Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti A

4760
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Ziaja Cupuacu hranilna krema za obraz za dan in noč z regeneracijskim učinkom 50 ml
    Ziaja Cupuacu, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Cupuacu bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Regina Calming ekstra pomirjevalni gel po pikih žuželk 27 ml
    Regina Calming, 27 ml, Geli za telo za ženske, Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Ardell Natural lepilne trepalnice 120 Demi Black
    Ardell Natural, Umetne trepalnice za ženske, Izdelek Ardell Natural bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: pomaga oblikovati, poudariti in utrditi obrvi deluje naravno hiter in enostaven nanos zgosti in dopolni manjkajoče trepalnice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino lepila na trak izbranih umetnih trepalnic in nalepite na zgornjo gibljivo veko tesno h koreninam lastnih trepalnic.
  • Avon Naturals Care Vanilla & Sandalwood osvežilno pršilo za telo z vanilijo in sandalovino 100 ml
    Avon Naturals Care Vanilla & Sandalwood, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Avon Naturals Care Vanilla & Sandalwood. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in daje prijeten občutek čistoče vlaži in rahlo mehča osvežuje in daje energijo prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Rilastil Breast učvrstitveni serum za dekolte in prsi v ampulah 15x5 ml
    Rilastil Breast, 15x5 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Koža vratu in dekolteja je tanka, nagnjena k znakom staranja in pogosto izgublja obliko prva od vseh predelov telesa in obraza. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Pripravek Rilastil Breast se lahko spopade s specifičnimi težavami v predelu vratu in dekolteja. Kožo na teh predelih bo ustrezno nahranil in navlažil, deloval bo proti znakom povešenosti ter izboljšal tako njeno čvrstost kot elastičnost. Koža vašega vratu in dekolteja bo po njegovi zaslugi videti napeta, zglajena in na splošno pomlajena. Lastnosti: učvrsti kožo oprsja povečuje elastičnost in ohranja mehkobo kože obnavlja mladostne linije, koža je mehka in prožna Navodilo za uporabo: Nanašajte na celo območje dekolteja in oprsja z rahlimi krožnimi gibi. Pustite, da se vpije.
  • Cetaphil PS Lipo-Active vlažilna krema za telo za lokalno zdravljenje 100 g
    Cetaphil PS Lipo-Active, 100 g, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Cetaphil PS Lipo-Active , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: koži zagotavlja dolgotrajno prožnost intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Nivea Intimo Fresh emulzija za intimno higieno 250 ml
    Nivea Intimo Fresh, 250 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Nivea Intimo Fresh nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa zagotavlja dolgotrajen občutek svežine zmanjšuje draženje in rdečico intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Nivea Creme Care trdo milo 100 g
    Nivea Creme Care, 100 g, Mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Nivea Creme Care je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo ne draži in ne suši kože Hrani in vlaži prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Versace Jeans Red toaletna voda za ženske 75 ml
    Versace Jeans Red, 75 ml, Toaletne vode za ženske, Toaletna voda Versace Jeans Red vas bo s svojo čutno aromo ponesla v čaroben orientalski vrt poln cvetočih rož. cvetlična dišava za sodobno samozavestno žensko za uporabo vsak dan
  • Oriflame Lucia toaletna voda za ženske 50 ml
    Oriflame Lucia, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Oriflame Lucia je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Tesori d'Oriente White Musk parfumska voda za ženske 100 ml
    Tesori d'Oriente White Musk, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Tesori d'Oriente White Musk vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. orientalska dišava pudrasta dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bielenda Skin Clinic Professional Rejuvenating aktivni tonik za regeneracijo obraza 200 ml
    Bielenda Skin Clinic Professional Rejuvenating, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Skin Clinic Professional pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži
  • Tołpa Dermo Face Hydrativ gelasta krema za predel okoli oči proti podočnjakom 10 ml
    Tołpa Dermo Face Hydrativ, 10 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Tołpa Dermo Face Hydrativ se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Tołpa Dermo Face Hydrativ intenzivna vlažilna maska za obraz in predel okoli oči 2 x 6 ml
    Tołpa Dermo Face Hydrativ, 2x6 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Tołpa Dermo Face Hydrativ bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Delia Cosmetics New Look maskara za volumen in ločevanje trepalnic odtenek Black 12 ml
    Delia Cosmetics New Look, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Delia Cosmetics New Look daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice posamezno loči vsako trepalnico zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Sea of Spa Bio Spa losjon za telo z avokadom in oljem ognjiča 180 ml
    Sea of Spa Bio Spa, 180 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Sea of Spa Bio Spa , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Angel Schlesser Femme toaletna voda za ženske 50 ml
    Angel Schlesser Femme, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Angel Schlesser Femme vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • ARTDECO Make Up Fixing Spray pršilo za fiksiranje make-upa 3v1 100 ml
    ARTDECO Make Up Fixing Spray, 100 ml, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Izdelek za utrditev ličenja ARTDECO Make Up Fixing Spray je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah. Lastnosti: zagotavlja brezhiben videz Hrani in vlaži
  • Bourjois Contour Edition dolgoobstojni svinčnik za ustnice odtenek 05 Berry Much 1.14 g
    Bourjois Contour Edition, 1.14 g, Ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje in poudarja ustnice odlično se prilega koži prijetna kremasta tekstura prosojna barva ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.
  • Milk Shake No Frizz vlažilno mleko za lase proti krepastim lasem 125 ml
    Milk Shake No Frizz, 125 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Milk Shake No Frizz daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke kroti neobvladljive lase Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Yankee Candle Black Coconut votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Black Coconut, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Black Coconut čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: poletna dišava sadna dišava sladka aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfumska voda za ženske 75 ml
    Roberto Cavalli Paradiso Azzurro, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Roberto Cavalli Paradiso Azzurro vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream For Body SPF 30 krema za sončenje proti staranju kože SPF 30 150 ml
    Sensai Silky Bronze Cellular Protective Cream For Body SPF 30, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi deluje preventivno proti staranju kože preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce koži zagotavlja potrebno vlaženje hrani kožo in jo neguje spodbuja naraven proces porjavitve pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Tołpa Green Firming 40+ učvrstitvena nočna krema proti gubam 50 ml
    Tołpa Green Firming 40+, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Tołpa Green Firming 40+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Saloos Cold Pressed Oils Sunflower Bio bio sončnično olje 250 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Sunflower Bio, 250 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Sunflower Bio bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno globinsko vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Cannabis bio konopljino olje 50 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Cannabis, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Bio Cannabis bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: hrani in neguje kožo globinsko vlaži kožo pušča prožno in voljno hitro se vpija Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Avocado bio avokadovo olje 50 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Avocado, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Bio Avocado bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: hrani in neguje kožo kožo pušča prožno in voljno kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Borage bio boragovo olje 50 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Borage, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Bio Borage bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pušča prožno in voljno hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Sesame bio sezamovo olje 50 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Sesame, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Bio Sesame bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno globinsko vlaži upočasnjuje staranje hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Bond No. 9 Governors Island parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Governors Island, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Governors Island se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. orientalska dišava topla dišava, idealna za hladno vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Bond No. 9 Lafayette Street parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Lafayette Street, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Lafayette Street je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks dišava
  • Ziaja Gdan Skin balzam za lase za suhe lase 100 ml
    Ziaja Gdan Skin, 100 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Balzam Ziaja Gdan Skin obnavlja soncu izpostavljene lase in poenostavlja njihovo urejanje. Lastnosti: obnavlja lasna vlakna omogoča enostavno razčesavanje krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi lasem daje mehkobo in sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Ziaja Gdan Skin vlažilni in zaščitni šampon 300 ml
    Ziaja Gdan Skin, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Gdan Skin je posebej zasnovan za nego od sonca obremenjenih las. Nežno jih umije, da so mehki in sijoči. Lastnosti: temeljito čisti lase in lasišče intenzivno vlaži lase krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi Navodilo za uporabo: Šampon nežno vmasirajte v vlažne lase in jih nato temeljito sperite.
  • 54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog) sveča mint 18 cm
    54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog), 18 cm, Dekorativne sveče Dišave za dom, Dekorativna sveča 54 Celsius PyroPet VOFFI (Dog) čudovito odišavi vaš dom in ustvari prijetno vzdušje. Zahvaljujoč dizajnu bo hitro postala eleganten dodatek v vsakem prostoru. Lastnosti: luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje idealno kot darilo Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Ajmal Mukhallat Shams parfumska voda uniseks 50 ml
    Ajmal Mukhallat Shams, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Ajmal Mukhallat Shams bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava lesna dišava cvetlična dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Chanel Rouge Coco kremasta vlažilna šminka odtenek 442 Dimitri 3,5 g
    Chanel Rouge Coco, 3,5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Chanel Rouge Coco bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: vlaži in neguje ustnice ustnice so videti polne in zdrave dolgotrajen učinek enostavno se nanaša ustnicam daje blag lesk Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Orly Black Board groba pilica za umetne nohte 1 kos
    Orly Black Board, 1 kos, Manikura in pilice za ženske, Urejeni nohti so vaša vizitka – pokažite jih v najboljši luči. Pilica Orly Black Board vam omogoča, da jih natančno oblikujete v udobju svojega doma in opravite manjše prilagoditve za videz kot iz salona. Vaši nohti bodo vedno videti urejeni, negovani in brez vsakih nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte pili natančno in enakomerno pilica je idealna za potovanja in torbico Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer. Po uporabi sperite z vodo.
  • Xerjoff Casamorati 1888 Bouquet Ideale parfumska voda za ženske 30 ml
    Xerjoff Casamorati 1888 Bouquet Ideale, 30 ml, Parfumske vode za ženske, Parfumska voda Xerjoff Casamorati 1888 Bouquet Ideale je nepremagljivo zapeljiva in edinstvena dišava, ki vas bo omamila s svojo intenzivnostjo in razkošnim izzvenevanjem. orientalska dišava za romantično žensko za slavnostne priložnosti
  • Roja Parfums Reckless parfum za ženske 50 ml
    Roja Parfums Reckless, 50 ml, Parfumi za ženske, Pustite se ponesti v daljne orientalske dežele, kjer je v zraku čutiti dišavo eksotičnih začimb, slišati ritmično glasbo in kjer od zlatega okrasja kar slabi vid. Parfum za ženske Roja Parfums Reckless bo očaral vaše čute s toplo dišavno sestavo s pridihom razkošja. orientalska dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo razkošna dišava za zahtevne
  • Bione Cosmetics Hyaluron Life krema za roke z regeneracijskim učinkom 100 ml
    Bione Cosmetics Hyaluron Life, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Bione Cosmetics Hyaluron Life . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja preprečuje suho kožo blaži znake staranja kože ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Bielenda Avocado nežni dvofazni odstranjevalec ličil za občutljive oči 140 ml
    Bielenda Avocado, 140 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Bielenda Avocado s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila temeljito odstrani vse vrste ličil za oči na koži ne pušča mastnih sledi kožo pušča svežo vlaži in mehča kožo Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Molinard Jasmin parfumska voda za ženske 75 ml
    Molinard Jasmin, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Molinard Jasmin je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Molinard Vanille parfumska voda za ženske 75 ml
    Molinard Vanille, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Molinard Vanille . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava za sodobno samozavestno žensko poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Jeanne en Provence Lavande Gourmande vlažilna krema za roke 75 ml
    Jeanne en Provence Lavande Gourmande, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Jeanne en Provence Lavande Gourmande . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Woodwick Wood Smoke dišeča sveča z lesenim stenjem 609.5 g
    Woodwick Wood Smoke, 609.5 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Wood Smoke čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava topla dišava zimska dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Institut Esthederm Hydratation Cellular Body Oil hranilno suho olje za telo 125 ml
    Institut Esthederm Hydratation Cellular Body Oil, 125 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Institut Esthederm Hydratation Cellular Body Oil bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pušča prožno in voljno hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Maison Berger Paris Orange Blossom nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Orange Blossom, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Orange Blossom spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov cvetlična dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Ashleigh & Burwood London Moonlight Dream katalitična svetilka velika
    Ashleigh & Burwood London Moonlight Dream, Katalitične svetilke Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Moonlight Dream je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Perfumer’s Workshop Tea Rose toaletna voda za ženske 120 ml
    Perfumer’s Workshop Tea Rose, 120 ml, Toaletne vode za ženske, Uživajte ves dan v nežnih cvetličnih čarih. Toaletna voda Perfumer’s Workshop Tea Rose skriva na tisoče cvetnih lističev, katerih dišava bo izvrstno poudarila vašo ženskost in naravno privlačnost. cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sylveco Hair Care hranilni šampon za lase 300 ml
    Sylveco Hair Care, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sylveco Hair Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Med Antibacterial Care tonik za mastno in problematično kožo 200 ml
    Ziaja Med Antibacterial Care, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Med Antibacterial Care pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma globinsko vlaži Sestava: veganski izdelek
  • Marc Jacobs Daisy Dream Forever parfumska voda za ženske 50 ml
    Marc Jacobs Daisy Dream Forever, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Marc Jacobs Daisy Dream Forever je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ziaja Med Antibacterial Care lokalna nega proti aknam za obraz, dekolte in hrbet 15 ml
    Ziaja Med Antibacterial Care, 15 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Ziaja Med Antibacterial Care bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja pomirja razdraženost kože s kože odstranjuje ogrce Sestava: hipoalergena sestava veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije.
  • Ziaja Med Lipid Dermatological Formula fiziološki čistilni gel za atopično in alergično kožo 200 ml
    Ziaja Med Lipid Dermatological Formula, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Med Lipid Dermatological Formula pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože preprečuje suho kožo
  • Atkinsons Oud Collection Oud Save The Queen parfumska voda za ženske 100 ml
    Atkinsons Oud Collection Oud Save The Queen, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Atkinsons Oud Collection Oud Save The Queen. S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti topla dišava, idealna za hladno vreme ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Bielenda Vanity Soft Expert depilacijska krema za obraz 15 ml
    Bielenda Vanity Soft Expert, 15 ml, Depilacijske kreme za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Bielenda Vanity Soft Expert vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Lastnosti: uporabi se lahko tudi za kratke dlake vsebuje koži prijazne sestavine za občutljivo kožo preprečuje vraščanje dlak ima dolgotrajen učinek z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak nove dlake bodo tanjše Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bielenda Precious Oil Argan negovalno olje za obraz, telo in lase 150 ml
    Bielenda Precious Oil Argan, 150 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Bielenda Precious Oil Argan bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: neguje kožo in lase krepi lasna vlakna obnavlja in vlaži obnavlja prožnost kože kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Inglot Basic transparentni puder v prahu odtenek 210 1.5 g
    Inglot Basic, 1.5 g, Pudri za ženske, Puder Inglot Basic popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo vpije prekomeren loj brez sušenja kože Sestava: blazinica je priložena Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Nioxin System 2 Cleanser Shampoo čistilni šampon za tanke do normalne lase 300 ml
    Nioxin System 2 Cleanser Shampoo, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Nioxin System 2 Cleanser Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna preprečuje prezgodnje izpadanje las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Erborian Ginseng Elixir micelarna emulzija za pomladitev kože 30 ml
    Erborian Ginseng Elixir, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Erborian Ginseng Elixir bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: krepi konture obraza koži vrača svežino in mladostno lepoto obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Nioxin 3D Intensive Hair Booster nega lasišča za tanke ali redke lase 50 ml
    Nioxin 3D Intensive Hair Booster, 50 ml, Kreme in geli za lase uniseks, Nega brez spiranja Nioxin 3D Intensive Hair Booster daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las povečuje gostoto in moč las aktivira lasne korenine Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Nioxin System 5 Colorsafe Scalp & Hair Treatment kura brez spiranja za kemično obdelane lase 100 ml
    Nioxin System 5 Colorsafe Scalp & Hair Treatment, 100 ml, Aktivatorji rasti las za ženske, Nega brez spiranja Nioxin System 5 Colorsafe Scalp & Hair Treatment daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las povečuje gostoto in moč las ima regeneracijske učinke aktivira lasne korenine poudarja intenzivnost barve Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
  • Yankee Candle Fresh Cut Roses votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Fresh Cut Roses, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Fresh Cut Roses čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava čista pudrasta dišava zeliščna aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Wedding Day votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Wedding Day, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Wedding Day čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sladka aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Cinnamon Stick votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Cinnamon Stick, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Cinnamon Stick čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Midnight Jasmine votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Midnight Jasmine, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Midnight Jasmine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava citrusna dišava sveža dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Soft Blanket votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Soft Blanket, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Soft Blanket čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava citrusna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Vanilla Cupcake votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Vanilla Cupcake, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Vanilla Cupcake čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Rasasi Hawas For Her parfumska voda za ženske 100 ml
    Rasasi Hawas For Her, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Rasasi Hawas For Her je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • FlosLek Pharma Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in aloe vero 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Pharma Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Orlane Hydralane Hydrating Cream Triple Action globinsko vlažilna krema s hialuronsko kislino 50 ml
    Orlane Hydralane Hydrating Cream Triple Action, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Orlane Hydralane vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Annayake Extrême Night Care nočna učvrstitvena krema 50 ml
    Annayake Extrême Night Care, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Annayake Extrême Night Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Bond No. 9 Downtown Madison Square Park parfumska voda za ženske 100 ml
    Bond No. 9 Downtown Madison Square Park, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Če obožujete sadje, vas bo ženska parfumska voda Bond No. 9 Downtown Madison Square Park povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vsak vaš dan. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Annayake Miyabi Woman parfumska voda za ženske 100 ml
    Annayake Miyabi Woman, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Brezčasna klasika, ki slavi naravno lepoto, ženstvenost in eleganco. Ženska parfumska voda Annayake Miyabi Woman bo hitro postala nepogrešljivi del vaše osebnosti. cvetlična dišava pudrasta dišava brezčasna elegantna dišava za ljubiteljice klasike dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sally Hansen Raise Some Brows pinceta s poševno konico 1 kos
    Sally Hansen Raise Some Brows, 1 kos, Dodatki za ženske, Pinceta Sally Hansen Raise Some Brows vam bo pomagala odstraniti neželene dlake in vam zagotovila popolno oblikovane obrvi. Lastnosti: natančno puli dlake brez odvečne bolečine s poševno konico ujame tudi najtanjše dlake za vsako torbico in potovanje Navodilo za uporabo: Zgrabite dlako kar najbliže korenini in jo s hitrim gibom izpulite.
  • Perris Monte Carlo Musk Extreme parfumska voda uniseks 100 ml
    Perris Monte Carlo Musk Extreme, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Perris Monte Carlo Musk Extreme je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. cvetlična dišava sladka dišava izvirna dišava za izvirno osebnost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo topla dišava, idealna za hladno vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Rodial Bee Venom Cleansing Balm čistilni balzam s čebeljim strupom 100 ml
    Rodial Bee Venom Cleansing Balm, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Rodial Bee Venom Cleansing Balm z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože pomirja draženje
  • Milkhouse Candle Co. Creamery Oatmeal, Milk & Honey dišeča sveča Milkbottle 226 g
    Milkhouse Candle Co. Creamery Oatmeal, Milk & Honey, 226 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Milkhouse Candle Co. Creamery Oatmeal, Milk & Honey čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava dolgo gorenje čisto gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska z vsebnostjo čebeljega voska brez vsebnosti GSO bombažni stenj stenj brez svinca Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Vince Camuto Fiori parfumska voda za ženske 100 ml
    Vince Camuto Fiori, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Vince Camuto Fiori je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava pudrasta dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Goldwell Dualsenses Rich Repair obnovitveni šampon za suhe in poškodovane lase 1000 ml
    Goldwell Dualsenses Rich Repair, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Goldwell Dualsenses Rich Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Roger & Gallet Bois d'Orange osvežilna voda uniseks 100 ml
    Roger & Gallet Bois d'Orange, 100 ml, Eau Fraîche uniseks, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Uniseks osvežilna voda Roger & Gallet Bois d'Orange vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks – za moške in za ženske
  • SVR Sensifine AR intenzivno vlažilna krema za razpokane in razširjene žilice 40 ml
    SVR Sensifine AR, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz SVR Sensifine AR bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • By Terry Hyaluronic Hydra-Powder transparentni puder s hialuronsko kislino 10 g
    By Terry Hyaluronic Hydra-Powder, 10 g, Pudri za ženske, Puder By Terry Hyaluronic Hydra-Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: pomirja kožo zagotavlja svež videz povsem prosojna tekstura Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • Lip Smacker Fanta Strawberry stilski balzam za ustnice v lončku okus Strawberry 7.4 g
    Lip Smacker Fanta Strawberry, 7.4 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Lip Smacker Fanta Strawberry je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi popravlja razpokane ustnice koži zagotavlja takojšnje udobje suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Alcina Hair Therapy Sensitive šampon za občutljivo lasišče 250 ml
    Alcina Hair Therapy Sensitive, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alcina Hair Therapy Sensitive učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Alcina Styling Professional pena za volumen las 150 ml
    Alcina Styling Professional, 150 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Alcina Styling Professional daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete zagotavlja volumen od korenin utrdi pričesko Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Roccobarocco Uno parfumska voda za ženske 100 ml
    Roccobarocco Uno, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Roccobarocco Uno je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Missha 3-Step posvetlitvena maska v treh korakih 25 g
    Missha 3-Step, 25 g, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Missha 3-Step bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje kožo čisti v globino globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp parfumska voda za ženske 75 ml
    Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. sadna dišava sladka dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care brivnik 1 kos
    Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care, 1 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Intuition Sensitive Care je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto ne draži kože strojček je opremljen z vlažilnim trakom prilagaja se obliki telesa Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty Sensitive brivniki za enkratno uporabo 4 kos
    Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty Sensitive, 4 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty Sensitive je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa strojček je opremljen z vlažilnim trakom ne draži kože Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Wella Professionals Eimi Rugged Texture matirajoča pasta za obliko 75 ml
    Wella Professionals Eimi Rugged Texture, 75 ml, Paste za oblikovanje las za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Rugged Texture bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Lorenzo Villoresi Musk toaletna voda uniseks 100 ml
    Lorenzo Villoresi Musk, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks toaletna voda Lorenzo Villoresi Musk je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. cvetlična dišava lesna dišava uniseks dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Farmona Herbal Care Wild Rose učvrstitvena krema proti gubam 50 ml
    Farmona Herbal Care Wild Rose, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Farmona Herbal Care Aloe Vera gladilna vlažilna krema 50 ml
    Farmona Herbal Care Aloe Vera, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Farmona Herbal Care Aloe Vera bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh