten odmerek dobrih vibracij. Zdaj imaš lahko vedno s seboj toplo pomladno sapico.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Crystal XL
    Ko v zgodnjem jutru stopiš na plano, ugotoviš, da je vsa dežela prekrita s svežim snegom. Nenadoma izza oblaka pokuka sonce in nežna pobočja se v sončni luči zasvetlikajo kot kristali. Ta zimska idila je navdihnila naš čudoviti dizajn Crystal, ki v popolni harmoniji združuje eleganco in igrivost novozapadlega snega.
  • LELOSI Komplet brazilk Malta S
    Uživaš na lepih peščenih plažah, vendar rada tudi pobegneš od gneče in si privoščiš čas zase? Malta ti ponuja vse. In kar naredi očarljive male zalive, ki so skriti pred hitrim življenjem resničnega sveta, še toliko bolj vabljive, so barvni kontrasti temnega morja in nežnih barv skalnate obale. Prizor, ki je prava inspiracija.
  • Usnjen dvostranski pas MICHAEL Michael Kors ženski, črna barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Dvostranski model.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 100 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 73 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 4 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: S.
  • Dvostranski pas MICHAEL Michael Kors ženski, črna barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 89 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 78 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dolžina pasu: 100 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: S.- Dvostranski model.
  • LELOSI Komplet hlačk Zanzibar S
    Noči na Zanzibarju so tako jasne, da je na prvi pogled nebo videti skoraj popolnoma črno. Ko pa malce napneš oči, pa vidiš, da je nebo posejano z bleščečimi zvezdami, ki ti vračajo pogled. Morda včasih težko razumemo prav koliko lepote nosi temno nebo. Ne glede na to, ali je nebo, v katerega strmite nocoj postlano z zvezdami ali pa je zaradi oblačnega vremena njegov odtenek bolj temno moder, želimo, da te naš dizajn spomni, da se v tej črnini skriva ogromno lepote.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Ice XL
    Predstavljamo ti protislovje. Udobje in mehkoba zaviti v oster design, iz katerega sijejo ledeno hladne barve. Stopi bliže in začuti hlad. Potipaj in začuti mehkobo. ICE združuje najboljše z obeh svetov! Na design smo dali še svoje ime – LELOSI v črnem - zdelo se nam je, da lahko s tem prebiješ led, ko na jutranjem teku srečaš prijateljico, ki jo bo gotovo zanimalo, kaj lepega nosiš.
  • LELOSI Komplet brazilk Gran Canaria L
    Eden naših najljubših navdihov so sončni zahodi. A ne kakršni koli – tistih, v katerih lahko uživaš tudi med tem, ko sediš na plaži. Prepletanje barv, od nežne roza do temno modre, je tisto, zaradi česar ti še posebej izstopajo. In takšne trenutke lahko uživate na Gran Canarii.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Svalbard M
    Ko se nad Svalbard spusti hladna zimska noč, se sonce od širokih prostranstev poslovi za več mesecev. A tudi v tem temačnem času se skriva svetloba. Robate gore, ledeniki in fjordi se kopajo v nezemeljski lepoti severnega sija. Čaroben duet zimske teme in razžarjenega neba je navdihnil naš dizajn Svalbard.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Borealis L
    Pred tabo je jasna noč in pod tabo poklja sneg. Vzpneš se na vrh bližnjega hriba in prevzame te spokojen nočni razgled. Nenadoma pa zajameš sapo, saj se nebo nad tabo razsvetli v eksploziji čudovitih barv. Ta zimski fenomen je navdihnil naš dizajn Borealis, v katerem boš tudi ti zažarela.
  • KANGOL Kape smaragd / bela
    Detajl kape: Full kapa; Material: Pletenine; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Volna; Vrsta kap: Ravna kapa s šiltom; Vrste kap: Še več vrst kap; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip
  • KANGOL Kape '507' svetlo siva / temno siva
    Detajl kape: Full kapa; Dizajn: Brez robov; Material: Pletenine; Vzorec: Melanž; Material: Volna; Vrsta kap: Ravna kapa s šiltom; Vrste kap: Še več vrst kap; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Strukturiran grip
  • KANGOL Kape črna
    Detajl kape: Full kapa; Dizajn: Raven rob; Material: Pletenine; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Volna; Vrsta kap: Ravna kapa s šiltom; Vrste kap: Še več vrst kap; Dodatki: Strukturiran grip
  • KANGOL Kape 'Seamless' rjava
    Detajl kape: Full kapa; Material: Pletenine; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Volna; Vrsta kap: Ravna kapa s šiltom; Vrste kap: Še več vrst kap; Dodatki: Stabilen grip, Koži prijazen material
  • KANGOL Kape rjava / temno rjava
    Detajl kape: Full kapa; Dizajn: Raven rob; Material: Pletenine; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Volna; Vrsta kap: Ravna kapa s šiltom; Vrste kap: Še več vrst kap; Dodatki: Oznaka-nalepke, Strukturiran grip
  • KANGOL Kape rjava / črna
    Dizajn: S trakom/vrvico, Za vozle/povezovanje; Material: Umetno krzno; Vzorec: Živalski tisk; Vrsta kap: Kapa s poklopci za ušesa; Dodatki: All-Over-Muster, Strukturiran grip
  • KANGOL Kape '507' temno modra
    Detajl kape: Full kapa; Material: Pletenine; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Volna; Vrsta kap: Ravna kapa s šiltom; Vrste kap: Še več vrst kap; Dodatki: Stabilen grip, Koži prijazen material
  • Volnene rokavice Icebreaker črna barva
    - ICEBREAKER MERINO - merino volna, pridobljena na naraven in etičen način. Ima lastnosti, ki uravnavajo telesno temperaturo, preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav ter so enostavne za vzdrževanje in nego.- Model na en pet prstov.- Model je zasnovan za upravljanje naprav z zasloni na dotik.
  • Rokavice Black Diamond GridTech Storm Hood siva barva, BD801741
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Material iz flisa, iz katerega je izdelan ta izdelek, je lahek, diha in ščiti pred mrazom. Mehka notranjost s strukturo "vafljev" je prijetna za nošenje in odvaja vlago, ki jo proizvaja telo.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Manšete rokavic, izdelane iz elastičnega traku, se popolnoma prilegajo zapestju in preprečujejo vdor mraza.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.- Mehak vložek na palcu.- Nedrseči elementi za izboljšanje oprijema.- Možnost zapenjanja rokavic s sponkami preprečuje izgubo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Rokavice Black Diamond Stance črna barva, BD801021
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek je barvan z metodo Solution Dye, ki je bolj trajnostna od tradicionalne metode. Z uporabo te tehnike se uporabi do 90 % manj kemikalij, do 85 % manj vode in do 12 % manj emisij ogljikovega dioksida.- Model iz materiala Pertex® Quantum®, ki je tanek in lahek, a zelo vzdržljiv. Uporaba izjemno goste tkanine vlaken preprečuje, da bi polnilo prešlo na zunanjo stran oblačila.- Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Izolacija PrimaLoft® Cross Core™ združuje lahka vlakna PrimaLoft®, ki ščitijo pred mrazom, z materiali naslednje generacije, vključno z aerogelom. To je zelo porozen material z nizko gostoto, ki so ga prvotno uporabljali znanstveniki NASA. Uporaba te tehn- Teža polnjenja: 133 g.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Manšete rokavic, izdelane iz elastičnega traku, se popolnoma prilegajo zapestju in preprečujejo vdor mraza.- Ojačevalne plošče iz posebnega materiala povečujejo odpornost proti obrabi in mehanskim poškodbam.- Možnost pritrditve rokavic s karabinom preprečuje izgubo.- Priložena torbica omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje.
  • Rokavice Black Diamond Waterproof Overmitts siva barva, BD801026
    - Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Lahka in prožna membrana BD.dry™, ki jo vsebuje model, zagotavlja visoko odpornost proti vodi in optimalno zračnost, kar vam omogoča popolno udobje tudi med intenzivno dejavnostjo.- Vodoodbojni rob materiala s premazom DWR (Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost. Zaradi te metode voda kondenzira na površini materiala in teče po njej, ne da bi se absorbirala v notranjost.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Model je primeren za uporabo kot vodoodporna plast na drugih rokavicah.- Manšete rokavic ščitijo pred snegom in mrazom, prilagoditve, ki so nanje nameščene z vrvicami z zamaški, pa olajšajo individualno prilagajanje.- Elastični trak okoli zapestja ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Rokavice Black Diamond MidWeight ScreenTap Liners črna barva, BD801806
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Izdelana je iz hladnoizolacijskega flisa z gladko zunanjostjo in mehko, koži prijazno notranjostjo.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Elastični trak okoli zapestja ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vložki U | R® Powered na konicah prstov omogočajo upravljanje zaslona na dotik s petimi prsti, ne da bi morali sneti rokavice.- Rokavice je mogoče spenjati skupaj, da se prepreči njihova izguba.- Teža materiala: 265 g/m2.
  • Rokavice Black Diamond Everyday Softshell črna barva, BD801744
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Model je izdelan iz softshell tkanine, ki je lahka, zračna in odporna na veter. Izdelana je iz kompaktne in fleksibilne zunanje plasti, ki ščiti pred vetrom, in mehkega notranjega sloja, ki ohranja toplotno udobje.- Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Elastični trak okoli zapestja ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Ojačevalne plošče iz posebnega materiala povečujejo odpornost proti obrabi in mehanskim poškodbam.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.- Možnost zapenjanja rokavic z integriranimi sponkami preprečuje izgubo.
  • Rokavice Black Diamond Alpine Fleece bež barva, BD801747
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Model je izdelan iz flisa, ki je mehak, lahek, izolira pred mrazom, je enostaven za pranje in se hitro suši.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Elastični trak okoli zapestja ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- V notranjosti so ojačitveni elementi iz naravnega usnja.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.- Možnost zapenjanja rokavic z integriranimi sponkami preprečuje izgubo.
  • Rokavice Black Diamond Everyday Fleece mornarsko modra barva, BD801748
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Model je izdelan iz flisa, ki je mehak, lahek, izolira pred mrazom, je enostaven za pranje in se hitro suši.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Elastični trak okoli zapestja ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Ojačevalne plošče iz posebnega materiala povečujejo odpornost proti obrabi in mehanskim poškodbam.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.- Možnost zapenjanja rokavic z integriranimi sponkami preprečuje izgubo.
  • Rokavice Black Diamond Hybrid Light črna barva, BD801719
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Model je izdelan iz softshell tkanine, ki je lahka, zračna in odporna na veter. Izdelana je iz kompaktne in fleksibilne zunanje plasti, ki ščiti pred vetrom, in mehkega notranjega sloja, ki ohranja toplotno udobje.- Vodoodbojni rob materiala s premazom DWR (Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost. Zaradi te metode voda kondenzira na površini materiala in teče po njej, ne da bi se absorbirala v notranjost.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Manšete rokavic, izdelane iz elastičnega traku, se popolnoma prilegajo zapestju in preprečujejo vdor mraza.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.- Nedrseči elementi za izboljšanje oprijema.- Mehak vložek na palcu.- Možnost zapenjanja rokavic z integriranimi sponkami preprečuje izgubo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Rokavice Black Diamond MidWeight Wool Liners črna barva, BD801802
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Model je izdelan iz materiala z dodatkom merino volne, ki zagotavlja termoregulacijo in je naravno antibakterijski, kar upočasnjuje nastajanje neprijetnih vonjav. Poleg tega merino volna zmanjšuje tveganje za draženje kože in ima protialergijske lastnosti.- Model lahko nosite samostojno ali pod drugimi rokavicami kot dodatno izolacijsko plast.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.- Možnost zapenjanja rokavic z integriranimi sponkami preprečuje izgubo.
  • Rokavice Black Diamond Alpine Softshell bež barva, BD801743
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz softshell tkanine, ki je lahka, zračna in odporna na veter. Izdelana je iz kompaktne in fleksibilne zunanje plasti, ki ščiti pred vetrom, in mehkega notranjega sloja, ki ohranja toplotno udobje.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Izolacija PrimaLoft® Cross Core™ združuje lahka vlakna PrimaLoft®, ki ščitijo pred mrazom, z materiali naslednje generacije, vključno z aerogelom. To je zelo porozen material z nizko gostoto, ki so ga prvotno uporabljali znanstveniki NASA. Uporaba te tehn- Teža polnjenja: 60 g.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Manšete rokavic, izdelane iz elastičnega traku, se popolnoma prilegajo zapestju in preprečujejo vdor mraza.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.- V notranjosti so ojačitveni elementi iz naravnega usnja.- Možnost zapenjanja rokavic s sponkami preprečuje izgubo.
  • Rokavice Black Diamond WindWeight Mitts črna barva, BD801899
    - Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Model je izdelan iz flis materiala Polartec® Windbloc®, ki zaradi uporabe poliuretanske membrane zagotavlja odlično zaščito pred vetrom. Mehka notranja stran absorbira paro, ki jo oddaja telo, in jo odvaja navzven, membrana zadržuje veter in vodo, impregnirana zunanja površina pa dež in sneg.- Vodoodbojni rob materiala s premazom DWR (Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost. Zaradi te metode voda kondenzira na površini materiala in teče po njej, ne da bi se absorbirala v notranjost.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Dodatna izolacija Primaloft® Gold na vrhu dlani, ki temelji na recikliranih materialih, zagotavlja zaščito pred mrazom, visoko stopnjo vodoodpornosti in odpornost proti vetru. Ta izolacija diha in ne spreminja svojih toplotnih lastnosti niti v vlažnih raz- Teža polnjenja: 60 g.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Snemljiv zavihek na konicah prstov vam omogoča izvajanje natančnejših opravil, ne da bi vam bilo treba sneti celotne rokavice.- Elastični trak okoli zapestja ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- V notranjosti so ojačitveni elementi iz naravnega usnja.- Možnost pritrditve rokavic s karabinom preprečuje izgubo.- Teža materiala: 295 g/m2.
  • Rokavice Black Diamond Mont Blanc črna barva, BD801149
    - Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Model je izdelan iz trpežnega materiala, ki zagotavlja visoko raven odpornosti proti vodi in vetru, hkrati pa zagotavlja optimalno zračnost.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Kratek trak zagotavlja popolno svobodo gibanja in olajšajo dostop do pametne ure med aktivnostjo.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.- Nedrseči elementi za izboljšanje oprijema.- Možnost pritrditve rokavic s karabinom preprečuje izgubo.
  • Smučarske rokavice Black Diamond Tour Gloves črna barva, BD801132
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Model je izdelan iz mehkega, zelo trpežnega naravnega usnja.- Manšete rokavic so izdelane iz materiala Pertex Shield®, ki ščiti pred vlago in hkrati odlično zrači.- Manšete rokavic ščitijo pred snegom in mrazom, nastavitev Velcro pa omogoča prilagajanje zapestju.- Notranjost je podložena z mehkim flisom, ki poveča zaščito pred mrazom.- Teža materiala podloge: 150 g/m2.- Mehak vložek na palcu.- Možnost pritrditve rokavic s karabinom preprečuje izgubo.
  • Smučarske rokavice Black Diamond Mercury Mitts črna barva, BD801017
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz lahkega in trpežnega materiala.- Lahka in prožna membrana BD.dry™, ki jo vsebuje model, zagotavlja visoko odpornost proti vodi in optimalno zračnost, kar vam omogoča popolno udobje tudi med intenzivno dejavnostjo.- Revolucionarni hidrofobni premaz tkanine GTT EMPEL™ DWR (brez perfluoriranih kemikalij) je okolju prijazen in nestrupen, saj se v postopku ustvarjanja tega premaza odpravi kemično onesnaženje vode. Ta zaključek preprečuje nastanek madežev in pronicanje vlage, hkrati pa ne ovira kroženja zraka.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- V notranjosti so odstranljive rokavice s sintetičnim polnilom, ki zagotavljajo dodatno toploto. Spodnji del dlani je napolnjen z materialom PrimaLoft® Gold, ki zagotavlja zaščito pred mrazom, visoko stopnjo vodoodpornosti in odpornost proti vetru. Ta izol- Teža polnjenja: 170 g/m2 / 133 g/m2.- Manšete rokavic ščitijo pred snegom in mrazom, prilagoditve, ki so nanje nameščene z vrvicami z zamaški, pa olajšajo individualno prilagajanje.- V notranjosti so ojačitveni elementi iz naravnega usnja.- Možnost pritrditve rokavic s karabinom preprečuje izgubo.
  • Rokavice Black Diamond MidWeight Softshell siva barva, BD801749
    - Model je izdelan iz softshell tkanine, ki je lahka, zračna in odporna na veter. Izdelana je iz kompaktne in fleksibilne zunanje plasti, ki ščiti pred vetrom, in mehkega notranjega sloja, ki ohranja toplotno udobje.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Možnost pritrditve rokavic s karabinom preprečuje izgubo.- Izjemno lahko sintetično polnilo PrimaLoft® GOLD zagotavlja zaščito pred mrazom, visoko odpornost na vodo in veter. Ta izolacija je zračna in ne spremeni svojih toplotnih lastnosti tudi v mokrih razmerah, zaradi česar je dobra alternativa naravnemu puhu. Poleg tega je izolacija večinoma izdelana iz recikliranih vlaken.- Teža polnjenja: 60 g.- V notranjosti so ojačitveni elementi iz naravnega usnja.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.- Manšete rokavic, izdelane iz elastičnega traku, se popolnoma prilegajo zapestju in preprečujejo vdor mraza.- Odsevni element poveča vidljivost in varnost v temi.
  • Rokavice Black Diamond Kingpin Gloves rumena barva, BD801053
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan iz mehkega, zelo trpežnega naravnega usnja.- Trajna impregnacija materiala DWR brez PFC (PFC-free Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost in ne vsebuje perfluornih kemikalij (PFC). Uporaba te metode preprečuje absorbcijo vlage, zaradi česar voda kondenzira na površini in odteka z nje. Ta impregnacija je nestrupena in okolju prijazna.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Elastični trak okoli zapestja ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehak vložek na palcu.- Notranjost je podložena z mehkim flisom, ki poveča izolacijo pred mrazom in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Možnost pritrditve rokavic s karabinom preprečuje izgubo.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Abstract M
    Želeli smo nekaj enobarvnega. Želeli smo vzorce, želeli smo črte, želeli smo čačke. Nato smo se odločili, da si želimo vse v enem designu. Črna in rdeča sta kombinacija moči, ki bo poskrbela, da boš opažena. Naš Abstract je abstrakten, je čudovit in je izrazen - in deluje! Pokaži svojo ljubezen do umetnosti vsakič, ko si ga nadeneš.
  • Lauren Ralph Lauren Pas temno rjava
    Dizajn: Zaponka; Način zapenjanja: Zaponka; Material: Usnje; Material: Gladko usnje; Dodatki: Robusten material, Prilagodljiva širina
  • Rokavice Black Diamond LightWeight ScreenTap Liners črna barva, BD801808
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Izdelana je iz hladnoizolacijskega flisa z gladko zunanjostjo in mehko, koži prijazno notranjostjo.- Vodoodbojni rob materiala s premazom DWR (Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost. Zaradi te metode voda kondenzira na površini materiala in teče po njej, ne da bi se absorbirala v notranjost.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Manšete rokavic, izdelane iz elastičnega traku, se popolnoma prilegajo zapestju in preprečujejo vdor mraza.- Vložki U | R® Powered na konicah prstov omogočajo upravljanje zaslona na dotik s petimi prsti, ne da bi morali sneti rokavice.- Možnost zapenjanja rokavic z integriranimi sponkami preprečuje izgubo.- Teža materiala: 220 g/m2.
  • Rokavice Black Diamond Deploy črna barva, BD801709
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Izdelana je iz hladnoizolacijskega flisa z gladko zunanjostjo in mehko, koži prijazno notranjostjo.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Posebno okence v manšeti rokavic omogoča udobno uporabo pametne ure, ne da bi jo morali sneti.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.- Mehak vložek na palcu.- Nedrseči elementi za izboljšanje oprijema.- Možnost zapenjanja rokavic s sponkami preprečuje izgubo.- Odsevni element poveča vidljivost in varnost v temi.
  • Rokavice Black Diamond Deploy Wind Hood zelena barva, BD801742
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Izdelana je iz hladnoizolacijskega flisa z gladko zunanjostjo in mehko, koži prijazno notranjostjo.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Manšete rokavic, izdelane iz elastičnega traku, se popolnoma prilegajo zapestju in preprečujejo vdor mraza.- Posebno okence v manšeti rokavic omogoča udobno uporabo pametne ure, ne da bi jo morali sneti.- Tehnologija, ki omogoča upravljanje naprav z zaslonom na dotik, olajša uporabo pametnega telefona ali druge naprave, ne da bi morali sneti rokavice.- Mehak vložek na palcu.- Nedrseči elementi za izboljšanje oprijema.- Možnost zapenjanja rokavic s sponkami preprečuje izgubo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • LELOSI Pižama Elfie XL
    Škratje so morda najbolj znani po svoji nagajivi naravi. Potegavščine in navihane igre jih neizmerno zabavajo. Imajo pa tudi drugo plat, saj slovijo kot Božičkovi pridni pomočniki. Pravzaprav so Božičkovi palčki tisti, ki so odgovorni za pripravo in izdelavo skoraj neskončnega števila daril, ki za vsak božič končajo pod našim drevescem. Ste nagajivi ali pridni? Odločitev je vaša.
  • LELOSI Pižama Yeti XL
    Ne boj se slediti stopinjam jetija, saj ta v sebi skriva veliko prijaznosti in dobrodušnosti. Prepusti se mu, da te popelje po zasneženih pokrajinah, kjer sneg zaduši vsak zvok in kjer se spokojna tišina širi čez grebene in gorovja. V tej zasneženi pokrajini kraljuje prijazni jeti, ki te za roko vodeč popelje v svet sanj. Ležeč pod zvezdami se ti na ustnicah topijo snežinke, medtem ko ti mirno spiš.
  • Belt with ring buckle black/silver
    This ring belt with buckle in synthetic leather style is a suitable accessory for your urban-style outfits. With lengths ranging from 95 to 125 cm, you'll find that it easily adapts to your size. A special feature of the design is the closure, which is made of two gold rings placed on top of each other. A strap to enhance your look with style.
  • A BATHING APE x New Era 59Fifty Leather Cap M Black S
    Kupi A BATHING APE x New Era 59Fifty Leather Cap M Black S za 215 EUR v Footshopu. Znamka: A BATHING APE Barva: Black Velikost: S
  • LELOSI Komplet hlačk Mauritius S
    Ena večjih znamenitosti Mauritiusa so čudoviti koralni grebeni. Okrašeni so z različnimi barvami, vendar to ni tisto, kar nas je navdihnilo. Prepričali so nas tisti v nežnih, peščenih barvah, ki se dvigajo iz globokega temnega morskega dna, v najrazličnejših oblikah in velikostih. Občutek mehkobe in mogočnosti, ki ga izžarevajo, je tisto, kar smo želeli prenesti na ta nov LELOSI dizajn.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Louise XS
    V zavetju mrzlih ulic, kjer je v zraku čutiti nekakšno prefinjenost, prepleteno z eleganco, se nahaja zanimiv dizajn Louise. Njegova toplota te bo privlačila, s sabo te bo povlekla v jutrišnji dan. Skupaj z dizajnom Louise boš navdušeno slavila zmago nad hladnejšim vetrom in skupaj bosta nasmejano pozdravila novo obdobje.
  • LELOSI Polarosi jopa Jennie XS
    V srcu družbe se boš srečala z dizajnom Jennie. Pomagal ti bo, da boš postala vplivna ravno na tistem področju, na katerem si boš sama želela biti. Vodil te bo skozi mrzle dni in oblikoval tvojo prihodnost. Čas bo z dizajnom Jennie tekel povsem drugače - v ritmu elegance in udobja.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Jennie XS
    V srcu družbe se boš srečala z dizajnom Jennie. Pomagal ti bo, da boš postala vplivna ravno na tistem področju, na katerem si boš sama želela biti. Vodil te bo skozi mrzle dni in oblikoval tvojo prihodnost. Čas bo z dizajnom Jennie tekel povsem drugače - v ritmu elegance in udobja.
  • LELOSI Polarosi jopa Lillemor XS
    Začutila boš mrzel piš, a kmalu ga ne bo več, saj bo tvoj zaščitnik tu. Zagledala boš dizajn Lillemor. Toplo te bo objel in te popeljal v širni svet, kjer bo neminljivo udobje srečalo dovršenost. Dizajn Lillemor bo vedno zvesto dihal s tabo, tudi ko si boš zamislila nekaj posebnega.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Lillemor XS
    Začutila boš mrzel piš, a kmalu ga ne bo več, saj bo tvoj zaščitnik tu. Zagledala boš dizajn Lillemor. Toplo te bo objel in te popeljal v širni svet, kjer bo neminljivo udobje srečalo dovršenost. Dizajn Lillemor bo vedno zvesto dihal s tabo, tudi ko si boš zamislila nekaj posebnega.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Aditi XS
    Ko bo mraz zgrabil dan, te bo dizajn Aditi obdal s toploto in v trenutku ti bo prijetno. Zvesto te bo spremljal povsod, še posebej pri vseh tvojih aktivnostih na prostem. Dizajn Aditi ti bo omogočil, da se boš korajžno spopadla z vsem, kar ti bo prišlo naproti, in se boš veselo smejala na ves glas.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Denise XS
    Napočil bo čas, ko ti bo mrzel veter božal lica, dizajn Denise pa ti bo nudil popolno toplino. Odločil se je, da se ti bo pokazal in postal tvoj najboljši prijatelj. Ob tebi bo, še enkrat ti bo predstavil znano udobje, na katerega prisegaš že leta in leta v vseh letnih časih. Popolnoma mu zaupaj.
  • Lauren Ralph Lauren Pas oliva
    Dizajn: Prešit obod/rob; Način zapenjanja: Zaponka; Material: Usnje; Material: Gladko usnje; Dodatki: Zrnato usnje, Label-potisk, Robusten material
  • Čepica iz tvida Kangol bež barva
    Čepica iz tvida iz kolekcije Kangol. Model izdelan iz enobarvnega materiala.
  • LELOSI Pajkice Polarosi Lynne XS
    Z dizajnom Lynne boš v delčku sekunde začutila sproščujočo moč narave. Njegova globoka modra barva, ki jo je navdihnila mirnost jezera, te bo nežno obdala in popeljala v čudovit svet, kjer od jutra do mraka prevladuje toplina. Primeren za nizke temperature, bo dizajn Lynne postal tvoj predan družabnik, ki te bo grel.
  • Nike Sportswear Palčniki črna
    Polnilo: Toplo polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Dodatki: Oznaka-nalepke, Mehek grip
  • LELOSI Pižama Mistletoe L
    “Poljub pod omelo” je božična tradicija, ki izvira že iz stare Grčije. Vsakič, ko se znajdete pod omelo, lahko delite z ljubljeno osebo poljub. Romantičen poljub med ljubimcema, ljubeča mati poljubi svojega sina na čelo, dva tujca si prvič zazreta v oči… morda poljub sledi prihodnje leto? Kogarkoli že poljubljate letos, naj bo to pokazatelj za leto, ki je pred nami – polno ljubezni, prijateljstva in neizmerne sreče.

Nazadnje videno

Modni dodatki za ženske - Dobro izbrani modni dodatki bodo dvignili vsako kombinacijo oblačil in jo prilagodili posamezni priliki. Ista kombinacija oblačil se lahko nosi za različne prilike, poslovne ali večerne, če samo dodate primerni modni dodatek. K modnim dodatkom štejemo ogrlice, broške, sponke, verižice, ure, pasove, obroče za lase, sponke za lase, celo očala, v širšem smislu tudi torbe in čevlje. Modni dodatki so idealen način, da izrazite svoj modni stil, kadar to morda ni mogoče s samo kombinacijo oblačil, na primer v službi, šoli ali na fakulteti. Če ne spremljate radi modne trende ali kopičite oblačila, napolnite omaro s klasičnimi oblačili in v skladu s trendi in priložnostmi menjajte samo modne dodatke. Na ta način boste varčevali z denarjem in prostorom v omari. Najboljši primer možnosti, ki nam jo dajejo pravi modni dodatki je mala črna obleka. Izberite enostaven dizajn in pazite samo, da obleka popolnoma pristaja vaši postavi. Potem to isto obleko s pomočjo modnih dodatkov lahko nosite za več različnih prilik. Za vsak dan in sprehode po mestu jo nosite s klasično usnjeno jakno in veliko torbo ter enostaven pas ali šal okoli vrata. Za poslovne prilike dodajte tudi nežno verižico in diskretne uhane. Za večerne zmenke in zabave na malo črno obleko obujte visoke pete in dodajte »statement« ogrlico ali koktel prstan. Podobno se lahko naredi tudi z mnogimi drugimi oblačili. Izberite modne dodatke, ki bodo izrazili vaš osebni stil, dvignili kombinacijo, spremljali trenutni trend ali pa bodo enostavno naredili to, da se boste počutili boljše.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh