Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti S/M

1413
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Pulover Answear Lab ženski, mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s puli ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jakna Answear Lab ženska, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dva drsna stranska žepa.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jeans srajca Answear Lab ženska
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Model z napihnjenimi rokavi.- Rokavi zaključeni s patentom.- Daljši zadnji del.- Tanka, neelastična tkanina.- Okrasno spran denim.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina spredaj: 64 cm.- Dolžina zadaj: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica Answear Lab ženska, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s stoječim ovratnikom.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Plisiran model.- Dolgi raglani rokavi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna srajca Answear Lab ženska, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Klobuk Roxy bež barva
    Klobuk iz kolekcije Roxy. Model z ozkim robom, izdelan iz enobarvnega materiala.
  • Body Answear Lab ženski, zlata barva
    - Prilegajoči se model.- Okrasen, koničast izrez.- Okrasna kravata na vratnem izrezu.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica Answear Lab ženska, bež barva
    - Kroj regular.- Model s polpulijem.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover adidas ženska, vijolična barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Loose fit kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Okrogel, rebrast izrez.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 69 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bomber jakna Alpha Industries CWU MA-1 Bomber NC Wmn ženska, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Okrasni naborki.- Dodaten žep na rokavu za shranjevanje najnujnejših stvari.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 82 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Model z ovratnikom.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna jopica Answear Lab siva barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zapenjanje na zadrgo.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažen pulover Answear Lab siva barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 64 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica z dolgimi rokavi Answear Lab ženski, siva barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica z dolgimi rokavi s primesjo volne Answear Lab bež barva
    - Kroj regular.- V izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna kratka majica Superdry ženski, bež barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Okrasen, koničast izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Vstavki iz čipke.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Krilo Answear Lab črna barva
    - Nabran kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Širina v pasu: 29 cm.- Dolžina: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica Answear Lab ženska, bež barva
    - Zadaj zapenjanje na gumb.- Manšete na gumb.- Raven kroj.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažno krilo Answear Lab bež barva
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Model z okrasnimi volančki.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bomber jakna UGG ženski, mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 83 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, črna barva
    - Kroj oversize.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Zavezovanje na dnu rokavov.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica Answear Lab ženska, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Model z okrasno vezenino.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokava: 71 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica z dolgimi rokavi Answear Lab bela barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- V izrez.- Rebrasta pletenina.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jakna Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Vključen je pas iz ekološkega usnja.- Podložen model.- Čezramenski jermeni.- Klasični rever.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 67 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažen pulover Answear Lab ženski, bela barva
    - Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Okrasni vstavki.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza):- Dolžina:- Širina pod pazduhami:- Dimenzije so podane za velikost:
  • Bombažna bejzbolska kapa Mammut mornarsko modra barva
    - Izdelek, izdelan v skladu s Fair Wear Foundation, organizacijo, ki združuje blagovne znamke oblačil, ki izdelujejo izdelke na bolj trajnosten in etičen način. Izdelki z oznako Fair Wear so izdelani v tovarnah, ki so uspešno prestale zunanjo revizijo ter d- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ploščati vizir ščiti pred soncem, ne da bi pretirano omejeval vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Ogrinjalo za na plažo Liu Jo
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Liu Jo Better je linija izdelkov, ki so izdelani iz etičnih materialov kot rezultat trajnostnega proizvodnega procesa, ki zmanjšuje negativni vpliv proizvodnje na okolje.- Ohlapen kroj.- Model z vezenino.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, roza barva
    - Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Balonar Answear Lab ženski, rjava barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model s podlogo.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Klasični rever.- Z žepi.- Pas v pasu.- Tanek material.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 115 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Kratka majica Answear Lab ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažen top Superdry siva barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Okrogel, rebrast izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Bombažen top Superdry zelena barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Vzorčast material.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Srajca Answear Lab ženska, bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Zavezovanje na dnu rokavov.- Model z ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažen top Superdry mornarsko modra barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Srajca Answear Lab ženska, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Zavezovanje na dnu rokavov.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina spredaj: 73 cm.- Dolžina zadaj: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Zavezovanje na dnu rokavov.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 77 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažni plašč Answear Lab črna barva
    - Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Vrvica v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 69 cm.- Dolžina: 120 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bomber jakna Answear Lab ženski, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dodaten žep na rokavu za shranjevanje najnujnejših stvari.- Dva drsna stranska žepa.- Podložen model.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 74 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bomber jakna Answear Lab ženski, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- Dva žepa na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 73 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jeans jakna Answear Lab
    - Kroj oversize.- Model brez podloge.- Klasični rever.- Zapenjanje z eno vrsto gumbov.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska, črna barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model je izdelan iz elastičnega materiala.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 78 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bela barva
    - Zapenjanje na gumbe.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Model z okrasnimi vezeninami.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Širok izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 64 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Biker jakna Answear Lab ženska, bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Vključen je pas iz ekološkega usnja.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 69 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Prstani Medicine 5-pack
    Prstani iz kolekcije Medicine. Model z okrasnimi elementi izdelan iz kombinacije kovine in plastike. V kompletu je pet kosov.
  • Jeans brezrokavnik Answear Lab ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Zapenjanje na gumbe.- Dva prsna žepa z gumbi.- Tanek material.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jakna Answear Lab ženska, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model s podlogo.- Klasični rever.- Čezramenski jermeni.- Zapenjanje na zadrgo.- Zadrge na spodnjem delu rokavov.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Pas v pasu.- Tanek material.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Telovnik Answear Lab bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrasna vezenina.- Model z okrasnimi resicami.- Gladek material.- Ima izreze.- Dolžina: 104/115 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širok izrez.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pas Dickies ATLANTA BELT črna barva, DK0A4YP7
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 91 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 76 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 4 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: S/M.
  • Rokavi Nike zelena barva
    - Model je bil izdelan v skladu s predpostavkami pobude MOVE TO ZERO, katere cilj je zmanjšati količino odpadkov in emisij ogljikovega dioksida.- Material Dri-FIT s posebno strukturo mikrovlaken prenaša vlago s kože na zunanjo stran, od koder hitro izhlapi. Zaradi te rešitve se material ne prilepi na telo in pušča občutek suhosti tudi med intenzivnim telesnim naporom.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Kapa Champion siva barva, 805957
    Klobuk iz kolekcije Champion. Model z ozkim robom, izdelan iz materiala z nalepko.
  • Bombažni klobuk Roxy zelena barva, ERJHA04254
    Klobuk iz kolekcije Roxy. Model z ozkim robom, izdelan iz bombažnega materiala.
  • Kapa s šiltom adidas Originals zelena barva, IS1627
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.
  • Klobuk Colmar črna barva
    - Trak je nastavljiv z vrvico z zamaškom.
  • Body Answear Lab ženski, črna barva
    - Prilegajoči se model.- Carmen izrez.- Dolgi raglani rokavi.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Material s kovinsko nitjo.- Okrasni naborki.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 53 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Plašč iz jeansa Answear Lab ženski
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Z žepi.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 122 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Carmen izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 55 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Model z napihnjenimi rokavi.- Model s polpulijem.- Model z čipkastimi detajli.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica z dolgimi rokavi Answear Lab črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni robovi.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Dvignjen ovratnik, nastavljiv s hlačami, zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Na prsih je drsni žep.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73,5 cm.- Dolžina: 109 cm.- Širina pod pazduhami: 81 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna srajca Answear Lab ženska, bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Okrasni naborki.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 74,5 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna srajca Answear Lab ženska, bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73,5 cm.- Dolžina: 74,5 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jakna Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasični rever.- Podložen model.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna srajca Answear Lab ženska, bela barva
    - Kroj relaxed fit.- Spuščena ramenska linija.- Manšete na gumb.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 71 cm.- Dolžina spredaj: 70 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s stoječim ovratnikom.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Model z okrasnimi vezeninami.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Brezrokavnik Answear Lab ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasični rever.- Zapenjanje na gumbe.- Zunanji žepi za vlaganje.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina: 116 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Top Superdry ženski, bež barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS/S.
  • Top Answear Lab ženski, siva barva
    - Oprijet kroj, ki ne omejuje gibanja.- Model s puli ovratnikom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažni klobuk Puma Skate Bucket črna barva, 025133
    Klobuk iz kolekcije Puma. Model s širokim robom, izdelan iz materiala z nalepko.
  • Pas Medicine ženski, bež barva
    - Model z okrasno zaponko.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Širina pasu: 5,5 cm.- Dolžina pasu: 90 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: S/M.
  • Majica z dolgimi rokavi Answear Lab črna barva
    - Oprijet kroj.- Carmen izrez.- Dolgi rokav.- Okrasni naborki.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 43,5 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Telovnik Answear Lab ženska, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrasen, koničast izrez.- Vstavki iz čipke.- Spodnji rob je zaključen z udobnim elastičnim robom.- Pletenje v obliki kite.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje spredaj omogoča hitro zračenje med intenzivno dejavnostjo.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jeans jakna Answear Lab ženska
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Okrasni raztrgani deli.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 74 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Body Answear Lab ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez.- Okrasni naborki.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna srajca Answear Lab ženska, bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Model s stoječim ovratnikom.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jakna Answear Lab ženska, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dva žepa na sprednji strani.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Krilo Answear Lab
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 81 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Kombinezon Answear Lab črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrasen, koničast izrez.- Model z naramnicami.- Model je izdelan iz elastičnega materiala.- Širina v pasu: 44 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Notranja dolžina noge: 77 cm.- Dolžina: 150 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Hlače Answear Lab ženski, bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 38 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Kratka majica Answear Lab ženski, mornarsko modra barva
    - Kroj slim.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna kratka majica Answear Lab ženski, bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Vstavki iz čipke.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Kapa s šiltom Mammut Crag Cap Sender črna barva
    - Izdelek, izdelan v skladu s Fair Wear Foundation, organizacijo, ki združuje blagovne znamke oblačil, ki izdelujejo izdelke na bolj trajnosten in etičen način. Izdelki z oznako Fair Wear so izdelani v tovarnah, ki so uspešno prestale zunanjo revizijo ter d- Model je izdelan iz koži prijazne bombažne tkanine, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Rahlo profiliran vizir ščiti pred soncem, ne da bi pretirano omejeval vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Teža izdelka: 86 g.
  • Kapa s šiltom Mammut Aenergy Light črna barva
    - Izdelek, izdelan v skladu s Fair Wear Foundation, organizacijo, ki združuje blagovne znamke oblačil, ki izdelujejo izdelke na bolj trajnosten in etičen način. Izdelki z oznako Fair Wear so izdelani v tovarnah, ki so uspešno prestale zunanjo revizijo ter d- Model je izdelan iz lahkega materiala s hitro sušečimi se lastnostmi.- Ploščati vizir ščiti pred soncem, ne da bi pretirano omejeval vidno polje.- Nastavljiv obseg omogoča individualno prilagajanje.- Teža izdelka: 41 g.
  • Pulover Answear Lab ženska, siva barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Daljši zadnji del.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 73 cm.- Dolžina spredaj: 56 cm.- Dolžina zadaj: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Telovnik Answear Lab bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Tanek, elastični material.- Dolžina: 130 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica z dolgimi rokavi Samsoe Samsoe ESTER ženska, črna barva, F00013211
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Kroj slim fit.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Enodelne kopalke Chantelle zelena barva
    - Material, testiran na škodljive snovi: Oeko-Tex® Standard 100.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.- Ravni, elastični šivi ščitijo kožo pred draženjem in ne ovirajo gibanja.
  • Pulover Answear Lab ženska, rdeča barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 74 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna srajca Answear Lab ženska, bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Model z ovratnikom.- Vstavki iz čipke.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna srajca Answear Lab ženska, črna barva
    - Kroj oversize.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Manšete na gumb.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina spredaj: 66 cm.- Dolžina zadaj: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bež barva
    - Kroj oversize.- Raglan rokav zaradi svoje zasnove zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 84 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna srajca Answear Lab ženska, bela barva
    - Kroj oversize.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Žep na prsih.- Manšete na gumb.- Model z okrasno vezenino.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 84 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh