Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

211
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Delia Cosmetics Dermo System dnevna in nočna krema proti gubam 50 ml
    Delia Cosmetics Dermo System, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vlažilno kremo uporabljajte vsak dan – to je osnova za nego kože, brez katere vaša lepotna rutina ne more biti. Krema za obraz Delia Cosmetics Dermo System bo koži zagotovila potreben odmerek vlaženja, prinesla olajšanje občutka suhosti in preprečila nastajanje lusk. Koža bo po uporabi v ravnovesju, zmehčana, nahranjena in gladka. Poleg tega bodo njeni vlažilni učinki pomagali tudi v boju proti znakom staranja kože. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje deluje proti nepopolnostim globinsko hrani koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Delia Cosmetics Dermo System intenzivna učvrstitvena dnevna in nočna krema proti gubam 50 ml
    Delia Cosmetics Dermo System, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Delia Cosmetics Dermo System bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje deluje proti nepopolnostim globinsko hrani koži vrača mladosten videz pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Delia Cosmetics Clean Skin čistilna pena za obraz z vlažilnim učinkom 150 ml
    Delia Cosmetics Clean Skin, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Delia Cosmetics Clean Skin je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: obnavlja in poživlja hitro se vpija globinsko hrani intenzivno vlaži kožo posvetli Navodilo za uporabo: S pomočjo vatne blazinice nanesite na kožo.
  • Delia Cosmetics Clean Skin micelarna voda z vlažilnim učinkom 500 ml
    Delia Cosmetics Clean Skin, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Delia Cosmetics Clean Skin zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju uporablja se lahko tudi na občutljivi koži zmanjša pomanjkljivosti kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Delia Cosmetics Therapy dnevna krema za normalizacijo kože za obraz 50 ml
    Delia Cosmetics Therapy, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Želite čim dlje ohraniti mladosten videz? Kot osnova vaše redne kozmetične rutine vam bo koristila krema za obraz Delia Cosmetics Therapy . Pomaga v boju proti znakom staranja kože, upočasnjuje pojav in poglabljanje gub, nenazadnje pa spodbuja elastičnost, čvrstost in gostoto kože. Hkrati poskrbi za hranjenje in vlaženje, ki ju koža potrebuje, da ostane sveža, zglajena in voljna. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz globinsko hrani zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja preprečuje nastajanje ogrcev koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Delia Cosmetics Therapy dnevna krema proti gubam za obraz 50 ml
    Delia Cosmetics Therapy, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Želite čim dlje ohraniti mladosten videz? Kot osnova vaše redne kozmetične rutine vam bo koristila krema za obraz Delia Cosmetics Therapy . Pomaga v boju proti znakom staranja kože, upočasnjuje pojav in poglabljanje gub, nenazadnje pa spodbuja elastičnost, čvrstost in gostoto kože. Hkrati poskrbi za hranjenje in vlaženje, ki ju koža potrebuje, da ostane sveža, zglajena in voljna. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži glajenje neenakomerne teksture kože izenačuje ton kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Delia Cosmetics Vitamin C posvetlitvena dnevna krema za obraz 50 ml
    Delia Cosmetics Vitamin C, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Delia Cosmetics Vitamin C bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži daje svežost in svetlost globinsko hrani intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži vrača mladosten videz zmanjšanje pigmentnih madežev kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Delia Cosmetics Hyaluronic Acid vlažilna in gladilna krema za obraz s hialuronsko kislino 50 ml
    Delia Cosmetics Hyaluronic Acid, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Delia Cosmetics Hyaluronic Acid vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži glajenje neenakomerne teksture kože koži vrača trdnost in jo pušča napeto Sestava: hialuronska kislina –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ veže veliko količino vode in intenzivno vlaži veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Pustite, da se vpije. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Delia Cosmetics Skin Care Defined Fix & Go podlaga za make-up z gladilnim učinkom 30 ml
    Delia Cosmetics Skin Care Defined Fix & Go, 30 ml, Podlaga za ženske, O popolnem videzu vaše kože ves dan ne odloča le tekoči puder. Pomembno vlogo ima tudi podlaga, ki jo na kožo nanesete kot prvo. Podlaga za ličila Delia Cosmetics Skin Care Defined Fix & Go kožo popolnoma zgladi in jo idealno pripravi na nadaljnje korake ličenja. Na koži ustvari enakomerno podlago, ki ne le olajša nanos tekočega pudra, temveč tudi podaljša njegovo obstojnost. Z njo lahko dosežete popoln videz ličenja, ne glede na izbran slog. Povzdignite svoje ličenje na novo raven in s svojim najljubšim tekočim pudrom dosezite še boljše rezultate po zaslugi te podlage. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa povečuje odpornost ličenja mehča gladi gubice Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Delia Cosmetics Dermo System dnevna in nočna krema proti gubam 50 ml
    Delia Cosmetics Dermo System, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Želite čim dlje ohraniti mladosten videz? Kot osnova vaše redne kozmetične rutine vam bo koristila krema za obraz Delia Cosmetics Dermo System . Pomaga v boju proti znakom staranja kože, upočasnjuje pojav in poglabljanje gub, nenazadnje pa spodbuja elastičnost, čvrstost in gostoto kože. Hkrati poskrbi za hranjenje in vlaženje, ki ju koža potrebuje, da ostane sveža, zglajena in voljna. Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje deluje proti nepopolnostim pomlajuje kožo in ji daje energijo oži razširjene pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Delia Cosmetics Cameleo Color Shot barvni toner za lase odtenek PINK 60 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Color Shot, 60 ml, Začasne barve za lase za ženske

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh