Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

264
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • NARS Powermatte Lipstick dolgoobstojna šminka z mat učinkom odtenek GET LUCKY 1,5 g
    NARS Powermatte Lipstick, 1,5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka NARS Powermatte Lipstick bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: dolgotrajen učinek visoka pigmentacija enostavno se nanaša kremasta tekstura mat učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Affect Colour Attack Foiled bleščeča senčila za oči odtenek Y-0090 Goddes 2,5 g
    Affect Colour Attack Foiled, 2,5 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Affect Colour Attack Foiled omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: za naravno ličenje oči odtenki se enostavno kombinirajo dolgotrajen učinek pigmentacija je zelo intenzivna Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov. Različne odtenke lahko medsebojno kombinirate.
  • Catrice Scandalous Matte matirajoča šminka odtenek 060 · Good Intentions 3,5 g
    Catrice Scandalous Matte, 3,5 g, Ustnice za ženske, Šminka Catrice Scandalous Matte bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: vlaži in neguje ustnice dolgotrajen učinek ustnice so videti polne in zdrave mat učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Max Factor Facefinity pudrasto rdečilo odtenek 10 Nude Mauve 1,5 g
    Max Factor Facefinity, 1,5 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Max Factor Facefinity daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: osvetljuje enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Catrice GENERATION JOY svinčnik za ustnice odtenek C01 True Tangerine 1,5 g
    Catrice GENERATION JOY, 1,5 g, črtala za ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Catrice GENERATION JOY preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje in poudarja ustnice ustnicam daje svežo barvo odlično se prilega koži povezuje delovanje črtala in šminke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z nežno potezo nanesite na ustnice od sredine ust h kotičkom.
  • Catrice GENERATION JOY rdečilo z osvetljevalcem v paličici odtenek C01 Flush Of Joy 8,5 g
    Catrice GENERATION JOY, 8,5 g, Osvetljevalci za ženske, Lastnosti: licem daje zdravo barvo prilagodi se tonu kože koži zagotavlja spočit in sproščen videz izpostavi naravno privlačnost obraza Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Collistar Mediterranea Sun Compact Foundation REFILL pudrasti make-up SPF 15 odtenek 01 Elba 10,5 g
    Collistar Mediterranea Sun Compact Foundation REFILL, 10,5 g, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Collistar Mediterranea Sun Compact Foundation REFILL bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože dolgo obstojen učinek kožo matira enostavno nanašanje ščiti pred sončnim sevanjem gladi površino kože lahko se plasti izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Benefit BADgal BANG! Volumizing Mascara maskara za volumen limitirana edicija odtenek Wild Plum 8,5 g
    Benefit BADgal BANG! Volumizing Mascara, 8,5 g, maskare za ženske, Maskara Benefit BADgal BANG! Volumizing Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: hitro in enostavno nanašanje izrazito zgosti trepalnice ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Sisley Phyto-Eye Twist dolgoobstojna senčila za oči v svinčniku vodoodporno odtenek 01 Topaze 1,5 g
    Sisley Phyto-Eye Twist, 1,5 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Sisley Phyto-Eye Twist omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: za naravno ličenje oči dolgotrajen učinek pri nanašanju se ne praši Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • NARS AFTERGLOW SENSUAL SHINE LIPSTICK vlažilna šminka odtenek ON EDGE 1,5 g
    NARS AFTERGLOW SENSUAL SHINE LIPSTICK, 1,5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka NARS AFTERGLOW SENSUAL SHINE LIPSTICK bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnicam daje blag lesk ustnice so videti polne in zdrave gladi gubice in pomanjkljivosti na ustnicah enostavno se nanaša vlaži in neguje ustnice dolgotrajen učinek kremasta tekstura Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • MAC Cosmetics Duo Brush On Striplash lepilo za umetne trepalnice s čopičem odtenek White/Clear 5 g
    MAC Cosmetics Duo Brush On Striplash, 5 g, Umetne trepalnice za ženske, Lastnosti: zelo enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Primerno količino lepila nanesite na osnovo umetnih trepalnic in trepalnice previdno prilepite na veko. Pustite, da se posuši.
  • Cupio FAME vlažilna šminka odtenek Star 2,5 g
    Cupio FAME, 2,5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Cupio FAME bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: vlaži in neguje ustnice gladi gubice in pomanjkljivosti na ustnicah ustnice so videti polne in zdrave Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • NYX Professional Makeup Buttermelt Bronzer kremasti bronzer odtenek 03 Deserve Butta 5 g
    NYX Professional Makeup Buttermelt Bronzer, 5 g, Bronzerji za ženske, Bronzer NYX Professional Makeup Buttermelt Bronzer izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: obrazu doda zdrav in svež videz kožo optično gladi in mehča koži doda bronast pridih na kožo deluje naravno izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur lahko se uporablja za obraz in celo telo Navodilo za uporabo: Za videz porjavelosti nanesite v majhnih količinah na cel obraz. Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu. Lahko uporabite tudi za telo. Nanašajte s temu namenjenim čopičem ali s prsti.
  • NEO MAKE UP Intense Serum Lip & Cheek Balm večnamenski balzam za ustnice in lica odtenek 01 5 g
    NEO MAKE UP Intense Serum Lip & Cheek Balm, 5 g, Balzami za ustnice za ženske, Lastnosti: ustvarja naravno rdečico ima prijetno gladko, lahko teksturo prilagodi se tonu kože enostavno za uporabo ima dolgotrajen učinek osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanašajte s pomočjo prstov, čopiča ali aplikatorja. Temeljito in enakomerno razmažite. Uporabljajte za ustnice in lica.
  • Bell Perfect Contour črtalo za ustnice odtenek 04 Charm Pink 5 g
    Bell Perfect Contour, 5 g, črtala za ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Bell Perfect Contour preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje in poudarja ustnice preprečuje razmaz šminke čez robove ustnic ima dolgotrajen učinek povezuje delovanje črtala in šminke intenziven odtenek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice. Zapolnite lahko tudi cele ustnice.
  • Oriflame OnColour senčilo in črtalo za oči 2 v 1 odtenek Fluffy Nude 1,5 g
    Oriflame OnColour, 1,5 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Senčila za oči Oriflame OnColour omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: enostavno se nanaša za naravno ličenje oči polna in intenzivna barva enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike ustvarja močno in šibko linijo Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov. Narišite linijo na zgornjo, lahko pa tudi na spodnjo veko.
  • NARS Blush rdečilo odtenek SEX APPEAL 5 g
    NARS Blush, 5 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: ustvarja naravno rdečico ima mat učinek poudarja značilnosti obraza ima prijetno gladko, lahko teksturo enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Bell Ultra Cover tekoči prekrivni korektor odtenek 002 Light Sand 5 g
    Bell Ultra Cover, 5 g, Korektorji za ženske, Korektor Bell Ultra Cover prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: kremasta tekstura zmanjša pomanjkljivosti kože enostavno se nanaša ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.
  • IsaDora Blush Stick večnamensko ličilo za oči, ustnice in obraz odtenek 40 Soft Pink 5,5 g
    IsaDora Blush Stick, 5,5 g, senčila za oči za ženske, Lastnosti: ima prijetno gladko, lahko teksturo enostavno za uporabo ima dolgotrajen učinek se ne razmaže kremasta tekstura osvetljuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Lahko nanašate na lica, očesne veke in ustnice.
  • ARTDECO Sun Protection pudrasti make-up SPF 50 odtenek 50 Dark Cool Beige 9,5 g
    ARTDECO Sun Protection, 9,5 g, Zaščita pred soncem za ženske, Lastnosti: ščiti pred sončnim sevanjem dolgo obstojen učinek kožo matira osvetljuje kožo
  • Rimmel Hide The Blemish korektivna paličica odtenek 105 Golden Beige 4.5 g
    Rimmel Hide The Blemish, 4.5 g, Korektorji za ženske, Korektor Rimmel Hide The Blemish prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: enostavno se nanaša izenačuje odtenek kože Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.
  • ARTDECO Hydra Care kremasta vlažilna šminka odtenek 20 Rose Oasis 3,5 g
    ARTDECO Hydra Care, 3,5 g, Balzami za ustnice za ženske, Šminka ARTDECO Hydra bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: vlaži in neguje ustnice kremasta tekstura ustnice so videti polne in zdrave enostavno se nanaša Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Too Faced Cloud Crush Blush kompaktno rdečilo z ogledalom odtenek Watermelon Rain 5 g
    Too Faced Cloud Crush Blush, 5 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Too Faced Cloud Crush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ima prijetno gladko, lahko teksturo ima mat učinek poudarja značilnosti obraza prilagodi se tonu kože ustvarja naravno rdečico Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Paese Glowerous Loose Highlighter osvetljevalec v prahu odtenek 01 Rose 5 g
    Paese Glowerous Loose Highlighter, 5 g, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Paese Glowerous Loose Highlighter daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: popolno osvetljuje obraz izpostavi naravno privlačnost obraza bogata pigmentacija in intenzivno osvetljevanje Sestava: vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo Navodilo za uporabo: Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti. Nanašajte s pomočjo prstov, čopiča ali aplikatorja.
  • Huda Beauty Lip Contour 2.0 črtalo za ustnice odtenek Deep Rose 0,5 g
    Huda Beauty Lip Contour 2.0, 0,5 g, črtala za ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Huda Beauty Lip Contour 2.0 preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: intenziven odtenek ima dolgotrajen učinek je odličen pripomoček za oblikovanje ustnic prijetna kremasta tekstura Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.
  • Rodial Glass Concealer korektor in osvetljevalec odtenek 02 5,5 g
    Rodial Glass Concealer, 5,5 g, Korektorji za ženske, Korektor Rodial Glass Concealer prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic izenačuje odtenek kože enostavno se nanaša visoko pigmentiran Navodilo za uporabo: Uporabljajte lokalno na delih obraza, ki jih želite prekriti z masko. Na kožo obraza nanesite s pomočjo čopiča, gobice ali prstov.
  • Claresa SoakOff UV/LED Color Rainbow Explosion gel lak za nohte odtenek Red 425 5 g
    Claresa SoakOff UV/LED Color Rainbow Explosion, 5 g, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Claresa SoakOff UV/LED Color Rainbow Explosion vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek uporabljajte samo skupaj z LED lučko
  • Claresa SoakOff UV/LED Color Mint gel lak za nohte odtenek 1 5 g
    Claresa SoakOff UV/LED Color Mint, 5 g, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Claresa SoakOff UV/LED Color Mint vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: uporabljajte samo skupaj z LED lučko sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Na nohte nanesite tanko plast gel laka za nohte – začnite od sredine v smeri k stranem, da na robovih ne ostanejo preostanki. Nalakirane nohte vstavite v LED-lučko ali UV-lučko za 30 sekund do nekaj minut (vedno upoštevajte priložena navodila).
  • Lavera Comfort Matt matirajoča šminka odtenek 06 Primrose 4,5 g
    Lavera Comfort Matt, 4,5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Lavera bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: visoka pigmentacija enostavno se nanaša kremasta tekstura mat učinek ustnice so videti polne in zdrave Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Anastasia Beverly Hills Lip Gloss sijaj za ustnice odtenek Freya 4,5 g
    Anastasia Beverly Hills Lip Gloss, 4,5 g, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Anastasia Beverly Hills Lip Gloss vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: dolgo obstojen učinek popolno izriše ustnice ustnicam daje polno barvo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Huda Beauty Glo Wish Cheeky rdečilo odtenek Healthy Peach 2,5 g
    Huda Beauty Glo Wish Cheeky, 2,5 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Huda Beauty Glo Wish daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: osvetljuje enostavno za uporabo ima dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Miss Sporty Eye Millionaire vodoodporni svinčnik za oči odtenek 005 Precious Pearls 1,5 g
    Miss Sporty Eye Millionaire, 1,5 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Miss Sporty Eye Millionaire poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Nanašajte vzdolž konture trepalnic v smeri od notranjega kotička k zunanjemu. Narišite linijo na zgornjo, lahko pa tudi na spodnjo veko. Svinčnik z rednim šiljenjem ohranjajte oster.
  • Miyo Girl Boss Cheeky Blush rdečilo 04 Legally Strawberry 5 g
    Miyo Girl Boss Cheeky Blush, 5 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Miyo Girl Boss daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ustvarja naravno rdečico poudarja značilnosti obraza enostavno za uporabo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Claresa SoakOff UV/LED Color Summer Stories gel lak za nohte odtenek 1 5 g
    Claresa SoakOff UV/LED Color Summer Stories, 5 g, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Claresa SoakOff UV/LED Color Summer Stories vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek uporabljajte samo skupaj z LED lučko
  • Miss Sporty Fabulous kajal svinčnik za oči odtenek 001 5 g
    Miss Sporty Fabulous, 5 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Miss Sporty Fabulous poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Nanašajte vzdolž konture trepalnic v smeri od notranjega kotička k zunanjemu. Za večji poudarek nanos ponovite.
  • Huda Beauty Faux Filter Foundation Stick kamuflažni korektor odtenek Amaretti 12,5 g
    Huda Beauty Faux Filter Foundation Stick, 12,5 g, Korektorji za ženske, Korektor Huda Beauty Faux Filter prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: kremasta tekstura zmanjša pomanjkljivosti kože enostavno se nanaša dolgo obstojen učinek izdelek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Gabriella Salvete Say It! And Shine! vlažilna sijoča šminka odtenek 02 3,5 g
    Gabriella Salvete Say It! And Shine!, 3,5 g, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka Gabriella Salvete Say It! And Shine! površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: dolgotrajen učinek visoka pigmentacija nanesete lahko več plasti ustnicam daje blag lesk Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Yves Saint Laurent All Hours Hyper Finish puder za ženske 09 7,5 g
    Yves Saint Laurent All Hours Hyper Finish, 7,5 g, Pudri za ženske, Naredite piko za tekočim pudrom in zagotovite njegovo daljšo obstojnost in brezhiben zaključek. Puder Yves Saint Laurent All Hours Hyper Finish fiksira nanesen tekoči puder, tako da ne pride do razmazovanja ali neželenega zlivanja v gube. Poleg tega vam omogoča nadzor nad prekomernim mastenjem in sijajem na problematičnih mestih. Vaša koža bo po uporabi čudovito mehka, mat in z žametnim pridihom, naravni učinek zabrisanja pa bo pomagal vizualno prikriti preveč vidne pore in druge nepravilnosti kože. Lastnosti: popolno matira kožo Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa. Ponovite večkrat na dan po potrebi. V primeru metode baking uporabite gobico za vtiranje večje količine pudra v prahu predvsem pod oči. Čez nekaj trenutkov odvečen nanos odstranite.
  • Catrice Aloe Vera senčila za oči v paličici odtenek 060 Cranberry Crush 1,5 g
    Catrice Aloe Vera, 1,5 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Catrice Aloe Vera omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: za naravno ličenje oči pigmentacija je zelo intenzivna bleščeč učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • KIKO Milano New Bright Quartet paleta senčil za oči odtenek 03 Burgundy Variations 3.5 g
    KIKO Milano New Bright Quartet, 3,5 g, Palete senčil za oči za ženske, Želite poudariti svoj pogled, izoblikovati oči ali poudariti njihove prednosti? Paleta za ličenje oči KIKO Milano New Bright Quartet odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Vsebuje ne eno, temveč več stisnjenih senčil za oči, ki se med seboj idealno barvno dopolnjujejo, zato jih je mogoče odlično kombinirati za ustvarjanje različnih tipov ličenja – od nežnega dnevnega do izrazitega večernega. Vsako senčilo zagotavlja enakomerno barvno prekrivanje, poleg tega jih je enostavno nanesti in popolnoma razmazati ali mešati z drugimi senčili, ne da bi ustvarili neželene ostre prehode. Lastnosti: omogoča zelo raznoliko ličenje bleščeč in mat učinek ima dolgotrajen učinek poudarja oči za dnevno in večerno ličenje Sestava: ogledalce Navodilo za uporabo: Nanašajte s pomočjo prstov, čopiča ali aplikatorja.
  • Woodwick Trilogy Sun Ripened Berries dišeča sveča z lesenim stenjem 275 g
    Woodwick Trilogy Sun Ripened Berries, 275 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Sun Ripened Berries čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava poletna dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • KIKO Milano Velvet Passion matirajoča šminka odtenek 346 Intense Red 3,5 g
    KIKO Milano Velvet Passion, 3,5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka KIKO Milano Velvet Passion bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave gladi gubice in pomanjkljivosti na ustnicah dolgotrajen učinek visoka pigmentacija kremasta tekstura enostavno se nanaša mat učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • bellaoggi My Skin Blush pudrasto rdečilo odtenek It's Me 4.5 g
    bellaoggi My Skin Blush, 4,5 g, rdečila za lica za ženske, Želite svojemu obrazu zagotoviti zdrav in svež videz? Pri tem vam bo pomagalo rdečilo bellaoggi My Skin Blush. Lica ovije z nežnim barvnim pridihom, podobnim naravni rdečici kože. Prav pa vam bo prišlo tudi za poudarjanje potez in popravljanje oblike obraza, na primer kadar želite vizualno privzdigniti lica. Nekaj potegov s čopičem ali z gobico in vaša lica dobijo svežino, ki poudari vsak slog ličenja. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ustvarja naravno rdečico ima prijetno gladko, lahko teksturo enostavno za uporabo ima mat učinek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • bellaoggi Cheek & Bright rdečilo z osvetljevalcem odtenek Pink Shy 5 g
    bellaoggi Cheek & Bright, 5 g, Osvetljevalci za ženske, Želite svojemu obrazu zagotoviti zdrav in svež videz? Pri tem vam bo pomagalo rdečilo bellaoggi Cheek & Bright . Lica ovije z nežnim barvnim pridihom, podobnim naravni rdečici kože. Prav pa vam bo prišlo tudi za poudarjanje potez in popravljanje oblike obraza, na primer kadar želite vizualno privzdigniti lica. Nekaj potegov s čopičem ali z gobico in vaša lica dobijo svežino, ki poudari vsak slog ličenja. Lastnosti: zagotavlja lica zdravega videza čudovito pigmentirane barve kremasta tekstura popolno osvetljuje obraz koži zagotavlja svežost Navodilo za uporabo: Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti. Popolnoma razmažite.
  • Mia Cosmetics Glam Melted dolgoobstojna šminka z mat učinkom odtenek 22 Chic Orchid 5 g
    Mia Cosmetics Glam Melted, 5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Mia Cosmetics Glam Melted bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave dolgotrajen učinek visoka pigmentacija vlaži in neguje ustnice enostavno se nanaša tekoča tekstura mat učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Lobey Skin Care Lip Balm balzam za ustnice odtenek Mango 5 g
    Lobey Skin Care Lip Balm, 5 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Tonirani balzam za ustnice Lobey Skin Care Lip Balm pa ne poskrbi le za vsakodnevno nego, primerno za občutljivo kožo vaših ustnic, temveč tudi za nežno ličenje. Ustnice in njihovo naravno lepoto poudari z barvnim pridihom in s privlačno sijočim zaključkom. Obenem jim zagotavlja vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila zmanjšuje pojav drobnih gubic izrazito obnavlja in ščiti Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije.
  • Miss Sporty Perfect to Last tekoči korektor odtenek 001 5,5 g
    Miss Sporty Perfect to Last, 5,5 g, Korektorji za ženske, Korektor Miss Sporty Perfect to Last prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: enostavno se nanaša zmanjša pomanjkljivosti kože ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanesite korektor na mesto, ki ga želite prekriti. Razmažite, da se vpije. Po potrebi ponovite.
  • essence baby got bronze bronzer v paličici 40 Hazelnut Hug 5,5 g
    essence baby got bronze, 5,5 g, Bronzerji za ženske, Želite, da bi bil vaš obraz videti porjavel tudi v dneh, ko se ne zadržujete na prostem ali ko se sonce še vedno skriva za oblaki? Bronzer essence baby got bronze vam v trenutku pomaga posnemati zagorel, od sonca poljubljen videz v udobju vašega doma. Poskrbi za nežno barvno toniranje, s katerim zlahka ustvarite učinek naravne porjavelosti. S tem bronzerjem lahko tudi poudarite konture in popravite obliko obraza. Postanite bronasta boginja, kadarkoli zaželite. Lastnosti: koži doda bronast pridih izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur obrazu doda zdrav in svež videz na kožo deluje naravno Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.
  • Mesauda Milano Lust For Shine Highlighter kremasti osvetljevalec odtenek Diamond Fever 5,5 g
    Mesauda Milano Lust For Shine Highlighter, 5,5 g, Osvetljevalci za ženske, Se vam zdi, da vašemu ličenju še vedno manjka nekaj do popolnosti? Če je to bleščeč sijaj, vam bo pomagal osvetljevalec Mesauda Milano Lust For Shine Highlighter. Po zaslugi nežnih bleščečih pigmentov, ki odbijajo svetlobo, razjasni kožo obraza in ustvari sijoč zaključek, kamorkoli ga nanesete. Z njim lahko poudarite prednosti svojega obraza in poudarite predele, kot so ličnice, nosni hrbet ali predel pod lokom obrvi. Zagotoviti obrazu razjasnjen videz, ki izžareva zdravje in vitalnost, še nikoli ni bilo tako enostavno. Lastnosti: popolno osvetljuje obraz koži zagotavlja svežost izpostavi naravno privlačnost obraza ima kremasto teksturo popolnoma se zlije s kožo Sestava: mica Navodilo za uporabo: Nanašajte na ličnici, zgornji del lic, sredino obraza, pod obrvi in v notranje kotičke oči za popolno osvetlitev obraza.
  • Estée Lauder Pure Color Creme Lipstick kremasta šminka odtenek Rebellious Rose 3,5 g
    Estée Lauder Pure Color Creme Lipstick, 3,5 g, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka Estée Lauder Pure Color Creme Lipstick površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: dolgotrajen učinek visoka pigmentacija enostavno se nanaša kremasta tekstura ustnice so videti polne in zdrave Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Jeffree Star Cosmetics Scorpio Lip Oil olje za ustnice odtenek Pink Aura 5 g
    Jeffree Star Cosmetics Scorpio Lip Oil, 5 g, Balzami za ustnice za ženske, Posebna nega za ustnice zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše. Lastnosti: ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila zmanjšuje pojav drobnih gubic spodbuja prekrvavitev ustnic ustnice pušča voljne in žametno mehke zagotavlja visok sijaj Navodilo za uporabo: Nanašajte na čiste in suhe ustnice.
  • Claresa SoakOff UV/LED Color Fallin' Love gel lak za nohte odtenek 3 5 g
    Claresa SoakOff UV/LED Color Fallin' Love, 5 g, Laki za nohte za ženske, Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek uporabljajte samo skupaj z LED lučko
  • Mesauda Milano Cult Creamy kremasta šminka odtenek 102 Prince 3,5 g
    Mesauda Milano Cult Creamy, 3,5 g, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka Mesauda Milano Cult Creamy površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: ustnicam daje blag lesk ustnice so videti polne in zdrave visoka pigmentacija enostavno se nanaša optično poveča ustnice kremasta tekstura Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Oriflame OnColour vlažilni korektor odtenek Light Ivory 2,5 g
    Oriflame OnColour, 2,5 g, Korektorji za ženske, Korektor Oriflame OnColour prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože dolgo obstojen učinek kremasta tekstura enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto. Po potrebi ponovite.
  • Mesauda Milano Hydramorphosis vlažilni balzam za ustnice odtenek Achieve 3,5 g
    Mesauda Milano Hydramorphosis, 3,5 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Tonirani balzam za ustnice Mesauda Milano Hydramorphosis pa ne poskrbi le za vsakodnevno nego, primerno za občutljivo kožo vaših ustnic, temveč tudi za nežno ličenje. Ustnice in njihovo naravno lepoto poudari z barvnim pridihom in s privlačno sijočim zaključkom. Obenem jim zagotavlja vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: daje učinek polnejših ustnic ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila zmanjšuje pojav drobnih gubic spodbuja prekrvavitev ustnic Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije.
  • Lancôme Ombre Hypnôse Matte Color mat senčila za oči odtenek M104 Pétale de Rose 2.5 g
    Lancôme Ombre Hypnôse Matte Color, 2.5 g, senčila za oči za ženske, Imate najljubšo paleto senčil za oči, s katere določene barve izginejo hitreje kot druge in brez njih ne morete? Ali pa potujete in v kozmetično torbico spravite le najnujnejše beauty izdelke? Senčila za oči Lancôme Ombre Hypnôse Matte Color po zaslugi svojih kompaktnih dimenzij ne zavzamejo veliko prostora, so pa lahko vedno pri roki, bodisi posebej v torbici bodisi kot dodatek k najljubši paleti. Z njimi lahko senčite veke ali oblikujete oči po svojih željah, vsakemu ličenju pa zagotovijo novo dimenzijo ne glede na to, zakaj ste si jih omislili. Njihova tekstura zagotavlja enakomerno barvno prekrivanje, poleg tega jih je enostavno nanesti in popolnoma razmazati, ne da bi ustvarili neželene ostre prehode. Lastnosti: ne zliva se v gubah na vekah enostavno se nanaša pigmentacija je zelo intenzivna za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Paese Eyegasm Eyeshadow dolgoobstojna senčila za oči odtenek 10 Confident 1,5 g
    Paese Eyegasm Eyeshadow, 1,5 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Paese Eyegasm omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: dolgotrajen učinek odtenki se enostavno kombinirajo ima naravne barve za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Sisley Les Phyto Ombres senčila za oči s satenskim učinkom za občutljive oči odtenek 10 Silky Cream 1,5 g
    Sisley Les Phyto Ombres, 1,5 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Sisley Les Phyto Ombres omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: oftalmološko testiran pigmentacija je zelo intenzivna primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov. Za intenzivnejši videz nanesite več plasti.
  • MAC Cosmetics MACximal Sleek Satin Lipstick kremasta vlažilna šminka odtenek Truth Be Untold 3,5 g
    MAC Cosmetics MACximal Sleek Satin Lipstick, 3,5 g, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka MAC Cosmetics MACximal Sleek Satin Lipstick površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: dolgotrajen učinek visoka pigmentacija enostavno se nanaša vlaži in neguje ustnice kremasta tekstura satenast učinek ustnicam daje blag lesk po nepotrebnem ne izsušuje ustnic Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom. Po potrebi ponovite.
  • Mesauda Milano Cult Matte matirajoča šminka odtenek 218 Succulent 3,5 g
    Mesauda Milano Cult Matte, 3,5 g, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka Mesauda Milano Cult Matte površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: visoka pigmentacija kremasta tekstura mat učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Nudestix Stax All Over Color Blush Balm večnamensko ličilo za oči, ustnice in obraz odtenek Picante Nude 2,5 g
    Nudestix Stax All Over Color Blush Balm, 2,5 g, senčila za oči za ženske, Ste tudi vi navdušeni nad izdelki, ki zmorejo več stvari naenkrat? Potem bo vašo naklonjenost zagotovo osvojilo večnamensko ličilo Nudestix Stax All Over Color Blush Balm . Ne poskrbi le za barvno toniranje in poudarjanje ustnic, temveč kot rdečilo poudari naravno lepoto vaših lic. Ovije jih v nežen barvni pridih, tako da dobijo svež in zdrav videz, podoben naravni rdeči barvi. Po zaslugi svoje večnamenskosti vam bo prišlo prav tudi na potovanjih in vedno, kadar boste želeli prihraniti mesto v torbici ali kozmetični torbici. Ustvarjanje čudovitega ličenja ustnic in lic v hipu še nikoli ni bilo tako enostavno. Lastnosti: ima prijetno gladko, lahko teksturo enostavno za uporabo ima dolgotrajen učinek se ne razmaže popolnoma se zlije s kožo kremasta tekstura Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Lahko nanašate na lica, očesne veke in ustnice.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh