Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti 250 ml

259
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Revlon Professional Re/Start Color vijoličen šampon za blond lase in lase s prameni 1000 ml
    Revlon Professional Re/Start Color, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Revlon Professional Re/Start Color učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče nevtralizira rumene odtenke v laseh Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Davines OI Conditioner balzam za vse tipe las 75 ml
    Davines OI Conditioner, 75 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Davines OI Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje ščiti lase pred poškodbami zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Millefiori Milano Osmanthus Dew nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Osmanthus Dew, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Osmanthus Dew spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Sebastian Professional Volupt šampon za volumen 1000 ml
    Sebastian Professional Volupt, 1000 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Sebastian Professional Volupt z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: daje lesk in volumen lase pušča mehke obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Teatro Fragranze Patchoulove aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Teatro Fragranze Patchoulove, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Teatro Fragranze Patchoulove prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Anua Heartleaf 77% Soothing Toner čistilni in pomirjajoči tonik za obnovo kožne pregrade za obnovo kožne pregrade 500 ml
    Anua Heartleaf 77% Soothing Toner, 500 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Anua Heartleaf 77% Soothing Toner. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo takoj pomirja kožo odstranjuje pordelost kože oži pore zmanjšuje znake aken ohranja uravnotežen pH v koži preprečuje prekomerno sušenje kože kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov ne maši por obnavlja kožno bariero pripomore k boljšemu vpijanju negovalnih izdelkov Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Lahko tudi nanesete v dlani in rahlo vtapkate v kožo. Z nežnim tapkanjem s prstnimi konicami spodbudite vpijanje. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick šampon za normalne do suhe lase 500 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, 500 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Millefiori Natural Mela & Cannella aroma difuzor s polnilom 100 ml
    Millefiori Natural Mela & Cannella, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Mela & Cannella prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava gurmanska dišava topla dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox globinsko hranilna maska za barvane in poškodovane lase 500 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox, 500 ml, Maske za lase za ženske, Imate občutek, da vaši lasje potrebujejo intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo balzami? Maska za lase L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox bo izvrstno obogatila vašo negovalno rutino. Po zaslugi visoke koncentracije hranilnih snovi, osredotočenih na reševanje določenih težav, lasem povrne vitalnost in lepoto. Prodre globoko v lasna vlakna, jih okrepi, intenzivno neguje, spodbuja njihovo obnavljanje in zgladi njihovo površino, zato so lasje na dotik čudovito mehki, bleščeče sijoči, pa tudi odpornejši proti poškodbam. Lastnosti: lasje so mehki na dotik krepi lasna vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Milk Shake K-Respect Smoothing Shampoo nežni čistilni šampon 750 ml
    Milk Shake K-Respect Smoothing Shampoo, 750 ml, Šamponi za ženske, Šampon Milk Shake K-Respect učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži deluje proti kodranju las Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Sachajuan Thickening Conditioner balzam za zgostitev za volumen las 1000 ml
    Sachajuan Thickening Conditioner, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sachajuan Thickening zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem daje volumen in prožnost ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Simply Zen Dandruff Controller Shampoo čistilni šampon proti prhljaju 1000 ml
    Simply Zen Dandruff Controller Shampoo, 1000 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Simply Zen Dandruff Controller Shampoo z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase odstranjuje prhljaj pomirja lasišče bori se proti nastanku prhljaja Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Millefiori Zona Legni & Spezie aroma difuzor 100 ml
    Millefiori Zona Legni & Spezie, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Zona Legni & Spezie prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Millefiori Natural Volcanic Purple aroma difuzor s polnilom 100 ml
    Millefiori Natural Volcanic Purple, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Volcanic Purple prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Millefiori Zona Fior Di Muschio aroma difuzor 100 ml
    Millefiori Zona Fior Di Muschio, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom
  • Davines Essential Haircare NOUNOU Conditioner balzam za suhe in krhke lase 1000 ml
    Davines Essential Haircare NOUNOU Conditioner, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Davines Essential Haircare NOUNOU Conditioner. Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las ščiti lase pred poškodbami Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Culti Stile Ficum Blu aroma difuzor s polnilom 1000 ml
    Culti Stile Ficum Blu, 1000 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti prijetno odišavi vaš prostor. Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Avon Senses Orange Twist osvežujoč gel za prhanje 720 ml
    Avon Senses Orange Twist, 720 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Avon Senses Orange Twist. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Avon Senses Sweet & Joyful vlažilen gel za prhanje 720 ml
    Avon Senses Sweet & Joyful, 720 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Avon Senses Sweet & Joyful je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Palmer’s Hand & Body Cocoa Butter Formula mehčalni balzam za telo, ki gladi suho kožo 400 ml
    Palmer’s Hand & Body Cocoa Butter Formula, 400 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Palmer’s Hand & Body Cocoa Butter Formula, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi popravlja suho kožo zmanjšuje strije Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Culti Stile Bianco D'Oud aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Culti Stile Bianco D'Oud, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Stile Bianco D'Oud prijetno odišavi vaš prostor. Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Glynt Refresh čistilni šampon za spodbujanje rasti las 1000 ml
    Glynt Refresh, 1000 ml, Šamponi uniseks, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Glynt Refresh z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Korres Mint Tea osvežujoč gel za prhanje 400 ml
    Korres Mint Tea, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Korres Mint Tea je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • The Body Shop Bath and Body Satsuma gel za prhanje 60 ml
    The Body Shop Bath and Body Satsuma, 60 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje The Body Shop Bath and Body je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: prijetno diši umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • The Body Shop Bath and Body Moringa gel za prhanje 60 ml
    The Body Shop Bath and Body Moringa, 60 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje The Body Shop Bath and Body je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: prijetno diši umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • The Body Shop British Rose Shower Gel gel za prhanje 60 ml
    The Body Shop British Rose Shower Gel, 60 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje The Body Shop British Rose je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: pri umivanju ustvarja bogato peno hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Korres Jasmine čistilni gel za prhanje 400 ml
    Korres Jasmine, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Korres Jasmine je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Moroccanoil Frizz Control balzam za lase proti krepastim lasem 70 ml
    Moroccanoil Frizz Control, 70 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Moroccanoil Frizz Control zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje krepi lasna vlakna zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Sestava: arganovo olje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Moroccanoil Frizz Control šampon za lase proti krepastim lasem 70 ml
    Moroccanoil Frizz Control, 70 ml, Šamponi za ženske, Šampon Moroccanoil Frizz Control učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče deluje proti kodranju las krepi lasna vlakna lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Culti Tabacco Assoluto parfumirano tekoče milo uniseks 500 ml
    Culti Tabacco Assoluto, 500 ml, Tekoča mila uniseks, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Culti Tabacco Assoluto odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: prijetno diši uporablja se lahko na rokah in telesu dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Dove Fruity Nourish gel za prhanje 450 ml
    Dove Fruity Nourish, 450 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Fruity Nourish . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • HEMPZ Sweet Pineapple Honey Melon vlažilni losjon za telo 500 ml
    HEMPZ Sweet Pineapple Honey Melon, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo HEMPZ Sweet Pineapple Honey Melon vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča ne pušča mastnega občutka ima mehčalne učinke Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Tomas Arsov Sapphire Blonde Condicioner globinsko hranilni balzam za posvetljene, melirane hadne blond lase 1000 ml
    Tomas Arsov Sapphire Blonde Condicioner, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Tomas Arsov Sapphire Blonde Condicioner. Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje nevtralizira rumene odtenke v laseh nevtralizira oranžne tone v laseh neguje dolžine oslabelih las podaljšuje trajanje barve krepi barvo las za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • HEMPZ Original vlažilni losjon za telo 500 ml
    HEMPZ Original, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo HEMPZ Original vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži vrača prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Sister's Aroma Smart gel za intimno higieno 100 ml
    Sister's Aroma Smart, 100 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Pripravek Sister's Aroma Smart zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zagotavlja dolgotrajen občutek svežine ohranja mikrobiom kože v ravnovesju Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Color WOW Color Security Conditioner balzam za goste barvane lase 1000 ml
    Color WOW Color Security Conditioner, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Color WOW Color Security Conditioner . Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje krepi barvo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Millefiori Zona Spa & Massage Thai aroma difuzor s polnilom 100 ml
    Millefiori Zona Spa & Massage Thai, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom
  • Kevin Murphy Maxi Wash razstrupljevalni šampon za obnovo zdravega lasišča 1000 ml
    Kevin Murphy Maxi Wash, 1000 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Kevin Murphy Maxi Wash z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kevin Murphy Plumping Rinse balzam za gostoto las 1000 ml
    Kevin Murphy Plumping Rinse, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Kevin Murphy Plumping Rinse . Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Paul Mitchell ExtraBody Extra-Body Daily Boost pršilo za volumen od korenin 100 ml
    Paul Mitchell ExtraBody Extra-Body Daily Boost, 100 ml, Pršilo za volumen za ženske, So vaši lasje tanki in so videti poležani? Ustvariti sanjsko bujno pričesko vam pomaga pena za oblikovanje las Paul Mitchell ExtraBody Extra-Body Daily Boost. Lasem zagotovi želen volumen in sijaj, jih privzdigne in pomaga oblikovati pričesko točno po vaših željah. Dobili boste volumen brez obtežitve, dolgotrajen nadzor in zanesljivo učvrstitev las od korenin do konic. Neželena poležanost bo postala stvar preteklosti, nadomestili jo bosta polnost in zračnost, o kakršni se vam ni niti sanjalo. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Sachajuan Colour Protect Conditioner balzam za zaščito barve 1000 ml
    Sachajuan Colour Protect Conditioner, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sachajuan Colour Protect zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja lasem zagotavlja očarljiv lesk lajša razčesavanje in oblikovanje podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Sachajuan Intensive Repair Conditioner balzam za poškodovane in od sonca obremenjene lase 1000 ml
    Sachajuan Intensive Repair Conditioner, 1000 ml, Balzami za ženske, Balzam Sachajuan Intensive Repair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: ščiti lase pred poškodbami izboljšuje strukturo las gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Sachajuan Intensive Repair Shampoo šampon za poškodovane in od sonca obremenjene lase 1000 ml
    Sachajuan Intensive Repair Shampoo, 1000 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Sachajuan Intensive Repair Shampoo z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Sachajuan Silver Conditioner vlažilni balzam za nevtralizacijo rumenih odtenkov 1000 ml
    Sachajuan Silver Conditioner, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Sachajuan Silver Conditioner. Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje lasem daje volumen in prožnost zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Paul Mitchell Clean Beauty Hydrate hranilni balzam za suhe lase 50 ml
    Paul Mitchell Clean Beauty Hydrate, 50 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Paul Mitchell Clean Beauty Hydrate. Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Medavita Beta Refibre Reconstructive Shampoo šampon za prestrukturiranje las za lase brez vitalnosti 1250 ml
    Medavita Beta Refibre Reconstructive Shampoo, 1250 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Medavita Beta Refibre Reconstructive Shampoo z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Culti White Label Mediterranea aroma difuzor 1000 ml
    Culti White Label Mediterranea, 1000 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti White Label Mediterranea prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: spomladanska dišava poletna dišava sadna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Culti White Label Aramara aroma difuzor 1000 ml
    Culti White Label Aramara, 1000 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti White Label Aramara prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: citrusna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Culti White Label Thé aroma difuzor 1000 ml
    Culti White Label Thé, 1000 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti White Label Thé prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Paul Mitchell Clean Beauty Repair globinsko čistilni balzam za poškodovane lase 50 ml
    Paul Mitchell Clean Beauty Repair, 50 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam Paul Mitchell Clean Beauty Repair. Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Culti White Label Tessuto aroma difuzor 1000 ml
    Culti White Label Tessuto, 1000 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti White Label Tessuto prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • HAAN Body Lotion Forest Grace hranilni losjon za telo nadomestno polnilo 250 ml
    HAAN Body Lotion Forest Grace, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo HAAN Body Lotion Forest Grace bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Culti Stile Damasque aroma difuzor s polnilom 100 ml
    Culti Stile Damasque, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Stile Damasque prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: začinjena aroma Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Paul Mitchell Clean Beauty Hydrate vlažilni šampon za suhe lase 50 ml
    Paul Mitchell Clean Beauty Hydrate, 50 ml, Šamponi za ženske, Šampon Paul Mitchell Clean Beauty Hydrate učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Culti Decor Gratia aroma difuzor 500 ml
    Culti Decor Gratia, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Decor Gratia prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Rituals The Ritual Of Karma dišeče palčke 70 ml
    Rituals The Ritual Of Karma, 70 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Rituals The Ritual Of Karma prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Inebrya Kromask intenzivna barvna maska odtenek Toffee 250 ml
    Inebrya Kromask, 250 ml, Šamponi za toniranje za ženske, Lastnosti: lasem daje blag barvni pridih rahlo tonira lase lase razsvetli lase pušča mehke poživlja barvo las Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na vlažne lase.
  • KMS Moist Repair Conditioner vlažilni balzam za suhe lase 75 ml
    KMS Moist Repair Conditioner, 75 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam KMS Moist Repair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Pantene Pro-V Active Nutri Plex Infinitely Long hranilni šampon za dolge lase 625 ml
    Pantene Pro-V Active Nutri Plex Infinitely Long, 625 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Pantene Pro-V Active Nutri Plex Infinitely Long z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke za naravne in barvane lase krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh