Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

2483
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Ziaja Lifting Solution dnevna lifting krema za učvrstitev kože SPF 10 40+ 50 ml
    Ziaja Lifting Solution, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Lifting Solution vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • AHAVA Mineral Mud posvetlitvena maska za obraz z vlažilnim učinkom 50 ml
    AHAVA Mineral Mud, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz AHAVA Mineral Mud bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Estée Lauder Beautiful Belle parfumska voda za ženske 50 ml
    Estée Lauder Beautiful Belle, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Estée Lauder Beautiful Belle . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • La Roche-Posay Hydraphase HA Light vlažilna krema s hialuronsko kislino 50 ml
    La Roche-Posay Hydraphase HA Light, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek La Roche-Posay Hydraphase HA Light bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Nuxe Aquabella lepotna in vlažilna emulzija za mešano kožo 50 ml
    Nuxe Aquabella, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Nuxe Aquabella bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja intenzivno vlaži preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Elie Saab Le Parfum in White parfumska voda za ženske 50 ml
    Elie Saab Le Parfum in White, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Elie Saab Le Parfum in White je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava cipresna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dolce&Gabbana Dolce Garden parfumska voda za ženske 50 ml
    Dolce&Gabbana Dolce Garden, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Dolce&Gabbana Dolce Garden vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava sadna dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • FlosLek Laboratorium Balance T-Zone dnevna krema za normalizacijo kože SPF 10 50 ml
    FlosLek Laboratorium Balance T-Zone, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz FlosLek Laboratorium Balance T-Zone vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: oži razširjene pore koži daje svežost in svetlost deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • FlosLek Laboratorium Balance T-Zone nočna korekcijska krema za mešano kožo 50 ml
    FlosLek Laboratorium Balance T-Zone, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek FlosLek Laboratorium Balance T-Zone bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: globinsko hrani zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja deluje proti nepopolnostim kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Heliocare 360° mineralni zaščitni fluid za obraz SPF 50 50 ml
    Heliocare 360°, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Heliocare 360° bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože ščiti pred delovanjem prostih radikalov preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje hrani kožo in jo neguje pripravek je nekomedogen pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Revolution Skincare Hydration Boost vlažilna gel krema 50 ml
    Revolution Skincare Hydration Boost, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Revolution Skincare Hydration Boost bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Uriage Hyséac Purifying Peel-Off Mask luščilna čistilna maska za problematično kožo 50 ml
    Uriage Hyséac Purifying Peel-Off Mask, 50 ml, Luščilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Uriage Hyséac Purifying Peel-Off Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino sprošča umazanijo v porah in jih oži ne draži kože preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Missoni Missoni toaletna voda za ženske 50 ml
    Missoni Missoni, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Ne skrivajte strastne plati svoje osebnosti. Ženska toaletna voda Missoni Missoni je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Uglasila bo čutno noto vas in vse okoli vas. cvetlična dišava citrusna dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Institut Esthederm Bronz Repair Protective Anti-Wrinkle and Firming Face Care učvrstitvena krema proti gubam za obraz z visoko UV zaščito 50 ml
    Institut Esthederm Bronz Repair Protective Anti-Wrinkle and Firming Face Care, 50 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Bronz Repair Protective Anti-Wrinkle and Firming Face Care podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite. Pred uporabo pretresite.
  • Institut Esthederm Cellular Water Melting Moisturizing Cream intenzivno vlažilna krema s celično vodo 50 ml
    Institut Esthederm Cellular Water Melting Moisturizing Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Institut Esthederm Cellular Water Fresh Moisturizing Gel osvežilni vlažilni gel za obraz s celično vodo 50 ml
    Institut Esthederm Cellular Water Fresh Moisturizing Gel, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Moisturizing Day Care pomlajevalna dnevna nega za posvetlitev in hidracijo kože 50 ml
    Institut Esthederm Esthe White Brightening Youth Moisturizing Day Care, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Bioderma Pigmentbio Night Renewer nočna krema proti temnim madežem 50 ml
    Bioderma Pigmentbio Night Renewer, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bioderma Pigmentbio Night Renewer bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja prožnost kože osvetljuje učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Alcina It's never too late! krema za obraz proti gubam 50 ml
    Alcina It's never too late!, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Alcina It's never too late! bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Argan Oil serum za glajenje za poškodovane lase 50 ml
    Ziaja Argan Oil, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Ziaja Argan Oil lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: gladi površino las obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lase naredi svilnato mehke na dotik Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Ziaja Cashmere serum za sijaj in mehkobo las 50 ml
    Ziaja Cashmere, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Ziaja Cashmere lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja intenzivni sijaj obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lasem zagotavlja novo moč Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Dermalogica UltraCalming vlažilni in pomirjevalni gel za občutljivo in suho kožo 50 ml
    Dermalogica UltraCalming, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Dermalogica UltraCalming vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermalogica Clear Start Blackhead Clearing čistilna maska za zmanjšanje proizvodnje sebuma in por 50 ml
    Dermalogica Clear Start Blackhead Clearing, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermalogica Clear Start Blackhead Clearing bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce odstranjuje odmrle kožne celice kožo čisti v globino učinkovito čisti pore globinsko vlaži in intenzivno hrani preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Apivita Holistic Hair Care Nature's Hair Miracle olje za krepitev las 50 ml
    Apivita Holistic Hair Care Nature's Hair Miracle, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Apivita Holistic Hair Care Nature's Hair Miracle jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lase globinsko hrani ne obremenjuje las izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Apivita Hand Care Hypericum & Beeswax intenzivna krema za roke z vlažilnim učinkom 50 ml
    Apivita Hand Care Hypericum & Beeswax, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Apivita Hand Care Hypericum & Beeswax. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dermacol Magnolia & Passion Fruit parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Magnolia & Passion Fruit, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Dermacol Magnolia & Passion Fruit vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Soaphoria Organic kokosovo olje za pot 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Soaphoria Organic bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko hrani obnavlja in vlaži revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Soaphoria Organic karitejevo maslo 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Masla za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Soaphoria Organic , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Biotherm Life Plankton Elixir zaščitni regeneracijski serum 50 ml
    Biotherm Life Plankton Elixir, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Pripravek Biotherm Life Plankton Elixir bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • FILORGA LIFT-STRUCTURE CREAM ultra lifting krema za obraz 50 ml
    FILORGA LIFT-STRUCTURE CREAM, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Aveda Botanical Kinetics™ Intense Hydrating Soft Creme svilnato nežna vlažilna krema 50 ml
    Aveda Botanical Kinetics™ Intense Hydrating Soft Creme, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Aveda Botanical Kinetics™ Intense Hydrating Soft Creme bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Tołpa Green Moisturizing pomirjevalna in vlažilna krema z gladilnim učinkom 50 ml
    Tołpa Green Moisturizing, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • La Roche-Posay Anthelios SHAKA zaščitni fluid SPF 30 50 ml
    La Roche-Posay Anthelios SHAKA, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje La Roche-Posay Anthelios SHAKA bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem deluje preventivno proti staranju kože izdelek je prijazen do kože in okolja ne povzroča alergijske reakcije vlaži in nahrani preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Académie Scientifique de Beauté Derm Acte gladilna krema za obnovo strukture in sijaja kože 50 ml
    Académie Scientifique de Beauté Derm Acte, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Académie Scientifique de Beauté Derm Acte vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja kožno bariero kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime parfumska voda za vse tipe las 50 ml
    Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime, 50 ml, Toniki in vode za lase za ženske
  • Brazil Keratin Amla Vital Hair olje za redke lase 50 ml
    Brazil Keratin Amla Vital Hair, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske
  • Académie Scientifique de Beauté Radiance osvetljevalni balzam za vse tipe kože 50 ml
    Académie Scientifique de Beauté Radiance, 50 ml, Podlaga za ženske, Krema za obraz Académie Scientifique de Beauté Radiance vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: izenačuje ton kože intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Soaphoria Organic ricinusovo olje 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Soaphoria Organic bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože neguje kožo in lase Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Soaphoria Organic mandljevo olje 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Soaphoria Organic bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko hrani kožo pušča prožno in voljno vidno mehča kožo deluje preventivno proti nastajanju strij Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Soaphoria Organic hranilno olje korenja za obraz, telo in lase 50 ml
    Soaphoria Organic, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Soaphoria Organic bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: obnavlja in vlaži hrani in neguje kožo lepša in gladi nepopolnosti Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Oscar de la Renta Bella Rosa parfumska voda za ženske 50 ml
    Oscar de la Renta Bella Rosa, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Oscar de la Renta Bella Rosa, ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava cipresna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Missoni Missoni dezodorant in pršilo za telo za ženske 50 ml
    Missoni Missoni, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Missoni Missoni sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Shiseido Benefiance Overnight Wrinkle Resist Cream nočna krema proti gubam 50 ml
    Shiseido Benefiance Overnight Wrinkle Resist Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido Benefiance Overnight Wrinkle Resist Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo pušča žametno mehko na dotik pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsak večer.
  • Yonelle Trifusíon nočni pomlajevalni piling 50 ml
    Yonelle Trifusíon, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Yonelle Trifusíon . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: osvetljuje in izenačuje kožo oži razširjene pore gladi in mehča kožo temeljito umije in očisti cel obraz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
  • Kérastase Résistance Sérum Extentioniste serum za okrepitev in rast las 50 ml
    Kérastase Résistance Sérum Extentioniste, 50 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Kérastase Résistance Sérum Extentioniste daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las odpravlja lomljenje las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Thalgo Exception Marine Redensifying Rich Cream bogata krema za obnovo čvrstosti obraza 50 ml
    Thalgo Exception Marine Redensifying Rich Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Thalgo Exception Marine Redensifying Rich Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja kožno bariero kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Thalgo Lumière Marine krema za posvetljevanje proti pigmentnim madežem 50 ml
    Thalgo Lumière Marine, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Thalgo Lumière Marine bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože obnavlja in poživlja hitro se vpija globinsko hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Ne spirajte.
  • Institut Esthederm Sensi System Calming Biomimetic Cream pomirjevalna biomimetična krema za netolerantno kožo 50 ml
    Institut Esthederm Sensi System Calming Biomimetic Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Institut Esthederm Sensi System Calming Biomimetic Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico hitro se vpija obnavlja kožno bariero kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Institut Esthederm Intensive Spiruline Cream visoko koncentrirana revitalizacijska krema za nego utrujene kože 50 ml
    Institut Esthederm Intensive Spiruline Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Ziaja Jasmine pomlajevalna krema za roke 50+ 50 ml
    Ziaja Jasmine, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Ziaja Jasmine popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja blaži znake staranja kože koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Jeju Young Skin lahka vlažilna krema za mlado kožo 50 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Ziaja Jeju Young Skin bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Ziaja Jeju Young Skin črna čistilna maska za mlado kožo 50 ml
    Ziaja Jeju Young Skin, 50 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Jeju Young Skin bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce učinkovito čisti pore globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Elemis Pro-Collagen Neck & Décolleté Balm nega proti gubam za vrat in dekolte 50 ml
    Elemis Pro-Collagen Neck & Décolleté Balm, 50 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Pripravek Elemis Pro-Collagen bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • ACM Duolys dnevna zaščitna krema proti staranju kože SPF 50+ 50 ml
    ACM Duolys, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Krema za obraz ACM Duolys vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • ACM Vitix lokalna nega za poenotenje tona kože 50 ml
    ACM Vitix, 50 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega ACM Vitix bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: osvetljuje pigmentne madeže Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • ACM Viticolor gel za poenotenje tona kože 50 ml
    ACM Viticolor, 50 ml, lokalna nega za ženske, Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje pigmentne madeže
  • Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator vlažilna gel krema 50 ml
    Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Moisture Surge™ 100H Auto-Replenishing Hydrator bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija koži daje svežost in svetlost Sestava: brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Estée Lauder Spellbound parfumska voda za ženske 50 ml
    Estée Lauder Spellbound, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Estée Lauder Spellbound . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Sesderma Samay Anti-Aging Cream hranilna krema proti staranju kože 50 ml
    Sesderma Samay Anti-Aging Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sesderma Samay Anti-Aging Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja kožno bariero globinsko hrani intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Marc Jacobs Daisy toaletna voda za ženske 50 ml
    Marc Jacobs Daisy, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Marc Jacobs Daisy vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • L’Oréal Paris Revitalift nočna krema za učvrstitev kože in proti gubam za vse tipe kože 50 ml
    L’Oréal Paris Revitalift, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Revitalift bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream dnevna krema proti gubam SPF 25 50 ml
    Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Day Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • AHAVA Apple of Sodom intenzivna krema za globoke gube 50 ml
    AHAVA Apple of Sodom, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Erborian Ginseng Infusion posvetlitvena dnevna krema proti znakom staranja 50 ml
    Erborian Ginseng Infusion, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Elemis Advanced Skincare Papaya Enzyme Peel encimski piling za vse tipe kože 50 ml
    Elemis Advanced Skincare Papaya Enzyme Peel, 50 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Elemis Advanced Skincare Papaya Enzyme Peel. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Elemis Pro-Collagen Marine Mask maska proti gubam za učvrstitev obraza 50 ml
    Elemis Pro-Collagen Marine Mask, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Elemis Pro-Collagen Marine Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Elemis Advanced Skincare Gentle Rose Exfoliator nežni piling za vse tipe kože 50 ml
    Elemis Advanced Skincare Gentle Rose Exfoliator, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Elemis Advanced Skincare Gentle Rose Exfoliator. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Pani Walewska Classic dnevna krema za ženske 50 ml
    Pani Walewska Classic, 50 ml, Nega telesa za ženske, Krema za obraz Pani Walewska Classic vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: mehča in gladi kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Pani Walewska Classic gladilna dnevna in nočna krema za ženske 50 ml
    Pani Walewska Classic, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Pani Walewska Classic krema za obraz za ženske 50 ml
    Pani Walewska Classic, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Pani Walewska Classic krema za obraz proti gubam 50 ml
    Pani Walewska Classic, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Pani Walewska Classic bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Vichy Liftactiv Collagen Specialist obnovitvena lifting krema proti gubam 50 ml
    Vichy Liftactiv Collagen Specialist, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Vichy Liftactiv Collagen Specialist bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Oriflame Pure Skin čistilna maska za obraz iz ilovice proti nepravilnostim na koži 50 ml
    Oriflame Pure Skin, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Oriflame Pure Skin bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja učinkovito čisti pore s kože odstranjuje ogrce globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja Lemon Cake vlažilna krema za roke 50 ml
    Ziaja Lemon Cake, 50 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Lemon Cake . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • La Roche-Posay Anthelios Age Correct CC krema proti gubam SPF 50 50 ml
    La Roche-Posay Anthelios Age Correct, 50 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje La Roche-Posay Anthelios Age Correct predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem prekriva nepopolnosti kože izdelek je hipoalergen pripravek je nekomedogen
  • ARTDECO Skin Yoga krema proti gubam s koencimom Q10 50 ml
    ARTDECO Skin Yoga, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek ARTDECO Skin Yoga bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Yon-Ka Age Correction Elastine Jour gladilna dnevna krema 50 ml
    Yon-Ka Age Correction Elastine Jour, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Correction Elastine Jour bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani koži vrača trdnost in jo pušča napeto ščiti kožo pred prostimi radikali Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Yon-Ka Age Correction Time Resist dnevna krema za obraz proti staranju 50 ml
    Yon-Ka Age Correction Time Resist, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Correction Time Resist bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo pušča žametno mehko na dotik koži daje svežost in svetlost izenačuje ton kože Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Yon-Ka Age Defense Nude Perfect Fluide antioksidacijski zaščitni fluid za popolno polt 50 ml
    Yon-Ka Age Defense Nude Perfect Fluide, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Ne spirajte.
  • Embryolisse Nourishing Cares pomirjajoča in hranilna krema za roke 50 ml
    Embryolisse Nourishing Cares, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Embryolisse Nourishing Cares . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: koža je nežna in mehka Vlaži in hrani kožo ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Erborian Ginseng Royal gladilna krema za obraz za korekcijo znakov staranja 50 ml
    Erborian Ginseng Royal, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost
  • Karl Lagerfeld Fleur de Mûrier parfumska voda za ženske 50 ml
    Karl Lagerfeld Fleur de Mûrier, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Karl Lagerfeld Fleur de Mûrier vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Nivea Hydra Skin Effect osvežilna gelasta krema 50 ml
    Nivea Hydra Skin Effect, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Hydra Skin Effect vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Nivea Hydra Skin Effect vlažilna gel krema za noč 50 ml
    Nivea Hydra Skin Effect, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Hydra Skin Effect vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Bumble and bumble Semisumo pomada za lase za sijaj in mehkobo las 50 ml
    Bumble and bumble Semisumo, 50 ml, Pomade za lase za ženske, Ukrotite neposlušne lase in imejte zglajeno pričesko, ki obstoji. Pomada za lase Bumble and bumble Semisumo poskrbi za to, da bodo vaši lasje ves dan videti popolnoma urejeni. Lastnosti: gladi lase lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Manjšo količino pomade nanesite na suhe lase in jih uredite v želeno obliko.
  • Nivea Q10 Power hranilna dnevna krema proti gubam 50 ml
    Nivea Q10 Power, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Q10 Power vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto globinsko hrani koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Nivea Q10 Power hranilna nočna krema proti gubam 50 ml
    Nivea Q10 Power, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nivea Q10 Power vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto globinsko hrani koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Essence Keep it PERFECT! pršilo za fiksiranje make-upa 50 ml
    Essence Keep it PERFECT!, 50 ml, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Izdelek za utrditev ličenja Essence Keep it PERFECT! je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah. Lastnosti: dolgotrajna utrditev make upa zagotavlja brezhiben videz Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan.
  • La Roche-Posay Toleriane Sensitive pomirjajoča tonirana krema za občutljivo kožo odtenek Light 50 ml
    La Roche-Posay Toleriane Sensitive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz La Roche-Posay Toleriane vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Avène XeraCalm A.D. pomirjevalna nega proti draženju in srbenju kože 50 ml
    Avène XeraCalm A.D., 50 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Avène XeraCalm A.D. bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: pomirja razdraženost kože popravlja suho kožo vidno izboljšuje stanje kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Revolution Skincare Overnight nočna revitalizacijska maska za obnovo kože 50 ml
    Revolution Skincare Overnight, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Revolution Skincare Overnight bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Renovality Original Series acai serum 50 ml
    Renovality Original Series, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za telo Renovality Original Series vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: neguje kožo in lase obnavlja in vlaži revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
  • GUERLAIN Super Aqua Emulsion Universal vlažilna emulzija za obraz 50 ml
    GUERLAIN Super Aqua Emulsion Universal, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek GUERLAIN Super Aqua Emulsion Universal bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto izenačuje ton kože odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje hitro se vpija koži vrača mladosten videz Sestava: vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • GUERLAIN Super Aqua Emulsion Rich vlažilna emulzija 50 ml
    GUERLAIN Super Aqua Emulsion Rich, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek GUERLAIN Super Aqua Emulsion Rich bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto izenačuje ton kože odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Avon Far Away Rebel parfumska voda za ženske 50 ml
    Avon Far Away Rebel, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Avon Far Away Rebel bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo dizajnerska steklenička
  • SANTINI Cosmetic Luxury Paris parfumska voda za ženske 50 ml
    SANTINI Cosmetic Luxury Paris, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda SANTINI Cosmetic Luxury Paris je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Escada Fairy Love toaletna voda za ženske 50 ml
    Escada Fairy Love, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja toaletna voda za ženske Escada Fairy Love . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dizajnerska steklenička ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Embryolisse Crème Lift-Fermeté dnevna in nočna lifting krema 50 ml
    Embryolisse Crème Lift-Fermeté, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Embryolisse Crème Lift-Fermeté bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh