Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

855
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Culti Automobili Lamborghini aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Culti Automobili Lamborghini, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Automobili Lamborghini prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Inecto Argan globinsko hranilni balzam za lase 500 ml
    Inecto Argan, 500 ml, Balzami za ženske, Balzam Inecto Argan zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk neguje dolžine oslabelih las Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Inecto Argan šampon za sijaj in mehkobo las 500 ml
    Inecto Argan, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Inecto Argan učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Inecto Avocado hranilni balzam za lase 500 ml
    Inecto Avocado, 500 ml, Balzami za ženske, Balzam Inecto Avocado zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Inecto Avocado hranilni šampon za lase 500 ml
    Inecto Avocado, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Inecto Avocado učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen lase pušča mehke Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Inecto Coconut vlažilni balzam za lase 500 ml
    Inecto Coconut, 500 ml, Balzami za ženske, Balzam Inecto Coconut zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna lajša razčesavanje in oblikovanje gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Inecto Coconut vlažilni šampon za lase 500 ml
    Inecto Coconut, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Inecto Coconut učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Ambientair The Olphactory Verbena osvežilec tekstila 500 ml
    Ambientair The Olphactory Verbena, 500 ml, Dišave za omare Dišave za dom, Pršilo za dom Ambientair The Olphactory Verbena z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: citrusna dišava oblačila ohranja čudovito dišeča Navodilo za uporabo: Lahko se uporablja tudi za odišavljanje blaga. Dišave so posebej izdelane tako, da na blagu ne puščajo madežev. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • I love... Naturals Rose & Argan opojen gel za prhanje z vonjem vrtnic 500 ml
    I love... Naturals Rose & Argan, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje I love... Naturals Rose & Argan. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: koži vrača občutek udobja umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko nemastna tekstura zagotavlja fino čiščenje Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • I love... Wellness Sleep relaksacijska pena za kopel za miren spanec 500 ml
    I love... Wellness Sleep, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel I love... Wellness Sleep poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru pomirja telo in duha mehča kožo celega telesa Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Sachajuan Body Lotion Ginger Flower vlažilni losjon za telo 500 ml
    Sachajuan Body Lotion Ginger Flower, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Sachajuan Body Lotion Ginger Flower bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Uriage DS HAIR Soft Balancing Shampoo čistilni šampon za občutljivo lasišče 500 ml
    Uriage DS HAIR Soft Balancing Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Uriage DS HAIR Soft Balancing Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Sachajuan Hand Wash Shiny Citrus tekoče milo za roke 500 ml
    Sachajuan Hand Wash Shiny Citrus, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Sachajuan Hand Wash Shiny Citrus nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action micelarna voda za osvetljevanje kože in hidratacijo 500 ml
    Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila obnavlja kožo deluje regeneracijsko Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Baylis & Harding Kindness+ Hyaluronic Acid vlažilen gel za prhanje dišave Pear & Neroli 500 ml
    Baylis & Harding Kindness+ Hyaluronic Acid, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Baylis & Harding Kindness+ Hyaluronic Acid. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Baylis & Harding Kindness+ Plant Collagen Negovalno tekoče milo za roke dišave Coconut Milk & Rose Water 500 ml
    Baylis & Harding Kindness+ Plant Collagen, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Baylis & Harding Kindness+ Plant Collagen nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: preprečuje napenjanje kože koži zagotavlja svilnato mehkobo kožo osveži in ji doda vitalnost varuje roke pred prezgodnjim staranjem neguje kožo rok učinkovito umiva kožo rok Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Baylis & Harding Kindness+ Plant Collagen revitalizacijski gel za prhanje dišave Coconut Milk & Rose Water 500 ml
    Baylis & Harding Kindness+ Plant Collagen, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Baylis & Harding Kindness+ Plant Collagen. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko mehča in povečuje elastičnost kože Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora
  • Baylis & Harding Kindness+ Vitamin C tekoče milo za roke dišave Orange & Mango 500 ml
    Baylis & Harding Kindness+ Vitamin C, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Baylis & Harding Kindness+ Vitamin C nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: neguje kožo rok učinkovito umiva kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost koži zagotavlja svilnato mehkobo preprečuje napenjanje kože Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Baylis & Harding Kindness+ Vitamin C gel za prhanje dišave Orange & Mango 500 ml
    Baylis & Harding Kindness+ Vitamin C, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Baylis & Harding Kindness+ Vitamin C. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Kérastase Nutritive Bain Satin Riche intenzivno hranilni šampon 500 ml
    Kérastase Nutritive Bain Satin Riche, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Nutritive Bain Satin Riche učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Teatro Fragranze Patchoulove nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Teatro Fragranze Patchoulove, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Teatro Fragranze Patchoulove spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava lesna dišava
  • Le Maioliche Roma tekoče milo za roke 500 ml
    Le Maioliche Roma, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Le Maioliche Roma skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: odstranjuje umazanijo in bakterije preprečuje suho kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Uporabljajte dnevno.
  • Kallos Spa masažna krema za roke in noge 500 ml
    Kallos Spa, 500 ml, Masažna olja za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Kallos Spa odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo ima regeneracijske učinke celi razpokano kožo Navodilo za uporabo: Ne spirajte. Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije. Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Ziaja Baltic Home Spa Vitality gel za prhanje za obraz, telo in lase 500 ml
    Ziaja Baltic Home Spa Vitality, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Baltic Home Spa Vitality. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Maison Berger Paris Quintessence Golden Wheat nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Quintessence Golden Wheat, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Quintessence Golden Wheat spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: topla dišava lepo odišavi celoten prostor Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • VanaVita Bamboo Eco termovka 500 ml
    VanaVita Bamboo Eco, 500 ml, Fitnes oprema uniseks, Pitje zadostne količine vode je pomembno za pravilno delovanje telesa. Steklenica za vodo VanaVita Bamboo Eco vam omogoča, da imate svojo najljubšo pijačo vedno pri roki, ne glede na to, ali ste v službi, se učite ali telovadite. Izogibajte se dehidraciji in ne pozabite tekočine dopolnjevati ves dan. Lastnosti: idealna za trening in potovanja primerna za hladne in vroče napitke pokrov, ki popolnoma tesni, preprečuje razlitje vsebine preprost, eleganten dizajn Sestava: nerjavno jeklo
  • Listerine Total Care Sensitive ustna voda za popolno zaščito občutljivih zob 500 ml
    Listerine Total Care Sensitive, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Listerine Total Care Sensitive osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zmanjša občutljivost zob krepi sklenino uničuje bakterije zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Gestil Fleir by Wonder šampon za pogosto umivanje za mastne lase 500 ml
    Gestil Fleir by Wonder, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Gestil Fleir by Wonder učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Med Hydrating Care balzam za telo z vlažilnim učinkom za suho in občutljivo kožo 500 ml
    Ziaja Med Hydrating Care, 500 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Ziaja Med Hydrating Care , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi mehča in pomaga do svilnato gladke kože izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Medavita Beta Refibre Reconstructive Hair Fluid nega za obnovo lasnih vlaken za krhke lase 500 ml
    Medavita Beta Refibre Reconstructive Hair Fluid, 500 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam za lase Medavita Beta Refibre Reconstructive Hair Fluid vašim lasem po pranju zagotavlja vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini izboljšuje prožnost lasnih vlaken Navodilo za uporabo: Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Medavita Keratin Miracle Pure Chelating Shampoo globinsko čistilni šampon za lase 500 ml
    Medavita Keratin Miracle Pure Chelating Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Medavita Keratin Miracle Pure Chelating Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Maison Berger Paris Underneath The Magnolias nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Underneath The Magnolias, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Underneath The Magnolias spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Maison Berger Paris Rhubarb Radiance nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Rhubarb Radiance, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Rhubarb Radiance spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor cvetlična dišava citrusna dišava v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Maison Berger Paris Land Of Spices nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Land Of Spices, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Land Of Spices spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Olival Immortelle Micellar Solution čistilna micelarna voda 500 ml
    Olival Immortelle Micellar Solution, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Olival Immortelle zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kožo ohranja v ravnovesju ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi. Ne spirajte.
  • Revlon Professional Pro You The Moisturizer vlažilna in hranilna maska za vse tipe las 500 ml
    Revlon Professional Pro You The Moisturizer, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revlon Professional Pro You predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Revlon Professional Pro You The Keeper vlažilna maska za zaščito barve 500 ml
    Revlon Professional Pro You The Keeper, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revlon Professional Pro You predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • GymBeam Shaker 500 športni shaker barva Coral 500 ml
    GymBeam Shaker 500, 500 ml, Fitnes oprema uniseks, Potrebujete hitro dopolniti potreben odmerek beljakovin, predvadbenega stimulansa, sredstva za kurjenje maščob, BCCA ali vitamina? Shaker GymBeam Shaker 500 poskrbi za enostavno mešanje prehrane za vaše mišice in sklepe. Vedno ga imejte pri roki. Lastnosti: notranje cedilo za popolno konsistenco brez grudic pokrov, ki popolnoma tesni, preprečuje razlitje vsebine primerno za pomivanje v pomivalnem stroju nepogrešljiv pomočnik vsakega športnika Sestava: BPA free plastika
  • Avène Body nežni gel za prhanje za občutljivo kožo 500 ml
    Avène Body, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Avène Body . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno Sestava: brez milnih dodatkov
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Soft Cotton nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Soft Cotton, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Soft Cotton spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov čista pudrasta dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance White Tea nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance White Tea, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance White Tea spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov zračno čista dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Coconut & Lychee nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Coconut & Lychee, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Coconut & Lychee spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov sadna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Ice Spa nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Ice Spa, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Ice Spa spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov citrusna dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Citronella & Rosemary nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Citronella & Rosemary, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Citronella & Rosemary spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov zeliščna aroma citrusna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Neutral nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Neutral, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Neutral spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: zračno čista dišava lepo odišavi celoten prostor Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Summer Rain nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Summer Rain, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Ashleigh & Burwood London Lamp Fragrance Summer Rain spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi. Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Session lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Session, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Session bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava posebej močno utrjevanje lase ščiti pred vlago Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Eveline Cosmetics Royal Snail micelarna voda z regeneracijskim učinkom 500 ml
    Eveline Cosmetics Royal Snail, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Eveline Cosmetics Royal Snail zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi odporna ličila globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Sister's Aroma Smart Sea Salt tekoče milo za roke 500 ml
    Sister's Aroma Smart Sea Salt, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Sister's Aroma Smart skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Medavita Keratin Miracle Sleek Hair Mask vlažilna gladilna maska 500 ml
    Medavita Keratin Miracle Sleek Hair Mask, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Medavita Keratin Miracle Sleek Hair Mask predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Ziaja Silk kremasto milo za prhanje 500 ml
    Ziaja Silk, 500 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Ziaja Silk je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Ziaja Family Shampoo šampon proti prhljaju 500 ml
    Ziaja Family Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Family Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži odstranjuje prhljaj lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Revlon Professional Style Masters lak za lase z močnim utrjevanjem 500 ml
    Revlon Professional Style Masters, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Revlon Professional Style Masters bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk posebej močno utrjevanje v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava lasem daje vitalnost in sijaj enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Dettol Soft on Skin Aloe Vera tekoče milo nadomestno polnilo 500 ml
    Dettol Soft on Skin Aloe Vera, 500 ml, Mila za ženske, V trenutkih, ko se morate zanesti na resnično brezhibno čiste roke, je vaš najboljši pomočnik milo Dettol Soft on Skin Aloe Vera. Učinkovito umije kožo in odstrani vse nečistoče. Lastnosti: nadomestno polnilo z zapiralom za enostavno polnjenje roke so higiensko čiste prijetna sveža dišava milo ima pH, prijazen do kože primerno za občutljivo kožo vlaži in neguje kožo na rokah med umivanjem Sestava: dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Ustrezno količino mila nanesite na vlažno kožo z roko, naredite peno in sperite.
  • Millefiori Milano Mela & Cannella aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Mela & Cannella, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Mela & Cannella prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava gurmanska dišava topla dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Tesori d'Oriente Ayurveda pripravek za kopel za ženske 500 ml
    Tesori d'Oriente Ayurveda, 500 ml, Pripravki za v kopel za ženske, Privoščite si bogato mero svoje priljubljene dišave. Pripravek za kopel Tesori d'Oriente Ayurveda bo negoval vašo kožo, obenem pa bo zagotovil, da bo iz vroče kadi vel krasen vonj. Lastnosti: hrani in mehča suho kožo kožo pušča žametno mehko in gladko dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Millefiori Milano Sandalo Bergamotto aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Sandalo Bergamotto, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Sandalo Bergamotto prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Colgate Plax Tea & Lemon ustna voda proti zobnim oblogam 500 ml
    Colgate Plax Tea & Lemon, 500 ml, Ustne vode za moške, Ustna voda Colgate Plax Tea & Lemon osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Milk Shake Lifestyling Fabulous lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Milk Shake Lifestyling Fabulous, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Milk Shake Lifestyling Fabulous bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: naravno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz lasem daje takojšen volumen Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Sachajuan Body Lotion Shiny Citrus vlažilni losjon za telo 500 ml
    Sachajuan Body Lotion Shiny Citrus, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Sachajuan Body Lotion Shiny Citrus bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik popravlja suho kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Ziaja Fresh Tea Mint osvežujoč gel za prhanje 500 ml
    Ziaja Fresh Tea Mint, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Ziaja Fresh Tea Mint je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Moon Pitahaya poživljajoči gel za prhanje 500 ml
    Ziaja Moon Pitahaya, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Moon Pitahaya . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kože pri umivanju ustvarja bogato peno Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Italian Fig poživljajoči gel za prhanje 500 ml
    Ziaja Italian Fig, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Italian Fig . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kože pri umivanju ustvarja bogato peno Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Red Currant poživljajoči gel za prhanje 500 ml
    Ziaja Red Currant, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Red Currant . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kože pri umivanju ustvarja bogato peno Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Ziaja Sun Quince poživljajoči gel za prhanje 500 ml
    Ziaja Sun Quince, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Ziaja Sun Quince . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kože pri umivanju ustvarja bogato peno Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry čistilni piling gel z vonjem maline 500 ml
    Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry, 500 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bione Cosmetics Argan Oil + Karité hranilno mleko za telo 500 ml
    Bione Cosmetics Argan Oil + Karité, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Bione Cosmetics Argan Oil + Karité bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo koži vrača prožnost kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Bione Cosmetics Dentamint Honey + Propolis ustna voda okus Honey + Propolis 500 ml
    Bione Cosmetics Dentamint Honey + Propolis, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Bione Cosmetics Dentamint Honey + Propolis osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe uničuje bakterije zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Bione Cosmetics Almonds hranilno mleko za telo z mandljevim oljem 500 ml
    Bione Cosmetics Almonds, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Bione Cosmetics Almonds bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Babaria Rosa Mosqueta tekoče milo za roke 500 ml
    Babaria Rosa Mosqueta, 500 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Babaria Rosa Mosqueta nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Ziaja Intimate Wash Gel Herbal gel za intimno higieno s pomirjajočim učinkom kamilica 500 ml
    Ziaja Intimate Wash Gel Herbal, 500 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Intimate Wash Gel Herbal nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa intenzivno vlaži upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Ziaja Intimate Wash Gel Herbal gel za intimno higieno z vlažilnim učinkom ognjič 500 ml
    Ziaja Intimate Wash Gel Herbal, 500 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Intimate Wash Gel Herbal nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa ne draži ima blag vonj Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Ziaja Intimate Wash Gel Herbal zaščitni gel za intimno higieno pampeliška 500 ml
    Ziaja Intimate Wash Gel Herbal, 500 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Ziaja Intimate Wash Gel Herbal nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Ziaja Family Shampoo šampon za suhe lase in lase brez sijaja z aloe vero 500 ml
    Ziaja Family Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Family Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Family Shampoo šampon za barvane lase 500 ml
    Ziaja Family Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Family Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ziaja Family Shampoo šampon za normalne lase 500 ml
    Ziaja Family Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Family Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Elizavecca Cer-100 Collagen Coating Hair Muscle Shampoo globinsko čistilni šampon s kolagenom 500 ml
    Elizavecca Cer-100 Collagen Coating Hair Muscle Shampoo, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Elizavecca Cer-100 Collagen Coating Hair Muscle Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna intenzivno vlaži lase pušča mehke zmanjšuje lomljivost las krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Lux Cherry Blossom & Apricot Oil gel za prhanje 500 ml
    Lux Cherry Blossom & Apricot Oil, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Lux Cherry Blossom & Apricot Oil . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bione Cosmetics Kozí Syrovátka losjon za telo za občutljivo kožo 500 ml
    Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Bione Cosmetics Kozí Syrovátka vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Maison Berger Paris Aroma Relax nadomestno polnilo za katalitično svetilko (Oriental Comfort) 500 ml
    Maison Berger Paris Aroma Relax, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Aroma Relax spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov lesna dišava začinjena aroma orientalska aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Maison Berger Paris Fresh Eucalyptus nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Fresh Eucalyptus, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Fresh Eucalyptus spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: zeliščna aroma svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Maison Berger Paris Aroma Energy nadomestno polnilo za katalitično svetilko (Sparkling Zest) 500 ml
    Maison Berger Paris Aroma Energy, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Aroma Energy spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Maison Berger Paris Aroma Happy nadomestno polnilo za katalitično svetilko (Aquatic Freshness) 500 ml
    Maison Berger Paris Aroma Happy, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Aroma Happy spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov cvetlična dišava sadna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Maison Berger Paris Pure White Tea nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml
    Maison Berger Paris Pure White Tea, 500 ml, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris Pure White Tea spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Millefiori Milano Sandalo Bergamotto nadomestno polnilo za aroma difuzor 500 ml
    Millefiori Milano Sandalo Bergamotto, 500 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Milano Sandalo Bergamotto spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma sadna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual tekoče milo za roke nadomestno polnilo 500 ml
    Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual, 500 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Wella Professionals Performance lak za lase ekstra močno utrjevanje 500 ml
    Wella Professionals Performance, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Wella Professionals Performance bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje vitalnost in sijaj ne lepi las in daje pričeski naraven videz Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Orlane Bouquets d’Orlane Autour du Coquelicot svež gel za prhanje 500 ml
    Orlane Bouquets d’Orlane Autour du Coquelicot, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Orlane Bouquets d’Orlane Autour du Coquelicot. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Orlane Body Care Program shujševalni piling s kavo 500 ml
    Orlane Body Care Program, 500 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Orlane Body Care Program bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Laboratorio Olfattivo Petali di Tiaré pršilo za dom I. 500 ml
    Laboratorio Olfattivo Petali di Tiaré, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Laboratorio Olfattivo Petali di Tiaré z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Laboratorio Olfattivo Distillato17 pršilo za dom 500 ml
    Laboratorio Olfattivo Distillato17, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Laboratorio Olfattivo Distillato17 z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma sadna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Laboratorio Olfattivo Biancothè pršilo za dom 500 ml
    Laboratorio Olfattivo Biancothè, 500 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Laboratorio Olfattivo Biancothè z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • I love... Wellness Energy pena za prhanje 500 ml
    I love... Wellness Energy, 500 ml, Pene za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje I love... Wellness Energy. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo pri umivanju ustvarja bogato peno umiva kožo in odstranjuje umazanijo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • I love... Wellness De-Stress pena za prhanje proti stresu 500 ml
    I love... Wellness De-Stress, 500 ml, Pene za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje I love... Wellness De-Stress. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko pri umivanju ustvarja bogato peno pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem 500 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze, 500 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Professional Osis+ Freeze bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava močno utrjevanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Oriflame Love Nature Organic Avocado Oil & Chamomile negovalni šampon 2 v 1 500 ml
    Oriflame Love Nature Organic Avocado Oil & Chamomile, 500 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Oriflame Love Nature Organic Avocado Oil & Chamomile vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje celovita nega las v enem samem koraku lase pušča mehke na dotik Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite. Po potrebi ponovite.
  • Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry poživitveno mleko za telo 500 ml
    Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Oriflame Love Nature Organic Mint & Raspberry bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje globinsko vlaži kožo na koži ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh