Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

855
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Nivea Lemongrass & Oil osvežujoč gel za prhanje 500 ml
    Nivea Lemongrass & Oil, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Lemongrass & Oil . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit tekoče milo za roke 500 ml
    Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit, 500 ml, Mila za ženske, Tekoče milo Baylis & Harding Sweet Mandarin & Grapefruit skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok roke so higiensko čiste vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem prijetna sveža dišava Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Baylis & Harding English Lavender & Chamomile tekoče milo za roke 500 ml
    Baylis & Harding English Lavender & Chamomile, 500 ml, Mila za ženske, Tekoče milo Baylis & Harding English Lavender & Chamomile skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok roke so higiensko čiste vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem prijetna sveža dišava Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Ashleigh & Burwood London In Bloom Cotton Flower & Amber nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London In Bloom Cotton Flower & Amber, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London In Bloom Cotton Flower & Amber je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ziaja Bubble Bath Red Currant pena za kopel 500 ml
    Ziaja Bubble Bath Red Currant, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Ziaja Bubble Bath zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno pomirja telo in duha prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango gel za prhanje za obraz, telo in lase 500 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Baltic Home Spa Fit Mango. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Listerine Naturals Teeth Protection ustna voda 500 ml
    Listerine Naturals Teeth Protection, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila uniseks, Ustna voda Listerine Naturals Teeth Protection osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: uničuje bakterije zagotavlja svež dah zaščita pred zobnimi oblogami Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Matcha Tea Shaker Z500 športni shaker barva Transparent 500 ml
    Matcha Tea Shaker Z500, 500 ml, Fitnes oprema za moške, Potrebujete hitro dopolniti potreben odmerek beljakovin, predvadbenega stimulansa, sredstva za kurjenje maščob, BCCA ali vitamina? Shaker Matcha Tea Shaker Z500 poskrbi za enostavno mešanje prehrane za vaše mišice in sklepe. Vedno ga imejte pri roki. Lastnosti: hitro in temeljito zmeša vaš najljubši beljakovinski napitek notranje cedilo za popolno konsistenco brez grudic vsebuje rezervoar enostavno vzdrževanje in čiščenje primerno za pomivanje v pomivalnem stroju Sestava: BPA free plastika
  • Maison Berger Paris Musk Flowers nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Musk Flowers, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Musk Flowers spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Lotus Flower & Watermelon nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Lotus Flower & Watermelon, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Lotus Flower & Watermelon spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor sadna dišava sveža dišava cvetlična dišava v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Echosline Seliár Perm trajna ondulacija 500 ml
    Echosline Seliár Perm, 500 ml, Trajna ondulacija za ženske, Pripravek za trajno Echosline Seliár ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh Navodilo za uporabo: Sledite navodilom v embalaži.
  • Alyssa Ashley Ashley White Musk gel za prhanje za ženske 500 ml
    Alyssa Ashley Ashley White Musk, 500 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Alyssa Ashley Ashley White Musk odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Farmona Sweet Secret Chocolate gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Farmona Sweet Secret Chocolate, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Farmona Sweet Secret Chocolate. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Farmona Sweet Secret Vanilla gel za prhanje in kopanje 500 ml
    Farmona Sweet Secret Vanilla, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Farmona Sweet Secret Vanilla. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Uriage Hyséac Cleansing Gel nežni čistilni gel za obraz in telo 500 ml
    Uriage Hyséac Cleansing Gel, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Uriage Hyséac Cleansing Gel. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje Sestava: brez milnih dodatkov Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Schwarzkopf Professional Color Enablers Fibreplex N°1 Bond Booster koncentriran aditiv za barvane lase 500 ml
    Schwarzkopf Professional Color Enablers Fibreplex N°1 Bond Booster, 500 ml, Trajne barve za lase za ženske
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Sea Breeze nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Sea Breeze, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Sea Breeze spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Arashiyama nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Arashiyama, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Arashiyama spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ashleigh & Burwood London The Heritage Collection Amber & Honeyed Woods nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London The Heritage Collection Amber & Honeyed Woods, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom
  • Ashleigh & Burwood London The Heritage Collection Grey Cedar & Sandalwood nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London The Heritage Collection Grey Cedar & Sandalwood, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Pink Pepper & Tonka nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Pink Pepper & Tonka, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Pink Pepper & Tonka spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora sladka aroma začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Ashleigh & Burwood London Winter Rose & Jasmine nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Winter Rose & Jasmine, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Winter Rose & Jasmine spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora zračno čista dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Sachajuan Body Lotion Fresh Lavender vlažilni losjon za telo z vonjem sivke 500 ml
    Sachajuan Body Lotion Fresh Lavender, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Sachajuan Body Lotion Fresh Lavender bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Apivita Kids Mini Bees šampon za tanke lase za otroke 500 ml
    Apivita Kids Mini Bees, 500 ml, Otroški šamponi za ženske, Šampon Apivita Kids Mini Bees temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži omogoča razčesavanje nežnih las krepi naravni sijaj las gladi lasna vlakna bori se proti srbenju in suhosti lasišča Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS in SLES brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier regeneracijska in obnovitvena maska za blond lase in lase s prameni 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las podaljšuje trajanje barve nevtralizira rumene odtenke v laseh za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Instituto Español Coco losjon za telo 500 ml
    Instituto Español Coco, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Instituto Español Coco vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Instituto Español Urea vlažilni losjon za telo s pantenolom
    Instituto Español Urea, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Instituto Español Urea vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo koži vrača prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Alyssa Ashley Vanilla krema za roke in telo za ženske 500 ml
    Alyssa Ashley Vanilla, 500 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Alyssa Ashley Vanilla poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: koža je nežna in mehka ne pušča mastnih sledi podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Joanna Sensual kremasti gel za prhanje Silk Proteins & Vitamin Complex 500 ml
    Joanna Sensual, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Joanna Sensual je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Joanna Sensual negovalni gel za prhanje Argan Oil & Ceramides 500 ml
    Joanna Sensual, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Joanna Sensual je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Joanna Sensual gel za prhanje Goat Milk & Prebiotics 500 ml
    Joanna Sensual, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Joanna Sensual je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Joanna Sensual nežni gel za prhanje Hemp Seed & Panthenol 500 ml
    Joanna Sensual, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Joanna Sensual je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Oral B Pro-Expert Deep Clean ustna voda 500 ml
    Oral B Pro-Expert Deep Clean, 500 ml, Ustne vode uniseks, Ustna voda Oral B Pro-Expert Deep Clean osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Culti Personal Care Rosa Pura tekoče milo za roke in telo 500 ml
    Culti Personal Care Rosa Pura, 500 ml, Tekoča mila uniseks, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Culti Personal Care Rosa Pura nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo osveži in ji doda vitalnost Navodilo za uporabo: Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu. Primerno za vsakodnevno uporabo. Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Avon Senses L'amour Sunrise pomirjajoča krema za prhanje 500 ml
    Avon Senses L'amour Sunrise, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Avon Senses L'amour Sunrise je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Instituto Español Arnica losjon za telo za utrujene noge 500 ml
    Instituto Español Arnica, 500 ml, Posebna nega za noge za ženske, Mleko za telo Instituto Español Arnica vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje nogam nudi olajšanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Dove Care & Protect tekoče milo nadomestno polnilo 500 ml
    Dove Care & Protect, 500 ml, Mila za ženske, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Dove Care & Protect . Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem roke so higiensko čiste nadomestno polnilo z zapiralom za enostavno polnjenje Navodilo za uporabo: Ustrezno količino mila nanesite na vlažno kožo z roko, naredite peno in sperite.
  • Matrix Food For Soft intenzivna vlažilna maska za lase 500 ml
    Matrix Food For Soft, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Matrix Food For Soft predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Ambientair The Olphactory Lavender osvežilec tekstila Sleepy 500 ml
    Ambientair The Olphactory Lavender, 500 ml, Dišave za omare Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory Lavender z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma oblačila ohranja čudovito dišeča odišavi tudi omaro za čevlje ali športno torbo garderobno omaro napolni s prijetno dišavo aroma se sprošča postopoma Navodilo za uporabo: Lahko se uporablja tudi za odišavljanje blaga. Dišave so posebej izdelane tako, da na blagu ne puščajo madežev. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Christian Laurent Eau Thermale micelarna voda za odstranjevanje ličil 500 ml
    Christian Laurent Eau Thermale, 500 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Christian Laurent Eau Thermale s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila vlaži in mehča kožo kožo pušča svežo kožo pušča povsem čisto Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Apis Natural Cosmetics Professional Ultrasound vlažilni gel za telo 500 ml
    Apis Natural Cosmetics Professional Ultrasound, 500 ml, Geli za telo za ženske, Iščete nego za telo, ki bo vaši koži dala vse, kar potrebuje, ne da bi za seboj pustila neprijeten masten občutek? S svojo izjemno lahko in hitro vpojno teksturo vas bo prepričal gel za telo Apis Natural Cosmetics Professional Ultrasound. Kožo celega telesa bo negoval veliko lažje kot zelo goste kreme za telo, masla ali losjoni. Poskrbi za mehčanje, preprečuje izsuševanje in zagotavlja občutek udobja, ne da bi puščal masten film. Lastnosti: vlaži in globinsko hrani učvrsti kožo Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • LaQ Kitten Magnolia svež gel za prhanje 500 ml
    LaQ Kitten Magnolia, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje LaQ Kitten Magnolia. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • MÁDARA Wild Woods osvežujoč gel za prhanje za roke in telo 500 ml
    MÁDARA Wild Woods, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje MÁDARA Wild Woods je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo pušča osvežujoč občutek ima mehčalne učinke Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno umijte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Avon Senses Getaway Dreams kopalna pena 500 ml
    Avon Senses Getaway Dreams, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Avon Senses Getaway Dreams poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši mehča kožo celega telesa Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Keune Style Brilliant Gloss Spray pršilo za lase za bleščeč sijaj 500 ml
    Keune Style Brilliant Gloss Spray, 500 ml, Sijaji za lase za ženske, Lahko da ste blondinka, brinetka, rdečelaska ali črnolaska, v vsakem primeru naj vaša pričeska krasno sije. Sijaj za lase Keune Style Brilliant Gloss Spray poskrbi za njen očarljivi videz v nekaj sekundah, podnevi in ponoči. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk ne obremenjuje las Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na suhe lase. Nanesite z razdalje 20 cm.
  • LaQ Bunny Forget-Me-Not svež gel za prhanje 500 ml
    LaQ Bunny Forget-Me-Not, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje LaQ Bunny Forget-Me-Not. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Farmona Tutti Frutti Strong Pear tekoče milo za roke 500 ml
    Farmona Tutti Frutti Strong Pear, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Farmona Tutti Frutti Strong Pear nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije kožo osveži in ji doda vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Ambientair Lab Co. Magnolia & Spices pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lab Co. Magnolia & Spices, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lab Co. Magnolia & Spices z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Listerine Naturals Gum Protection ustna voda Mild Mint 500 ml
    Listerine Naturals Gum Protection, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila uniseks, Ustna voda Listerine Naturals Gum Protection osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah bori se proti nastajanju zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Revlon Professional Re/Start Hydration vlažilna maska za suhe in normalne lase 500 ml
    Revlon Professional Re/Start Hydration, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revlon Professional Re/Start Hydration predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Bielenda Royal Bee Elixir čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil 500 ml
    Bielenda Royal Bee Elixir, 500 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Micelarna voda Bielenda Royal Bee Elixir zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kožo pušča povsem čisto preprečuje suho kožo koža je na dotik nežna in voljna učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Syoss Repair Boost globinsko krepilna maska za lase za lomljive lase 500 ml
    Syoss Repair Boost, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Syoss Repair Boost predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasne konice neguje dolžine oslabelih las lasem vrača naraven, zdrav videz obnavlja strukturo las za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Dermedic Redness Calm micelarna voda za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 500 ml
    Dermedic Redness Calm, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Dermedic Redness zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju uporablja se lahko tudi na občutljivi koži uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Aveeno Daily Moisturising Body Wash intenzivna hranilna krema za prhanje 500 ml
    Aveeno Daily Moisturising Body Wash, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Aveeno Daily Moisturising Body Wash je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Benamôr Gordíssimo Creme de Banho hranilni gel za prhanje 500 ml
    Benamôr Gordíssimo Creme de Banho, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Benamôr Gordíssimo Creme de Banho. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Culti Home Tessuto pršilo za dom 500 ml
    Culti Home Tessuto, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Culti Home Tessuto z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Midsummer Night´s Dream nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Midsummer Night´s Dream, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Midsummer Night´s Dream spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor sveža dišava zračno čista dišava sadna dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Jonzac Pure micelarna voda za mastno in mešano kožo 500 ml
    Jonzac Pure, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Jonzac Pure . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino kožo ohranja v ravnovesju kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma neguje in obnavlja zmanjša pomanjkljivosti kože ima pomirjajoče učinke za problematično kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Jonzac Pure Age micelarna voda za občutljivo in alergično kožo 500 ml
    Jonzac Pure Age, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Želite izboljšati učinkovitost svoje rutine čiščenja? Brisača za odstranjevanje ličil Jonzac Pure Age ne pomaga s kože le bolje odstraniti umazanije, ostankov ličil in odvečne maščobe, temveč je idealna tudi za nežen piling. Poleg tega njena uporaba pospešuje krvni obtok, kar spodbuja obnavljanje kože. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto pomirja draženje obnavlja kožo ne maši por obnavlja kožno bariero ne draži kože ima antioksidacijske učinke deluje regeneracijsko zmanjša pomanjkljivosti kože kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Listerine Total Care Extra Mild ustna voda 500 ml
    Listerine Total Care Extra Mild, 500 ml, Ustne vode uniseks, Ustna voda Listerine Total Care Extra Mild osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: uničuje bakterije krepi sklenino zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • IDC INSTITUTE Scented Garden Vanilla vlažilni losjon za telo 500 ml
    IDC INSTITUTE Scented Garden Vanilla, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo IDC INSTITUTE Scented Garden vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča ima mehčalne učinke kožo ščiti pred izsušitvijo Navodilo za uporabo: Izognite se območju okoli oči. Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • DAENG GI MEO RI Ki Gold Premium Treatment globinsko regeneracijski balzam za krepitev las 500 ml
    DAENG GI MEO RI Ki Gold Premium Treatment, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam DAENG GI MEO RI Ki Gold Premium Treatment zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las izboljšuje strukturo las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Nato temeljito sperite z vodo. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Dettol Soft on Skin Lavender tekoče milo nadomestno polnilo 500 ml
    Dettol Soft on Skin Lavender, 500 ml, Mila za ženske, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Dettol Soft on Skin Lavender. Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: nadomestno polnilo z zapiralom za enostavno polnjenje roke so higiensko čiste prijetna sveža dišava milo ima pH, prijazen do kože primerno za občutljivo kožo vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem Sestava: dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Ustrezno količino mila nanesite na vlažno kožo z roko, naredite peno in sperite.
  • Maison Berger Paris Velvet of Orient nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Velvet of Orient, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Velvet of Orient spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov topla dišava orientalska aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Eveline Cosmetics C Perfection vlažilna micelarna voda z vitaminom C 500 ml
    Eveline Cosmetics C Perfection, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Eveline Cosmetics C Perfection . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah čisti pore v globino kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • MEDIBLANC Sensitive Care ustna voda za občutljive zobe in dlesni 500 ml
    MEDIBLANC Sensitive Care, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda MEDIBLANC Sensitive Care osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe ohranja zdrave dlesni krepi sklenino zmanjša občutljivost zob Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Farmstay Collagen Water Full Moist tonik za obraz 500 ml
    Farmstay Collagen Water Full Moist, 500 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Farmstay Collagen Water Full Moist. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke kožo dela mehko, svežo in sijočo vlaži in hrani kožo kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Izognite se območju okoli oči.
  • Palmolive Smoothies Blackberry nežni gel za prhanje 500 ml
    Palmolive Smoothies Blackberry, 500 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Palmolive Smoothies Blackberry. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Vivian Gray Wonderful Dark Woods luksuzno tekoče milo za roke 500 ml
    Vivian Gray Wonderful Dark Woods, 500 ml, Tekoča mila uniseks, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Wonderful Dark Woods nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Vivian Gray Wonderful White Flowers luksuzno tekoče milo za roke 500 ml
    Vivian Gray Wonderful White Flowers, 500 ml, Tekoča mila uniseks, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Wonderful White Flowers nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Londa Professional Layer Up lak za lase za rahlo učvrstitev 500 ml
    Londa Professional Layer Up, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Londa Professional Layer Up bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: naravno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz ščiti pred UV-sevanjem lase ščiti pred vlago Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Wella Professionals Eimi Mistify Me Strong lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Wella Professionals Eimi Mistify Me Strong, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Wella Professionals Eimi Mistify Me Strong bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz ohranja prožnost in ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Wella Professionals Invigo Color Service maska za lase po barvanju 500 ml
    Wella Professionals Invigo Color Service, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Color Service predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk podaljšuje trajanje barve Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Wella Professionals Fusion regeneracijski šampon za barvane in poškodovane lase 500 ml
    Wella Professionals Fusion, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Fusion učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • IDC INSTITUTE Strawberry tekoče milo za roke 500 ml
    IDC INSTITUTE Strawberry, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo IDC INSTITUTE Strawberry skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok ima mehčalne učinke preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabljajte po potrebi.
  • Dermacol Aroma Moment Papaya & Mint tekoče milo za roke nadomestno polnilo 500 ml
    Dermacol Aroma Moment Papaya & Mint, 500 ml, Nadomestna polnila za ženske, Tekoče milo Dermacol Aroma Moment skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok prijetno diši pušča osvežujoč občutek ima mehčalne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Dermacol Aroma Moment Pomegranate Power revitalizacijska kopalna pena 500 ml
    Dermacol Aroma Moment Pomegranate Power, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Dermacol Aroma Moment zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši pušča osvežujoč občutek ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Le Maioliche Positano Rosa Damascena tekoče milo za roke 500 ml
    Le Maioliche Positano Rosa Damascena, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Le Maioliche Positano Rosa Damascena nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: neguje kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo učinkovito umiva kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Le Maioliche Sicilian Orange Blossom Line tekoče milo za roke 500 ml
    Le Maioliche Sicilian Orange Blossom Line, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Le Maioliche Sicilian Orange Blossom Line nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • BAÏJA Lost Paradise tekoče milo 500 ml
    BAÏJA Lost Paradise, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo BAÏJA Lost Paradise skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Notino Sport Collection Glass water bottle Posoda za vodo Purple 500 ml
    Notino Sport Collection Glass water bottle, 500 ml, Fitnes oprema za ženske, Pitje zadostne količine vode je pomembno za pravilno delovanje telesa. Steklenica za vodo Notino Sport Collection Glass water bottle vam omogoča, da imate svojo najljubšo pijačo vedno pri roki, ne glede na to, ali ste v službi, se učite ali telovadite. Izogibajte se dehidraciji in ne pozabite tekočine dopolnjevati ves dan. Lastnosti: priročna steklenica, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli enostavno vzdrževanje in čiščenje idealna za trening in potovanja preprost, eleganten dizajn primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance vlažilna maska za tanke lase 500 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Color Brilliance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance šampon za normalne do goste lase za zaščito barve 500 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Color Brilliance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna podaljšuje obstojnost barve las
  • Le Maioliche Capri Iris tekoče milo za roke 500 ml
    Le Maioliche Capri Iris, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Le Maioliche Capri Iris nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • FraLab Tartan Energy koncentrirana dišava za v pralni stroj 500 ml
    FraLab Tartan Energy, 500 ml, Dišave za pralne stroje Dišave za dom, Dišava za perilo FraLab Tartan Energy prinese v vašo garderobno omaro dolgotrajno svežo aromo. Dišava za perilo postopoma sprošča aromo v zrak in odišavi vsak prostor – garderobno omaro, omaro za čevlje ali športno torbo. Lastnosti: cvetlična dišava zeliščna aroma
  • Allnature Colloidal silver Ag200 - 25 ppm čistilni tonik 500 ml
    Allnature Colloidal silver Ag200 - 25 ppm, 500 ml, Posebna nega za kožo uniseks, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči Allnature Colloidal silver Ag200 - 25 ppm samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: deluje regeneracijsko odpravlja nastajanje aken regulira tvorbo kožnega sebuma pomirja in tonira Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte dnevno, vsako jutro in/ali večer.
  • Allnature Colloidal silver Ag200 - 50 ppm pomirjajoči čistilni tonik 500 ml
    Allnature Colloidal silver Ag200 - 50 ppm, 500 ml, Posebna nega za kožo uniseks, Izdelek za uporabo podnevi in ponoči Allnature Colloidal silver Ag200 - 50 ppm samostojno zagotavlja vaši koži vso potrebno nego. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj zmanjšuje znake aken obnavlja kožo pomirja in tonira regulira tvorbo kožnega sebuma dermatološko testirano Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte redno 2-krat dnevno.
  • Dr Konrad AD lotio® Acut krema za razdraženo kožo 500 ml
    Dr Konrad AD lotio® Acut, 500 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Dr Konrad AD lotio® Acut, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje koži daje žametno mehkobo popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Benamôr Jacarandá Gel de Banho nežni gel za prhanje 500 ml
    Benamôr Jacarandá Gel de Banho, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Benamôr Jacarandá Gel de Banho. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Culti Decor Bianco D'oud aroma difuzor 500 ml
    Culti Decor Bianco D'oud, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Decor Bianco D'oud prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava orientalska aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • DAENG GI MEO RI Ki Gold Premium Shampoo naravni zeliščni šampon proti izpadanju las 500 ml
    DAENG GI MEO RI Ki Gold Premium Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon DAENG GI MEO RI Ki Gold Premium Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase postopoma preprečuje izpadanje las stimulira rast las neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Le Maioliche Riviera tekoče milo za roke 500 ml
    Le Maioliche Riviera, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Le Maioliche Riviera skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Ashleigh & Burwood London White Christmas nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London White Christmas, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London White Christmas spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: zimska dišava božična aroma sladka aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Le Maioliche Adriatico tekoče milo za roke 500 ml
    Le Maioliche Adriatico, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Le Maioliche Adriatico skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije kožo osveži in ji doda vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • BeastPink Shaker športni shaker barva Rose 500 ml
    BeastPink Shaker, 500 ml, Fitnes oprema za ženske, Potrebujete hitro dopolniti potreben odmerek beljakovin, predvadbenega stimulansa, sredstva za kurjenje maščob, BCCA ali vitamina? Shaker BeastPink Shaker poskrbi za enostavno mešanje prehrane za vaše mišice in sklepe. Vedno ga imejte pri roki. Lastnosti: idealna za trening in potovanja hitro in temeljito zmeša vaš najljubši beljakovinski napitek enostavno vzdrževanje in čiščenje Sestava: plastika
  • MÁDARA Bitter Honey osvežujoč gel za prhanje za roke in telo 500 ml
    MÁDARA Bitter Honey, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje MÁDARA Bitter Honey je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pušča osvežujoč občutek intenzivno vlaži ima mehčalne učinke Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno umijte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Vila Hermanos Classic Collection Winter Solstice nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Vila Hermanos Classic Collection Winter Solstice, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Vila Hermanos Classic Collection Winter Solstice spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: orientalska aroma citrusna dišava
  • Ambientair The Olphactory Leather pršilo za dom Utopia 500 ml
    Ambientair The Olphactory Leather, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory Leather z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: orientalska aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Maison Berger Paris Goji Berries nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Goji Berries, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Goji Berries spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: zračno čista dišava lepo odišavi celoten prostor Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ashleigh & Burwood London Pearl Magnolia & Neroli nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Pearl Magnolia & Neroli, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Pearl Magnolia & Neroli spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh