Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

3526
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Eubos Sensitive vlažilna krema s termalno vodo 50 ml
    Eubos Sensitive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eubos Sensitive bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Embryolisse Moisturizers intenzivna vlažilna maska z regeneracijskim učinkom 50 ml
    Embryolisse Moisturizers, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Embryolisse Moisturizers bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Thalgo Spiruline Boost Energising Anti-Pollution Gel-Cream poživitvena gelasta krema za prve gube 50 ml
    Thalgo Spiruline Boost Energising Anti-Pollution Gel-Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Thalgo Spiruline Boost Energising Anti-Pollution Gel-Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Clinique Take The Day Off™ Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips dvofazni odstranjevalec ličil za oči in ustnice 50 ml
    Clinique Take The Day Off™ Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips, 50 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Clinique Take The Day Off™ Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila preprečuje suho kožo ima osvežilne in pomirjajoče učinke koža je na dotik nežna in voljna Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream krema proti prvim znakom staranja za mastno in mešano kožo SPF 25 50 m
    Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: ščiti kožo pred prostimi radikali kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream krema proti prvim znakom staranja za suho in mešano kožo SPF 25 50 ml
    Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: ščiti kožo pred prostimi radikali kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Dermedic Hydrain3 Hialuro globinsko vlažilni kremasti gel 50 ml
    Dermedic Hydrain3 Hialuro, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermedic Hydrain3 Hialuro bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • L’Oréal Paris Revitalift Filler nočna krema za polnjenje gub proti staranju 50 ml
    L’Oréal Paris Revitalift Filler, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Revitalift Filler bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • L’Oréal Paris Revitalift Filler dnevna krema za zapolnjenje gub proti staranju 50 ml
    L’Oréal Paris Revitalift Filler, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Revitalift Filler bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Alcina For Oily Skin fluid za obraz z AHA kislinami 10% 50 ml
    Alcina For Oily Skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Alcina For Oily Skin bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: oži razširjene pore kožo pušča žametno mehko na dotik izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Sisley Eau de Campagne toaletna voda uniseks 50 ml
    Sisley Eau de Campagne, 50 ml, Toaletne vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks toaletna voda Sisley Eau de Campagne je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. cipresna dišava cvetlična dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Montale Pretty Fruity parfumska voda uniseks 50 ml
    Montale Pretty Fruity, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Montale Pretty Fruity , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. sadna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Ziaja Goat's Milk dnevna vlažilna krema za suho kožo 50 ml
    Ziaja Goat's Milk, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Goat's Milk bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Eisenberg Classique Soin Anti-Âge učvrstitvena krema proti gubam 50 ml
    Eisenberg Classique Soin Anti-Âge, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: globinsko hrani
  • Eisenberg Classique Crème Fluide Hydratante lahka emulzija za zaščito pred zunanjimi vplivi 50 ml
    Eisenberg Classique Crème Fluide Hydratante, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eisenberg Classique Crème Fluide Hydratante bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Eisenberg Classique Hydra Lifting lahka gelasta krema za intenzivno hidracijo 50 ml
    Eisenberg Classique Hydra Lifting, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Soin des Mains vlažilna krema za roke proti pigmentnim madežem 50 ml
    Eisenberg Classique Soin des Mains, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Eisenberg Classique Soin des Mains. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka blaži znake staranja kože ščiti kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eisenberg Classique Secret Actif Matifiant vlažilni fluid z matirajočim učinkom 50 ml
    Eisenberg Classique Secret Actif Matifiant, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži izenačuje ton kože obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Soin Anti-Stress pomirjajoča nočna krema za občutljivo in razdraženo kožo 50 ml
    Eisenberg Classique Soin Anti-Stress, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eisenberg Classique Soin Anti-Stress bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Crème Secret Premières Rides regeneracijska in vlažilna krema proti prvim znakom staranja kože 50 ml
    Eisenberg Classique Crème Secret Premières Rides, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eisenberg Classique Crème Secret Premières Rides bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje pomlajuje kožo in ji daje energijo globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Complexe Anti-Âge hidrolipidni gel proti staranju kože 50 ml
    Eisenberg Classique Complexe Anti-Âge, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eisenberg Classique Complexe Anti-Âge bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Giorgio Beverly Hills Giorgio toaletna voda za ženske 50 ml
    Giorgio Beverly Hills Giorgio, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Uživajte ves dan v nežnih cvetličnih čarih. Toaletna voda Giorgio Beverly Hills Giorgio skriva na tisoče cvetnih lističev, katerih dišava bo izvrstno poudarila vašo ženskost in naravno privlačnost. cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Rilastil Aqua vlažilna krema za obraz SPF 15 50 ml
    Rilastil Aqua, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Rilastil Aqua bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Rilastil Aqua lahka vlažilna krema 50 ml
    Rilastil Aqua, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Rilastil Aqua bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo globinsko hrani intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Rilastil Hydrotenseur vlažilna krema za obraz proti gubam 50 ml
    Rilastil Hydrotenseur, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Rilastil Hydrotenseur bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Rilastil Intensive nočna krema proti prezgodnjemu staranju kože 50 ml
    Rilastil Intensive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Rilastil Intensive bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Académie Scientifique de Beauté Pure čistilna maska za obraz 50 ml
    Académie Scientifique de Beauté Pure, 50 ml, Čistilne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Académie Scientifique de Beauté Pure bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo čisti v globino učinkovito čisti pore Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Valmont Spirit Of Purity čistilna maska 50 ml
    Valmont Spirit Of Purity, 50 ml, Kremne maske za ženske
  • Dermalogica Daily Skin Health Set Intensive Moisture Balance hranilna antioksidacijska krema z vlažilnim učinkom 50 ml
    Dermalogica Daily Skin Health Set Intensive Moisture Balance, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Dermalogica Daily Skin Health Set Intensive Moisture Balance bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Babaria Hyaluronic Acid vlažilna krema za obraz 50 ml
    Babaria Hyaluronic Acid, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Babaria Hyaluronic Acid vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Lierac Hydragenist posvetlitvena in vlažilna krema za normalno do suho kožo 50 ml
    Lierac Hydragenist, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lierac Hydragenist bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Estée Lauder Cinnabar parfumska voda za ženske 50 ml
    Estée Lauder Cinnabar, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Estée Lauder Cinnabar je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. začimbna dišava orientalska dišava za temperamentne ženske, polne energije topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Lierac Hydragenist oksigenacijska vlažilna krema-gel proti staranju za normalno do mešano kožo 50 ml
    Lierac Hydragenist, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Lierac Hydragenist bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • SVR Topialyse krema za roke za suho do atopično kožo 50 ml
    SVR Topialyse, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema SVR Topialyse . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: obnavlja ščiti pred neugodnimi vplivi okolja koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Declaré Hydro Balance obnovitvena vlažilna krema 50 ml
    Declaré Hydro Balance, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Piz Buin Allergy krema za sončenje za obraz SPF 50+ 50 ml
    Piz Buin Allergy, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Piz Buin Allergy bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi kožo mehča in pomirja pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • CutisHelp Health Care D - Defect konopljino mazilo pri poškodbah kože pospešuje zdravljenje 50 ml
    CutisHelp Health Care D - Defect, 50 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Krema za telo neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: obnavlja kožo mehča in pomaga do svilnato gladke kože intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Xerjoff Gao parfum uniseks 50 ml
    Xerjoff Gao, 50 ml, Parfumi uniseks, Uniseks parfumska voda Xerjoff Gao je popolna dišava za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih. orientalska dišava uniseks dišava – za moške in za ženske za večerne dogodke in posebne priložnosti
  • CutisHelp Medica CannaBiox E aktivna krema za atopično kožo 50 ml
    CutisHelp Medica CannaBiox E, 50 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo CutisHelp Medica CannaBiox E, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo pomirja kožo in jo osvežuje Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Bielenda Skin Clinic Professional Correcting krema za obnovo ravnovesja kože s pomlajevalnim učinkom 50 ml
    Bielenda Skin Clinic Professional Correcting, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži daje svežost in svetlost oži razširjene pore odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto
  • Regenerum Hand Care regeneracijski serum za roke 50 ml
    Regenerum Hand Care, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Regenerum Hand Care . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ščiti pred neugodnimi vplivi okolja obnavlja ne pušča mastnih sledi koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Sebamed Body Care nežni roll-on balzam za občutljivo in depilirano kožo 50 ml
    Sebamed Body Care, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Sebamed Body Care prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito ne draži kože ne ovira naravnih telesnih procesov Sestava: brez aluminijevih soli brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Gucci Bamboo parfumska voda za ženske 50 ml
    Gucci Bamboo, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Gucci Bamboo je izraz optimizma in občutka popolne sreče. lesna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • DIOR Poison Girl toaletna voda za ženske 50 ml
    DIOR Poison Girl, 50 ml, Toaletne vode za ženske
  • Lumene Nordic Hydra intenzivno vlažilna dnevna krema 50 ml
    Lumene Nordic Hydra, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lumene Nordic Hydra bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Sisley Izia parfumska voda za ženske 50 ml
    Sisley Izia, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Sisley Izia , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. aldehidna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Bielenda Manuka Honey hranilna krema z vlažilnim učinkom 50 ml
    Bielenda Manuka Honey, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Gucci Guilty Pour Femme parfumska voda za ženske 50 ml
    Gucci Guilty Pour Femme, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Gucci Guilty Pour Femme. S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije edinstvena dišava za posebne priložnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Institut Esthederm Excellage Cream hranilna krema za obnovo gostote kože 50 ml
    Institut Esthederm Excellage Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Vichy Normaderm Phytosolution korekcijska nega z dvojnim učinkom proti nepravilnostim na aknasti koži 50 ml
    Vichy Normaderm Phytosolution, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Vichy Normaderm Phytosolution bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim oži razširjene pore odstranjuje znake aken intenzivno vlaži preprečuje nastajanje ogrcev pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • FILORGA TIME-FILLER NIGHT nočna krema proti gubam z revitalizacijskim učinkom 50 ml
    FILORGA TIME-FILLER NIGHT, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz FILORGA TIME-FILLER NIGHT bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • FlosLek Pharma Hypoallergic Line visoko hranilna nočna krema za občutljivo in razdraženo kožo 50 ml
    FlosLek Pharma Hypoallergic Line, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz FlosLek Pharma Hypoallergic Line bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Farmona Herbal Care Argan Oil hranilna regeneracijska dnevna in nočna krema za suho kožo 50 ml
    Farmona Herbal Care Argan Oil, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja oži razširjene pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Émulsion Secret Premières Rides lahka vlažilna emulzija proti prvim znakom staranja kože 50 ml
    Eisenberg Classique Émulsion Secret Premières Rides, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Eisenberg Classique Émulsion Secret Premières Rides bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Sérum Affinant Visage lifting serum za učvrstitev kože 50 ml
    Eisenberg Classique Sérum Affinant Visage, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eisenberg Classique Sérum Affinant Visage bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja prožnost kože izenačuje barvni odtenek kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Eisenberg Classique Hydra Confort intenzivno vlažilna krema proti staranju kože 50 ml
    Eisenberg Classique Hydra Confort, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eisenberg Classique Hydra Confort bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Crème Ultra-Riche Nourrissante hranilna krema za zelo suho in občutljivo kožo 50 ml
    Eisenberg Classique Crème Ultra-Riche Nourrissante, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: globinsko hrani
  • Eisenberg Classique Crème Riche Hydratante hranilna vlažilna krema za normalno in suho kožo 50 ml
    Eisenberg Classique Crème Riche Hydratante, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eisenberg Classique Crème Riche Hydratante bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eisenberg Classique Crème Apaisante Réparatrice pomirjajoča in regeneracijska krema za občutljivo kožo 50 ml
    Eisenberg Classique Crème Apaisante Réparatrice, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača mladosten videz Sestava: brez dišav
  • Darphin Specific Care dermabrazija proti staranju kože 50 ml
    Darphin Specific Care, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Darphin Age-Defying Dermabrasion . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo osvetljuje in izenačuje kožo zmanjša pomanjkljivosti kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Roja Parfums Sweetie Aoud parfum uniseks 50 ml
    Roja Parfums Sweetie Aoud, 50 ml, Parfumi uniseks, Ne bojte se kršiti uveljavljenih pravil. Uniseks parfum Roja Parfums Sweetie Aoud je primeren za vsakogar, ki si upa stopiti iz množice. orientalska dišava cvetlična dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni izvirna dišava za izvirno osebnost topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
  • Rodial Dragon's Blood Sculpting gel preoblikovalni gel z regeneracijskim učinkom 50 ml
    Rodial Dragon's Blood Sculpting gel, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Britney Spears Fantasy Intimate parfumska voda za ženske 50 ml
    Britney Spears Fantasy Intimate, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Britney Spears Fantasy Intimate bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. sladka dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Rodial Dragon's Blood Hyaluronic Night Cream nočna pomlajevalna krema 50 ml
    Rodial Dragon's Blood Hyaluronic Night Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Rodial Dragon's Blood Hyaluronic Night Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost izenačuje ton kože globinsko hrani intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsak večer. Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Yonelle Trifusíon tekoča krema z lifting učinkom za predel okoli oči in konture obraza 50 ml
    Yonelle Trifusíon, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drugi dan. Ženska parfumska voda Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Bielenda Neuro Retinol lifting krema 50+ 50 ml
    Bielenda Neuro Retinol, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Bielenda Neuro bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bielenda Neuro Collagen vlažilna krema proti gubam 40+ 50 ml
    Bielenda Neuro Collagen, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži
  • Uriage Gyn-Phy Intimate Hygiene Cleansing Mist meglica za intimne predele 50 ml
    Uriage Gyn-Phy Intimate Hygiene Cleansing Mist, 50 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Uriage Gyn-Phy Intimate Hygiene Cleansing Mist nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Vichy Normaderm Anti-Age dnevna krema proti prvim gubam za mastno in problematično kožo 50 ml
    Vichy Normaderm Anti-Age, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Lalique L'Amour parfumska voda za ženske 50 ml
    Lalique L'Amour, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Novo odvisnost, ki je ne boste želeli opustiti, predstavlja parfumska voda za ženske Lalique L'Amour . Očarala vas bo že s prvimi vonjavami, vsak naslednji dan pa vas bo prepričala, da si svoje mesto na vaši toaletni mizici vsekakor zasluži. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Institut Esthederm After Sun Repair Firming Anti Wrinkle Face Care krema za obraz po sončenju 50 ml
    Institut Esthederm After Sun Repair Firming Anti Wrinkle Face Care, 50 ml, Izdelki po sončenju za ženske, Čim dlje ohranite spominek s poletnih počitnic v obliki lepo porjavelega telesa. Pripravek Institut Esthederm After Sun Repair Firming Anti Wrinkle Face Care nudi od sonca obremenjeni koži potrebno nego in hkrati podaljšuje pridobljeno porjavelost. Vaša koža bo ohranila enakomeren bronast odtenek še dolgo po trenutkih, preživetih na soncu. Lastnosti: poglablja intenzivnost sončenja
  • MIXA Hyalurogel Rich intenzivno vlažilna dnevna krema s hialuronsko kislino 50 ml
    MIXA Hyalurogel Rich, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz MIXA Hyalurogel Rich bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost
  • Cacharel Yes I Am Bloom up parfumska voda za ženske 50 ml
    Cacharel Yes I Am Bloom up, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Če obožujete sadje, vas bo ženska parfumska voda Cacharel Yes I Am Bloom up povsem prevzela. Sladkim sočnim tonom sadnih plodov se je težko upreti, saj bodo zagotovo polepšali vsak vaš dan. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design hranilno olje za sijaj in mehkobo las 50 ml
    Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lasem zagotavlja sijaj lasem zagotavlja žametno mehkobo lase ščiti pred neugodnimi zunanjimi vplivi preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice. Uredite lase kot običajno.
  • celimax The Real Noni hranilna pomirjajoča krema za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 50 ml
    celimax The Real Noni, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz celimax The Real Noni bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Daylong Cetaphil SUN Multi-Protection zaščitna nega proti staranju kože SPF 50+ 50 ml
    Daylong Cetaphil SUN Multi-Protection, 50 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Pripravek Daylong Cetaphil SUN bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki. Lastnosti: kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem ščiti pred delovanjem prostih radikalov preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože vlaži in nahrani spodbuja naraven proces porjavitve preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Vse to ponovite še posebej pred in po kopanju, po brisanju ali sušenju z brisačo. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Moisturizing Cream vlažilna krema s ceramidi 50 ml
    Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Moisturizing Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dr. Jart+ Ceramidin™ Skin Barrier Moisturizing Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Yon-Ka Age Defense Vital dnevna krema proti gubam z antioksidacijskim učinkom 50 ml
    Yon-Ka Age Defense Vital, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Defense Vital bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Cream razstrupljevalna nočna krema 50 ml
    Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico koži daje svežost in svetlost oži pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Yon-Ka Age Defense matirajoča krema za mastno kožo 50 ml
    Yon-Ka Age Defense, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Yon-Ka Age Defense bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: oži razširjene pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Franck Olivier Nature parfumska voda za ženske 50 ml
    Franck Olivier Nature, 50 ml, Parfumske vode za ženske
  • Lavera Pure Beauty lahki vlažilni fluid 50 ml
    Lavera Pure Beauty, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Lavera Pure Beauty je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože matira oži razširjene pore učinkovito vlaži in nahrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Omorovicza Face Glow samoporjavitveni losjon za obraz 50 ml
    Omorovicza Face Glow, 50 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Omorovicza Face Glow vašemu obrazu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svojo kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: barvno izenačuje kožo koži nudi naravno zlatorjavo barvo vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Sylveco Body Care Herbal dezodorant roll-on brez aluminijevih soli 50 ml
    Sylveco Body Care Herbal, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Navodilo za uporabo: Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Darphin Ideal Resource Overnight Cream posvetlitvena nočna krema 50 ml
    Darphin Ideal Resource Overnight Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Darphin Ideal Resource Overnight Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • SVR Hydraliane hranilna in vlažilna dnevna krema 50 ml
    SVR Hydraliane, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz SVR Hydraliane bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Eveline Cosmetics I Love Vegan Food vlažilna krema za roke z vonjem maline 50 ml
    Eveline Cosmetics I Love Vegan Food, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Eveline Cosmetics I Love Vegan Food popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Magic Skin CC krema proti rdečici na obrazu z vlažilnim učinkom 8 v 1 50 ml
    Eveline Cosmetics Magic Skin, 50 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Eveline Cosmetics Magic Skin kožo vlaži, izenačuje njen barvni ton in jo pušča naravno lepo. Lastnosti: koži daje potrebno vlažnost Izenačuje barvni ton enostavno se nanaša in razmaže rezultat je naraven videz kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi univerzalni odtenek, ki se prilagodi vsaki koži pomirja in osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Eveline Cosmetics Organic Gold lahka matirajoča krema za obraz z zelenim čajem 50 ml
    Eveline Cosmetics Organic Gold, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eveline Cosmetics Organic Gold bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja deluje proti nepopolnostim koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi odstranjuje znake aken preprečuje neželen sijaj Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Organic Gold dnevna in nočna krema proti gubam s kokosovim oljem 50 ml
    Eveline Cosmetics Organic Gold, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eveline Cosmetics Organic Gold bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje deluje proti nepopolnostim hitro se vpija intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Organic Gold regeneracijska in vlažilna krema z aloe vero 50 ml
    Eveline Cosmetics Organic Gold, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eveline Cosmetics Organic Gold bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija deluje proti nepopolnostim obnavlja in poživlja ščiti kožo pred prostimi radikali Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Nivea Invisible Black & White Clear anti-transpirant roll-on za ženske 50 ml
    Nivea Invisible Black & White Clear, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Clear prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • MIXA Anti-Redness vlažilna krema za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 50 ml
    MIXA Anti-Redness, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz MIXA Anti-Redness vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi izenačuje ton kože Sestava: brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Avène Les Essentiels hranilna in revitalizacijska krema za občutljivo in suho kožo 50 ml
    Avène Les Essentiels, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Avène Les Essentiels vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo ima pomirjajoče učinke ne pušča mastnega občutka Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh