Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti A

5383
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Tiziana Terenzi Black XIX March parfumski ekstrakt uniseks 100 ml
    Tiziana Terenzi Black XIX March, 100 ml, Parfumi uniseks, Odkrijte uniseks parfum Tiziana Terenzi Black XIX March, ki je enako izviren kot vi. Samo od vas je odvisno, pri kateri priložnosti pustite, da pride na vaši koži do izraza njegov izredno bogati vonj. Par kapljic zadostuje in svet vam bo ležal pred nogami. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni praprotna dišava uniseks – za moške in za ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Tiziana Terenzi Black Maremma parfumski ekstrakt uniseks 100 ml
    Tiziana Terenzi Black Maremma, 100 ml, Parfumi uniseks, Uniseks parfumski ekstrakt Tiziana Terenzi Black Maremma predstavlja popoln vonj za vse samostojne ženske in moške, ki živijo po lastnih pravilih. lesna dišava uniseks dišava – za moške in za ženske za večerne dogodke in posebne priložnosti
  • Tiziana Terenzi Gold Lillipur parfumski ekstrakt uniseks 100 ml
    Tiziana Terenzi Gold Lillipur, 100 ml, Parfumi uniseks, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja uniseks parfum Tiziana Terenzi Gold Lillipur. Razkrije vse plati vaše osebnosti in odlično dopolni vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava lesna dišava uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Sea of Spa Dead Sea Treatment trdo milo z morskimi algami 125 g
    Sea of Spa Dead Sea Treatment, 125 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Sea of Spa Dead Sea Treatment je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: Hrani in vlaži globinsko čisti kožo zmanjšuje občutek napete kože Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • My Flame Minty Bamboo Collect Moments dišeča sveča v pločevinki 8x11,5 cm
    My Flame Minty Bamboo Collect Moments, 8x11,5 cm, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka My Flame Minty Bamboo Collect Moments čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Green Pharmacy Hair Care Ginseng šampon za mastno lasišče in suhe konice las 350 ml
    Green Pharmacy Hair Care Ginseng, 350 ml, Šamponi za ženske, Šampon Green Pharmacy Hair Care Ginseng učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna preprečuje prezgodnje izpadanje las daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Green Pharmacy Hair Care Nettle šampon za normalne lase 350 ml
    Green Pharmacy Hair Care Nettle, 350 ml, Šamponi za ženske, Šampon Green Pharmacy Hair Care Nettle učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna preprečuje prezgodnje izpadanje las odstranjuje prhljaj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Green Pharmacy Hair Care Greater Burdock šampon proti izpadanju las 350 ml
    Green Pharmacy Hair Care Greater Burdock, 350 ml, Šamponi za ženske, Šampon Green Pharmacy Hair Care Greater Burdock učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase stimulira rast las krepi lasna vlakna preprečuje prezgodnje izpadanje las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Green Pharmacy Hair Care Chamomile šampon za oslabljene in poškodovane lase 350 ml
    Green Pharmacy Hair Care Chamomile, 350 ml, Šamponi za ženske, Šampon Green Pharmacy Hair Care Chamomile učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Green Pharmacy Birch Tar & Zinc šampon proti prhljaju 350 ml
    Green Pharmacy Birch Tar & Zinc, 350 ml, Šamponi za ženske, Šampon Green Pharmacy Birch Tar & Zinc učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Green Pharmacy Hair Care Argan Oil & Pomegranate balzam za suhe in poškodovane lase 300 ml
    Green Pharmacy Hair Care Argan Oil & Pomegranate, 300 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam Green Pharmacy Hair Care Argan Oil & Pomegranate zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje popravlja mehanske in kemične poškodbe ščiti lase pred poškodbami izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Tiziana Terenzi Casanova parfumska voda uniseks 100 ml
    Tiziana Terenzi Casanova, 100 ml, Parfumi uniseks, orientalska dišava lesna dišava
  • Spokey Cubi H povoj za komolec velikost UNI 1 kos
    Spokey Cubi H, 1 kos, Fitnes oprema uniseks, Imate boleče mišice ali ste se poškodovali in ne želite, da bi vas bolečine močno omejevale? Izdelek Spokey Cubi H bo prizadeto območje fiksiral in vam omogočil, da opravljate svoje vsakodnevne dejavnosti. Lastnosti: izolira vlago in preprečuje nastanek odrgnin fiksacija brez omejitve gibanja podpora preprečevanja poškodb stabilizira sklep zmanjšuje obremenitev in mišično napetost Sestava: neopren poliester najlon
  • Colgate Propolis Healthy Gums zobna pasta za občutljive zobe 75 ml
    Colgate Propolis Healthy Gums, 75 ml, Za občutljive zobe uniseks, Zobna pasta za občutljive zobe Colgate Propolis Healthy Gums zagotavlja, da boste okušali mrzle ali vroče napitke brez neprijetnega občutka. Poslovite se od povečane občutljivosti zob. Lastnosti: neguje dlesni čisti zobe deluje proti zobnemu kamnu ima blage sestavine Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • WOOM Ortho+ zobna nitka 50 kos
    WOOM Ortho+, 50 kos, Zobne nitke uniseks, Zobna nitka WOOM Ortho+ je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge pod linijo dlesni ima vnaprej narezana vlakna prijazna do dlesni odstranjuje ostanke jedi enostavno drsi med zobmi Navodilo za uporabo: Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.
  • Melody Lashes Baddie umetne trepalnice 2 kos
    Melody Lashes Baddie, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice Melody Lashes Baddie maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli. Lastnosti: ustvarjajo dramatičen pogled idealne predvsem za posebne dogodke lepilo za trepalnice ni priloženo Sestava: sintetična vlakna Navodilo za uporabo: Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam. Lahko prečešete z maskaro, da se bodo vaše trepalnice bolj zlile z umetnimi.
  • Castelbel da Costa do Al garve trdo milo 150 g
    Castelbel da Costa do Al garve, 150 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Castelbel da Costa do Al garve je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo bogato se peni Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Jeanne en Provence Almond tekoče milo za roke za ženske 300 ml
    Jeanne en Provence Almond, 300 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Jeanne en Provence Almond nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: neguje kožo rok
  • Bouclème Curl Dry Scapl Serum pomirjevalni serum za pomirjanje občutljivega in razdraženega lasišča 30 ml
    Bouclème Curl Dry Scapl Serum, 30 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Bouclème Curl Dry Scapl Serum daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: pomirja razdraženo lasišče učinkovito odstranjuje prhljaj prodira v lasno strukturo in jo krepi lasem zagotavlja potrebno vlaženje podaljšuje lepoto valov in kodrov Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase.
  • ghd Unplugged Styler Black brezžični likalnik za lase 1 kos
    ghd Unplugged Styler Black, 1 kos, Likalniki za lase za ženske, Likalnik za lase ghd Unplugged Styler vedno zagotavlja popolno pričesko. Vaši lasje bodo lepo urejeni, prožni in sijoči. Lastnosti: keramični ploščici poživi lepoto in sijaj barvanih las Navodilo za uporabo: Pramen las vložite med ploščici in nežno stisnite ročaj likalnika. Z drsečim gibom potegnite likalnik vse do konic las. Postopek ponovite, dokler ne dosežete želene pričeske. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Intimina Lily Cup Compact A menstrualna skodelica 18 ml
    Intimina Lily Cup Compact A, 18 ml, Menstrualne skodelice, Udobna, obenem pa ekološka rešitev, kako se tudi v tistih dneh počutiti dobro. Zamenjajte higienske pripomočke za enkratno uporabo za praktično menstrualno skodelico Intimina Lily Cup Compact A in jo uporabljajte vedno znova. Lastnosti: primerna za večkratno uporabo enostavna namestitev primerna za pri športu med menstruacijo primerna za plavanje med menstruacijo primerna za ženske pred porodom prilagaja se anatomiji telesa ne draži sluznic ne izzove sindroma toksičnega šoka ne sprošča kemičnih snovi hipoalergenski material enostavno vzdrževanje silikon barvna izvedba s tekstilno vrečko Navodilo za uporabo: Upoštevajte navodila za uporabo. Vedno temeljito sperite z vodo. Uporabljajte lubrikant na vodni osnovi. Lahko razkuhate ali sterilizirate.
  • 54 Celsius Twist Black sveča 270 g
    54 Celsius Twist Black, 270 g, Dekorativne sveče Dišave za dom, Vnesite več sloga v katerokoli sobo in poskrbite za kanček udobnejše bivanje. Dekorativna svečka 54 Celsius Twist Black vam bo na enostaven in eleganten način pomagala doma ustvariti prijetnejše vzdušje. Lastnosti: idealno kot darilo lep dodatek za vsako notranjost plamen svečke ustvari prijetno mehko svetlobo Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss encimski piling za lasišče 75 ml
    Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 75 ml, Pilingi za lase za ženske, Doživite nov občutek popolnoma čistih las. Piling za lase Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss odstrani nečistoče, loj in preostanke izdelkov za styling še temeljiteje kot običajen šampon. Razliko boste prepoznali takoj in zagotovo vam bo všeč. Lastnosti: z las temeljito odstrani nečistoče in loj z lasišča odpravlja prhljaj in odmrle kožne celice spodbuja lasišče in ji daje svež občutek lase pušča popolnoma čiste in sijoče Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na lasišče in lase. Z nežno masažo ustvarite peno, nato pa temeljito sperite. Nato lase umijte s šamponom tako, kot ste vajeni.
  • Baxter of California Large Comb glavnik za lase 19 cm
    Baxter of California Large Comb, 19 cm, Glavniki uniseks, Glavnik za lase Baxter of California Large Comb je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: primeren je za uporabo v frizerskih salonih in doma trden material primeren za vse tipe las primeren tudi za oblikovanje brade Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Beauty Jar Little Mermaid sol za kopel brez dišave 200 g
    Beauty Jar Little Mermaid, 200 g, Sol za kopanje za ženske, Sol za kopel Beauty Jar Little Mermaid nudi udobje in sprostitev pri vsakodnevni kopalni rutini. Lastnosti: intenzivno vlaži s sprostitvenimi učinki mehča in gladi Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nasujte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • Victoria's Secret Sunshine Haze pršilo za telo za ženske 250 ml
    Victoria's Secret Sunshine Haze, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoč vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši žensko pršilo za telo Victoria's Secret Sunshine Haze , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrilo prav vsak dan. cvetlična dišava čista sveža dišava
  • Beauty Jar Fitness Nuts sladkorni piling za telo 200 g
    Beauty Jar Fitness Nuts, 200 g, pilingi za telo za ženske, Lastnosti: umije vso umazanijo odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Dermacol Hair Ritual regeneracijski balzam za rdeče lase 200 ml
    Dermacol Hair Ritual, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Dermacol Hair Ritual zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: za naravne in barvane lase izboljšuje strukturo las podaljšuje trajanje barve popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Sestava: brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Bond No. 9 Midtown Sutton Place parfumska voda uniseks 100 ml
    Bond No. 9 Midtown Sutton Place, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan. Uniseks parfumska voda Bond No. 9 Midtown Sutton Place je izraz optimizma in občutka popolne sreče. aromatična dišava z zeliščnimi toni orientalska dišava sadna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo za ženske in moške
  • Eisenberg Pure White Soin Nourrissant Intégral nočna hranilna in posvetlitvena krema 50 ml
    Eisenberg Pure White Soin Nourrissant Intégral, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eisenberg Pure White Soin Nourrissant Intégral bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost globinsko hrani intenzivno vlaži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Eisenberg Classique Sérum Régénérant Liftant lifting serum proti gubam za utrujeno kožo 30 ml
    Eisenberg Classique Sérum Régénérant Liftant, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije odstranjuje znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Uptown parfumska voda za ženske 75 ml
    Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Uptown, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Uptown bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kringle Candle Vineyard Rosé dišeča sveča 737 g
    Kringle Candle Vineyard Rosé, 737 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Kringle Candle Vineyard Rosé čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: gurmanska dišava sadna dišava sveža dišava dolgo gorenje dizajnerska embalaža luksuzni dodatek vsakega interjerja Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Millefiori Milano Cold Water dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Cold Water, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Cold Water je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: domiseln in eleganten način za odišavljenje doma več možnosti sproščanja olja enostavno odmerjanje zračno čista dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Bielenda Dr Medica Capillaries serum za obraz za krepitev drobnih žilic in redukcijo rdečice 30 ml
    Bielenda Dr Medica Capillaries, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bielenda Dr Medica Capillaries bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Ashleigh & Burwood London Earth’s Magma & Frosted Earth darilni set
    Ashleigh & Burwood London Earth’s Magma & Frosted Earth, 1 kos, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Vsebina seta: katalitična svetilka 11 x 8 cm nadomestno polnilo za katalitično svetilko 250 ml
  • Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre darilni set Grey 400 ml
    Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre, 400 ml, Darilni seti Dišave za dom, Aroma difuzor Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: izbor toplih začimbnih dišav cvetlična dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo Vsebina seta: aroma difuzor Peau de Pierre nadomestno polnilo za aroma difuzor 400 ml Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • FraLab Flower Power Monterey dišeča sveča 390 g
    FraLab Flower Power Monterey, 390 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FraLab Flower Power Monterey čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • FraLab Flower Power San Francisco dišeča sveča 390 g
    FraLab Flower Power San Francisco, 390 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FraLab Flower Power San Francisco čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • FraLab Artika Bianco Risveglio dišeča sveča 190 g
    FraLab Artika Bianco Risveglio, 190 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FraLab Artika Bianco Risveglio čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava zimska dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • FraLab Artika Melodia Alpina dišeča sveča 190 g
    FraLab Artika Melodia Alpina, 190 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FraLab Artika Melodia Alpina čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zimska dišava Sestava: z vsebnostjo kokosovega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Saloos Pregnancy Care olje za prhanje 125 ml
    Saloos Pregnancy Care, 125 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Saloos Pregnancy Care je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Institut Esthederm No Sun 100% Mineral Screen Protective Care 100 % mineralna zaščitna krema za obraz in telo z visoko UV zaščito 50 ml
    Institut Esthederm No Sun 100% Mineral Screen Protective Care, 50 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm No Sun 100% Mineral Screen Protective Care podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite.
  • Davines More Inside Medium Hold Finishing Gum stiling guma za mat videz 75 ml
    Davines More Inside Medium Hold Finishing Gum, 75 ml, Kreme za lase za ženske, Popolna pričeska ob vsaki priložnosti. Guma za lase Davines More Inside predstavlja kompromis med gelom in voskom in z njo boste vedno dosegli odlične rezultate. Lastnosti: fiksira pričesko v želeni obliki lase modelira in oblikuje lasem zagotavlja mat učinek Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite najprej na dlan in nato na lase. Oblikujte pričesko s pomočjo prstov.
  • Rasasi Oudh Al Boruzz Asrar Indonesia parfumska voda uniseks 50 ml
    Rasasi Oudh Al Boruzz Asrar Indonesia, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Rasasi Oudh Al Boruzz Asrar Indonesia je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava lesna dišava izvirna dišava za izvirno osebnost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Chanel Sublimage Ultime Regeneration Eye Cream energijski tonik z regeneracijskim učinkom 125 ml
    Chanel Sublimage Ultime Regeneration Eye Cream, 125 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Chanel Sublimage Ultime Regeneration Eye Cream. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo takoj pomirja kožo obnavlja kožo osvežuje in osvetljuje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Iwostin Purritin aktivna dnevna krema proti nepravilnostim na koži 40 ml
    Iwostin Purritin, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Iwostin Purritin vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: izenačuje ton kože globinsko hrani intenzivno vlaži odstranjuje znake aken Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Iwostin Rosacin nočna krema za zmanjševanje rdečice 40 ml
    Iwostin Rosacin, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Iwostin Rosacin bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Dettol Soft on Skin Aloe Vera tekoče milo za roke 250 ml
    Dettol Soft on Skin Aloe Vera, 250 ml, Mila za ženske, Tekoče milo skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: roke so higiensko čiste kožo osveži in ji doda vitalnost prijetna sveža dišava neguje kožo rok Sestava: dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Joanna Power Men gel za prhanje 5 v 1 za moške 300 ml
    Joanna Power Men, 300 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Joanna Power Men je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Delia Cosmetics Nail Express HYBRID odstranjevalec laka za nohte 100 ml
    Delia Cosmetics Nail Express HYBRID, 100 ml, Nohti za ženske, Odstranjevalec laka za nohte Delia Cosmetics Nail Express enostavno in hitro odstrani lak s površine nohtov. Lastnosti: hitro in učinkovito odstranjuje lak hrani nohte ne draži nohtne posteljice Navodilo za uporabo: Nanesite odstranjevalec laka na vatno blazinico in za kratko pristavite na noht, lak previdno odstranite.
  • Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre darilni set Grey 1 kos
    Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre, 1 kos, Katalitične svetilke Dišave za dom, Katalitična svetilka Maison Berger Paris Starck Peau de Pierre je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora dizajnerska embalaža v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov deluje proti mikroorganizmom, ki se običajno pojavljajo v gospodinjstvih Vsebina seta: katalitična svetilka Peau de Pierre nadomestno polnilo za katalitično svetilko 500 ml Navodilo za uporabo: Del pakiranja je tudi polnilo za katalitične svetilke. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Yankee Candle Lilac Blossoms vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Lilac Blossoms, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Lilac Blossoms ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Yankee Candle Watercolour Skies vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Watercolour Skies, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Watercolour Skies ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Yankee Candle White Gardenia vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle White Gardenia, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle White Gardenia ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • Yankee Candle Wild Orchid vosek za aroma lučko 22 g
    Yankee Candle Wild Orchid, 22 g, Voski za aroma lučko Dišave za dom, Vosek za aroma lučko Yankee Candle Wild Orchid ustvari v vašem prostoru kar najbolj dišeč učinek. Zaradi hitre in enostavne možnosti menjave z drugim voskom lahko kadar koli izberete tisto dišavo, ki jo takrat želite. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Talilnega voska v aromatični svetilki nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini lahko vnetljivih predmetov. Izdelka ne puščajte v dosegu otroke ali hišnih ljubljenčkov.
  • FraLab Jardin De Giverny dišeča sveča 390 g
    FraLab Jardin De Giverny, 390 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FraLab Jardin De Giverny čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • FraLab Flower Power Altamont dišeča sveča 190 g
    FraLab Flower Power Altamont, 190 g, Dišeče sveče Dišave za dom
  • Simply Zen Smooth & Care pršilo za glajenje proti krepastim lasem 150 ml
    Simply Zen Smooth & Care, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Simply Zen Smooth & Care daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne kroti neobvladljive lase deluje proti kodranju las enostavno se nanaša krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Uredite lase kot običajno.
  • Catrice Beautiful.You. paleta senčil za oči 12 g
    Catrice Beautiful.You., 12 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Catrice Beautiful.You. vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: bleščeč in mat učinek odtenki se enostavno kombinirajo pigmentacija je zelo intenzivna enostavno se raznaša Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Essence Light as a feather 3D faux mink umetne trepalnice 01 Light Up Your Life 2 kos
    Essence Light as a feather 3D faux mink, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Ni treba, da so prelepo dolge in izrazite trepalnice samo sanje. Umetne trepalnice Essence Light as a feather 3D faux mink vam zagotovijo dramatičen in zapeljiv pogled. Uživajte v največji možni dolžini in volumnu, kadarkoli boste želeli. Lastnosti: ustvarjajo dramatičen pogled delujejo zelo naravno so zelo lahke in jih na očesu skoraj ni čutiti pripete na tanek prozoren trakec Sestava: sintetična vlakna Navodilo za uporabo: Umetne trepalnice lahko najprej skrajšate glede na velikost svojih oči v želeno dolžino.
  • Linteo Premium blazinice za odstranjevanje ličil Aloe Vera 80 kos
    Linteo Premium, 80 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Blazinice za odstranjevanje ličil Linteo Premium bodo pomagale z obraza obrisati vsa ličila, očistiti kožo in jo pripraviti na naslednji korak nege obraza. Lastnosti: pomaga odstranjevati make-up in čistiti kožo iz finega, vendar močnega materiala gladka površina, prijazna do kože večja ovalna oblika Sestava: 100-odstotni bombaž Navodilo za uporabo: Sredstvo za odstranjevanje ličil ali za čiščenje nanesite na blazinico in s krožnimi gibi temeljito očistite kožo.
  • Dr. Santé Banana gladilni in hranilni balzam proti krepastim lasem 200 ml
    Dr. Santé Banana, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Dr. Santé Banana zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Aveeno Skin Relief Hand Cream vlažilna krema za roke 75 ml
    Aveeno Skin Relief Hand Cream, 75 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Aveeno Skin Relief Hand Cream. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo ščiti pred neugodnimi vplivi okolja ne pušča mastnih sledi Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Linteo Natural Cotton Buds vatne paličice v vrečki 80 kos
    Linteo Natural Cotton Buds, 80 kos, Vatne paličice za ženske, Čiščenje ušes je pomemben del vsakdanje higiene. Vatirana palčka Linteo Natural Cotton Buds je odličen pomočnik v vaši kopalnici. Primerna je tako za čiščenje ušes kot za pomoč pri ličenju. Lastnosti: za enkratno uporabo nežno, a učinkovito čisti ušesa praktična škatla na zapiranje za vsakodnevno higieno lahko se uporablja tudi za pomoč pri ličenju Sestava: 100-odstotni bombaž
  • Millefiori Selected Silver Spirit aroma difuzor s polnilom 350 ml
    Millefiori Selected Silver Spirit, 350 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Selected Silver Spirit prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: čista pudrasta dišava lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Revolution Skincare Hyaluronic Essence vlažilno pršilo za obraz 100 ml
    Revolution Skincare Hyaluronic Essence, 100 ml, Meglice za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz Revolution Skincare Hyaluronic Essence. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: pomaga preprečiti izsušenost kože kožo ohranja v ravnovesju koži vrača zdrav in mladosten videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Tesori d'Oriente Ayurveda parfumska voda za ženske 100 ml
    Tesori d'Oriente Ayurveda, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Tesori d'Oriente Ayurveda je izraz optimizma in občutka popolne sreče. orientalska dišava citrusna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Millefiori Milano Mela & Cannella aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Millefiori Milano Mela & Cannella, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Mela & Cannella prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava gurmanska dišava topla dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Tesori d'Oriente Ayurveda pripravek za kopel za ženske 500 ml
    Tesori d'Oriente Ayurveda, 500 ml, Pripravki za v kopel za ženske, Privoščite si bogato mero svoje priljubljene dišave. Pripravek za kopel Tesori d'Oriente Ayurveda bo negoval vašo kožo, obenem pa bo zagotovil, da bo iz vroče kadi vel krasen vonj. Lastnosti: hrani in mehča suho kožo kožo pušča žametno mehko in gladko dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Tesori d'Oriente Ayurveda krema za prhanje za ženske 250 ml
    Tesori d'Oriente Ayurveda, 250 ml, Pripravki za prhanje uniseks, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Tesori d'Oriente Ayurveda odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Yankee Candle A Calm & Quiet Place votivna sveča 49 g
    Yankee Candle A Calm & Quiet Place, 49 g, Votivne sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle A Calm & Quiet Place čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: čista pudrasta dišava topla dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Jil Sander Sunlight parfumska voda za ženske 40 ml
    Jil Sander Sunlight, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Jil Sander Sunlight je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava citrusna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Yankee Candle Christmas Magic votivna sveča 49 g
    Yankee Candle Christmas Magic, 49 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Votivna svečka Yankee Candle Christmas Magic čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: tematska praznična dišava božična aroma sadna dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Bielenda Youth Therapy dnevna lifting krema proti gubam 50+ 50 ml
    Bielenda Youth Therapy, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Youth Therapy bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži obnavlja in poživlja koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • RevitaLash Aquablur™ vlažilni gel za predel okoli oči 15 ml
    RevitaLash Aquablur™, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči RevitaLash Aquablur™ se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Dermacol Hair Ritual intenzivna regeneracijska maska za lase 15 ml
    Dermacol Hair Ritual, 15 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Dermacol Hair Ritual predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini izboljšuje prožnost lasnih vlaken deluje v globino lasnega vlakna Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Palmolive Naturals Irresistible Softness losjon za prhanje 250 ml
    Palmolive Naturals Irresistible Softness, 250 ml, Kopalna mleka za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Palmolive Naturals Irresistible Softness je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo mehča in povečuje elastičnost kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Playboy Queen Of The Game dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
    Playboy Queen Of The Game, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Playboy Queen Of The Game sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Erborian Yuza Sorbet lahka nočna emulzija za učvrstitev obraza 50 ml
    Erborian Yuza Sorbet, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Erborian Yuza vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Erborian Ginseng Infusion nočna aktivna krema za učvrstitev obraza 50 ml
    Erborian Ginseng Infusion, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Erborian Ginseng vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja pomlajuje kožo in ji daje energijo dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Erborian BB Cream tonirana krema za popoln videz kože SPF 20 veliko pakiranje odtenek Doré 40 ml
    Erborian BB Cream, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Erborian BB Cream je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: koži daje potrebno vlažnost Izenačuje barvni ton enostavno se nanaša in razmaže zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo Navodilo za uporabo: Nanašajte po priloženih navodilih.
  • Erborian CC Crème Centella Asiatica posvetlitvena krema za enoten ten kože SPF 25 veliko pakiranje odtenek Clair 45 ml
    Erborian CC Crème Centella Asiatica, 45 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Erborian CC Crème Centella Asiatica je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: rezultat je naraven videz enostavno se nanaša in razmaže Izenačuje barvni ton zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo koži daje potrebno vlažnost Navodilo za uporabo: Nanašajte po priloženih navodilih.
  • Erborian BB Cream tonirana krema za popoln videz kože SPF 20 majhno pakiranje odtenek Clair 15 ml
    Erborian BB Cream, 15 ml, Tonirane kreme za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja
  • Erborian BB Sleeping Mask maska za spanje za popolno polt 50 ml
    Erborian BB Sleeping Mask, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Erborian BB Sleeping Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik
  • Eva Meswak puder za beljenje zob 3v1 30 g
    Eva Meswak, 30 g, Belilni pudri za moške, Zobna pasta Eva Meswak je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe prijazna do zobne sklenine izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo krepi sklenino lošči in čisti površino vaših zob Navodilo za uporabo: Na vlažno zobno krtačko nanesite puder za beljenje zob in nadaljujte kot pri običajnem čiščenju zob.
  • Eva Fluor puder za beljenje zob 3v1 30 g
    Eva Fluor, 30 g, Belilni pudri za moške, Puder za beljenje zob Eva Fluor skrbno odstranjuje madeže, ki jih povzroča kajenje, hrana ali staranje zob. Rezultat je popoln sijoč nasmeh. Lastnosti: beli zobe prijazna do zobne sklenine mineralizira ustno sklenino osvežuje zadah krepi sklenino zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Na vlažno zobno krtačko nanesite puder za beljenje zob in nadaljujte kot pri običajnem čiščenju zob.
  • Le Couvent Maison de Parfum Remarquables Fort Royal parfumska voda uniseks 100 ml
    Le Couvent Maison de Parfum Remarquables Fort Royal, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda Le Couvent Maison de Parfum Remarquables Fort Royal vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. orientalska dišava uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Montale Black Aoud Black Aoud Intense parfumska voda uniseks 50 ml
    Montale Black Aoud Black Aoud Intense, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda Montale Black Aoud Black Aoud Intense bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Pierre René Rouge Powder rdečilo odtenek 09 Delicate Pink 6 g
    Pierre René Rouge Powder, 6 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Rdečilo Pierre René Rouge Powder daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ustvarja naravno rdečico ima prijetno gladko, lahko teksturo enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Signal White Now Smile Detox zobna ščetka soft 1 kos
    Signal White Now Smile Detox, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Signal White Now Smile Detox ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Ziaja Goat's Milk regeneracijska krema za roke za suho do zelo suho kožo 50 ml
    Ziaja Goat's Milk, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Goat's Milk . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Silk gladilna maska za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Ziaja Silk, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Ziaja Silk predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Semilac Primer podlaga za lak 7 ml
    Semilac Primer, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Pripravek Semilac Primer vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: učinkovito obnavlja nohte gladi površino nohtov Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte.
  • Erborian BB Shot Mask maska iz platna s posvetlitvenim učinkom 14 g
    Erborian BB Shot Mask, 14 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Erborian BB Shot Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Darphin Prédermine Night Cream nočna gladilna krema proti gubam 50 ml
    Darphin Prédermine Night Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Darphin Prédermine Night Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermacol Collagen + lifting luščilna maska 2x7,5 ml
    Dermacol Collagen +, 2x7,5 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Collagen + bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish vlažilni piling za obraz 110 g
    Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish, 110 g, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje ogrce in prekomerni loj gladi in mehča kožo odstranjuje odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh