Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti A

5383
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Organic Shop Lemongrass & Sugar nežni piling za telo 250 ml
    Organic Shop Lemongrass & Sugar, 250 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Organic Shop Lemongrass & Sugar bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo odlično mehča Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Regina Professional Care tekoči puder s pudrastim učinkom 40 g
    Regina Professional Care, 40 g, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Regina Professional Care bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože kožo matira Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Real Techniques Original Collection set aplikatorjev 6 kos
    Real Techniques Original Collection, 6 kos, Čopiči in gobice za ženske, Vsebina seta: gobica za tekoči puder 2 kos gobica za tekoči puder mini 3 kos gobica za tekoči puder 1 kos
  • Vera Wang Embrace Lavender and Tuberose pršilo za telo za ženske 240 ml
    Vera Wang Embrace Lavender and Tuberose, 240 ml, Pršila za telo za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoč vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši žensko pršilo za telo Vera Wang Embrace Lavender and Tuberose, ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrilo prav vsak dan. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • EcoTools 360° Ultimate Blend™ set čopičev (za obraz)
    EcoTools 360° Ultimate Blend™, 3 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: čopič za make-up 1 kos čopič za bronzer 1 kos čopič za osvetljevalec in korektor 1 kos Lastnosti: natančno in enostavno nanašanje odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • EcoTools Daily Defined Eye set čopičev 5 kos
    EcoTools Daily Defined Eye, 5 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje EcoTools Daily Defined Eye vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: velik čopič za senčila poševni čopič za senčila za oči majhen čopič za senčila čopič za ličenje oči čopič za ličenje oči etui za šminko Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči Navodilo za uporabo: Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku. S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Real Techniques Original Collection kabuki čopič za puder 1 kos
    Real Techniques Original Collection, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič Real Techniques Original Collection bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi. S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Institut Esthederm Sun Intolerance zaščitna krema za obraz pri intoleranci na sonce 50 ml
    Institut Esthederm Sun Intolerance, 50 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Sun Intolerance podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite preden greste na sonce ali v solarij in temeljito raznesite.
  • Avon Anew Dual Eye System lifting nega za predel okoli oči 2x10 ml
    Avon Anew Dual Eye System, 2x10 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Avon Anew Dual Eye System se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: koži daje prožnost osvežuje in gladi območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Castelbel Portus Cale Rosé Blush gel za prhanje za roke in telo 300 ml
    Castelbel Portus Cale Rosé Blush, 300 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Castelbel Portus Cale skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko umiva kožo in odstranjuje umazanijo Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu. Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Castelbel Tile Green Sencha dišeča vrečka 1 kos
    Castelbel Tile Green Sencha, 1 kos, Dišave za omare Dišave za dom, Le kdo nima rad vonja po sveže opranem perilu? Dišava za omaro Castelbel Tile Green Sencha bo poskrbela, da bodo vaša oblačila še dolgo po pranju lepo dišala. Dišavo postavite med obleke in uživajte v prijetni aromi vsakič, ko odprete omaro. Lastnosti: sveža dišava garderobno omaro napolni s prijetno dišavo aroma se sprošča postopoma oblačila ohranja čudovito dišeča odišavi tudi omaro za čevlje ali športno torbo Navodilo za uporabo: Dišavo obesite na obešalnik v omari ali jo vstavite med zloženo perilo.
  • Castelbel Portus Cale Rosé Blush nežno milo 150 g
    Castelbel Portus Cale Rosé Blush, 150 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Castelbel Portus Cale Rosé Blush je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo bogato se peni prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Kotex Ultra Soft Super vložki 16 kos
    Kotex Ultra Soft Super, 16 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Kotex Ultra Soft Super vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: prijeten in mehak material absorpcijsko jedro, ki najprej vpije, nato pa v notranjost zapre tekočino krilca za zaščito stranskih delov perila je varno nameščen tako v mirovanju kot pri gibanju Brezhibno nameščen ohranja obliko velikost, idealna za dneve, ko je krvavitev močnejša
  • Kotex Ultra Soft Night vložki 6 kos
    Kotex Ultra Soft Night, 6 kos, Vložki za ženske, Kar največje udobje in 100-% zanesljiva zaščita pri menstruaciji. Ženski higienski vložek Kotex Ultra Soft Night vam v tistih dneh zagotavlja občutek udobja in varnosti. Lastnosti: prijeten in mehak material absorpcijsko jedro, ki najprej vpije, nato pa v notranjost zapre tekočino krilca za zaščito stranskih delov perila je varno nameščen tako v mirovanju kot pri gibanju Brezhibno nameščen ohranja obliko velikost, idealna za ponoči
  • Maison Berger Paris Geode Bouquet Paprika aroma difuzor Land of Spices 115 ml
    Maison Berger Paris Geode Bouquet Paprika, 115 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Maison Berger Paris Geode Bouquet Paprika prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: začinjena aroma cvetlična dišava topla dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Olival Green Coffee hranilna krema proti staranju kože 50 ml
    Olival Green Coffee, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Olival Green Coffee vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Olival Green Coffee lahka dnevna krema proti znakom staranja 50 ml
    Olival Green Coffee, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Olival Green Coffee vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo intenzivno vlaži obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Power System Elbow Support povoj za komolec barva Black, M 1 kos
    Power System Elbow Support, 1 kos, Fitnes oprema za moške, Imate boleče mišice ali ste se poškodovali in ne želite, da bi vas bolečine močno omejevale? Izdelek Power System Elbow Support bo prizadeto območje fiksiral in vam omogočil, da opravljate svoje vsakodnevne dejavnosti. Lastnosti: pomaga lajšati bolečine idealen za uporabo kot preventiva med intenzivno vadbo stabilizira sklep
  • SEAL AROMAS Essential Citrus Fruits aroma difuzor 50 ml
    SEAL AROMAS Essential Citrus Fruits, 50 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor SEAL AROMAS Essential Citrus Fruits prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • SEAL AROMAS Essential Hibiscus aroma difuzor 220 ml
    SEAL AROMAS Essential Hibiscus, 220 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor SEAL AROMAS Essential Hibiscus prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sladka aroma orientalska aroma Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • ARTEMIS SKIN AQUATICS Moisturising vlažilna tekstilna maska 20 ml
    ARTEMIS SKIN AQUATICS Moisturising, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz ARTEMIS SKIN AQUATICS Moisturising bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: celovito lepša videz kože ne draži kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Solidu Rock Your Body trdo milo za telo 70 g
    Solidu Rock Your Body, 70 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Solidu Rock Your Body je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: globinsko čisti kožo prijetno diši ščiti kožo Hrani in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Natucain x IB Sprunchie elastika za lase 1 kos
    Natucain x IB Sprunchie, 1 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase Natucain x IB Sprunchie zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las na laseh ne pušča odtisov namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Bakel Jalu-3D zdravilna nega s hialuronsko kislino 40 kos
    Bakel Jalu-3D, 40 kos, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Bakel Jalu-3D bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije vidno izboljšuje stanje kože
  • Illamasqua Round Concealer Brush čopič za korektor 1 kos
    Illamasqua Round Concealer Brush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Illamasqua Round Concealer Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Sea of Spa Bio Spa krema za noge z avokadom 100 ml
    Sea of Spa Bio Spa, 100 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Sea of Spa Bio Spa odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo ima regeneracijske učinke celi razpokano kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Sea of Spa Bio Spa krema za telo z avokadom in rakitovcem 100 ml
    Sea of Spa Bio Spa, 100 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Sea of Spa Bio Spa , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča mehča in pomaga do svilnato gladke kože dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Sea of Spa Bio Spa oljni piling za telo 350 ml
    Sea of Spa Bio Spa, 350 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Sea of Spa Bio Spa bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Mizon Multi Function Formula Snail regeneracijska krema za predel okoli oči s polžjim ekstraktom 25 ml
    Mizon Multi Function Formula Snail, 25 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Mizon Multi Function Formula Snail se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvetljuje območje okoli oči pomirja razdraženo območje okoli oči
  • da Vinci Classic sintetični prirezani čopič za očesne linije vrsta 4374 1 kos
    da Vinci Classic, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči da Vinci Classic je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku.
  • Oriflame Volare parfumska voda za ženske 50 ml
    Oriflame Volare, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Oriflame Volare je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Hugo Boss HUGO Woman parfumska voda za ženske 50 ml
    Hugo Boss HUGO Woman, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Hugo Boss HUGO Woman vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • AHAVA Dead Sea Mud intenzivna krema za roke za suho in občutljivo kožo 100 ml
    AHAVA Dead Sea Mud, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema AHAVA Dead Sea Mud . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: preprečuje suho kožo ščiti kožo koža je nežna in mehka ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Alexandre.J The Collector: Black Muscs parfumska voda uniseks 100 ml
    Alexandre.J The Collector: Black Muscs, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Alexandre.J The Collector: Black Muscs je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. lesna dišava cvetlična dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
  • Ziaja Olive Leaf maska za obraz iz kaolina 7 ml
    Ziaja Olive Leaf, 7 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Ziaja Olive Leaf bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Etro New Tradition toaletna voda uniseks 100 ml
    Etro New Tradition, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks toaletna voda Etro New Tradition , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. aromatična dišava z zeliščnimi toni dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Victoria's Secret Love Addict pršilo za telo za ženske 250 ml
    Victoria's Secret Love Addict, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Žensko pršilo za telo Victoria's Secret Love Addict je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Woodwick Trilogy Café Sweets dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453.6 g
    Woodwick Trilogy Café Sweets, 453.6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Café Sweets čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek Sestava: leseni stenj z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Woodwick Trilogy Fruits of Summer dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453 g
    Woodwick Trilogy Fruits of Summer, 453 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Fruits of Summer čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava citrusna dišava sladka aroma poletna dišava luksuzni dodatek vsakega interjerja pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Woodwick Trilogy Warm Woods dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453.6 g
    Woodwick Trilogy Warm Woods, 453.6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Trilogy Warm Woods čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje embalažo lahko po končanem gorenju uporabite kot stilski dodatek dolgo gorenje Vsebina seta: Fireside Redwood Sandal Clove Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil krepilni šampon za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju 250 ml
    Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Garnier Botanic Therapy Ricinus Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče preprečuje prezgodnje izpadanje las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Iwostin Hydro Sensitia intenzivno vlažilna krema SPF 15 50 ml
    Iwostin Hydro Sensitia, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Uriage Bariésun Dry Mist SPF 50+ meglica za sončenje v pršilu SPF 50+ 200 ml
    Uriage Bariésun Dry Mist SPF 50+, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen lahko se uporablja tudi na mokro kožo Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • James Read Gradual Tan H2O Tan Drops samoporjavitvene kapljice za telo odtenek Light/Medium 45 ml
    James Read Gradual Tan H2O Tan Drops, 45 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Samoporjavitveni pripravek za telo James Read Gradual Tan je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto. Lastnosti: koži daje zdrav videz s poljubom sonca enostavno se raznaša in se odlično vpija izenačuje barvni odtenek kože mehča kožo ne pušča madežev Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Nanesite na celo kožo nog in temeljito enakomerno raznesite. Pustite, da se vpije.
  • Kérastase Soleil Masque Après-Soleil negovalna maska za lase izpostavljene soncu, morski in klorirani vodi z UV filtrom 200 ml
    Kérastase Soleil Masque Après-Soleil, 200 ml, Nega po sončenju in kopanju za ženske, Maska za lase Kérastase Soleil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna lasem daje čudovit vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Eveline Cosmetics Royal Snail regeneracijska krema za roke 100 ml
    Eveline Cosmetics Royal Snail, 100 ml, nega rok in nohtov za ženske, Krema Eveline Cosmetics Royal Snail popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: koža je nežna in mehka Vlaži in hrani kožo obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Erborian Bamboo hranilna tekstilna maska z vlažilnim učinkom 15 g
    Erborian Bamboo, 15 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Erborian Bamboo bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Erborian Bamboo vlažilni gel za predel okoli oči z mat učinkom 15 ml
    Erborian Bamboo, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Erborian Bamboo se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss balzam v pršilu proti izpadanju las 200 ml
    Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las povečuje gostoto in moč las aktivira lasne korenine ima regeneracijske učinke enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Nuxe Prodigieux losjon za telo za ženske 200 ml
    Nuxe Prodigieux, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Nuxe Prodigieux poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko na dotik
  • Make Me BIO Hair Care šampon za mastne lase 250 ml
    Make Me BIO Hair Care, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Make Me BIO Hair Care učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Nioxin 3D Styling Pro Thick gel za lase za fiksacijo in obliko 140 ml
    Nioxin 3D Styling Pro Thick, 140 ml, Težave z lasmi in lasiščem za moške, Gel za lase Nioxin 3D Styling Pro Thick zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling močno utrdi ne lepi las in se enostavno razčesava izdelek je posebej primeren za kratke lase Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Maternea Mother Care pomirjajoči balzam za bradavice 20 ml
    Maternea Mother Care, 20 ml, Nega prsi za ženske, Negujte svoje prsi, da vas ne bodo bolele. Izdelek Maternea Mother Care mehča kožo na prsih, preprečuje neprijetne občutke zaradi napete kože in blaži razdraženost. Lastnosti: vlaži kožo in jo naredi voljno pomirja in blaži razdraženost za uporabo med nosečnostjo in v obdobju dojenja
  • Tiziana Terenzi Luna Draco parfumski ekstrakt uniseks 100 ml
    Tiziana Terenzi Luna Draco, 100 ml, Parfumi uniseks, Parfumski ekstrakt Tiziana Terenzi Luna Draco je izraz optimizma in občutka popolne sreče. Odenite se tudi vi v vonj, zaradi katerega boste dobre volje ves dan! sadna dišava za romantično žensko za vsakodnevno uporabo, še posebej v toplem vremenu
  • Tiziana Terenzi Luna Andromeda parfumski ekstrakt uniseks 100 ml
    Tiziana Terenzi Luna Andromeda, 100 ml, Parfumi uniseks, Svojo edinstvenost lahko izrazite na veliko načinov, uniseks parfum Tiziana Terenzi Luna Andromeda pa na vaši koži zagotovi, da je nihče ne bo spregledal. Privoščite si najboljše, kar svet parfumov ponuja, in spremljajte, kaj se bo dogajalo. cvetlična dišava sadna dišava lesna dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Al Haramain Twin Flower parfumirano olje za ženske 15 ml
    Al Haramain Twin Flower, 15 ml, Parfumirana olja za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrilo parfumirano olje Al Haramain Twin Flower . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzelo in ne bo pustilo mirnih ne vas ne vaše okolice. cvetlična dišava orientalska dišava za čutno žensko poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Maternea Mother Care negovalno olje za preventivo nastanka strij 100 ml
    Maternea Mother Care, 100 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Pripravek Maternea Mother Care se bori proti strijam in tako koži vrača njen prvotni videz. Lastnosti: deluje preventivno proti nastajanju strij vlaži in globinsko hrani izboljšuje prožnost kože Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka nežno vmasirajte v kožo na težavnih mestih telesa. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Maternea Mother Care krema za učvrstitev kože z karitejevim maslom 150 ml
    Maternea Mother Care, 150 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Pripravek Maternea Mother Care vam bo pomagal ublažiti znake celulita in vaša koža bo tako ponovno videti čvrsta in gladka. Lastnosti: intenzivno vlaži zmanjšuje celulit in čvrsti kožo izboljšuje mikrocirkulacijo krvi povečuje prožnost kože obnavlja kožo hitro se vpija Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije.
  • Tiziana Terenzi Gold Kirke parfumski ekstrakt uniseks 100 ml
    Tiziana Terenzi Gold Kirke, 100 ml, Parfumi uniseks, Svojo edinstvenost lahko izrazite na veliko načinov, uniseks parfum Tiziana Terenzi Gold Kirke pa na vaši koži zagotovi, da je nihče ne bo spregledal. Privoščite si najboljše, kar svet parfumov ponuja, in spremljajte, kaj se bo dogajalo. sadna dišava citrusna dišava uniseks – za moške in za ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • St.Tropez Self Tan Dark samoporjavitvena pena za intenzivno porjavelost 200 ml
    St.Tropez Self Tan Dark, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo St.Tropez Self Tan Dark vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje zdrav videz s poljubom sonca zagotavlja učinek intenzivnega sončenja vlaži in nahrani enostavno se raznaša in se odlično vpija ne pušča madežev Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • da Vinci Mask čopič za masko vrsta 50739 1 kos
    da Vinci Mask, 1 kos, Dodatki za ženske, Čopič da Vinci Mask bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov ima mehke ščetine natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Institut Esthederm Sculpt System High Nutrition Firming Body Balm visoko hranilni balzam za telo 200 ml
    Institut Esthederm Sculpt System High Nutrition Firming Body Balm, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno.
  • Matrix Color Sync barva za lase brez amoniaka odtenek 8GC 90 ml
    Matrix Color Sync, 90 ml, Trajne barve za lase za ženske, Barva za lase Matrix Color Sync daje vašim lasem intenziven barvni odtenek in sijoč lesk. Lastnosti: zanesljivo barva lase hrani in vlaži lase mat lasem nudi lesk poudarja barvni pigment Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.
  • Ziaja Acai Berry hranilna regeneracijska krema za obraz in vrat 50 ml
    Ziaja Acai Berry, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Acai Berry bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži globinsko hrani koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Elgydium Classic zobna ščetka medium 1 kos
    Elgydium Classic, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Elgydium Classic ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine lošči površino zob enostavna za uporabo Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Weleda Skin Food univerzalna hranilna krema z zelišči 10 ml
    Weleda Skin Food, 10 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Weleda Skin Food , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • ARTDECO Sun kompaktni puder nadomestno polnilo SPF 50 odtenek 90 Light Sand 9.5 g
    ARTDECO Sun, 9.5 g, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder ARTDECO Sun bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek ščiti pred sončnim sevanjem kožo matira osvetljuje kožo
  • OPI Pro Spa hranilno olje za nohte in obnohtno kožo 8,6 ml
    OPI Pro Spa, 8.6 ml, Nega nohtov za ženske, Pripravek OPI Pro Spa vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: hrani nohte in obnohtno kožico učinkovito obnavlja nohte krepi nohte podpira zdravo rast nohtov Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino izdelka na nohtno posteljico in nohtno kožico. Nežno vmasirajte. Uporabljajte redno.
  • Ashleigh & Burwood London Vampiress katalitična svetilka 11x8 cm 1 kos
    Ashleigh & Burwood London Vampiress, 1 kos, Katalitične svetilke Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Vampiress je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov lepo odišavi celoten prostor Navodilo za uporabo: Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Lierac Lift Integral lifting serum za predel okoli oči 15 ml
    Lierac Lift Integral, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: z učinkom liftinga deluje proti staranju kože odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • Magnum Professional Quality odstranjevalec obnohtne kožice (081)
    Magnum Professional Quality, Nohti za ženske, Izdelek Magnum Professional Quality zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Lastnosti: idealen pripomoček za popolno manikuro zaradi enostavne uporabe boste dosegli hitre in natančne rezultate
  • Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme encimska maska za obraz 150 ml
    Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme, 150 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Peter Thomas Roth Mega Rich Nourishing Conditioner hranilni balzam za vse tipe las 235 ml
    Peter Thomas Roth Mega Rich Nourishing Conditioner, 235 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Peter Thomas Roth Mega Rich Nourishing Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Avène Body nežni gel za prhanje za občutljivo kožo 500 ml
    Avène Body, 500 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Avène Body . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno Sestava: brez milnih dodatkov
  • Oranjito Max. Effect Pineapple losjon za sončenje v solariju z bio snovmi in pospeševalcem porjavelosti 200 ml
    Oranjito Max. Effect Pineapple, 200 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Bronasto porjavela koža je videti odlično, a kaj, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Oranjito Max. Effect Pineapple vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: preprečuje predčasno staranje kože varuje kožo pred prostimi radikali preprečuje suho kožo pospešuje pridobivanje rjave barve kože ne ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte le za sončenje v solariju.
  • SANTINI Cosmetic Miriam Modemoiselle parfumska voda za ženske 50 ml
    SANTINI Cosmetic Miriam Modemoiselle, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda SANTINI Cosmetic Miriam Modemoiselle . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Kallos Mango maska za okrepitev las z mangovim oljem 275 ml
    Kallos Mango, 275 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Mango predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik krepi lasna vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Chanel Ombre Première kovinska senčila za oči odtenek 36 Désert Rouge 1.5 g
    Chanel Ombre Première, 1.5 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Chanel Ombre Première omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: enostavno se nanaša pigmentacija je zelo intenzivna dolgotrajen učinek kovinski učinek
  • CHI Infra Total Protect vlažilni zaščitni fluid za lase 59 ml
    CHI Infra Total Protect, 59 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja CHI Infra Total Protect daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Farmona Sweet Secret Orange regeneracijski piling 200 g
    Farmona Sweet Secret Orange, 200 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Farmona Sweet Secret Orange bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Davines More Inside Relaxing Moisturizing Fluid vlažilni fluid za ravnanje las 125 ml
    Davines More Inside Relaxing Moisturizing Fluid, 125 ml, Kreme za glajenje za ženske, Obvladajte svoje neukrotljive lase. Krema za glajenje las Davines More Inside zagotavlja kar največji nadzor nad neprilagodljivimi lasmi in jih odlično zgladi. Lastnosti: gladi površino las doda lasem naraven sijaj preprečuje neželeno kodranje las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte zlasti po dolžini las in na konice. Ne spirajte.
  • Al Haramain Million parfumirano olje za ženske 15 ml
    Al Haramain Million, 15 ml, Parfumirana olja za ženske, sadna dišava cvetlična dišava orientalska dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Al Haramain Sheikha parfumirano olje uniseks 12 ml
    Al Haramain Sheikha, 12 ml, Parfumirana olja uniseks, Nanašanje dišave je lahko kompleksno čutno doživetje in o tem vas bo prepričalo parfumirano olje Al Haramain Sheikha . Njegova dišavna sestava vas bo prisilila, da se ustavite in začutite vsak trenutek rituala. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Al Haramain Mukhallath parfumirano olje uniseks 15 ml
    Al Haramain Mukhallath, 15 ml, Parfumirana olja uniseks, Ko se združijo um mojstrov parfumov, prvorazredne sestavine in kanček razkošja, nastane parfumirano olje Al Haramain Mukhallath . Ovije vas v svilnato tančico dolgotrajne dišave, s katero boste v vsaki družbi nezgrešljivi. orientalska dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Al Haramain Madinah parfumirano olje uniseks 15 ml
    Al Haramain Madinah, 15 ml, Parfumirana olja uniseks, Pustite se ponesti v daljne orientalske dežele, kjer je v zraku čutiti dišavo eksotičnih začimb, kjer je slišati ritmično glasbo in kjer od zlatega okrasja kar slabi vid. Parfumirano olje Al Haramain Madinah bo očaralo vaše čute s toplo dišavno sestavo s pridihom razkošja. orientalska dišava cvetlična dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Al Haramain Makkah parfumirano olje uniseks 15 ml
    Al Haramain Makkah, 15 ml, Parfumirana olja uniseks, Spremenite tudi povsem navaden dan v izjemno doživetje. Uniseks parfumirano olje Al Haramain Makkah poboža vaše čute in vam krepi samozavest. Karkoli vas že čaka, s to sofisticirano dišavo se boste vedno počutili samozavestno. orientalska dišava lesna dišava sadna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo topla dišava, idealna za hladno vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Al Haramain Musk parfumirano olje roll-on za ženske 15 ml
    Al Haramain Musk, 15 ml, Parfumirana olja za ženske, Dišavo na tisoče cvetnih lističev najčudovitejšega cvetja prinaša žensko parfumirano olje Al Haramain Musk . Njegova dišavna sestava bo v vsej polnosti poudarila vašo ženstvenost in naravno privlačnost. orientalska dišava cvetlična dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Al Haramain Mena parfumska voda uniseks 60 ml
    Al Haramain Mena, 60 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda Al Haramain Mena se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. orientalska dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Jennifer Lopez Live parfumska voda za ženske 100 ml
    Jennifer Lopez Live, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske Jennifer Lopez Live v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. sadna dišava cvetlična dišava sladka dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • JOOP! Femme toaletna voda za ženske 100 ml
    JOOP! Femme, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Toaletna voda JOOP! Femme vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Jil Sander Sport for Women toaletna voda za ženske 100 ml
    Jil Sander Sport for Women, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Jil Sander Sport for Women vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Oriflame Glacier Rock toaletna voda uniseks 100 ml
    Oriflame Glacier Rock, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Uniseks toaletna voda Oriflame Glacier Rock je izraz optimizma in občutka popolne sreče. citrusna dišava čista sveža dišava uniseks – za moške in za ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh parfumski ekstrakt uniseks 100 ml
    Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh, 100 ml, Parfumi uniseks, Parfumski ekstrakt Tiziana Terenzi Gold Rose Oudh je izraz optimizma in občutka popolne sreče. Odenite se tudi vi v vonj, zaradi katerega boste dobre volje ves dan! cvetlična dišava za romantično žensko predvsem za hladno vreme
  • Tiziana Terenzi Black Ecstasy parfumski ekstrakt uniseks 100 ml
    Tiziana Terenzi Black Ecstasy, 100 ml, Parfumi uniseks, Parfumski ekstrakt Tiziana Terenzi Black Ecstasy ima nenavadno čuten vonj, ki povzroča zasvojenost in v katerega se zaljubite vi in tudi vaša okolica! lesna dišava aromatična dišava uniseks dišava – za moške in za ženske za večerne dogodke in posebne priložnosti
  • Tiziana Terenzi Gold White Fire parfumski ekstrakt uniseks 100 ml
    Tiziana Terenzi Gold White Fire, 100 ml, Parfumi uniseks, cvetlična dišava

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh