Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti 75 ML

937
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Ulric de Varens UDV Gold-issime parfumska voda za ženske 75 ml
    Ulric de Varens UDV Gold-issime, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Ulric de Varens UDV Gold-issime je izraz optimizma in občutka popolne sreče. aldehidna dišava cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • GUERLAIN Jicky parfumska voda za ženske 75 ml
    GUERLAIN Jicky, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda GUERLAIN Jicky je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. orientalska dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Urtekram Soothing Lavender krema za roke 75 ml
    Urtekram Soothing Lavender, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Urtekram Soothing Lavender popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka prijetno diši Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Urtekram Wild Lemongrass krema za roke 75 ml
    Urtekram Wild Lemongrass, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Urtekram Wild Lemongrass popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka prijetno diši Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Clarins SOS Pure Rebalancing Clay Mask maska iz ilovice za mešano do mastno kožo 75 ml
    Clarins SOS Pure Rebalancing Clay Mask, 75 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Clarins SOS Pure Rebalancing Clay Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja sprošča umazanijo v porah in jih oži Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Colgate Max Fresh Cooling Crystals zobna pasta za beljenje zob 75 ml
    Colgate Max Fresh Cooling Crystals, 75 ml, Belilne paste uniseks, Zobna pasta Colgate Max Fresh Cooling Crystals je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Colgate Max White White Crystals zobna pasta za beljenje zob 75 ml
    Colgate Max White White Crystals, 75 ml, Belilne paste uniseks, Zobna pasta Colgate Max White White Crystals je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe osvežuje zadah bori se z zobno gnilobo in oblogami prijazna do zobne sklenine Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Parfums De Marly Cassili parfumska voda za ženske 75 ml
    Parfums De Marly Cassili, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Parfums De Marly Cassili je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. sadna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ajmal Aristocrat for Her parfumska voda za ženske 75 ml
    Ajmal Aristocrat for Her, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Ajmal Aristocrat for Her vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Gehwol Extra univerzalna krema za noge s širokospektralnim učinkom 75 ml
    Gehwol Extra, 75 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Gehwol Extra odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: ima regeneracijske učinke kožo pomirja popolno mehča in hrani vzdržuje prožnost kože zmanjšuje neprijeten vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Gehwol Gerlasan krema za roke z vlažilnim učinkom 75 ml
    Gehwol Gerlasan, 75 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Gehwol Gerlasan . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: ščiti kožo preprečuje suho kožo obnavlja ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Lip Intimate Care Organic Intimate Care Prebiotics and Postbiotics intimno olje vlažilna 75 ml
    Lip Intimate Care Organic Intimate Care Prebiotics and Postbiotics, 75 ml, Intimna nega med nosečnostjo in po porodu za ženske, Intimni predeli potrebujejo skrbnejšo nego kot ostali deli telesa. V obdobju pred porodom in po njem pa to velja dvojno. Izdelek za intimno higieno Lip Intimate Care Organic Intimate Care Prebiotics and Postbiotics vam bo omogočil nežno in usmerjeno nego v občutljivem obdobju pred rojstvom otroka in po njem. Lastnosti: spoštuje naravni mikrobiom zdrave kože ohranja mikrobiom kože v ravnovesju nežno umiva občutljive dele telesa intenzivno vlaži ima blag vonj Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Lip Intimate Care Organic Intimate Care Shaving Oil olje za britje 75 ml
    Lip Intimate Care Organic Intimate Care Shaving Oil, 75 ml, Intimna nega med nosečnostjo in po porodu za ženske, Intimni predeli potrebujejo skrbnejšo nego kot ostali deli telesa. V obdobju pred porodom in po njem pa to velja dvojno. Izdelek za intimno higieno Lip Intimate Care Organic Intimate Care Shaving Oil vam bo omogočil nežno in usmerjeno nego v občutljivem obdobju pred rojstvom otroka in po njem. Lastnosti: intenzivno vlaži ne draži Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Diptyque L'Ombre Dans L'Eau parfumska voda za ženske 75 ml
    Diptyque L'Ombre Dans L'Eau, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Diptyque L'Ombre Dans L'Eau vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava čista sveža dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • RefectoCil Skin Protection Cream zaščitna krema pred barvanjem 75 ml
    RefectoCil Skin Protection Cream, 75 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Maska za oči RefectoCil Skin Protection Cream popolno neguje celo območje oči, izboljšuje kakovost kože in ji vrača vitalnost. Lastnosti: kožo hrani pomirja območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na očiščeno kožo okoli oči.
  • Shiseido Ultimune Power Infusing krema za roke 75 ml
    Shiseido Ultimune Power Infusing, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Shiseido Ultimune popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja blaži znake staranja kože ščiti kožo hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Aveda Light Elements™ Texturizing Creme kremasti vosek za lase 75 ml
    Aveda Light Elements™ Texturizing Creme, 75 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Aveda Light Elements™ zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: enostavno nanašanje ne obremenjuje las naravno utrjuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • Lavera Good Night revitalizacijska krema in maska za roke 75 ml
    Lavera Good Night, 75 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Lavera Good Night popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja preprečuje suho kožo koža je nežna in mehka Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Lavera Basis Sensitiv krema za roke z aloe vero 75 ml
    Lavera Basis Sensitiv, 75 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Lavera Basis Sensitiv popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo preprečuje suho kožo hitro se vpija Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Clarins Extra-Firming Youthful Lift Neck & Décolleté Care učvrstitvena krema za vrat in dekolte proti gubam in temnim madežem 75 ml
    Clarins Extra-Firming Youthful Lift Neck & Décolleté Care, 75 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clarins Extra-Firming Youthful Lift Neck & Décolleté Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: povečuje elastičnost in ohranja mehkobo kože ima takojšnji učinek liftinga – vidno izboljšuje obliko deluje proti staranju koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • SKIN1004 Madagascar Centella Poremizing Light Gel Cream lahka gelasta krema za glajenje kože in zmanjšanje por 75 ml
    SKIN1004 Madagascar Centella Poremizing Light Gel Cream, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz SKIN1004 Madagascar Centella Poremizing Light Gel Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži oži razširjene pore zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve vlažilna krema za roke za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo 75 ml
    Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Kiehl's Dermatologist Solutions Epidermal Re-Texturizing Micro-Dermabrasion piling za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo 75 ml
    Kiehl's Dermatologist Solutions Epidermal Re-Texturizing Micro-Dermabrasion, 75 ml, Čistilni pilingi za ženske
  • St. Moriz Daily Tanning Face Moisturiser vlažilna samoporjavitvena krema za obraz vrsta Light 75 ml
    St. Moriz Daily Tanning Face Moisturiser, 75 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za obraz St. Moriz Daily Tanning bo vaši koži pomagal do popolnega naravnega porjavelega videza. Lastnosti: postopoma temni odtenek kože vlaži in nahrani enostavno se nanaša koži zagotavlja prožnost in svilnato mehkobo koži daje bronast pridih Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo obraza in razmažite v smeri vratu in dekolteja. Po uporabi si temeljito umijte roke. Uporabite lahko dodatno rokavico.
  • Omorovicza Youthful Hands hranilna in vlažilna krema za roke 75 ml
    Omorovicza Youthful Hands, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Omorovicza Youthful Hands popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dove Body Care Essential Care krema za roke za suho kožo 75 ml
    Dove Body Care Essential Care, 75 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dove Body Care Essential Care. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Fenjal Classic dezodorant v razpršilu 24 ur za ženske 75 ml
    Fenjal Classic, 75 ml, Deodoranti za ženske, Dezodorant Fenjal Classic se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče hrani kožo in jo neguje ne draži kože dodaja svežino Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Parfums De Marly Delina dišava za lase za ženske 75 ml
    Parfums De Marly Delina, 75 ml, Dišave za lase za ženske, Radi uporabite kapljico priljubljenega parfuma tudi na lase? To pelje do njihovega nepotrebnega izsuševanja in uničenja strukture. Rešitev je dišava za lase Parfums De Marly Delina . Lase odlično odišavi, ne da bi jih poškodovala. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsako žensko
  • Franck Olivier Giorgia L'Imperatrice parfumska voda za ženske 75 ml
    Franck Olivier Giorgia L'Imperatrice, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Če obožujete sadje, vas bo ženska parfumska voda Franck Olivier Giorgia L'Imperatrice povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vsak vaš dan. sadna dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Franck Olivier One Kiss parfumska voda za ženske 75 ml
    Franck Olivier One Kiss, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Franck Olivier One Kiss vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. sadna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske
  • Eveline Cosmetics Revitalum mehčalna krema za pete in stopala z gladilnim učinkom 75 ml
    Eveline Cosmetics Revitalum, 75 ml, kreme za noge za ženske, Krema Eveline Cosmetics Revitalum vašim nogam zagotavlja popolno nego. Lastnosti: celi razpokano kožo vlaži kožo ima regeneracijske učinke popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Margarita Foot Cream antiperspirantna krema za noge 75 ml
    Margarita Foot Cream, 75 ml, kreme za noge za ženske, Krema Margarita Foot Cream vašim nogam zagotavlja popolno nego. Lastnosti: popolno mehča in hrani vlaži kožo stopala bodo čudovito odišavljena Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Mexx Simply For Her dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
    Mexx Simply For Her, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Mexx Simply For Her sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino dopolnjuje dišavo iz iste linije razveselila bo vsako žensko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Q+A Apple AHA eksfoliacijski čistilni gel 75 ml
    Q+A Apple AHA, 75 ml, Čiščenje obraza za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Q+A Apple AHA . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: gladi in mehča kožo odstranjuje odmrle kožne celice ne suši kože Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na suh obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Q+A Ginger Root intenzivna vlažilna krema 75 ml
    Q+A Ginger Root, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Q+A Ginger Root bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija koži vrača trdnost in jo pušča napeto Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Q+A Vitamin A. C. E obnovitvena gelasta maska z vitamini A, C, E 75 ml
    Q+A Vitamin A. C. E, 75 ml, Posebne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Q+A Vitamin A. C. E bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik ne draži kože Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Meridol Gum Protection Fresh Breath zobna pasta za svež dah 75 ml
    Meridol Gum Protection Fresh Breath, 75 ml, Zobne paste uniseks, Zobna pasta Meridol Gum Protection nudi popolno nego vaših zob in dlesni ter pušča prijeten svež zadah. Lastnosti: osvežuje zadah čisti zobe Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Meridol Complete Care zobna pasta za občutljive zobe 75 ml
    Meridol Complete Care, 75 ml, Za popolno zaščito uniseks, Zobna pasta Meridol Complete Care zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: krepi zobno sklenino vzdržuje svež zadah zanesljivo čisti zobe Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Grown Alchemist Sandalwood, Sage gel za britje s pomirjevalnim učinkom 75 ml
    Grown Alchemist Sandalwood, Sage, 75 ml, Nega za telo uniseks, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek Grown Alchemist Sandalwood, Sage zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake dlačice brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vaše kože. Lastnosti: vlaži in mehča zagotavlja natančno in hitro britje preprečuje draženje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Optimalno količino pripravka nanesite na kožo, enakomerno raznesite in rahlo spenite. Nato sperite.
  • Versace Eros Flame dezodorant (brez škatlice) za moške 75 ml
    Versace Eros Flame, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Versace Eros Flame prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchid Leather parfumska voda uniseks 75 ml
    Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchid Leather, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchid Leather je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks dišava
  • Curasept Black Lux črna belilna zobna pasta z belilnim učinkom 75 ml
    Curasept Black Lux, 75 ml, Zobne paste uniseks, Zobna pasta Curasept Black Lux je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe prijazna do zobne sklenine revitalizira in neguje dlesni Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko. Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • Carthusia Mediterraneo krema za roke uniseks 75 ml
    Carthusia Mediterraneo, 75 ml, Kreme za roke uniseks, Od zdaj bodo vaše roke odlično nahranjene, pa tudi očarljivo dišeče. Parfumirana krema za roke Carthusia Mediterraneo bo postala rešitev za vašo kožo, njen vonj pa potešitev za vaše čute. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo ne pušča mastnih sledi skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Brelil Numéro Illuminating Liquid Crystals posvetlitveni tekoči kristali za lase 75 ml
    Brelil Numéro Illuminating Liquid Crystals, 75 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Brelil Professional Illuminating daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: obnavlja naravni sijaj las lase naredi svilnato mehke na dotik celi in krepi razcepljene konice las Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Nato lase uredite kot po navadi.
  • Garnier Hand Superfood regeneracijska krema za roke s kakavom 75 ml
    Garnier Hand Superfood, 75 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Garnier Hand Superfood. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ščiti pred neugodnimi vplivi okolja obnavlja prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Garnier Hand Superfood vlažilna krema za roke z avokadom 75 ml
    Garnier Hand Superfood, 75 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Garnier Hand Superfood. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka prijetno diši hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Sol de Janeiro Bom Dia™ Bright Cream posvetlitvena krema za telo 75 ml
    Sol de Janeiro Bom Dia™ Bright Cream, 75 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Sol de Janeiro Bom Dia™ Bright Cream, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča mehča in pomaga do svilnato gladke kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream učvrstitvena in gladilna krema za zadnjico in boke 75 ml
    Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream, 75 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Sol de Janeiro GlowMotions Copacabana Bronze bleščeče olje za telo 75 ml
    Sol de Janeiro GlowMotions Copacabana Bronze, 75 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Sol de Janeiro GlowMotions Copacabana Bronze bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek hrani in neguje kožo kožo pušča prožno in voljno Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Sol de Janeiro GlowMotions Rio Sunset bleščeče olje za telo 75 ml
    Sol de Janeiro GlowMotions Rio Sunset, 75 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Sol de Janeiro GlowMotions Rio Sunset bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek hrani in neguje kožo kožo pušča prožno in voljno vidno mehča kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • REF Hold & Shine Spray N°545 lak za lase s sijajem 75 ml
    REF Hold & Shine Spray N°545, 75 ml, Sijaji za lase za ženske, Lak za lase REF Hold & Shine Spray N°545 bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje vitalnost in sijaj močno utrjevanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Ajmal Purely Orient Amber parfum uniseks 75 ml
    Ajmal Purely Orient Amber, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Ajmal Purely Orient Amber je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. cvetlična dišava lesna dišava aromatična dišava izvirna dišava za izvirno osebnost za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
  • Ajmal Purely Orient Tonka parfumska voda uniseks 75 ml
    Ajmal Purely Orient Tonka, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda Ajmal Purely Orient Tonka vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks dišava
  • Ajmal Purely Orient Patchouli parfumska voda uniseks 75 ml
    Ajmal Purely Orient Patchouli, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda Ajmal Purely Orient Patchouli vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks – za moške in za ženske
  • Ajmal Purely Orient Vetiver parfumska voda uniseks 75 ml
    Ajmal Purely Orient Vetiver, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Ajmal Purely Orient Vetiver je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks – za moške in za ženske
  • Ajmal Purely Orient Musc parfumska voda uniseks 75 ml
    Ajmal Purely Orient Musc, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Ajmal Purely Orient Musc, katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks – za moške in za ženske
  • Oriflame Pure Skin mahčalni piling za obraz s salicilno kislino 75 ml
    Oriflame Pure Skin, 75 ml, Mehanični pilingi uniseks, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Oriflame Pure Skin za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz čisti zamašene pore odstranjuje odmrle kožne celice kožo matira Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Tołpa Dermo Hair Irritation pomirjevalni serum za pomirjanje občutljivega in razdraženega lasišča 75 ml
    Tołpa Dermo Hair Irritation, 75 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Lastnosti: pomirja razdraženo lasišče lasem zagotavlja novo moč stimulira lasišče lase okrepi in nahrani ima regeneracijske učinke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte neposredno na lasišče. Lasišče nežno zmasirajte. Ne spirajte.
  • Antipodes Reincarnation Pure Facial Polish & Exfoliator nežen piling za obraz 75 ml
    Antipodes Reincarnation Pure Facial Polish & Exfoliator, 75 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Antipodes Reincarnation Pure Facial Polish & Exfoliator. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo osvetljuje in izenačuje kožo Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • NIP+FAB Glycolic Fix Extreme piling za obraz 75 ml
    NIP+FAB Glycolic Fix Extreme, 75 ml, Kemični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz NIP+FAB Glycolic Fix Extreme za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice odstranjuje ogrce in prekomerni loj gladi in mehča kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Goldwell Dualsenses Bond Pro krepilni serum za šibke lase 75 ml
    Goldwell Dualsenses Bond Pro, 75 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Goldwell Dualsenses Bond Pro daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lase nahrani po celotni dolžini celi in krepi razcepljene konice las Navodilo za uporabo: Nanašajte na še vlažne lase. Ne spirajte. Nato lase uredite kot po navadi.
  • DIOR Capture Totale Dreamskin 1-Minute Mask eksfoliacijska maska 75 ml
    DIOR Capture Totale Dreamskin 1-Minute Mask, 75 ml, Maske za obraz za ženske
  • Orientica Arte Bellissimo Romantic parfumska voda za ženske 75 ml
    Orientica Arte Bellissimo Romantic, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda Orientica Arte Bellissimo Romantic vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Ajmal Song of Oud parfumska voda uniseks 75 ml
    Ajmal Song of Oud, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Uniseks parfumska voda Ajmal Song of Oud osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks – za moške in za ženske
  • Luxury Concept Seduire parfumska voda uniseks 75 ml
    Luxury Concept Seduire, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks parfumska voda Luxury Concept Seduire je primerna tako za ženske kot tudi za moške, povsem pa poudari vašo osebnost. cipresna dišava za osebnosti z nekonvencionalnim slogom
  • Signal Natural Elements Integral 8 Camomile zobna pasta 75 ml
    Signal Natural Elements Integral 8 Camomile, 75 ml, Zobne paste uniseks, Zobna pasta Signal Natural Elements Integral 8 Camomile zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe neguje dlesni zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko.
  • NOVELLISTA Deep Moon parfumska voda za moške 75 ml
    NOVELLISTA Deep Moon, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška parfumska voda NOVELLISTA Deep Moon bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. orientalska dišava lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Ajmal Viva Viola parfumska voda za ženske 75 ml
    Ajmal Viva Viola, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Ajmal Viva Viola . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava sladka dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ajmal Evoke Her Gold Edition parfumska voda za ženske 75 ml
    Ajmal Evoke Her Gold Edition, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Ajmal Evoke Her Gold Edition bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. sadna dišava cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Eveline Cosmetics Extra Rich No 1. intenzivna regeneracijska krema za roke in nohte 75 ml
    Eveline Cosmetics Extra Rich No 1., 75 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Eveline Cosmetics Extra Rich No 1. popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo obnavlja ne pušča mastnih sledi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Extra Rich No 1. hranilna krema za roke in nohte 75 ml
    Eveline Cosmetics Extra Rich No 1., 75 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Eveline Cosmetics Extra Rich No 1. popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: prijetno diši hitro se vpija Vlaži in hrani kožo ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Origins Peace of Mind® Hand Cream vlažilna krema za roke 75 ml
    Origins Peace of Mind® Hand Cream, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Origins Peace of Mind® Hand Cream. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Origins Light Rose™ Moisturizing Hand Cream vlažilna krema za roke 75 ml
    Origins Light Rose™ Moisturizing Hand Cream, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Origins Light Rose™ Moisturizing Hand Cream. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Avon Care Pomegranate vlažilna krema za roke in nohte z vitaminom E 75 ml
    Avon Care Pomegranate, 75 ml, Kreme za roke uniseks, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Avon Care Pomegranate. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: prijetno diši hitro se vpija Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Korres Pure Greek Olive & Olive Blossom negovalna krema za roke 75 ml
    Korres Pure Greek Olive & Olive Blossom, 75 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Korres Pure Greek Olive popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka prijetno diši preprečuje suho kožo ne pušča mastnih sledi Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Fluff Superfood posvetlitveni piling Lemonade 75 ml
    Fluff Superfood, 75 ml, Kemični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Fluff Superfood za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo oži razširjene pore Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • KERASILK Specialists Restorative Balm krepilni balzam z regeneracijskim učinkom 75 ml
    KERASILK Specialists Restorative Balm, 75 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja KERASILK Specialists Restorative Balm daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las odpravlja lomljenje las preprečuje cepljenje konic prijetno nadišavi lase Sestava: brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Caudalie Vinosculpt suho olje za učvrstitev kože 75 ml
    Caudalie Vinosculpt, 75 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Caudalie Vinosculpt vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: hitro se vpija na koži ne pušča mastnih sledi globinsko vlaži vidno mehča kožo kožo pušča prožno in voljno Sestava: brez dišav vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer po kopeli ali po prhi.
  • Ajmal Shadow Noir parfumska voda za ženske 75 ml
    Ajmal Shadow Noir, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Ajmal Shadow Noir . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. lesna dišava mošusna dišava sadna dišava cvetlična dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • BULGARI Rose Goldea Blossom Delight Eau de Toilette toaletna voda za ženske 75 ml
    BULGARI Rose Goldea Blossom Delight Eau de Toilette, 75 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske BULGARI Rose Goldea Blossom Delight Eau de Toilette vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Blend-a-med 3D White Delicate White zobna pasta za beljenje zob 75 ml
    Blend-a-med 3D White Delicate White, 75 ml, Belilne paste uniseks, Zobna pasta Blend-a-med 3D White Delicate White je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami prijazna do zobne sklenine odstranjuje zobni kamen in zobne obloge osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno.
  • Redken Matte Clay stiling ilovica za lase 75 ml
    Redken Matte Clay, 75 ml, Gline za modeliranje za lase za ženske
  • Al Haramain Oudh Adam parfumska voda uniseks 75 ml
    Al Haramain Oudh Adam, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Nov dan, nova priložnost za izpolnjevanje izzivov. Uniseks parfumska voda Al Haramain Oudh Adam osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. cvetlična dišava lesna dišava za vse, ki se ne bojijo izstopiti iz množice uniseks – za moške in za ženske
  • Kneipp Repair & Protect regeneracijska krema za roke 75 ml
    Kneipp Repair & Protect, 75 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Kneipp Repair & Protect popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • La Chinata Olivita krema za roke in nohte 75 ml
    La Chinata Olivita, 75 ml, Nega nohtov za ženske, Krema La Chinata Olivita popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Venita Trendy Color Mousse pena za barvanje brez amoniaka odtenek No. 37 - Emerald Green 75 ml
    Venita Trendy Color Mousse, 75 ml, Začasne barve za lase za ženske, Barva za lase Venita Trendy Color Mousse daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: enostaven in hiter nanos v udobju doma oživlja barvo zagotavlja večjo gostoto Sestava: brez amoniaka Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.
  • Origins Ginger Moisturizing Hand Cream vlažilna krema za roke 75 ml
    Origins Ginger Moisturizing Hand Cream, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Origins Ginger Moisturizing Hand Cream. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija koža je nežna in mehka ščiti pred neugodnimi vplivi okolja ne pušča mastnih sledi prijetno diši Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Origins Crisp Citrus™ Moisturizing Hand Cream vlažilna krema za roke 75 ml
    Origins Crisp Citrus™ Moisturizing Hand Cream, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Origins Crisp Citrus™ Moisturizing Hand Cream. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti pred neugodnimi vplivi okolja prijetno diši preprečuje suho kožo Sestava: vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Al Haramain Belle Rouge parfumska voda za ženske 75 ml
    Al Haramain Belle Rouge, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Al Haramain Belle Rouge bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava orientalska dišava za temperamentne ženske, polne energije
  • Al Haramain Junoon Noir parfumska voda za ženske 75 ml
    Al Haramain Junoon Noir, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Al Haramain Junoon Noir je izraz optimizma in občutka popolne sreče. orientalska dišava mošusna dišava poudari čutnost vsake ženske
  • Ecodenta Certified Organic Sensitivity Relief naravna zobna pasta 75 ml
    Ecodenta Certified Organic Sensitivity Relief, 75 ml, Z naravnimi izvlečki uniseks, Zobna pasta Ecodenta Certified Organic Sensitivity Relief neguje vaše zobe s pomočjo naravnih izvlečkov. Zagotavlja učinkovito preventivo pred nastankom zobne gnilobe, kamna in oblog. Lastnosti: osvežuje zadah čisti zobe zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe pomirja in krepi dlesni v ustih pušča občutek čistosti in svežine Sestava: naravni izvlečki Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Ecodenta Extra Fresh and Remineralising remineralizacijska zobna pasta 75 ml
    Ecodenta Extra Fresh and Remineralising, 75 ml, Za popolno zaščito uniseks, Zobna pasta Ecodenta Extra Fresh and Remineralising zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe neguje dlesni zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti.
  • Aveda Brilliant™ Humectant Pomade pomada za lase za oblikovanje valovitih las 75 ml
    Aveda Brilliant™ Humectant Pomade, 75 ml, Pomade za lase za ženske, Popolnoma zglajena pričeska, odlično oblikovani kodri ali raje divja skuštranost? Katerikoli lasni styling vam je že bolj všeč, pomada za lase Aveda Brilliant™ Humectant Pomade vam z lahkoto pomaga do odličnega rezultata. Lastnosti: čvrsti pričesko in ji daje teksturo lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Manjšo količino pomade nanesite na suhe lase in jih uredite v želeno obliko.
  • Revuele Panthenol hladilni gel za pomirjanje lasišča 75 ml
    Revuele Panthenol, 75 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek z vsebnostjo pantenola Revuele Panthenol bo po sončenju poskrbel za celostno pomiritev, dopolnil pa bo tudi izgubljeno vlago, pomembno podprl regeneracijo in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: takoj pomirja kožo zmanjšuje žgoč občutek in srbenje globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo ima hladilni učinek hitro se vpija in se takoj suši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Ponovite večkrat na dan po potrebi.
  • Revuele Panthenol SOS balzam za obnovo kože 75 ml
    Revuele Panthenol, 75 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek z vsebnostjo pantenola Revuele Panthenol bo po sončenju poskrbel za celostno pomiritev, dopolnil pa bo tudi izgubljeno vlago, pomembno podprl regeneracijo in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo obnavlja zaščitno bariero kože vlaži kožo nahrani kožo neguje in obnavlja obnavlja kožo Sestava: brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Tanko plast kreme nanesite na prizadeto mesto. Uporabljajte po potrebi.
  • Caudalie Cleaners & Toners piling za obraz za globoko čiščenje 75 ml
    Caudalie Cleaners & Toners, 75 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Caudalie Cleaners & Toners za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje ogrce in prekomerni loj čisti zamašene pore gladi in mehča kožo osvetljuje in izenačuje kožo Sestava: vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Garnier Hand Repair obnovitvena krema za roke 75 ml
    Garnier Hand Repair, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Garnier Hand Repair. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja prijetno diši hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije. Nanesite kadarkoli čez dan.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh