Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

844
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Rituals The Ritual Of Ayurveda pena za kopel Indian Rose & Sweet Almond 500 ml
    Rituals The Ritual Of Ayurveda, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Rituals The Ritual Of Ayurveda zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: prijetno diši ustvarja bogato peno mehča kožo celega telesa Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Ashleigh & Burwood London Amber Leaves nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Amber Leaves, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London In Bloom Cotton Flower & Amber spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: topla dišava lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Ashleigh & Burwood London Lavender & Bergamot nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lavender & Bergamot, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose losjon za telo 500 ml
    Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Vivian Gray Aroma Selection Lotus & Rose bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Vivian Gray Modern Pastel Pomegranate & Rose luksuzno tekoče milo 500 ml
    Vivian Gray Modern Pastel Pomegranate & Rose, 500 ml, Mila za ženske, Tekoče milo Vivian Gray Modern Pastel skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: globinsko čisti kožo praktično odmerjanje s pomočjo odmernika vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem kože ne izsuši niti v primeru vsakodnevne uporabe Navodilo za uporabo: Ustrezno količino mila nanesite na vlažno kožo z roko, naredite peno in sperite.
  • Saponificio Artigianale Fiorentino Patchouli and Sandalwood naravno tekoče milo za roke 500 ml
    Saponificio Artigianale Fiorentino Patchouli and Sandalwood, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Saponificio Artigianale Fiorentino Patchouli and Sandalwood skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo prijetno diši ima mehčalne učinke Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Saponificio Artigianale Fiorentino Vetiver and Argan gel za prhanje za vse tipe kože 500 ml
    Saponificio Artigianale Fiorentino Vetiver and Argan, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Saponificio Artigianale Fiorentino Vetiver and Argan je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži ima mehčalne učinke pušča osvežujoč občutek prijetno diši Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Saponificio Artigianale Fiorentino Vetiver and Argan naravno tekoče milo za roke 500 ml
    Saponificio Artigianale Fiorentino Vetiver and Argan, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Saponificio Artigianale Fiorentino Vetiver and Argan skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok prijetno diši ima mehčalne učinke nahrani kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Saponificio Artigianale Fiorentino Rosewood and Osmanthus gel za prhanje za vse tipe kože 500 ml
    Saponificio Artigianale Fiorentino Rosewood and Osmanthus, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Saponificio Artigianale Fiorentino Rosewood and Osmanthus . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži ima pomirjajoče učinke prijetno diši prijetno osvežuje Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Saponificio Artigianale Fiorentino Rosewood and Osmanthus naravno tekoče milo za roke 500 ml
    Saponificio Artigianale Fiorentino Rosewood and Osmanthus, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Saponificio Artigianale Fiorentino Rosewood and Osmanthus skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo prijetno diši pušča osvežujoč občutek Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Saponificio Artigianale Fiorentino Patchouli and Sandalwood gel za prhanje za vse tipe kože 500 ml
    Saponificio Artigianale Fiorentino Patchouli and Sandalwood, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Saponificio Artigianale Fiorentino Patchouli and Sandalwood je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži hrani in neguje kožo prijetno diši prijetno osvežuje Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium pena za kopel z vonjem cvetja 500 ml
    Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši ustvarja bogato peno mehča kožo celega telesa Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Baylis & Harding Jasmine & Apple Blossom čistilno tekoče milo za roke z antibakterijskim dodatkom 500 ml
    Baylis & Harding Jasmine & Apple Blossom, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Baylis & Harding Jasmine & Apple Blossom nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: antibakterijski učinek praktično odmerjanje s pomočjo odmernika roke so higiensko čiste neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Aussie SOS Supercharged Repair maska za lase 500 ml
    Aussie SOS Supercharged Repair, 500 ml, Maske za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase Aussie SOS Supercharged Repair bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Aussie SOS Supercharged Hydration pomirjajoča vlažilna maska za lase in lasišče 500 ml
    Aussie SOS Supercharged Hydration, 500 ml, Maske za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase Aussie SOS Supercharged Hydration bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz pomirja lasišče za naravne in barvane lase obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • HEMPZ Cucumber & Aloe krema za telo 500 ml
    HEMPZ Cucumber & Aloe, 500 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo HEMPZ Cucumber & Aloe neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo pomirja kožo in jo osvežuje ima mehčalne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Bione Cosmetics Bylinný elixír losjon za telo 500 ml
    Bione Cosmetics Bylinný elixír, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Bione Cosmetics Bylinný elixír vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik popravlja suho kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost učinkovito obnavlja kožo pomirja kožo in jo osvežuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • HEMPZ Citrus Blossom vlažilna krema 500 ml
    HEMPZ Citrus Blossom, 500 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo HEMPZ Citrus Blossom neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi ima mehčalne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • HEMPZ Triple Moisture gel za prhanje za telo 500 ml
    HEMPZ Triple Moisture, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje HEMPZ Triple Moisture je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Rudy - Le Maioliche Portofino aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Rudy - Le Maioliche Portofino, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom
  • HEMPZ Pomegranate gel za prhanje 500 ml
    HEMPZ Pomegranate, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje HEMPZ Pomegranate je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Rudy - Le Maioliche Taormina aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Rudy - Le Maioliche Taormina, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Rudy - Le Maioliche Taormina prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Subrina Professional Care Colour Lock maska za zaščito barve 500 ml
    Subrina Professional Care Colour Lock, 500 ml, Maske za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase Subrina Professional Care Colour Lock bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las deluje v globino lasnega vlakna podaljšuje trajanje barve Sestava: UV-filter Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • HEMPZ Breeze krema za telo 500 ml
    HEMPZ Breeze, 500 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo HEMPZ Breeze neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Rudy - Le Maioliche Venezia aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Rudy - Le Maioliche Venezia, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Rudy - Le Maioliche Venezia prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Greenatural Intimate Wash Gel Dailycare pH 4,3 BIO gel za intimno higieno s pomirjajočim učinkom Lavender 500 ml
    Greenatural Intimate Wash Gel Dailycare pH 4,3 BIO, 500 ml, Intimna nega med nosečnostjo in po porodu za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Greenatural Intimate Wash Gel Dailycare pH 4,3 BIO nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zagotavlja dolgotrajen občutek svežine hipoalergeno Sestava: brez dišav ne vsebuje SLS in SLES dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Greenatural Intimate Wash Gel Sensitive pH 5,5 BIO gel za intimno higieno s pomirjajočim učinkom Aloe Vera 500 ml
    Greenatural Intimate Wash Gel Sensitive pH 5,5 BIO, 500 ml, Intimna nega med nosečnostjo in po porodu za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Greenatural Intimate Wash Gel Sensitive pH 5,5 BIO nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zagotavlja dolgotrajen občutek svežine hipoalergeno Sestava: brez dišav ne vsebuje SLS in SLES dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Rudy - Le Maioliche Firenze aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Rudy - Le Maioliche Firenze, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Rudy - Le Maioliche Firenze prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • HEMPZ Triple Moisture gel za prhanje za telo 500 ml
    HEMPZ Triple Moisture, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje HEMPZ Triple Moisture je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko ima pomirjajoče učinke prijetno diši prijetno osvežuje kožo ščiti pred izsušitvijo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Green Pharmacy Body Care Damask Rose & Shea Butter kremasta pena za kopel z karitejevim maslom 500 ml
    Green Pharmacy Body Care Damask Rose & Shea Butter, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Green Pharmacy Body Care Damask Rose & Shea Butter poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru ima mehčalne učinke Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Green Pharmacy Body Care Green coffee & Ginger Oil pena za kopel 500 ml
    Green Pharmacy Body Care Green coffee & Ginger Oil, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: ima mehčalne učinke kožo ščiti pred izsušitvijo mehča kožo celega telesa Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Green Pharmacy Body Care Lavender & Linseed Oil pena za kopel s sivko 500 ml
    Green Pharmacy Body Care Lavender & Linseed Oil, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Green Pharmacy Body Care Lavender & Linseed Oil poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • Maison Berger Paris Orange Cinnamon nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Orange Cinnamon, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Orange Cinnamon spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov začinjena aroma topla dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Wella Professionals True Gray zdravilna kura za sive lase 500 ml
    Wella Professionals True Gray, 500 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Wella Professionals True Gray zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lase navlaži in nahrani celi in gladi površino las neguje dolžine oslabelih las
  • Oway Moisturizing Moisturizing vlažilna maska za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Oway Moisturizing Moisturizing, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Oway Moisturizing predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Pustite delovati navedeno število minut: 3-5. Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Počešite. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime Honey Drops krema za telo za ženske 500 ml
    Elizabeth Arden Green Tea Lychee Lime Honey Drops, 500 ml, Nega telesa za ženske, Krema za telo Elizabeth Arden Green Tea neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Orlane Bouquets d’Orlane Thé Vert parfumirani gel za prhanje 500 ml
    Orlane Bouquets d’Orlane Thé Vert, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Orlane Bouquets d’Orlane je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože pri umivanju ustvarja bogato peno prijetno diši Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur šamponska kopel za poškodovane lase 500 ml
    Kérastase Première Bain Décalcifiant Réparateur, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Première učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen lase pušča mehke neguje dolžine oslabelih las Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Tecna Teabase Balancing Shampoo krepilni šampon za poškodovane lase 500 ml
    Tecna Teabase Balancing Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Tecna Teabase učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem odstranjuje prhljaj Sestava: ne vsebuje SLS Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Keune Care Vital Nutrition hranilna in vlažilna maska za lase z regeneracijskim učinkom 500 ml
    Keune Care Vital Nutrition, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Keune Care predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini za naravne in barvane lase obnavlja strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Tecna Teabase Vitalizing Shampoo šampon za tanke, šibke in lomljive lase 500 ml
    Tecna Teabase Vitalizing Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Tecna Teabase učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Tecna Hydracore Hydrating & Volumizing Shampoo šampon za volumen las 500 ml
    Tecna Hydracore Hydrating & Volumizing Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Tecna Hydracore Hydrating & Volumizing Shampoo z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: intenzivno vlaži daje lesk in volumen za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Eveline Cosmetics Organic Gold regeneracijski balzam za telo s kokosovim oljem 500 ml
    Eveline Cosmetics Organic Gold, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh