Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

844
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Eva Natura Lavender & Green Tea kremasto tekoče milo za roke 500 ml
    Eva Natura Lavender & Green Tea, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Eva Natura Lavender & Green Tea skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo kožo osveži in ji doda vitalnost Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Eva Natura Aloe & Chamomile tekoče milo za roke 500 ml
    Eva Natura Aloe & Chamomile, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Eva Natura Aloe & Chamomile skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo prijetno diši Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Eva Natura Vitamin E & D-Panthenol tekoče milo za roke 500 ml
    Eva Natura Vitamin E & D-Panthenol, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Eva Natura Beauty Fruity skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo kožo osveži in ji doda vitalnost Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Eva Natura Green olive & Lime kremasto tekoče milo za roke 500 ml
    Eva Natura Green olive & Lime, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Eva Natura Green olive & Lime skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo kožo osveži in ji doda vitalnost Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Redken Extreme regeneracijski balzam za poškodovane lase 500 ml
    Redken Extreme, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Redken Extreme zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las preprečuje lomljenje las neguje dolžine oslabelih las gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • La Florentina Olive Flowers Body Wash kremasta pena za kopel 500 ml
    La Florentina Olive Flowers Body Wash, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel La Florentina Olive Flowers zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši pomirja telo in duha ustvarja bogato peno Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • La Florentina Olive Flowers Liquid Soap naravno tekoče milo za roke 500 ml
    La Florentina Olive Flowers Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Olive Flowers skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo prijetno diši pušča osvežujoč občutek Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • La Florentina Rose of May Body Wash kremasta pena za kopel 500 ml
    La Florentina Rose of May Body Wash, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel La Florentina Rose of May zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši pušča osvežujoč občutek Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • La Florentina Pomegranate Body Wash kremasta pena za kopel 500 ml
    La Florentina Pomegranate Body Wash, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel La Florentina Pomegranate zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo prijetno diši pomirja telo in duha ustvarja bogato peno pušča osvežujoč občutek Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Palmolive Thermal Spa Silky Oil pomlajevalni gel za prhanje 500 ml
    Palmolive Thermal Spa Silky Oil, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Palmolive Thermal Spa Silky Oil. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora
  • La Florentina Arboreal Peony Body Wash naravni gel za prhanje potonika 500 ml
    La Florentina Arboreal Peony Body Wash, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje La Florentina Arboreal Peony Body Wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Arboreal Peony Liquid Soap naravno tekoče milo za roke potonika 500 ml
    La Florentina Arboreal Peony Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Arboreal Peony skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte po potrebi. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Boboli Citrus Body Wash naravni gel za prhanje citrus 500 ml
    La Florentina Boboli Citrus Body Wash, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje La Florentina Boboli Citrus Body Wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Florentina Iris Body Wash naravni gel za prhanje 500 ml
    La Florentina Florentina Iris Body Wash, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje La Florentina Florentina Iris Body Wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Florentina Iris Liquid Soap naravno tekoče milo za roke z vonjem cvetja 500 ml
    La Florentina Florentina Iris Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Florentina Iris skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo preprečuje napenjanje kože prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte po potrebi. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Fresh Magnolia Body Wash naravni gel za prhanje magnolija 500 ml
    La Florentina Fresh Magnolia Body Wash, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje La Florentina Fresh Magnolia Body Wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Fresh Magnolia Liquid Soap naravno tekoče milo za roke magnolija 500 ml
    La Florentina Fresh Magnolia Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Fresh Magnolia skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo preprečuje napenjanje kože prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte po potrebi. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Lavender Body Wash naravni gel za prhanje z vonjem sivke 500 ml
    La Florentina Lavender Body Wash, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje La Florentina Lavender Body Wash. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Lavender Liquid Soap naravno tekoče milo za roke z vonjem sivke 500 ml
    La Florentina Lavender Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Lavender skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte po potrebi. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • La Florentina Pomegranate Liquid Soap naravno tekoče milo za roke 500 ml
    La Florentina Pomegranate Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Pomegranate skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo prijetno diši pušča osvežujoč občutek Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • La Florentina Rose of May Liquid Soap naravno tekoče milo za roke 500 ml
    La Florentina Rose of May Liquid Soap, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo La Florentina Rose of May skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo prijetno diši pušča osvežujoč občutek Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • La Florentina Sweet Almonds Body Wash kremasta pena za kopel 500 ml
    La Florentina Sweet Almonds Body Wash, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel La Florentina Sweet Almonds zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši pomirja telo in duha mehča kožo celega telesa pušča osvežujoč občutek Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Saryna Key Deep Cleansing Shampoo šampon za mastne lase in lasišče 500 ml
    Saryna Key Deep Cleansing Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Saryna Key Anti Dandruff šampon proti prhljaju 500 ml
    Saryna Key Anti Dandruff, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Saryna Key Anti Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Saryna Key Mix Shea stiling gel 500 ml
    Saryna Key Mix Shea, 500 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Saryna Key Mix Shea zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: poudarja valove oziroma kodre in jih jasno definira ustvarja popoln stajling Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair balzam za suhe lase s karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Saryna Key Pure African Shea Butter zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Saryna Key Styling & Finish balzam brez spiranja 500 ml
    Saryna Key Styling & Finish, 500 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Saryna Key Styling & Finish predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: oblikuje valove in kodre zagotavlja mehkobo Navodilo za uporabo: Za še boljšo podporo valovitim lasem jih posušite s sušilnikom z nameščenim difuzorjem.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Curl Control maska za lase z karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Curl Control, 500 ml, Maske za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase Saryna Key Pure African Shea Butter Curl Control bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik oblikuje valove in kodre Sestava: karitejevo maslo Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Curl Control balzam brez spiranja z karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Curl Control, 500 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Saryna Key Pure African Shea Butter predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo poudarja valove oziroma kodre in jih jasno definira Sestava: karitejevo maslo Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair balzam brez spiranja 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair, 500 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Za takojšen odmerek vlaženja in hranjenja poskrbi nega brez spiranja Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair. Vašim lasem po umivanju zagotovi vse, kar v tistem trenutku potrebujejo, ne da bi v kopalnici zapravili več časa, kot je potrebno. Pomaga zgladiti lase ter obnoviti njihov naravni sijaj in celovitost njihove strukture. Spodbuja njihovo obnavljanje in pripomore k lažjemu razčesavanju. Vse to enostavno, hitro in brez potrebe po spiranju. Samo nanesete, pomanete, po potrebi počešete in za lepoto ter zdrav videz vaših las bo poskrbljeno. Preizkusite to nego brez spiranja in odkrijte preprost in hiter način za regeneracijo las s številnimi drugimi prednostmi. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila deluje proti kodranju las Sestava: karitejevo maslo Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Curl Control balzam za valovite in kodraste lase 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Curl Control, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Saryna Key Pure African Shea Butter zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje podpira naravno tvorbo valov in kodrov Sestava: karitejevo maslo provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Za še boljšo podporo valovitim lasem jih posušite s sušilnikom z nameščenim difuzorjem.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Light balzam brez spiranja 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Light, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Saryna Key Pure African Shea Butter predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik obnavlja lase po celi njihovi dolžini Sestava: karitejevo maslo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Light balzam z karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Light, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Saryna Key Pure African Shea Butter zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje gladi in deluje proti kodranju ne obremenjuje las
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Light šampon z karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Light, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Saryna Key Pure African Shea Butter učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži deluje proti kodranju las Sestava: provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • KUNDAL Caffeine Shampoo Cherry Blossom naravni šampon proti izpadanju las 500 ml
    KUNDAL Caffeine Shampoo Cherry Blossom, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon KUNDAL Caffeine Shampoo Cherry Blossom z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las daje lesk in volumen preprečuje prezgodnje izpadanje las za naravne in barvane lase pomirja lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Sestava: kokosovo olje keratin provitamin B5 (pantenol) vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Uporabljate lahko vsak dan.
  • KUNDAL Caffeine Shampoo White Musk naravni šampon proti izpadanju las 500 ml
    KUNDAL Caffeine Shampoo White Musk, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon KUNDAL Caffeine Shampoo White Musk z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna stimulira rast las daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem preprečuje prezgodnje izpadanje las za naravne in barvane lase pomirja lasišče Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora kokosovo olje makadamijevo olje avokadovo olje rožmarinovo olje Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Uporabljate lahko vsak dan.
  • KUNDAL Dandruff Relief Shampoo Apple Green Tea šampon proti prhljaju in srbenju za suho kožo 500 ml
    KUNDAL Dandruff Relief Shampoo Apple Green Tea, 500 ml, Šamponi za ženske, Želite svoje k prhljaju nagnjene lase ohraniti zdrave, sijoče in vitalne? Treba jim je posvetiti pravo nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon KUNDAL Dandruff Relief Shampoo Apple Green Tea pomaga iz las in lasišča učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Po zaslugi posebne sestave pa pripomore tudi k zmanjšanju nastajanja prhljaja, ublaži občutek srbenja, razbremeni razdraženo lasišče in ga pomiri. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem odstranjuje prhljaj z las izpira preostanke soli in klora obnavlja in hrani lase pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Celoten proces ponovite 2×.
  • Ambientair The Olphactory Cannabis nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ambientair The Olphactory Cannabis, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair The Olphactory spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Ambientair The Olphactory Dark Amber osvežilec tekstila Blessing 500 ml
    Ambientair The Olphactory Dark Amber, 500 ml, Dišave za omare Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory Dark Amber z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava začinjena aroma oblačila ohranja čudovito dišeča garderobno omaro napolni s prijetno dišavo Navodilo za uporabo: Lahko se uporablja tudi za odišavljanje blaga. Dišave so posebej izdelane tako, da na blagu ne puščajo madežev. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Orlane Bouquets d’Orlane Autour de la Rose osvežujoč gel za prhanje 500 ml
    Orlane Bouquets d’Orlane Autour de la Rose, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Orlane Bouquets d’Orlane Autour de la Rose. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Bielenda Calcium + Q10 čistilna micelarna emulzija proti gubam 500 ml
    Bielenda Calcium + Q10, 500 ml, Vode za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Bielenda Calcium + Q10 . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo pomirja in tonira Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Redken Color Extend Magnetics zaščitni balzam za barvane lase 500 ml
    Redken Color Extend Magnetics, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Redken Color Extend Magnetics zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi barvo las gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje podaljšuje trajanje barve zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Maison Berger Paris Summer Mint Water nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Summer Mint Water, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov poletna dišava Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair maska za lase z karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Damage Repair, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Saryna Key Pure African Shea Butter predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini Sestava: brez silikonov ne vsebuje SLS in SLES karitejevo maslo Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Eimi Mistify light lak za lase za gladko pričesko in volumen 500 ml
    Wella Professionals Eimi Mistify light, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: srednje močno utrjevanje enostaven in hiter nanos lasem daje takojšen volumen temeljito utrdi vse tipe las in pričesk ohranja prožnost in ne obremenjuje las v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Osmo Extreme Hold pršilo za lase 500 ml
    Osmo Extreme Hold, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Osmo Extreme Hold bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Wella Professionals Shinefinity Zero Lift Glaze demi-permanentna barva za lase za naravne ali barvane lase 500 ml
    Wella Professionals Shinefinity Zero Lift Glaze, 500 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: oživlja barvo prekriva sive lase Barva dolgo ostane lepa in polna hrani in vlaži lase Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Color Lasting maska za lase z karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Color Lasting, 500 ml, Maske za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase Saryna Key Pure African Shea Butter Color Lasting bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: intenzivno vlaži podaljšuje trajanje barve Sestava: karitejevo maslo keratin UV-filter Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Saryna Key Pure African Shea Butter Color Lasting balzam za barvane lase s karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Pure African Shea Butter Color Lasting, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Saryna Key Pure African Shea Butter zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje podaljšuje trajanje barve Sestava: karitejevo maslo Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Saryna Key Unique Pro šampon z karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key Unique Pro, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Saryna Key Unique Pro učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Saryna Key No Yellow šampon za nevtralizacijo rumenih tonov z karitejevim maslom 500 ml
    Saryna Key No Yellow, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Saryna Key No Yellow učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: nevtralizira rumene odtenke v laseh intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Cetaphil Pro Urea 4% Lotion obnovitvena vlažilna emulzija 500 ml
    Cetaphil Pro Urea 4% Lotion, 500 ml, Kreme za telo za ženske, Lastnosti: kožo ščiti pred izsušitvijo krepi zaščitno bariero globinsko vlaži kožo Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Crescina Transdermic šampon proti redčenju in izpadanju las za ženske 500 ml
    Crescina Transdermic, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Crescina Transdermic z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase preprečuje prezgodnje izpadanje las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Parodontax Strengthen and Protect Icy Mint ustna voda 500 ml
    Parodontax Strengthen and Protect Icy Mint, 500 ml, Ustne vode uniseks, Ustna voda Parodontax Strengthen and Protect Icy Mint osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Colgate Plax Citrus Fresh ustna voda 500 ml
    Colgate Plax Citrus Fresh, 500 ml, Ustne vode uniseks, Ustna voda Colgate Plax Citrus Fresh osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Baylis & Harding Goodness Tonka Bean & Neroli tekoče milo za roke 500 ml
    Baylis & Harding Goodness Tonka Bean & Neroli, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Baylis & Harding Goodness Tonka Bean & Neroli nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok pušča osvežujoč občutek ima mehčalne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Baylis & Harding Royale Garden Peach, Peony & Jasmine gel za prhanje 500 ml
    Baylis & Harding Royale Garden Peach, Peony & Jasmine, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Baylis & Harding Royale Garden Peach, Peony & Jasmine. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko prijetno diši nemastna tekstura zagotavlja fino čiščenje koži vrača občutek udobja prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Sisley Hair Rituel nežni šampon z revitalizacijskim učinkom s makadamovým olejem 500 ml
    Sisley Hair Rituel, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sisley Hair Rituel učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna daje lesk in volumen krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Sisley Hair Rituel hranilni šampon z revitalizacijskim učinkom 500 ml
    Sisley Hair Rituel, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sisley Hair Rituel učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Sisley Hair Rituel Revitalizing Volumizing Shampoo šampon za volumen tankih las brez sulfatov 500 ml
    Sisley Hair Rituel Revitalizing Volumizing Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Sisley Hair Rituel Revitalizing Volumizing Shampoo z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Jonzac Sublimactive micelarna voda proti staranju kože 500 ml
    Jonzac Sublimactive, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Jonzac Sublimactive . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko tudi na občutljivi koži kožo posvetli Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Culti Onde di Tessuto aroma difuzor 500 ml
    Culti Onde di Tessuto, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Onde di Tessuto prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava zračno čista dišava spomladanska dišava poletna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • NATURE REPUBLIC Green Derma Mild Cica Big Toner pomirjajoči tonik za obnovo kožne pregrade za obnovo kožne pregrade 500 ml
    NATURE REPUBLIC Green Derma Mild Cica Big Toner, 500 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje NATURE REPUBLIC Green Derma bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: preprečuje prekomerno sušenje kože ima pomirjajoče učinke vlaži in hrani kožo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi primerno za občutljivo kožo Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Sisley Hair Rituel Gentle Purifying Shampoo nežni šampon za lasišče 500 ml
    Sisley Hair Rituel Gentle Purifying Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Sisley Hair Rituel Gentle Purifying Shampoo z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint čistilni balzam za valovite lase 500 ml
    Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče za naravne in barvane lase
  • BasicLab Dermocosmetics Micellis pomirjevalna micelarna voda za kožo, ki je nagnjena k rdečici 500 ml
    BasicLab Dermocosmetics Micellis, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda BasicLab Dermocosmetics Micellis. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju neguje in obnavlja deluje proti nepopolnostim ne poškoduje naravne kožne pregrade proti rdečici Sestava: veganski izdelek brez dišav dermatološko testirano provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Syoss Keratin keratin maska za lase 500 ml
    Syoss Keratin, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Syoss Keratin predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: deluje v globino lasnega vlakna neguje dolžine oslabelih las lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja strukturo las lasje so mehki na dotik intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • ZOE Heart Logo Stainless Steel Bottle steklenica za vodo iz nerjavnega jekla barva Black 500 ml
    ZOE Heart Logo Stainless Steel Bottle, 500 ml, Shakerji in stekleničke za vodo za moške, Pitje zadostne količine vode je pomembno za pravilno delovanje telesa. Steklenica za vodo ZOE Heart Logo Stainless Steel Bottle vam omogoča, da imate svojo najljubšo pijačo vedno pri roki, ne glede na to, ali ste v službi, se učite ali telovadite. Izogibajte se dehidraciji in ne pozabite tekočine dopolnjevati ves dan. Lastnosti: priročna steklenica, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli trendovski dizajn primerna za hladne in vroče napitke Sestava: nerjavno jeklo
  • ZOE Stainless Steel Insulated Water Bottle steklenica za vodo iz nerjavnega jekla barva Black 500 ml
    ZOE Stainless Steel Insulated Water Bottle, 500 ml, Shakerji in stekleničke za vodo za moške, Pitje zadostne količine vode je pomembno za pravilno delovanje telesa. Steklenica za vodo ZOE Stainless Steel Insulated Water Bottle vam omogoča, da imate svojo najljubšo pijačo vedno pri roki, ne glede na to, ali ste v službi, se učite ali telovadite. Izogibajte se dehidraciji in ne pozabite tekočine dopolnjevati ves dan. Lastnosti: priročna steklenica, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli primerna za hladne in vroče napitke trendovski dizajn Sestava: BPA free plastika nerjavno jeklo
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Passionfruit Martini nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Passionfruit Martini, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Passionfruit Martini spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora sladka aroma sadna dišava gurmanska dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Baylis & Harding Aloe, Tea Tree & Lime tekoče milo za roke z antibakterijskim dodatkom 500 ml
    Baylis & Harding Aloe, Tea Tree & Lime, 500 ml, Mila za ženske, Tekoče milo Baylis & Harding Aloe, Tea Tree & Lime skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok roke so higiensko čiste vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem prijetna sveža dišava antibakterijski učinek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Culti Welcome Mareminerale penasto milo za roke in telo 500 ml
    Culti Welcome Mareminerale, 500 ml, Geli za prhanje in mila za moške, Tekoče milo skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok prijetno diši
  • Culti Welcome Thé penasto milo za roke in telo 500 ml
    Culti Welcome Thé, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Lastnosti: koži zagotavlja svilnato mehkobo prijetno diši
  • Millefiori Zona Soft Leather aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Zona Soft Leather, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Zona Soft Leather prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Baylis & Harding Rainbow Fruit Cocktail luksuzno tekoče milo 500 ml
    Baylis & Harding Rainbow Fruit Cocktail, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Baylis & Harding Rainbow Fruit Cocktail nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Culti Stile Gratia aroma difuzor 500 ml
    Culti Stile Gratia, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Stile Gratia prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Culti Decor Gratia aroma difuzor 500 ml
    Culti Decor Gratia, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Decor Gratia prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Rudy - Le Maioliche Olive Oil tekoče milo za roke 500 ml
    Rudy - Le Maioliche Olive Oil, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Rudy - Le Maioliche Olive Oil skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje napenjanje kože prijetno diši neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Rudy - Le Maioliche Portofino tekoče milo za roke 500 ml
    Rudy - Le Maioliche Portofino, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Rudy - Le Maioliche Portofino skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Rudy - Le Maioliche Taormina tekoče milo 500 ml
    Rudy - Le Maioliche Taormina, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Rudy - Le Maioliche Taormina skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo prijetno diši ima mehčalne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Teatro Fragranze Nero Divino pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Nero Divino, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Nero Divino z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Rituals Private Collection Sweet Jasmine pršilo za dom 500 ml
    Rituals Private Collection Sweet Jasmine, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Rituals Private Collection Sweet Jasmine z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Melograno Fiorentino pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Melograno Fiorentino, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Melograno Fiorentino z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Incenso Imperiale pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Incenso Imperiale, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Incenso Imperiale z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava topla dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Luxury Collection Fiore pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Luxury Collection Fiore, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Luxury Collection Fiore z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Vento di Mare pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Vento di Mare, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Vento di Mare z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: zračno čista dišava poletna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Batuffolo Spray Gun pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Batuffolo Spray Gun, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Batuffolo Spray Gun z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Dolce Vaniglia pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Dolce Vaniglia, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Dolce Vaniglia z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Foglie Di Fico pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Foglie Di Fico, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Foglie Di Fico z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Verde Lorena pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Verde Lorena, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Verde Lorena z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Luxury Collection Rose Oud pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Luxury Collection Rose Oud, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Luxury Collection Rose Oud z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: poletna dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Patchoulove pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Patchoulove, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Patchoulove z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: topla dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Polvere di Iris pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Polvere di Iris, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Polvere di Iris z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: spomladanska dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Borgo Degli Agrumi pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Borgo Degli Agrumi, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Borgo Degli Agrumi z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: citrusna dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Pura Ambra pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Pura Ambra, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Pura Ambra z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Bianco Divino pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Bianco Divino, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Bianco Divino z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: citrusna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Speziato Fiorentino pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Speziato Fiorentino, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Speziato Fiorentino z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Luxury Collection Oro pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Luxury Collection Oro, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Luxury Collection Oro z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: začinjena aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Teatro Fragranze Luxury Collection Diamante pršilo za dom 500 ml
    Teatro Fragranze Luxury Collection Diamante, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Teatro Fragranze Luxury Collection Diamante z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Culti White Label Mareminerale aroma difuzor 500 ml
    Culti White Label Mareminerale, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti White Label Mareminerale prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: poletna dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh