Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

855
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • BodyBoom FaceBoom čistilna micelarna voda 500 ml
    BodyBoom FaceBoom, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda BodyBoom FaceBoom . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi vodoodporna ličila neguje in obnavlja prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Bielenda Eco Sorbet Raspberry vlažilna micelarna voda 500 ml
    Bielenda Eco Sorbet Raspberry, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Eco Sorbet Raspberry. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ima osvežilne in pomirjajoče učinke globinsko vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Teatro Fragranze Diamante nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Teatro Fragranze Diamante, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Teatro Fragranze Diamante spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sladka aroma lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Babaria Aloe Vera milo z aloe vero 500 ml
    Babaria Aloe Vera, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Babaria Aloe Vera nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold pena za lase za naravno fiksacijo 500 ml
    Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold, 500 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Professional Silhouette Flexible Hold daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko krepi naravni sijaj las dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ne lepi las in jih ne obremenjuje Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah. Pred uporabo dobro pretresite.
  • Bielenda Beauty Molecules micelarna voda za problematično kožo 500 ml
    Bielenda Beauty Molecules, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Bielenda Beauty Molecules zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma kožo ohranja v ravnovesju Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Revlon Professional Pro You The Setter lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Revlon Professional Pro You The Setter, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Revlon Professional Pro You The Setter bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Ashleigh & Burwood London The Heritage Collection Blackcurrant & Cedarwood nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London The Heritage Collection Blackcurrant & Cedarwood, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London The Heritage Collection Blackcurrant & Cedarwood spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora sadna dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • I love... Raspberry & Blackberry krema za prhanje in kopanje 500 ml
    I love... Raspberry & Blackberry, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje I love... Raspberry & Blackberry je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Parodontax Daily Gum Care Extra Fresh ustna voda za zdrave zobe in dlesni Extra Fresh 500 ml
    Parodontax Daily Gum Care Extra Fresh, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Parodontax Daily Gum Care Extra Fresh osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zagotavlja svež dah ohranja zdrave dlesni bori se proti nastajanju zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint ustna voda za popolno zaščito zob Fresh Mint 500 ml
    Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Parodontax Daily Gum Care Fresh Mint osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zagotavlja svež dah ohranja zdrave dlesni bori se proti nastajanju zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Wella Professionals Blondor balzam za blond lase 500 ml
    Wella Professionals Blondor, 500 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals Blondor zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju krepi barvo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Dove Original tekoče milo za roke nadomestno polnilo 500 ml
    Dove Original, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dove Original nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo preprečuje suho kožo kožo osveži in ji doda vitalnost neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Dove Purely Pampering Shea Butter tekoče milo nadomestno polnilo karitejevo maslo in vanilija 500 ml
    Dove Purely Pampering Shea Butter, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dove Purely Pampering Shea Butter nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: koži zagotavlja svilnato mehkobo nahrani kožo preprečuje suho kožo kožo osveži in ji doda vitalnost neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Dove Silk Fine tekoče milo za roke nadomestno polnilo 500 ml
    Dove Silk Fine, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dove Silk Fine nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo kožo osveži in ji doda vitalnost neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Dove Go Fresh Fresh Touch tekoče milo nadomestno polnilo kumara in zeleni čaj 500 ml
    Dove Go Fresh Fresh Touch, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dove Go Fresh Fresh Touch nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: kožo osveži in ji doda vitalnost učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo preprečuje suho kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Oral B Pro-Expert Professional Protection ustna voda okus Fresh Mint 500 ml
    Oral B Pro-Expert Professional Protection, 500 ml, Ustne vode za moške, Ustna voda Oral B Pro-Expert osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zaščita pred zobnimi oblogami ohranja zdrave dlesni dolgoročno odstranjuje zadah iz ust Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Kallos LAB 35 Volume and Gloss šampon za volumen za sijaj in mehkobo las 500 ml
    Kallos LAB 35 Volume and Gloss, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos LAB 35 Volume and Gloss učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bielenda Eco Sorbet Peach vlažilna micelarna voda 500 ml
    Bielenda Eco Sorbet Peach, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Eco Sorbet Peach. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Bielenda Golden Ceramides vlažilna in pomirjajoča micelarna voda 500 ml
    Bielenda Golden Ceramides, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Golden Ceramides pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Bioderma Photoderm After Sun pomirjajoč gel po sončenju z vlažilnim učinkom 500 ml
    Bioderma Photoderm After Sun, 500 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Bioderma Photoderm After Sun bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: ima hladilni učinek vlaži kožo pomirja kožo po sončenju je nežen do občutljive otroške kože Navodilo za uporabo: Po sončenju nanesite potrebno količino na čisto kožo. Nežno razmažite in pustite, da se vpije.
  • Avon Bubble Bath Peach Velvet pena za kopel 500 ml
    Avon Bubble Bath Peach Velvet, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Bioderma Atoderm Intensive Gel-Cream pomirjevalna nega za zelo občutljivo suho in atopično kožo 500 ml
    Bioderma Atoderm Intensive Gel-Cream, 500 ml, Otroška nega telesa za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Bioderma Atoderm Intensive Gel-Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje popravlja suho kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži globinsko vlaži kožo dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Bione Cosmetics Dentamint Cannabis ustna voda 500 ml
    Bione Cosmetics Dentamint Cannabis, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Bione Cosmetics Dentamint Cannabis osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe uničuje bakterije zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Bione Cosmetics Exclusive Q10 vlažilni losjon za telo 500 ml
    Bione Cosmetics Exclusive Q10, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Bione Cosmetics Exclusive Q10 bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik popravlja suho kožo zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost koži vrača prožnost učinkovito obnavlja kožo krepi zaščitno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB keratinski šampon za barvane lase in lase s prameni 500 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Delia Cosmetics Cameleo BB učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Argan Oil hranilno kremasto milo 500 ml
    Ziaja Argan Oil, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Ziaja Argan Oil je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: intenzivno vlaži skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ambientair Lab Co. Myrtle pršilo za dom 500 ml
    Ambientair Lab Co. Myrtle, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair Lab Co. Myrtle z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem Extreme Hairspray 500 ml
    Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Alfaparf Milano Style Stories bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava ohranja prožnost in ne obremenjuje las posebej močno utrjevanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Bielenda Botanical Clays razstrupljevalna micelarna voda z ilovico 500 ml
    Bielenda Botanical Clays, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Botanical Clays pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi vodoodporna ličila prijetno osvežuje regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Maison Berger Paris Fresh Wood nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Fresh Wood, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Fresh Wood spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen čistilna micelarna voda 500 ml
    Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: kožo pušča povsem čisto globinsko vlaži popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Grown Alchemist Hand & Body intenzivna vlažilna krema 500 ml
    Grown Alchemist Hand & Body, 500 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Grown Alchemist Hand & Body , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Radox Feel Restored Stress Relief pena za kopel Rosemary & Eucalyptus 500 ml
    Radox Feel Restored Stress Relief, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Radox Feel Restored Stress Relief poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: pomirja telo in duha zagotavlja občutek udobja in miru mehča kožo celega telesa Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Elizabeth Arden Green Tea poživitveni gel za prhanje z zelenim čajem za ženske 500 ml
    Elizabeth Arden Green Tea, 500 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Elizabeth Arden Green Tea odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Milk Shake Lifestyling Flexible lak za lase s srednjim utrjevanjem 500 ml
    Milk Shake Lifestyling Flexible, 500 ml, Laki za lase za ženske, Stiling pripravek Milk Shake Lifestyling Flexible bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje vitalnost in sijaj naravno utrjevanje lasem daje takojšen volumen ščiti pred UV-sevanjem dolgotrajen učinek Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Japanese Orchid nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Japanese Orchid, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Japanese Orchid spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor cvetlična dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Wisteria & White Woods nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Wisteria & White Woods, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Wisteria & White Woods spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava lepo odišavi celoten prostor Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Orange Blossom & Mandarin nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Orange Blossom & Mandarin, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Orange Blossom & Mandarin spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor sadna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Christian Laurent Royal Flowers čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil 3v1 500 ml
    Christian Laurent Royal Flowers, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Christian Laurent Royal Flowers . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah odstranjuje tudi odporna ličila kožo pušča svežo Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Enchanted Forest nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Enchanted Forest, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Enchanted Forest spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov lepo odišavi celoten prostor lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Peony nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Peony, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Peony spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Maison Berger Paris Enchanting Sandalwood nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Enchanting Sandalwood, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Enchanting Sandalwood spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Maison Berger Paris Fresh Linen nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Fresh Linen, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Fresh Linen spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov zračno čista dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Maison Berger Paris L'essentielle So Neutral nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris L'essentielle So Neutral, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris L'essentielle So Neutral spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Maison Berger Paris Vanilla Gourmet nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Vanilla Gourmet, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Vanilla Gourmet spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov sladka aroma gurmanska dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Lactovit LactoUrea Firming gel za prhanje za učvrstitev kože 500 ml
    Lactovit LactoUrea Firming, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Lactovit LactoUrea Firming. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem mehča in povečuje elastičnost kože nemastna tekstura zagotavlja fino čiščenje koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bielenda Fresh Juice Pineapple micelarna voda za osvetlitev kože 500 ml
    Bielenda Fresh Juice Pineapple, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Fresh Juice Pineapple. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah ima osvežilne in pomirjajoče učinke globinsko vlaži Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Ambientair The Olphactory Mint Tea & Basil pršilo za dom 500 ml
    Ambientair The Olphactory Mint Tea & Basil, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory Mint Tea & Basil z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Baylis & Harding Elements Pink Blossom & Lotus Flower luksuzni gel za prhanje 500 ml
    Baylis & Harding Elements Pink Blossom & Lotus Flower, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Baylis & Harding Elements je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože dermatološko testirano Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Bioderma Sébium H2O micelarna voda za mešano in mastno kožo z dozirno črpalko 500 ml
    Bioderma Sébium H2O, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bioderma Sébium H2O. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino odstranjuje tudi odporna ličila preprečuje prekomerno sušenje kože kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Sebastian Professional Penetraitt maska za poškodovane in kemično obdelane lase 500 ml
    Sebastian Professional Penetraitt, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Sebastian Professional Penetraitt predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini ščiti pred neugodnimi vplivi okolja lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Tesori d'Oriente Byzantium krema za prhanje za ženske 500 ml
    Tesori d'Oriente Byzantium, 500 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Tesori d'Oriente Byzantium odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Bergamot & Oud nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Bergamot & Oud, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Bergamot & Oud spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov lesna dišava orientalska aroma začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect hranilni šampon za barvane lase 500 ml
    Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Chroma Absolu Bain Riche Chroma Respect učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Po potrebi ponovite.
  • Sanctuary Spa Signature Collection kopalna pena 500 ml
    Sanctuary Spa Signature Collection, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Sanctuary Spa Signature Collection poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši ustvarja bogato peno Vlaži in hrani kožo pomirja telo in duha Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Sanctuary Spa Signature Collection kremasta pena za kopel 500 ml
    Sanctuary Spa Signature Collection, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Sanctuary Spa Signature Collection poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo pomirja telo in duha ustvarja bogato peno Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Sanctuary Spa Signature Collection osvežujoč gel za prhanje nadomestno polnilo 500 ml
    Sanctuary Spa Signature Collection, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Sanctuary Spa Signature Collection. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno intenzivno vlaži hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Medavita Oxigen Detox maska za sijaj in mehkobo las 500 ml
    Medavita Oxigen Detox, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Medavita Oxigen Detox predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Millefiori Natural Acqua Blu aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Natural Acqua Blu, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Natural Acqua Blu prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: citrusna dišava sveža dišava lesna dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Laboratorio Olfattivo ClamoRosa aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Laboratorio Olfattivo ClamoRosa, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Laboratorio Olfattivo ClamoRosa prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava lesna dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Farmona Tutti Frutti Melon & Watermelon tekoče milo za roke 500 ml
    Farmona Tutti Frutti Melon & Watermelon, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Farmona Tutti Frutti Melon & Watermelon nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Parodontax Daily Gum Care Herbal ustna voda 500 ml
    Parodontax Daily Gum Care Herbal, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila uniseks, Ustna voda Parodontax Daily Gum Care Herbal osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije zaščita pred zobnimi oblogami zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Oriflame Love Nature Organic Oat & Apricot negovalni losjon za telo 500 ml
    Oriflame Love Nature Organic Oat & Apricot, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Oriflame Love Nature Organic Oat & Apricot bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik koži zagotavlja udobje in vitalnost dobro se nanaša in se enostavno vpija Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Lactovit Fruit poživitveni gel za prhanje 500 ml
    Lactovit Fruit, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Lactovit Fruit . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Lactovit Fruit hranilni gel za prhanje 500 ml
    Lactovit Fruit, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Lactovit Fruit . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Topicrem AD Ultra-Rich Cleansing Gel gel za umivanje za zelo občutljivo suho in atopično kožo 500 ml
    Topicrem AD Ultra-Rich Cleansing Gel, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Topicrem AD Ultra-Rich Cleansing Gel. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem popravlja suho kožo za občutljivo ali alergično kožo Sestava: brez milnih dodatkov brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Topicrem PH5 Gentle Shampoo nežni šampon za vsakodnevno uporabo za občutljivo lasišče 500 ml
    Topicrem PH5 Gentle Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Topicrem PH5 Gentle Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: pomirja lasišče intenzivno vlaži lase pušča mehke Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil gel za prhanje s Tea Tree olji 500 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil, 500 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje Australian Bodycare Tea Tree Oil je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo
  • Instituto Español Healthy Skin nežno tekoče milo za roke 500 ml
    Instituto Español Healthy Skin, 500 ml, Tekoča mila za moške, Tekoče milo Instituto Español Healthy Skin skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: uravnava pH kože učinkovito umiva kožo rok Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Sachajuan Hair Cleansing Cream globinsko čistilna krema za lase 500 ml
    Sachajuan Hair Cleansing Cream, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sachajuan Hair Cleansing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Baylis & Harding Royale Garden Peach, Peony & Jasmine tekoče milo za roke 500 ml
    Baylis & Harding Royale Garden Peach, Peony & Jasmine, 500 ml, Mila za ženske, Tekoče milo Baylis & Harding Royale Garden skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok roke so higiensko čiste vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem prijetna sveža dišava Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger naravno tekoče milo za roke 500 ml
    Baylis & Harding Goodness Lemongrass & Ginger, 500 ml, Mila za ženske, Tekoče milo Baylis & Harding Goodness skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok roke so higiensko čiste vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem prijetna sveža dišava Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium naravno tekoče milo za roke 500 ml
    Baylis & Harding Goodness Rose & Geranium, 500 ml, Mila za ženske, Tekoče milo Baylis & Harding Goodness skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok roke so higiensko čiste vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem prijetna sveža dišava Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Baylis & Harding Goodness Oud, Cedar & Amber naravno tekoče milo za roke 500 ml
    Baylis & Harding Goodness Oud, Cedar & Amber, 500 ml, Mila za ženske, Tekoče milo Baylis & Harding Goodness skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok roke so higiensko čiste vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem prijetna sveža dišava Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional Color Enablers Fibreplax N°2 Bond Sealer zdravilna kura za barvane in trajno skodrane 500 ml
    Schwarzkopf Professional Color Enablers Fibreplax N°2 Bond Sealer, 500 ml, Trajne barve za lase za ženske
  • Phytorelax Laboratories Tea Tree pomirjajoči gel za tuširanje s Tea Tree olji 500 ml
    Phytorelax Laboratories Tea Tree, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Phytorelax Laboratories Tea Tree je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo ima pomirjajoče učinke intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • L’Oréal Professionnel Blond Studio Lightening Powder posvetlitveni puder 500 ml
    L’Oréal Professionnel Blond Studio Lightening Powder, 500 ml, Izdelki za razbarvanje las za ženske
  • Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut relaksacijska pena za kopel 500 ml
    Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno pomirja telo in duha Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Apis Natural Cosmetics Api-Podo pomirjajoči gel za noge 500 ml
    Apis Natural Cosmetics Api-Podo, 500 ml, kreme za noge uniseks, Krema Apis Natural Cosmetics Api-Podo vašim nogam zagotavlja popolno nego. Lastnosti: popolno mehča in hrani vlaži kožo celi razpokano kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle osvežujoč gel za prhanje 500 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno hrani in neguje kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Apis Natural Cosmetics Make-Up Removal čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil 500 ml
    Apis Natural Cosmetics Make-Up Removal, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Apis Natural Cosmetics Make-Up Removal zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: čisti pore v globino uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah na koži ne pušča mastnih sledi kožo ohranja v ravnovesju Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Apis Natural Cosmetics Make-Up Removal gladilni tonik z vlažilnim učinkom 500 ml
    Apis Natural Cosmetics Make-Up Removal, 500 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Apis Natural Cosmetics Make-Up Removal bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: preprečuje prekomerno sušenje kože takoj pomirja kožo vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Sperite. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Maison Berger Paris White Cashmere nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris White Cashmere, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris White Cashmere spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor cvetlična dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Sachajuan Body Wash Shiny Citrus gel za prhanje 500 ml
    Sachajuan Body Wash Shiny Citrus, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Sachajuan Body Wash Shiny Citrus. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo parfumirano tekoče milo uniseks 500 ml
    Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo, 500 ml, Parfumirana mila uniseks, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Laboratorio Olfattivo MeloMirtillo odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo ne suši kože podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Laboratorio Olfattivo Zen-Zero parfumirano tekoče milo uniseks 500 ml
    Laboratorio Olfattivo Zen-Zero, 500 ml, Parfumirana mila uniseks, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Laboratorio Olfattivo Zen-Zero odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo bogato se peni prijetno diši ne suši kože podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Laboratorio Olfattivo Agrumeto parfumirano tekoče milo uniseks 500 ml
    Laboratorio Olfattivo Agrumeto, 500 ml, Parfumirana mila uniseks, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Laboratorio Olfattivo Agrumeto odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok prijetno diši podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Laboratorio Olfattivo Biancothè parfumirano tekoče milo uniseks 500 ml
    Laboratorio Olfattivo Biancothè, 500 ml, Parfumirana mila uniseks, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Laboratorio Olfattivo Biancothè odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok bogato se peni prijetno diši dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Laboratorio Olfattivo Biancofiore parfumirano tekoče milo uniseks 500 ml
    Laboratorio Olfattivo Biancofiore, 500 ml, Parfumirana mila uniseks, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Laboratorio Olfattivo Biancofiore odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Laboratorio Olfattivo Di-Vino parfumirano tekoče milo uniseks 500 ml
    Laboratorio Olfattivo Di-Vino, 500 ml, Parfumirana mila uniseks, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Laboratorio Olfattivo Di-Vino odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Laboratorio Olfattivo Biancotalco parfumirano tekoče milo uniseks 500 ml
    Laboratorio Olfattivo Biancotalco, 500 ml, Parfumirana mila uniseks, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Laboratorio Olfattivo Biancotalco odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo Hrani in vlaži dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Laboratorio Olfattivo Distillato17 parfumirano tekoče milo uniseks 500 ml
    Laboratorio Olfattivo Distillato17, 500 ml, Parfumirana mila uniseks, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Laboratorio Olfattivo Distillato17 odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo uporablja se lahko na rokah in telesu ne suši kože podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Organic Shop Organic Raspberry & Acai vitaminska pena za kopel 500 ml
    Organic Shop Organic Raspberry & Acai, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Organic Shop Organic Raspberry & Acai poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno zagotavlja občutek udobja in miru Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Fanola Smooth Care maska za glajenje las za neobvladljive lase 500 ml
    Fanola Smooth Care, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Fanola Smooth Care predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Christian Laurent Pour La Beauté micelarna voda za odstranjevanje ličil 500 ml
    Christian Laurent Pour La Beauté, 500 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Christian Laurent Pour La Beauté . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah odstranjuje tudi odporna ličila preprečuje prekomerno sušenje kože koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Christian Laurent Pour La Beauté čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil 500 ml
    Christian Laurent Pour La Beauté, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Christian Laurent Pour La Beauté . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi vodoodporna ličila ne draži kože vlaži in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Joico Defy Damage Pro Series 2 hranilna nega po barvanju 500 ml
    Joico Defy Damage Pro Series 2, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Joico Defy Damage Pro Series 2 predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh