Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti S/M

1413
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Krilo Answear Lab
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Podložen model.- Okrasna vezenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrasen, koničast izrez.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Okrasni vstavki.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrasen, koničast izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Vstavki iz čipke.- Elastična pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jakna Answear Lab ženska, črna barva
    - Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Z žepi.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 78 cm.- Dolžina: 105 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Rokavice Nike
    - Model s 5 prsti.- Udoben, elastičen rob okoli zapestja.- Nedrseči elementi za izboljšanje oprijema.- Model je zasnovan za upravljanje naprav z zasloni na dotik.
  • Pulover z volno Answear Lab mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi zaključeni s patentom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 66 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Model s puli ovratnikom.- Efektiven vzorec pletenja.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Rokavice Nike Knit Swoosh bež barva
    - Model je izdelan iz trpežnega materiala, ki zagotavlja odlično zaščito pred vetrom in mrazom.- Ustrezna elastičnost materiala omogoča popolno gibljivost med aktivnostjo.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Manšete rokavic, izdelane iz elastičnega traku, se popolnoma prilegajo zapestju in preprečujejo vdor mraza.
  • Srajca iz rebrastega žameta Answear Lab črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Daljši zadnji del.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina spredaj: 71 cm.- Dolžina zadaj: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bež barva
    - Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina spredaj: 77 cm.- Dolžina zadaj: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, zelena barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Polgolf s kratkim zapenjanjem na zadrgo.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenje v obliki kite.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 79 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, siva barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s puli ovratnikom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, rjava barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 72 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažni klobuk Vans zelena barva
    - Obseg: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 74 cm.- Dolžina spredaj: 77 cm.- Dolžina zadaj: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrasen, koničast izrez.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover z volno Answear Lab zelena barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrasen, koničast izrez.- Efektiven vzorec pletenja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Kapa s šiltom adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Vložki iz luknjičastega materiala podpirajo proces uravnavanja toplote.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Srajca Answear Lab ženska, črna barva
    - Model izdelan na Poljskem.- Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina spredaj: 68 cm.- Dolžina zadaj: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Body Answear Lab ženski, črna barva
    - Prilegajoči se model.- V izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica Answear Lab ženska, črna barva
    - Ohlapen model.- Klasičen okrogel izrez.- Podložen model.- Gladka tkanina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover z volno Answear Lab bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vzorčasta pletenina.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 67 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover z volno Answear Lab zelena barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- V izrez.- Efektiven vzorec pletenja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s polpulijem.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenje v obliki kite.- Okrasni detajli.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Telovnik Answear Lab črna barva
    - Oprijet kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Rokavice Superdry ženski, siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model na pet prstov.
  • Krilo s primesjo volne Answear Lab črna barva
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Širina v bedrih: 30 cm.- Dolžina: 81 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jopica Answear Lab ženski, bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Pletenje v obliki kite.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 95 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Rains Fleece High Neck črna barva
    - Model je izdelan iz udobnega, toplega in prožnega flisa.- Ohlapen model.- Na sprednji strani je praktičen kenguru žep z zadrgo.- Visok ovratnik.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.
  • Dežni plašč Rains Zip Off Parka roza barva
    - Material s poliuretansko prevleko za vodoodpornost oblačil.- Neizoliran model brez podloge.- Ohlapen kroj.- Žep z zapiranjem.- Visok ovratnik.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Vrvice v pasu.
  • Jakna Rains Glacial Jacket rjava barva
    - Material s poliuretansko prevleko za vodoodpornost oblačil.- Neizoliran model.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zapenjanje na zadrgo in ježka.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.
  • Body Answear Lab ženski, bež barva
    - Prilegajoči se model.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Body Answear Lab ženski, črna barva
    - Prilegajoči se model.- Tanka, elastična pletenina.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dolžina: 69 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Krilo Answear Lab bordo barva
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Rahlo elastični material.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Tuba šal X-Bionic Neckwarmer 4.0
    - Model je izdelan v tehnologiji X-BIONIC RETINA®, za katero je značilna uporaba visokokakovostnega materiala, izdelanega v izjemno natančnem postopku. Zaradi uporabe te rešitve je gostota materiala prilagojena določenemu območju, kar omogoča strateško razp- V izdelku so uporabljeni Intelliyarns®, patentirani z blagovno znamko X-BIONIC®. Glede na sestavo pospešuje prenos vlage, absorbira udarce, povečuje hladilni učinek ali preprečuje rast bakterij in nastanek neprijetnih vonjav.- Ioni SKIN NODOR®, ki jih vsebuje material, preprečujejo rast bakterij na površini kože, kar odpravlja nastanek neprijetnih vonjav.- Tehnologija CCR, ki se odziva na telesno temperaturo in pomaga ohranjati optimalno toplotno udobje med dejavnostjo.- Sistem 3D BIONIC SPHERE® v kombinaciji s tehnologijo THERMOSYPHON® zagotavlja učinkovito termoregulacijo. Ta rešitev temelji na puščanju tankega vlažnega filma na koži. Ko je ta prevleka aktivna, reagira z vlago, ki jo proizvaja telo, ga hladi in odpravlj- Plošče ISO-PAD odlično ščitijo posamezne dele telesa pred mrazom. Zaradi natančne razporeditve izolirajo notranje organe pred mrazom, zagotavljajo njihovo pravilno delovanje in preprečujejo podhladitev.- Sistem Air-Conditioning Channel® učinkovito prezračuje in uravnava telesno temperaturo na ključnih območjih, ne da bi povzročal občutek mraza. Poleg tega ta rešitev učinkovito odvaja vlago s kože, kar pripomore k ohranjanju občutka suhosti in udobja.- Dimenzije: 30 x 22 cm.
  • Srajca Answear Lab ženska, siva barva
    - Kroj oversize.- Manšete na gumb.- Model z ovratnikom.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica Answear Lab ženska, črna barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski
    - Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, črna barva
    - Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj.- Model z ovratnikom.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rahlo oblazinjen model.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Debela, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 69 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Naglavni trak adidas TERREX črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Brezšiven rob poveča udobje uporabe in ne povzroča draženja kože.
  • Telovnik Answear Lab črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica Answear Lab ženska, črna barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje na gumb na hrbtni strani.- Dolgi rokav.- Tanek, neelastični material.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, črna barva
    - Zapenjanje na gumbe.- Kroj oversize.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, črna barva
    - Zapenjanje na gumbe.- Spuščena ramenska linija.- Model z nalepko.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina spredaj: 64 cm.- Dolžina zadaj: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, črna barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna kratka majica Answear Lab ženski, črna barva
    - Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tanka, elastična pletenina.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska, siva barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska, črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska, črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Ima izreze.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 74 cm.- Dolžina spredaj: 75 cm.- Dolžina zadaj: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska, črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Vgrajena kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Ima izreze.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 108 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska, siva barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 70 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska, črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- V izrez.- Kapuca z nastavljivo vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s polpulijem.- Efektiven vzorec pletenja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Krilo Answear Lab zelena barva
    - Nabran kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Ima razporek.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 96cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s polpulijem.- Dolgi rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Pleten vzorec z dekorativno kovinsko nitjo.- Material s teksturo.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica Answear Lab ženska, zlata barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model na eno ramo.- Okrasni naborki.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bombažna srajca Answear Lab ženska, bela barva
    - Ohlapen kroj, ki ne omejuje gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina spredaj: 80 cm.- Dolžina zadaj: 99 cm.- Širina pod pazduhami: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s puli ovratnikom.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 68 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 73 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Top Answear Lab ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrasen, koničast izrez.- Model z naramnicami.- Podložen model.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Manšete na gumb.- Model z ovratnikom.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Material s strukturiranim vzorcem.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 72 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski
    - Oprijet kroj.- Rebrasta pletenina.- Dolgi rokav.- Model s polpulijem.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover z volno Answear Lab bež barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s puli ovratnikom.- Dekorativni izrez na sprednji strani.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Kapa s šiltom adidas Originals črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Krilo Answear Lab rdeča barva
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Dolžina: 86 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Majica Answear Lab ženska, črna barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Žametno krilo Answear Lab črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 82 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, črna barva
    - Okrogel rebrasti izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Spodnji rob je zaključen z udobnim elastičnim robom.- Model z okrasnim zavezovanjem.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Pletenina srednje debeline.- Elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Rokavice Answear Lab ženski, siva barva
    - Model je zasnovan za upravljanje naprav z zasloni na dotik.- Tanka, elastična pletenina.
  • Majica Answear Lab ženska, črna barva
    - Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Manšete na gumb.- Daljši zadnji del.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 71 cm.- Dolžina spredaj: 58 cm.- Dolžina zadaj: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jopica Answear Lab ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pas Answear Lab ženski, črna barva
    - Model je izdelan iz elastičnega traku.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina pasu: 70 cm.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: S/M.
  • Kopalni plašč Answear Lab zelena barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Vključen je pas iz tekstila.- Kimono rokavi.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Kopalni plašč Answear Lab mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Vključen je pas iz tekstila.- Tanka, neelastična tkanina.
  • Kapa s šiltom adidas Originals
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.
  • Prstani Medicine 5-pack
    Prstani iz kolekcije Medicine. Model z okrasnimi elementi izdelan iz kombinacije različnih materialov. V kompletu je pet kosov.
  • Kapa s šiltom adidas TERREX črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Napredna vodoodporna tehnologija RAIN.RDY ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami, kot sta dež in veter. Zaradi uporabe te tehnologije je model popolnoma vodotesen, kar vam omogoča, da ste aktivni na prostem tudi v slabem vremenu.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- V notranjosti je poseben trak, ki odvaja vlago.
  • Kapa adidas TERREX črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Prilagodljiva konstrukcija z rebrasto strukturo se popolnoma prilega glavi.- Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.
  • Srajca Answear Lab ženska, zlata barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Raglan rokav.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 74 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Hlače Answear Lab ženski, zlata barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu.- Visok pas.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, oranžna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Efektiven vzorec pletenja.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Rokavice UGG ženski, siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model na en prst.- Zankami na prstih je omogočeno enostavno snemanje rokavic.- Rahlo oblazinjen model.
  • Pulover Answear Lab ženski, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Efektiven vzorec pletenja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Dvostranski klobuk Converse Converse x Wonka
    Klobuk iz kolekcije Converse. Model z ozkim robom, izdelan iz enobarvnega materiala. Obojestranski model, ki zagotavlja polno funkcionalnost za uporabo na obeh straneh.
  • Bombažen pulover Answear Lab ženska, črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Širok izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 75 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska, turkizna barva
    - Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Manšete na gumb.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Daljši zadnji del.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 70 cm.- Dolžina spredaj: 88 cm.- Dolžina zadaj: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Srajca Answear Lab ženska
    - Model z ovratnikom.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Ohlapno prileganje s spuščeno ramensko linijo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 73 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jeans jakna Answear Lab ženska
    - Kroj oversize.- Neizoliran model brez podloge.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z ovratnikom.- Z žepi.- Manšete na gumb.- Tanek material.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 82 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jakna Answear Lab ženska, siva barva
    - Raven kroj.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Pas v pasu.- Čezramenski jermeni.- Tanek material.- Dolžina rokava: 59 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Jopica Answear Lab ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rebrasta pletenina.- V izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni gumbi.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Pulover Answear Lab ženska, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.
  • Bluza s svilo Answear Lab črna barva
    - Raven kroj.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Okrasna kravata na vratnem izrezu.- Manšete na gumb.- Model z napihnjenimi rokavi.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S/M.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh