Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske

663
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • REF Curl Cream N°244 krema za definicijo las za kodraste lase 150 ml
    REF Curl Cream N°244, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja REF Curl Cream N°244 daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • BPerfect Hydro Glo samoporjavitvena meglica 150 ml
    BPerfect Hydro Glo, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek BPerfect Hydro Glo vašemu obrazu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svojo kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje bronast pridih hitro se vpija vlaži in nahrani
  • Jil Sander Sport Water for Women gel za prhanje za ženske 150 ml
    Jil Sander Sport Water for Women, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Jil Sander Sport Water for Women odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Goldwell Dualsenses Color serum brez spiranja v pršilu za sijaj in zaščito barvanih las 150 ml
    Goldwell Dualsenses Color, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Goldwell Dualsenses Color daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne nudi privlačen lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Caudalie Vinosun zaščitno pršilo proti sončnemu sevanju z antioksidacijskim učinkom SPF 50+ 150 ml
    Caudalie Vinosun, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Pripravek Caudalie Vinosun bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem podpira zdravo sončenje deluje preventivno proti staranju kože vlaži in nahrani hitro se vpija dermatološko testirano Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.
  • Brelil Professional Solaire BI-Phase Instant Conditioner balzam brez spiranja v pršilu za lase izpostavljene soncu, morski in klorirani vodi 150 ml
    Brelil Professional Solaire BI-Phase Instant Conditioner, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam Brelil Professional Solaire BI-Phase Instant Conditioner obnavlja soncu izpostavljene lase in poenostavlja njihovo urejanje. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje mehkobo in sijaj krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi ščiti lase pred mehanskimi poškodbami pri česanju Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno po dolžini las. Ne spirajte.
  • Nina Ricci Nina toaletna voda nadomestno polnilo za ženske 150 ml
    Nina Ricci Nina, 150 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Toaletna voda za ženske Nina Ricci Nina v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. gurmanska dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • OnlyBio Hair in Balance hranilno olje za lase 150 ml
    OnlyBio Hair in Balance, 150 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase OnlyBio Hair in Balance jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lasem zagotavlja žametno mehkobo lase globinsko hrani izboljšuje strukturo las Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • OnlyBio Hair in Balance regeneracijsko olje za lase za suhe lase 150 ml
    OnlyBio Hair in Balance, 150 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase OnlyBio Hair in Balance jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lase globinsko hrani neguje dolžine oslabelih las izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja sijaj lasem zagotavlja žametno mehkobo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Jil Sander Evergreen gel za prhanje za ženske 150 ml
    Jil Sander Evergreen, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Jil Sander Evergreen odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights serum brez spiranja v pršilu za blond lase in lase s prameni 150 ml
    Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: nudi privlačen lesk lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Goldwell Dualsenses Ultra Volume pršilo za volumen tankih las 150 ml
    Goldwell Dualsenses Ultra Volume, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Goldwell Dualsenses Ultra Volume daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kroti neobvladljive lase povečuje gostoto in moč las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Philip B. White Label Maui Wowie pršilo za lase za učinek kot s plaže 150 ml
    Philip B. White Label Maui Wowie, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Philip B. White Label Maui Wowie poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: enostavno in hitro se nanaša ne lepi las in jih ne obremenjuje lasje so zračni in delujejo gostejši Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase. Nato lase uredite v želeno pričesko.
  • Beauty Jar Eco Coco kokosovo olje za telo in lase 150 ml
    Beauty Jar Eco Coco, 150 ml, Nega nohtov za ženske, Olje za telo Beauty Jar Eco Coco vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: vidno mehča kožo kožo pušča žametno mehko hrani in neguje kožo za uporabo na telesu in obrazu Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Beauty Jar Trendy Blondie naravno nevtralizirajoča maska za blond lase 150 ml
    Beauty Jar Trendy Blondie, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Beauty Jar Trendy Blondie predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: nevtralizira rumene odtenke v laseh za naravne in barvane lase lasje so mehki na dotik Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Comfort Zone Essencial Biphasic dvofazni odstranjevalec ličil 150 ml
    Comfort Zone Essencial Biphasic, 150 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Comfort Zone Essencial Biphasic z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila koža je na dotik nežna in voljna preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Pred uporabo temeljito pretresite.
  • Académie Scientifique de Beauté Derm Acte čistilni gel za osvetlitev kože 150 ml
    Académie Scientifique de Beauté Derm Acte, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Académie Scientifique de Beauté Derm Acte pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Benton Snail Bee mehčalni in vlažilni tonik proti gubam 150 ml
    Benton Snail Bee, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Benton Snail Bee . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo obnavlja kožo pomirja in tonira ohranja uravnotežen pH v koži Navodilo za uporabo: Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Phytorelax Laboratories Hyaluronic Acid zaščitni serum za lase 150 ml
    Phytorelax Laboratories Hyaluronic Acid, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Phytorelax Laboratories Hyaluronic Acid lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje preprečuje obrabo in poškodbe las pri oblikovanju obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lase ščiti pred zunanjimi vplivi lasem nudi toplotno zaščito Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Nato lase uredite kot po navadi. Ne spirajte.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ G.Force ekstra močan gel 150 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ G.Force, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Schwarzkopf Professional Osis+ G.Force zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: močno utrdi ne lepi las in se enostavno razčesava moker učinek s sijajem Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard lepilo za fiksiranje za maksimalno utrditev 150 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard, 150 ml, Kreme za lase za ženske, Popolna pričeska ob vsaki priložnosti. Guma za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard predstavlja kompromis med gelom in voskom in z njo boste vedno dosegli odlične rezultate. Lastnosti: posebej močno utrjevanje ne obremenjuje las dolgotrajen učinek zagotavlja zdrav lesk Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Oway Silk'n Glow maska za porozne lase 150 ml
    Oway Silk'n Glow, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Oway Silk'n Glow predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Olival Professional Amino vlažilni čistilni gel 150 ml
    Olival Professional Amino, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Olival Professional pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži preprečuje suho kožo Sestava: brez dišav veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Olival Professional AHA PHA nežni eksfoliacijski tonik 150 ml
    Olival Professional AHA PHA, 150 ml, Encimski pilingi za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Olival Professional AHA PHA. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo preprečuje prekomerno sušenje kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Maternea Mother Care krema za učvrstitev kože z karitejevim maslom 150 ml
    Maternea Mother Care, 150 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Pripravek Maternea Mother Care vam bo pomagal ublažiti znake celulita in vaša koža bo tako ponovno videti čvrsta in gladka. Lastnosti: intenzivno vlaži zmanjšuje celulit in čvrsti kožo izboljšuje mikrocirkulacijo krvi povečuje prožnost kože obnavlja kožo hitro se vpija Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije.
  • Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme encimska maska za obraz 150 ml
    Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme, 150 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask črna čistilna maska 150 ml
    Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask, 150 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Peter Thomas Roth Irish Moor Mud Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Dr. Santé Argan pršilo za poškodovane lase 150 ml
    Dr. Santé Argan, 150 ml, Pripravki za razčesavanje las za ženske, Nega brez spiranja Dr. Santé Argan daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Coco & Eve Sunny Honey Tan Boosting Anti-Aging Body Oil SPF 30 zaščitno olje za pospešitev porjavelosti proti staranju kože SPF 30 150 ml
    Coco & Eve Sunny Honey Tan Boosting Anti-Aging Body Oil SPF 30, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Coco & Eve Sunny Honey Tan Boosting Anti-Aging Body Oil SPF 30 bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje spodbuja naraven proces porjavitve deluje preventivno proti staranju kože hrani kožo in jo neguje krepi in podaljšuje porjavelost kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • FarmaVita Omniplex intenzivni regeneracijski balzam 150 ml
    FarmaVita Omniplex, 150 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam FarmaVita Omniplex zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna izboljšuje strukturo las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Bounty Balm bogata krema za valovite in kodraste lase 150 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Bounty Balm, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional Osis+ Bounty Balm daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila deluje proti kodranju las kakovostno izboljša strukturo las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Beauty Jar Super Hero čistilni gel za obraz 150 ml
    Beauty Jar Super Hero, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Beauty Jar Super Hero je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz preprečuje suho kožo globinsko vlaži deluje regeneracijsko Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Cosrx AHA/BHA čistilni tonik 150 ml
    Cosrx AHA/BHA, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za toniranje Cosrx AHA/BHA bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: oži pore osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Bumble and bumble Surf Foam Spray Blow Dry pršilo za lase za učinek kot s plaže 150 ml
    Bumble and bumble Surf Foam Spray Blow Dry, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Plažno pršilo Bumble and bumble Surf vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju. Lastnosti: hitro in enostavno oblikovanje ne lepi las in jih ne obremenjuje lahka tekstura, ki ne obremenjuje las utrjuje lase Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Bumble and bumble Thickening Great Body Blow Dry crème krema za lase za bogat volumen 150 ml
    Bumble and bumble Thickening Great Body Blow Dry crème, 150 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Bumble and bumble Thickening Great Body Blow Dry crème zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča mehke in nežne na dotik zagotavlja vlaženje in sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice umitih las in razčešite. Ne spirajte.
  • Bumble and bumble Thickening Full Form Soft Mousse penasti utrjevalec za lase za bogat volumen 150 ml
    Bumble and bumble Thickening Full Form Soft Mousse, 150 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Bumble and bumble Thickening Full Form Soft Mousse daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: ščiti lase pri toplotnem oblikovanju hitro in enostavno oblikovanje ne lepi las in jih ne obremenjuje zagotavlja volumen od korenin Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Beauty Formulas Cucumber osvežilni piling za obraz 150 ml
    Beauty Formulas Cucumber, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Beauty Formulas Cucumber za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice odstranjuje ogrce in prekomerni loj gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Beauty Formulas Retinol globoko čistilni gel proti gubam 150 ml
    Beauty Formulas Retinol, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Beauty Formulas Retinol pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži deluje regeneracijsko Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Dove Advanced Care Antiperspirant antiperspirant v pršilu 72 ur Coconut & Jamine Flower 150 ml
    Dove Advanced Care Antiperspirant, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Dove Advanced Care optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče učinkovito ščiti pred potenjem dodaja svežino ščiti pred neprijetnim vonjem Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Dove Advanced Care Helps Smooth antiperspirant v pršilu 72 ur 150 ml
    Dove Advanced Care Helps Smooth, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Dove Advanced Care optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče učinkovito ščiti pred potenjem dodaja svežino ščiti pred neprijetnim vonjem Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Gyada Cosmetics Solar Low Protection negovalno olje za sončenje za telo SPF 10 150 ml
    Gyada Cosmetics Solar Low Protection, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Gyada Cosmetics Solar Low Protection predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen hrani kožo in jo neguje Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Simply Zen Smooth & Care pršilo za glajenje proti krepastim lasem 150 ml
    Simply Zen Smooth & Care, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Simply Zen Smooth & Care daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne kroti neobvladljive lase deluje proti kodranju las enostavno se nanaša krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Uredite lase kot običajno.
  • Playboy Queen Of The Game dezodorant v pršilu za ženske 150 ml
    Playboy Queen Of The Game, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Playboy Queen Of The Game sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Korres Greek Yoghurt krema za odstranjevanje ličil in čiščenje kože 150 ml
    Korres Greek Yoghurt, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Korres Greek Yoghurt je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži ne draži kože Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Ziaja Cleansing čistilna pena za občutljivo in pordelo kožo 150 ml
    Ziaja Cleansing, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Ziaja Cleansing pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz preprečuje suho kožo deluje regeneracijsko globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Ziaja Cleansing čistilna pena za normalno kožo 150 ml
    Ziaja Cleansing, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Ziaja Cleansing je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Under Twenty ANTI! ACNE čistilna pasta za aknasto kožo 150 ml
    Under Twenty ANTI! ACNE, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Under Twenty ANTI! ACNE pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Oriflame Pure Skin čistilni gel za obraz za mastno kožo 150 ml
    Oriflame Pure Skin, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Oriflame Pure Skin pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: prijetno osvežuje regulira tvorbo kožnega sebuma ne draži kože nežno in temeljito umije cel obraz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte dnevno.
  • Physiogel Daily MoistureTherapy vlažilni gel za umivanje za suho kožo 150 ml
    Physiogel Daily MoistureTherapy, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Physiogel Daily MoistureTherapy pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži deluje regeneracijsko Sestava: brez dišav
  • René Furterer Karinga vlažilna stiling krema za valovite lase 150 ml
    René Furterer Karinga, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja René Furterer Karinga daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: nudi privlačen lesk kroti neobvladljive lase lasem nudi hidratacijo in hranila deluje proti kodranju las
  • Dermedic Capilarte serum za spodbujanje rasti las z regeneracijskim učinkom 150 ml
    Dermedic Capilarte, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Dermedic Capilarte daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las aktivira lasne korenine lasem nudi hidratacijo in hranila ima regeneracijske učinke
  • HAAN Hand Care Forest Grace krema za roke, ki se hitro absorbira s prebiotiki Forest Grace 150 ml
    HAAN Hand Care Forest Grace, 150 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema HAAN Hand Care Forest Grace. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo preprečuje suho kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Delia Cosmetics Cameleo Anti Damage serum za lase z arganovim oljem 150 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Anti Damage, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Delia Cosmetics Cameleo Anti Damage lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lase nahrani po celotni dolžini prodira v lasno strukturo in jo krepi obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lasem zagotavlja novo moč Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Delia Cosmetics Cameleo Color Care serum za lase za barvane lase 150 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Color Care, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Delia Cosmetics Cameleo Color Care lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: celi in krepi razcepljene konice las obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lase nahrani po celotni dolžini Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Delia Cosmetics Hyaluron Fusion meglica za tonizacijo obraza z učvrstitvenim učinkom 150 ml
    Delia Cosmetics Hyaluron Fusion, 150 ml, Vode za obraz za ženske, Osvežilno pršilo za obraz Delia Cosmetics Hyaluron Fusion bo prebudilo vašo kožo katerikoli del dneva in ji nudilo takojšnje olajšanje. Lastnosti: pomaga preprečiti izsušenost kože osvežuje in osvetljuje kožo ohranja v ravnovesju koži vrača zdrav in mladosten videz Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Soaphoria Care Maroška glina 150 ml
    Soaphoria Care, 150 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Soaphoria Care bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino razstruplja kožo preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Klorane Peony balzam za lase za občutljivo lasišče 150 ml
    Klorane Peony, 150 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Klorane Peony zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: lase navlaži in nahrani blaži srbenje lasišča Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Nanesite na vlažne lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Bioderma Photoderm Autobronzant samoporjavitveno pršilo z vlažilnim učinkom 150 ml
    Bioderma Photoderm Autobronzant, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo Bioderma Photoderm Autobronzant vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži zagotavlja naraven porjavel videz mehča kožo hitro se vpija ima dolgotrajen učinek koži daje zdrav videz s poljubom sonca Sestava: pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite.
  • Jil Sander N° 4 losjon za telo za ženske 150 ml
    Jil Sander N° 4, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Jil Sander N° 4 poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Lee Stafford Scalp Love Anti Hair-Loss Thickening Leave-In Tonic lasni tonik za krepitev las 150 ml
    Lee Stafford Scalp Love Anti Hair-Loss Thickening Leave-In Tonic, 150 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Nega brez spiranja Lee Stafford Scalp Love Anti Hair-Loss Thickening Leave-In Tonic daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne aktivira lasne korenine pomirja razdraženo lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • puroBIO Cosmetics Detangling Conditioner revitalizacijski balzam za lažje česanje las 150 ml
    puroBIO Cosmetics Detangling Conditioner, 150 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam puroBIO Cosmetics Detangling Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje popravlja mehanske in kemične poškodbe lasem zagotavlja očarljiv lesk neguje dolžine oslabelih las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Kallos Botaniq Superfruits obnovitveno pršilo z rastlinskimi izvlečki 150 ml
    Kallos Botaniq Superfruits, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne lasem nudi hidratacijo in hranila deluje proti kodranju las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • L’Oréal Paris Elseve Dream Long pršilo za zaščito las pred vročino 150 ml
    L’Oréal Paris Elseve Dream Long, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Paris Elseve Dream Long daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: nudi privlačen lesk daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Kérastase K L'incroyable Blowdry oblikovalni losjon za toplotno oblikovanje las 150 ml
    Kérastase K L'incroyable Blowdry, 150 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Kérastase K L'incroyable Blowdry zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna bori se proti kodranju Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Redken Curvaceous serum za valovite lase 150 ml
    Redken Curvaceous, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Redken Curvaceous daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kroti neobvladljive lase deluje proti kodranju las lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Biotherm Biosource čistilna penasta krema za suho kožo 150 ml
    Biotherm Biosource, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Biotherm Biosource pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Narciso Rodriguez for her krema za telo za ženske 150 ml
    Narciso Rodriguez for her, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Narciso Rodriguez for her poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije koži zagotavlja udobje in vitalnost
  • Phyto Specific Rich Hydrating Mask hranilna maska za valovite in kodraste lase 150 ml
    Phyto Specific Rich Hydrating Mask, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Phyto Specific Rich Hydrating Mask predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik podpira naravno tvorbo valov in kodrov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Gyada Cosmetics Solar zaščitna krema za obraz in telo za otroke SPF 50+ 150 ml
    Gyada Cosmetics Solar, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Gyada Cosmetics Solar bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, pa tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: hitro se vpija enostaven in hiter nanos ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem lahko se uporablja za obraz in telo koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Delia Cosmetics Cameleo Anti Static pršilo za glajenje 150 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Anti Static, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Delia Cosmetics Cameleo Anti Static daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kroti neobvladljive lase ima protistatični učinek lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase.
  • Oway ColorUp maska za barvane lase in lase s prameni 150 ml
    Oway ColorUp, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Oway ColorUp predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk podaljšuje trajanje barve deluje v globino lasnega vlakna Sestava: brez silikonov veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Oway beCurly maska za kodraste lase 150 ml
    Oway beCurly, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Oway beCurly predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Origins GinZing™ Refreshing Scrub Cleanser osvežilni piling za obraz 150 ml
    Origins GinZing™ Refreshing Scrub Cleanser, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Origins GinZing™ Refreshing Scrub Cleanser. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz čisti zamašene pore odstranjuje odmrle kožne celice učinkovito obnavlja kožo ne suši kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer hranilna in termo zaščitna krema 150 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene gladi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Ne spirajte.
  • Syoss Big Sexy Volume pršilo za volumen pri sušenju las 150 ml
    Syoss Big Sexy Volume, 150 ml, Stiling za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Syoss Big Sexy Volume poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: kožo ščiti pred zunanjimi vplivi poenostavlja oblikovanje preprečuje nastanek krepastih las enostavno in hitro se nanaša predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Jil Sander Sport for Women gel za prhanje za ženske 150 ml
    Jil Sander Sport for Women, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Jil Sander Sport for Women odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Apivita Royal Honey vlažilna krema za telo 150 ml
    Apivita Royal Honey, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Apivita Royal Honey neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo koži vrača udobje in vitalnost koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne globinsko čistilni gel za problematično kožo, akne 150 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eveline Cosmetics Perfect Skin pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje nežno in temeljito umije cel obraz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Klorane Flax Fiber suhi šampon za fine in tanke lase 150 ml
    Klorane Flax Fiber, 150 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Klorane Flax Fiber vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: lasem daje energijo in sijaj ustvarja bogat in zračen volumen v laseh ne pušča belih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Redken Acidic Bonding Concentrate krepilna nega brez spiranja 150 ml
    Redken Acidic Bonding Concentrate, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Redken Acidic Bonding Concentrate daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: daje žametno mehkobo lase pušča čudovito sijoče in vitalne deluje proti kodranju las lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase.
  • René Furterer Volumea balzam za volumen 150 ml
    René Furterer Volumea, 150 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam René Furterer Volumea zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje izboljšuje strukturo las Sestava: brez sulfatov brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Transformer gel stiling gel za volumen in obliko 150 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Transformer gel, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase L’Oréal Professionnel Tecni.Art zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling za vsakodnevno oblikovanje las zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan za ustvarjanje ustvarjalnih pričesk Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves pršilo za oblikovanje las z morsko soljo 150 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Beach Waves, 150 ml, Slana pršila za lase za ženske, Plažno pršilo L’Oréal Professionnel Tecni.Art vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju. Lastnosti: ustvarja vsakdanje razmršen videz učinek plažnih kodrov naravno utrjuje lahka tekstura, ki ne obremenjuje las vlaži lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Web Design stiling pasta za strukturo in sijaj 150 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Web Design, 150 ml, Sijaji za lase za ženske, Stiling pripravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje nudi popoln volumen in obliko enostavno se spira gladi zagotavlja volumen od korenin Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Transformation Lotion oblikovalni losjon za obliko 150 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Transformation Lotion, 150 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Stiling pripravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje ne obremenjuje las nudi popoln volumen in obliko zagotavlja zdrav lesk daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
  • Waterclouds Intensive Repair Treatment hranilno in vlažilno pršilo za lase 150 ml
    Waterclouds Intensive Repair Treatment, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Waterclouds Intensive Repair Treatment daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke odpravlja lomljenje las Sestava: UV-filtri veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Some By Mi AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle mehčalni in vlažilni tonik 150 ml
    Some By Mi AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Some By Mi AHA∙BHA∙PHA 30 Days Miracle. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo obnavlja kožo odstranjuje pordelost kože osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Ladival Sport zaščitno pršilo proti sončnemu sevanju SPF 30 150 ml
    Ladival Sport, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Ladival Sport predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Playboy VIP For Her deo sprej za ženske 150 ml
    Playboy VIP For Her, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Playboy VIP For Her sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil olje za telo za podaljšanje porjavelosti 150 ml
    Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Oil, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek Lancaster Golden Tan Maximizer nudi od sonca obremenjeni koži potrebno nego in hkrati podaljšuje pridobljeno porjavelost. Lastnosti: podaljšuje videz porjavelosti kožo naredi sijočo in osvetljeno poglablja intenzivnost sončenja Navodilo za uporabo: Pred uporabo pripravek temeljito pretresite. Po izpostavljenosti soncu s krožnimi gibi vmasirajte v čisto kožo.
  • Seboradin Forte maska proti izpadanju las 150 ml
    Seboradin Forte, 150 ml, Težave z lasmi in lasiščem za ženske, Maska za lase Seboradin Forte predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: pozitivno deluje proti izpadanju las krepi lasne konice izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Dove Go Fresh Fresh Touch antiperspirant 48 ur kumara in zeleni čaj 150 ml
    Dove Go Fresh Fresh Touch, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Dove Go Fresh Fresh Touch prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Goldwell Dualsenses Rich Repair serum brez spiranja v pršilu za poškodovane lase 150 ml
    Goldwell Dualsenses Rich Repair, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Goldwell Dualsenses Rich Repair daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Seboradin Fito Cell maska za okrepitev las za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 150 ml
    Seboradin Fito Cell, 150 ml, Težave z lasmi in lasiščem uniseks, Maska za lase Seboradin Fito Cell predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna pozitivno deluje proti izpadanju las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask čistilna krema za suho kožo 150 ml
    Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: kožo čisti v globino osvetljuje in osvežuje dermatološko testirano
  • Bielenda Eco Sorbet Peach micelarna čistilna pena 150 ml
    Bielenda Eco Sorbet Peach, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Eco Sorbet pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Ne spirajte.
  • Bielenda Eco Sorbet Raspberry micelarna čistilna pena 150 ml
    Bielenda Eco Sorbet Raspberry, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Eco Sorbet pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB tekoči keratin v pršilu za poškodovane lase 150 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Delia Cosmetics Cameleo BB daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke nudi privlačen lesk daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB tekoči keratin v pršilu za barvane lase in lase s prameni 150 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Delia Cosmetics Cameleo BB daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: daje žametno mehkobo poudarja intenzivnost barve ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las povečuje gostoto in moč las Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh