Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

1907
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Grown Alchemist Anti-Frizz Shampoo 0.5 šampon za neobvladljive lase 200 ml
    Grown Alchemist Anti-Frizz Shampoo 0.5, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Grown Alchemist Anti-Frizz Shampoo 0.5 učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče deluje proti kodranju las krepi lasna vlakna gladi lasna vlakna lase pušča mehke daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist SOS pršilo za takojšnje pomirjanje občutka srbenja 200 ml
    Uriage Xémose SOS Anti-Itch Mist, 200 ml, Meglice za obraz za ženske, Pršilo za telo Uriage Xémose zagotavlja prijetno osvežitev katerikoli del dneva. Lastnosti: pomirja draženje pospešuje regeneracijo neguje kožo telesa vlaži in rahlo mehča Navodilo za uporabo: Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Moroccanoil Color Care vijoličen toniran šampon za blond lase 200 ml
    Moroccanoil Color Care, 200 ml, Šamponi za toniranje za ženske, Šampon za toniranje Moroccanoil Color Care vašim lasem začasno nudi blag barvni odtenek, vi pa lahko brez obveznosti uživate v drugačni pričeski. Lastnosti: nevtralizira neželene rumene tone v blond laseh lase navlaži lase naredi mehke in nahranjene Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase in pustite delovati. Nato temeljito sperite.
  • Pyunkang Yul Essence Toner esencialni pomirjevalni tonik z vlažilnim učinkom 200 ml
    Pyunkang Yul Essence Toner, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Pyunkang Yul Essence Toner bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo obnavlja kožo pomirja in tonira Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Wella Professionals Eimi Soft Twirl stiling pena za definicijo in obliko pričeske 200 ml
    Wella Professionals Eimi Soft Twirl, 200 ml, Pene za lase za ženske, Lastnosti: zagotavlja prožnost las zagotavlja volumen od korenin krepi naravni sijaj las Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Vichy Pureté Thermale mineralna micelarna voda za občutljivo kožo 200 ml
    Vichy Pureté Thermale, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Vichy Pureté Thermale zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko tudi na občutljivi koži uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Chilly Hydrating gel za intimno higieno 200 ml
    Chilly Hydrating, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Chilly Hydrating nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa intenzivno vlaži zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Sisley Hair Rituel Disciplinant Shampo šampon za glajenje las za vse tipe las 200 ml
    Sisley Hair Rituel Disciplinant Shampo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sisley Hair Rituel Disciplinant Shampo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Milk Shake Lifestyling Must-have pršilo za zaščito las med toplotnim oblikovanjem z likalnikom ali kodralnikom za vse tipe las 200 ml
    Milk Shake Lifestyling Must-have, 200 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Milk Shake Lifestyling zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene zagotavlja vlaženje in sijaj Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • L’Oréal Paris Elseve Dream Long pena za lase za definicijo kodrov 200 ml
    L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 200 ml, Stiling za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Paris Elseve Dream Long daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: daje žametno mehkobo kroti neobvladljive lase lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • L’Oréal Paris Elseve Dream Long suhi šampon za volumen las, ki ne pušča belih sledi 200 ml
    L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon L’Oréal Paris Elseve Dream Long vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo ustvarja bogat in zračen volumen lase pušča odišavljene v laseh ne pušča belih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • NeoNail Nail Polish Remover odstranjevalec laka za nohte z vitamini C in E 200 ml
    NeoNail Nail Polish Remover, 200 ml, odstranjevalec laka za nohte za ženske, Lastnosti: odstranjuje tudi umazanijo in mastne sledi z nohtov hitro in učinkovito odstranjuje lak hrani nohte
  • Vianek Revitalizing micelarno mleko za odstranjevanje ličil 200 ml
    Vianek Revitalizing, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Vianek Revitalizing z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila vlaži in mehča kožo ne draži kože ima antioksidacijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Bione Cosmetics Bio Sun vlažilni balzam za po sončenju 200 ml
    Bione Cosmetics Bio Sun, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek z vsebnostjo pantenola Bione Cosmetics Bio Sun bo po sončenju poskrbel za celostno pomiritev, dopolnil pa bo tudi izgubljeno vlago, pomembno podprl regeneracijo in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: intenzivno vlaži ima hladilni učinek neguje in obnavlja globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa. Pustite, da se vpije, ne brišite.
  • Plantur 21 #longhair nutri-kofeinski šampon za okrepitev in rast las 200 ml
    Plantur 21 #longhair, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Plantur 21 longhair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna stimulira rast las postopoma preprečuje izpadanje las Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Maison Berger Paris Cotton Caress nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    Maison Berger Paris Cotton Caress, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Cotton Caress spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: čista pudrasta dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Farmona Radical Hair Loss pršilo za okrepitev za šibke lase 200 ml
    Farmona Radical Hair Loss, 200 ml, Aktivatorji rasti las za ženske, Nega brez spiranja Farmona Radical daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: aktivira lasne korenine lase pušča čudovito sijoče in vitalne prijetno nadišavi lase
  • Dsquared2 Red Wood gel za prhanje in kopanje za ženske 200 ml
    Dsquared2 Red Wood, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Dsquared2 Red Wood odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsako žensko
  • James Read Gradual Tan H2O Illuminating samoporjavitvena meglica za telo 200 ml
    James Read Gradual Tan H2O Illuminating, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za telo James Read Gradual Tan je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto. Lastnosti: kožo obarva v rjavo in ji daje videz kot po sončenju enostavno se raznaša in se odlično vpija izenačuje barvni odtenek kože vlaži in nahrani enostavno se nanaša ne pušča madežev Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Tiffany & Co. Tiffany & Co. losjon za telo za ženske 200 ml
    Tiffany & Co. Tiffany & Co., 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Tiffany & Co. Tiffany & Co. poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Tiffany & Co. Tiffany & Co. gel za prhanje za ženske 200 ml
    Tiffany & Co. Tiffany & Co., 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Tiffany & Co. Tiffany & Co. odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Ziaja Jasmine micelarna voda za zrelo kožo 50+ 200 ml
    Ziaja Jasmine, 200 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Ziaja Jasmine . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Uriage Bariésun Spray SPF 30 zaščitno pršilo SPF 30 200 ml
    Uriage Bariésun Spray SPF 30, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Uriage Bariésun Spray SPF 30 bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hitro se vpija enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • puroBIO Cosmetics No Stress šampon za okrepitev las 200 ml
    puroBIO Cosmetics No Stress, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon puroBIO Cosmetics No Stress učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase lase pušča mehke krepi lasna vlakna Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Revalid Hair Loss Stimulating Shampoo obnovitveni šampon 200 ml
    Revalid Hair Loss Stimulating Shampoo, 200 ml, Lasje in lasišče za moške, Šampon učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna stimulira rast las za naravne in barvane lase krepi lasne konice Sestava: brez sulfatov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • THD Ricarica Muschio Bianco nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    THD Ricarica Muschio Bianco, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Muschio Bianco spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: čista pudrasta dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • THD Ricarica Oriental Spice nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    THD Ricarica Oriental Spice, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Oriental Spice spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: orientalska aroma začinjena aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • THD Ricarica Oriental Wood nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    THD Ricarica Oriental Wood, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Oriental Wood spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava orientalska aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • THD Ricarica Vervein & Ginger nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    THD Ricarica Vervein & Ginger, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Vervein & Ginger spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • THD Ricarica Lavanda & Camomilla nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    THD Ricarica Lavanda & Camomilla, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Lavanda & Camomilla spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • THD Ricarica Fantasie di Agrumi nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    THD Ricarica Fantasie di Agrumi, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo THD Ricarica Fantasie di Agrumi spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sadna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Calvin Klein CK One gel za prhanje (brez škatlice) uniseks 200 ml
    Calvin Klein CK One, 200 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Calvin Klein CK One odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Collistar Special Perfect Tan Supertanning Moisturizing Dry Oil suho olje za sončenje SPF 6 200 ml
    Collistar Special Perfect Tan Supertanning Moisturizing Dry Oil, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja koži zagotavlja potrebno vlaženje krepi in podaljšuje porjavelost kože deluje preventivno proti staranju kože preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • La Roche-Posay Kerium šampon proti mastnemu prhljaju 200 ml
    La Roche-Posay Kerium, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon La Roche-Posay Kerium učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals SP Hydrate maska za suhe lase 200 ml
    Wella Professionals SP Hydrate, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals SP Hydrate predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Wella Professionals SP Color Save balzam za barvane lase 200 ml
    Wella Professionals SP Color Save, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals SP Color Save zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals SP Hydrate balzam za suhe lase 200 ml
    Wella Professionals SP Hydrate, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Wella Professionals SP Hydrate zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Weleda Almond krema za prhanje za občutljivo kožo 200 ml
    Weleda Almond, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Weleda Almond je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Weleda Lavender pomirjajoča kopel 200 ml
    Weleda Lavender, 200 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Weleda Lavender poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • RYOR Hair Care konopljin šampon s pomirjajočim učinkom 200 ml
    RYOR Hair Care, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon RYOR Hair Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Eubos Dry Skin Urea 5% tekoče milo za zelo suho kožo 200 ml
    Eubos Dry Skin Urea 5%, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Eubos Dry Skin Urea 5%. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Beauty Formulas Tea Tree vlažilni in hranilni balzam 200 ml
    Beauty Formulas Tea Tree, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Beauty Formulas Tea Tree zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje pomirja razdraženo lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’biotica Biovax Smooth Booster vlažilni balzam v pršilu 200 ml
    L’biotica Biovax Smooth Booster, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja L’biotica Biovax Smooth Booster predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: lasje so sijoči in mehki na dotik vlaži lasna vlakna lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Razpršite v vlažne ali suhe lase in ne izpirajte.
  • Vichy Dercos Densi Solutions obnovitveni balzam za gostoto las 200 ml
    Vichy Dercos Densi Solutions, 200 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam Vichy Dercos zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Aveda Smooth Infusion™ Anti-Frizz Conditioner balzam za glajenje krepastih las 200 ml
    Aveda Smooth Infusion™ Anti-Frizz Conditioner, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Aveda Smooth Infusion™ Anti-Frizz Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las ščiti lase pred poškodbami gladi in deluje proti kodranju krepi lasna vlakna Sestava: brez mineralnih olj veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje umetnih barvil brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Aveda Smooth Infusion™ Perfect Blow Dry gladilno pršilo za sušenje s sušilcem proti krepastim lasem 200 ml
    Aveda Smooth Infusion™ Perfect Blow Dry, 200 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Aveda Smooth Infusion™ Perfect Blow Dry daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: deluje proti kodranju las ima protistatični učinek daje žametno mehkobo lase pušča čudovito sijoče in vitalne Sestava: brez silikonov veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Weleda Pomegranate regeneracijska krema za prhanje 200 ml
    Weleda Pomegranate, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Weleda Pomegranate je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Klorane Cupuaçu Bio Bio hranilni šampon za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Klorane Cupuaçu Bio Bio, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Klorane Cupuaçu Bio Bio učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Klorane Mango hranilni balzam za suhe lase 200 ml
    Klorane Mango, 200 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Klorane Mango zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lase navlaži in nahrani lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem zagotavlja mehkobo in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Bondi Sands Liquid Gold hitro sušeča samporjavitvena pena 200 ml
    Bondi Sands Liquid Gold, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Bondi Sands Liquid Gold vašemu obrazu in telesu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svoj obraz ali kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje bronast pridih učinek sončenja je naraven vlaži in nahrani hitro se vpija koži daje zdrav videz s poljubom sonca Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico.
  • Bioturm Shampoo naravni šampon proti izpadanju las 200 ml
    Bioturm Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bioturm Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las postopoma preprečuje izpadanje las obnavlja in hrani lase Sestava: ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bioturm Shampoo naravni šampon za blond lase 200 ml
    Bioturm Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bioturm Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase lase pušča mehke umiva lase in čisti lasišče Sestava: ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Adorn Curls Cream krema za kodraste lase 200 ml
    Adorn Curls Cream, 200 ml, Kreme za glajenje za ženske, Obvladajte svoje neukrotljive lase. Krema za glajenje las Adorn Curls Cream zagotavlja kar največji nadzor nad neprilagodljivimi lasmi in jih odlično zgladi. Lastnosti: olajša nadaljnje oblikovanje lase pušča čudovito sijoče in vitalne preprečuje neželeno kodranje las doda lasem naraven sijaj zagotavlja gladke in voljne lase Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite, vlažne lase. Ne spirajte.
  • Adorn No Gas pršilo za volumen za mastne lase 200 ml
    Adorn No Gas, 200 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Adorn No Gas poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: lasem daje volumen od korenin enostavno in hitro se nanaša Navodilo za uporabo: Nanos usmerite k lasnim koreninam.
  • Adorn Thermal Protection pršilo za zaščito las pred vročino 200 ml
    Adorn Thermal Protection, 200 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Adorn Thermal Protection zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Aussie SOS Deep Repair globinsko regeneracijski balzam za lase 200 ml
    Aussie SOS Deep Repair, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Aussie SOS Deep Repair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Estée Lauder Youth Dew krema za telo za ženske 200 ml
    Estée Lauder Youth Dew, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Estée Lauder Youth Dew poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik
  • Montibello Gold Oil Amber & Argan Mask revitalizacijska maska za lase 200 ml
    Montibello Gold Oil Amber & Argan Mask, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Montibello Gold Oil Amber & Argan Mask predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja strukturo las ščiti pred neugodnimi vplivi okolja krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Thalgo Défi Cellulite Complete Cellulite Corrector krema za telo proti celulitu 200 ml
    Thalgo Défi Cellulite Complete Cellulite Corrector, 200 ml, Nega proti celulitu za ženske, Se sprašujete, kako se znebiti pomarančne kože na stegnih, zadnjici ali rokah? Ni vam več treba. V boju proti neenakomernosti kože vam bo pomagal pripravek _ZNACKA_ _ _ _KOLEKCE_ _ _ _PODKOLEKCE__, ki zmanjša videz celulita, učinkovito zgladi neenakomerno teksturo, koži pa zagotovi čvrstejši videz. Enkrat za vselej se znebite nevšečnih vdolbinic in svoji koži povrnite njeno naravno lepoto. Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo hitro se vpija enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte redno.
  • Topicrem PV/DS Cleansing Gel gel za umivanje za telo in lasišče 200 ml
    Topicrem PV/DS Cleansing Gel, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Topicrem PV/DS Cleansing Gel. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Shu Uemura Yūbi Blonde maska za nevtralizacijo rumenih odtenkov 200 ml
    Shu Uemura Yūbi Blonde, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Shu Uemura Yūbi Blonde predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: nevtralizira rumene odtenke v laseh intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Nobilis Tilia Face Lotion Thymus voda za obraz za regulacijo sebuma 200 ml
    Nobilis Tilia Face Lotion Thymus, 200 ml, Vode za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati voda za obraz Nobilis Tilia Face Lotion Thymus. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma osvežuje in osvetljuje takoj pomirja kožo vlaži in hrani kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Nobilis Tilia Face Lotion Lavender osvežilna voda za obraz 200 ml
    Nobilis Tilia Face Lotion Lavender, 200 ml, Vode za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati voda za obraz Nobilis Tilia Face Lotion Lavender. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kožo dela mehko, svežo in sijočo takoj pomirja kožo pomirja in ščiti kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Nobilis Tilia Face Lotion Rose osvežilna voda za obraz za utrujeno kožo 200 ml
    Nobilis Tilia Face Lotion Rose, 200 ml, Vode za obraz za ženske, Voda za obraz Nobilis Tilia Face Lotion je nepogrešljivi korak pri odstranjevanju ličil. S kože odstrani preostalo nečistočo in jo hkrati nežno osveži. Lastnosti: kožo dela mehko, svežo in sijočo pomirja in tonira uporablja se lahko tudi na občutljivi koži kožo čudovito odišavi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Nobilis Tilia Hydrophilic Oil Lavender olje za odstranjevanje ličil za občutljivo kožo 200 ml
    Nobilis Tilia Hydrophilic Oil Lavender, 200 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Nobilis Tilia Hydrophilic Oil Lavender z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto vlaži kožo ima pomirjajoče učinke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Nobilis Tilia Hydrophilic Oil Thymus čistilno olje za odstranjevanje ličil 200 ml
    Nobilis Tilia Hydrophilic Oil Thymus, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Nobilis Tilia Hydrophilic Oil pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Shu Uemura Ultimate Reset maska za zelo poškodovane lase 200 ml
    Shu Uemura Ultimate Reset, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Shu Uemura Ultimate Reset predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Nivea Black & White Invisible Fresh + Antibacterial antiperspirant v pršilu za ženske 200 ml
    Nivea Black & White Invisible Fresh + Antibacterial, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Black & White Invisible Fresh + Antibacterial prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih ne draži občutljive kože ščiti pred neprijetnim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Nivea Fresh Natural antiperspirant v pršilu za ženske 200 ml
    Nivea Fresh Natural, 200 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Dezodorant Nivea Fresh Natural se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem zagotavlja dolgotrajen občutek svežine ne ovira naravnih telesnih procesov Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • St.Tropez Self Tan Purity Vitamins samoporjavitveno pršilo 200 ml
    St.Tropez Self Tan Purity Vitamins, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za telo St.Tropez Self Tan je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto. Lastnosti: vlaži in nahrani učinek sončenja je naraven hitro se vpija enostavno se nanaša ne pušča madežev Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite posodico in razpršite po koži z zadostne razdalje. Pustite, da se posuši.
  • Apivita Cleansing Propolis & Lime čistilni gel za mastno in mešano kožo 200 ml
    Apivita Cleansing Propolis & Lime, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Apivita Cleansing pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz matira kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • MATIS Paris Réponse Fondamentale Authentik-Essence čistilni tonik za obraz brez alkohola 200 ml
    MATIS Paris Réponse Fondamentale Authentik-Essence, 200 ml, lokalna nega za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz MATIS Paris Réponse Fondamentale Authentik-Essence. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj pušča mat videz kože, ki je mehka na dotik pomirja in tonira Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan. Ponavljajte, dokler blazinica ni povsem čista.
  • Korres Santorini Grape pomirjevalni losjon za telo 200 ml
    Korres Santorini Grape, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Korres Santorini Grape vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Clinique Take The Day Off™ Cleansing Oil čistilno olje 200 ml
    Clinique Take The Day Off™ Cleansing Oil, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clinique Take The Day Off™ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz
  • Oranjito Super Dark Skin Cappuccino losjon za sončenje v solariju z bio snovmi in pospeševalcem porjavelosti 200 ml
    Oranjito Super Dark Skin Cappuccino, 200 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Bronasto porjavela koža je videti odlično, a kaj, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Oranjito Super Dark Skin Cappuccino vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: poglablja intenzivnost sončenja podaljšuje videz porjavelosti enostavno se raznaša in se hitro vpija pospešuje pridobivanje rjave barve kože ne ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Pred sončenjem v solariju enakomerno nanesite na telo in obraz ter rahlo vmasirajte.
  • René Furterer Astera nežni šampon za občutljivo lasišče 200 ml
    René Furterer Astera, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon René Furterer Astera učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Schwarzkopf Gliss Blonde Hair Perfector regeneracijska maska za lase za posvetljene lase ali lase s prameni 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Blonde Hair Perfector, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Blonde Hair Perfector predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: nevtralizira rumene odtenke v laseh krepi lasna vlakna poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Gliss Supreme Length regeneracijski balzam za dolge lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Supreme Length, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Uživajte v nežnih, nahranjenih in sijočih laseh po vsakem umivanju. Balzam brez spiranja Schwarzkopf Gliss Supreme Length poskrbi za vse, ne da bi morali v kopalnici preživeti več časa, kot je nujno. Lastnosti: krepi lasna vlakna ščiti lase pred poškodbami lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja sijaj Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive regeneracijski balzam za neobvladljive lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Uživajte v nežnih, nahranjenih in sijočih laseh po vsakem umivanju. Balzam brez spiranja Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive poskrbi za vse, ne da bi morali v kopalnici preživeti več časa, kot je nujno. Lastnosti: vlaži in hrani lase krepi lasna vlakna lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Schwarzkopf Gliss Total Repair regeneracijski balzam za suhe konice las 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Total Repair, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Uživajte v nežnih, nahranjenih in sijočih laseh po vsakem umivanju. Balzam brez spiranja Schwarzkopf Gliss Total Repair poskrbi za vse, ne da bi morali v kopalnici preživeti več časa, kot je nujno. Lastnosti: lase regenerira krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Schwarzkopf Gliss Color Perfector regeneracijski balzam za barvane lase in lase s prameni 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Uživajte v nežnih, nahranjenih in sijočih laseh po vsakem umivanju. Balzam brez spiranja Schwarzkopf Gliss Color Perfector poskrbi za vse, ne da bi morali v kopalnici preživeti več časa, kot je nujno. Lastnosti: poživi lepoto in sijaj barvanih las lajša razčesavanje in oblikovanje lase regenerira lasem zagotavlja sijaj Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Dermacol Cannabis dvofazna micelarna voda s konopljinim oljem 200 ml
    Dermacol Cannabis, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Dermacol Cannabis zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ima osvežilne in pomirjajoče učinke neguje in obnavlja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze maska za barvane lase 200 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Roger & Gallet Neroli relaksacijski gel za prhanje 200 ml
    Roger & Gallet Neroli, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Roger & Gallet Neroli je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Revolution Skincare Multi Mushroom vlažilni in hranilni tonik 200 ml
    Revolution Skincare Multi Mushroom, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Revolution Skincare Multi Mushroom bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo takoj pomirja kožo osvežuje in osvetljuje ohranja uravnotežen pH v koži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Delia Cosmetics Cameleo Fale Loki balzam za valovite in kodraste lase 200 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Fale Loki, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Delia Cosmetics Cameleo zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Delia Cosmetics Tonic Me! tonik za obraz z učvrstitvenim učinkom 200 ml
    Delia Cosmetics Tonic Me!, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Delia Cosmetics Tonic Me! bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: pomirja in tonira ohranja uravnotežen pH v koži odstranjuje pordelost kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression vlažilna nega za valovite in kodraste lase 200 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression, 200 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Professionnel Serie Expert daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm zaščitno pršilo za obraz in telo SPF 50+ 200 ml
    Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: hitro se vpija enostaven in hiter nanos pripravek je nekomedogen ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm vlažilni losjon SPF 50+ 200 ml
    Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Uriage Bariésun Bariésun-Repair Balm predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hitro se vpija Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • TIGI Bed Head Trouble Maker vosek za stilsko oblikovanje las v pršilu 200 ml
    TIGI Bed Head Trouble Maker, 200 ml, Voski za lase za ženske, Vosek za lase TIGI Bed Head Trouble Maker popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo. Lastnosti: enostavno ustvari želeno pričesko zanesljivo in močno oblikuje lase polmat učinek ustvarja poljuben slog in obliko pričeske Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle vlažilni losjon za suho in srbečo kožo 200 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle, 200 ml, mleka in kreme za telo uniseks, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Australian Bodycare Tea Tree Oil Lemon Myrtle bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • GUERLAIN Shalimar losjon za telo za ženske 200 ml
    GUERLAIN Shalimar, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa GUERLAIN Shalimar poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo kožo pušča žametno mehko na dotik
  • Collistar Special Perfect Tan Moisturizinig Tanning Spray pršilo za sončenje SPF 30 SPF 30 200 ml
    Collistar Special Perfect Tan Moisturizinig Tanning Spray, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje spodbuja naraven proces porjavitve hrani kožo in jo neguje pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Collistar Special Perfect Tan Moisturizinig Tanning Spray pršilo za sončenje SPF 10 200 ml
    Collistar Special Perfect Tan Moisturizinig Tanning Spray, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi deluje preventivno proti staranju kože koži zagotavlja potrebno vlaženje hrani kožo in jo neguje pripravek je vodoodporen spodbuja naraven proces porjavitve Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • L’Oréal Paris Elseve Total Repair 5 regeneracijski balzam za razcepljene konice 200 ml
    L’Oréal Paris Elseve Total Repair 5, 200 ml, Pripravki za razčesavanje las za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Paris Elseve Total Repair 5 daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • L’Oréal Paris Elseve Full Resist krepilni balzam za obremenjene lase 200 ml
    L’Oréal Paris Elseve Full Resist, 200 ml, Pripravki za razčesavanje las za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Paris Elseve Full Resist daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh