Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

343
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Korres Argan Oil hranilna maska za barvane lase 125 ml
    Korres Argan Oil, 125 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Korres Argan Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez silikonov vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Clarins Gentle Eye Make-Up Remover odstranjevalec ličil za oči za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo 125 ml
    Clarins Gentle Eye Make-Up Remover, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Clarins Gentle Eye Make-Up Remover s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči ima pomirjajoče učinke vlaži in mehča kožo oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Clarins Instant Eye Make-Up Remover odstranjevalec vodoodpornih ličil za občutljive oči 125 ml
    Clarins Instant Eye Make-Up Remover, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Clarins Instant Eye Make-Up Remover s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila ima pomirjajoče učinke kožo pušča svežo preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Iceberg Twice Platinum toaletna voda za ženske 125 ml
    Iceberg Twice Platinum, 125 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Toaletna voda za ženske Iceberg Twice Platinum v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. začimbna dišava cvetlična dišava za dinamične vodstvene osebnosti
  • Revuele Liquid Facial Exfoliant 7% AHA/PHA blend + HA eksfoliacijski piling serum za suho kožo 125 ml
    Revuele Liquid Facial Exfoliant 7% AHA/PHA blend + HA, 125 ml, Kemični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Revuele Liquid Facial Exfoliant 7% AHA/PHA blend + HA. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: ne povzroča občutka neprijetne napetosti zmanjša pomanjkljivosti kože odstranjuje odmrle kožne celice ne suši kože osvetljuje in izenačuje kožo gladi in mehča kožo Sestava: provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Najprej opravite test tolerance. Nanesite na čisto kožo obraza s pomočjo vatne blazinice. Lahko tudi nanesete v dlani in rahlo vtapkate v kožo. Izognite se območju okoli oči.
  • Revuele Liquid Facial Exfoliant 5% Glycolic + Citric Acid blend eksfoliacijski piling serum za mešano kožo 125 ml
    Revuele Liquid Facial Exfoliant 5% Glycolic + Citric Acid blend, 125 ml, Encimski pilingi za ženske, Vse nečistoče, pa tudi odmrle kožne celice s kože odstranijo eksfoliacijske blazinice Revuele Liquid Facial Exfoliant 5% Glycolic + Citric Acid blend. Po zaslugi svojega globokega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomagajo preprečevati nastanek nepravilnosti, kot so zamašene pore, ogrci ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: ne povzroča občutka neprijetne napetosti odstranjuje odmrle kožne celice ne suši kože osvetljuje in izenačuje kožo gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo Sestava: provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Najprej opravite test tolerance. Nanesite na čisto kožo obraza s pomočjo vatne blazinice. Lahko tudi nanesete v dlani in rahlo vtapkate v kožo. Izognite se območju okoli oči.
  • Avon Today Tomorrow Always Everlasting parfumirani losjon za telo za ženske 125 ml
    Avon Today Tomorrow Always Everlasting, 125 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Avon Today Tomorrow Always Everlasting poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dobro se nanaša in se enostavno vpija na koži ne pušča mastnih sledi skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • ANNEMARIE BÖRLIND Rose Nature Digital De-Stress čistilno olje za obraz 125 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND Rose Nature Digital De-Stress, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza ANNEMARIE BÖRLIND Rose Nature pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože prijetno osvežuje ne povzroča občutka neprijetne napetosti kožo posvetli Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Eucerin DermatoClean dvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči 125 ml
    Eucerin DermatoClean, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Eucerin DermatoClean bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila vlaži in mehča kožo kožo pušča svežo dermatološko testirano oftalmološko testiran Sestava: brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • Vichy Normaderm Cleansing čistilni piling za obraz s salicilno kislino 125 ml
    Vichy Normaderm Cleansing, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez dišav brez milnih sestavin Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Vichy Deodorant 48h antiperspirant v pršilu proti belim in rumenim madežem 125 ml
    Vichy Deodorant 48h, 125 ml, Antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Vichy Deodorant 48h prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Primeren za vsakodnevno uporabo. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • flormar All Day Fix pršilo za fiksiranje 125 ml
    flormar All Day Fix, 125 ml, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Izdelek za utrditev ličenja flormar All Day Fix je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah. Lastnosti: dolgotrajna utrditev make upa preprečuje razmazanje in bledenje ličil zagotavlja brezhiben videz Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan. Na kožo obraza lahko nanesete tudi pred ličenjem, da boste na koži dobili gladko in mat površino, na kateri ličila bolje obstojijo.
  • flormar Eye Makeup Remover dvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči 125 ml
    flormar Eye Makeup Remover, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje vodoodporne maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil flormar Eye Makeup Remover s predela okoli oči učinkovito odstrani tudi najbolj trdovratna ličila in nečistoče. Njegova sestava je sestavljena iz dveh faz, zato je zelo učinkovita, hkrati pa dovolj nežna, da brez draženja popolnoma odstrani ličila z občutljive kože v bližini oči. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo pušča svežo preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo. Nato sperite. Lahko se uporabi tudi za ustnice.
  • flormar All Day Fix Matte matirajoče pršilo za fiksiranje make-upa 125 ml
    flormar All Day Fix Matte, 125 ml, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Izdelek za utrditev ličenja flormar All Day Fix Matte je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah. Lastnosti: dolgotrajna utrditev make upa preprečuje razmazanje in bledenje ličil zagotavlja brezhiben videz zmanjšuje lesk vpija maščobo na površini kože Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan. Na kožo obraza lahko nanesete tudi pred ličenjem, da boste na koži dobili gladko in mat površino, na kateri ličila bolje obstojijo.
  • Vitalcare Professional Imperial Argan regeneracijski serum z arganovim oljem 125 ml
    Vitalcare Professional Imperial Argan, 125 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Vitalcare Professional Imperial Argan lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lase nahrani po celotni dolžini prodira v lasno strukturo in jo krepi lasem zagotavlja intenzivni sijaj lase naredi svilnato mehke na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Kiehl's Calendula Skin-Soothing & Stabilizing Emulsion Pomirjajoča emulzija z ognjičem za ženske 125 ml
    Kiehl's Calendula Skin-Soothing & Stabilizing Emulsion, 125 ml, lokalna nega za ženske, Lastnosti: zmanjšuje pordelost kože bori se proti mozoljavosti zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja zmanjša pomanjkljivosti kože koži vrača svežino ne maši por ne pušča mastnega občutka Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Matis Officine Préparation Nettoyante micelarna voda 125 ml
    Matis Officine Préparation Nettoyante, 125 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Matis Officine Préparation Nettoyante zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Paul Mitchell Flexiblestyle vosek za lase v pršilu 125 ml
    Paul Mitchell Flexiblestyle, 125 ml, Voski za lase za ženske, Katera pričeska bo danes dopolnila vašo obleko in poudarila vašo osebnost? Ne glede na to, v kakšno obliko želite oblikovati svoje lase, vam bo vosek za lase Paul Mitchell Flexiblestyle to omogočil. Z njim ustvarite profesionalno pričesko v udobju lastne kopalnice. Omogoča popoln nadzor nad vašimi lasmi, tako da jih lahko oblikujete in modelirate po svojih željah. Poleg tega omogoča močno utrjevanje in vas prijetno preseneti s svojo dolgotrajno obstojnostjo. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk poudarja naravni sijaj las enostaven in hiter nanos ustvarja poljuben slog in obliko pričeske Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Collistar Gocce Magiche Highlighting posvetlitveni koncentrat 125 ml
    Collistar Gocce Magiche Highlighting, 125 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Collistar Gocce Magiche Highlighting vašemu obrazu in telesu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svoj obraz ali kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: vlaži in nahrani koži daje bronast pridih ne pušča madežev enostavno se raznaša in se odlično vpija odporno na drgnjenje z oblačili Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite.
  • Eveline Cosmetics Active Epil depilacijska krema za roke, pazduhe in predel bikinija z aloe vero 125 ml
    Eveline Cosmetics Active Epil, 125 ml, Depilacijske kreme za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Eveline Cosmetics Active Epil vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Lastnosti: uporabi se lahko tudi za kratke dlake nove dlake bodo tanjše kožo hrani in vlaži ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • KMS Addpower Strengthening Fluid vlažilni in krepilni fluid za tanke lase 125 ml
    KMS Addpower Strengthening Fluid, 125 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kroti neobvladljive lase povečuje gostoto in moč las ne obremenjuje las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite. Po potrebi ponovite.
  • KMS Moist Repair Revival Creme globinsko vlažilna krema za lase 125 ml
    KMS Moist Repair Revival Creme, 125 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Za takojšen odmerek intenzivnega vlaženja in hranil bo poskrbela nega brez spiranja KMS Moist Repair Revival Creme. Vašim lasem po umivanju zagotovi vse, kar v tistem trenutku potrebujejo, ne da bi v kopalnici zapravili več časa, kot je treba. Pomaga jih zgladiti in obnoviti celovitost njihove teksture in tudi njihov naravni sijaj. Spodbuja njihovo obnavljanje in pomaga pri lažjem razčesavanju ter kakršnem koli drugem urejanju – lase boste lažje oblikovali točno po svojih željah. Vse to brez odvečnega obremenjevanja, preprosto, hitro in brez potrebe po spiranju. Samo nanesete, pomanete, po potrebi počešete, in za lepoto ter zdrav videz vaših las bo poskrbljeno. Lastnosti: kroti neobvladljive lase ima protistatični učinek lasem nudi hidratacijo in hranila oblikuje valove in kodre Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Uredite lase kot običajno.
  • Yardley Lily Of The Valley toaletna voda za ženske 125 ml
    Yardley Lily Of The Valley, 125 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Yardley Lily Of The Valley je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava cvetlična dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Waterclouds Texture Fiber stiling krema 125 ml
    Waterclouds Texture Fiber, 125 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Pri nadzoru nad valovitimi ali kodrastimi lasmi in obnovi njihovega zdravega videza vam bo pomagala nega brez spiranja Waterclouds Texture Fiber . Lasem po umivanju zagotovi vse, kar takrat potrebujejo, obenem pa poudari valove oziroma kodre, jih jasneje definira in jim doda teksturo ter tako poudari lepoto vaše pričeske. Pomaga zgladiti lasna vlakna, obnoviti celovitost njihove strukture in tudi njihov naravni sijaj. Podpira njihovo obnavljanje in pomaga pri lažjem razčesavanju ter kakršnem koli drugem urejanju valovitih oziroma kodrastih las. Lasje bodo tako dovolj navlaženi, nahranjeni, lažje pa bo tudi njihovo oblikovanje točno po vaših željah. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lasje so po uporabi prožni z naravnim gibanjem zagotavlja prožnost las ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase. Ne spirajte in oblikujte po želji. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • Eveline Cosmetics Just Epil vlažilna depilacijska krema za občutljivo kožo 125 ml
    Eveline Cosmetics Just Epil, 125 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Navodilo za uporabo: Kremo nanesite na kožo in pustite delovati. Sperite.
  • Kemon Actyva Nutrizione mleko za lase 125 ml
    Kemon Actyva Nutrizione, 125 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Kemon Actyva daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila nudi privlačen lesk kroti neobvladljive lase preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte.
  • Kemon Actyva Linfa Solare slano pršilo za lase 125 ml
    Kemon Actyva Linfa Solare, 125 ml, Slana pršila za lase, Plažno pršilo Kemon Actyva vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju. Lastnosti: ustvarja vsakdanje razmršen videz deluje od korenin h konicam lasje ostajajo pod nadzorom zagotavlja svetleč sijaj zaščita pred UV-sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.
  • Kemon Actyva Disciplina fluid za lase 125 ml
    Kemon Actyva Disciplina, 125 ml, Pene za lase za ženske, Nega brez spiranja Kemon Actyva daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: nudi privlačen lesk daje žametno mehkobo kakovostno izboljša strukturo las deluje proti kodranju las ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka nanesite samo na konice in poškodovane dele las. Ne spirajte.
  • Kemon Actyva Linfa Solare zaščitna nega proti sončnemu sevanju za lase 125 ml
    Kemon Actyva Linfa Solare, 125 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Želite svoji pričeski zagotoviti novo dimenzijo in jo oblikovati po svojih željah? Stiling pripravekKemon Actyva Linfa Solare vam bo pri tem pomagal. Pomaga vam poudariti naravno teksturo las, jim določiti definicijo in želeno obliko ter ustvariti popolno oblikovanje kot izpod rok profesionalca v udobju vašega doma. Preizkusite ta stiling pripravek in ga pustite, da poudari vašo pričesko ter jo ohrani dolgo časa utrjeno. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem ne obremenjuje las poenostavlja oblikovanje ne pušča sledi vlaži prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Kemon Actyva Volume e Corposità pršilo za volumen 125 ml
    Kemon Actyva Volume e Corposità, 125 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila daje žametno mehkobo prijetno nadišavi lase Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Waterclouds The Dude Beach Bum Cream krema za lase za učinek kot s plaže 125 ml
    Waterclouds The Dude Beach Bum Cream, 125 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Pri nadzoru nad valovitimi ali kodrastimi lasmi in obnovi njihovega zdravega videza vam bo pomagala nega brez spiranja Waterclouds The Dude Beach Bum Cream. Lasem po umivanju zagotovi vse, kar takrat potrebujejo, obenem pa poudari valove oziroma kodre, jih jasneje definira in jim doda teksturo ter tako poudari lepoto vaše pričeske. Pomaga zgladiti lasna vlakna, obnoviti celovitost njihove strukture in tudi njihov naravni sijaj. Podpira njihovo obnavljanje in pomaga pri lažjem razčesavanju ter kakršnem koli drugem urejanju valovitih oziroma kodrastih las. Lasje bodo tako dovolj navlaženi, nahranjeni, lažje pa bo tudi njihovo oblikovanje točno po vaših željah. Lastnosti: podpira naravno tvorbo valov in kodrov kroti neobvladljive lase deluje proti kodranju las preprečuje naelektrenost in neželeno štrlenje posameznih las Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Pustite prosto posušiti ali posušite s sušilcem za lase.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh