Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti A

5383
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • LAMEL Eye Pencil svinčnik za oči odtenek 401 1,7 g
    LAMEL Eye Pencil, 1,7 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči LAMEL Eye Pencil poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja privlačen dramatičen videz črte so odporne proti drgnjenju
  • Jungle Way Romantic Oud Bakhoor kadila 20 g
    Jungle Way Romantic Oud Bakhoor, 20 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Jungle Way Romantic Oud Bakhoor vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: lesna dišava zeliščna aroma začinjena aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.
  • Jungle Way Sandalwood Oud Bakhoor kadila 20 g
    Jungle Way Sandalwood Oud Bakhoor, 20 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Jungle Way Sandalwood Oud Bakhoor vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.
  • Diforo Amirta naprava za glajenje in odpravo gub Perl White 1 kos
    Diforo Amirta, 1 kos, Svetlobna terapija za ženske, Želite spremeniti svoj pristop k negi kože in kozmetičnemu tretmaju dodati tudi prijetno masažo? Ni vam treba takoj v kozmetični salon, saj bo masažna naprava Diforo Amirta poskrbela za masažni tretma obraza kot iz rok kozmetičarke v udobju vašega doma. Z masažo spodbuja tako prekrvavitev in hitrejše vpijanje izdelkov za nego obrata kot vitalnost in naravno lepoto kože. Poleg tega bo pomagala sprostiti napetost mišic na obrazu, kar bo med drugim prispevalo k zmanjšanju gub in bolj mladostnemu videzu kože. Uživajte v masažni terapiji obraza, izboljšajte videz svoje kože in ustvarite svoj mali osebni lepotni ritual, ki se ga boste veselili vsak dan. Lastnosti: krepi konture obraza izboljšuje kakovost kože obraza prispeva k boljši prekrvavitvi kože izkorišča učinke svetlobne terapije pomaga obnavljati kožne celice
  • Diforo Eufori sušilec za lase 1 kos
    Diforo Eufori, 1 kos, Sušilci za lase za ženske, Sušilec za lase Diforo Eufori zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase možnost uravnavanja hitrosti odpravlja poškodbe las zaradi vpliva toplote funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske možnost uravnavanja temperature sestavni del je difuzor lahek, ergonomske oblike Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Nest Ambre Shaman dišeča sveča polnilna 400 g
    FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Nest Ambre Shaman, 400 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Nest Ambre Shaman čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava začinjena aroma Sestava: netoksična sestava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Chinée Cachemire Tonka dišeča sveča polnilna 400 g
    FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Chinée Cachemire Tonka, 400 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka FARIBOLES Collab X Carol On The Roof Chinée Cachemire Tonka čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: gurmanska dišava sladka aroma Sestava: netoksična sestava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • ester & erik advent noble pine sveča 20 cm
    ester & erik advent noble pine, 20 cm, Darilni seti Dišave za dom, Vnesite več sloga v katerokoli sobo in poskrbite za kanček udobnejše bivanje. Dekorativna svečka ester & erik advent noble pine vam bo na enostaven in eleganten način pomagala doma ustvariti prijetnejše vzdušje. Lastnosti: dizajnerska embalaža idealno kot darilo luksuzni dodatek vsakega interjerja svečke, primerne za adventni venec lep dodatek za vsako notranjost plamen svečke ustvari prijetno mehko svetlobo svečka je primerna za namestitev v svečnik Vsebina seta: sveča 20 cm Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • We Love Candles Go Green Bloom In Grace dišeča vrečka 25 g
    We Love Candles Go Green Bloom In Grace, 25 g, Dišave za omare Dišave za dom, Le kdo nima rad vonja po sveže opranem perilu? Dišava za omaro We Love Candles Go Green Bloom In Grace bo poskrbela, da bodo vaša oblačila še dolgo po pranju lepo dišala. Dišavo postavite med obleke in uživajte v prijetni aromi vsakič, ko odprete omaro. Lastnosti: cvetlična dišava citrusna dišava oblačila ohranja čudovito dišeča odišavi tudi omaro za čevlje ali športno torbo Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • We Love Candles Go Green Carpe Cocoa dišeča vrečka 25 g
    We Love Candles Go Green Carpe Cocoa, 25 g, Dišave za omare Dišave za dom, Le kdo nima rad vonja po sveže opranem perilu? Dišava za omaro We Love Candles Go Green Carpe Cocoa bo poskrbela, da bodo vaša oblačila še dolgo po pranju lepo dišala. Dišavo postavite med obleke in uživajte v prijetni aromi vsakič, ko odprete omaro. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava sadna dišava garderobno omaro napolni s prijetno dišavo oblačila ohranja čudovito dišeča odišavi tudi omaro za čevlje ali športno torbo Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Playboy Super Playboy for Her gel za prhanje za ženske 250 ml
    Playboy Super Playboy for Her, 250 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Playboy Super Playboy for Her odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Brazil Keratin Chocolate Intensive Repair Conditioner balzam za poškodovane lase 300 ml
    Brazil Keratin Chocolate Intensive Repair Conditioner, 300 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Brazil Keratin Chocolate Intensive Repair Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: popravlja mehanske in kemične poškodbe izboljšuje strukturo las ščiti lase pred poškodbami lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • THD Profumo Lavatrice Rosa Bianca koncentrirana dišava za v pralni stroj 100 ml
    THD Profumo Lavatrice Rosa Bianca, 100 ml, Dišave za pralne stroje Dišave za dom, Dišava za perilo THD Profumo Lavatrice Rosa Bianca prinese v vašo garderobno omaro dolgotrajno svežo aromo. Dišava za perilo postopoma sprošča aromo v zrak in odišavi vsak prostor – garderobno omaro, omaro za čevlje ali športno torbo. Lastnosti: cvetlična dišava
  • Brushworks Scalp Massaging Brush masažna krtača 1 kos
    Brushworks Scalp Massaging Brush, 1 kos, Ploščate krtače za ženske, Lastnosti: prijazna do las in kože prožne ščetine masirajo lasišče ima ergonomsko obliko za udobno držanje kompaktna velikost je idealna za potovanja ali torbice Navodilo za uporabo: Na mokre lase nanesite šampon, nato pa s pomočjo pripomočka za masažo masirajte celo lasišče, dokler vam bo to prijetno.
  • Garnier Pure maska za obraz za problematično kožo, akne 2x6 ml
    Garnier Pure, 2x6 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Garnier Pure bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži učinkovito čisti pore razstruplja kožo celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza parfumska voda za ženske 100 ml
    Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Brezčasna klasika, ki slavi naravno lepoto, ženstvenost in eleganco. Ženska parfumska voda Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza bo hitro postala nepogrešljivi del vaše osebnosti. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Eveline Cosmetics Glycerine krema za roke in nohte s kozjim mlekom 100 ml
    Eveline Cosmetics Glycerine, 100 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Eveline Cosmetics Glycerine . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dove Original tekoče milo z dozirno črpalko 250 ml
    Dove Original, 250 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dove Original nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Oriflame Divine dezodorant roll-on za ženske 50 ml
    Oriflame Divine, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Oriflame Divine prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Revlon Ciara 100% Strenght kolonjska voda za ženske 68 ml
    Revlon Ciara 100% Strenght, 68 ml, Kolonjske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska kolonjska voda Revlon Ciara 100% Strenght . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava lesna dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Sisley Eau du Soir vlažilna krema za telo za ženske 150 ml
    Sisley Eau du Soir, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Sisley Eau du Soir poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Jil Sander Evergreen gel za prhanje za ženske 150 ml
    Jil Sander Evergreen, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Jil Sander Evergreen odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Missha Hot Burning gel proti celulitu 200 ml
    Missha Hot Burning, 200 ml, Geli za telo za ženske, Iščete nego za telo, ki bo vaši koži dala vse, kar potrebuje, ne da bi za seboj pustila neprijeten masten občutek? S svojo izjemno lahko in hitro vpojno teksturo vas bo prepričal gel za telo Missha Hot Burning . Kožo celega telesa bo negoval veliko lažje kot zelo goste kreme za telo, masla ali losjoni. Poskrbi za mehčanje, preprečuje izsuševanje in zagotavlja občutek udobja, ne da bi puščal masten film. Lastnosti: učvrsti kožo vidno zmanjšuje celulit vlaži in globinsko hrani Navodilo za uporabo: Primerno količino gela vsak dan nanesite na mesta, ki jih želite oblikovati (stegna, boki, trebuh, roke). Nežno vmasirajte.
  • Uriage Xémose Cleansing Soothing Oil pomirjajoče čistilno olje za občutljivo in suho kožo 200 ml
    Uriage Xémose Cleansing Soothing Oil, 200 ml, Čiščenje otroške kože za ženske, Olje za prhanje Uriage Xémose koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa pomirja draženje pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem intenzivno vlaži Sestava: brez dišav brez milnih sestavin Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Kallos Gogo regeneracijska maska za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Kallos Gogo, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Gogo predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kallos Gogo regeneracijski balzam za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Kallos Gogo, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Kallos Gogo zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje popravlja mehanske in kemične poškodbe lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Robert Piguet Fracas parfumska voda za ženske 100 ml
    Robert Piguet Fracas, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Robert Piguet Fracas je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Gestil Fleir by Wonder šampon za pogosto umivanje za mastne lase 500 ml
    Gestil Fleir by Wonder, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Gestil Fleir by Wonder učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Nivea Diamond Volume penasti utrjevalec za lase za volumen in sijaj 150 ml
    Nivea Diamond Volume, 150 ml, Sijaji za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Nivea Diamond Volume daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin krepi naravni sijaj las utrdi pričesko zagotavlja prožnost las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Juvena Pure Cleansing piling z učinkom liftinga 90 g
    Juvena Pure Cleansing, 90 g, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Juvena Pure Cleansing . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo gladi in mehča kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Yankee Candle Black Coconut dišeči obesek za v avto 1 kos
    Yankee Candle Black Coconut, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Black Coconut je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi. Lastnosti: sladka aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Yankee Candle Pink Sands dišeči obesek za v avto 1 kos
    Yankee Candle Pink Sands, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Pink Sands je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi. Lastnosti: sveža dišava poletna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Rasasi Kun Mukhtalifan Women parfumska voda za ženske 100 ml
    Rasasi Kun Mukhtalifan Women, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Rasasi Kun Mukhtalifan Women je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava lesna dišava mošusna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Rasasi Safina parfumska voda za ženske 100 ml
    Rasasi Safina, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Rasasi Safina bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. lesna dišava aldehidna dišava orientalska dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Rasasi Maa Arwaak for Her parfumska voda za ženske 50 ml
    Rasasi Maa Arwaak for Her, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Rasasi Maa Arwaak for Her vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Oriflame Love Nature Wheat & Coconut Oil oljasta kura za suhe lase 15 ml
    Oriflame Love Nature Wheat & Coconut Oil, 15 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Oriflame Love Nature Wheat & Coconut Oil daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila nudi privlačen lesk aktivira lasne korenine
  • Bioliq PRO intenzivni učvrstitveni serum proti gubam 2 ml
    Bioliq PRO, 2 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bioliq PRO bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Eisenberg Le Péché parfumska voda za ženske 100 ml
    Eisenberg Le Péché, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Eisenberg Le Péché bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ziaja Med Cleansing Care micelarna čistilna voda 200 ml
    Ziaja Med Cleansing Care, 200 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Ziaja Med Cleansing Care z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože pomirja draženje Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Farmona Jantar šampon za oslabljene in poškodovane lase 330 ml
    Farmona Jantar, 330 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Jantar učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle parfumska voda za ženske 50 ml
    Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra Pour Elle bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. lesna dišava pudrasta dišava cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Elizabeth Arden Green Tea Lavender toaletna voda za ženske 100 ml
    Elizabeth Arden Green Tea Lavender, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Elizabeth Arden Green Tea Lavender je izraz optimizma in občutka popolne sreče. aromatična dišava z zeliščnimi toni prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Al Haramain Sunday parfumska voda za ženske 15 ml
    Al Haramain Sunday, 15 ml, Parfumske vode za ženske, orientalska dišava cvetlična dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Al Haramain Amira Gold parfumska voda za ženske 12 ml
    Al Haramain Amira Gold, 12 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Al Haramain Amira Gold . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Issey Miyake Pleats Please L'Eau toaletna voda za ženske 50 ml
    Issey Miyake Pleats Please L'Eau, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Issey Miyake Pleats Please L'Eau je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava orientalska dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Animale Animale parfumska voda za ženske 100 ml
    Animale Animale, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Animale Animale bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. lesna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Missha Airy Fit Red Ginseng maska iz platna z vlažilnim in revitalizacijskim učinkom 19 g
    Missha Airy Fit Red Ginseng, 19 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Missha Airy Fit Red Ginseng bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Scholl Hard Skin nočna krema za mehčanje trde kože 60 ml
    Scholl Hard Skin, 60 ml, Kreme za telo za moške, Pri svoji negovalni rutini ne smete pozabiti na svoje spodnje okončine, saj so vsak dan obremenjene s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepe in pripravljene na tisoče nadaljnjih korakov. Izdelek Scholl Hard Skin je bil razvit posebej za potrebe vaših stopal, nog in njihove kože. Zato jim zagotavlja natančno takšno nego, kot jo potrebujejo, da ostanejo lepe, v udobju in brez draženja. Lastnosti: globinsko vlaži ščiti pred sušenjem in roženenjem kože osvežuje, pomirja in daje prožnost pušča nežno in gladko kožo Navodilo za uporabo: Potrebno količino kreme nanesite na poškodovana območja nog in nežno vmasirajte.
  • Scholl Cracked Heel krema za razpokane pete 60 ml
    Scholl Cracked Heel, 60 ml, Kreme za telo za moške, Pri svoji negovalni rutini ne smete pozabiti na svoje spodnje okončine, saj so vsak dan obremenjene s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepe in pripravljene na tisoče nadaljnjih korakov. Izdelek Scholl Cracked Heel je bil razvit posebej za potrebe vaših stopal, nog in njihove kože. Zato jim zagotavlja natančno takšno nego, kot jo potrebujejo, da ostanejo lepe, v udobju in brez draženja. Lastnosti: intenzivno regenerira pospešuje obnovo razpokane kože ščiti pred sušenjem in roženenjem kože Navodilo za uporabo: Potrebno količino kreme nanesite na poškodovana območja nog in nežno vmasirajte.
  • Scholl Fresh Step antiperspirant za noge 150 ml
    Scholl Fresh Step, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Pri svoji negovalni rutini ne smete pozabiti na svoje spodnje okončine, saj so vsak dan obremenjene s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepe in pripravljene na tisoče nadaljnjih korakov. Izdelek Scholl Fresh Step je bil razvit posebej za potrebe vaših stopal, nog in njihove kože. Zato jim zagotavlja natančno takšno nego, kot jo potrebujejo, da ostanejo lepe, v udobju in brez draženja. Lastnosti: osvežuje, pomirja in daje prožnost prijetno diši Navodilo za uporabo: Pršilo nanašajte na čista stopala po potrebi. Pustite, da se temeljito vpije.
  • Scholl Fresh Step razpršilo za čevlje 150 ml
    Scholl Fresh Step, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Pri svoji negovalni rutini ne smete pozabiti na svoje spodnje okončine, saj so vsak dan obremenjene s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepe in pripravljene na tisoče nadaljnjih korakov. Izdelek Scholl Fresh Step je bil razvit posebej za potrebe vaših stopal, nog in njihove kože. Zato jim zagotavlja natančno takšno nego, kot jo potrebujejo, da ostanejo lepe, v udobju in brez draženja. Lastnosti: prijetno diši Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Ashleigh & Burwood London Glitterati katalitična svetilka 11x9 cm 1 cm
    Ashleigh & Burwood London Glitterati, 1 cm, Katalitične svetilke Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Glitterati je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih. Lastnosti: v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora lepo odišavi celoten prostor Navodilo za uporabo: Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Ashleigh & Burwood London Treasure Chest katalitična svetilka velika 18x9,5 cm 1 kos
    Ashleigh & Burwood London Treasure Chest, 1 kos, Katalitične svetilke Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Treasure Chest je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Ashleigh & Burwood London Peacock Tail katalitična svetilka 18x9,5 cm 1 kos
    Ashleigh & Burwood London Peacock Tail, 1 kos, Katalitične svetilke Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Peacock Tail je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih. Lastnosti: lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Ashleigh & Burwood London Oriental Woodland katalitična svetilka velika 18x9,5 cm 1 kos
    Ashleigh & Burwood London Oriental Woodland, 1 kos, Katalitične svetilke Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Oriental Woodland je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora lepo odišavi celoten prostor v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov Navodilo za uporabo: Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Farmona Radical Oily Hair šampon za normalizacijo za mastne lase 400 ml
    Farmona Radical Oily Hair, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Farmona Radical Oily Hair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče preprečuje prezgodnje izpadanje las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Ashleigh & Burwood London Ice Kingdom katalitična svetilka 18x9,5 cm 1 kos
    Ashleigh & Burwood London Ice Kingdom, 1 kos, Katalitične svetilke Dišave za dom, Katalitična svetilka Ashleigh & Burwood London Ice Kingdom je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih. Lastnosti: v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov lepo odišavi celoten prostor svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora Navodilo za uporabo: Polnilo za katalitične svetilke ni del pakiranja. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual osvežujoč gel za prhanje 400 ml
    Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • A-Derma Original Care balzam za ustnice v paličici 4 g
    A-Derma Original Care, 4 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice A-Derma Original Care je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje popravlja razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Uriage Bariésun Dry Oil SPF 30 suho olje za sončenje SPF 30 200 ml
    Uriage Bariésun Dry Oil SPF 30, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Uriage Bariésun Dry Oil SPF 30 predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja koži zagotavlja potrebno vlaženje deluje preventivno proti staranju kože hrani kožo in jo neguje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • La Roche-Posay Kerium nežni fiziološki gelasti šampon za normalne lase 400 ml
    La Roche-Posay Kerium, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon La Roche-Posay Kerium učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Beauty Formulas 3 Step Treatment čistilni obliž za nos 1 kos
    Beauty Formulas 3 Step Treatment, 1 kos, Posebne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Beauty Formulas 3 Step Treatment bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Vsebina seta: Step 1 Skin Softener čistilna in mehčalna maska Step 2 Blackhead Remover globoko čistilna maska za problematično kožo Step 3 Skin Hydration pomirjajoča maska Lastnosti: kožo čisti v globino s kože odstranjuje ogrce sprošča umazanijo v porah in jih oži globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Beauty Formulas Gold piling in maska 2 v 1 1 kos
    Beauty Formulas Gold, 1 kos, Čiščenje obraza za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Beauty Formulas Gold bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Vsebina seta: Step 1 čistilni gel 3 g Step 2 luščilna maska s kolagenom 10 g Lastnosti: prijetno osvežuje nežno in temeljito umije cel obraz celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite. Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Beauty Jar Clean Routine čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil 80 ml
    Beauty Jar Clean Routine, 80 ml, Čiščenje obraza za ženske, Micelarna voda Beauty Jar Clean Routine zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma preprečuje prekomerno sušenje kože Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Mad Beauty Disney Princess Belle kroglica za kopel 130 g
    Mad Beauty Disney Princess Belle, 130 g, Kopalne bombice za ženske, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Mad Beauty Disney Princess Belle vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: prijetno diši zagotavlja občutek udobja in miru mehča in gladi Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi.
  • AZHA Perfumes Stunning Oud parfumska voda uniseks ml
    AZHA Perfumes Stunning Oud, 100 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda AZHA Perfumes Stunning Oud je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. začimbna dišava orientalska dišava cvetlična dišava
  • Khadlaj Bakhoor Asdaaf kadilo 70 g
    Khadlaj Bakhoor Asdaaf, 70 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Khadlaj Bakhoor Asdaaf vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: citrusna dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo. Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje.
  • Khadlaj Bakhoor Tahiya kadilo 60 g
    Khadlaj Bakhoor Tahiya, 60 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Khadlaj Bakhoor Tahiya vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: cvetlična dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo. Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje.
  • NOBEA Day-to-Day Mono Eyeshadow senčila za oči z bleščicami odtenek Black chant 3,5 g
    NOBEA Day-to-Day Mono Eyeshadow, 3,5 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči NOBEA Day-to-Day Mono Eyeshadow omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: enostavno se raznaša ima naravne barve odtenki se enostavno kombinirajo dolgotrajen učinek enostavno se nanaša za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Yon-Ka Body Essentials Phyto 152 krema za učvrstitev kože 125 ml
    Yon-Ka Body Essentials Phyto 152, 125 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Krema za telo Yon-Ka Body Essentials neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost zmanjšuje strije Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Linteo Natural Cotton Pads vatni tamponi 100 kos
    Linteo Natural Cotton Pads, 100 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Blazinice za odstranjevanje ličil Linteo Natural Cotton Pads bodo pomagale z obraza obrisati vsa ličila, očistiti kožo in jo pripraviti na naslednji korak nege obraza. Lastnosti: pomaga odstranjevati make-up in čistiti kožo iz finega, vendar močnega materiala gladka površina, prijazna do kože Sestava: 100-odstotni bombaž Navodilo za uporabo: Sredstvo za odstranjevanje ličil ali za čiščenje nanesite na blazinico in s krožnimi gibi temeljito očistite kožo.
  • Instituto Español Champú Suave nežni šampon 500 ml
    Instituto Español Champú Suave, 500 ml, Šamponi za ženske, Šampon Instituto Español Champú Suave učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Pani Walewska Ruby trdo milo 100 g
    Pani Walewska Ruby, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Pani Walewska Ruby je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži bogato se peni prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Pani Walewska White dezodorant v pršilu 90 ml
    Pani Walewska White, 90 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Pani Walewska White prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Pani Walewska White trdo milo 100 g
    Pani Walewska White, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Pani Walewska White je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži bogato se peni prijetno diši uporablja se lahko na rokah in telesu Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • AHAVA Time To Clear osvežilni čistilni gel 100 ml
    AHAVA Time To Clear, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza AHAVA Time To Clear pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: prijetno osvežuje nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • AHAVA Time To Smooth posvetlitvena vlažilna krema SPF 20 50 ml
    AHAVA Time To Smooth, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz AHAVA Time To Smooth bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • AHAVA Time To Smooth posvetlitvena nočna krema proti prvim znakom staranja kože 50 ml
    AHAVA Time To Smooth, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz AHAVA Time To Smooth bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži izenačuje ton kože koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • AHAVA Youth Boosters Osmoter™ poživljajoči serum proti oteklinam in temnim kolobarjem 15 ml
    AHAVA Youth Boosters Osmoter™, 15 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči AHAVA Youth Boosters Osmoter™ odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži in obnavlja kožo koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • AHAVA Time To Hydrate dnevna vlažilna krema za mešano kožo 50 ml
    AHAVA Time To Hydrate, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz AHAVA Time To Hydrate bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Al Haramain Lamsa Gold parfumirano olje uniseks 12 ml
    Al Haramain Lamsa Gold, 12 ml, Parfumirana olja uniseks, Spremenite tudi povsem navaden dan v izjemno doživetje. Uniseks parfumirano olje Al Haramain Lamsa Gold poboža vaše čute in vam krepi samozavest. Karkoli vas že čaka, s to sofisticirano dišavo se boste vedno počutili samozavestno. cvetlična dišava sadna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula masažna krema proti strijam 125 g
    Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula, 125 g, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Vam zaradi nosečnosti raste trebušček, poskušate shujšati ali greste na zmanjšanje prsi? Kadarkoli se spremeni obseg vašega telesa, se mora koža prilagoditi tem spremembam, zato je nagnjena k nastanku strij. Pripravek Palmer’s Pregnancy Cocoa Butter Formula vam ne bo pomagal le preprečiti njihovega nastanka, temveč tudi zmanjšati vidnost tistih, ki so se že pojavile. Nahrani kožo, okrepi njeno povrhnjico in izboljšuje njeno elastičnost. Vezivno tkivo se obnovi, njegova struktura pa postane odpornejša proti poškodbam. Lastnosti: vlaži in globinsko hrani ugodno deluje proti strijam in brazgotinam poudarja vidnost strij Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka nežno vmasirajte v kožo na težavnih mestih telesa.
  • Maison Berger Paris Lolita Lempicka Transparent darilni set
    Maison Berger Paris Lolita Lempicka Transparent, Polnila za katalitične svetilke Dišave za dom, Katalitična svetilka Maison Berger Paris Lolita Lempicka Transparent je odličen dodatek za dom, pisarne, hotele in spa centre. Skrivnost katalitične svetilke se skriva v načelu katalitske reakcije – gorenja brez plamena. Svetilka je namenjena tako za odišavljenje prostorov, kot tudi za čiščenje in dezinfekcijo zraka v zaprtih prostorih. Lastnosti: svetilko lahko brez strahu pustite brez nadzora v prostoru uničuje vse neprijetne vonjave, vključno s cigaretnim dimom, paro od kuhanja in vonjem domačih ljubljenčkov lepo odišavi celoten prostor cvetlična dišava sladka aroma Vsebina seta: lučka nadomestno polnilo za katalitično svetilko 250 ml Navodilo za uporabo: Del pakiranja je tudi polnilo za katalitične svetilke. Ravnajte se po priloženih navodilih. S svetilke snemite okrasni in dušilni pokrov ter s pomočjo priloženega lijaka svetilko do 2/3 napolnite z dišavo. V svetilko ponovno vstavite stenj s kamenčkom in zaprite dušilni pokrov. Po približno 20 minutah, ko bo vonj začel prehajati preko stenja do kamenčka, vzemite vžigalnik in prižgite kamenček. Pustite, da plamen gori 3–5 minut in ga potem ugasnite, kamenček pa prekrijte z okrasnim pokrovom. Katalitski postopek se s tem začne in svetilka začne dišati. Ko je dosežena ustrezna intenzivnost dišave, zamenjajte okrasni pokrov za dušilni. S tem se katalitska reakcija zaključi.
  • Erbe Solingen Manicure škarje za kožico okoli nohtov 9 cm
    Erbe Solingen Manicure, 9 cm, Manikura in pilice za ženske, Izdelek Erbe Solingen Manicure zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Lastnosti: nežno striže tanko kožico okoli nohtov trajna ostrina idealen pripomoček za popolno manikuro optimalne dimenzije zagotavljajo udobno uporabo Navodilo za uporabo: Za popoln rezultat najprej namočite svoje prste v toplo vodo, da se koža popolnoma zmehča. Nato kožico potisnite nazaj in odvečni del previdno odstranite.
  • Erbe Solingen Manicure škarje za nohte in obnohtno kožico 9 cm
    Erbe Solingen Manicure, 9 cm, Manikura in pilice za ženske, Izdelek Erbe Solingen Manicure zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Lastnosti: nežno striže tanko kožico okoli nohtov zaradi enostavne uporabe boste dosegli hitre in natančne rezultate trajna ostrina idealen pripomoček za popolno manikuro optimalne dimenzije zagotavljajo udobno uporabo skrbno striže nohte odstranjuje suho, ostro in grobo kožico okoli nohtov Navodilo za uporabo: Za popoln rezultat najprej namočite svoje prste v toplo vodo, da se koža popolnoma zmehča. Nato kožico potisnite nazaj in odvečni del previdno odstranite. Nataknite škarje na palec in kazalec in uredite nohte v želeno obliko.
  • Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz vlažilni balzam za neobvladljive lase 250 ml
    Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Alterna Caviar Anti-Aging zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Nivea Hawaii Flower & Oil osvežujoč gel za prhanje 250 ml
    Nivea Hawaii Flower & Oil, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Hawaii Flower & Oil . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Académie Scientifique de Beauté Derm Acte čistilni gel za osvetlitev kože 150 ml
    Académie Scientifique de Beauté Derm Acte, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Académie Scientifique de Beauté Derm Acte pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Parfums De Marly Darcy parfumska voda za ženske 75 ml
    Parfums De Marly Darcy, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Parfums De Marly Darcy bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Natura Siberica Royal Caviar krema za učvrstitev kože okoli oči s kaviarjem 15 ml
    Natura Siberica Royal Caviar, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Natura Siberica Royal Caviar se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži območju okoli oči daje mladosten videz gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Ziaja Med Anti-Dandruff Dermatological Formula šampon proti prhljaju 300 ml
    Ziaja Med Anti-Dandruff Dermatological Formula, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ziaja Med Anti-Dandruff Dermatological Formula učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Ideepharm Radical Med Normalize šampon za mastne lase in lasišče 300 ml
    Ideepharm Radical Med Normalize, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Ideepharm Radical Med Normalize učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Avon Attraction parfumska voda za ženske 50 ml
    Avon Attraction, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Avon Attraction bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku dišava, primerna za vsakodnevno uporabo edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Ziaja Med Ultra-Moisturizing with Urea intenzivna regeneracijska krema za roke (10% Urea) 100 ml
    Ziaja Med Ultra-Moisturizing with Urea, 100 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Ziaja Med Ultra-Moisturizing with Urea . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo obnavlja koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Shiseido Ever Bloom parfumska voda za ženske 90 ml
    Shiseido Ever Bloom, 90 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Shiseido Ever Bloom , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava čista sveža dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Alyssa Ashley Vanilla toaletna voda za ženske 100 ml
    Alyssa Ashley Vanilla, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Ne skrivajte strastne plati svoje osebnosti. Ženska toaletna voda Alyssa Ashley Vanilla je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Uglasila bo čutno noto vas in vse okoli vas. sladka dišava orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Al Haramain Sultan parfumirano olje uniseks 12 ml
    Al Haramain Sultan, 12 ml, Parfumirana olja uniseks, Ko se povežejo umetnost mojstrov parfumarjev, prvovrstne sestavine in kanček razkošja, nastane uniseks parfumirano olje Al Haramain Sultan . Njegova svilena tekstura v vas že med nanašanjem prebudi čutnost, opojen vonj pa bo z vaše kože izžareval še ves dan. orientalska dišava sadna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Alyssa Ashley Musk toaletna voda uniseks 100 ml
    Alyssa Ashley Musk, 100 ml, Toaletne vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks toaletna voda Alyssa Ashley Musk bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Avon Anew Vitamin C posvetlitveni serum z vitaminom C 30 ml
    Avon Anew Vitamin C, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Avon Anew je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh