Največja modna platforma v Sloveniji

Hoff online nakup oblačila in obutev za ženske

333
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Superge Hoff PASSION FRUIT 12403006 ART
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.
  • Superge Hoff STAR FRUIT 12403003 ART
    - Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.
  • Usnjeni gležnarji Hoff BOTA PIEL ženski, rjava barva, 22331004 OFFICE
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Podplat je delno izdelan iz lahke pene EVA.- Nedrseči, žlebljen podplat.
  • Usnjeni gležnarji Hoff BOTA PIEL ženski, bela barva, 22331001 OFFICE
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Priročno stransko zapenjanje z zadrgo za enostavno oblačenje in slačenje.- Podplat je delno izdelan iz lahke pene EVA.- Nedrseči, žlebljen podplat.
  • Usnjeni gležnarji Hoff OFFICE MILITARE ženski, zelena barva, 22431002 OFFICE
    - Okrogla, utrjena kapica.- Udobna notranjost.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Priročno stransko zapenjanje z zadrgo za enostavno oblačenje in slačenje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Gležnarji Hoff LAKE BLACK ženski, 22325001 LAKE
    - Membrana TE-POR ščiti pred mrazom, hkrati pa poskrbi za ustrezno zračenje v notranjosti čevlja, da se stopala ne potijo. Ščiti tudi pred prodiranjem vlage v notranjost obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udoben vložek.- Model z elastičnim vložkom.- Model z debelim podplatom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Gležnarji Hoff LAKE TOPO ženski, rjava barva, 22425001 LAKE
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z elastičnim vložkom.- Model z debelim podplatom.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Čevlji Hoff Woodlands črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Udoben vložek.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.
  • Superge Hoff TIBESTI 12307002 TRIBE
    - Okrogla kapica.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.
  • Superge Hoff CUMAE 22417009 TRACK & FIELD
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Udobna notranjost.
  • Mokasini Hoff MOCASIN NEGRO ženski, črna barva, 22328001 SCHOOL
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Nazobčen podplat.
  • Superge iz semiša Hoff RAVEN rjava barva, 22410001 BIRD RAVEN
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Nazobčen podplat.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Mokasini Hoff MOCASIN SCHOOL CAQUI ženski, črna barva, 22428002 SCHOOL
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z nizko peto.- Nazobčen podplat.
  • Superge Hoff ST AUGUSTINE 12402007 CITY
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Nazobčen podplat.
  • Usnjene superge Hoff Grand Central bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Udoben vložek.- Model z vezalkami.
  • Superge Hoff RHYTHM 22318003 DYNAMIC
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Superge Hoff ANTIBES 12402001 CITY
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Tekstilna notranjost.- Vložek Memory Tech se ob izpostavljenosti toploti zmehča, zaradi česar se lažje prilagaja obliki človeškega telesa in enakomerno porazdeli težo. Zanj je značilno počasno obnavljanje oblike po pritisku.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Vmesni podplat iz lahke in elastične pene EVA za optimalno blaženje.- Reliefna podloga.
  • Superge Hoff MANGOSTEEN 12403004 ART
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Superge Hoff DESERT 22303002 ART
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z vezalkami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Superge Hoff FOREST 22303003 ART
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z vezalkami.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.
  • Superge Hoff VALPARAISO 12302001 CITY
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Utrjena peta.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.
  • Superge Hoff EVOLUTION 12306006
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Superge Hoff GROUSE rjava barva, 22410003 BIRD
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.
  • Gležnarji Hoff LAKE BURDEOS ženski, bordo barva, 22425002 LAKE
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z debelim podplatom.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.
  • Čevlji Hoff Barcelona
    - Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.
  • Superge Hoff ART PURPLE LADY vijolična barva, 22403007
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Čevlji Hoff Bangkok Woman
    - Okrogla kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.
  • Superge Hoff GRIFFITH 12306001 SKYLINE
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Tekstilen vložek.
  • Superge Hoff REIKIAVIK 22402013 CITY
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek Memory Tech se ob izpostavljenosti toploti zmehča, zaradi česar se lažje prilagaja obliki človeškega telesa in enakomerno porazdeli težo. Zanj je značilno počasno obnavljanje oblike po pritisku.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Vmesni podplat iz lahke in elastične pene EVA za optimalno blaženje.- Reliefna podloga.
  • Superge Hoff KRACOW 22402010 CITY
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat iz lahke in elastične pene EVA za optimalno blaženje.- Udoben vložek.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Superge Hoff SANTA BARBARA 12402003 CITY
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Nazobčen podplat.
  • Superge Hoff TAJ MAHAL 12406005 SKYLINE
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vmesni podplat iz lahke in elastične pene EVA za optimalno blaženje.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Usnjeni gležnarji Hoff BOTA PIEL ženski, črna barva, 22331002 OFFICE
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Priročno stransko zapenjanje z zadrgo za enostavno oblačenje in slačenje.- Podplat je delno izdelan iz lahke pene EVA.- Nedrseči, žlebljen podplat.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh