Največja modna platforma v Sloveniji

EcoTools popusti in znižanja za ženske

11
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • EcoTools Luxe Collection Plush čopič za puder 1 kos
    EcoTools Luxe Collection Plush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič EcoTools Luxe Collection Plush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine natančno in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • EcoTools Luxe Collection Soft čopič za osvetljevalec 1 kos
    EcoTools Luxe Collection Soft, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič EcoTools Luxe Collection Soft bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: ima mehke ščetine za nanos pudrastih izdelkov natančno in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • EcoTools Precious Metals set čopičev (za sijoč videz)
    EcoTools Precious Metals, 4 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje EcoTools Precious Metals vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za puder čopič za nanos tekočega pudra čopič za korektor gobica za tekoči puder Lastnosti: čopič za popolno ličenje odličen za darilo razveselil bo vsako žensko odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • EcoTools Precious Metals set čopičev (za osvetlitev kože)
    EcoTools Precious Metals, 4 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje EcoTools Precious Metals vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za nanašanje senčil Čopič za zabrisovanje čopič za osvetljevalec čopič za rdečilo Lastnosti: razveselil bo vsako žensko za natančno nanašanje ličil ima mehke ščetine natančno in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • EcoTools Precious Metals set čopičev (za oči)
    EcoTools Precious Metals, 5 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje EcoTools Precious Metals vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: krtačka za obrvi čopič za oči kotni čopič za konture senčil za oči Čopič za zabrisovanje ploščat čopič za senčila za oči Lastnosti: popoln za dnevno in večerno ličenje omogoča hiter nanos senčil za oči je primeren za pudraste izdelke odlično se prilega roki Sestava: veganski izdelek iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • EcoTools Glow Collection Starry Glow set čopičev
    EcoTools Glow Collection Starry Glow, 4 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Set čopičev za ličenje EcoTools Glow Collection Starry Glow vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za osvetljevalec 1 kos čopič za nanašanje senčil 1 kos čopič za nanos podlage 1 kos čopič za korektor 1 kos krtačka za obrvi in trepalnice 1 kos papirčki za matiranje Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči nanaša optimalen sloj senčil za oči za suho in mokro uporabo odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • EcoTools Glow Collection Wrapped in Glow set čopičev (za popoln videz)
    EcoTools Glow Collection Wrapped in Glow, 6 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Set čopičev za ličenje EcoTools Glow Collection Wrapped in Glow vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: gobica za tekoči puder 1 kos čopič za nanos podlage 1 kos čopič za puder 1 kos Čopič za zabrisovanje 1 kos čopič za senčila za oči 1 kos čopič za ličenje oči 1 kos čopič za korektor 1 kos Lastnosti: za natančno nanašanje ličil odličen za darilo za nanos kremastih izdelkov za nanos pudrastih izdelkov natančno in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • EcoTools Dash of Glow darilni set
    EcoTools Dash of Glow, 5 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Set čopičev za ličenje EcoTools Dash of Glow vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za nanos tekočega pudra 1 kos čopič za nanos korektorja 1 kos čopič za nanašanje senčil 1 kos čopič za oči kotni 1 kos precizna gobica za tekoči puder 1 kos Lastnosti: razveselil bo vsako žensko odličen za darilo čopič za popolno ličenje omejena izdaja Sestava: iz sintetičnih vlaken veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • EcoTools Merry Must-Haves darilni set (za obraz)
    EcoTools Merry Must-Haves, 6 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Set čopičev za ličenje EcoTools Merry Must-Haves vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za rdečilo 1 kos čopič za oči kotni za obrvi 1 kos čopič za nanašanje senčil 1 kos čopič za točno nanašanje senčil 1 kos šampon za čiščenje kozmetičnih čopičev 1 kos papirčki za matiranje 20 kos Lastnosti: za popoln videz cel dan razveselil bo vsako žensko odličen za darilo omejena izdaja Sestava: iz sintetičnih vlaken veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • EcoTools Shimmer + Shine darilni set (za obraz)
    EcoTools Shimmer + Shine, 7 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Set čopičev za ličenje EcoTools Shimmer + Shine vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: univerzalni čopič za predel okoli oči 1 kos poševni čopič za senčila za oči 1 kos krtačka za obrvi in trepalnice 1 kos precizna gobica za tekoči puder 1 kos čopič za ličenje oči 1 kos čopič za nanos tekočega in kremastega tekočega pudra 1 kos potovalni etui za gobico 1 kos Lastnosti: omogoča zelo raznoliko ličenje za natančno nanašanje ličil razveselil bo vsako žensko omejena izdaja Sestava: iz sintetičnih vlaken veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • EcoTools On-The-Go Style set čopičev (za pot)
    EcoTools On-The-Go Style, 4 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje EcoTools On-The-Go Style vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za senčenje in prehode čopič za puder in rdečilo Čopič za zabrisovanje čopič za oči kotni potovalna torba g

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh