Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti 15 ML

832
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Nivea Q10 Power krema za učvrstitev kože okoli oči proti gubam 15 ml
    Nivea Q10 Power, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Nivea Q10 Power se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Naomi Campbell Bohemian Garden toaletna voda za ženske 15 ml
    Naomi Campbell Bohemian Garden, 15 ml, Toaletne vode za ženske, Uživajte ves dan v nežnih cvetličnih čarih. Toaletna voda Naomi Campbell Bohemian Garden skriva na tisoče cvetnih lističev, katerih dišava bo izvrstno poudarila vašo ženskost in naravno privlačnost. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream osvežilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Darphin Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Orlane Absolute Skin Recovery Program krema za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Orlane Absolute Skin Recovery Program, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Orlane Absolute Skin Recovery Program se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: območju okoli oči daje mladosten videz gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Académie Scientifique de Beauté Derm Acte lifting krema za trepalnice in predel okoli oči 15 ml
    Académie Scientifique de Beauté Derm Acte, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Académie Scientifique de Beauté Derm Acte se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Origins Peace of Mind® On-the-spot Relief relaksacijska nega proti stresu 15 ml
    Origins Peace of Mind® On-the-spot Relief, 15 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Origins Peace of Mind® On-the-spot Relief bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja hitro se vpija
  • Murad Environmental Shield serum za zmanjšanje podočnjakov pod očmi 15 ml
    Murad Environmental Shield, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči Murad Environmental Shield intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: globinsko vlaži in obnavlja kožo odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi
  • Vianek Line-Reducing revitalizacijska krema za predel okoli oči 15 ml
    Vianek Line-Reducing, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Vianek Line-Reducing neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Institut Esthederm Lift & Repair Eye Contour Smoothing Care korektor za gube za predel okoli oči 15 ml
    Institut Esthederm Lift & Repair Eye Contour Smoothing Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Institut Esthederm Lift & Repair Eye Contour Smoothing Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči gladi linije in drobne gubice koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Eye Serum vlažilni serum za predel okoli oči 15 ml
    Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Eye Serum odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: globinsko vlaži in obnavlja kožo koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Institut Esthederm Intensive Retinol Oil Serum koncentriran serum proti znakom staranja kože 15 ml
    Institut Esthederm Intensive Retinol Oil Serum, 15 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Institut Esthederm Intensive Retinol Oil Serum bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: lepša in gladi nepopolnosti revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum serum za oči proti gubam, zabuhlosti in temnim kolobarjem 15 ml
    Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Shiseido Benefiance NutriPerfect Eye Serum odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: učinkovito gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte dnevno.
  • FlosLek Pharma Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in kamilico 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Pharma Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Pharma Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in modrim glavincem 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Pharma Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: pomirja razdraženo območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Pharma Eye Care gel za predel okoli oči s smetilko in zelenim čajem 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči FlosLek Pharma Eye Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: območju okoli oči daje mladosten videz pomirja razdraženo območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Kvitok Eye cream nežna krema za predel okoli oči vlažilna 15 ml
    Kvitok Eye cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči neguje kožo okoli oči in ji daje potrebna hranila ter jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči koži daje prožnost globinsko vlaži koža je napeta in zglajena Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Estée Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Eye Creme krema za učvrstitev kože okoli oči s hranilnim učinkom 15 ml
    Estée Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Eye Creme, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Estée Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Eye Creme se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • FlosLek Laboratorium Eye Care krema za predel okoli oči proti gubam 15 ml
    FlosLek Laboratorium Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči FlosLek Laboratorium Eye Care neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • MADE BY ZEN Aqua Java aroma difuzor s polnilom 15 ml
    MADE BY ZEN Aqua Java, 15 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor MADE BY ZEN Aqua Java prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: topla dišava sveža dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • THD Elisir Eucalyptus dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Eucalyptus, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Eucalyptus prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: sveža dišava zeliščna aroma Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Darphin Intral De-Puff Anti-Oxidant Eye Cream nega za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Darphin Intral De-Puff Anti-Oxidant Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Darphin Intral neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Uriage Toléderm Control Fresh Soothing Eyecare vlažilna in pomirjujoča krema za predel okoli oči 15 ml
    Uriage Toléderm Control Fresh Soothing Eyecare, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Uriage Toléderm Control Fresh Soothing Eyecare se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi pomirja razdraženo območje okoli oči Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Gehwol Med mehčalna nega za vraščene nohte in močno otrdelo kožo na stopalih 15 ml
    Gehwol Med, 15 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Želite pokazati svoja čudovita stopala? Ni vam treba takoj obiskati kozmetičnega salona, izdelek Gehwol Med vam pomaga z domačo pedikuro, vi pa boste lahko spet nosili odprte čevlje brez skrbi in z veseljem. Lastnosti: kožo stopal intenzivno obnavlja pomaga preprečevati zaraščanje nohtov neguje obnohtno kožico
  • Revolution Skincare Retinol krema za predel okoli oči proti gubam 15 ml
    Revolution Skincare Retinol, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Revolution Skincare Retinol neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Bioderma Atoderm Lip Balm obnovitveni balzam za suhe ustnice 15 ml
    Bioderma Atoderm Lip Balm, 15 ml, nega kože za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Bioderma Atoderm Lip Balm je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje popravlja razpokane ustnice ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • L’Oréal Paris Age Perfect vlažilna in hranilna krema za predel okoli oči za zrelo kožo 15 ml
    L’Oréal Paris Age Perfect, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči L’Oréal Paris Age Perfect se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvetljuje območje okoli oči koži daje prožnost globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Sensai Cellular Performance Eye Contour Cream krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Sensai Cellular Performance Eye Contour Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sensai Cellular Performance Eye Contour Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Declaré Eye Contour učvrstitvena krema proti gubam okoli oči 15 ml
    Declaré Eye Contour, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Declaré Eye Contour se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvetljuje območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Bioderma Sensibio Eye gel za predel okoli oči za občutljivo kožo 15 ml
    Bioderma Sensibio Eye, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Bioderma Sensibio Eye se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži pomirja razdraženo območje okoli oči Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Omorovicza Gold Eye Lift lifting krema za predel okoli oči z zlatom 15 ml
    Omorovicza Gold Eye Lift, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Omorovicza Gold neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Omorovicza Reviving Eye Cream posvetlitvena krema za predel okoli oči proti zabuhlosti in temnim kolobarjem 15 ml
    Omorovicza Reviving Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Omorovicza Reviving Eye Cream neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • L’Oréal Paris Age Specialist 55+ dnevna in nočna krema proti gubam 15 ml
    L’Oréal Paris Age Specialist 55+, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči L’Oréal Paris Age Specialist 55+ se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • L’Oréal Paris Hyaluron Specialist krema za predel okoli oči 15 ml
    L’Oréal Paris Hyaluron Specialist, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči L’Oréal Paris Hyaluron Specialist neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • BAÏJA Marshmellow balzam za ustnice 15 ml
    BAÏJA Marshmellow, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Posebna nega za ustnice BAÏJA Marshmellow zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše. Lastnosti: ustnice pušča voljne in žametno mehke ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Navodilo za uporabo: Ustrezno debelo plast nanašajte neposredno na ustnice.
  • Peter Thomas Roth FIRMx Collagen Eye Cream gladilna krema za predel okoli oči s kolagenom 15 ml
    Peter Thomas Roth FIRMx Collagen Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Peter Thomas Roth FIRMx neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koži daje prožnost koža je napeta in zglajena osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Peter Thomas Roth Potent-C Power Eye Cream vlažilna krema za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    Peter Thomas Roth Potent-C Power Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Peter Thomas Roth Potent-C neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči globinsko vlaži blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Hydrating Eye Gel vlažilni gel za predel okoli oči s hialuronsko kislino 15 ml
    Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Hydrating Eye Gel, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Peter Thomas Roth Water Drench neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renew regeneracijska krema za predel okoli oči 15 ml
    L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renew, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renew se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Helia-D Botanic Concept krema za predel okoli oči proti gubam 15 ml
    Helia-D Botanic Concept, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Helia-D Botanic Concept neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži koža je napeta in zglajena koži daje prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Kilig Vitamin C posvetlitveni gel za oči z vitaminom C 15 ml
    Kilig Vitamin C, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Kilig Vitamin C neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije koži daje prožnost globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen roll-on za predel okoli oči z vlažilnim učinkom 15 ml
    Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči koži daje prožnost koža je napeta in zglajena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Sesderma Samay Anti-Aging Eye Contour Cream krema proti gubam za predel okoli oči za redukcijo oteklin in temnih kolobarjev 15 ml
    Sesderma Samay Anti-Aging Eye Contour Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sesderma Samay Anti-Aging Eye Contour Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • James Read Gradual Tan H2O Tan Drops samoporjavitvene kapljice za obraz 15 ml
    James Read Gradual Tan H2O Tan Drops, 15 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za obraz James Read Gradual Tan bo vaši koži pomagal do popolnega naravnega porjavelega videza. Lastnosti: barvno izenačuje kožo koži daje bronast pridih podpira naraven in zdrav videz kože učinek sončenja je naraven Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Anwen Happy Ends maslo za konice las 15 ml
    Anwen Happy Ends, 15 ml, Maske za lase za ženske, Lastnosti: izboljšuje prožnost lasnih vlaken krepi lasne konice neguje dolžine oslabelih las lasje so mehki na dotik Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Apivita Express Beauty Mastic maska iz platna z lifting učinkom 15 ml
    Apivita Express Beauty Mastic, 15 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Apivita Express Beauty Mastic bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Collistar Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream krema za osvetljevanje predela okoli oči z učvrstitvenim učinkom 15 ml
    Collistar Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Collistar Perfecta Plus Eye Contour Perfection Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koži daje prožnost osvežuje in gladi območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Annayake Bamboo Energizing Eye Contour Care poživitvena krema za oči 15 ml
    Annayake Bamboo Energizing Eye Contour Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Annayake Bamboo Energizing Eye Contour Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • ANNY Nail Polish #Gelista nadlak za nohte 956 Gel Like Top Coat 15 ml
    ANNY Nail Polish #Gelista, 15 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte ANNY Nail Polish Gelista vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju ima učinek manikure z gelom Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • ANNY Nail Polish High Gloss Top Coat nadlak za popolno zaščito in intenziven sijaj 930 15 ml
    ANNY Nail Polish High Gloss Top Coat, 15 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte ANNY Nail Polish High Gloss Top Coat vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj preprečuje luščenje barvnega laka ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Bielenda Professional Supremelab Energy Boost oljni serum z vitaminom C 15 ml
    Bielenda Professional Supremelab Energy Boost, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Bielenda Professional Supremelab je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: osvetljuje koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Super Facialist Retinol+ Anti-Ageing krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Super Facialist Retinol+ Anti-Ageing, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Super Facialist Retinol+ Anti-Ageing se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost koža je napeta in zglajena blaži vidne znake utrujenosti osvetljuje območje okoli oči Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Make Me BIO Pro-Age Blend globinsko hranilni in vlažilni serum za učvrstitev obraza 15 ml
    Make Me BIO Pro-Age Blend, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Make Me BIO Pro-Age Blend bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Make Me BIO Face Beauty globinsko hranilni in vlažilni serum proti nepravilnostim na koži 15 ml
    Make Me BIO Face Beauty, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Make Me BIO Face Beauty bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • NEONAIL Cover Gel Natural gel za modeliranje nohtov 15 ml
    NEONAIL Cover Gel Natural, 15 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lastnosti: zagotavlja popoln videz laka in njegovo dolgo trajanje
  • NEONAIL Allround Gel Clear gel za modeliranje nohtov 15 ml
    NEONAIL Allround Gel Clear, 15 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lastnosti: zagotavlja popoln videz laka in njegovo dolgo trajanje
  • Dr Irena Eris Algorithm krema za predel okoli oči za zapolnitev in korekcijo gub 15 ml
    Dr Irena Eris Algorithm, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Dr Irena Eris Algorithm neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije koži daje prožnost osvežuje in gladi območje okoli oči dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Revolution Skincare Boost Pigment krema za predel okoli oči za korekcijo temnih kolobarjev in gub 15 ml
    Revolution Skincare Boost Pigment, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Revolution Skincare Boost neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi izenačuje ton kože in koža čudovito zasije osvetljuje območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Revolution Skincare Lip Colour odstranjevalec šmink 15 ml
    Revolution Skincare Lip Colour, 15 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Revolution Skincare Lip Colour z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Po uporabi embalažo temeljito zaprite, da preprečite sušenje robčkov.
  • Millefiori Milano Black Tea Rose dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Black Tea Rose, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Black Tea Rose je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava domiseln in eleganten način za odišavljenje doma lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Natural Volcanic Purple dišavno olje 15 ml
    Millefiori Natural Volcanic Purple, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Volcanic Purple je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava domiseln in eleganten način za odišavljenje doma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Nivea Cellular Luminous 630 krema za predel okoli oči proti temnim kolobarjem 15 ml
    Nivea Cellular Luminous 630, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Nivea Cellular Luminous 630 se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi izenačuje ton kože in koža čudovito zasije globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • La Roche-Posay Pure Vitamin C krema proti gubam za predel okoli oči z vitaminom C 15 ml
    La Roche-Posay Pure Vitamin C, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči La Roche-Posay Pure Vitamin C se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice pomirja razdraženo območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Makeup Revolution Nourish & Care intenzivna nega za suhe nohte in obnohtno kožico z mandljevim oljem 15 ml
    Makeup Revolution Nourish & Care, 15 ml, Nohti za ženske, Pripravek Makeup Revolution Nourish & Care vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: hrani nohte in obnohtno kožico zmanjšuje sušenje in krhkost nohtov Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino izdelka na nohtno posteljico in nohtno kožico. Nežno vmasirajte.
  • Ziaja Jasmine krema proti gubam za predel okoli oči 50+ 15 ml
    Ziaja Jasmine, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Ziaja Jasmine neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • CHI Aloe Vera Curls Defined suho olje za kodraste lase 15 ml
    CHI Aloe Vera Curls Defined, 15 ml, Suha olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Suho olje CHI Aloe Vera Curls Defined bo vašim lasem zagotovilo mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: ne obremenjuje las izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja žametno mehkobo lase globinsko hrani popravlja poškodovano strukturo las preprečuje cepljenje konic deluje proti lomljenju las preprečuje nastanek krepastih las Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • PLANTHÉ Tea Tree lokalna nega za problematično kožo 15 ml
    PLANTHÉ Tea Tree, 15 ml, Posebna nega za kožo uniseks, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega PLANTHÉ Tea Tree poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: lokalno neguje znake težavne kože bori se proti mozoljavosti ima regeneracijske učinke Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije.
  • NIP+FAB Retinol Fix vlažilna krema za predel okoli oči 15 ml
    NIP+FAB Retinol Fix, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči NIP+FAB Retinol Fix neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koža je napeta in zglajena območju okoli oči daje mladosten videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • BioNike Defence Eye krema za osvetljevanje predela okoli oči proti temnim kolobarjem 15 ml
    BioNike Defence Eye, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči BioNike Defence neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi blaži vidne znake utrujenosti oftalmološko testiran primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Eye Balm krema za predel okoli oči za kompleksno nego 15 ml
    Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Eye Balm, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Eye Balm se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči blaži vidne znake utrujenosti koža je napeta in zglajena osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • James Read Gradual Tan Click & Glow Face samoporjavitvene kapljice za obraz 15 ml
    James Read Gradual Tan Click & Glow Face, 15 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo James Read Gradual Tan Click & Glow Face vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: učinek sončenja je naraven varuje pred prostimi radikali koži zagotavlja prožnost in svilnato mehkobo kožo mehča in gladi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Inglot AMC kremasti osvetljevalec za obraz in telo odtenek 69 15 ml
    Inglot AMC, 15 ml, Osvetljevalci za ženske, Lastnosti: ima kremasto teksturo bogata pigmentacija in intenzivno osvetljevanje Sestava: vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo
  • Omorovicza Blue Diamond Eye Cream poživitvena krema za predel okoli oči 15 ml
    Omorovicza Blue Diamond Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Omorovicza Blue Diamond Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Parisax Professional korekcijska podlaga za make-up 15 ml
    Parisax Professional, 15 ml, Podlaga za ženske, Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Dr Irena Eris Institute Solutions Y-Lifting lifting serum za učvrstitev kože za oči 15 ml
    Dr Irena Eris Institute Solutions Y-Lifting, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Dr Irena Eris Institute Solutions Y-Lifting odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: koži vrača prožnost učinkovito gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži in obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • Dr Irena Eris Institute Solutions Neuro Filler pomlajevalna krema za predel okoli oči za dan in noč 15 ml
    Dr Irena Eris Institute Solutions Neuro Filler, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Dr Irena Eris Institute Solutions Neuro Filler se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Da Vinci Academia Ocutein SENSIGEL vlažilni gel proti podočnjakom 15 ml
    Da Vinci Academia Ocutein SENSIGEL, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Da Vinci Academia Ocutein SENSIGEL se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz pomirja razdraženo območje okoli oči koža je napeta in zglajena oftalmološko testiran primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč blaži vidne znake utrujenosti Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Dr Irena Eris Authority lifting serum za predel okoli oči za dan in noč 15 ml
    Dr Irena Eris Authority, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči Dr Irena Eris Authority intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: z učinkom liftinga koži daje svež in spočit videz učinkovito gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Bloom & Blossom Lip Service hranilni balzam za ustnice 15 ml
    Bloom & Blossom Lip Service, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Bloom & Blossom Lip Service je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke izrazito obnavlja in ščiti Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Helena Rubinstein Powercell Skinmunity nega za predel okoli oči proti gubam za osvežitev utrujenih oči inovacija 15 ml
    Helena Rubinstein Powercell Skinmunity, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Helena Rubinstein Powercell Skinmunity se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • John Masters Organics Buckwheat & Green Microalgae Eye Serum učvrstitveni serum za predel okoli oči proti gubam, zabuhlosti in temnim kolobarjem 15 ml
    John Masters Organics Buckwheat & Green Microalgae Eye Serum, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči John Masters Organics Buckwheat & Green Microalgae intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: učinkovito gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži in obnavlja kožo Intenzivno hrani območje okoli oči koži daje svež in spočit videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • BAÏJA Lip Balm Cherry balzam za ustnice 15 ml
    BAÏJA Lip Balm Cherry, 15 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice BAÏJA Lip Balm Cherry je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje popravlja razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Origins Plantscription™ Wrinkle Correction Eye Cream With Encapsulated Retinol vlažilna in gladilna krema za predel okoli oči z retinolom 15 ml
    Origins Plantscription™ Wrinkle Correction Eye Cream With Encapsulated Retinol, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Origins Plantscription™ Wrinkle Correction Eye Cream With Encapsulated Retinol se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz globinsko vlaži osvetljuje območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Erborian Ginseng Infusion krema za osvetljevanje predela okoli oči za prehrano in hidracijo 15 ml
    Erborian Ginseng Infusion, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Erborian Ginseng Infusion se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči koža je napeta in zglajena globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Millefiori Milano Silk & Rice Powder dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Silk & Rice Powder, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Silk & Rice Powder je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: čista pudrasta dišava enostavno odmerjanje Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Milano Verdant Escape dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Verdant Escape, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Verdant Escape je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Dr Irena Eris ScientiVist revitalizacijska krema za predel okoli oči SPF 20 15 ml
    Dr Irena Eris ScientiVist, 15 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Nega za oči Dr Irena Eris ScientiVist neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči gladi linije in drobne gubice pomirja razdraženo območje okoli oči vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Lavera Pure Beauty lokalna nega proti aknam 15 ml
    Lavera Pure Beauty, 15 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Lavera Pure Beauty bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: lokalno neguje znake težavne kože bori se proti mozoljavosti pomirja razdraženost kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Collistar Magnifica Redensifying Repairing Eye Contour Cream intenzivna krema proti gubam za predel okoli oči 15 ml
    Collistar Magnifica Redensifying Repairing Eye Contour Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Collistar Magnifica Redensifying Repairing Eye Contour Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči blaži vidne znake utrujenosti Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • INIKA Organic Phytofuse Renew Eye Cream antioksidantna krema za predel okoli oči 15 ml
    INIKA Organic Phytofuse Renew Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči INIKA Organic Phytofuse Renew neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Collistar Lift HD Ultra-Lifting Eye And Lip Contour Cream lifting krema za predel okoli oči 15 ml
    Collistar Lift HD Ultra-Lifting Eye And Lip Contour Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Collistar Lift HD neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Millefiori Milano White Paper Flowers dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano White Paper Flowers, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano White Paper Flowers je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Milano Honey & Sea Salt dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Honey & Sea Salt, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Honey & Sea Salt je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: sladka aroma lesna dišava gurmanska dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Erborian Yuza Sorbet posvetlitveni serum za predel okoli oči 15 ml
    Erborian Yuza Sorbet, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Erborian Yuza Sorbet odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Dr Irena Eris InVitive pomlajevalna krema za predel okoli oči z vlažilnim učinkom SPF 20 15 ml
    Dr Irena Eris InVitive, 15 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Nega za oči Dr Irena Eris InVitive neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi deluje preventivno proti staranju kože globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Elemis Pro-Collagen Renewal Serum koncentrat proti gubam s pomlajevalnim učinkom 15 ml
    Elemis Pro-Collagen Renewal Serum, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Elemis Pro-Collagen Renewal Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije izenačuje barvni odtenek kože krepi konture obraza koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • StriVectin Multi-Action R&R Eye Cream vlažilna in gladilna krema za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    StriVectin Multi-Action R&R Eye Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči neguje kožo okoli oči in ji daje potrebna hranila ter jo vlaži. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Medik8 Advanced Night Eye vlažilna in gladilna krema za predel okoli oči 15 ml
    Medik8 Advanced Night Eye, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Medik8 Advanced Night Eye se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: blaži vidne znake utrujenosti gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Al Haramain Miracle parfumirano olje uniseks 15 ml
    Al Haramain Miracle, 15 ml, Parfumirana olja uniseks, Nanašanje dišave je lahko kompleksno čutno doživetje in o tem vas bo prepričalo parfumirano olje Al Haramain Miracle . Njegova dišavna sestava vas bo prisilila, da se ustavite in začutite vsak trenutek rituala. sadna dišava začimbna dišava za osebnosti z nekonvencionalnim slogom edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • FILORGA TIME-FILLER SHOT intenzivni serum proti prvim znakom staranja kože 15 ml
    FILORGA TIME-FILLER SHOT, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz FILORGA TIME-FILLER SHOT bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto koži daje kompaktnost pomaga gladiti gubice in drobne linije preprečuje nastajanje gubic Navodilo za uporabo: Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh