Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske

371
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Eveline Cosmetics Liquid Precision 2000 Procent vodoodporno črtalo za oči odtenek Black 4 ml
    Eveline Cosmetics Liquid Precision 2000 Procent, 4 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics Liquid Precision 2000 Procent poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: izdelek je vodoodporen polna in intenzivna barva izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Eveline Cosmetics Royal Snail regeneracijska krema za roke 100 ml
    Eveline Cosmetics Royal Snail, 100 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Eveline Cosmetics Royal Snail popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: koža je nežna in mehka Vlaži in hrani kožo obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Slim Extreme intenzivni serum za prsi 200 ml
    Eveline Cosmetics Slim Extreme, 200 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Koža vratu in dekolteja je tanka, nagnjena k znakom staranja in pogosto izgublja obliko prva od vseh predelov telesa in obraza. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Pripravek Eveline Cosmetics Slim Extreme se lahko spopade s specifičnimi težavami v predelu vratu in dekolteja. Kožo na teh predelih bo ustrezno nahranil in navlažil, deloval bo proti znakom povešenosti ter izboljšal tako njeno čvrstost kot elastičnost. Koža vašega vratu in dekolteja bo po njegovi zaslugi videti napeta, zglajena in na splošno pomlajena. Lastnosti: učvrsti kožo oprsja globinsko vlaži zmanjšuje strije in znake staranja kože Navodilo za uporabo: Nanašajte na celo območje dekolteja in oprsja z rahlimi krožnimi gibi. Pustite, da se vpije.
  • Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera pomirjajoča depilacijska krema bikini linija in pazduhe 125 ml
    Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera, 125 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: kožo hrani in vlaži vsebuje koži prijazne sestavine za občutljivo kožo enostavno za uporabo skrbno odstranjuje dlake za več tednov Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Eveline Cosmetics SOS Lash Booster obnovitveni serum za rast trepalnic z regeneracijskim učinkom 10 ml
    Eveline Cosmetics SOS Lash Booster, 10 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum Eveline Cosmetics SOS Lash Booster bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: zagotavlja večjo gostoto krepi in hrani trepalnice preprečuje izpadanje trepalnic podpira in pospešuje rast trepalnic Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi. Prevelika količina seruma lahko povzroči alergično reakcijo in opekline oz. pordelost oči. V primeru, da izdelek pride v oči, ga nemudoma sperite z vodo.
  • Eveline Cosmetics Brazilian Body samoporjavitvene kapljice za obraz in telo 18 ml
    Eveline Cosmetics Brazilian Body, 18 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za obraz Eveline Cosmetics Brazilian Body bo vaši koži pomagal do popolnega naravnega porjavelega videza. Lastnosti: enostavno se nanaša lahko se uporablja za obraz in telo podpira naraven in zdrav videz kože učinkovito vlaži in nahrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Eveline Cosmetics Bio Manuka učvrstitvena in gladilna krema 50+ 50 ml
    Eveline Cosmetics Bio Manuka, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Eveline Cosmetics Bio Manuka vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Bio Manuka intenzivna regeneracijska krema 60+ 50 ml
    Eveline Cosmetics Bio Manuka, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Eveline Cosmetics Bio Manuka vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Royal Snail micelarna voda z regeneracijskim učinkom 500 ml
    Eveline Cosmetics Royal Snail, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Eveline Cosmetics Royal Snail zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi odporna ličila globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Eveline Cosmetics 6 Ceramides vlažilna krema za telo za suho do zelo suho kožo brez dišav 350 ml
    Eveline Cosmetics 6 Ceramides, 350 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Eveline Cosmetics 6 Ceramides neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Eveline Cosmetics 6 Ceramides emulzija za telo za normalno in suho kožo 350 ml
    Eveline Cosmetics 6 Ceramides, 350 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Eveline Cosmetics 6 Ceramides neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča pomirja kožo in jo osvežuje koži zagotavlja dolgotrajno prožnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Eveline Cosmetics Extra Soft Bio Coconut hranilni balzam za ustnice 4 g
    Eveline Cosmetics Extra Soft Bio Coconut, 4 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Eveline Cosmetics Extra Soft Bio Coconut je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke popravlja razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Eveline Cosmetics Brow & Go! vodoodporen svinčnik za obrvi s krtačko 2v1 odtenek Dark Brown 4 g
    Eveline Cosmetics Brow & Go!, 4 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Eveline Cosmetics Brow & Go! vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko obarva premalo izrazite obrvi ustvarja naraven učinek izdelek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Eveline Cosmetics Flower Garden puder za osvetljevanje 8 g
    Eveline Cosmetics Flower Garden, 8 g, Pudri za ženske, Puder Eveline Cosmetics Flower Garden popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: osvetljuje zagotavlja svež videz en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • Eveline Cosmetics Retinol & Niacynamid intenzivni hranilni losjon za telo z gladilnim učinkom 350 ml
    Eveline Cosmetics Retinol & Niacynamid, 350 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Eveline Cosmetics Retinol & Niacynamid vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: dobro se nanaša in se enostavno vpija na koži ne pušča mastnih sledi intenzivno hrani in mehča koži vrača prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Eveline Cosmetics Serum Shot 3x Collagen obnovitveni serum s kolagenom 30 ml
    Eveline Cosmetics Serum Shot 3x Collagen, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eveline Cosmetics Serum Shot 3x Collagen bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Eveline Cosmetics Flower Garden vlažilna sijoča šminka odtenek 02 4 g
    Eveline Cosmetics Flower Garden, 4 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Eveline Cosmetics Flower Garden bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnicam daje blag lesk enostavno se nanaša vlaži in neguje ustnice ustnice so videti polne in zdrave Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Eveline Cosmetics Variété Lashes Show Maskaro za volumen in definicijo trepalnic odtenek Brown 10 ml
    Eveline Cosmetics Variété Lashes Show, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Variété Lashes Show daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo ne lepi trepalnic podaljša dolžino trepalnic izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action krema za posvetljevanje s pomirjajočim učinkom 50 ml
    Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico globinsko hrani hitro se vpija koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action posvetlitveni serum za predel okoli oči roll-on 15 ml
    Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi učinkovito gladi linije in drobne gubice Intenzivno hrani območje okoli oči globinsko vlaži in obnavlja kožo koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Eveline Cosmetics Botanic Expert hranilno mleko za telo za suho kožo 350 ml
    Eveline Cosmetics Botanic Expert, 350 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Eveline Cosmetics Botanic Expert vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča učinkovito obnavlja kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Eveline Cosmetics FaceMed+ micelarna voda z aloe vero 400 ml
    Eveline Cosmetics FaceMed+, 400 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eveline Cosmetics FaceMed+ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: odstranjuje tudi vodoodporna ličila globinsko vlaži deluje regeneracijsko uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional zgornji lak za nohte za pospešitev sušenja laka 5 ml
    Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional, 5 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: preprečuje sušenje nohtov krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju okrepi in učvrsti nohte ima dolgotrajen učinek udobno se nanaša Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera pomirjajoči gel za po depilaciji 2x5 ml
    Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera, 2x5 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera je namenjen za nego kože celega telesa po epilaciji ali depilaciji. Vaši koži daje potrebna hranila in mehkobo. Lastnosti: pomirja in obnavlja kožo zmanjšuje vraščanje dlak po odstranjevanju koži daje globinska hranila Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo nanesite neposredno na kožo po britju, depilaciji ali epilaciji.
  • Eveline Cosmetics Mystic Galaxy paleta senčil za oči 12 g
    Eveline Cosmetics Mystic Galaxy, 12 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Eveline Cosmetics Mystic Galaxy vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje za naravno ličenje oči za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek Sestava: ogledalce aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Eveline Cosmetics Argan&Vanilla hranilna krema za roke in nohte 100 ml
    Eveline Cosmetics Argan&Vanilla, 100 ml, Nega nohtov za ženske, Krema Eveline Cosmetics Argan&Vanilla popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti pred neugodnimi vplivi okolja obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Royal Snail vlažilna gladilna maska s polžjim ekstraktom 1 kos
    Eveline Cosmetics Royal Snail, 1 kos, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Royal Snail bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Eveline Cosmetics Extension Volume maskara za ekstra dolžino 10 ml
    Eveline Cosmetics Extension Volume, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Extension Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima učinek umetnih trepalnic posamezno loči vsako trepalnico hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eveline Cosmetics 24k Gold & Caviar krema za roke in nohte 100 ml
    Eveline Cosmetics 24k Gold & Caviar, 100 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Eveline Cosmetics 24k Gold & Caviar popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: hitro se vpija preprečuje suho kožo koža je nežna in mehka Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne globinsko čistilni gel za problematično kožo, akne 150 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eveline Cosmetics Perfect Skin pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje nežno in temeljito umije cel obraz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne čistilni in pomirjajoči tonik 200 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: pušča mat videz kože, ki je mehka na dotik regulira tvorbo kožnega sebuma oži pore pomirja in tonira Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Bio Organic Granat & Acai regeneracijski balzam za barvane lase in lase s prameni 400 ml
    Eveline Cosmetics Bio Organic Granat & Acai, 400 ml, Balzami za ženske, Balzam Eveline Cosmetics Bio Organic Granat & Acai zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Eveline Cosmetics Bio Organic mehčalni balzam za telo z učvrstitvenim učinkom 650 ml
    Eveline Cosmetics Bio Organic, 650 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Eveline Cosmetics Bio Organic neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost obnavlja kožo koži vrača udobje in vitalnost Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora
  • Eveline Cosmetics Slim Extreme termoaktivni serum za hujšanje 250 ml
    Eveline Cosmetics Slim Extreme, 250 ml, Shujševalna nega za ženske, Želite oblikovati problematične predele in doseči gladke in čvrste obline, o katerih sanjate? Pripravek Eveline Cosmetics Slim Extreme vam bo pomagal na poti do vitkejše postave. Spodbudi izgorevanje maščob, zmanjša njihovo ponovno nalaganje in poveča učinkovitost vaših prizadevanj za zmanjšanje telesne teže z redno vadbo in uravnoteženo prehrano. Prispeva k zmanjšanju obsega predelov, kot so stegna, trebuh in zadnjica, poleg tega pa zgladi in učvrsti vašo kožo.
  • Eveline Cosmetics Nail Therapy SOS multivitaminski balzam s kalcijem 12 ml
    Eveline Cosmetics Nail Therapy SOS, 12 ml, Nohti za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Nail Therapy SOS vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov učinkovito obnavlja nohte krepi nohte Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno.
  • Eveline Cosmetics Nail Therapy balzam za nohte 12 ml
    Eveline Cosmetics Nail Therapy, 12 ml, Nohti za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Nail Therapy vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: krepi nohte izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam učinkovito obnavlja nohte hrani nohte in obnohtno kožico Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno.
  • Eveline Cosmetics Nail Therapy balzam za nohte 8 v 1 12 ml
    Eveline Cosmetics Nail Therapy, 12 ml, Nohti za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Nail Therapy vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: krepi nohte ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov učinkovito obnavlja nohte izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam poškodovanim nohtom in nohtom mat videza zagotavlja lesk Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno.
  • Eveline Cosmetics Total Action lak za učvrstitev nohtov 8 v 1 12 ml
    Eveline Cosmetics Total Action, 12 ml, Nohti za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Total Action vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: krepi nohte ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov učinkovito obnavlja nohte poškodovanim nohtom in nohtom mat videza zagotavlja lesk Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte. Uporabljajte redno.
  • Eveline Cosmetics Revitalum mehčalna krema za stopala proti otiščancem 75 ml
    Eveline Cosmetics Revitalum, 75 ml, Nega za telo uniseks, Krema Eveline Cosmetics Revitalum vašim nogam zagotavlja popolno nego. Lastnosti: popolno mehča in hrani vzdržuje prožnost kože se hitro vpija in ne pušča lepljivega občutka Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen čistilna micelarna voda 500 ml
    Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: kožo pušča povsem čisto globinsko vlaži popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen gel za predel okoli oči proti gubam 20 ml
    Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eveline Cosmetics reNEW hands visoko vlažilna krema za roke 75 ml
    Eveline Cosmetics reNEW hands, 75 ml, nega rok in nohtov uniseks, Krema Eveline Cosmetics reNEW hands popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics reNEW hands regeneracijska krema za roke 75 ml
    Eveline Cosmetics reNEW hands, 75 ml, nega rok in nohtov uniseks, Krema Eveline Cosmetics reNEW hands popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija prijetno diši koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Royal Snail intenzivno hranilna krema za globoke gube 80+ 50 ml
    Eveline Cosmetics Royal Snail, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eveline Cosmetics Royal Snail bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Sexy Eyes maskara za volumen, privihanje in ločevanje trepalnic Black
    Eveline Cosmetics Sexy Eyes, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Sexy Eyes daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice ne lepi trepalnic ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eveline Cosmetics Sexy Girl maskara za volumen in podaljšanje trepalnic 2 v 1 odtenek Black 10 ml
    Eveline Cosmetics Sexy Girl, 10 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Sexy Girl daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: hitro in enostavno nanašanje posamezno loči vsako trepalnico pospeši rast trepalnic in jih krepi ne lepi trepalnic
  • Eveline Cosmetics Variété Double Effect tekoče črtalo v peresu 2 v 1 odtenek Ultra Black 1 kos
    Eveline Cosmetics Variété Double Effect, 1 kos, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics Variété Double Effect poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo črte so odporne proti drgnjenju ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Eveline Cosmetics Variété Cooling Kisses vlažilni sijaj za ustnice s hladilnim učinkom odtenek 01 Ice Mint 6,8 ml
    Eveline Cosmetics Variété Cooling Kisses, 6,8 ml, Ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Eveline Cosmetics Variété Cooling Kisses vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice gladi drobne linije na ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Eveline Cosmetics Royal Snail dnevna in nočna krema 60+ s pomlajevalnim učinkom 50 ml
    Eveline Cosmetics Royal Snail, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz dermatološko testirano
  • Eveline Cosmetics Charcoal Illuminating Ritual super vlažilna čistilna tekstilna maska
    Eveline Cosmetics Charcoal Illuminating Ritual, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Charcoal Illuminating Ritual bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani sprošča umazanijo v porah in jih oži preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Eveline Cosmetics Brazilian Body samoporjavitvena pena za hitro porjavitev 150 ml
    Eveline Cosmetics Brazilian Body, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Eveline Cosmetics Brazilian Body vašemu obrazu in telesu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svoj obraz ali kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje bronast pridih vlaži in nahrani koži daje zdrav videz s poljubom sonca ne pušča madežev Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico. Nanašajte le na čisto, suho in depilirano kožo.
  • Eveline Cosmetics Angel Dream paleta senčil za oči 12 g
    Eveline Cosmetics Angel Dream, 12 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Eveline Cosmetics Angel Dream vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje za naravno ličenje oči za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek Sestava: ogledalce aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Eveline Cosmetics Burn paleta senčil za oči 12 g
    Eveline Cosmetics Burn, 12 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Eveline Cosmetics Burn vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje za naravno ličenje oči za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek Sestava: aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Eveline Cosmetics Charming Mocha paleta senčil za oči 12 g
    Eveline Cosmetics Charming Mocha, 12 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Eveline Cosmetics Charming Mocha vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje za naravno ličenje oči za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek Sestava: ogledalce aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Eveline Cosmetics Essential Rose paleta senčil za oči 9,6 g
    Eveline Cosmetics Essential Rose, 9,6 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Eveline Cosmetics Essential Rose vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje za naravno ličenje oči za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek Sestava: aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin Manuka Honey intenzivna regeneracijska maska z medom 8 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin Manuka Honey, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Perfect Skin Manuka Honey bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Bakuchiol intenzivna pomlajevalna maska 8 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Bakuchiol, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Bakuchiol bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin Double Exfoliation gladilni piling 2 v 1 8 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin Double Exfoliation, 8 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Eveline Cosmetics Perfect Skin Double Exfoliation. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice zmanjša pomanjkljivosti kože osvetljuje in izenačuje kožo ne suši kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Eveline Cosmetics Ruby Glamour paleta senčil za oči 12 g
    Eveline Cosmetics Ruby Glamour, 12 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Eveline Cosmetics Ruby Glamour vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje za naravno ličenje oči za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek Sestava: ogledalce aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Eveline Cosmetics Liquid Camouflage vodoodporni korektor s hialuronsko kislino odtenek 01 Light Porcelain 7,5 ml
    Eveline Cosmetics Liquid Camouflage, 7,5 ml, Korektorji za ženske, Korektor Eveline Cosmetics Liquid Camouflage prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: izdelek je vodoodporen enostavno se nanaša zmanjša pomanjkljivosti kože preprečuje izsuševanje kože Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Eveline Cosmetics Look Up Neon Lime paleta senčil za oči 10,8 g
    Eveline Cosmetics Look Up Neon Lime, 10,8 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Eveline Cosmetics Look Up Neon Lime vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: enostavno se raznaša pigmentacija je zelo intenzivna odtenki se enostavno kombinirajo bleščeč in mat učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Eveline Cosmetics Look Up Neon Pink paleta senčil za oči 10,8 g
    Eveline Cosmetics Look Up Neon Pink, 10,8 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Eveline Cosmetics Look Up Neon Pink vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: polni pigmenti bleščeč in mat učinek enostavno se nanaša dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Eveline Cosmetics Variété vodoodporni gel svinčnik za oči odtenek 01 Black 1 kos
    Eveline Cosmetics Variété, 1 kos, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics Variété poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju izdelek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Eveline Cosmetics Variété Let's Twist maskara za volumen in privihanje trepalnic 10 ml
    Eveline Cosmetics Variété Let's Twist, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Variété Let's Twist daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem čudovito zavije trepalnice izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eveline Cosmetics Variété Oh! Pretty maskara za volumen in podaljšanje trepalnic Black 10 ml
    Eveline Cosmetics Variété Oh! Pretty, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Variété Oh! Pretty daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo podaljša dolžino trepalnic ne lepi trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eveline Cosmetics Variété Lashes Show vodoodporna maskara za volumem in zgostitev trepalnic 10 ml
    Eveline Cosmetics Variété Lashes Show, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Variété Lashes Show daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic se ne razmaže ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen roll-on za predel okoli oči z vlažilnim učinkom 15 ml
    Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči koži daje prožnost koža je napeta in zglajena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Neon Lights paleta senčil za oči 9,6 g
    Eveline Cosmetics Neon Lights, 9,6 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Eveline Cosmetics Neon Lights vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje za naravno ličenje oči za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek Sestava: aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen matirajoči gel za obraz 50 ml
    Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: hitro se vpija intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen aktivna intenzivno vlažilna gel krema s pomirjajočim učinkom 50 ml
    Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija obnavlja in poživlja kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Royal Snail lifting krema za predel okoli oči s polžjim ekstraktom 50+ 20 ml
    Eveline Cosmetics Royal Snail, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eveline Cosmetics Royal Snail se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Gold Lift Expert čistilna micelarna voda za zrelo kožo 500 ml
    Eveline Cosmetics Gold Lift Expert, 500 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Eveline Cosmetics Gold zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke neguje in obnavlja uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Eveline Cosmetics Feel The Bronze bronz puder za konture odtenek 02 Chocolate Cake 4 g
    Eveline Cosmetics Feel The Bronze, 4 g, Bronzerji za ženske, Bronzer Eveline Cosmetics Feel The Bronze izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: ima mat učinek izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur obrazu doda zdrav in svež videz na kožo deluje naravno Navodilo za uporabo: Za videz porjavelosti nanesite v majhnih količinah na cel obraz. Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.
  • Eveline Cosmetics Gold & Retinol kremasti serum proti gubam okoli oči 20 ml
    Eveline Cosmetics Gold & Retinol, 20 ml, Serumi za predel okoli oči uniseks, Serum za oči Eveline Cosmetics Gold & Retinol intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: učinkovito gladi linije in drobne gubice Intenzivno hrani območje okoli oči koža je napeta in zglajena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • Eveline Cosmetics Gold & Retinol učvrstitvena krema proti gubam 50+ 50 ml
    Eveline Cosmetics Gold & Retinol, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Eveline Cosmetics Gold & Retinol vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje hitro se vpija intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Gold & Retinol intenzivno hranilna krema proti gubam 60+ 50 ml
    Eveline Cosmetics Gold & Retinol, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Eveline Cosmetics Gold & Retinol vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje izenačuje ton kože koži vrača trdnost in jo pušča napeto Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Gold & Retinol regeneracijska krema proti gubam 70+ 50 ml
    Eveline Cosmetics Gold & Retinol, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Eveline Cosmetics Gold & Retinol vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Nail Therapy Med+ hranljivo olje za nohte 12 ml
    Eveline Cosmetics Nail Therapy Med+, 12 ml, Nega nohtov uniseks, Pripravek Eveline Cosmetics Nail Therapy Med+ vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: učinkovito obnavlja nohte hrani nohte in obnohtno kožico krepi nohte Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino izdelka na nohtno posteljico in nohtno kožico. Nežno vmasirajte. Uporabljajte redno.
  • Eveline Cosmetics Nail Therapy Med+ maska za spanje za poškodovane nohte 12 ml
    Eveline Cosmetics Nail Therapy Med+, 12 ml, Nega nohtov uniseks, Pripravek Eveline Cosmetics Nail Therapy Med+ vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov učinkovito obnavlja nohte krepi nohte Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte. Uporabljajte redno.
  • Eveline Cosmetics Magic Mask Cute Unicorn tekstilna 3D globinsko čistilna maska
    Eveline Cosmetics Magic Mask Cute Unicorn, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Magic Mask Cute Unicorn bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino razstruplja kožo celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Eveline Cosmetics Micro Precise vodoodporen svinčnik za obrvi s krtačko 2v1 odtenek 01 Taupe 4 g
    Eveline Cosmetics Micro Precise, 4 g, Obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Eveline Cosmetics Micro Precise vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: dolgo obstojen učinek poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto vključno s praktično krtačko izdelek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Eveline Cosmetics Sparkle paleta senčil za oči 19,8 g
    Eveline Cosmetics Sparkle, 19,8 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Eveline Cosmetics Sparkle vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje za naravno ličenje oči za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek Sestava: ogledalce Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Eveline Cosmetics Organic Gold vlažilna in pomirjevalna čistilna pena za občutljivo kožo 150 ml
    Eveline Cosmetics Organic Gold, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eveline Cosmetics Organic Gold pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ima antioksidacijske učinke ne draži kože deluje regeneracijsko Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Eveline Cosmetics Feel The Glow osvetljevalec odtenek 02 Beach Glow 4,2 g
    Eveline Cosmetics Feel The Glow, 4,2 g, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Eveline Cosmetics Feel The Glow daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: rahlo poudari izbrane dele obraza popolno osvetljuje obraz koži zagotavlja svežost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti.
  • Eveline Cosmetics Variété tekoče črtalo v peresu odtenek Black 7 ml
    Eveline Cosmetics Variété, 7 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics Variété poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Eveline Cosmetics Extension Volume maskara z učinkom umetnih trepalnic 10 ml
    Eveline Cosmetics Extension Volume, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Extension Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima učinek umetnih trepalnic ima intenzivno barvo hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eveline Cosmetics Coenzym Q10 & Goat's Milk vlažilna krema za obraz s kozjim mlekom 50 ml
    Eveline Cosmetics Coenzym Q10 & Goat's Milk, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Eveline Cosmetics Coenzym Q10 & Goat's Milk vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja globinsko hrani koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Green Olive dnevna in nočna vlažilna krema proti gubam z izvlečki oljke 50 ml
    Eveline Cosmetics Green Olive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Eveline Cosmetics Green Olive vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja in poživlja pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Contour Correction intenzivna pomlajevalna krema 60+ 50 ml
    Eveline Cosmetics Contour Correction, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Eveline Cosmetics Contour Correction vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje pomlajuje kožo in ji daje energijo koži vrača trdnost in jo pušča napeto globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Contour Correction hranilna lifting krema 70+ 50 ml
    Eveline Cosmetics Contour Correction, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Eveline Cosmetics Contour Correction vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo intenzivno vlaži globinsko hrani koži vrača trdnost in jo pušča napeto spodbuja nastajanje kolagena Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Beauty & Glow Clean Please! micelarni čistilni gel 200 ml
    Eveline Cosmetics Beauty & Glow Clean Please!, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eveline Cosmetics Beauty & Glow pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Eveline Cosmetics Beauty & Glow Water Bomb! vlažilna in hranilna krema za obraz 75 ml
    Eveline Cosmetics Beauty & Glow Water Bomb!, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Beauty & Glow Water Bomb! bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja globinsko hrani Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Beauty & Glow Keep Balance! matirajoča krema z razstrupljevalnim učinkom 75 ml
    Eveline Cosmetics Beauty & Glow Keep Balance!, 75 ml, Podlaga za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Beauty & Glow Keep Balance! bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži matira globinsko hrani kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Beauty & Glow You're A Star! gladilna in posvetlitvena krema 75 ml
    Eveline Cosmetics Beauty & Glow You're A Star!, 75 ml, Podlaga za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Beauty & Glow You're A Star! bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži izenačuje ton kože globinsko hrani hitro se vpija Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eveline Cosmetics Beauty & Glow Goodbye Mr. Makeup! čistilno olje za odstranjevanje ličil 145 ml
    Eveline Cosmetics Beauty & Glow Goodbye Mr. Makeup!, 145 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Eveline Cosmetics Beauty & Glow Goodbye Mr. Makeup! z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila ima osvežilne in pomirjajoče učinke vlaži kožo koža je na dotik nežna in voljna Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Nato sperite.
  • Eveline Cosmetics Beauty & Glow Peel It Baby! encimski piling 2 v 1 75 ml
    Eveline Cosmetics Beauty & Glow Peel It Baby!, 75 ml, Čiščenje obraza za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Eveline Cosmetics Beauty & Glow Peel It Baby!. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: čisti zamašene pore zmanjša pomanjkljivosti kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži oži razširjene pore Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Eveline Cosmetics Beauty & Glow Dragon Blood! gladilni eksfoliacijski serum 18 ml
    Eveline Cosmetics Beauty & Glow Dragon Blood!, 18 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eveline Cosmetics Beauty & Glow Dragon Blood! bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije izenačuje barvni odtenek kože učinkovito vlaži in nahrani ne maši por Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Eveline Cosmetics Beauty & Glow Checkmate! matirajoči serum za zmanjšanje razširjenih por s prebiotiki 18 ml
    Eveline Cosmetics Beauty & Glow Checkmate!, 18 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eveline Cosmetics Beauty & Glow Checkmate! bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: matira oži razširjene pore odstranjuje znake aken zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Eveline Cosmetics Beauty & Glow Brighty Girl! serum za poenotenje tona kože z vitaminom C 18 ml
    Eveline Cosmetics Beauty & Glow Brighty Girl!, 18 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eveline Cosmetics Beauty & Glow Brighty Girl! bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože učinkovito vlaži in nahrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh