Največja modna platforma v Sloveniji

Millefiori popusti in znižanja za ženske

37
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Millefiori Milano Mela & Cannella dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Mela & Cannella, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Mela & Cannella je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: sadna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Millefiori Zona Fior Di Muschio nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Zona Fior Di Muschio, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Zona Fior Di Muschio spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Selected Mirto nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Mirto, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Mirto spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Air Design Capsule Transparent aroma difuzor brez polnila (6 x 14 cm) 1 kos
    Millefiori Air Design Capsule Transparent, 1 kos, Aroma difuzorji brez polnila Dišave za dom, Dišave imajo čudežno moč – hišo spremenijo v dom in v trenutku pričarajo prijetno vzdušje. Aroma difuzor brez polnila Millefiori Air Design Capsule Transparent bo prijetno odišavil vsak notranji prostor, hkrati pa bo služil tudi kot estetski dodatek. Samo izbrati morate dišavo po svojem okusu in napolniti difuzor. Lastnosti: estetski dodatek, ki bo polepšal prostor možna je uporaba s poljubnim tekočim polnilom za aroma difuzor Navodilo za uporabo: Ta aroma difuzor nima priloženega polnila. Kupiti je treba eno od posebnih polnil za aroma difuzor. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Millefiori Moveo električni difuzor beli
    Millefiori Moveo, Aroma difuzorji brez polnila Dišave za dom, Dišave imajo čudežno moč – hišo spremenijo v dom in v trenutku pričarajo prijetno vzdušje. Aroma difuzor brez polnila Millefiori Moveo bo prijetno odišavil vsak notranji prostor, hkrati pa bo služil tudi kot estetski dodatek. Samo izbrati morate dišavo po svojem okusu in napolniti difuzor. Lastnosti: estetski dodatek, ki bo polepšal prostor po vstavitvi polnila prostor odišavi z izbrano dišavo enostavna menjava polnila Navodilo za uporabo: Ta aroma difuzor nima priloženega polnila. Kupiti je treba eno od posebnih polnil za aroma difuzor. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Millefiori Milano Grape Cassis dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Grape Cassis, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Grape Cassis je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: domiseln in eleganten način za odišavljenje doma več možnosti sproščanja olja sadna dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Millefiori Selected Mimosa Flower nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Mimosa Flower, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Mimosa Flower spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Selected Smoked Bamboo aroma difuzor s polnilom 350 ml
    Millefiori Selected Smoked Bamboo, 350 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Selected Smoked Bamboo prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Millefiori Natural Acqua Blu dišavno olje 15 ml
    Millefiori Natural Acqua Blu, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Natural Acqua Blu je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: citrusna dišava sadna dišava lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Milano White Paper Flowers aroma difuzor s polnilom 250 ml
    Millefiori Milano White Paper Flowers, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano White Paper Flowers prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Millefiori Moveo Mini električni difuzor
    Millefiori Moveo Mini, Aroma difuzorji brez polnila Dišave za dom, Dišave imajo čudežno moč – hišo spremenijo v dom in v trenutku pričarajo prijetno vzdušje. Aroma difuzor brez polnila Millefiori Moveo Mini bo prijetno odišavil vsak notranji prostor, hkrati pa bo služil tudi kot estetski dodatek. Samo izbrati morate dišavo po svojem okusu in napolniti difuzor. Lastnosti: estetski dodatek, ki bo polepšal prostor po vstavitvi polnila prostor odišavi z izbrano dišavo možna je uporaba s poljubnim tekočim polnilom za aroma difuzor Navodilo za uporabo: Ta aroma difuzor nima priloženega polnila. Kupiti je treba eno od posebnih polnil za aroma difuzor.
  • Millefiori Milano Osmanthus Dew dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Osmanthus Dew, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Osmanthus Dew je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru.
  • Millefiori Selected Silver Spirit aroma difuzor s polnilom 350 ml
    Millefiori Selected Silver Spirit, 350 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Selected Silver Spirit prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: čista pudrasta dišava lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Millefiori Icon Legni & Spezie dišava za avto I. 1 kos
    Millefiori Icon Legni & Spezie, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Legni & Spezie naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava zeliščna aroma
  • Millefiori Icon Mineral Gold dišava za avto nadomestno polnilo 1 kos
    Millefiori Icon Mineral Gold, 1 kos, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Millefiori Icon Mineral Gold, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: sladka aroma lesna dišava cvetlična dišava
  • Millefiori Zona Keemun nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Zona Keemun, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Zona Keemun spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: zračno čista dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Selected Mirto dišavno olje 15 ml
    Millefiori Selected Mirto, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Selected Mirto je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: gurmanska dišava domiseln in eleganten način za odišavljenje doma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Natural Mineral Gold pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Natural Mineral Gold, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Natural Mineral Gold z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Millefiori Natural Acqua Blu nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Natural Acqua Blu, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Natural Acqua Blu spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava lesna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Selected Mimosa Flower dišavno olje 15 ml
    Millefiori Selected Mimosa Flower, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Selected Mimosa Flower je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava domiseln in eleganten način za odišavljenje doma začinjena aroma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Milano Black Tea Rose dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Black Tea Rose, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Black Tea Rose je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava domiseln in eleganten način za odišavljenje doma lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Natural Volcanic Purple dišavno olje 15 ml
    Millefiori Natural Volcanic Purple, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Volcanic Purple je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava domiseln in eleganten način za odišavljenje doma Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Selected Smoked Bamboo dišavno olje 15 ml
    Millefiori Selected Smoked Bamboo, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Selected Smoked Bamboo je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: domiseln in eleganten način za odišavljenje doma lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Milano Blue Posidonia pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Milano Blue Posidonia, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano Blue Posidonia z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Millefiori Milano Honey & Sea Salt aroma difuzor s polnilom 250 ml
    Millefiori Milano Honey & Sea Salt, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Honey & Sea Salt prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sladka aroma lesna dišava gurmanska dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Millefiori Milano Black Tea Rose pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Milano Black Tea Rose, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano Black Tea Rose z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih.
  • Millefiori Milano Volcanic Purple pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Milano Volcanic Purple, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano Volcanic Purple z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih.
  • Millefiori Moveo Oxygen polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo Oxygen, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo Oxygen vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: sveža dišava
  • Millefiori Zona Moonflower aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Zona Moonflower, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Zona Moonflower prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Millefiori Moveo White Musk polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo White Musk, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo White Musk vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: sveža dišava
  • Millefiori Moveo Vanilla & Wood polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo Vanilla & Wood, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo Vanilla & Wood vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava
  • Millefiori Moveo Magnolia Blossom & Wood polnilo za aroma difuzor 15 ml
    Millefiori Moveo Magnolia Blossom & Wood, 15 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Moveo Magnolia Blossom & Wood vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: lesna dišava cvetlična dišava
  • Millefiori Icon Mineral Gold dišava za avto Metallo 1 kos
    Millefiori Icon Mineral Gold, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Mineral Gold naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Millefiori Natural Lychee Rose dišavno olje 15 ml
    Millefiori Natural Lychee Rose, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Natural Lychee Rose je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Millefiori Milano Rhubarb & Pepper pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Milano Rhubarb & Pepper, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Milano Rhubarb & Pepper z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Millefiori Sticks nadomestne paličice za aroma difuzorje 35 cm
    Millefiori Sticks, 35 cm, Paličice za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestne palčke Millefiori Sticks so primerne za uporabo v aroma difuzorju. Palčke se namočijo v dišečo mešanico iz posodice, ki vsebuje pršilo za dom. Ta se preko palčk postopno sprošča in izhlapeva v zrak. Tako lahko prostor enkratno diši več tednov. Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. V posodico z dišečo esenco potopite palčke, ki vpijejo pršilo in dišava se začne postopoma sproščati v zrak prostora. Intenzivnost dišave aroma difuzorja se prilagaja s številom vloženih palčk.
  • Millefiori Natural Mineral Gold aroma difuzor s polnilom 100 ml
    Millefiori Natural Mineral Gold, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Natural Mineral Gold prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh