Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske

595
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • MAC Cosmetics Hyper Real Serum and Moisturizer Brush čopič za masko 1 kos
    MAC Cosmetics Hyper Real Serum and Moisturizer Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič MAC Cosmetics Hyper Real Serum and Moisturizer Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov odlično se prilega roki posebna oblika za enostavno nanašanje ima mehke ščetine Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Ladenac Origami Set darilni set
    Ladenac Origami Set, 1 kos, Darilni seti Dišave za dom, Odišavite svoje stanovanje ali pa s čudovito dišavo za dom razveselite koga od svojih bližnjih. Darilni set Ladenac Origami Set vam bo v obeh primerih zajamčeno prinesel uspeh. Primerno izbrana dišava za notranje prostore zlahka vzbudi občutek miru in ugodja ter pomaga ustvariti prijetno in udobno okolje. Lastnosti: luksuzni dodatek vsakega interjerja čisto gorenje embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek Vsebina seta: Blue Champetre dišeča sveča 40 g Fig & Cypress dišeča sveča 40 g Orange Blossom dišeča sveča 40 g Monoi & Oud dišeča sveča 40 g Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • GUERLAIN Terracotta Le Teint Kabuki Brush kabuki čopič za puder 1 kos
    GUERLAIN Terracotta Le Teint Kabuki Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske
  • MEDIBLANC SOLE TUFT šopasta zobna ščetka 1 kos
    MEDIBLANC SOLE TUFT, 1 kos, Čopaste zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka MEDIBLANC SOLE TUFT ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Elizavecca Milky Piggy 3 Step Black Head Solution trifazna nega proti črnim pikicam 1 kos
    Elizavecca Milky Piggy 3 Step Black Head Solution, 1 kos, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Elizavecca Milky Piggy 3 Step Black Head Solution poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: lokalno neguje znake težavne kože s kože odstranjuje ogrce zmanjša pomanjkljivosti kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Wet n Wild Brush čopič za korektor majhen 1 kos
    Wet n Wild Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Wet n Wild Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje za nanos kremastih izdelkov Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Wet n Wild Brush čopič za puder 1 kos
    Wet n Wild Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Wet n Wild Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Wet n Wild Brush ploščat čopič za make-up 1 kos
    Wet n Wild Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Wet n Wild Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje za nanos kremastih izdelkov Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Nude by Nature Concealer čopič za korektor 1 kos
    Nude by Nature Concealer, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Nude by Nature Concealer bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: ima mehke ščetine za nanos kremastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Notino Spa Collection Face massage tool pripomoček za masažo za obraz Silver 1 kos
    Notino Spa Collection Face massage tool, 1 kos, Valjčki za masažo obraza za ženske
  • beautyblender® Once Upon a Blend gobica za tekoči puder s podstavkom
    beautyblender® Once Upon a Blend, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom beautyblender® Once Upon a Blend . Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Beautyblender Bio Pure gobica za tekoči puder 1 kos Beautyblender Nest stojalo za gobico 1 kos Lastnosti: udobna lega v roki aplikator iz mehke pene zagotavlja tanek nanos odličen za darilo razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Nanesite puder, podlago ali korektor na gobico in nato rahlo raznesite po obrazu.
  • PALSAR7 LED Mask Face and Neck White negovalna maska LED za obraz in vrat 1 kos
    PALSAR7 LED Mask Face and Neck White, 1 kos, Svetlobna terapija za ženske, Želite spremeniti svoj pristop k negi obraza in kozmetičnemu tretmaju dodati še svetlobno terapijo? Ni vam treba takoj v kozmetični salon, saj bo maska LED PALSAR7 LED Mask Face and Neck White poskrbela za profesionalen tretma s svetlobo v udobju vašega doma. Na kožo bo vplivala fotonska svetloba iz diod LED, ki prodre globoko v notranjost. In prav tam bo neinvazivno in neboleče izboljšala kakovost kože. Tako vam omogoči, da osvetlite številne težave s kožo, medtem pa se brezskrbno sprostite. Uživajte v svetlobni terapiji obraza, izboljšajte videz svoje kože in ustvarite svoj mali osebni lepotni ritual, ki se ga boste vsak dan veselili. Vsebina seta: 1 Ks 1 Ks 2 Ks 1 Ks 1 Ks 1 Ks 7 Ks 1 Ks 1 Ks Lastnosti: globinsko čisti pore pomaga obnavljati kožne celice kožo pušča gladko in svežo krepi konture obraza spodbuja nastajanje kolagena izboljšuje kakovost kože obraza podpira vpijanje kozmetičnih pripravkov prispeva k boljši prekrvavitvi kože izkorišča učinke svetlobne terapije
  • PALSAR7 LED Mask Face Gold negovalna maska LED za obraz 1 kos
    PALSAR7 LED Mask Face Gold, 1 kos, Svetlobna terapija za ženske, Želite redno nego svojega obraza dvigniti na novo raven? Ni vam treba takoj v kozmetični salon, saj bo naprava PALSAR7 LED Mask Face Gold omogočila profesionalno nego obraza kot iz rok kozmetičarke v udobju vašega doma. Pomagala bo izboljšati videz kože, spodbudila bo njeno vitalnost in naravno lepoto. Ustvarite si z njo svoj mali osebni lepotni ritual, ki se ga boste vsak dan veselili. Vsebina seta: 1 Ks 1 Ks 1 Ks 1 Ks 1 Ks 1 Ks 1 Ks Lastnosti: globinsko čisti pore pomaga obnavljati kožne celice ima pomirjajoče učinke krepi konture obraza izboljšuje kakovost kože obraza podpira vpijanje kozmetičnih pripravkov prispeva k boljši prekrvavitvi kože izkorišča učinke svetlobne terapije
  • Millefiori Icon Silver Spirit dišava za avto nadomestno polnilo 1 kos
    Millefiori Icon Silver Spirit, 1 kos, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Millefiori Icon Silver Spirit, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Navodilo za uporabo: Odstranite zaščitno embalažo in nadomestite staro polnilo.
  • Millefiori Ultrasound Hydro - Plus Ultrazvočni aroma difuzor 1 kos
    Millefiori Ultrasound Hydro - Plus, 1 kos, Aroma difuzorji brez polnila Dišave za dom, Dišave imajo čudežno moč – hišo spremenijo v dom in v trenutku pričarajo prijetno vzdušje. Aroma difuzor brez polnila Millefiori Ultrasound Hydro - Plus bo prijetno odišavil vsak notranji prostor, hkrati pa bo služil tudi kot estetski dodatek. Samo izbrati morate dišavo po svojem okusu in napolniti difuzor. Lastnosti: po vstavitvi polnila prostor odišavi z izbrano dišavo Navodilo za uporabo: Ta aroma difuzor nima priloženega polnila. Kupiti je treba eno od posebnih polnil za aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Crystallove Crystalized Amethyst Set set za nego kože
    Crystallove Crystalized Amethyst Set, 1 kos, Ploščice Gua Sha za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Crystallove Crystalized Amethyst Set bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Amethyst Gua Sha pripomoček za masažo Amethyst Shimmer Serum gladilni serum za redukcijo nepopolnosti kože 30 ml Lastnosti: za popolnoma nežno in voljno kožo za problematično kožo za posvetlitev in revitalizacijo kože čudovita embalaža/darilno pakiranje Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek
  • Schwarzkopf Palette Deluxe odstranjevalec barve za posvetlitev las odtenek XL9 Platinum Blonde 1 kos
    Schwarzkopf Palette Deluxe, 1 kos, Barve za lase za ženske, Barva za lase Schwarzkopf Palette Deluxe daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: posvetli za nekaj odtenkov enostaven in hiter nanos v udobju doma ima dolgotrajen učinek zanesljivo barva lase Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.
  • Brushworks Pencil Sharpener dvojni šilček za kozmetične svinčnike 1 kos
    Brushworks Pencil Sharpener, 1 kos, Šilčki za ženske, Šilček Brushworks Pencil Sharpener bo topo konico svinčnika v trenutku spremenil v tanko, s čimer bo vaš make up natančen in popoln. Lastnosti: enostavno in hitro ošili konico lesenega svinčnika ima zelo ostro rezilo dvojna odprtina – za klasične in debele svinčnike Navodilo za uporabo: Šilček je namenjen le urejanju kozmetičnih pripomočkov. Vstavite svinčnik v odprtino šilčka in ga rahlo zavrtite v eni smeri do želene ostrine. Po šiljenju odstranite odpadke.
  • So Eco Bamboo Bath & Shower Pouf goba za umivanje za telo 1 kos
    So Eco Bamboo Bath & Shower Pouf, 1 kos, Nega telesa za ženske, Izdelek So Eco Bamboo Bath & Shower Pouf bo odlično dopolnil vašo dnevno rutino nege kože.
  • So Eco Bath & Shower Pouf goba za umivanje in masažo 1 kos
    So Eco Bath & Shower Pouf, 1 kos, Nega telesa za ženske, Izdelek So Eco Bath & Shower bo odlično dopolnil vašo dnevno rutino nege kože.
  • So Eco Bath & Shower Mitt rokavica za piling za tuš 1 kos
    So Eco Bath & Shower Mitt, 1 kos, Nega telesa za ženske, Izdelek So Eco Bath & Shower bo odlično dopolnil vašo dnevno rutino nege kože.
  • So Eco Natural Loofah Back & Body Brush naravna morska goba za umivanje 1 kos
    So Eco Natural Loofah Back & Body Brush, 1 kos, Nega telesa za ženske, Izdelek So Eco Natural Loofah bo odlično dopolnil vašo dnevno rutino nege kože.
  • Janeke Carbon Fibre Handle Comb for Hair Colour Application glavnik za lase 22,5 cm
    Janeke Carbon Fibre Handle Comb for Hair Colour Application, Glavniki za ženske, Glavnik za lase Janeke Carbon Fibre Handle Comb for Hair Colour Application je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: glavnik je antistatičen primeren je za uporabo v frizerskih salonih in doma trden material Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Janeke Spiral Thermal Round Brush Ø 30 mm termalna krtača Ø 30 mm
    Janeke Spiral Thermal Round Brush Ø 30 mm, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Janeke Spiral Thermal Round Brush Ø 30 mm je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase je votla in tako pospešuje sušenje deluje antistatično Navodilo za uporabo: Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.
  • Janeke Spiral Thermal Round Brush Ø 52 mm krtača za sušenje las Ø 52 mm 1 kos
    Janeke Spiral Thermal Round Brush Ø 52 mm, 1 kos, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Janeke Spiral Thermal Round Brush Ø 52 mm je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase je votla in tako pospešuje sušenje krtača je namenjena oblikovanju pričeske Navodilo za uporabo: Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.
  • Janeke Carbon Fibre Toilet Comb glavnik za lase 22,5 cm
    Janeke Carbon Fibre Toilet Comb, Glavniki za ženske, Glavnik za lase Janeke Carbon Fibre Toilet Comb je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: glavnik je antistatičen primeren je za uporabo v frizerskih salonih in doma trden material odporen proti visokim temperaturam Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Silk'n Infinity Prestige pulzni laserski epilator 1 kos
    Silk'n Infinity Prestige, 1 kos, IPL epilatorji za ženske, Nič več neželenih dlačic, nič več skrbi zaradi pogostega britja, le čudovit občutek popolnoma gladke kože, ki traja več mesecev. IPL epilator Silk'n Infinity Prestige deluje po načelu rušenja strukture dlačic s pomočjo intenzivne pulzne svetlobe. Svetlobni žarek deluje neposredno na korenine dlačic pod površino kože in učinkovito pomaga ustaviti njihovo rast. Na ta način popolnoma brez bolečin odstrani neželene dlačice vključno s koreninami. Poleg tega ob redni uporabi omejuje njihovo ponovno rast. Lastnosti: dolgotrajen učinek kožo pušča gladko kožo nežno in učinkovito osvobodi neželenih dlak dlake odstranjuje povsem brez bolečin varna epilacija v udobju vašega doma ob redni uporabi preprečuje ponovno rast dlačic enostavna, udobna in učinkovita nega omrežno delovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Janeke Spiral Thermal Round Brush Ø 40 mm okrogla krtača za lase
    Janeke Spiral Thermal Round Brush Ø 40 mm, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Janeke Spiral Thermal Round Brush Ø 40 mm je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase je votla in tako pospešuje sušenje pomaga pri oblikovanju Navodilo za uporabo: Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.
  • Wad Alessa Straightener likalnik za lase Black 1 kos
    Wad Alessa Straightener, 1 kos, Likalniki za lase za ženske, Likalnik za lase Wad Alessa Straightener vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: možnost uravnavanja temperature temeljito gladi lase ne poškoduje in ne izsuši las senzor toplotne zaščite hladna konica za enostavnejše rokovanje hitro segrevanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mad Beauty Disney Princess Tiana kozmetični trak za glavo 1 kos
    Mad Beauty Disney Princess Tiana, 1 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase Mad Beauty Disney Princess zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko igriv in izviren dizajn drži na svojem mestu na laseh ne pušča odtisov Sestava: brez kovinskih spojev
  • invisibobble Everclaw Past Midnight sponka krokodilček za lase 1 kos
    invisibobble Everclaw Past Midnight, 1 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Everclaw Past Midnight zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko igriv in izviren dizajn Sestava: izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Clipstar Stylesnap sponka krokodilček za lase 1 kos
    invisibobble Clipstar Stylesnap, 1 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Clipstar Stylesnap zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko prijazen do las drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko igriv in izviren dizajn Sestava: izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Clipstar Clawdia Tortoise sponka krokodilček za lase 1 kos
    invisibobble Clipstar Clawdia Tortoise, 1 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Clipstar Clawdia Tortoise zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko igriv in izviren dizajn Sestava: izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Extra Care Soft as Silk elastika za lase 1 kos
    invisibobble Extra Care Soft as Silk, 1 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Extra Care Soft as Silk zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko na laseh ne pušča odtisov prijazen do las drži na svojem mestu ustvarja enostavno in moderno pričesko igriv in izviren dizajn Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Hairhalo You are a Sweetheart! obroč za lase 1 kos
    invisibobble Hairhalo You are a Sweetheart!, 1 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Hairhalo You are a Sweetheart! zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko prijazen do las namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko igriv in izviren dizajn Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Tangle Teezer Ultimate Detangler Hyper Yellow Rosebud krtača za lase 1 kos
    Tangle Teezer Ultimate Detangler Hyper Yellow Rosebud, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Tangle Teezer Ultimate Detangler Hyper Yellow Rosebud je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase prijazna do las in kože ima ergonomsko obliko za udobno držanje originalen dizajn enostavno oblikovanje tudi mokrih las Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Tangle Teezer Large Ultimate Detangler Marine Teal krtača za lase 1 kos
    Tangle Teezer Large Ultimate Detangler Marine Teal, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Tangle Teezer Large Ultimate Detangler Marine Teal je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože enostavno oblikovanje tudi mokrih las Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Tangle Teezer Mini Ultimate Detangler Salmon Pink Apricot krtača za lase 1 kos
    Tangle Teezer Mini Ultimate Detangler Salmon Pink Apricot, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Tangle Teezer Mini Ultimate Detangler Salmon Pink Apricot je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase prijazna do las in kože odpravlja kodranje in zapletanje las v vozle ima ergonomsko obliko za udobno držanje enostavno oblikovanje tudi mokrih las kompaktna velikost je idealna za potovanja ali torbice kar najbolj zmanjša poškodbe las Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Janeke Curvy Bag Pneumatic Hairbrush velika ravna krtača 1 kos
    Janeke Curvy Bag Pneumatic Hairbrush, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Janeke Curvy je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: ima ergonomsko obliko za udobno držanje originalen dizajn prijazna do las in kože gladi in ravna lase Sestava: najlonske ščetine Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Janeke Curvy "XL" Pneumatic Hairbrush velika ravna krtača 23 x 10 x 4 cm 1 kos
    Janeke Curvy "XL" Pneumatic Hairbrush, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Janeke Curvy "XL" Pneumatic Hairbrush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože ima ergonomsko obliko za udobno držanje Sestava: najlonske ščetine Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Beautifly Fitness Vitality Vibes masažna pištola z etuijem 1 kos
    Beautifly Fitness Vitality Vibes, 1 kos, Fitnes oprema uniseks, Po naporni telesni dejavnosti si vaše telo in zlasti mišice zaslužijo kakovostno sprostitev in regeneracijo. Masažni pripomoček Beautifly Fitness Vitality Vibes pomaga zmanjšati mišično napetost in sprosti napete mišice. Lastnosti: spodbuja regeneracijo celic sprošča napete mišice lajša stres in bolečine služi za počitek in sprostitev več zamenljivih glav
  • BioNike Color Brush čopič za senčila za oči 1 kos
    BioNike Color Brush, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči BioNike Color Brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: poenostavlja nanašanje senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa za suho in mokro uporabo odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • BioNike Color Brush čopič za bronzer maksi 1 kos
    BioNike Color Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič BioNike Color Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Bath & Body Works Gray Matte držalo za dišavo za avto
    Bath & Body Works Gray Matte, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Držalo za dišave za avto Bath & Body Works Gray Matte je oblikovano tako, da ga lahko v avtomobilu obesite kamor koli želite. Je kompaktno in preprosto za namestitev. Kaj pa, ko se njegovega vonja naveličate ali ta izzveni? Nič lažjega, staro polnilo preprosto zamenjate za novo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svoj najljubši vonj. Nato držalo obesite kamor koli v vozilu.
  • Bath & Body Works Glitter Snowman držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Glitter Snowman, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Glitter Snowman omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Janeke Curvy Vented Brush ravna krtača za hitrejše sušenje las 1 kos
    Janeke Curvy Vented Brush, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Janeke Curvy Vented Brush je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože ima ergonomsko obliko za udobno držanje primerna za sušenje las s sušilnikom preprečuje lomljenje in cepljenje las Sestava: najlonske ščetine Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Janeke Curvy Bag Pneumatic Hairbrush Small ravna krtača za vse tipe las 1 kos
    Janeke Curvy Bag Pneumatic Hairbrush Small, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Janeke Curvy Bag Pneumatic Hairbrush Small je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša poškodbe las prijazna do las in kože ima ergonomsko obliko za udobno držanje preprečuje lomljenje in cepljenje las Sestava: najlonske ščetine Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Gabriella Salvete Body Tattoo Orient tetovaža za telo 1 kos
    Gabriella Salvete Body Tattoo Orient, 1 kos, Oblikovanje nohtov za ženske, Lastnosti: zaradi enostavne uporabe boste dosegli hitre in natančne rezultate Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gabriella Salvete Body Tattoo Party tetovaža za telo 1 kos
    Gabriella Salvete Body Tattoo Party, 1 kos, Oblikovanje nohtov za ženske, Lastnosti: zaradi enostavne uporabe boste dosegli hitre in natančne rezultate Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gabriella Salvete Body Tattoo Holiday tetovaža za telo 1 kos
    Gabriella Salvete Body Tattoo Holiday, 1 kos, Oblikovanje nohtov za ženske, Lastnosti: zaradi enostavne uporabe boste dosegli hitre in natančne rezultate Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Brushworks Assorted Complexion klešče za trepalnice 1 kos
    Brushworks Assorted Complexion, 1 kos, Nega in urejanje trepalnic za ženske
  • USMILE P1 sonična zobna ščetka Crescend White 1 kos
    USMILE P1, 1 kos, Sonične zobne ščetke uniseks, Sonična ščetka USMILE P1 deluje na osnovi soničnih vibracij, s pomočjo katerih prihaja do blagega, toda učinkovitega premikanja in kroženja. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore izboljšuje zdravje dlesni lajša dostop do zadnje strani zob pomaga ohranjati zobe naravno bolj bele masira in prekrvavi dlesni vgrajen časomerilec Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • TrueLife Belle IPL E3 IPL epilator za telo, obraz, predel bikinija in pazduhe 1 kos
    TrueLife Belle IPL E3, 1 kos, IPL epilatorji za ženske, Nič več neželenih dlačic, nič več skrbi zaradi pogostega britja, le čudovit občutek popolnoma gladke kože, ki traja več mesecev. IPL epilator TrueLife Belle IPL E3 deluje po načelu rušenja strukture dlačic s pomočjo intenzivne pulzne svetlobe. Svetlobni žarek deluje neposredno na korenine dlačic pod površino kože in učinkovito pomaga ustaviti njihovo rast. Na ta način popolnoma brez bolečin odstrani neželene dlačice vključno s koreninami. Poleg tega ob redni uporabi omejuje njihovo ponovno rast. Lastnosti: kožo nežno in učinkovito osvobodi neželenih dlak ob redni uporabi preprečuje ponovno rast dlačic dlake odstranjuje povsem brez bolečin idealen tudi za težko dostopne dele telesa primeren za uporabo na celem telesu in obrazu dolgotrajen učinek sestavni del pakiranja različni nastavki omrežno delovanje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Sencor SHS 0850BK konični kodralnik za lase 13 - 25 mm Black & Rosegold 1 kos
    Sencor SHS 0850BK, 1 kos, Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase Sencor SHS 0850BK oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: konični kodralnik hitro segrevanje možnost uravnavanja temperature nežno navija lase in ustvarja moderne pričeske vrtljiv kabel Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • FOREO BEAR™ 2 body mikrotokovna naprava za čvrstejši obraz za telo Lavender 1 kos
    FOREO BEAR™ 2 body, 1 kos, Nega za učvrstitev kože za ženske, Vsebina seta: Lavender mikrotokovna naprava za čvrstejši obraz za telo 1 kos polnilni kabel 1 kos
  • invisibobble Hairhalo Roarsome obroč za lase 1 kos
    invisibobble Hairhalo Roarsome, 1 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Hairhalo Roarsome zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko prijazen do las drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Yankee Candle Bright Lights 3 Votives & 1 Tumbler darilni set 1 kos
    Yankee Candle Bright Lights 3 Votives & 1 Tumbler, 1 kos, Darilni seti Dišave za dom, Odišavite svoje stanovanje ali pa s čudovito dišavo za dom razveselite koga od svojih bližnjih. Darilni set Yankee Candle Bright Lights 3 Votives & 1 Tumbler vam bo v obeh primerih zajamčeno prinesel uspeh. Primerno izbrana dišava za notranje prostore zlahka vzbudi občutek miru in ugodja ter pomaga ustvariti prijetno in udobno okolje. Lastnosti: božična aroma zimska dišava idealno kot darilo Vsebina seta: Twinkling Lights dišeča sveča 122 g Christmas Eve votivna sveča 37 g Sparkling Cinnamon votivna sveča 37 g Vanilla Crème Brûlée votivna sveča 37 g Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Catrice WHO I AM čopič za senčila za oči Love Unites 1 kos
    Catrice WHO I AM, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Catrice WHO I AM je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči poenostavlja nanašanje senčil za oči odlično se prilega roki za potovanja in torbico Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Beautifly B-Lumi Blush pulzni laserski epilator + 2 nadomestni glavi 1 kos
    Beautifly B-Lumi Blush, 1 kos, Epilatorji za obraz za ženske, Nič več neželenih dlačic, nič več skrbi zaradi pogostega britja, samo popolnoma gladka koža. Epilator Beautifly B-Lumi Blush omogoča hitro in natančno odstranjevanje daljših, krajših in zelo tankih dlačic z vašega telesa. Izvleče jih celo s korenino, tako da vaša koža ostane brez dlačic zelo dolgo časa. Poleg tega zdrži veliko dlje kot britvice za enkratno uporabo, zato vam ne bo treba stalno kupovati novih ali skrbeti glede količine, koliko jih boste zavrgli. Lastnosti: odstranjuje dlake skupaj s koreninami kožo pušča gladko ne draži kože enostavno, hitro in natančno odstrani tudi kratke dlake bolj učinkovit od klasičnega britja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • SOSU Cosmetics Lash Minute Plans umetne trepalnice Gigi(z lepilom)
    SOSU Cosmetics Lash Minute Plans, 1 kos, Umetne trepalnice za ženske, Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice SOSU Cosmetics Lash Minute Plans maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli. Vsebina seta: umetne trepalnice lepilo za umetne trepalnice 1 ml Lastnosti: delujejo zelo naravno trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše takoj poudarijo vsako ličenje zelo enostavno nanašanje priloženo je tudi lepilo Sestava: 100% človeški lasje Navodilo za uporabo: Umetne trepalnice lahko najprej skrajšate glede na velikost svojih oči v želeno dolžino. Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam. Za konec lahko trepalnice privihate s kleščami za trepalnice.
  • GLOV Barbie Scrubex rokavica za piling za ustnice vrsta Pink 1 kos
    GLOV Barbie Scrubex, 1 kos, Pilingi za ustnice za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek GLOV Barbie Scrubex bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: z ustnic odstranjuje odmrle celice ustnice pušča voljne in žametno mehke spodbuja prekrvavitev ustnic Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • GLOV Water-only Makeup Removal Skin Cleansing Mitt rokavice za odstranjevanje ličil odtenek Blue Lagoon 1 kos
    GLOV Water-only Makeup Removal Skin Cleansing Mitt, 1 kos, Čiščenje obraza za ženske, Želite izboljšati učinkovitost svoje rutine čiščenja? Brisača za odstranjevanje ličil GLOV Water-only Makeup Removal Skin Cleansing Mitt ne pomaga s kože le bolje odstraniti umazanije, ostankov ličil in odvečne maščobe, temveč je idealna tudi za nežen piling. Poleg tega njena uporaba pospešuje krvni obtok, kar spodbuja obnavljanje kože. Lastnosti: ne draži kože popoln pripomoček za odstranjevanje ličil skrbno čisti kožo koža je na dotik nežna in voljna primerno za občutljivo kožo kožo pušča povsem čisto Navodilo za uporabo: Masirajte v smeri od sredine obraza proti njegovim zunanjim delom. Na koncu pripomoček operite pod vročo vodo in ga ponovno razkužite.
  • Notino Sport Collection Massage ball masažna žoga Pink 1 kos
    Notino Sport Collection Massage ball, 1 kos, Fitnes oprema za ženske, Po naporni telesni dejavnosti si vaše telo in zlasti mišice zaslužijo kakovostno sprostitev in regeneracijo. Masažni pripomoček Notino Sport Collection Massage ball pomaga zmanjšati mišično napetost in sprosti napete mišice. Lastnosti: spodbuja regeneracijo celic sprošča napete mišice služi za počitek in sprostitev pomaga pri prekrvavitvi mišic
  • Notino Sport Collection Skipping rope kolebnica Pink 1 kos
    Notino Sport Collection Skipping rope, 1 kos, Fitnes oprema za ženske, Ne marate preživljati časa v natrpanih telovadnicah ali fitnes centrih? Vadbeni pripomoček bo Notino Sport Collection Skipping rope izboljšal in poenostavil vašo domačo vadbo. Lastnosti: udoben oprijem kakovosten in trpežen material
  • Notino Sport Collection Yoga block joga blok Pink 1 kos
    Notino Sport Collection Yoga block, 1 kos, Fitnes oprema za ženske, Ne marate preživljati časa v natrpanih telovadnicah ali fitnes centrih? Vadbeni pripomoček bo Notino Sport Collection Yoga block izboljšal in poenostavil vašo domačo vadbo. Lastnosti: idealno za domačo vadbo kakovosten in trpežen material odličen dodatek k vsaki vadbi
  • Rowenta Express Style SF1831 likalnik za lase 1 kos
    Rowenta Express Style SF1831, 1 kos, Likalniki za lase za ženske, Likalnik za lase Rowenta Express Style SF1831 vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: temeljito gladi lase ne poškoduje in ne izsuši las možnost uravnavanja temperature hitro segrevanje poživi lepoto in sijaj barvanih las Navodilo za uporabo: Pramen las vložite med ploščici in nežno stisnite ročaj likalnika. Z drsečim gibom potegnite likalnik vse do konic las. Postopek ponovite, dokler ne dosežete želene pričeske. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Rowenta Infinite Curls CF4211 kodralnik za lase 1 kos
    Rowenta Infinite Curls CF4211, 1 kos, Kodralniki za lase za ženske, Kodralnik za lase Rowenta Infinite Curls CF4211 oblikuje vihrave kodre in doda vašim lasem popolno obliko v le nekaj minutah. Lastnosti: lase navije fino in brez lomljenja nežno navija lase in ustvarja moderne pričeske možnost uravnavanja temperature hitro segrevanje konični kodralnik omogoča oblikovanje različnih vrst valov Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bath & Body Works Luxe Leaves držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Luxe Leaves, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Luxe Leaves omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Tangle Teezer Compact Styler Lilac Yellow krtača za lase za pot 1 kos
    Tangle Teezer Compact Styler Lilac Yellow, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Tangle Teezer Compact Styler Lilac Yellow je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: prijazna do las in kože posebej zasnovane ščetine brez bolečin razčešejo zapletene lase ima ergonomsko obliko za udobno držanje originalen dizajn kompaktna velikost je idealna za potovanja ali torbice Sestava: veganski izdelek najlonske ščetine Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • invisibobble Everclaw Leo Love sponka krokodilček za lase 1 kos
    invisibobble Everclaw Leo Love, 1 kos, Sponke za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Everclaw Leo Love zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske igriv in izviren dizajn Sestava: izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Crystallove Moonstone Hair Clip sponka za lase 1 kos
    Crystallove Moonstone Hair Clip, 1 kos, Sponke za lase za ženske, Dodatek za lase Crystallove Moonstone Hair Clip zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko ustvarja enostavno in moderno pričesko drži na svojem mestu Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • BrushArt Home Salon Scalp scrub brush pripomoček za masažo za lase 1 kos
    BrushArt Home Salon Scalp scrub brush, 1 kos, Ploščate krtače za ženske
  • Spaderm Nano Cosmetic Mask with Chitosan pomlajevalna maska 1 kos
    Spaderm Nano Cosmetic Mask with Chitosan, 1 kos, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Spaderm Nano Cosmetic Mask with Chitosan bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ima pomirjajoče učinke kožo pušča svilnato mehko na dotik
  • Crystallove Crystalized Clear Quartz Set set za nego kože
    Crystallove Crystalized Clear Quartz Set, 1 kos, Ploščice Gua Sha za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Crystallove Crystalized Clear Quartz Set bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Clear Quartz Shimmer Serum učvrstitveni serum za obraz 30 ml Clear Quartz Gua Sha pripomoček za masažo Lastnosti: za popolnoma nežno in voljno kožo za obnovo čvrstosti obraza za nego zrele kože obraza za posvetlitev in revitalizacijo kože čudovita embalaža/darilno pakiranje Sestava: veganski izdelek
  • SOFTdent Bamboo Soft bambusova zobna ščetka 1 kos
    SOFTdent Bamboo Soft, 1 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka SOFTdent Bamboo Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Ardell Silicon Lash Applicator aplikator za trepalnice 1 kos
    Ardell Silicon Lash Applicator, 1 kos, Umetne trepalnice za ženske, Lastnosti: pomaga natančno in preprosto utrditi umetne trepalnice hiter in enostaven nanos Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino lepila na trak izbranih umetnih trepalnic in nalepite na zgornjo gibljivo veko tesno h koreninam lastnih trepalnic.
  • Wellmark Better Silk dišeča sveča 1 kos
    Wellmark Better Silk, 1 kos, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Wellmark Better Silk čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava gurmanska dišava veganski izdelek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • BaByliss PRO Snap FX895E prirezovalnik za lase in brado s polnilnim stojalom 1 kos
    BaByliss PRO Snap FX895E, 1 kos, Prirezovalniki uniseks, Aparat BaByliss PRO Snap FX895E jamči popolno striženje brade ali las. Lastnosti: akumulatorsko delovanje titanova površinska obdelava ergonomsko oblikovan odstranljivi pripomočki nastavitev dolžine striženja zagotavlja enostavno urejanje las lepo pristriženi lasje in brada Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gabriella Salvete Nail Art 09 nalepke za nohte 1 kos
    Gabriella Salvete Nail Art 09, 1 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Izdelek Gabriella Salvete Nail Art zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Lastnosti: zaradi enostavne uporabe boste dosegli hitre in natančne rezultate idealen pripomoček za popolno pedikuro Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bath & Body Works Silver Iridiscent držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Silver Iridiscent, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Glitter Square omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Snail On Mushroom držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Snail On Mushroom, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Snail On Mushroom omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Stag & Baby držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Stag & Baby, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Dancing Santa omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Train Engine držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Train Engine, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Dancing Santa omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Color Changing Leaves držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Color Changing Leaves, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Color Changing Leaves omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Bath & Body Works Buy Embroidered Moth držalo za dišavo za avto brez polnila 1 kos
    Bath & Body Works Buy Embroidered Moth, 1 kos, Držala za dišave za avto Dišave za dom, Poskrbite, da bodo dolge vožnje prijetnejše s stilskim dodatkom, ki bo popestril notranjost vašega vozila. Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Buy Embroidered Moth omogoča enostavno pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino. Kaj pa, če se dišave naveličate ali se ta izprazni? Nič lažjega, samo zamenjajte polnilo. Lastnosti: pritrditev dišave na ventilacijsko odprtino stilski dodatek, ki bo popestril notranjost avtomobila enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: V držalo vstavite svojo priljubljeno dišavo. Nato držalo pritrdite na ventilacijsko odprtino v avtomobilu.
  • Lash Brow Silicone Cup pripomoček za masažo za telo velikost L 1 kos
    Lash Brow Silicone Cup, 1 kos, Nega telesa za ženske, Izdelek Lash Brow Silicone Cup bo odlično dopolnil vašo dnevno rutino nege kože. Lastnosti: povečuje prožnost kože izboljšuje mikrocirkulacijo krvi Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno.
  • Wellmark Bold Future dišeča sveča 1 kos
    Wellmark Bold Future, 1 kos, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Wellmark Bold Future čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: veganski izdelek začinjena aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Wellmark Just Relax Jar Sunny Haze dišeča sveča 1 kos
    Wellmark Just Relax Jar Sunny Haze, 1 kos, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Wellmark Just Relax Jar Sunny Haze čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Wellmark Just Relax Dark Amber dišeča sveča 1 kos
    Wellmark Just Relax Dark Amber, 1 kos, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Wellmark Just Relax Dark Amber čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: začinjena aroma sveža dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Millefiori Icon Orange Tea dišava za avto III. 1 kos
    Millefiori Icon Orange Tea, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Orange Tea naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: citrusna dišava sadna dišava cvetlična dišava
  • Wellmark Brave Night dišeča sveča 1 kos
    Wellmark Brave Night, 1 kos, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Wellmark Brave Night čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: začinjena aroma jesenska dišava idealno kot darilo Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Millefiori Icon Mineral Gold dišava za avto I. 1 kos
    Millefiori Icon Mineral Gold, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Mineral Gold naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: zračno čista dišava sveža dišava
  • Millefiori Icon Silver Spirit dišava za avto I. 1 kos
    Millefiori Icon Silver Spirit, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Silver Spirit naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: čista pudrasta dišava
  • Millefiori Icon Magnolia Blossom & Wood dišava za avto I. 1 kos
    Millefiori Icon Magnolia Blossom & Wood, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Magnolia Blossom & Wood naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava sladka aroma
  • Millefiori Icon Oxygen dišava za avto I. 1 kos
    Millefiori Icon Oxygen, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Oxygen naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: lesna dišava cvetlična dišava
  • Millefiori Icon Silver Spirit dišava za avto 1 kos
    Millefiori Icon Silver Spirit, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Silver Spirit naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: čista pudrasta dišava
  • Millefiori Icon Cold Water dišava za avto IV. 1 kos
    Millefiori Icon Cold Water, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Cold Water naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh