Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti A

4767
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Regina Traditional mazilo za ustnice 28 g
    Regina Traditional, 28 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Regina Traditional je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi popravlja razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • CutisHelp Health Care D - Defect konopljino mazilo pri poškodbah kože pospešuje zdravljenje 50 ml
    CutisHelp Health Care D - Defect, 50 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Krema za telo neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: obnavlja kožo mehča in pomaga do svilnato gladke kože intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Delia Cosmetics Glamour maskara za podaljšanje, privihanje in volumen trepalnic odtenek Black 11 ml
    Delia Cosmetics Glamour, 11 ml, maskare za ženske, Maskara Delia Cosmetics Glamour daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing micelarna čistilna voda 3v1 400 ml
    Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah vlaži in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Regenerum Hair Care regeneracijski serum za suhe in poškodovane lase 125 ml
    Regenerum Hair Care, 125 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Regenerum Hair Care predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Gucci Bamboo parfumska voda za ženske 50 ml
    Gucci Bamboo, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Gucci Bamboo je izraz optimizma in občutka popolne sreče. lesna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Sally Hansen Salon čistilni robčki za nohte 20 kos
    Sally Hansen Salon, 20 kos, Nohti za ženske, Odstranjevalec laka za nohte Sally Hansen Salon enostavno in hitro odstrani lak s površine nohtov. Lastnosti: odstranjuje tudi umazanijo in mastne sledi z nohtov ne draži nohtne posteljice uporablja se lahko na umetnih nohtih
  • Armaf Signature True parfumska voda uniseks 100 ml
    Armaf Signature True, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Uniseks parfumska voda Armaf Signature True osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks – za moške in za ženske
  • Apivita Holistic Hair Care White Willow & Propolis šampon proti prhljaju za mastne lase 250 ml
    Apivita Holistic Hair Care White Willow & Propolis, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Apivita Holistic Hair Care White Willow & Propolis učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Rabanne Lady Million losjon za telo za ženske 200 ml
    Rabanne Lady Million, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Rabanne Lady Million poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • M2 Beauté Facial Care pršilo za osvetlitev kože 75 ml
    M2 Beauté Facial Care, 75 ml, Meglice za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz M2 Beauté Facial Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • M2 Beauté Facial Care odstranjevalec ličil brez olja 150 ml
    M2 Beauté Facial Care, 150 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil M2 Beauté Facial Care z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože vlaži kožo pomirja draženje obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Ziaja Avocado krema za suhe in razpokane roke 80 ml
    Ziaja Avocado, 80 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Avocado . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • M2 Beauté Decorative Care glavniček za oblikovanje trepalnic 1 kos
    M2 Beauté Decorative Care, 1 kos, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Izdelek M2 Beauté Decorative Care bo poudaril vaš videz in lepoto oči.
  • Bielenda Manuka Honey hranilna krema z vlažilnim učinkom 50 ml
    Bielenda Manuka Honey, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Institut Esthederm Excellage Cream hranilna krema za obnovo gostote kože 50 ml
    Institut Esthederm Excellage Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Playboy Play It Sexy gel za prhanje za ženske 250 ml
    Playboy Play It Sexy, 250 ml, Pripravki za prhanje za ženske
  • Scholl Velvet Smooth pilica za pete
    Scholl Velvet Smooth, Dodatki za moške, Pri negi kože ne gre le za losjone za telo, kreme, gele za prhanje, olja ali na primer pilinge. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Scholl Velvet Smooth bo odlično dopolnil kozmetiko, ki jo že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo koža vašega telesa še lepša.
  • Woodwick Island Coconut dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453 g
    Woodwick Island Coconut, 453 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Island Coconut čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava poletna dišava sladka aroma luksuzni dodatek vsakega interjerja pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Ziaja Ceramides regeneracijska krema za roke 100 ml
    Ziaja Ceramides, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Ziaja Ceramides popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Scholl Party Feet Heel Cushions gel blazinice za čevlje pod peto
    Scholl Party Feet Heel Cushions, Nohti za ženske, Pri negi kože ne gre le za losjone za telo, kreme, gele za prhanje, olja ali na primer pilinge. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Scholl Party Feet Heel Cushions bo odlično dopolnil kozmetiko, ki jo že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo koža vašega telesa še lepša.
  • Country Candle Citrus & Seagrass čajna sveča 42 g
    Country Candle Citrus & Seagrass, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Country Candle Citrus & Seagrass dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: sveža dišava poletna dišava sadna dišava Sestava: obnovljiv izdelek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Country Candle Summerset čajna sveča 42 g
    Country Candle Summerset, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Country Candle Summerset dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: sveža dišava poletna dišava sadna dišava sladka aroma Sestava: obnovljiv izdelek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Kringle Candle Over the Rainbow čajna sveča 42 g
    Kringle Candle Over the Rainbow, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Kringle Candle Over the Rainbow dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: zračno čista dišava sadna dišava sveža dišava sladka aroma čisto gorenje Sestava: bombažni stenj obnovljiv izdelek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Londa Professional Fiber Infusion In-Salon Reconstructive Treatment obnovitvena maska za poškodovane lase s keratinom 200 ml
    Londa Professional Fiber Infusion In-Salon Reconstructive Treatment, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Londa Professional Fiber Infusion In-Salon Reconstructive Treatment predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Bumble and bumble Creme De Coco Conditioner balzam za glajenje krepastih las 250 ml
    Bumble and bumble Creme De Coco Conditioner, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Bumble and bumble Creme De Coco zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Rasasi La Yuqawam Orchid Prairie parfumska voda za ženske 75 ml
    Rasasi La Yuqawam Orchid Prairie, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Rasasi La Yuqawam Orchid Prairie je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. orientalska dišava cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Rasasi Entebaa Pour Femme parfumska voda za ženske 100 ml
    Rasasi Entebaa Pour Femme, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Rasasi Entebaa Pour Femme je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. cvetlična dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories odstranjevalec obnohtne kožice
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, Nohti za ženske, Izdelek Diva & Nice Cosmetics Accessories zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Lastnosti: nežno striže tanko kožico okoli nohtov optimalne dimenzije zagotavljajo udobno uporabo Navodilo za uporabo: Za popoln rezultat najprej namočite svoje prste v toplo vodo, da se koža popolnoma zmehča. Nato kožico potisnite nazaj in odvečni del previdno odstranite.
  • Vichy Capital Soleil zaščitno mleko za telo in obraz SPF 50+ 300 ml
    Vichy Capital Soleil, 300 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Vichy Capital Soleil predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje deluje proti izsuševanju kože kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Cetaphil Moisturizers vlažilni losjon za suho in občutljivo kožo 460 ml
    Cetaphil Moisturizers, 460 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Cetaphil Moisturizers bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Farmona Herbal Care Nettle šampon za mastne lase 330 ml
    Farmona Herbal Care Nettle, 330 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Herbal Care Nettle učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Farmona Herbal Care Argan Oil hranilna regeneracijska dnevna in nočna krema za suho kožo 50 ml
    Farmona Herbal Care Argan Oil, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja oži razširjene pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Farmona Herbal Care Black Radish balzam proti izpadanju las 200 ml
    Farmona Herbal Care Black Radish, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Farmona Herbal Care Black Radish zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las gladi in deluje proti kodranju lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Farmona Herbal Care Black Radish šampon proti izpadanju las 330 ml
    Farmona Herbal Care Black Radish, 330 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Herbal Care Black Radish učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna preprečuje prezgodnje izpadanje las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Farmona Herbal Care Flax Seed krema za razpokane pete (10% Urea) 100 ml
    Farmona Herbal Care Flax Seed, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Farmona Herbal Care Flax Seed odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: ima regeneracijske učinke popolno mehča in hrani celi razpokano kožo ima krepilne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Farmona Herbal Care Horsetail regeneracijski balzam za poškodovane lase 200 ml
    Farmona Herbal Care Horsetail, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Farmona Herbal Care Horsetail predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje globinsko revitalizira in krepi zagotavlja hrano in regeneracijo Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Eisenberg Classique Émulsion Secret Premières Rides lahka vlažilna emulzija proti prvim znakom staranja kože 50 ml
    Eisenberg Classique Émulsion Secret Premières Rides, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Eisenberg Classique Émulsion Secret Premières Rides bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Lotion Tonique pomirjajoči tonik za obraz 150 ml
    Eisenberg Classique Lotion Tonique, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Eisenberg Classique Lotion Tonique. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo takoj pomirja kožo osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Sérum Calmant Ressourçant pomirjujoči vlažilni serum za občutljivo kožo 30 ml
    Eisenberg Classique Sérum Calmant Ressourçant, 30 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eisenberg Classique Sérum Calmant Ressourçant bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje globinsko vlaži in obnavlja kožo Intenzivno hrani območje okoli oči Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Eisenberg Classique Gel Nettoyant Démaquillant čistilni gel za odstranjevanje ličil 150 ml
    Eisenberg Classique Gel Nettoyant Démaquillant, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Eisenberg Classique Gel Nettoyant Démaquillant z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego.
  • Eisenberg Classique Déodorant Pour Femme dezodorant brez alkohola in vsebnosti aluminija 100 ml
    Eisenberg Classique Déodorant Pour Femme, 100 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Eisenberg Classique Déodorant Pour Femme prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože Sestava: brez alkohola brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Eisenberg Classique Soin Velouté Démaquillant Hydratant vlažilno mleko za odstranjevanje ličil 150 ml
    Eisenberg Classique Soin Velouté Démaquillant Hydratant, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eisenberg Classique pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože vlaži kožo kožo pušča povsem čisto Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Eisenberg Classique Hydra Confort intenzivno vlažilna krema proti staranju kože 50 ml
    Eisenberg Classique Hydra Confort, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eisenberg Classique Hydra Confort bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Exfoliant Lissant Express gladilni piling za obraz z vitaminom E 75 ml
    Eisenberg Classique Exfoliant Lissant Express, 75 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Eisenberg Classique Exfoliant Lissant Express. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo
  • Eisenberg Classique Lotion Purifiante pomirjajoči tonik za obraz za mastno in mešano kožo 150 ml
    Eisenberg Classique Lotion Purifiante, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Eisenberg Classique Lotion Purifiante. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj regulira tvorbo kožnega sebuma oži pore Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte.
  • Eisenberg Classique Soin Liftant Corps krema za učvrstitev kože proti strijam 150 ml
    Eisenberg Classique Soin Liftant Corps, 150 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Vam zaradi nosečnosti raste trebušček, poskušate shujšati ali greste na zmanjšanje prsi? Kadarkoli se spremeni obseg vašega telesa, se mora koža prilagoditi tem spremembam, zato je nagnjena k nastanku strij. Pripravek Eisenberg Classique Soin Liftant Corps vam ne bo pomagal le preprečiti njihovega nastanka, temveč tudi zmanjšati vidnost tistih, ki so se že pojavile. Nahrani kožo, okrepi njeno povrhnjico in izboljšuje njeno elastičnost. Vezivno tkivo se obnovi, njegova struktura pa postane odpornejša proti poškodbam. Lastnosti: izboljšuje prožnost kože zmanjšuje strije intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Eisenberg Classique Sérum Amincissant Corps serum za telo proti celulitu 150 ml
    Eisenberg Classique Sérum Amincissant Corps, 150 ml, Geli za telo za ženske, Se sprašujete, kako se znebiti pomarančne kože na stegnih, zadnjici ali rokah? Ni vam več treba. V boju proti neenakomernosti kože vam bo pomagal pripravek _ZNACKA_ _ _ _KOLEKCE_ _ _ _PODKOLEKCE__, ki zmanjša videz celulita, učinkovito zgladi neenakomerno teksturo, koži pa zagotovi čvrstejši videz. Enkrat za vselej se znebite nevšečnih vdolbinic in svoji koži povrnite njeno naravno lepoto. Lastnosti: vidno zmanjšuje celulit učvrsti kožo izboljšuje elastičnost kože povečuje prožnost kože Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije.
  • Eisenberg Classique Eau Purifiante Moussante čistilni gel za odstranjevanje ličil za mastno in mešano kožo 150 ml
    Eisenberg Classique Eau Purifiante Moussante, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eisenberg Classique pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Eisenberg Classique Crème Ultra-Riche Nourrissante hranilna krema za zelo suho in občutljivo kožo 50 ml
    Eisenberg Classique Crème Ultra-Riche Nourrissante, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: globinsko hrani
  • Eisenberg Classique Crème Riche Hydratante hranilna vlažilna krema za normalno in suho kožo 50 ml
    Eisenberg Classique Crème Riche Hydratante, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eisenberg Classique Crème Riche Hydratante bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Élixir de Jeunesse lifting gel za posvetlitev in zgladitev kože 30 ml
    Eisenberg Classique Élixir de Jeunesse, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eisenberg Classique Élixir de Jeunesse bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo.
  • Eisenberg Classique Sérum Hydratant Lissant vlažilni serum proti gubam za utrujeno kožo 30 ml
    Eisenberg Classique Sérum Hydratant Lissant, 30 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije odstranjuje znake utrujenosti učinkovito vlaži in nahrani Intenzivno hrani območje okoli oči Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Eisenberg Classique Crème Apaisante Réparatrice pomirjajoča in regeneracijska krema za občutljivo kožo 50 ml
    Eisenberg Classique Crème Apaisante Réparatrice, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača mladosten videz Sestava: brez dišav
  • Eisenberg Classique Masque Fondant Réparateur pomirjajoča in regeneracijska maska za občutljivo kožo 75 ml
    Eisenberg Classique Masque Fondant Réparateur, 75 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eisenberg Classique Masque Fondant Réparateur bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: ne draži kože globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja
  • Roja Parfums Sweetie Aoud parfum uniseks 50 ml
    Roja Parfums Sweetie Aoud, 50 ml, Parfumi uniseks, Ne bojte se kršiti uveljavljenih pravil. Uniseks parfum Roja Parfums Sweetie Aoud je primeren za vsakogar, ki si upa stopiti iz množice. orientalska dišava cvetlična dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni izvirna dišava za izvirno osebnost topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
  • Britney Spears Fantasy Intimate parfumska voda za ženske 50 ml
    Britney Spears Fantasy Intimate, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Britney Spears Fantasy Intimate bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. sladka dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sylveco Face Care piling za obraz za zmanjšanje por in mat videz kože 75 ml
    Sylveco Face Care, 75 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Sylveco Face Care za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo kožo matira Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Sylveco Face Care obnovitveni piling proti staranju kože 75 ml
    Sylveco Face Care, 75 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Sylveco Face Care za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo čisti zamašene pore gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Boucheron Boucheron parfumska voda za ženske 100 ml
    Boucheron Boucheron, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Boucheron Boucheron je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava orientalska dišava citrusna dišava poudari čutnost vsake ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Nivea Energy Fresh antiperspirant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Energy Fresh, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Nivea Energy Fresh prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito ščiti pred neprijetnim vonjem Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual losjon za telo 400 ml
    Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost učinkovito obnavlja kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Bielenda Neuro Collagen vlažilna krema proti gubam 40+ 50 ml
    Bielenda Neuro Collagen, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži
  • Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F serum proti gubam za obraz in dekolte 10 ml
    Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F, 10 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga odstranjevati znake staranja kože preprečuje nastajanje gubic Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • By Terry Eye Make-Up vodoodporna maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek Black 8 g
    By Terry Eye Make-Up, 8 g, maskare za ženske, Maskara By Terry Eye Make-Up daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Comodynes Make-up Remover Micellar Solution robčki za odstranjevanje ličil za suho kožo 20 kos
    Comodynes Make-up Remover Micellar Solution, 20 kos, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke
  • Uriage Gyn-Phy Intimate Hygiene Cleansing Mist meglica za intimne predele 50 ml
    Uriage Gyn-Phy Intimate Hygiene Cleansing Mist, 50 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Uriage Gyn-Phy Intimate Hygiene Cleansing Mist nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Bond No. 9 New York Beaches Hamptons parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 New York Beaches Hamptons, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 New York Beaches Hamptons je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. akvatična dišava z morskimi toni cvetlična dišava uniseks dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Bond No. 9 Downtown Wall Street parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Downtown Wall Street, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Bond No. 9 Downtown Wall Street, katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. začimbna dišava citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks dišava
  • Nivea Invisible Black & White Clear antiperspirant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Invisible Black & White Clear, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Clear prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Avène Skin Care čistilna pena za normalno do mešano kožo 150 ml
    Avène Skin Care, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Avène Skin Care pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Max Factor Eyebrow Pencil svinčnik za obrvi odtenek 2 Hazel 1.4 g
    Max Factor Eyebrow Pencil, 1.4 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Max Factor Eyebrow Pencil vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Labello Hydro Care balzam za ustnice 4.8 g
    Labello Hydro Care, 4.8 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Labello Hydro Care je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Labello Pearly Shine balzam za ustnice LSF 10 4,8 g
    Labello Pearly Shine, 4,8 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Labello Pearly Shine je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Bond No. 9 Downtown Astor Place parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Downtown Astor Place, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Popolno medsebojno delovanje svežine in sadnih tonov predstavlja uniseks parfumska voda Bond No. 9 Downtown Astor Place. Dišava, polna sijoče energije, postane vaš nepogrešljivi družabnik ne le poleti. cvetlična dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Bond No. 9 Chinatown parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Chinatown, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Chinatown je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. cvetlična dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Max Factor Kohl Pencil svinčnik za oči odtenek 060 Ice Blue 1.3 g
    Max Factor Kohl Pencil, 1.3 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Max Factor Kohl Pencil poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz ustvarja močno in šibko linijo polna in intenzivna barva Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Institut Esthederm Sun Care Oil olje za sončenje za telo in lase s srednjo UV zaščito 150 ml
    Institut Esthederm Sun Care Oil, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Lastnosti: lasem zagotavlja nevidno zaščito pred soncem
  • Institut Esthederm After Sun Repair Firming Anti Wrinkle Face Care krema za obraz po sončenju 50 ml
    Institut Esthederm After Sun Repair Firming Anti Wrinkle Face Care, 50 ml, Izdelki po sončenju za ženske, Čim dlje ohranite spominek s poletnih počitnic v obliki lepo porjavelega telesa. Pripravek Institut Esthederm After Sun Repair Firming Anti Wrinkle Face Care nudi od sonca obremenjeni koži potrebno nego in hkrati podaljšuje pridobljeno porjavelost. Vaša koža bo ohranila enakomeren bronast odtenek še dolgo po trenutkih, preživetih na soncu. Lastnosti: poglablja intenzivnost sončenja
  • Institut Esthederm Sun Intolerance zaščitno pršilo za telo pri intoleranci na sonce 150 ml
    Institut Esthederm Sun Intolerance, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Sun Intolerance podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravlja kožo na izpostavljenost soncu Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.
  • Vianek Moisturising intenzivno maslo za telo z vlažilnim učinkom 250 ml
    Vianek Moisturising, 250 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Vianek Moisturising , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo mehča in pomaga do svilnato gladke kože pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Tous Gold parfumska voda za ženske 50 ml
    Tous Gold, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Tous Gold , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava brezčasna elegantna dišava za ljubiteljice klasike dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Concept Perfect Skin Pro IL5000 IPL epilator za telo, obraz, predel bikinija in pazduhe 1 kos
    Concept Perfect Skin Pro IL5000, 1 kos, IPL epilatorji za ženske, Nič več neželenih dlačic, nič več skrbi zaradi pogostega britja, le čudovit občutek popolnoma gladke kože, ki traja več mesecev. IPL epilator Concept Perfect Skin Pro IL5000 deluje po načelu rušenja strukture dlačic s pomočjo intenzivne pulzne svetlobe. Svetlobni žarek deluje neposredno na korenine dlačic pod površino kože in učinkovito pomaga ustaviti njihovo rast. Na ta način popolnoma brez bolečin odstrani neželene dlačice vključno s koreninami. Poleg tega ob redni uporabi omejuje njihovo ponovno rast. Lastnosti: kožo pušča gladko dolgotrajen učinek kožo nežno in učinkovito osvobodi neželenih dlak varna epilacija v udobju vašega doma enostavna, udobna in učinkovita nega brezžična uporaba primeren za uporabo na celem telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Catrice The Essential Brow set za obrvi Medium odtenek
    Catrice The Essential Brow, Maskare in geli za obrvi za ženske, Vsebina seta: svinčnik za obrvi puder za obrvi fiksacijski gel za obrvi Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko poudarja dlačice obrvi z naravnim odtenkom utrdi obrvi v želeni obliki odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Parlux Advance Light sušilec za lase Black 1 kos
    Parlux Advance Light, 1 kos, Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase Parlux Advance Light zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase funkcija ionizacije ohranja zdrav videz las funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske možnost uravnavanja temperature Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Institut Esthederm Bronz Impulse emulzija v pršilu za obraz in telo za bolj hitro in trajno porjavelost 150 ml
    Institut Esthederm Bronz Impulse, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Bronz Impulse podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.
  • Yankee Candle Red Apple Wreath votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Red Apple Wreath, 49 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Red Apple Wreath čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: tematska praznična dišava začinjena aroma sadna dišava zeliščna aroma zimska dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Christmas Cookie votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Christmas Cookie, 49 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Christmas Cookie čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: gurmanska dišava božična aroma sladka aroma začinjena aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ambientair Lacrosse Orchid pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lacrosse Orchid, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lacrosse Orchid z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • MedPharma Calcium Pantothenicum NATURAL mazilo za obnovo kože 30 g
    MedPharma Calcium Pantothenicum NATURAL, 30 g, Posebna nega za kožo za moške, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega MedPharma Calcium Pantothenicum NATURAL poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: pomirja razdraženost kože ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood dišeča sveča Cream Jar 142 g
    Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood, 142 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Milkhouse Candle Co. Creamery Linen & Ashwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava sladka aroma Sestava: bombažni stenj z vsebnostjo sojinega voska z vsebnostjo čebeljega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Rilastil Daily Care micelarna čistilna voda za obraz in oči 250 ml
    Rilastil Daily Care, 250 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Rilastil Daily Care . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila neguje in obnavlja Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • SVR Physiopure čistilni penasti gel 200 ml
    SVR Physiopure, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza SVR Physiopure pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje preprečuje suho kožo Sestava: brez milnih sestavin Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Darphin Ideal Resource Overnight Cream posvetlitvena nočna krema 50 ml
    Darphin Ideal Resource Overnight Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Darphin Ideal Resource Overnight Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Ziaja Silk vlažilna krema za roke in nohte 100 ml
    Ziaja Silk, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Silk . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: koža je nežna in mehka Vlaži in hrani kožo obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Cashmere vlažilna krema za roke 100 ml
    Ziaja Cashmere, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Cashmere . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ščiti kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Color Edition visoko prekriven lak za nohte odtenek 128 12 ml
    Eveline Cosmetics Color Edition, 12 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Eveline Cosmetics Color Edition vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Eveline Cosmetics Organic Gold regeneracijska in vlažilna krema z aloe vero 50 ml
    Eveline Cosmetics Organic Gold, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eveline Cosmetics Organic Gold bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija deluje proti nepopolnostim obnavlja in poživlja ščiti kožo pred prostimi radikali Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh