Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

855
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kallos LAB 35 Duo-Phase Detangling dvokomponentni balzam v pršilu 500 ml
    Kallos LAB 35 Duo-Phase Detangling, 500 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Kallos LAB 35 Duo-Phase Detangling daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las kroti neobvladljive lase lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Millefiori Milano Cold Water aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Cold Water, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Cold Water prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Fluff Superfood gel za prhanje Kudzu & Orange Blossom 500 ml
    Fluff Superfood, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Fluff Superfood je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc. Shampoo vlažilni šampon za valovite in kodraste lase 500 ml
    Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc. Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Lola Cosmetics Ondulados Lola Inc. Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži daje lesk in volumen ščiti lase pred UV sevanjem Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Maison Berger Paris Imperial Green Tea nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Imperial Green Tea, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver maska za nevtralizacijo rumenih odtenkov 500 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži nevtralizira rumene odtenke v laseh deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant vlažilni in revitalizacijski šampon proti izpadanju las 500 ml
    Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase preprečuje prezgodnje izpadanje las zmanjšuje lomljivost las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Culti Stile Mountain aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Culti Stile Mountain, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Stile Mountain prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask maska za okrepitev las za poškodovane in krhke lase 500 ml
    Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Nioxin 3D Intensive Deep Protect Density Mask predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Samo za profesionalno uporabo.
  • FraLab Daisy Hope koncentrirana dišava za v pralni stroj 500 ml
    FraLab Daisy Hope, 500 ml, Dišave za pralne stroje Dišave za dom, Dišava za perilo FraLab Daisy Hope prinese v vašo garderobno omaro dolgotrajno svežo aromo. Dišava za perilo postopoma sprošča aromo v zrak in odišavi vsak prostor – garderobno omaro, omaro za čevlje ali športno torbo. Lastnosti: sveža dišava
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil šampon za suhe lase in občutljivo lasišče s Tea Tree olji 500 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil, 500 ml, Šamponi za moške, Šampon Australian Bodycare Tea Tree Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase pomirja lasišče Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Avon Bubble Bath Aloha Monoi relaksacijska pena za kopel 500 ml
    Avon Bubble Bath Aloha Monoi, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Bubble Bath Aloha Monoi poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: ustvarja bogato peno pomirja telo in duha mehča kožo celega telesa Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Goldwell Dualsenses Color Extra Rich regeneracijska maska za grobe in barvane lase 500 ml
    Goldwell Dualsenses Color Extra Rich, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Goldwell Dualsenses Color Extra Rich predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Culti Black Label Decor Tessuto aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Culti Black Label Decor Tessuto, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Black Label Decor Tessuto prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Baylis & Harding Goodness Oud, Cedar & Amber pena za kopel 500 ml
    Baylis & Harding Goodness Oud, Cedar & Amber, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Baylis & Harding Goodness zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru pušča osvežujoč občutek pomirja telo in duha mehča kožo celega telesa Navodilo za uporabo: Zlijte pod tok vroče vode kot dodatek za v kopel.
  • Wella Professionals Invigo Volume Boost maska za lase za volumen 500 ml
    Wella Professionals Invigo Volume Boost, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Volume Boost predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Millefiori Milano Lychee Rose aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Lychee Rose, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Lychee Rose prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Culti Stile Tessuto parfumirano tekoče milo za roke in telo uniseks 500 ml
    Culti Stile Tessuto, 500 ml, Tekoča mila uniseks, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Culti Stile Tessuto odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Time Restore maska iz ilovice za zrele lase 500 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Time Restore, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Time Restore predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kérastase Blond Absolu Bain Lumière šamponska kopel za posvetljene lase ali lase s prameni 500 ml
    Kérastase Blond Absolu Bain Lumière, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Blond Absolu učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance negovalna maska za barvane lase 500 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Color Brilliance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna podaljšuje trajanje barve intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati navedeno število minut: 5 minut. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Bioderma Atoderm Intensive Gel Moussant hranilni penasti gel za zelo občutljivo suho in atopično kožo 500 ml
    Bioderma Atoderm Intensive Gel Moussant, 500 ml, Kopanje otrok za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Bioderma Atoderm Intensive Gel Moussant. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Baylis & Harding Goodness Oud, Cedar & Amber nežno mleko za telo 500 ml
    Baylis & Harding Goodness Oud, Cedar & Amber, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Baylis & Harding Goodness Oud, Cedar & Amber bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik popravlja suho kožo Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Head & Shoulders Apple Fresh šampon proti prhljaju 500 ml
    Head & Shoulders Apple Fresh, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Head & Shoulders Apple Fresh učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue maska za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color maska za posvetlitev za zaščito barve 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve izboljšuje prožnost lasnih vlaken poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Millefiori Milano Osmanthus Dew nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Osmanthus Dew, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Osmanthus Dew spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Avon Senses Floral Burst kremasti gel za prhanje 500 ml
    Avon Senses Floral Burst, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje Avon Senses bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko prijetno diši intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Teatro Fragranze Patchoulove aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Teatro Fragranze Patchoulove, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Patchoulove prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Redken Acidic Bonding Concentrate šampon za okrepitev las za šibke lase 500 ml
    Redken Acidic Bonding Concentrate, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Redken Acidic Bonding Concentrate z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Millefiori Milano Lime & Vetiver aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Lime & Vetiver, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Lime & Vetiver prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: citrusna dišava cvetlična dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Culti Decor Mediterranea aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Culti Decor Mediterranea, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Decor Mediterranea prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava spomladanska dišava poletna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Montibello FINALFINE lak za lase 500 ml
    Montibello FINALFINE, 500 ml, Laki za lase za ženske, Za končno oblikovanje las in podaljšanje obstojnosti pričeske poskrbi lak za lase Montibello FINALFINE . Za dolgo časa učvrsti in fiksira vašo pričesko, ne glede na to, kako zapletena je, ter zagotovi popoln nadzor nad vašimi lasmi. Lahko se zanesete, da bo vsak pramen ostal na svojem mestu in bo zaščiten pred zunanjimi vplivi, kot sta veter in vlaga. Lastnosti: močno utrjevanje temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava ne lepi las in daje pričeski naraven videz lasje so po uporabi prožni z naravnim gibanjem Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Revlon Professional Equave Hydro Nutritive vlažilni balzam brez spiranja v pršilu 500 ml
    Revlon Professional Equave Hydro Nutritive, 500 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Revlon Professional Equave Hydro Nutritive predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila ima regeneracijske učinke lasje so sijoči in mehki na dotik izboljšuje elastičnost las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick šampon za normalne do suhe lase 500 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Instituto Español Urea pomirjevalni losjon za telo za koleno upor 500 ml
    Instituto Español Urea, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Instituto Español Urea bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: koži vrača prožnost zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost koži zagotavlja udobje in vitalnost Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Revlon Professional Re/Start Curls hranilna maska za valovite in kodraste lase 500 ml
    Revlon Professional Re/Start Curls, 500 ml, Maske za lase za ženske, Lastnosti: podpira naravno tvorbo valov in kodrov zagotavlja prožnost las oblikuje valove in kodre obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Dr. Barbara Sturm Body Wash žametni gel za prhanje brez sulfatov in parabenov 500 ml
    Dr. Barbara Sturm Body Wash, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Dr. Barbara Sturm Body Wash je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno hrani in neguje kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Perlier Honey Miel Honey & Matcha Tea krema za prhanje in kopanje 500 ml
    Perlier Honey Miel Honey & Matcha Tea, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje Perlier Honey Miel bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko prijetno diši obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Perlier Honey Miel Honey & Ginger krema za prhanje in kopanje 500 ml
    Perlier Honey Miel Honey & Ginger, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Krema za prhanje Perlier Honey Miel bo razvajala kožo vašega telesa in ji pri umivanju zagotovila potrebno vlaženje in hranila. Lastnosti: obnavlja kožno bariero prijetno diši kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Montibello Iniciative Shape trajna ondulacija za naravne lase za vse tipe las Strong 500 ml
    Montibello Iniciative Shape, 500 ml, Trajna ondulacija za ženske, So vam všeč zapeljivi valovi, kodri in kodrčki, a vas je narava obdarila z delno ali popolnoma ravnimi lasmi? Pripravek za trajno kodranje Montibello Iniciative Shape je idealna izbira, če imate raje trajnejšo rešitev kot pogosto, tudi vsakodnevno oblikovanje las s kodralnikom, z navijalkami ali s kodralnikom-sušilcem. Pripravek poskrbi za profesionalno trajno ondulacijo – na laseh ustvari privlačne kodre in kodrčke, ki bodo zelo dolgo obstojni. Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh zagotavlja temeljito nego po trajni lase pušča lepe in zdrave na pogled samo za profesionalno uporabo Navodilo za uporabo: Sledite navodilom v embalaži.
  • Montibello Plati blanc barva za lase odtenek Extreme blond 500 ml
    Montibello Plati blanc, 500 ml, Prelivi za lase za ženske, Želite poživiti barvo svojih las ali jim za nekaj tednov dati nov videz? S semi permanentno barvo za lase Montibello Plati blanc lahko dobite neverjetno sijočo barvo, ki se spira, ne da bi po nepotrebnem poškodovali lase. Njeni barvni pigmenti za razliko od pigmentov trajne barve ne prodrejo globoko v lasna vlakna, temveč se držijo na površini in se postopoma spirajo. Ta semi permanentni preliv zato vašim lasem zagotovi intenziven barvni odtenek in živahen sijaj le za nekaj tednov, kar je med drugim koristno, če šele razmišljate o novi barvi in jo želite najprej za nekaj tednov preizkusiti. Kratkotrajnost obarvanja in naravno spiranje boste zagotovo cenili tudi zato, ker vam ne bo treba skrbeti za viden rob narastka. Lastnosti: v laseh ustvarja naravne odseve sijoča barva lase naredi sijoče in mehke nežno do las lasem daje blag barvni pridih Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Maison Berger Paris Hibiscus Love nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Hibiscus Love, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Hibiscus Love spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov cvetlična dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Perlier Rose Petals pena za kopel 500 ml
    Perlier Rose Petals, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Perlier Rose Petals zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: prijetno diši pomirja telo in duha preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni. Dobro premešajte.
  • Venira Bath Foam with Calendula and Chamomile pena za kopel Apricot 500 ml
    Venira Bath Foam with Calendula and Chamomile, 500 ml, Pripravki za v kopel uniseks, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Venira Bath Foam with Calendula and Chamomile poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: dermatološko testirano veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pod tekočo vodo nalijte primerno količino v kopalno kad.
  • Kallos Perm Lotion 0 trajna ondulacija za valovite in kodraste lase 500 ml
    Kallos Perm Lotion 0, 500 ml, Trajna ondulacija za ženske, So vam všeč zapeljivi valovi, kodri in kodrčki, a vas je narava obdarila z delno ali popolnoma ravnimi lasmi? Pripravek za trajno kodranje Kallos Perm Lotion 0 je idealna izbira, če imate raje trajnejšo rešitev kot pogosto, tudi vsakodnevno oblikovanje las s kodralnikom, z navijalkami ali s kodralnikom-sušilcem. Pripravek poskrbi za profesionalno trajno ondulacijo – na laseh ustvari privlačne kodre in kodrčke, ki bodo zelo dolgo obstojni. Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh samo za profesionalno uporabo rezultate je popolnoma utrjen Navodilo za uporabo: Sledite navodilom v embalaži. Samo za profesionalno uporabo.
  • IDC Institute Smooth Strawberry tekoče milo za roke 500 ml
    IDC Institute Smooth Strawberry, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Če pa je koža bolj občutljiva, jo lahko prepogosto in še posebej brezobzirno umivanje neprijetno izsuši. Tekoče milo IDC Institute Smooth Strawberry pa ne povzroči izsuševanja, prav nasprotno! Naredi jo popolnoma navlaženo in prijetno zmehčano. Z vaših rok kar se da nežno odstrani umazanijo, hkrati pa jim zagotovi svilnato mehkobo in nežnost. Poleg tega je njegova uporaba po zaslugi načina uporabe bolj higienična kot uporaba trdnega mila. Lastnosti: odstranjuje umazanijo in bakterije neguje kožo rok prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • IDC Institute Smooth Blueberry tekoče milo za roke 500 ml
    IDC Institute Smooth Blueberry, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo IDC Institute Smooth skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok neguje kožo rok prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color balzam za sijaj za zaščito barve 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam L’Oréal Professionnel Serie Expert zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve krepi barvo las ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Millefiori Milano Nero nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Nero, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Nero spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • IDC Institute Smooth Mint tekoče milo za roke 500 ml
    IDC Institute Smooth Mint, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo IDC Institute Smooth Mint nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: prijetno diši pušča osvežujoč občutek Navodilo za uporabo: Enakomerno masirajte s krožnimi gibi, dokler se ne ustvari pena.
  • IDC Institute Smooth Peach tekoče milo za roke 500 ml
    IDC Institute Smooth Peach, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo IDC Institute Smooth skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Dr. Barbara Sturm Anti-Aging Body Cream hranilna krema za telo proti staranju kože 500 ml
    Dr. Barbara Sturm Anti-Aging Body Cream, 500 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi balzam Dr. Barbara Sturm Anti-Aging Body Cream, ki ga odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži zagotovi potrebno mehkobo, v njej zapira vlago, jo zmehča in zaščiti pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča koži vrača prožnost izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost koži zagotavlja dolgotrajno prožnost Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije.
  • Revlon Professional Style Masters lak za lase s srednjim utrjevanjem 500 ml
    Revlon Professional Style Masters, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Revlon Professional Style Masters bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: srednje močno utrjevanje enostaven in hiter nanos v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava pripravek je prijazen do las Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Po potrebi ponovite. Pred uporabo temeljito pretresite.
  • Milk Shake Curl Passion globinsko vlažilna maska za lase 500 ml
    Milk Shake Curl Passion, 500 ml, Maske za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase Milk Shake Curl Passion bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik podpira naravno tvorbo valov in kodrov Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite in z brisačo osušene lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • IDC Institute Scented Garden Vanilla tekoče milo za roke 500 ml
    IDC Institute Scented Garden Vanilla, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo IDC Institute skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: prijetno diši neguje kožo rok učinkovito umiva kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Culti Decor Damasque aroma difuzor s polnilom 1000 ml
    Culti Decor Damasque, 1000 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti prijetno odišavi vaš prostor. Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dermedic Normacne čistilni gel za mešano do mastno kožo 500 ml
    Dermedic Normacne, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Dermedic Normacne je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz zmanjšuje znake aken regulira tvorbo kožnega sebuma hipoalergeno Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Vitalcare Professional Imperial Argan maska za preoblikovanje za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Vitalcare Professional Imperial Argan, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Vitalcare Professional Imperial Argan predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Revuele Total Repair Hair Mask revitalizacijska maska za poškodovane lase 500 ml
    Revuele Total Repair Hair Mask, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revuele Total Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken obnavlja strukturo las deluje v globino lasnega vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz podaljšuje trajanje barve za naravne in barvane lase Sestava: keratin Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Pustite delovati navedeno število minut: 5. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Glynt Nutri serum za glajenje za sijaj suhih in krhkih las 500 ml
    Glynt Nutri, 500 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Glynt Nutri lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lase nahrani po celotni dolžini lase naredi svilnato mehke na dotik lasem zagotavlja intenzivni sijaj obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase gladi površino las Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na še vlažne lase. Nato lase uredite kot po navadi.
  • Culti Welcome Acqua Leggera parfumsko milo uniseks 500 ml
    Culti Welcome Acqua Leggera, 500 ml, Tekoča mila uniseks, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Culti Welcome Acqua Leggera odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Revuele Hot Therapy Intensive Hair Mask intenzivna revitalizacijska maska za suhe in krhke lase 500 ml
    Revuele Hot Therapy Intensive Hair Mask, 500 ml, Maske za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase Revuele Hot Therapy Intensive Hair Mask bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken obnavlja strukturo las ščiti pred neugodnimi vplivi okolja ščiti lase pred visokimi temperaturami pomaga stimulirati rast las pomirja lasišče Sestava: keratin Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati navedeno število minut: 10. Nato temeljito sperite z vodo. Ne uporabljajte pogosteje kot 2-3× tedensko.
  • Goldwell StyleSign Extra Strong Hairspray ekstra utrjevalni lak za lase 500 ml
    Goldwell StyleSign Extra Strong Hairspray, 500 ml, Laki za lase za ženske, Za končno oblikovanje las in podaljšanje obstojnosti pričeske poskrbi lak za lase Goldwell StyleSign Extra Strong Hairspray. Za dolgo časa učvrsti in fiksira vašo pričesko, ne glede na to, kako zapletena je, ter zagotovi popoln nadzor nad vašimi lasmi. Lahko se zanesete, da bo vsak pramen ostal na svojem mestu in bo zaščiten pred zunanjimi vplivi, kot sta veter in vlaga. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Vitalcare Professional Keratin maska za okrepitev las za lase 500 ml
    Vitalcare Professional Keratin, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Vitalcare Professional Keratin predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Vitalcare Professional Nutritive hranilni šampon z revitalizacijskim učinkom 500 ml
    Vitalcare Professional Nutritive, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vitalcare Professional Nutritive učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Vitalcare Professional Nutritive hranilna maska z regeneracijskim učinkom 500 ml
    Vitalcare Professional Nutritive, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Vitalcare Professional Nutritive predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem vrača naraven, zdrav videz za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Vila Hermanos Apothecary Vetiver & Salt Wood prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Culti Decor Damasque aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Culti Decor Damasque, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti prijetno odišavi vaš prostor. Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • LaQ Shots! Royal Welcome svež gel za prhanje 500 ml
    LaQ Shots! Royal Welcome, 500 ml, Geli za prhanje in mila za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje LaQ Shots! . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: prijetno diši pušča osvežujoč občutek umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ambientair Lab Co. Lemon & Salt pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lab Co. Lemon & Salt, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lab Co. z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih.
  • Goldwell Dualsenses Silver maska za okrepitev las 500 ml
    Goldwell Dualsenses Silver, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Goldwell Dualsenses predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite. Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla aroma difuzor 500 ml
    Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Vila Hermanos Apothecary Patchouli & Vanilla prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Kallos Prestige lak za lase 500 ml
    Kallos Prestige, 500 ml, Stiling za ženske, Za končno oblikovanje las in podaljšanje obstojnosti pričeske poskrbi lak za lase Kallos Prestige . Za dolgo časa učvrsti in fiksira vašo pričesko, ne glede na to, kako zapletena je, ter zagotovi popoln nadzor nad vašimi lasmi. Lahko se zanesete, da bo vsak pramen ostal na svojem mestu in bo zaščiten pred zunanjimi vplivi, kot sta veter in vlaga. Lastnosti: močno utrjevanje lasem daje takojšen volumen ščiti pred UV-sevanjem ohranja prožnost in ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Phytorelax Laboratories Honey Millefiori vlažilen gel za prhanje 500 ml
    Phytorelax Laboratories Honey Millefiori, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Phytorelax Laboratories Honey Millefiori . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži ima pomirjajoče učinke prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Phytorelax Laboratories Gentle Fig nežni gel za prhanje 500 ml
    Phytorelax Laboratories Gentle Fig, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Gel za prhanje Phytorelax Laboratories Gentle Fig je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Phytorelax Laboratories Peony Bouquet hranilni gel za prhanje 500 ml
    Phytorelax Laboratories Peony Bouquet, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Phytorelax Laboratories Peony Bouquet . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Phytorelax Laboratories White Musk gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Phytorelax Laboratories White Musk, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Phytorelax Laboratories White Musk . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo prijetno diši Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Ambientair The Olphactory Spiced Tangerine pršilo za dom Radiant 500 ml
    Ambientair The Olphactory Spiced Tangerine, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory Spiced Tangerine z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ambientair The Olphactory Spiced Tangerine nadomestno polnilo za katalitično svetilko Radiant 500 ml
    Ambientair The Olphactory Spiced Tangerine, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair The Olphactory spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ambientair The Olphactory White Lotus osvežilec tekstila Heaven 500 ml
    Ambientair The Olphactory White Lotus, 500 ml, Dišave za omare Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory White Lotus z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: garderobno omaro napolni s prijetno dišavo Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ambientair The Olphactory White Lotus nadomestno polnilo za katalitično svetilko Heaven 500 ml
    Ambientair The Olphactory White Lotus, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair The Olphactory spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ambientair The Olphactory White Musk osvežilec tekstila Relax 500 ml
    Ambientair The Olphactory White Musk, 500 ml, Dišave za omare Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory White Musk z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: garderobno omaro napolni s prijetno dišavo Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ambientair The Olphactory Cedar & Oud nadomestno polnilo za katalitično svetilko & 500 ml
    Ambientair The Olphactory Cedar & Oud, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair The Olphactory spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ambientair The Olphactory Citrus & Shades nadomestno polnilo za katalitično svetilko Forever 500 ml
    Ambientair The Olphactory Citrus & Shades, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair The Olphactory spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ambientair The Olphactory Green Field osvežilec tekstila Timeless 500 ml
    Ambientair The Olphactory Green Field, 500 ml, Dišave za omare Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory Green Field z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: garderobno omaro napolni s prijetno dišavo Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ambientair The Olphactory Green Leaves nadomestno polnilo za katalitično svetilko Bliss 500 ml
    Ambientair The Olphactory Green Leaves, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair The Olphactory spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ambientair The Olphactory Goji Black Tea nadomestno polnilo za katalitično svetilko Wandering 500 ml
    Ambientair The Olphactory Goji Black Tea, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair The Olphactory spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ambientair The Olphactory Green Field nadomestno polnilo za katalitično svetilko Timeless 500 ml
    Ambientair The Olphactory Green Field, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair The Olphactory Green Field spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ambientair The Olphactory Green Field pršilo za dom Timeless 500 ml
    Ambientair The Olphactory Green Field, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ambientair The Olphactory Groom Cologne osvežilec tekstila Better Half 500 ml
    Ambientair The Olphactory Groom Cologne, 500 ml, Dišave za omare Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory Groom Cologne z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: garderobno omaro napolni s prijetno dišavo Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ambientair The Olphactory Groom Cologne nadomestno polnilo za katalitično svetilko Better Half 500 ml
    Ambientair The Olphactory Groom Cologne, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair The Olphactory spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ambientair The Olphactory Leather nadomestno polnilo za katalitično svetilko Utopia 500 ml
    Ambientair The Olphactory Leather, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair The Olphactory Leather spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ambientair The Olphactory Mint Tea & Basil nadomestno polnilo za katalitično svetilko Grace 500 ml
    Ambientair The Olphactory Mint Tea & Basil, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair The Olphactory spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ambientair The Olphactory Oxygen osvežilec tekstila Breathe 500 ml
    Ambientair The Olphactory Oxygen, 500 ml, Dišave za omare Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory Oxygen z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: garderobno omaro napolni s prijetno dišavo Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ambientair The Olphactory Oxygen nadomestno polnilo za katalitično svetilko Breathe 500 ml
    Ambientair The Olphactory Oxygen, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair The Olphactory spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Avon Senses Tropical Mexicana pena za kopel 500 ml
    Avon Senses Tropical Mexicana, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Senses Tropical Mexicana poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Pod tekočo vodo nalijte primerno količino v kopalno kad.
  • Ambientair The Olphactory Cashmere nadomestno polnilo za katalitično svetilko Pause 500 ml
    Ambientair The Olphactory Cashmere, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ambientair The Olphactory spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh