Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

855
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Ashleigh & Burwood London Snowdrop & Jasmine nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Snowdrop & Jasmine, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Snowdrop & Jasmine spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Le Maioliche Milano tekoče milo za roke 500 ml
    Le Maioliche Milano, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Le Maioliche Milano skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Benamôr Rose Amélie Creme de Banho nežni gel za prhanje 500 ml
    Benamôr Rose Amélie Creme de Banho, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Benamôr Rose Amélie je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: intenzivno vlaži nemastna tekstura zagotavlja fino čiščenje hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo krepilni in revitalizacijski šampon za suhe in krhke lase 500 ml
    DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna stimulira rast las intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Treatment revitalizacijski balzam za prehrano in sijaj 500 ml
    DAENG GI MEO RI Jin Gi Vitalizing Treatment, 500 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam DAENG GI MEO RI Jin Gi zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje preprečuje lomljenje las neguje dolžine oslabelih las lase regenerira Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil negovalni balzam za luskasto in razdraženo kožo 500 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil, 500 ml, Balzami za lase uniseks, Balzam Australian Bodycare Tea Tree Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje odstranjuje prhljaj pomirja razdraženo lasišče Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle šampon za suhe lase in občutljivo lasišče s Tea Tree olji 500 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle, 500 ml, Šamponi za moške, Šampon Australian Bodycare Tea Tree Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase pomirja lasišče Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Vitalcare Professional Colour Reflex šampon za zaščito barve 500 ml
    Vitalcare Professional Colour Reflex, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vitalcare Professional Colour Reflex učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: lase pušča mehke podaljšuje obstojnost barve las obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Vitalcare Professional Sebo Balance šampon za hitro mastne lase 500 ml
    Vitalcare Professional Sebo Balance, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vitalcare Professional Sebo Balance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče z las in lasišča odstranjuje maščobo krepi lasna vlakna daje lesk in volumen zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • ILUM Luxury Cologne Retro nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    ILUM Luxury Cologne Retro, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo ILUM Luxury Cologne Retro spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • ILUM Luxury Sahara nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    ILUM Luxury Sahara, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo ILUM Luxury Sahara spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • ILUM Luxury Latin Grooves nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    ILUM Luxury Latin Grooves, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo ILUM Luxury Latin Grooves spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • ILUM Luxury Latin Waves nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    ILUM Luxury Latin Waves, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo ILUM Luxury Latin Waves spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Maison Berger Paris Starck Peau de Soie nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Starck Peau de Soie, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Starck Peau de Soie spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava cvetlična dišava v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Vitalcare Professional Keratin šampon za okrepitev las s keratinom 500 ml
    Vitalcare Professional Keratin, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vitalcare Professional Keratin učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: zmanjšuje lomljivost las lase odišavi z blagim vonjem krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Brelil Professional Salon Format Strong Fixing Spray lak za lase za fiksacijo in obliko 500 ml
    Brelil Professional Salon Format Strong Fixing Spray, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Brelil Professional Salon Format Strong Fixing Spray bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Lee Stafford CoCo LoCo vlažilni balzam s pantenolom 500 ml
    Lee Stafford CoCo LoCo, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Lee Stafford CoCo LoCo zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk ščiti lase pred poškodbami Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Lee Stafford CoCo LoCo Agave šampon za vsakodnevno umivanje las za sijaj in mehkobo las 500 ml
    Lee Stafford CoCo LoCo Agave, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Lee Stafford CoCo LoCo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro lasišče, dodajte malo vode in z nežno masažo spenite. Uporabljate lahko vsak dan.
  • VOLUSPA Japonica Goji Tarocco Orange nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    VOLUSPA Japonica Goji Tarocco Orange, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo VOLUSPA Japonica Goji Tarocco Orange spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: topla dišava
  • VOLUSPA Japonica Santal Vanille nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    VOLUSPA Japonica Santal Vanille, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo VOLUSPA Japonica Santal Vanille spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: gurmanska dišava sladka aroma
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Freesia & Peach Flower nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Freesia & Peach Flower, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Freesia & Peach Flower spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor cvetlična dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Grown Alchemist Volumising Conditioner 0.4 balzam za volumen tankih las 500 ml
    Grown Alchemist Volumising Conditioner 0.4, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Grown Alchemist Volumising Conditioner 0.4 zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Farmona Magic Spa Velvety Vanilla gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Farmona Magic Spa Velvety Vanilla, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Farmona Magic Spa Velvety Vanilla. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Le Maioliche Venezia tekoče milo za roke 500 ml
    Le Maioliche Venezia, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Le Maioliche Venezia skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte dnevno.
  • Farmona Magic Spa Pear Cake gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Farmona Magic Spa Pear Cake, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Farmona Magic Spa Pear Cake. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • BAÏJA Delirium Floral tekoče milo 500 ml
    BAÏJA Delirium Floral, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo BAÏJA Delirium Floral skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: odstranjuje umazanijo in bakterije preprečuje suho kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte dnevno.
  • Suavinex Syndet Kids & Families tekoče milo za roke 500 ml
    Suavinex Syndet Kids & Families, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Suavinex Syndet skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije preprečuje suho kožo prijetno diši pušča osvežujoč občutek Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Aery Indian Sandalwood tekoče milo za roke 500 ml
    Aery Indian Sandalwood, 500 ml, Nega za telo uniseks, Tekoče milo Aery Indian Sandalwood skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Aery Maroccan Rose tekoče milo za roke 500 ml
    Aery Maroccan Rose, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Aery Maroccan Rose skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Wella Professionals Invigo Blonde Recharge šampon za blond lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 500 ml
    Wella Professionals Invigo Blonde Recharge, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Blonde Recharge učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče nevtralizira rumene odtenke v laseh podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na vlažne lase. Pustite delovati navedeno število minut: 2-3 minuy. Sperite. Po potrebi ponovite.
  • Brelil Professional Keraforce nega pred šamponiranjem za vse tipe las 500 ml
    Brelil Professional Keraforce, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Brelil Professional Keraforce učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating maska za sijaj 500 ml
    Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Listerine Stay White ustna voda z belilnim učinkom okus Arctic Mint 500 ml
    Listerine Stay White, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Listerine Stay White krepi učinek belilnih zobnih past in vašemu nasmehu vrača sijaj. Lastnosti: pomaga ščititi pred zobno gnilobo zaščita pred zobnimi oblogami uničuje bakterije ohranja zdrave dlesni zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Elizabeth Arden Green Tea osvežilni losjon za telo z zelenim čajem za ženske 500 ml
    Elizabeth Arden Green Tea, 500 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Elizabeth Arden Green Tea poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold lak za lase za fleksibilno učvrstitev 500 ml
    Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk močno utrjevanje lasem daje vitalnost in sijaj ne lepi las in daje pričeski naraven videz Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Pred uporabo temeljito pretresite.
  • Kallos Hair Pro-Tox maska za šibke in poškodovane lase s kokosovim oljem, hialuronsko kislino in kolagenom 500 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Hair Pro-Tox predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las deluje v globino lasnega vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Sensitive Skin micelarna čistilna voda za občutljivo kožo 500 ml
    Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Sensitive Skin, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Uriage Hygiène Thermal Micellar Water - Sensitive Skin. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah preprečuje prekomerno sušenje kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Colgate Max White Expert belilna ustna voda brez alkohola 500 ml
    Colgate Max White Expert, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Colgate Max White Expert osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: ne poškoduje sklenine pomaga ščititi pred zobno gnilobo dolgoročno odstranjuje zadah iz ust uničuje bakterije tudi v medzobnem prostoru Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Sperite ustno votlino zjutraj in zvečer ali kadarkoli po potrebi in nato izpljunite.
  • Palmolive Naturals Nourishing Delight gel za prhanje z medom 500 ml
    Palmolive Naturals Nourishing Delight, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Palmolive Naturals Nourishing Delight. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Uriage Eau Thermale Silky Body Lotion svilen losjon za telo za suho in občutljivo kožo 500 ml
    Uriage Eau Thermale Silky Body Lotion, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Uriage Eau Thermale Silky Body Lotion bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Goldwell Dualsenses Rich Repair maska za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Goldwell Dualsenses Rich Repair, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Goldwell Dualsenses Rich Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem vrača naraven, zdrav videz krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Milk Shake Argan Oil oljna nega za vse tipe las 500 ml
    Milk Shake Argan Oil, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Milk Shake Argan Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Milk Shake Natural Care Active Yogurt aktivna jogurtova maska za lase 500 ml
    Milk Shake Natural Care Active Yogurt, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Milk Shake Natural Care Active Yogurt predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Culti Decor Supreme Amber aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Culti Decor Supreme Amber, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Decor Supreme Amber prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: orientalska aroma začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Goldwell Dualsenses Just Smooth maska za glajenje las za neobvladljive lase 500 ml
    Goldwell Dualsenses Just Smooth, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Goldwell Dualsenses Just Smooth predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold pena za lase z močnim utrjevanjem 500 ml
    Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold, 500 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: posebej močno utrjevanje ne lepi las in jih ne obremenjuje krepi naravni sijaj las zagotavlja volumen od korenin Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret tekoče milo za roke 500 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Jeanne en Provence Jasmin Secret nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Kérastase Discipline Bain Fluidealiste šampon za glajenje las za neobvladljive lase 500 ml
    Kérastase Discipline Bain Fluidealiste, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Discipline Bain Fluidealiste učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • FraLab Alhambra Peace koncentrirana dišava za v pralni stroj 500 ml
    FraLab Alhambra Peace, 500 ml, Dišave za pralne stroje Dišave za dom, Dišava za perilo FraLab Alhambra Peace prinese v vašo garderobno omaro dolgotrajno svežo aromo. Dišava za perilo postopoma sprošča aromo v zrak in odišavi vsak prostor – garderobno omaro, omaro za čevlje ali športno torbo. Lastnosti: sadna dišava zeliščna aroma cvetlična dišava
  • Millefiori Natural Volcanic Purple nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Natural Volcanic Purple, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Volcanic Purple spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sadna dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Kallos Perm Lotion X trajna ondulacija za grobe lase 500 ml
    Kallos Perm Lotion X, 500 ml, Trajna ondulacija za ženske, Pripravek za trajno Kallos Perm Lotion X ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh utrjevalec zagotavlja obstojno trajno po uporabi raztopine zagotavlja temeljito nego po trajni samo za profesionalno uporabo Navodilo za uporabo: Samo za profesionalno uporabo. Sledite navodilom v embalaži.
  • Revlon Professional Re/Start Volume maska za fine in tanke lase 500 ml
    Revlon Professional Re/Start Volume, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revlon Professional Re/Start Volume predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Mythic šampon za normalne do suhe lase 500 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Mythic, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Il Salone Milano Mythic učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Glorious hranilni šampon za poškodovane lase 500 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Glorious, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Il Salone Milano Glorious učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin obnovitveni šampon za poškodovane lase 500 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin obnovitveni balzam za poškodovane lase 500 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Grown Alchemist Strengthening Shampoo 0.2 šampon za okrepitev las za poškodovane lase 500 ml
    Grown Alchemist Strengthening Shampoo 0.2, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Grown Alchemist Strengthening Shampoo 0.2 učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • ILUM Luxury Cologne Retro aroma difuzor s polnilom 500 ml
    ILUM Luxury Cologne Retro, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor ILUM Luxury Cologne Retro prijetno odišavi vaš prostor. Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • ILUM Luxury Latin Waves aroma difuzor s polnilom 500 ml
    ILUM Luxury Latin Waves, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor ILUM Luxury Latin Waves prijetno odišavi vaš prostor. Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Milk Shake Color Care Deep Conditioning Mask globinska maska za lase 500 ml
    Milk Shake Color Care Deep Conditioning Mask, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Milk Shake Color Care Deep Conditioning Mask predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik podaljšuje trajanje barve pomirja lasišče lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Millefiori Milano Verdant Escape nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Verdant Escape, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Verdant Escape spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Milano Rhubarb & Pepper nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Rhubarb & Pepper, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Rhubarb & Pepper spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: topla dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Kallos KJMN Volume šampon za volumen 500 ml
    Kallos KJMN Volume, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN Volume učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Kallos Hair Pro-Tox šampon s keratinom za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Hair Pro-Tox učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Nivea Creme Care negovalni gel za prhanje 500 ml
    Nivea Creme Care, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Nivea Creme Care je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Culti Decor Aramara aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Culti Decor Aramara, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Decor Aramara prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Culti Decor Aqqua aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Culti Decor Aqqua, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Decor Aqqua prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Alyssa Ashley Musk losjon za telo uniseks 500 ml
    Alyssa Ashley Musk, 500 ml, Nega telesa uniseks, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Alyssa Ashley Musk poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Maison Berger Paris Lolita Lempicka nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Lolita Lempicka, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Lolita Lempicka spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov sladka aroma cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Wella Professionals ColorMotion+ maska za lase za zaščito barve 500 ml
    Wella Professionals ColorMotion+, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals ColorMotion+ predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve obnavlja lase po celi njihovi dolžini Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Maison Berger Paris Delicate White Musk nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Delicate White Musk, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Delicate White Musk spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov cvetlična dišava sveža dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Apivita Pure Jasmine vlažilen gel za prhanje 500 ml
    Apivita Pure Jasmine, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Apivita Pure Jasmine je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Crème šampon za nevtralizacijo medeninastih podtonov 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Crème, 500 ml, Šamponi za toniranje za ženske, Šampon za toniranje L’Oréal Professionnel Serie Expert Chroma Crème vašim lasem začasno nudi blag barvni odtenek, vi pa lahko brez obveznosti uživate v drugačni pričeski. Lastnosti: odstrani medeninaste tone v laseh podaljšuje obstojnost barve las poživlja barvo las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase in pustite delovati. Nato temeljito sperite.
  • Revlon Professional Re/Start Recovery obnovitvena maska za poškodovane in krhke lase 500 ml
    Revlon Professional Re/Start Recovery, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revlon Professional Re/Start Recovery predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Farmona Herbal Care Lavender gel za prhanje in kopanje s sivko 500 ml
    Farmona Herbal Care Lavender, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Farmona Herbal Care Lavender. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Avon Senses Getaway Dreams osvežujoč gel za prhanje 500 ml
    Avon Senses Getaway Dreams, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Avon Senses Getaway Dreams. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Kérastase Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire šampon proti prhljaju 500 ml
    Kérastase Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire, 500 ml, Šamponi uniseks, Šampon Kérastase Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj lase pušča mehke pomirja lasišče bori se proti srbenju in suhosti lasišča z las in lasišča odstranjuje maščobo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Matrix Brass Off maska za nevtralizacijo medeninastih podtonov 500 ml
    Matrix Brass Off, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Matrix Brass Off predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve obnavlja lase po celi njihovi dolžini ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick maska za normalne do suhe lase 500 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Millefiori Milano Black Tea Rose nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Black Tea Rose, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Black Tea Rose spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Milano White Paper Flowers aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano White Paper Flowers, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano White Paper Flowers prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Kallos Nourishing balzam za suhe in poškodovane lase 500 ml
    Kallos Nourishing, 500 ml, Balzami za ženske, Balzam Kallos Nourishing zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Bioderma Atoderm Intensive Baume intenzivni pomirjajoči balzam za zelo občutljivo suho in atopično kožo 500 ml
    Bioderma Atoderm Intensive Baume, 500 ml, Otroška nega telesa za ženske, Lastnosti: pomirja draženje krepi zaščitno bariero primerno tudi za občutljivo ali alergično kožo
  • Uriage Xémose Gentle Cleansing Syndet nežna čistilna gelasta krema za suho do atopično kožo 500 ml
    Uriage Xémose Gentle Cleansing Syndet, 500 ml, Kopanje otrok za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Uriage Xémose Gentle Cleansing Syndet. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Sestava: brez milnih dodatkov brez dišav Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vichy Dercos Energising šampon za okrepitev las proti izpadanju las 500 ml
    Vichy Dercos Energising, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Vichy Dercos Energising učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče preprečuje prezgodnje izpadanje las krepi lasna vlakna Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Oil Reflections hranilna maska za gladke in sijoče lase 500 ml
    Wella Professionals Oil Reflections, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Oil Reflections predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Linola Shower and Wash hipoalergenski gel za prhanje 500 ml
    Linola Shower and Wash, 500 ml, Posebna nega za kožo uniseks, Gel za prhanje Linola Shower and Wash je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: intenzivno vlaži dermatološko testirano kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Culti Pepe Raro parfumirano tekoče milo za roke in telo uniseks 500 ml
    Culti Pepe Raro, 500 ml, Tekoča mila uniseks, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Culti Pepe Raro odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: prijetno diši uporablja se lahko na rokah in telesu dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Grown Alchemist Volumising Shampoo 0.4 šampon za volumen tankih las 500 ml
    Grown Alchemist Volumising Shampoo 0.4, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Grown Alchemist Volumising Shampoo 0.4 učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: daje lesk in volumen intenzivno vlaži krepi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant krepilni šampon za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 500 ml
    Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase preprečuje prezgodnje izpadanje las krepi lasna vlakna zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Grown Alchemist Strengthening Conditioner 0.2 krepilni in obnovitveni balzam za poškodovane lase 500 ml
    Grown Alchemist Strengthening Conditioner 0.2, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Grown Alchemist Strengthening Conditioner 0.2 zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje popravlja mehanske in kemične poškodbe ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color osvetljevalni šampon za barvane lase 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut tekoče milo nadomestno polnilo 500 ml
    Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon tekoče milo za roke nadomestno polnilo 500 ml
    Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Wella Professionals Eimi Extra Volume penasti utrjevalec za lase za ekstra volumen 500 ml
    Wella Professionals Eimi Extra Volume, 500 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Wella Professionals Eimi Extra Volume daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete zagotavlja volumen od korenin hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • Listerine Total Care Teeth Protection ustna voda za popolno zaščito zob 6 v 1 500 ml
    Listerine Total Care Teeth Protection, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Listerine Total Care Clean Mint osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe zaščita pred zobnimi oblogami uničuje bakterije krepi sklenino ohranja zdrave dlesni zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Avon Senses Dancing Skies pena za kopel 500 ml
    Avon Senses Dancing Skies, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Senses Dancing Skies poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Bioderma Sébium H2O micelarna voda za mastno in mešano kožo 500 ml
    Bioderma Sébium H2O, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bioderma Sébium H2O. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože odstranjuje tudi odporna ličila kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh