Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti A

5383
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • 4711 Original gel za prhanje uniseks 200 ml
    4711 Original, 200 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje 4711 Original odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije koži vrača občutek udobja umiva kožo in odstranjuje umazanijo
  • Roberto Cavalli Florence parfumska voda za ženske 75 ml
    Roberto Cavalli Florence, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Roberto Cavalli Florence bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cipresna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Lierac Sébologie gel za korekcijo nepopolnosti kože 40 ml
    Lierac Sébologie, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Lierac Sébologie bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim oži razširjene pore preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Mercedes-Benz Woman Eau de Toilette toaletna voda za ženske 60 ml
    Mercedes-Benz Woman Eau de Toilette, 60 ml, Toaletne vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima zdaj v svetu dišav svojo podobo. Toaletna voda Mercedes-Benz Woman Eau de Toilette bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Regina Accessories aplikator za senčila 1 kos
    Regina Accessories, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Regina Accessories je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: odlično se prilega roki za potovanja in torbico omogoča hiter nanos senčil za oči Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Regina Nails odstranjevalec laka za nohte z regeneracijskim učinkom 100 ml
    Regina Nails, 100 ml, Nohti za ženske, Odstranjevalec laka za nohte Regina Nails enostavno in hitro odstrani lak s površine nohtov. Lastnosti: ne draži nohtne posteljice hitro in učinkovito odstranjuje lak Navodilo za uporabo: Nanesite odstranjevalec laka na vatno blazinico in za kratko pristavite na noht, lak previdno odstranite.
  • Regina Nails odstranjevalec laka za nohte brez acetona 100 ml
    Regina Nails, 100 ml, Nohti za ženske, Odstranjevalec laka za nohte Regina Nails enostavno in hitro odstrani lak s površine nohtov. Lastnosti: uporablja se lahko na umetnih nohtih primeren je tudi za občutljive in oslabele nohte brez acetona ne draži nohtne posteljice Navodilo za uporabo: Nanesite odstranjevalec laka na vatno blazinico in za kratko pristavite na noht, lak previdno odstranite.
  • Regina Traditional balzam za ustnice s placento 4.5 g
    Regina Traditional, 4,5 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Regina Traditional je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi popravlja razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Declaré Hydro Balance vlažilna krema za obraz SPF 15 50 ml
    Declaré Hydro Balance, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Declaré Hydro Balance bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Gosh Velvet Touch dolgoobstojna šminka odtenek 172 Angel 4 g
    Gosh Velvet Touch, 4 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Gosh Velvet Touch bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave visoka pigmentacija dolgotrajen učinek enostavno se nanaša kremasta tekstura Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Babaria Rosa Mosqueta krema za predel okoli oči in ustnic z 9 učinki 15 ml
    Babaria Rosa Mosqueta, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Babaria Rosa Mosqueta se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz osvežuje in gladi območje okoli oči koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Goldwell Topchic oksidacijska emulzija 6% 20 Vol. 1000 ml
    Goldwell Topchic, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Goldwell Topchic je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las podaljšuje intenzivnost barve ima dolgotrajen učinek zahvaljujoč stabilizacijskim sestavinam Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Samo za profesionalno uporabo.
  • Eisenberg Secret I Rose Talisman parfumska voda za ženske 100 ml
    Eisenberg Secret I Rose Talisman, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Eisenberg Secret I Rose Talisman. S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Eisenberg Secret III Voile de Chypre parfumska voda za ženske 100 ml
    Eisenberg Secret III Voile de Chypre, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Eisenberg Secret III Voile de Chypre je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cipresna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient parfumska voda za ženske 100 ml
    Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Eisenberg Secret IV Rituel d'Orient. S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Barry M Feature Length maskara za podaljšanje odtenek Black
    Barry M Feature Length, maskare za ženske, Maskara Barry M Feature Length daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Helia-D Hydramax regeneracijski serum 30 ml
    Helia-D Hydramax, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Helia-D Hydramax bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje učinkovito vlaži in nahrani odstranjuje znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Wilkinson Sword Oh my Face! Intuitive Face Glow Set set za depilacijo
    Wilkinson Sword Oh my Face! Intuitive Face Glow Set, 1 kos, Epilacijski voski za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Wilkinson Sword Oh my Face! Intuitive Face Glow Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: britev 1 kos vlažilni serum za globinsko nego za po depilaciji depilacijski trakovi 20 kos Lastnosti: uporabi se lahko tudi za kratke dlake nove dlake bodo tanjše kožo pušča gladko ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Secret play Pretty bud Wild Bubbling sol za kopel z zelišči za sprostitev notranje napetosti 350 g
    Secret play Pretty bud Wild Bubbling, 350 g, Pripravki za v kopel uniseks, Privoščite si popolno sprostitev. Izdelek za v kopalnico Secret play Pretty bud Wild Bubbling pripomore k odličnemu počutju in sprostitvi. Lastnosti: intenzivno vlaži s sprostitvenimi učinki prijetno diši obnavlja kožo mehča in gladi ima pomirjajoč učinek deluje na sproščujoč način pri obnovi mišic pomirja telo in duha sprošča mišice zdravi in mehča kožo celega telesa Navodilo za uporabo: Stresite ustrezno količino izdelka v vročo kopel. V vodi se sprostijo vse pomembne in zdravilne snovi. Po kopeli telo temeljito stuširajte s čisto vodo.
  • RIO Nail Art Starter Kit set (za nohte)
    RIO Nail Art Starter Kit, Modeliranje nohtov za ženske, Izdelek RIO Nail Art Starter Kit zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Lastnosti: idealen pripomoček za popolno manikuro
  • Millefiori Icon Legni & Spezie dišava za avto nadomestno polnilo 1 kos
    Millefiori Icon Legni & Spezie, 1 kos, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Millefiori Icon Legni & Spezie, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: dolgotrajna prijetna dišava za notranjost vsakega vozila postopek menjave je enostaven in hiter dober način za preskus več dišav med letom Navodilo za uporabo: Odstranite zaščitno embalažo in nadomestite staro polnilo.
  • Comodynes Self-Tanning Towelette samoporjavitveni robček 8 kos
    Comodynes Self-Tanning Towelette, 8 kos, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Pripravek vam bo pomagal, da boste hitro in enostavno dosegli čudovit odtenek porjavelosti, kot bi bili na morju. Lastnosti: lahko se uporablja za obraz in telo podpira naraven in zdrav videz kože enostavno se nanaša izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Dr. Feelgood Organic Coconut in a Bathrobe sladkorni piling s kokosovim oljem 120 ml
    Dr. Feelgood Organic Coconut in a Bathrobe, 120 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Dr. Feelgood Organic Coconut in a Bathrobe bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Dr. Santé Banana serum za glajenje za lase 100 ml
    Dr. Santé Banana, 100 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Stiling pripravek Dr. Santé Banana bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: prijetno diši olajša razčesavanje las ne obremenjuje las enostavno se spira lasem zagotavlja mehkobo in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Naturella Normal Camomile dnevni vložki 44 kos
    Naturella Normal Camomile, 44 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Naturella Normal Camomile vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: prijeten in mehak material visoka propustnost je varno nameščen tako v mirovanju kot pri gibanju rahlo odišavljeno velikost, idealna za dneve, ko je krvavitev šibkejša
  • Naturella Light Camomile dnevni vložki 20 kos
    Naturella Light Camomile, 20 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Naturella Light Camomile vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: prijeten in mehak material visoka propustnost je varno nameščen tako v mirovanju kot pri gibanju rahlo odišavljeno velikost, idealna za dneve, ko je krvavitev šibkejša
  • Yankee Candle Midnight Jasmine dišeča sveča I. Signature 368 g
    Yankee Candle Midnight Jasmine, 368 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Midnight Jasmine čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: citrusna dišava cvetlična dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera pomirjajoči gel za po depilaciji 2x5 ml
    Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera, 2x5 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera je namenjen za nego kože celega telesa po epilaciji ali depilaciji. Vaši koži daje potrebna hranila in mehkobo. Lastnosti: pomirja in obnavlja kožo zmanjšuje vraščanje dlak po odstranjevanju koži daje globinska hranila Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo nanesite neposredno na kožo po britju, depilaciji ali epilaciji.
  • THD Nature Ambre aroma difuzor s polnilom 200 ml
    THD Nature Ambre, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Nature Ambre prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • THD Nature Legni E Spezie aroma difuzor s polnilom 200 ml
    THD Nature Legni E Spezie, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Nature Legni E Spezie prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • THD Nature Melograno aroma difuzor s polnilom 200 ml
    THD Nature Melograno, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava sadna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Naturella Plus Camomile dnevni vložki 36 kos
    Naturella Plus Camomile, 36 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Naturella Plus Camomile vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: prijeten in mehak material sistem vpijanja s kanali, ki tekočino razporedi po celi površini vložka visoka propustnost Brezhibno nameščen ohranja obliko rahlo odišavljeno velikost, idealna za dneve, ko je krvavitev šibkejša
  • LAMEL The Myth of Utopia Eyegloss bleščeča senčila za oči transparenten (M)transparentna (F)transparentno (N) 12 ml
    LAMEL The Myth of Utopia Eyegloss, 12 ml, Podlaga za senčila za ženske, Senčila za oči LAMEL The Myth of Utopia omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: poudarja barvo senčil enostavno se nanaša
  • LAMEL The Myth of Utopia Eyeshadow Palette paleta senčil za oči 16 g
    LAMEL The Myth of Utopia Eyeshadow Palette, 16 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči LAMEL The Myth of Utopia vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek dolgotrajen učinek Sestava: barvni pigmenti – ustvarjajo dolgotrajno polno barvo senčil Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • LAMEL The Myth of Utopia Lip Shimmer Topper bleščeči sijaj za ustnice 4,5 ml
    LAMEL The Myth of Utopia Lip Shimmer Topper, 4,5 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice LAMEL The Myth of Utopia vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: brezbarven odtenek blešči se gladi drobne linije na ustnicah Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Barry M Insta Lash maskara z učinkom umetnih trepalnic odtenek Black 10 ml
    Barry M Insta Lash, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Barry M Insta Lash daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem neguje trepalnice in jih utrjuje poudari obliko oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Apis Natural Cosmetics Trichological Care nežen balzam za prehrano in hidracijo 200 ml
    Apis Natural Cosmetics Trichological Care, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Apis Natural Cosmetics Trichological Care zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las lajša razčesavanje in oblikovanje Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • MartiDerm Essentials vlažilna in hranilna maska za obraz 75 ml
    MartiDerm Essentials, 75 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MartiDerm Essentials bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Delia Cosmetics Hard & Shine nadlak za nohte z dolgoobstojnim učinkom 11
    Delia Cosmetics Hard & Shine, 11 , Nohti za ženske, Lak za nohte Delia Cosmetics Hard & Shine vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: okrepi in učvrsti nohte krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju zagotavlja visok sijaj Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Delia Cosmetics Good Hand Keep Hydrated vlažilna in mehčalna krema za roke in nohte 250 ml
    Delia Cosmetics Good Hand Keep Hydrated, 250 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Delia Cosmetics Good Hand Keep Hydrated. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Delia Cosmetics Strong Nails 12 Days krepilni balzam za nohte 11 ml
    Delia Cosmetics Strong Nails 12 Days, 11 ml, Nohti za ženske, Pripravek Delia Cosmetics Strong Nails 12 Days vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: zmanjšuje sušenje in krhkost nohtov izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam učinkovito obnavlja nohte krepi nohte Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte. Uporabljajte redno.
  • PMD Beauty Replacement Discs Sensitive rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Sensitive, 7 kos, Dodatki za moške, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek PMD Beauty Replacement Discs Sensitive bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Sensitive Small rezervni mikrodermabrazivni diski 4 kos Sensitive Large rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Filter Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Replacement Discs Moderate rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Moderate, 7 kos, Dodatki za moške, Izdelek bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Moderate Small rezervni mikrodermabrazivni diski 4 kos Moderate Large rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Filter Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Soaphoria Care Maroška glina 150 ml
    Soaphoria Care, 150 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Soaphoria Care bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino razstruplja kožo preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Bione Cosmetics Keratin + Grain balzam brez spiranja v pršilu 260 ml
    Bione Cosmetics Keratin + Grain, 260 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Bione Cosmetics Keratin + Grain daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las povečuje gostoto in moč las lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Bione Cosmetics Exclusive Q10 čistilni losjon za obraz 255 ml
    Bione Cosmetics Exclusive Q10, 255 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Bione Cosmetics Exclusive Q10 z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke vlaži kožo Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite.
  • Wella Professionals SP Repair molekularno lasno polnilo za lomljive in izčrpane lase 100 ml
    Wella Professionals SP Repair, 100 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Wella Professionals SP Repair daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Chloé Nomade parfumska voda za ženske 50 ml
    Chloé Nomade, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Chloé Nomade bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cipresna dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Chloé Nomade losjon za telo za ženske 200 ml
    Chloé Nomade, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Chloé Nomade poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Memo Shams Oud parfumska voda uniseks 75 ml
    Memo Shams Oud, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Memo Shams Oud je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. orientalska dišava začimbna dišava uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Memo Granada parfumska voda za ženske 75 ml
    Memo Granada, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kot mehak pulover iz kašmirja vas bo pogladila in vaše čute ogrela ženska parfumska voda Memo Granada . Ogrnite se v njeno omamno dišavo, kadarkoli boste zahrepeneli po razvajanju. cvetlična dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske
  • Chloé Nomade dezodorant v pršilu za ženske 100 ml
    Chloé Nomade, 100 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Chloé Nomade prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Remescar Medmetics krema za pomirjanje oteklin okoli oči in temnih kolobarjev 8 ml
    Remescar Medmetics, 8 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Remescar Medmetics se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koža je napeta in zglajena globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Grown Alchemist Activate nočna regeneracijska krema 40 ml
    Grown Alchemist Activate, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Grown Alchemist Activate bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Parfums De Marly Carlisle parfumska voda uniseks 125 ml
    Parfums De Marly Carlisle, 125 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Parfums De Marly Carlisle je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. sadna dišava cvetlična dišava začimbna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • GOUTAL Tenue de Soirée parfumska voda za ženske 100 ml
    GOUTAL Tenue de Soirée, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda GOUTAL Tenue de Soirée je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava pudrasta dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Revolution Relove Brush Queen Čopič za zabrisovanje 1 kos
    Revolution Relove Brush Queen, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Revolution Relove Brush Queen je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: poenostavlja nanašanje senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Revolution Relove Brush Queen čopič za detajle 1 kos
    Revolution Relove Brush Queen, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Revolution Relove Brush Queen je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: nanaša optimalen sloj senčil za oči je primeren za pudraste izdelke pomaga pri urejanju popolnega make upa odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Murad Environmental Shield energijski tonik za osvetlitev kože 180 ml
    Murad Environmental Shield, 180 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Murad Environmental Shield . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: obnavlja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo vlaži in hrani kožo ohranja uravnotežen pH v koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Al Haramain Dazzle Intense parfumska voda uniseks 100 ml
    Al Haramain Dazzle Intense, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Al Haramain Dazzle Intense je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. sadna dišava cvetlična dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Dermalogica AGE smart antioksidantna vlažilna meglica 150 ml
    Dermalogica AGE smart, 150 ml, Meglice za obraz za ženske, Osvežilno pršilo za obraz Dermalogica AGE smart bo prebudilo vašo kožo katerikoli del dneva in ji nudilo takojšnje olajšanje. Lastnosti: osvežuje in osvetljuje koži vrača zdrav in mladosten videz krepi strukturo kože Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Dermalogica AGE smart čistilni losjon za obraz 150 ml
    Dermalogica AGE smart, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Dermalogica AGE smart pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko preprečuje suho kožo globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Dermalogica Clear Start Breakout Clearing čistilna pena proti nepravilnostim na aknasti koži 177 ml
    Dermalogica Clear Start Breakout Clearing, 177 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Dermalogica Clear Start pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: prijetno osvežuje nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Signal Daily White zobna pasta z belilnim učinkom 125 ml
    Signal Daily White, 125 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Signal Daily White je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami prijazna do zobne sklenine osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Signal Cavity Protection zobna pasta 75 ml
    Signal Cavity Protection, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Signal Cavity Protection zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe preprečuje usedanje zobnega kamna zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Uriage Hygiène Gentle Deodorant nežni dezodorant roll-on brez aluminija 50 ml
    Uriage Hygiène Gentle Deodorant, 50 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Uriage Hygiène Gentle Deodorant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Jil Sander N° 4 losjon za telo za ženske 150 ml
    Jil Sander N° 4, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Jil Sander N° 4 poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Ziaja Eye Creams & Gels gel za predel okoli oči proti oteklinam 15 ml
    Ziaja Eye Creams & Gels, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Ziaja Eye Creams & Gels se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • M. Micallef Mon Parfum Gold parfumska voda za ženske 100 ml
    M. Micallef Mon Parfum Gold, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda M. Micallef Mon Parfum Gold bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Bond No. 9 Uptown Central Park West parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Uptown Central Park West, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Uptown Central Park West je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. cvetlična dišava lesna dišava uniseks dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bond No. 9 Downtown Brooklyn parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Downtown Brooklyn, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Bond No. 9 Downtown Brooklyn, katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava orientalska dišava sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks dišava
  • Sylveco Hair Care balzam za glajenje las 300 ml
    Sylveco Hair Care, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sylveco Hair Care zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Murad Resurgence Renewing krema za predel okoli oči proti gubam in temnim kolobarjem 15 ml
    Murad Resurgence Renewing, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Murad Resurgence Renewing se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Saloos Bio Skin Oils Jasmine posvetlitveno olje za vse tipe kože 20 ml
    Saloos Bio Skin Oils Jasmine, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Saloos Bio Skin Oils Jasmine bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko hrani revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože učinkovito vlaži in mehča Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Roja Parfums Danger parfumski ekstrakt za ženske 100 ml
    Roja Parfums Danger, 100 ml, Parfumi za ženske, Nič ne poudari vaše ženske strani bolj kot parfum Roja Parfums Danger . Njegova bogata dišava in dragocene sestavine, iz katerih je narejen, vam bodo privoščile občutje izjemnosti, kadarkoli si ga boste zaželeli. pudrasta dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava
  • Sister's Aroma Sister´s Care meglica s kolagenom 50 ml
    Sister's Aroma Sister´s Care, 50 ml, Meglice za obraz za ženske, Osvežilno pršilo za obraz Sister's Aroma Sister´s Care bo prebudilo vašo kožo katerikoli del dneva in ji nudilo takojšnje olajšanje. Lastnosti: kožo ohranja v ravnovesju osvežuje in osvetljuje krepi strukturo kože Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Primerno tudi pri nanašanju make upa.
  • Avon #GirlsRule Green Tea & Verbena osvežilni losjon za telo z vlažilnim učinkom 250 ml
    Avon #GirlsRule Green Tea & Verbena, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Avon GirlsRule Green Tea & Verbena bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Avon #GirlsRule Green Tea & Verbena osvežujoče pršilo za telo 100 ml
    Avon #GirlsRule Green Tea & Verbena, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Avon GirlsRule Green Tea & Verbena. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: prijetno diši osvežuje in daje prijeten občutek čistoče vlaži in rahlo mehča Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Elizavecca Witch Piggy Hell-Pore EGF Special Ample lahki serum z vlažilnim učinkom 50 ml
    Elizavecca Witch Piggy Hell-Pore EGF Special Ample, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Elizavecca Witch Piggy Hell-Pore EGF Special Ample bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje osvetljuje obnavlja prožnost kože zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • MedPharma Cosmetic vaseline kozmetični vazelin za suho in razpokano kožo 150 g
    MedPharma Cosmetic vaseline, 150 g, Posebna nega za kožo za ženske, Izdelek MedPharma Cosmetic vaseline je res najboljša izbira za nego telesa! Lastnosti: pušča nežno in gladko kožo pomirja intenzivno regenerira za uporabo na telesu in obrazu pospešuje obnovo razpokane kože ščiti pred sušenjem in roženenjem kože
  • Bielenda Bikini pomirjajoč gel po sončenju S.O.S. 150 ml
    Bielenda Bikini, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Bielenda Bikini bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: pomirja kožo po sončenju vlaži kožo neguje in obnavlja koži vrača prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa. Pustite, da se vpije, ne brišite.
  • Bielenda Bikini losjon za sončenje SPF 50 125 ml
    Bielenda Bikini, 125 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Bielenda Bikini predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Barry M Fresh Face Skin čistilni tonik 100 ml
    Barry M Fresh Face Skin, 100 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Barry M Fresh Face Skin bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo pomirja in tonira Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz.
  • Farmona Perfect Beauty Vitamin C posvetlitveni serum z vitaminom C 30 ml
    Farmona Perfect Beauty Vitamin C, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Farmona Perfect Beauty Vitamin C bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: odstranjuje znake utrujenosti koži vrača svežino in mladostno lepoto izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Essence Electric Glow olje za ustnice in lica 4,4 ml
    Essence Electric Glow, 4,4 ml, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Sijaj za ustnice Essence Electric Glow vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice rahlo obarva ustnice licem daje zdravo barvo prilagodi se tonu kože enostavno za uporabo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna. S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Mad Beauty Mickey Mouse kozmetični trak za glavo 1 kos
    Mad Beauty Mickey Mouse, 1 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase Mad Beauty Mickey Mouse zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko drži na svojem mestu igriv in izviren dizajn Sestava: brez kovinskih spojev
  • Millefiori Icon Legni & Spezie dišava za avto I. 1 kos
    Millefiori Icon Legni & Spezie, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Legni & Spezie naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava zeliščna aroma
  • Millefiori Icon Magnolia Blossom & Wood dišava za avto nadomestno polnilo 1 kos
    Millefiori Icon Magnolia Blossom & Wood, 1 kos, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Millefiori Icon Magnolia Blossom & Wood, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava sladka aroma
  • Millefiori Icon Mineral Gold dišava za avto 1 kos
    Millefiori Icon Mineral Gold, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto Millefiori Icon Mineral Gold naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sladka aroma lesna dišava
  • Essence The Anti Split nega za krepitev krhkih in lomljivih nohtov 8 ml
    Essence The Anti Split, 8 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Essence The Anti Split vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov okrepi in učvrsti nohte ohranja zdrave in lepe nohte zagotavlja visok sijaj Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • Essence The Nail Repair regeneracijsko olje za nohte 8 ml
    Essence The Nail Repair, 8 ml, Nohti za ženske, Pripravek Essence The Nail Repair vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: učinkovito obnavlja nohte hrani nohte in obnohtno kožico ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov zmanjšuje sušenje in krhkost nohtov Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte.
  • Essence The Nail Care negovalno olje za nohte 8 ml
    Essence The Nail Care, 8 ml, Nohti za ženske, Pripravek Essence The Nail Care vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: hrani nohte in obnohtno kožico podpira zdravo rast nohtov krepi nohte ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte.
  • Millefiori Icon Mineral Gold dišava za avto nadomestno polnilo 1 kos
    Millefiori Icon Mineral Gold, 1 kos, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Millefiori Icon Mineral Gold, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: sladka aroma lesna dišava cvetlična dišava
  • Essence Colour Grip podlaga za lak 8 ml
    Essence Colour Grip, 8 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Essence Colour Grip vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: preprečuje luščenje barvnega laka krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju preprečuje sušenje nohtov Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • Essence Colour Shield nadlak za nohte 8 ml
    Essence Colour Shield, 8 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Essence Colour Shield vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj preprečuje luščenje barvnega laka krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Millefiori Icon Mediterranean Bergamot dišava za avto nadomestno polnilo 1 kos
    Millefiori Icon Mediterranean Bergamot, 1 kos, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Millefiori Icon Mediterranean Bergamot, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava
  • Millefiori Icon White Musk dišava za avto nadomestno polnilo 1 kos
    Millefiori Icon White Musk, 1 kos, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Millefiori Icon White Musk, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: cvetlična dišava sladka aroma
  • Millefiori Icon Vanilla & Wood dišava za avto nadomestno polnilo 1 kos
    Millefiori Icon Vanilla & Wood, 1 kos, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Millefiori Icon Vanilla & Wood, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: sladka aroma lesna dišava
  • Millefiori Icon Nero dišava za avto nadomestno polnilo 1 kos
    Millefiori Icon Nero, 1 kos, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Millefiori Icon Nero, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: začinjena aroma sladka aroma

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh